עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by beyle,

חברים שלום, מעוניין במחשב עבור גיימינג וגיימינג בלבד. אין צורך במסך, אין צורך בציוד היקפי. המחשב ישמש לגיימינג נטו. הסכום: 6490 ש"ח בלבד, אין שקל נוסף. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. מטרות המחשב: בעיקר משרדיות (אינטרנט ואופיס) אך רצוי שגם יהיה מסוגל להריץ בצורה חלקה CS6 (אפטר אפקטס, פרימייר ופוטושופ בעיקר), תלת מימד קל ושאר דברי עריכה גרפית וצפיה בסרטים. שיתאים לWin 7 64 bit. -גודל המסך: בין 13 ל15 אינץ', רצוי יותר מ13.3 ויותר לכיוון ה14 -משקל רצוי: בגלל שהוא מיועד ללימודים רצוי שהוא יהיה קל, עד 2 ק"ג. ניתן להתגמש בנושא הזה אם הסוללה\מסך\משהו אחר דורש עוד משקל -זמן סוללה: בגלל שהוא מיועד ללימודים רצוי שיהיה בעל זמן סוללה ארוך, יותר מ-5 שעות במאמץ. נראה לי שלפחות 6 תאים. -יציאות מיוחדות: USB 3, hdmi, לא נראה לי שיש צורך באחרות -בלוטות: לא נראה לי קריטי -גודל מינימלי של כונן קשיח: 500 GB? -כונן DVD\CD\צורב: לא קריטי שיהיה, במיוחד לא אם הוא מעלה באופן קר…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by yehonatan28,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לצורך לימודים בסכום של עד 2,500 ש"ח חשוב שהמסך יהיה מספיק גדול (בסביבות ה-16 אינצ', אם אני לא טועה) אשמח להצעות. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. חיפשתי מחשב שמתאים למשחקים כבדים וסרטים +עומס של תוכנות.... וזה מה שהציעו לוח אם -‏P5B Deluxe s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E‎ מעבד-‏Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB‎ כרטיס מסך-‏8800GTS 320MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎ זכרונות-‏Kingston 512MB 667Mhz DDRII‎-(X2 דיסק קשיח-‏250GB 7200RPM, 16MB, SATA II מארז- ‏Thermaltake Soprano VB1000BWS‎ ספק:‏550W Active PFC, 12cm Fan הכל ביחד יצא לי 5225 ש"ח.. רציתי לדעת אם יש מה לשפר..תודה ,אגב אם יש אפשרות להוריד דברים ולשים דברים במקומם יותר זולים שהם בעצם אותם ביצועים אז עדיף...

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום אני דיי חדש פה בפורום...אז דבר ראשון שלום לכולכם... עכשיו אני יספר לכם איזה מפרט אני בחרתי....ואם זה משתלם לי מבחינת מחיר ופרטים נוספים פירוט: לוח אם:‏Commando s775 Conroe, P965, DDRII800, Crossfire‎ מעבד:‏Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB‎ כרטיסי מסך:‏X1950XT 256MB GDDR3, 2xDVI, VIVO PCI-E‎ אני קונה 2 כרטיסים זיכרונות:‏2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL5‎ כרטיס קול:‏CREATIVE X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional‎ הארד דיסק:‏400GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ Seagate עכשיו חשוב לי נורא גם הקטע של הספר כוח וכמה כוח אני יצטרך כדי לעשות SLI בין שניי הכרטיסים אשמח מאוד לתגובות בנושא בתודה מראש : נתנאל

• 41 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. 1. מערכת מחשב - (3YL) 2. לוח אם - (INTEL Cold Lake ATX DH67CL (LGA 1155 לוח אם למעבדי Intel® Core i7 /i5 / i3 2nd generation LGA1155 Form Factor ATX Intel® H67 Express Chipset Intel® Rapid Storage Technology (Intel® RST) for RAID 0, 1, 5, and 10 Dual channel memory DDR3 /1333/1066 - 4sockets/32GB max מתאם גרפי - DVI-I and HDMI* connectors for processors with Intel® HD Graphics 3x PCI, 2xPCI Express 2.0x1 ,1xPCI Express 2.0 x16 One serial port header One parallel port 3x SATA 2.0, 2xSATA 3.0 3x PCI, 2xPCI Express 2.0x1 ,1xPCI Express 2.0 x16 12 יציאות (6 קדמי + 6 אחורי) USB2 על לוח האם (השימוש מוגבל בהתאם למגבלות המארז) · Two USB 3.0 ports · One eSATA 3.0 Gb/s port כרטי…

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by LiorZi,

לפני 4 חודשים רכשתי בארה"ב נטבוק מדגם 1215B של חברת Asus, המחשב עשה בעיות בעיקר בטאצ'פד (עכבר) ולאחר 4 תיקונים במעבדה החליטו שאי אפשר לפתור את הבעיה ולכן הוחלט לשלוח לי מחשב חדש. מכיוון שכרגע לחברת רונלייט אין את הדגם הנ"ל (יגיע רק עוד 3 שבועות) הם הציעו לי את ה-1215N. את ה-1215B קניתי בעיקר ללימודים ולהרצת סרטי FULL HD, אפשר לומר שהמחשב לא ממש סיפק את הסחורה. בניגוד למה שטוען היצרן - המחשב לא ממש יכול להריץ סרטים באיכות 1080, יש לא קצת frame lost ב-VIDEO LAN והוידאו ביוטיוב בלתי ניתן לצפייה באיכות 1080. לעומת זאת קראתי קצת באינטרט והבנתי שב-1215N עם כרטיס ION 2 יותר עמיד ברזולוציות גבוהות, אומנם המעבד שלו (D525) קצת פחות טוב מזה של ה-1215B (מעבד E-350). ולשאלתי - מה עדיף…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מספר רכיבים לשדרוג המחשב שלי: -מעבד (עדיף אינטל) -לוח אם -זכרונות -כרטיס גרפי -דיסק קשיח כאשר הדרישות הן: מחשב חזק למשחקים. אני מעוניין שהמעבד ולוח האם יהיה כמה שיותר חזקים, ואת שאר הרכיבים שאוכל להחליף/לשפר בעתיד. אני לא מעוניין לבצע OC. זכרון עדיף כמה שיותר מהיר ואיכותי, ואפשר להתפשר כרגע על הנפח (לא יותר מ-4GB) דיסק קשיח - שוב אני לא חושב שיש צורך ביותר מ-320GB ועדיף מהיר. כרטיס גרפי - בסכום של עד 600 ש"ח, כי אני מעדיף להחליף אותו בתדירות גבוהה מאשר להשקיע בכרטיס הכי טוב שיש כרגע בשוק. יש לי ספק כח Enermax 400W. אם אתם חושבים שהוא לא יספיק אז גם המלצה על ספק חדש. התקציב שלי הוא מקסימום של 3500 ש"ח, אבל אין צורך לשפשף את הרף העליון אם אתם ח…

9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2500. בעיקרון רצוי פחות במקרה שהמחשב עונה על הדרישות שציינתי וכמובן אפשר לחרוג אם לא. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, אופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אך לא שיקול ראשוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 15.6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…

10. התקציב המקסימאלי בסביבות ה 1000 ש"ח. עדיף לא לחרוג מהתקציב. המחשב ישמש לעבודה משרדית וקצת עריכת ספרים תמונות ברמה נמוכה. חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר ושלא אצטרך להחליף אותו מחמת זקנה (ישן מדי) בשנים הקרובות... אין צורך בציוד הקפי, מארז פשוט עם כניסות USB מקדימה. אני לא בטוח שהכונן DVD הישן יכול להתאים... אם כן אז אפשר לוותר עליו. שקט ברמה ממוצעת פלוס. לא מתוכנן אוברקלוק. אין צורך במערכת הפעלה והרכבת המחשב בחנות, אלא אם כן ההרכבה פוגעת באחריות. עדיף חנות באזור פתח תקוה ראש העין. חשוב לי שאוכל להשתמש בו בשנים הקרובות ושיתאים לחיבורים וההתקנים החדשים. לא מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד, אולי ברמה של זכרון והארד דיסק. תודה לכל העוזרים!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Neus,

שלום רב! התחדשתי במחשב Dell Inspiron 3542 (לינק בזאפ). אשמח לשמוע מה דעתכם עליו, אך לא רק עבור כך פתחתי את הת'רד הזה. לא כלכך יצא לי לעשות שימוש במחשב נייד עד כה, ולכן אשמח אם תבהירו לי מספר דברים.. א.המחשב כולל מעבד חסכוני בחשמל מתצורת U. מדוע בתוך כשעה וחצי, עם שימוש לצורך גלישה בדפדפן בלבד, הסוללה כבר מגיעה ל50 אחוז?! ב.האם השארת כבל החשמל בתוך המחשב, כאשר הכבל עצמו לא מחובר לשקע, גורמת ל"פריקת הסוללה" ונזק לסוללה? מישהו שמע על כך משהו? ג.כשקיבלתי את המחשב עשיתי בו שימוש עד שהסוללה נפרקה לגמרי, ואז חיברתי אותו לחשמל לכ-20 שעות על מנת שהיטען עד תום (אני יודע שנדרשות פחות מ-20 שעות, פשוט לא נכחתי בבית), האם פעלתי נכון?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by shomer,

מחפש מחשב למשחקים, מתבלט האם ללכת על I-3 ואז ללכת על כרטיס דוגמת 660GTX ואז אני פחות או יותר לא חורג מהמחיר או על I- 5 ועם איזה כרטיס.... תודה לעוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי?2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה. משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, COD וכו... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1400*900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by freerider,

שלום לכולם, מחפש מחשב נייד לפי המפרט הבא: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * מסך 15" רזולוציה 1920x1080 אכותי לד IPS (אפשר להתפשר על 14") * מעבד I5 * זיכרון 6-8 ג'יגה * כונן קשיח יחיד 128 ג'יגה SSD * לא צריך כונן אופטי * אפשר ללא מערכת הפעלה * אולטראבוק מעוצב עשוי ממתכת * קניה בארץ - תקציב 7000 ש"ח הרבה תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by urik,

היי...... אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש ההתלבטות היא בין IBM R51 הכולל: מעבד centrino 1.5GHz זכרון 256MB DDR דיסק קשיח 40G כרטיס מסך Intel Extreme 2 DVMT 64 כרטיס רשת 802.11b משקל 3 ק"ג לבין Acer Travel Mate 292FLci הכולל: מעבד centrino 1.5 זכרון 256 DDR כרטיס מסך Intel 855GM כרטיס רשת 802.11g 54Mbps משקל 2.43 ק"ג לשניהם כמובן כונן קומבו ומסך 15" 1024X768 XGA TFT ושניהם באותו מחיר אז מה עדיף חבר'ה תעזרו לי

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Bug,

לפני כמה חודשים טובים נתנו לי פה מפרט, בזמנו לא היה לי את הכסף לקנות אותו ועכשיו לשמחתי קיבלתי את הכסף, הבעיה היא שכפי שאמרתי עברו כמה חודשים מאז ואני חושש שהמפרט כבר "פג תוקף" ;D אז הנה המפרט והשאלה שלי מה אפשר לעדכן/לשפר בו אך שהסכום לא יחרוג מ - 4500 תודה מעבדי ?AMD ? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) - 1020 1 1020 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl - 570 1 570 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 256MB A-DATA - 470 1 470 כרטיסי מסך? MSI Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB - 1230 1 1230 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80GB SATA - 430 1 …

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. טוב אנשים יש לי מחשב שכבר חגג בחופש הגדול את יום ההולדת השני שלו וכבר מזמן איבד את ימיו המפוארים ובגלל התקציב הדל אין לי כסף לקנות מחשב חדש אבל אם מאמץ ומו"מ עם ההורים אולי הצליח לגייס איזה 3000 שקל ורציתי שתעזרו לבחור מה עדיף אז ככה יש לי במחשב בעיקרון: מעבד p-3 667 לוח אם כלשהו כרטיס מסך g-force 2 mx 400 64mg כרטיס קול sb live דיסק קשיח 30gb 7200 bardoda צורב מיצומי 40/20/48 dvd מסך סמסונג 17 שטוח זיכרון sdram256 ועוד חשבתי לשדרג את ה: 1.כרטיס מסך -ל g-force 4 ti 4200 128 mb 2.לוח אם - לא יודע תגידו לי אתם משהו באמצע 3.מעבד משהו בסביבות ה-2000 מג"ה amd/ p-4 4.זכרון 256 rdram/ddram טוב אני רוצה שתגידו לי מה אתם חושבים על זה מה כדי לשנות (?) איזה מעבד עדיף amd או inte…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. בבקשה תגידו לי מה כדאי לי לשפר להחליף ומה אפשר להשאיר או לחכות: My computer: Intel P4 2.0G GeForce 4 MX 440 512MB SDRAM 40GB Hard Disk CD-ROM X 50 CD-RW SONY 48X32X48 ??? ??? ??? ??? ??? שכחתי משהו? =\

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by צפיד,

אני רוצה לבנות מחשב ללא מאווררים,מעדיף קטן ככל האפשר. חשוב להיות שתיהיה תמיכה ב4K עם HDR אז אני משער שאצטרך מעבד לפחות i5 מדור 8. 8 GB RAM יספיקו ,כונן SSD קטן (מערכת לינוקס). אודה להמלצות היות ולא מצאתי לוחות או מעבדים שיכולים לעבוד עם קירור פסיבי.

19. שלום חברים אני רוצה לרכוש מחשב חדש שמטרתו היא צפיית סרטים אינטרנט אופיס ומשחקים פה ושם. צירפתי מפרט מסויים שאני חושב שמתאים להגדרות שלי, אשמח לקבל חוות דעת. תודה רבה רבה מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston (2x1GB) Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE 9400GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HEC Compucase 6C60 Midi Tower (No PSU) ספקי כוח Go…

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. המערכת לאחותי, המפרט הנוכחי שלה הוא Athlon XP 2600+ וכרטיס FX5200 1. גג 1700 שקלים, עדיפות לפחות מזה 2. עבודה משרדית, תכני HD (כרגיל), דו מימד (פוטושופ למשל) שימוש בכל יום לא לפרנסה אך גם לא כבד במיוחד נראה לי שבינתיים יהיה שימוש בכרטיס מובנה (אולי HD4200/HD3200) ובעתיד ירכש כרטיס מסך למשחקים 3. אין צורך בציוד היקפי. אין צורך בצורב. 6. שקט- בסולם של 5. לא צריך להיסחף עם מאווררי SFlex כי זה מפרט תקציבי אבל גם שלא יפריע לישון. 7. לא יהיה אוברקלוק רציני/בינוני, אולי משהו קל. 8. ללא מערכת הפעלה וללא הרכבה. 9. המערכת תירכש ב-TMS בלבד אלא אם כן יש לכם רעיון טוב יותר בנתניה מלבד KSP ו-Ivory כמובן.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אשמח לקבל המלצות גם על כמה דגמים בשוק. תוכנות שאני הולך להשתמש בהם: Visual Studio Eclipse Dev וירטואליזציה של לינוקס (החינמית) ומן הסתם פיירפורס, אופיס וכד'. האם בשימוש הנ"ל ניתן להסתפק במעבדים כמו Intel Atom ? (אני שואל כי אני מעוניין במחשבים 12-13 אינץ' בלבד). תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. מעבדי ?AMD? Athlon64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ?AMD? ASROCK ALiveXFire-eSATA2 AM2, DDRII 800, 2xPCI-E זכרונות? DDR II 667 1GB TwinMOS כפול 2 כרטיסי מסך? eVGA 7300GT 256MB, TV, DVI, PCI-E דיסקים קשיחים? Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Zalman כמות Zalman 9500 AM2 LED מארז Thermaltake TR2 500W PFC silent PSU 24 PIN (woo93) כל התענוג הזה אמור לעלות לי לי קרוב ל 5200. אשמח אם תתנו לי עיצות לשינוי המפרט, מה בכללי דעתכם על המפרט. חשוב לי מאד שתתנו לי תשובה בהקדם. תודה. דבר נוסף אם השינויים שתציעו לי כאן יביאו להעלאת התקציב שלי ל 6000 ש" זה בא בחשבון. ( לא מעוניין ב OC, המחשב יש…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. המחשב שלי היה מחזיק לי מבדיקה שעשיתי לפני קצת יותר מחצי שנה כ3ו50 דקות (כשהוא מגיעה ל10 אחוז סוללה) כבר תקופה אני מרגיש שהמחשב לא מחזיק שעתיים ועשיתי אתמול בדיקה גלשתי והשארתי אותו דלוק עד 10 אחוז והוא החזיק לי רק שעתיים מה ניתן לעשות ? מחשב ASUSN550JV

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום, אני מחפש מחשב לשימוש של אינטרנט וקצת משחקים (לא רציניים) עד 2000 שקל. המחשב יחובר למסך 20 אינטש. אין צורך בשום ציוד הקפי המחיר שיהיה כולל הרכבה. אני מעדיף מפרט עם ווינדוס 7 ואחד בלי. תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Norm4nde,

צריך מפרט בערך ל 6K למשחקים כבדים!!! אז חשבתי לכיוון ה 3800+ שך AMD שני ליבות. לוח אם ה DFI NF4 SLI INFINITY / DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D ! כרטיס מסך תבחרו 7800 די יקר אני צריך משהו ברמה שאפשר לעשות לו OC טוב! עם מסך .... וד"א הייתי רוצה לדעת איזה מחשב הייתם בונים ב-8K עם מסך . תודה מראש!!!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.