עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by CraZy,

עובד כיום עם מחשב בן 3 + Q6600 8GB DDR2 800 8800GT 500GB SATA2 X2 פוטושופ CS5 64 BIT 64 BIT ligihtroom 3 מוצר של אדובי כהשלמה ל פוטושופ לעיבוד תמונה (מאד כבד) http://www.adobe.com/products/photoshoplightroom/about/ Digital Photo Professional (תוכנת הגרפיקה של המצלמה) VMWARE WIN7 64 צריך מחשב חזק במיוחד שכן הנוכחי כבר לא סוחב את קבצי הגרפיקה שרק הולכים וגדלים מאות מגה לקובץ ועבודה מקבילה על מספר קבצים (מגיע למצב שהפוטושופ תופס מעל 6GB RAM) מכונה ווירטואלית אחת שתמיד עובדת (חיבור לעבודה ותמיכה לתוכנות שלא רצות על 64) כל זה בנוסף לתוכנות הרגילות של דואר גלישה וכ"ד שברקע קראתי את אשכול הגרפיקה ולדעתי צריך משהו בסגנון של I7 או אולי פנום? שני דיסקים מהירים 16GB זיכרון וספק חזק…

2. היי לכולם רציתי לדעת מה דעתכם על נייד של HP במחיר 3600 שקל עם אחריות לשנה צרכים : סרטים, אינטרנט, משחקים קלים ושוטף קישור : http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=994&ProductID=21646&VariantID=21647 תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. (1) תקציב, התקציב נע סביב 3700 שקל אני יכול להגיע איתו עד ל 4000 שקל בקלות מעבר לזה זה בעיה (אלה אם זה משהו ממש ממש משמעותי). (2) מטרות המחשב: משחקים:סדרת טוטאל וואר, ,NWN2 אינטרנט, לראות סרטים הורדות ושליחות כבדות. אני גם מחליף מערכות הפעלה מדי פעם בין לינוקס לווינדוס ולומד שפות צד שרת. (3) ציוד הקפי:החשמל פה לא יציב אז אני צריך מכשיר שישב לפני המחשב ויספוג קפיצות מטח והפסקות חשמל בשבילו. (4) לא צריך כונן דיסקטים. (5) אין העדפה לחברה מסויימת רק לחלקים בלי עופרת ואם יש חלקים (עם אותם ביצועים) שחוסכים יותר בחשמל ובשביל שני אלה אני יכול להוסיף עוד 200-300 שקל אבל שלא יוריד את הביצועים. (6) המחשב יכול להיות מכוער, אבל עדיף שיהיה שקט כי הוא נמצא בחדר שינה, אני ישמח ליד זה ציו…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by hadarK,

אז הרכבתי מפרט למחשב והייתי רוצה לדעת אם הספק מתאים?,והאם הכונן קשיח מומלץ?, ובנוסף האם עדיף מארז הכולל ספק? וכמו שרשום בכותרת לקבל חוות דעת והצעות לשיפור. אז הנה המפרט: Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray 1150 Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 119 Gigabyte Z77M-D3H 560 Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Blue Dual Channel CL9-9-9-27 390 Gigabyte GTX660 Ti OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E (כאשר המוצר יהיה במלאי) 1920 Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 585 Samsung SH-S223B / SH-222AB / SH-222BB DVD±RW x22 Black SATA 115 SeaSonic 560W Gold 560 Antec Eleven Hundred 580 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ול…

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום פורום מפרטים יכול להיות שאני אשקיע ממיטב כספי במחשב חדש דנדש. צרכים שלי זה: משחקים כבדים לכמה שיותר זמן (צורך עיקרי), עריכת וידיאו עם סטודיו 9, קידוד וידיאו עם הרבה תוכנות, קצת קידוד אודיו, קצת ריבוי משימות (קידוד סרט, עבודה שותפת ובדיקת וירוסים גג) כמו כן אני עובד על פוטושופ, פוורפוינט מקבץ דברים וכאלה... חשבתי לעשות OC של איזה 200 מגה הרץ, הגעתי למסקנה שלמרות הידע שיש לי יותר מזה לא משתלם כלכלית, אבל רציתי לדעת מהזכרונות וולוו ( 3.4.4.8) איזה יתן לי הכי נורמלי? כי אפשר באותו תקציב של סמסונג. בקשר לצורב דיוידי כבר יש לי 3540A אז שמתי רק נגן דיוידי שחשוב לי. בניתי לי משהו נחמד מפנדה ואשמח לקבל הצעות מתחרות מחנויות שונות. הסר כמות. מוצרים סה"כ AM…

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by hichkock,

בניתי בעזרה של כמה חברים מפרט שמיועד להרבה דברים (משחקים, עריכה גראפית) ומיועד לאוברקלוק בעתיד. אני קונה הכל באתר www.pandas.co.il אז רצוי שתביאו (אם תביאו..) מוצרים משם. -ותודה מראש.. אז הנה מה שיצא עד כה: NEC CDROM X 52 CD-3002A Bulk 100 ש"ח NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 498 ש"ח Sony Floppy Drive 1.44 65 ש"ח ArcticSilver 5 3gram 55 ש"ח AMD Athlon 64 3500 CPU Box 2,274 ש"ח Thermalright XP-120 for Intel Pentium 4, AMD® Athlon64/FX and Opteron 299 ש"ח Vantec Tornado 92MM Case Fan 98 ש"ח Gigabyte GA-K8NSNXP-939 nVIDIA nForce3 Ultra 939-pin 1,415 ש"ח Corsair 1024MB (2x512MB) TwinX1024-4000PRO P…

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by oriklo,

מעבד: intel i5-2320 כרטיס מסך-radeon hd 7970 500 גיגה בייט 8 גיגה בייט ראם וספק כוח: Antec GX900 550W מארז: GX900-550 - Antec Antec GX900 550W Army Edition MidiTower 3x120mm Fans included - Fan controller - USB3.0 Front ports - Dust Filters - With Antec VP-550P http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GX900-550הייתי רוצה לשפר את המעבד אבל אין לי תקציב אז אני פשוט מעביר אותו מהמחשב הישן לחדש, בכל מקרה, איך המחשב? הצעות לשיפור (חוץ מהמעבד?)

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. Started by walla26,

שלום לכולם המחשב נקנה לפני 6 שנים, מצורף המפרט לאחר שנה הוחלף לוח אם לדגם intel GCCR945 מפרט לוח אם: http://downloadmirror.intel.com/15117/eng/D945GCCR_TechProdSpec.pdf האם יש מה לשדרג במחשב כך שיוכל לעבוד בצורה חלקה? כרגע המחשב נתקע הרבה במיוחד כאשר יש הרבה טאבים פתוחים בכרום, ואם פותחים עוד תוכנה במקביל אז העבודה הופכת לעוד יותר איטית ומסורבלת. השימושים העיקריים במחשב הם בעיקר גלישה באינטרנט, יוטיוב, צפיה בסרטים, עריכת מסמכים בוורד ובאקסל, עבודה על תוכנות פשוטות וכו'. סכום לשדרוג 400 ש"ח. אודה לתגובות תודה

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by MarkYo,

אהלן. ביומיים הקרובים יש לי מישהו שנמצא באילת ויכול לקנות לי משם נייד. אז אני ישמח אם תוכלו לענות לי כמה שיותר מהר שאוכל לקנות משם מחשב קצת יותר טוב באותו מחיר. בגדול אני סטודנט למדמח, ואין לי זמן לגיימינג לצערי חח בעיקר תכנות וסרטים, ובכל זאת אני רוצה להביא משו שיחזיק לכמה שנים. כמו כן אני מעדיף מחשבים שזמינים במלאי KSP או IVORY אילת. ואני מעדיף מחשב של DELL, למרות שלא קריטי. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סרטים, אינטרנט, תכנות, קצת פוטושופ. *תקציב: 3-3.5K * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15' * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - * מ…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום רב, אני הייתי שמח לשמוע מכם המלצות למחשב, טווח המחיר שאני מדבר עליו הוא בין 5000-6500 (אני עשוי לקבל הנחה ולכן אני לוקח גם הצעה יותר יקרה), לגבי מעבד חשבתי על CORE 2 DUO אבל לגבי המעבד הספציפי אני עדיין מתלבט, בנוסף המליצו לי ללכת על לוח אם של אינטל מהסיבה שזה ימנע לי התנגשויות בעתיד, שוב המלצות יתקבלו בברכה לגבי זכרונות, הייתי שמח אם הייתי יכול לשים שני פסים של 1024 (חברת קינגסטון או Seagate), אבל בעכבות הגבלת המחיר אני אלך על שני פסים של 512, הייתי שמח לשמוע המלצות לגבי המהירות של הזכרונים שאתם ממליצים, המחשב מיועד בעיקר לגלישה ולמשחקים ולכן רצוי כרטיס מסך טוב שיריץ את כל המשחקים החדשים בצורה חלקה וטובה, אני מודע שכרטיס ממש איכותי לא ניתן להשיג בפחות מ1500 שקל אב…

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. ערב טוב, לאחר שש שנים עם אותה גרוטאה שהחלה כבר להתאבן צברתי מספיק כסף בשביל להרשות לעצמי לקנות מחשב חדש, וחזק. תקופת האי-קנייה הארוכה הותירה אותי לא מעודכן יחסית, עם ידע מועט למדי על מה עדיף ומה לא, ובעקבות-כך אני פותח את הדיון (נושא?) הזה בשביל שחברי הפורום, שמבינים בעניין, כך אני מקווה לפחות, יוכלו לעזור לי. בתקווה. המחשב מיועד למשחקים, ובעקבות כך יש דגש על הנושא של גרפיקה ו"חלקות" קבלת התמונה והנתונים. אין צורך במדפסת, סורק, Web-cam ושאר ירקות מהסוג הזה, כמו-כן אין צורך בכרטיס קול משובח או ברמקולים איכותיים, מכיוון שאוזניות הן בגדר חובה אצל כל Gamer רציני. עכבר MX500 של Logitech, או MX510, אם ידוע לכם היכן אוכל למצוא את העכבר הנבחר במחיר המשתלם ביותר אשמח. כמו-כן ח…

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by imac,

AMD Athlon XP 2100+ Fan - 695 NIS Albatron KX400-8X AMD KT400 - 495 NIS Winbond DDR 512MB 3200/400MHz - 997 Gigabyte ATi Radeon 9700 Pro - 1987 NIS Panoasonic Floppy 1.44 - 52 NIS Suntek Vivid TH-655 - 547 NIS Hec 300ART Watt PSU - 187 NIS WD 40gb 7200Rpm 8 MB Cache - 547 NIS LG 40X12X40 Retail - 340 NIS Samsung 753DFX 17 - 1110 NIS 6955 NIS

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. * מטרות המחשב? SoildWorks ו Cimatron - כבד * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? מתנייד במפעלים של לקוחות, מומלץ משהו קל ככול שניתן במסגרת התקציב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 9 תאים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) מחשב בסדר גודל כזה מן הסתם יגיע עם ESATA + HDMI האם יש משהו חשוב נוסף שאצטרך? * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? האם מומלץ SSD? אני יודע שכיום ניידים מגיעים עם אופצייה לשני דיסקים קשיחים. בכול מקרה לDATA מומלץ לפחות 640GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא(חשוב 3 שנים) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? Win7 Pro * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell ת…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. רציתי לדעת האם המפרט הבא שווה את המחיר שלו... Pentium 4 3.0 Ghz S-775 1M Cache DUAL-CORE 1-מעבד P5ND2SL DELUXE (Dual Core+NF4SLI+DDR2+SATA2)-לוח אם 512Mb 400MHz Corsair (XMS) CL2 -זכרונות RADEON X850XT DVI 256MB PCI-E -כ.מסך 120GB 7200/133 (8MB) DiamondMax Plus 9 הארד דיסק NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 HEC 475W (True Watts) 17'' 793 DF FLAT samsung MS Internet + MS Mouse Wireless Optical סה"כ 9450. האם המפרט הזה שווה את המחיר שלו? ועד כמה יש כאן דברים מבוזבזים שאני לא יוכל להשתמש איתם בעתיד הקרוב. בקשר למעבד ליבה כפולה עד כמה הוא יהיה שימושי היום? תודה לעוזרים!!

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by idoaa,

שלום לכולם התקנתי על מחשב נייד hp dv2750ej מערכת הפעלה xp pro + sp2 כוללל עידכונים, ונשאר לי במנהל ההתקנים סימן השאלה שהוא הנושא. ממה שהבנתי, לאחר חיפוש ארוך באינטרנט, זה קשור איכשהו ל power management, אבל אני לא מצליח להגיע לאיזה לינק, שנותן לי להוריד את הדרייבר הזה. למישהו יש את זה? תודה מראש 8) ביי וחג שמח

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום. יש לי מחשב בן 8 שעובד אחלה ומשמש כ HOME THEATER (מחובר לטלוויזיה ומגבר בסלון) לוח האם שלו הוא gigabyte ga-g41mE US2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3470#ov 2 גיגה זיכרון פנימי של שני סטיקים של 1 כ"א DDR2 מעבד אינטל 6300. כרטיס מסך סבירשל NVIDIA 610 לאחרונה פירמטתי אותו וקניתי לו כונן קשיח פנימי של עוד טרה. התקנתי ווינדווס 7 אולטימייט והוא התחיל לעבוד ולהגיב לאט במיוחד בריבוי משימות. הזמנתי סטיק זיכרון DDR2 של 2 גיגה מה שיביא אותו ל4 גיגה RAM חשבתי לשדרג גם את המעבד. מה אתם אומרים, זה יורגש במהירות, שווה לשדרג ? אופציות או המלצות למעבדים, מה לגבי יד שנייה במעבדים? לא מעוניין להשקיע יותר מ400 על מעבד וכמובן שאם אשקיע סכום בכיוון…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by cheese,

שלום, מערכת ההפעלה בנוטבוק שלי 1101HA לא עולה, ניסיתי SAFE MODE, LAST KNOWN CONFIGURATION ללא הצלחה. איך משחזרים או מתקינים מחדש את מערכת ההפעלה? כמובן שאין לי דיסק או כונן דיסקים ואני מעונייין בהתקנה חוקית. תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by mor_shalev,

יש לי מחשב נייד dell e6400 קיבלתי עם המחשב ווינווס ויסטה אולטימייט. אני רוצה לפרמט את המחשב מחדש ולהתקין את ויסטה מחדש אבל לא קיבלתי דיסק של ויסטה עם המחשב.. איך אפשר לעשות את זה בצורה חוקית? כי כרגע יש לי ויסטה חוקית.. תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. בבקשה תגידו לי מה כדאי לי לשפר להחליף ומה אפשר להשאיר או לחכות: My computer: Intel P4 2.0G GeForce 4 MX 440 512MB SDRAM 40GB Hard Disk CD-ROM X 50 CD-RW SONY 48X32X48 ??? ??? ??? ??? ??? שכחתי משהו? =\

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום לכולם, איזה כיף שגיליתי את האתר הזה והוא קיים! אז ככה.. 1. מחיר - עד 6000 ש"ח, אבל אני שמח אם זה יהיה פחות. 2. אני גרפיקאית במקצועי ועובדת 90% מהזמן על פוטושופ ואילוסטריטור, מעלה עבודות לאתרי אינטרנט ומעצבת אלבומים וכו'. 3. צריכה גם ציוד היקפי כולל מסך מינימום 20 אינץ וציוד היקפי, כולל צורב DVD וCD טוב, לפחות 3 יציאות USB- גם קדמיות. 4. --- 5. --- 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? חשוב, אבל לא בהיסטריה, נגיד 7 7. נדרש אוברקלוק 8. יש צורך בהצעת מחיר למערכת הפעלה + הרכבה 9. גרה במרכז-שרון, אבל לא ממש קריטי איפה המחשב מורכב 10. תמיכה בפוטושופ, USB קדמי (לפחות 2 קדמיים) 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה ש…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by r1980,

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3846 הציעו לי אותו ב- 4850 3 שנות אחריות בבית הלקוח אפשר להרחיב זיכאון עד 4GB בעלות כמובן. אשמח לדעתכם. אם יש אוקיי.. אני הולכת לקנותו היום

22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים ומשרדי. גיימינג קל בעתיד במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינטש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב, קשיח בנוסף ל SSD וצי…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by shaylex,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן חח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) ? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - אפשרי, לשיקולכם. אם אתם ממליצים אני אלך על זה. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא אופיס או ווינדוס, שירכיבו בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?לשיקולכם.…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום לכולם, אני רוצה לקנות לבת זוג שלי מחשב נייד, השימוש כנראה יהיה די רגיל: אינטרנט, אולי אופיס, סרטים ונטפליקס. חשוב לי שיהיה דק וקל ונעים לעיניים, אני לא מבין במחירים של מחשבים ניידים , האם 1300-1500 עם חריגה לכאן או לכאן זה תקציב ריאלי?

25. Started by woogille,

אהלן יש לי מחשב ישן, בן 6-7 בערך אין לי כרגע את המפרט המלא אבל זה משהו בסגנון מעבד אינטל (או אי אמ די לא זוכר) 2 ליבות כרטיס מסך אין (זתומרת מובנה על הלוח אם) יש צורב די וי די של סמסונג יש קורא כרטיסים לוח אם ספק וכל שאר החלקים הסטנדרטים והפשוטים האם יש להם ערך כלשהו ? האם יש איזה חנות (או מישהו) שקונה חלקים כאלה ? אם יש באמת צורך אני אבדוק את המפרט בדיוק תודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים