ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שמעתי שיש דבר כזה חידוש לסוללות של נייד, כמה זה פרקטי והאם זה שווה? האם הסוללה חוזרת למצבה ההתחלתי או שכדאי לקנות כבר סוללה חדשה?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרימייר פרו(כרגע תדיר,בעתיד גם פרנסה בעז"ה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
i5 3570 3.4-3.8 Gigabyte H77-D3H Noctua U14S CPU Cooler MSI GT640 2GB Corsair XMS3 1600MHZ 4GBX2 Intel SSD 120GB 330 Series Seagate 1TB 7200 Antec PSU 400W NeoEco
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה דעתכם על המחשב הזה במחיר זה 2700 ש"ח? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקיי אני יש לי כרגע 300 שקל שחסכתי ואני עובד בקיץ זה אומר שככה עוד חודש יהיה לי כסף וחשבתי אולי להשקיע אותו במשהו לשפר את הביצועים של המחשב שלי משמעותית אם שלא ייצא יותר מדי יקר נגיד 1500 שקל גג אולי יותר תלוי כמה אני ירוויח בקיץ... את המחשב שיש לי כרגע קניתי באוגוסט שעבר ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו אבל אני רוצה לבדוק שאין שום דבר שאני מפספס שאולי אני יכול לשפר להתקדם ואם יש לי תכסף אז למה לא לשפר... אוקיי אז הנה המפרט המלא של המחשב שיש לי כרגע תגידו לי מה אני יכול להוסיף או להחליף לשדרג כדי לשפר אותו: CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1099.86 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Intel 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR, S-A…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מפאת אילוצים שונים ,אני מחפש מחשב נייד בלבד,שיהיה מיועד בעיקר למשחקים כבדים עם מסך 17 , יש חיה כזו? אשמח מאד לקבל הצעות תודה מראש לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אשמח לקבל הצעת מחיר לנייד עד 2500 ש"ח לצורכי אופיס, אינטרנט. מעבד I3 לא פחות, המחשב צריך להיות יחסית מהיר. מחנויות במרכז תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב נייד מסוג סוני-ואיו,שהגיע עם מערכת הפעלה ויסטה הום פרמיום באנגלית. המחשב פעל כהלכה,התחבר לאינטרנט אלחוטי ללא כל בעיה.הבעיות התעוררו כאשר ניסיתי להתקין מערכת הפעלה בעברית,התקנתי ויסטה ביזנס בעברית,הכל בסדר מלבד זה שלא ניתן להתחבר לאינטרנט,משום מה המערכת לא מזהה את מתאם הרשת האלחוטי,שהיה ופעל לפני שינוי מערכת ההפעלה.לצערי הרב לא גיביתי את המחשב וגם לא יצרתי דיסק שיחזור למחשב וזה מתוך חוסר ידיעה. מישהו יכול לעזור באיתור הנעלם,מתאם רשת אלחוטי,או אולי דרך לשחזר את הדרייברים של המחשב,המקוריים. במנהל ההתקנים,אני מזהה כי ההתקנים הבאים לא הותקנו,המערכת לא מוצאת את מנהל ההתקן המתאים ניסיתי להוריד דרייברים של המחשב דגם sony-vaio vgn-fw21l נקנה בלונדון.מהאתר של…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? מכוון ללא יותר מ-4000.א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צורך בחריגה.1002. מה שימושי המחשב? משחקים וכל משחק כבד שיצא/ייצא בזמן הקרוב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 1920x1080p, מסך 40-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות.3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? . מסך מחשב גודל 27 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 86. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪361 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2058 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪273 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1589 Patriot 2GB DDR3 1066Mhz CL7, יחידות 2 ₪250 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2207 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪189 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Hec CompuCase 66RC black ללא ספק כוח, …
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות לעבודה מחשב/שרת שישמש כמעט אך ורק לביצוע של video encoding בתוכנה תוך שימוש בעיקר ב ffmpeg עם libx264 או libx265 (ללא שימוש ב GPU) התקציב הוא גמיש בין 5K ל 15K ואני מחפש בעיקר cost effectiveness, כלומר - לא הייתי רוצה לשלם 10K במקום 5K בשביל עוד 2FPS, אבל כן עבור 50FPS במקום 20FPS וכו'. מעבר להמלצות ספציפיות אשמח לעצות מה צריך לחפש באופן כללי: למיטב הבנתי, ה bottleneck העיקרי הוא המעבד. בהקשר זה - האם אמור להיות יתרון משמעותי במפרט עם שני מעבדים מרובי ליבות לעומת מעבד בודד? בנוגע לזכרון פנימי - כמה זכרון כדאי שיהיה? או יותר נכון, מעבר לאיזה סף זה כבר לא עוזר? 16GB? 32GB? אשמח להמלצתכם המלומדת למפרט / דגם…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. המחשב הקיים בן 10 ומקרטע. הגיע הזמן להחליף. בכללי, מחפש מחשב חזק למרות שלא משמש לגיימינג, שיהיה חזק למספיק שנים קדימה ושיהיה ניתן לשדרוג. תודה על העזרה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביב 8 א' ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה,עבודה משרדית, עריכה בפוטושופ, צפיה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. המסך הקיים הוא dell u2410 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא קיים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ממוקם בחדר שינה ולכן חשו…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לשדרג לאחי הקטן(לא כזה קטן בן 17 חח) את המחשב בלי לבזבז יותר מידי כסף... אז חשבתי להזמין חלקים מEBAY ורציתי לשאול מה דעתכם בנושא ומה העלויות של המיסים... בכל מקרה המחשב שלו הוא פנטיום D 3.0 ורציתי לקנות לו משהו קצת יותר חזק וכמובן שיתאים לו למשחקים..אז עקב זה שיש לי מסך וארדיסקים ומארז כבר פתרנו קצת מהבעיה חחח אז זה בערך המפרט שחשבתי עליו: Gainward GeForce 9500GT 1GB 1024MB PCI-E Graphics Card Intel Core i7 610 610LM 610LE 1.87Ghz 4MB PGA988 CPU P55M-UD2 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E וזיכרון של בין 4-6 GB לRAM השאלה היא אם שווה ביכלל להשקיע על הI7 במקוםI5 למרות שהבדלי המחירים דיי זניחים אבל זה אומר יותר כסף לכרטיס מסך... בכל מקרה אני ממש…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. רוצה לקנות מחשב למשחקים ולעבודה משרדית. יש לי כבר כרטיס מסך 1060 3GB + דיסק קשיח. 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור 3,000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי קצת לחרוג. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית (אינטרנט עם כמה מסכים במקביל, לא משהו רציני). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחק PUBG, CSGO, WOT. -מהי הרזול…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה מפרט למחשב HTPC לצורך חיבור ל - LCD לצפייה בסרטים וסדרות. בעיקרון הטלוויזיה שלי היא HD READY ולא FULL HD, אבל אני רוצה מחשב שיוכל לנגן גם סרטים FULL HD למקרה שאני אחליף את הטלוויזיה. אין צורך בכרטיס טלוויזיה, אבל אני צריך שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט (המחשב נמצא בחדר שינה) וכמה שיותר מאוורר.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הגעתי לשתי הצעות מחברת KSP והרי הן לפניכם: Acer Aspire AS6930G - 644G50MN CPU Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6400, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB Memory 4096 MB 667MHz (2 x 2048 MB) HD 500 GB (5400 rpm) Display 16'' HD (1366 x 768) Acer CineCrystal TFT LCD, 60\% color gamut GPU Nvidia Geforce 9600GT 1024MB dedicated Optical Device DVDRW Super Multi Dual Layer Wireless 802.11a/b/g/Draft N Wi-Fi CERTIFIED Webcam ACER Crystal Eye Webcam Sound Card Dolby Digital + Subwoofer Card Reader 6-in-1 card reader Ports 3 USB, HDMI, e-SATA, VGA, RJ-45, RJ-11, VGA, ExpressCard/54 slot OS Gen…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, האם יש מחשב שיכול להכיל GTA V ועוד משחקים קטנים אחרים עד 2500 שקל רק המחשב? אשמח שתעזרו לי, תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
האם כדאי לקנות בKSP? מעבדי אינטל Core i7 920, s1366, 8MB Box 1530 מאווררים וגופי קירור CoolerMaster V8 CPU Cooler 290 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EX58-UD4P s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2100, 3xPCI-E 1340 דיסקים קשיחים Western Digital 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD1001FALS 515 כרטיסי מסך PNY Quadro FX 1800 768MB GDDR3 DX10 2xDisplayPort DVI PCI-E 2370 צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 120 מארזים CoolerMaster HAF932 Full Tower Black Case (No PSU) 675 ספקי כוח Corsair TX 750W Active PFC 12cm Fan 725 זכרונות לא בחרתי עדיין סך הכל : 7575 ¤ ב12 תשלומים השאלה הנדרשת הם אמינים ואם להם לא אמינים האם עדיין שווה לקנות מהם בגלל פערי המחיר? עוד שאלה: האם…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תקציב של 20 אלף ש"ח (גמיש). ייעוד: אתרי אינטרנט כולל הזרמת אודיו (רדיו) ווידיאו. נ.ב. יש לנו כיום שרת אחד (R610 דל) בחווה של נטויזיון בחיפה. תודה וחג שמח!
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה בבחירת מחשב, הצרכים העיקריים הם עבודה בשפות תכנות, תוכנות כמו eclipse וכו' מידיי פעם קצת פוטושופ מה שחשוב לי בעיקר זה הרבה זיכרון (8 ג'יגה) ורצוי גם מעבד חזק כרטיס מסך הרבה פחות קריטי וגודל מסך 15.6 התקציב הוא בסביבות 3500 ש"ח כרגע מצאתי 2 דגמים שנראים לי : Asus R510CC-XX667H Dell Inspiron 3537 ההבדל המשמעותי שראיתי ביניהם זה הסוללה (4 תאים לאסוס, 6 לדל) אשמח לשמוע המלצות לכאן או לכאן, גם לדגמים דומים אחרים... תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, מעדיף לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים וצפיה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, מקלדת מכנית 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין חשיבות לגודל, שלא יהיה מלא בלדים. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחקים החדשים ביותר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברה, זקוקה ללפטופ חדש לכבוד שנת הלימודים הקרובה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן למתוח עד 5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה סטודנטיאלית, SPSS ומאטלאב (הרבה...) משחקים ישנים סטייל הירוז וGTA, קריאת מאמרים, צפייה בסדרות וסרטים. משאירה 70 טאבים פתוחים ברגיל - אז שהמחשב ידע להתמודד עם זה. מתכוונת גם להתחיל ללמוד פיית'ון אז שיוכל להריץ סקריפט בלי לגמגם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד …
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-