ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,347 דיונים בפורום זה
-
אני חושב לשדרג מחשב או לקנות מחשב חדש המפרט שלי עכשיו: מעבד: intel i5 2500k 3.3GHZ לוח אם: Gigabyte Z68MA-D2H-B3 זיכרון: 1x8GB 1600MHZ כרטיס מסך: 2x Gigabyte GTX 560 TI הארדיסק: WD 1TB ספק אני לא ככ זוכר אבל מספיק לSLI אז כנראה לכרטיס יחיד גם יספיק. רוב השימושים הם לגיימינג(GTA V,ARK וכו'), ותכנות(לא משהו שדורש יותר מידי יכולות עיבוד או זיכרון). אני משחק עם מסך FHD(וכנראה שאני לא מחליף בזמן הקרוב). אני חושב אולי להחליף את הכרטיסי מסך ב GTX 970 או GTX 980(או אם שווה 980TI). ואולי להוסיף עוד 8GB זיכרון לכל מקרה(אם אני כבר משדרג). אשמח לחוות דעת
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כדוגמת Dragon Age 3,CoD וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).צריך לקנות מסך,עדיפות לסמסונג 23'' לפחות.רזולוציה 1920x1080 או 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם…
-
- 39 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום, זה ההודעה הראשונה שלי כאן אז מתנצל אם היא לא בנוסח המקובל. אני רוצה לשדרג את המחשב הישן שלי לגיימינג. המחשב שקיים אכשיו: Asrock H55M I5 650 Ram 2X2Gb מהירות לא ידוע Hard-drive 750Gb Wd blue קירור למעבד גינארי, ספק גינארי ששבק חיים התקנתי שתי מאווררי 120 שמכניסים אוויר אחד מלפנים והשני מפתח צד מעל מרכז הלוח אם. אחרי עייון כאן חשבתי על המפרט הבא לשידרוג: ספק: SilverStone 600W Active PFC 80+ SST-ST60F-ES PSU ב-299 ש"ח זיכרון: Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-G ב-365 ₪ כרטיס גראפי: 7950 950MHZ ב-710 ₪ קירור למעבד: Antec Copper Tiger C20 Cpu Cooler ב-75 ₪ בנוסף אני חושב לשדרג את הנייד שלי מ-SSD של 160 בן 4 (מתמלא לי) לאחד חדש של 256, Transcend SSD370 TS256GSSD370 ב-…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב ללימודים אבל שגם אני אוכל לשחק בו. מצאתי את המחשב הזה: http://ksp.co.il/?uin=26549 על פניו נראה אחלה מפרט. מחפש חוות דעת או מישהו שיש לו את המחשב הנ"ל שיעזור לי לבחור.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 4500 (פחות רלוונטי, יותר מעניין אותי האם ההרכב הוכחי טוב) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? --- ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? --- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי, תכנות, גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כרטיס מסך כבר יש לי (השאלה היא לגבי שאר הרכיבים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? (כרטיס מסך וזכרונות כמו שכתבתי למטה - יש) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנ…
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש״ח אם זה קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל המשחקים הכי כבדים שיש ושייצאו בקרוב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. …
-
- 20 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר פרפורי גסיסה של שנה הלך המחשב הנייח, פשוט מסרב להידלק (כמעט בן 7) רצינו לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 2000 ש"ח השימוש בו הוא בעיקר משרדי, אבל כן רואים בו סרטים. כמו כן, אני כן אוהב לעיתים לשחק משחקים כגון SKYRIM, HOM&M, DIABLO וכאלו. הצעות מעניינות יתקבלו בברכה תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב יותר למחשקים כמו (Skyforge, Alliance Of Valiant Arms) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רב הזמן זה גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.(Skyforge, Alliance Of Valiant Arms) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080 טלויזיה 31 טושיבה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות גבוהות אבל אפשר לחרוג לבנוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם …
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
- 1 follower
-
-
ברוכים הבאים לסטיקי "מוצרים מומלצים"! בדיון זה, ניתן לינקים לרכיבי-חומרה איכותיים ומשתלמים במיוחד שמצאנו עבורכם. הודעה ראשית זו מתעדכנת כל חודש באופן קבוע וגם כאשר מצאנו מבצע על רכיב ששווה להזכירו כאן. אנא עדכנו אותנו במידה ומוצר מומלץ יורד מהמלאי או לחלופין אחד עולה במחיר דומה במקום אחר. אם מצאתם משהו מעניין ברשת- עדכנו אותנו בדיון זה ובמידה וזה אכן יהיה משתלם- נשים פה, בהודעה הראשית. חילקנו את החומרה לקטגוריות כדי שיהיה נוח יותר. עדכון אחרון בוצע ב: 23.02.14. כרטיסי מסך: HD5670 1GB DDR5 ב- 273 שקלים. אחלה כרטיס למחשבים תקציביים לעורכים גראפיים הזקוקים להאצה קטנה (בעיקר בתוכנות של חבילת אדובי CS6/CC). https://www.tms.co.il/product/8131 HD6750 1GB GDDR5 של נינג'ה…
-
- 2.5k תגובות
- 1.1m צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, רציתי לשמוע את דעתכם (והצעות לשיפור, כמובן) לגבי המפרט הבא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪940 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪42 לוח אם: Asus B85M-G for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪299 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד SilverStone Redline 04 Black USB3.0 + FSP 650W Raider כמות: 1 - מחיר: ₪520 זיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600 כמות: 1 - מחיר: ₪264 כרטיס מסך: בקניית מחשב חדש בלבד- Gigabyte GTX970 4GB WindForce 3X כמות: 1 - מחיר: ₪1668 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם אשמח לעזרתכם אני מעוניין לקנות מחשב נייח לצורך עבודתי כאנימטור פרילנס קיבלתי מפרט מאייבורי אצרף אותו בסוף הדיון הסכום הוא 4500 שח עם מחשבות לחריגה מקסימום עד 6000 שח שימושי המחשב: אנימציה עריכה וגרפיקה משתמש בעיקר בתוכנות: פוטושופ פלאש אפטר אפקט פרימייר אילוסטרייטור אינדיזיין חשוב שיהיה שקט 6-7 אשמח להמלצה על חנות מחפש לקנות בשבועיים הקרובים ומתוכנן שידרוג בבוא העת מפרט שקיבלתי מאייבורי מה דעתכם? מארז VL80001'2Z V3 THERMAL TAKE AJUשחור ספק כח A.PFC 80+G650 MOD 650' COOLERMASTER מעבד אינטל 3.5GHZ 6MB CORE I5 1150 /UAD 4690 מאוור למעבד HYPER TX3 EVO COOLERMASTER לוח HAS'ELL 1150 H97M -D3H H97 GIGABYTE זכרון ADATA XPG V1.0 4GB DDR3 1600MHZ ז…
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב מבוסס AMD להלן המפרט AMD phenom II X6 1055T 95W לוח אם חדש יחסית פחות מחצי שנה Gigabyte GA-990XA-UD3 זכרונות DDR 3 GSKILL נדמה לי 1333MHZ 8 גי'גה ראם המחשב ימכר עם הרד דיסק 500GB של מחשב נייד עקב מוות פתאומי של ההרד דיסק הרגיל כרטיס מסך מסוג ASUS GEFORCE 670GTX 2GB MINI מארז של SHARKOON אך הוא לא במצב קוסמטי כל כך אז הוא לא פרמטר שהיתי מחשיב ספק חדש (חצי שנה ) של [TABLE=class: border_line2] [TR] [TD=align: center] [/TD] [TD] M12II Bronze[/TD] [/TR] [/TABLE] 520W אז כמה המחשב שווה בערך? אני מעונין להביא מחשב קומפקטי יותר לכן אני רוצה למכור אך משהו שיכול להריץ משחקים לא הכי כבדים
-
- 13 תגובות
- 4.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הי לכולם, מקום העבודה שלי עתיד לספק לי מחשב נייד והתבקשתי להגיש הצעת מחיר למחשב שאני מעוניינת בו. התקציב המקסימאלי לא ידוע לי (המעסיק מחכה לתשובה ממני כמה זה עולה), וכרגע אני לא יודעת מהו הטווח הסביר. כמובן שהמעסיק ישמח להצעה הזולה ביותר, אבל המחשב חייב לעמוד בדרישות. המחשב יחליף מחשב נייח של המשרד, אך גם ישמש לפרזנטציות במקומות רחוקים (ולכן קריטי שלא יקרוס או יתקע ברגעי אמת מול עשרות אנשים). בשוטף, הוא יעבוד כשמונה שעות רצוף (לרוב עם חיבור לחשמל) וישמש להרצה במקביל של מספר קבצי אופיס ולגלישה באינטרנט (עם מספר רב של טאבים פתוחים 20-30 + יוטיוב, wix). אני עשויה לראות עליו סרט מדי פעם, אבל זה לא קריטי. כיוון שרוב הזמן המחשב יחליף מחשב נייח, יחובר אליו עכבר ואולי מסך נוסף. …
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב לא יותר מדיי לגיימינג, בעיקר לGTA V, FALLOUT החדש שיצא ושבכללי יריץ לי סבבה משחקים חדשים, לא משהו מטורף. התקציב שלי הוא עד 3 אלף וזה המפרט שהנציג בKSP עשה לי. (קובץ PDF מצורף) הבנתי מאנשים שהוא לא הכי משהו, אשמח אם תסבירו לי מה הבעיה ואיך אפשר להחליף אותו במפרט יותר טוב באותו מחיר.
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
ה-Acer Aspire One Cloudbook הוא נייד חלונות אולטרה זול ברוח הכרומבוקים, שיתומחר בכ-650 שח בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/אייסר-ומיקרוסופט-יציעו-לנו-מחשב-נייד-ע/
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? בעיקרון אין, הבוס הגדיר כך: "שיהיה זול, אבל איכותי" <--גאון משהו.... א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל שלא יבוא על חשבון האיכות הנדרשת בעבודה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וגרפיקה קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר באופיס\גלישה מרובה טאבים\תוכנת "תקציבית"- תוכנה להנהלת חשבונות ולעיתים רחוקות גם פוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. צריך הכל, מקלדת\עכבר אלחוטיים כמובן 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנס…
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
[TABLE=class: grid, width: 700, align: center] [TR] [TD=align: center]1) מה התקציב המקסימאלי?[/TD] [TD=align: center]4,100₪[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?[/TD] [TD=align: center]לנצל הכל.[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?[/TD] [TD=align: center]₪100[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]2. מה שימושי המחשב?[/TD] [TD=align: center]משחקים וצפייה בסדרות וסרטים[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).[/TD] [TD=align: center]X[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - א…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + צורך בעיבוד ומהירות ללא תקיעות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). HYPER V – פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אין צורך במשחקים . כרטיס מסך פשוט עבור צפייה בתכני HD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין משהו מוגדר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בצי…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניינים לזנוח את הסיסמאות ולהגן על פרטיות מחשבכם בעזרת מראה הפנים שלכם? אלו הם המחשבים שיאפשרו לכם לעשות זאת עם השקתה של המערכת החדשה ממיקרוסופט לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הנה-הם-המחשבים-שתומכים-בטכנולוגיית-זי/
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
שלום ! קניתי חלקים להרכיב מחשב חדש לגמרי ואני צריך למכור את הישן מן הסתם.. i5 760 gigabyte p55usb3 8gb ram gtx 460 gigabyte Antec sonata 3 + antec 500w 80+ 500gb Samsung 7200rpm המחשב במצב מעולה כל החלקים עובדים בלי בעיות מריץ הכל כמו שצריך, כמה אוכל להוציא ממנו? תודה
-
- 22 תגובות
- 6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב. ברשותי לפטופ עם קיבולת של 4500MAH. אני מחפש סוללה ניידת שתוכל להטעין לי אותו. אם מישהו מכיר סוללה ניידת שיכולה להטעין לפטופים אשמח שיגיד לי. תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח מאוד לעזרתכם על מחשב נייד לגרפיקה בתקציב 4200-5000 ש"ח כולל מע"מ להלן הפירוט : מטרות המחשב? עבודה גרפית כבדה ב- ADOBE - פוטושופ אינדיזיין ואילוסטרייטור . עיצוב לWEB עיצוב לדפוס . עבודה משרדית * גודל המסך? 15.6 מבריק/מט * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 ומעלה * משקל רצוי? 2.5 ק"ג ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? – HDMI, VGA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח – שילוב של SSD (חשוב ) ו HDD לפחות 500GB * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם – זכרון 8GB-16 GBעדיפות DDR3L מעבד חזק ואיכותי לפחות Intel® Core™ i7 עדיפות לquad CORE מאיץ גרפי איכותי NVIDIA GeForce שאתם מכירים את המחשב מניסיון * כונן אופטי? כן * …
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, קצת עריכה גרפית וקצת עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר: PopcornTime, BS player, כרום. מזדמן: GIMP, ADOBE. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FARCRY4, WITCHER3, ועוד. מצפה שהמחשב יוכל יוכל להריץ משחקים בצורה טובה למשך כמה שנים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD, בעתיד, מן הסתם,…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש המלצות למחשב נייד לצורך עבודה משרדית שגרתית ותכנון מודלים בתכנת SOLIDWORKS 2013 מסך 13-14 אינטש ברזולוציה מתאימה ( מוכן להתפשר אבל מחפש לכיוון FHD ) משקל, עד 4.5 ק"ג עם בטריה, כמובן שמעדיף פחות מעבר לזה כונן קשיח סטנדרטי יספק אותי נדרשת אחריות בינ"ל מחפש המלצות למחשבים גם מארה"ב - נוסע לשם בעוד כחודש אז אם מכירים דגם שנמכר שם במחיר משתלם יותר אני אלך על זה מסך מגע יהיה נחמד אבל לא קריטי. ניתן לחרוג מעט מהתקציב. כרגע אני משתמש ב samsung N550JV והוא מריץ סוליד ומרנדר 3D בלי בעיה אבל הוא גדול ומסורבל להתנייד איתו אז אני מחפש משהו שישרת אותי גם בנסיעות תודה מראש ! יונתן
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop מזדמן, visual studio תדיר, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיש בשוק (לא בהכרח על הגדרות מקסימליות) עם צפי להריץ משחקים בשנים הקרובות על הגדרות בינוניות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-