עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by galCool,

שלום רציתי מפרט למשחקים ב3165 שיהיו מהחניות KSP או נועה. שיהיה כלול הרכבה ובלי ציוד היקפי ובלי כרטיס מסך ושהלוח יהיה pci . תודה...

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Carlito,

אז ככה אני מעוניין במחשב חדש אבל אני עוד בתכנונים שלב הקניה בעזרת השם יהיה בעוד חודשיים שלוש והבעיה שכל כמה שבועות השוק משתנה... שימו לב למפרט ותמליצו בבקשה מארז - Sunbeam Transformer Black לצערי לא מוכרים כאלו בארץ עם ספק(בחניות מחו"ל כבר מוכרים) לוח אם - Gigabyte GA-8I955X Royal מעבד(לא סגור.. אולי פנטיום די) - Intel P4 LGA775 630 דיסק קשיח - WD 160 sata2 wd1600js ספק כח - HEC win550 550w atx2 קירור למעבד - Thermaltake Big Typhoon אם הכרטיס מסך יש בעיה - כולם יקרים מידי ואני לא יכול להרשות לעצמי להוציא על הכרטיס יותר מ1000 שקל יש המלצות? אני אישית חושב על POINT OF VIEW 6600GT 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - Retail שדרך אגב עבר לא מזמן ביקורת יפה באתר.. או על Club3D 6600G…

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by dsnapiri,

המחשב מיועד לדודה שלי, אישה בת כ-80. אין לה צורך בהוצאה משמעותית כמובן. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1,500. מעוניין להוציא את המינימום הדרוש. אפשר לחרוג אם צריך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדים ואינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יחסית חשוב, אבל המחשב לא יעבוד "קשה" אז מניח שלא צריך יותר מדי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי …

4. Started by ArikDB,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500-3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרבה לשוניות פתוחות בפיירפוקס וכרום. Autodesk inventor בשימושים קלים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כבר כרטיס מסך ZOTAC GeForce GTX 1050 Ti Mini, 4GB GDDR5 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד. מאוד. חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by tovtov,

שלום, קודם כל אני חייב לשבח את הפורום הזה - אתם ממש מקצועיים ואני לומד המון ממכם. אני בונה עכשיו מחשב חדש - כאשר המטרה ברובה לגלישה ועריכת סרטים וקידודים. אני לא מצליח להבין איזה מארז אני צריך לקנות - כלומר גודל הספק שבה עם המארז. אני לא גיימר אבל לפעמים משחק במשחקים לא כבדים (משחקי ספורט בעיקר). אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך: 1. RADEON 9550 2. NVidia 6600 האם ההבדלים בין כרטיסי המסך מצריכים מחשבה על מארז אחר לכל אחד. ושאלת המיליון דולר - איזה מארז מתאים לי (בתקציב זול) תודה

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום כולם. אני מתכוון לקנות מחשב נייד, לצרכי עבודה, וצמצמתי את האפשרויות שלי לשני מחשבים: מחשב ראשון: מחשב שני: אני מתכוון להרחיב את האחריות של המחשב הראשון ל-3 שנים, מה שאומר שההפרש במחירים הוא 200 ש"ח. כלומר, לא מאוד משמעותי (אני מודע לכך שהמחשב הראשון מוחדש). המחשב מיועד לצרכי עבודה, ויפעיל באופן קבוע תוכנה כבדה יחסית (SPSS), ובמקביל גם דפדפן (עם לשוניות מרובות פתוחות, בקלות מגיע ל-10), WORD וענן (אני משתמש ב-MEDIAFIRE). ייתכן שיופעלו במקביל גם EXCEL. איך שאני רואה את זה, המעבד של המחשב הראשון הוא טוב יותר משמעותית (אם כי CPU BOSS לא מסכים איתי, ובאופן מוזר לא הגיע להכרעה ביניהם). אבל הזיכרון של המחשב השני טוב יותר משמעותית (תקנו אותי אם אני טועה, אבל הוא במהירות גבוה…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by shayfarkash,

האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: בשבוע הקרוב תקציב:5000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: לא יד ראשונה\שניה: יד ראשונה זמן אחריות רצוי: שנתיים חברת המחשב הניד המועדפת: אין עדיפות מערכת הפעלה מועדפת: לא ממש מעניין גודל כונן קשיח מועדף: 750G ומעלה ,ואם יש אפשרות לSSD משקל הנייד המועדף: לא חשוב גודל הצג: חובה 17 אינץ זמן סוללה רצוי: לא משנה צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה עם 8G ראם , יציאת HDMI וחיבור USB 3, שיהיה גם כרטיס מסך חזק יחסית. יש לי 2 אפשרויות בינתיים על הכוונת אבל אני מחפש משהו יותר טוב עם אפשרות חלוקה ל36 תשלומים : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?i…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום, חדש פה אני נוהג לבקר הרבה באתר ומאוד אוהב את התכנים וגם ראיתי שיש פה אחלה פורומים. לאחרונה היתה לאחי הקטן בר מצווה, וההורים הבטיחו לקנות לו מחשב. למרות שהם לא נקבו בסכום מדויק, אני מניח שהסכום המתקבל על הדעת יהיה משהו בין 7000-8000 ש"ח. אני אשמח מאוד אם תוכלו בבקשה לעזור לי לבנות מפרט למחשב החדש. המפרט מיועד בעיקר לגיימינג, עם השקעה גם לטווח של לפחות השנתיים הבאות. דברים שצריך שהמפרט יכלול: מסך (לא זקוק ליותר מCRT חביב של 17 אינץ', אולי 19 אם זה יסתדר עם המחיר..) צורב DVD motherboard עם תמיכה בSLI? (חשבתי על כך במקרה שיהיה מפרט עם 6800 GT לדוגמא. האם זו השקעה טובה\נבונה?) ג'יגה RAM עדיפות למעבד 64bit HD של מינימום 120 ג'יגה מארז כמובן דברים שלא צריך …

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Matankzr23,

שלום לכולם... מישהו יכול בבקשה לתת לי הצלה למפרט ב 7K שיהיה בו הכל כולל הכל עכבר (עדיפות ל MX1000) מקלדת לא משנה איזה מסך לפחות 20" אבל אם אי אפשר אז שיהיה 19 וכולל רמקולים.... לא צריך יותר מ 1GB זיכרון.... בנתיים עד שידרוגים... ואני לא עושה OC בכלל ולא מתכוון לעשות שידרוגים בכלל חוץ מהוספת זיכרון... שיהיה מהיר בכל מצב גם אם PHOTOSHOP , 3DSTDIO ואפילו פנקס רשימות!! (כן כן פנקס רשימות) יפעלו בו זמנית בקיצור... מחשב שיהיה מהיר בכל מצב שישמש למשחקים ולסרטים וכל מני.... תודה ;D

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, אני כבר כמה שנים עם המחשב הישן שלי מוזמנים לראות במפרט בצד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? * אפשר לנצל הכל מומלץ לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? * ניתן לחרוג עד כ-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? * משחקים + עבודה משרדית + גלישה באינטרנט + צפייה בסרטי FULLHD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. * כל המשחקים החדישים לדוגמא: Call of Duty Modern Warfare 3, ועוד... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1200*1920 (…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום אני חדש פה..כמה חברה מגיימר המליצו לי על האתר.. אז אני בא לבקש קצת עזרה לפי מה ששמעתי אנשים פה רצינים בניתי את הדברים העיקריים ללא ספק + מארז ואולי עוד כמה דברים המחשב נועד למשחקים כבדים,פוטושופ,ומוזיקה [צריך כרטיס כל טוב שיחזיק מערכת קולנוע למחשב ורסיבר] התקציב הוא עד 10000 שקל ללא מסך. אני רוצה מסך דק ושטוח ומוכן להשקיע עד 2000 ש'ח , כלומר המחשב עצמו יכול לעלות עד 8000 שקל. כמובן שצריך הרכבה במעבדה.. תודה לכל העוזרים מראש.. ואני רוצה שרק אנשים שבאמת מבינים יעזרו.. ד'א לא הכנסתי לוח M כי אני רוצה את ה Epox 8KDA3J S-754 sata, gbl ההוא שחסר להם ב-KSP אז או שתביאו לוח אחר כמו ה-Abit kv8 pro או שעדיף כבר להזמין את ה Epox 8KDA3J S-754 sata, gbl מפנדה... קיצר…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by hellfire03,

אם אני לא טועה יותר טוב לסוללה שתהיה ב 80% בערך מאשר ב 100 ועדיף שלא תיטען כל הזמן בחלק ממחשבי IBM ראיתי שיש כ לים לניהול טעינה של סוללה אבל אצל DELL לא ממש מצאתי (באתר שלהם) אני מניח שיש תוכנות צד שלישי שיכולות לעזור בעניין (או אפילו כמה פקודות ב CMD...) תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by OmerDude,

שלום לכולם, בשעה טובה ומוצלחת אני רוצה לקנות מחשב חדש. כאשר מבחינתי הדגש העיקרי הוא על שקט, לכן חשבתי על P180 או P150 של ANTEC בתור המארז. אשמח לקבל מפרטים כאשר רצוי ביותר ספקים שקטים. לדעתי אפשר בתקציב להכניס כפול ליבה וזיכרון של שני גיגה. אין צורך בצורב DVD ומסך. המחשב מיועד לשימוש כללי, אבל גם למשחקים. בתודה מראש לכולם, עמר

• 38 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום פורום מפרטים יכול להיות שאני אשקיע ממיטב כספי במחשב חדש דנדש. צרכים שלי זה: משחקים כבדים לכמה שיותר זמן (צורך עיקרי), עריכת וידיאו עם סטודיו 9, קידוד וידיאו עם הרבה תוכנות, קצת קידוד אודיו, קצת ריבוי משימות (קידוד סרט, עבודה שותפת ובדיקת וירוסים גג) כמו כן אני עובד על פוטושופ, פוורפוינט מקבץ דברים וכאלה... חשבתי לעשות OC של איזה 200 מגה הרץ, הגעתי למסקנה שלמרות הידע שיש לי יותר מזה לא משתלם כלכלית, אבל רציתי לדעת מהזכרונות וולוו ( 3.4.4.8) איזה יתן לי הכי נורמלי? כי אפשר באותו תקציב של סמסונג. בקשר לצורב דיוידי כבר יש לי 3540A אז שמתי רק נגן דיוידי שחשוב לי. בניתי לי משהו נחמד מפנדה ואשמח לקבל הצעות מתחרות מחנויות שונות. הסר כמות. מוצרים סה"כ AM…

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם צריך אז צריך, אפשר עד 500 שקל יותר. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? קודם כל משחקים. חוץ מזה אני גם ממיר סרטים בשביל צריבה ל-DVD או לצפייה בפלייסטיישן 3 (מעדיף לראות סרטים על טלוויזית HD בסלון מאשר על מסך המחשב). מתחיל ללמוד באוקטובר מדעי המחשב אז מן הסתם גם תכנות. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. מלבד משחקים, ConvertXtoDVD ו-MKV2VOB בשביל המרות סרטים ובעתיד גם עורכי קוד / סביבות עבודה לתכנות. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה ל…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. חברים אני חייב עזרה, קניתי Dell XPS 13 חדש לפני חודש בארה"ב. I7 4500u 8GB RAM 256SSD Win 8.1 המחשב פועל מצויין כשהוא מחובר לחשמל, אבל ברגע שמנתקים אותו הוא פשוט נהיה איטי! אני מדבר איטי ברמה שיש לאג בזמן שאני מקליד. אותו דבר למשל שאני בוחר תיקיות על הדסקטופ עם החצים, הכל עם דיליי. ניסיתי כבר הכל - עדכון ביוס, שמתי על "ביצועים גבוהים", וגם שם שיניתי שהמעבד יפעל על מינימום 100 אחוז. אני כבר לא יודע מה לעשות. אשמח לעזרה!! תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום לכולם אני מחפש מפרט מחשב לילדה בת 8 לדברים בסיסים שלא יהיה רעוש כולל ציוד נלווה (מסך,עכבר, מקלדת ) התקציב הוא בין 2K-3K חשוב שהחנות תיהיה מאזור חיפה-קריות תודה לכול מי שעזור

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימלי? 3K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 400 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר והמון אינטרנט, המון חלונות בו זמנית, גרפיקה (ברמה בסיסית), סרטי FullHD, משחקים ברמת GTAIV, NFS, משחקי פעולה בעיקר. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - שימוש מזדמן בתוכנות כמו Photoshop CS5. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע אשתמש במסך 32 אינצים של חברת LG ברזולוציית FullHD, כמובן שלא אצפה להגדרות גבוהות במשחקים על המסך הנוכחי. בעוד חודש - חודשיים ארכוש מסך 23 אינץ' איכותי בעל פא…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by KindaLost,

תודה לעונים, מראש. המפרט לקוח מאייבורי שם תתבצע הקנייה : 0. מארז מהודר עם USB קדמי ואחורי 1. לוח אם ל AMD Athlon 64BIT עם Pci-Express ,תוצרת MSI דגם RS480M2-IL 2. מעבד AMD Athlon +300064Bit Socket 939 עם ליבת Venice 3. זיכרון 512MB DUAL DDR 400MHZ - איזה חברה לדרוש ? 4. כרטיס מסך Ati Radeon X300SE upto 128MB?(משולב) כולל חריץ הרחבה Pci-Ex 5. דיסק קשיח 160GB 7200RPM SATA 8MB - איזה חברה לדרוש WD ? 6. צורב : Nec3540A 7. מסך : לא הוחלט עדיין. עד תקציב של 1600 ש"ח, 710T ? העלות המשוערת של כל החבילה 4300 ש"ח. השאלות לגבי המפרט, תחת ההנחה שייעודו העיקרי של המחשב הוא : אינטרנט, אופיס, סרטים, תכנות ומעט משחקים. 1. האם הלוח אם מספיק טוב ? 2. כמה רע הכרטיס מסך ? האם הוא לא מספי…

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום לכל הממליצים. אישתי מחפשת להחליף מחשב עבודה כי הישן כבר מקרטע. היא מחפשת מחשב נייד קטן (רוב הזמן המחשב יחובר למסך מקלדת וכו). המחשב שיש לה היום זה MacBook Pro 12,1 13 Inch Early 2015 . עם corei7 ו 16GB זיכרון. השתמשנו בbootcamp ומערכת ההפעלה היא windows. היא לא רוצה מק. הוא כבר קצת מקרטע וגם עם בעיות טכניות קלות (סוללה קצת מנופחת, חיבור HDMI בעייתי) נמשיך לפי השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, אבל אפשר לחרוג. רוצים שקט לאורך זמן. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה ומשחקים. עבודה זה קצת…

21. Started by Nirurshon,

היי. אני מחפש מחשב לחבר. השימושים העיקריים שלו הם אינטרנט, סרטי FHD, OFFICE וגם פיפא. חשוב לו שהמחשב ירוץ טוב ויהיה מהיר, גם בריבוי משימות ובמשחק פיפא. מצד שני אני לא יודע כמה הוא זקוק למסך FHD. אמרתי לו שכדאי מעבד מסדרת M, זיכרון מסך של לפחות 8GB וכונן קשיח 7200 RPM. אלה המחשבים שראיתי, זקוק לעזרה בבחירת מחשב בשבילו : 1. ASUS R510LB-XX173H http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24716&cf=zap 2. Lenovo ThinkPad Edge E540 20C6003VIV http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24483&cf=zap 3.Dell Vostro 3560 http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/zap/vm-rd33-6764.htm או שכדאי להשקיע ל4000 ולהביא את זה : Asus N56VB http://fre.co.il/items/141686

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום פעם שעברה שמתי פה מפרט של AMD שזהו היה מפרט שהוצע לי על ידי חבר בפורום כאן. החלטתי בסוף ללכת על אינטל ולקחתי את המפרט הבא אחרי שעשיתי השוואה בכמה חנויות בגלל המחיר התקציב הוא כעיקרון 3000 פשוט זה היה הכי זול מכולם והכי משתלם, אני צריך חוות דעת על המפרט שהכל מתואם עם השאר החלקים ולא משהו דפוק כאן אני רוצה מחשב למשחקים שיספיק גם לשנים הבאות אני משחק על רזולוציה די נמוכה לדעתי.. 1280x920 על מסך של 19" לא רחב זהו המפרט : Intel Core i3 540 Socket 1156 3.06Ghz 4MB Tray, יחידות 1 ₪570 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2009 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪119 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Gigabyte GA-H55M-S2…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. (1) תקציב, התקציב נע סביב 3700 שקל אני יכול להגיע איתו עד ל 4000 שקל בקלות מעבר לזה זה בעיה (אלה אם זה משהו ממש ממש משמעותי). (2) מטרות המחשב: משחקים:סדרת טוטאל וואר, ,NWN2 אינטרנט, לראות סרטים הורדות ושליחות כבדות. אני גם מחליף מערכות הפעלה מדי פעם בין לינוקס לווינדוס ולומד שפות צד שרת. (3) ציוד הקפי:החשמל פה לא יציב אז אני צריך מכשיר שישב לפני המחשב ויספוג קפיצות מטח והפסקות חשמל בשבילו. (4) לא צריך כונן דיסקטים. (5) אין העדפה לחברה מסויימת רק לחלקים בלי עופרת ואם יש חלקים (עם אותם ביצועים) שחוסכים יותר בחשמל ובשביל שני אלה אני יכול להוסיף עוד 200-300 שקל אבל שלא יוריד את הביצועים. (6) המחשב יכול להיות מכוער, אבל עדיף שיהיה שקט כי הוא נמצא בחדר שינה, אני ישמח ליד זה ציו…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by EpoXi,

שלום לכולם. יש לי אפשרות לקנות את הנייד ASUS K52F מסלקום. אפשר להגיד שהוא כבר אצלי ואני צריך להחליט אם להשאיר אותו או להחזיר (עד מחר). רציתי לשמוע את דעתכם עליו ביחס למחיר (100 בחודשX 36 חודשים = 3600)? תודה רבה לכם =]

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום לכולם, המחשב שיש לי עכשיו מת... כבר הרבה זמן שאני רוצה לקנות מחשב חדש, וזה תירוץ טוב 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000-4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?עדיף לחסוך, אבל מעדיף לא להתפשר יותר מדי במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש מעדיף שלא לחרוג, אבל במקרה הכי גרוע כ200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD ומשחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).פוטושופ ומשחקים- שניהם מזדמנים, רב הזמן אני בדפדפן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה ה…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים