ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
http://ksp.co.il/?select=.269..396..52.&list=1&sort=3&glist=1&uin=16014&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0#complist המחשב ישמש ללימודים (תואר ראשון מדעי המחשב) סרטים וקצת משחקים- לא גיימינג כבד ולא חשוב לי שיריץ הכל על אולטרה. בעיקר חשוב לי שייסחוב כמה שיותר זמן ואני לא ייתבאס עליו עוד שנה (תאכלס מספיק לי גם מחשב ב2500 אבל אני מניח שהוא לא יריץ אפילו פיפא עוד שנה-שנתיים). כמה נקודות שיש לי התלבטות לגביהן: * SSD - אין לי מושג בזה, לא מבין מה ההבדלים ועד כמה המהירות קריאה\כתיבה היא קריטית (הבנתי שיש הבדלים בין קריאה וכתיבה לבלוקים קטנים וגדולים והרבה שטויות כאלה להגיד את האמת לא מבין בזה). שורה תחתונה אני צריך SSD שעליו אני מתקין את מ"ה …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצתכם למפרט למחשב למטרת משחקים ב - 5K עבור מתנה לילד בן 14. התקציב צריך לכלול מסך וציוד היקפי. אין צורך בתוכנות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשרי לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מעריך שמשחקים עדכניים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך - שצריך לרכוש גם. סביב 23'…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכנן לקנות את המחשב הבא: http://m.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=3713&siteurl=http%3a%2f%2fwww.orpc.co.il%2fitems%2f506538&modelid=895931&prodId=1638542623&platform=2 זהו אסוס X555LD-XX958D. אתם יכולים להעיף מבט ולהגיד לי אם זה משתלם או שאפשר לקנות משהו דומה בזול יותר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עוד מעט מתחיל תואר ראשון במדעי המחשב ורציתי לקנות לתואר מחשב טוב ועמיד שיחזיק לי לפחות 3 שנים ואולי יותר ובגלל זה התקציב הגדול * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, ד?) לימודים * גודל המסך? 14-15 אינץ' עדיפות למאט * רזולוציית המסך?FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת הכי נוחה, מוארת, אם מתאפשר עדיף אפילו שיהיה את הפטמה שיש בלנובו THINKPAD * משקל רצוי? גג 1.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוךחשוב לי מאוד זמן עבודה ארוך ז"א בין 6-9 שעות בעבודה רגילה.. של גלישה קצת תכנות ואולי סרט או שניים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות USB3 לפחות 2 יציאות * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח 128/256 SSD * כונן אופטי? אין צורך *…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך זה אחלה אבל לא על חשבון דברים חשובים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? איור דיגטלי על קבצים גדולים, פוטושופ, אילוסטרייטור, מדיה סנטר לסרטים בHD עריכת וידאו אפטר אפקטס, מעט תלת בסינמה 4d, unity, גם משחקי מחשב בעדיפות אחרונה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור אפטר לעבודה. הרבה עבודת איור בפוטושופ כך שצריך כרטיס מסך מתאים ומשהו ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא …
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! בניתי מפרט בKSP ואשמח לשמוע את חוות הדעת שלכם, או לקבל הצעה חלופית. תודה רבה! השימושים: מה התקציב המקסימאלי? 3000-4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כדאי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תלוי אם זה באמת חשוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל תוכנות ADOBE CC, לצורך עבודה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפי…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , אני מעיין בפורום זה בעקביות . והחלטתי היום להרשם לאתר הנהדר הזה , שלמדתי ממנו רבות , וגם אני מעוניין במחשב לגיימר. אז בבקשה , התשובות באדום : 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ללא מסך . או 6000 עם א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים , ואולי גם הרצת קודי עליו (שיחובר עם HDMI לטלויזיה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. נאמר שברצוני לחפש שקט לעוד שנתיים …
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 BX80646I34170 - Intel - i3-4170 Dual core CPU - LGA1150 - 3.7 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400 - Haswell Refresh - Box... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 574/563 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 H81M-HDS - ASRock - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI, HDMI video outputs - PCI Express x16 slot - 6-channel audio - Gigabit LAN - 2 SATA... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 254/249 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח HX316C10F_8 - HyperX - 8GB DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v - PC3-12…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
צריך מחשב טוב ומהיר לשימושי לימודים ואופיס, ללא צורך במסך. אני צריך ווינדוס והקנייה מתוכננת מt.m.s. חשבתי על מפרט שכולל בתוכו i3 8 ג'יגה זיכרון דיסק ssd של 256 ג'יגה לגבי מארז- חשבתי על הננוקסיה 4 או על מארז מיני, לאחרונה כל המארזים הקטנים האלו צוברים תאוצה. האם הם שווים קנייה או שעדיף להתמקד במארזים הרגילים? לגבי הווינדוס יש לי שאלה, נניח ואני קונה את הווינדוס 8, האם אני זכאי לעדכון חינם כשייצא ה-10? 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב רשמי, כמה שצריך אני אשלם א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) עבודות משרדיות, צפייה בתכני hd וחיבור המחשב לטלוו…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, מס' מכונות וירטואליות במקביל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMware כבד, Visual Studio כבד, Eclipse כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים GTA V וכל שאר החדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לפטופ סביר שישרת אותי למשך שלוש השנים הבאות. התקציב המקסימלי הוא 3,000 ש"ח. * מטרות המחשב? תכנות (בפרט מטלאב), אופיס, גלישה באינטרנט (באופן טיפוסי יש לי 10 טאבים פתוחים בדפדפן). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15-17 אינץ'. מעדיף מאט. * רזולוציית המסך? 1200x800 לפחות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת גדולה, רצוי עם numpad. * משקל רצוי? עד 3 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) עם בהירות מלאה, Wifi כבוי ושימוש לא אינטנסיבי (כמו כתיבה בוורד או אקסל) אני מצפה שהוא יחזיק מעמד לפחות שעה וחצי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, Expre…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני בתהליכי חיפוש מחשב גיימינג קל עד 1500 שח. הדרישות לא בשמיים, משהו ברמת ה 6870 או gtx 560 ומעלה, 6 ג'יגה ראם לפחות וכו'.. אעלה לכאן הצעות שאני מקבל ואשמח לפידבק: 1. I5 2500K Quad core 3.3ghz Scythe Mugen 3 Gigabyte Z68A-D3H-B3 TMS Gaming case (הראשון, אפשרות ל-7 מאווררים, בא עם 4 אם אני לא טועה). Seasonic S12II 620W 80+ Bronze Seagate Barracuda 1TB (חדש, קבלתי אותו במסגרת מימוש אחריות וכרגע יושבות עליו 4 תמונות) Sandisk SSD Ultra Plus 128GB (חדש, נרכש לפני איזה 3 חודשים, כמובן שעדיין באחריות) Gigabyte GTX 560 TI Ultra Durable edition על זה מבקשים 1800 אעלה עוד הצעות ברגע שאקבל. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחיר : עד 4500 באילת. * מטרות המחשב? עבור סטודנט להנדסת בניין. הבנתי שיש תוכנה אחת ממש כבדה בשם אוטוקאד שדורשת 4gb ram מינימום ומומלץ 8. * גודל המסך? לפחות 15 האם חשוב מסך מבריק או מאט?לא * רזולוציית המסך? 1024×768 לפחות ועדיפות ליותר .. צריך גם true color(לא יודע מה זה) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?-לא * משקל רצוי?-לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)-לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)-לא * Bluetooth?-לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)-עדיפות לssd , לפחות 256. * כונן אופטי?לא חובה * האם דר…
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
היי יש לי HP נייד מדגם Pavilion dv6-6c59ea מעבד: 2.5 GHz Intel Core i5-2450M זיכרון: 6GB כ.מ.: AMD Radeon HD 7470M עם intel HD כמובן החלפתי קשיח ל120 SSD EVO 850 של סמסונג וגם החלפתי את כונן הדיסקים עם קשיח של 320 גיגה http://support.hp.com/gb-en/document/c03136193 והמערכת שודרגה לWindows 10 חוקי
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני חושב לשדרג מחשב או לקנות מחשב חדש המפרט שלי עכשיו: מעבד: intel i5 2500k 3.3GHZ לוח אם: Gigabyte Z68MA-D2H-B3 זיכרון: 1x8GB 1600MHZ כרטיס מסך: 2x Gigabyte GTX 560 TI הארדיסק: WD 1TB ספק אני לא ככ זוכר אבל מספיק לSLI אז כנראה לכרטיס יחיד גם יספיק. רוב השימושים הם לגיימינג(GTA V,ARK וכו'), ותכנות(לא משהו שדורש יותר מידי יכולות עיבוד או זיכרון). אני משחק עם מסך FHD(וכנראה שאני לא מחליף בזמן הקרוב). אני חושב אולי להחליף את הכרטיסי מסך ב GTX 970 או GTX 980(או אם שווה 980TI). ואולי להוסיף עוד 8GB זיכרון לכל מקרה(אם אני כבר משדרג). אשמח לחוות דעת
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כדוגמת Dragon Age 3,CoD וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).צריך לקנות מסך,עדיפות לסמסונג 23'' לפחות.רזולוציה 1920x1080 או 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם…
-
- 39 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום, זה ההודעה הראשונה שלי כאן אז מתנצל אם היא לא בנוסח המקובל. אני רוצה לשדרג את המחשב הישן שלי לגיימינג. המחשב שקיים אכשיו: Asrock H55M I5 650 Ram 2X2Gb מהירות לא ידוע Hard-drive 750Gb Wd blue קירור למעבד גינארי, ספק גינארי ששבק חיים התקנתי שתי מאווררי 120 שמכניסים אוויר אחד מלפנים והשני מפתח צד מעל מרכז הלוח אם. אחרי עייון כאן חשבתי על המפרט הבא לשידרוג: ספק: SilverStone 600W Active PFC 80+ SST-ST60F-ES PSU ב-299 ש"ח זיכרון: Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-G ב-365 ₪ כרטיס גראפי: 7950 950MHZ ב-710 ₪ קירור למעבד: Antec Copper Tiger C20 Cpu Cooler ב-75 ₪ בנוסף אני חושב לשדרג את הנייד שלי מ-SSD של 160 בן 4 (מתמלא לי) לאחד חדש של 256, Transcend SSD370 TS256GSSD370 ב-…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב ללימודים אבל שגם אני אוכל לשחק בו. מצאתי את המחשב הזה: http://ksp.co.il/?uin=26549 על פניו נראה אחלה מפרט. מחפש חוות דעת או מישהו שיש לו את המחשב הנ"ל שיעזור לי לבחור.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 4500 (פחות רלוונטי, יותר מעניין אותי האם ההרכב הוכחי טוב) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? --- ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? --- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי, תכנות, גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כרטיס מסך כבר יש לי (השאלה היא לגבי שאר הרכיבים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? (כרטיס מסך וזכרונות כמו שכתבתי למטה - יש) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנ…
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש״ח אם זה קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל המשחקים הכי כבדים שיש ושייצאו בקרוב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. …
-
- 20 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר פרפורי גסיסה של שנה הלך המחשב הנייח, פשוט מסרב להידלק (כמעט בן 7) רצינו לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 2000 ש"ח השימוש בו הוא בעיקר משרדי, אבל כן רואים בו סרטים. כמו כן, אני כן אוהב לעיתים לשחק משחקים כגון SKYRIM, HOM&M, DIABLO וכאלו. הצעות מעניינות יתקבלו בברכה תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב יותר למחשקים כמו (Skyforge, Alliance Of Valiant Arms) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רב הזמן זה גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.(Skyforge, Alliance Of Valiant Arms) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080 טלויזיה 31 טושיבה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות גבוהות אבל אפשר לחרוג לבנוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם …
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
- 1 follower
-
-
ברוכים הבאים לסטיקי "מוצרים מומלצים"! בדיון זה, ניתן לינקים לרכיבי-חומרה איכותיים ומשתלמים במיוחד שמצאנו עבורכם. הודעה ראשית זו מתעדכנת כל חודש באופן קבוע וגם כאשר מצאנו מבצע על רכיב ששווה להזכירו כאן. אנא עדכנו אותנו במידה ומוצר מומלץ יורד מהמלאי או לחלופין אחד עולה במחיר דומה במקום אחר. אם מצאתם משהו מעניין ברשת- עדכנו אותנו בדיון זה ובמידה וזה אכן יהיה משתלם- נשים פה, בהודעה הראשית. חילקנו את החומרה לקטגוריות כדי שיהיה נוח יותר. עדכון אחרון בוצע ב: 23.02.14. כרטיסי מסך: HD5670 1GB DDR5 ב- 273 שקלים. אחלה כרטיס למחשבים תקציביים לעורכים גראפיים הזקוקים להאצה קטנה (בעיקר בתוכנות של חבילת אדובי CS6/CC). https://www.tms.co.il/product/8131 HD6750 1GB GDDR5 של נינג'ה…
-
- 2.5k תגובות
- 1.1m צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, רציתי לשמוע את דעתכם (והצעות לשיפור, כמובן) לגבי המפרט הבא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪940 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪42 לוח אם: Asus B85M-G for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪299 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד SilverStone Redline 04 Black USB3.0 + FSP 650W Raider כמות: 1 - מחיר: ₪520 זיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600 כמות: 1 - מחיר: ₪264 כרטיס מסך: בקניית מחשב חדש בלבד- Gigabyte GTX970 4GB WindForce 3X כמות: 1 - מחיר: ₪1668 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם אשמח לעזרתכם אני מעוניין לקנות מחשב נייח לצורך עבודתי כאנימטור פרילנס קיבלתי מפרט מאייבורי אצרף אותו בסוף הדיון הסכום הוא 4500 שח עם מחשבות לחריגה מקסימום עד 6000 שח שימושי המחשב: אנימציה עריכה וגרפיקה משתמש בעיקר בתוכנות: פוטושופ פלאש אפטר אפקט פרימייר אילוסטרייטור אינדיזיין חשוב שיהיה שקט 6-7 אשמח להמלצה על חנות מחפש לקנות בשבועיים הקרובים ומתוכנן שידרוג בבוא העת מפרט שקיבלתי מאייבורי מה דעתכם? מארז VL80001'2Z V3 THERMAL TAKE AJUשחור ספק כח A.PFC 80+G650 MOD 650' COOLERMASTER מעבד אינטל 3.5GHZ 6MB CORE I5 1150 /UAD 4690 מאוור למעבד HYPER TX3 EVO COOLERMASTER לוח HAS'ELL 1150 H97M -D3H H97 GIGABYTE זכרון ADATA XPG V1.0 4GB DDR3 1600MHZ ז…
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
- 1 follower
-