ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
מארז - Thermaltake V3 ספק - In Win Power Man 450W Real (שלוש שנות אחריות) מעבד - Intel® Core™ i5 750 2.66GHz (+ קירור מקורי של Intel) לוח אם - GA-H57M-USB3 GIGABYTE כ. מסך - Sapphire ATI Radeon HD 5450 512MB DDR2 דיסק קשיח - Western Digital 1000GB SATA2 64MB Buffer / Samsung 1T HD103SJ המחיר יצא 2540 (כולל הרכבת מחשב) ** זיכרונות אני מוסיף בנפרד (מיד 2 - זה משנה? יש אחריות לכל החיים) ** המחשב מיועד לעבודה בייתית משרדים כבדה (אין משחקים כלל, אין OC) כמה שאלות: 1. איך המפרט באופן כללי? אני חושב שהמחיר טוב 2. הספק הוא ג'נרי? הם טוענים שזה יבוא אישי שלהם ומספקים 3 שנות אחריות ורושמים שהוא מותג. העלות של זה היא בסביבות ה-220 שקלים, מה אתם אומרים עליו? למישהו יש ניסיון? הוא נשמ…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב שלי היה מחזיק לי מבדיקה שעשיתי לפני קצת יותר מחצי שנה כ3ו50 דקות (כשהוא מגיעה ל10 אחוז סוללה) כבר תקופה אני מרגיש שהמחשב לא מחזיק שעתיים ועשיתי אתמול בדיקה גלשתי והשארתי אותו דלוק עד 10 אחוז והוא החזיק לי רק שעתיים מה ניתן לעשות ? מחשב ASUSN550JV
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד לאחותי: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות - אינטרנט ואופיס, משחקים לילדים * גודל המסך? עדיף 14" ומעלה * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320GB ומעלה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. WINDOWS 7 ומעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף לא דל אבל אם משתלם אז בסדר * אין צורך בכונן DVD. תודה רבה למי שיכול לעזור!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מטרת המחשב- אופיס, אינטרנט, סרטים גודל מסך- 14 אינץ זמן סוללה- כמה שיותר ארוך תקציב- 600$ קיים משהו בתקציב הזה? והאם שווה לקנות בארהב יותר מאשר בארץ? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לרגל מבצעי הבלק פריידי המתקרב והדגמים החדשים שעתידים לצאת, אשמח לסיוע בהתמקדות למפרט עבור מחשב לצרכי גיימינג ועריכה (מוסיקה). שאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-8000 אך אין תקציב מוגדר ופחות רלוונטי, יותר מתמקד במפרט שישמש אותי לעתיד. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג (בעיקר משחקי FPS, לדוגמא: COD, BF וכו' אבל גם RDR2 ושות', בהגדרות גבוהות) ועריכת מוסיקה (Cubase, FL Studio). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. קיים מסך 27" מדגם: Asus PG279Q ועתיד …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות מחשב בKSP, ואני זקוק לחוות דעת דחופה! המחשב מיועד למשחקים חדשים בעיקר. הנה המפרט: מעבד- Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray 930 ש''ח לוח אם- GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 625 ש''ח זיכרון- DDR III 1333Mhz 2GB Kingston קונה סטיק כפול, 190 כ''א. הארד דיסק- Samsung - 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ 295 ש''ח כרטיס מסך- eVGA - GTX470 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E 1450 ש''ח ספק כוח- SeaSonic 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-600ET (Oem) 385 ש''ח קירור- Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) 95 ש''ח עד כה הגענו ל4160 ש''ח. חסר רק מארז, לא מבין בזה כל כך. יש המלצות? …
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הייתי היום(11.12) בפנדה ושיניתי את המפרט ויש לי כמה דברים לא בטוחים עדיין אז הנה השינויים: ANTEC SONATA II Piano Black Quiet Mid Tower 904 ש"ח Logitech Internet Navigator 155 ש"ח Western Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM 541 ש"ח LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO 2,390 ש"ח AMD Opteron Model 146 2.0GHz Venus (939-pin) Box 1,369 ש"ח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 848 ש"ח Mushkin 1GB 2x512MB XP3500 2-2-2 Redline 1,218 ש"ח Logitech® MX518 Gaming-Grade Optical Mouse 271 ש"ח Altec lansing ATP 3 2.1 424 ש"ח Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan 276 ש"ח Akasa 120MM AMBER SERIES CASE FAN AK-183-L2B 77 ש"ח ViewSonic LCD 19 V…
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Overwatch, Counter Strike, League of Legends -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). תלוי בכם (דרוש מסך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
OK החלטתי לשדרג וזה מה שאני חושב שהכי מתאים : AMD ATHLON XP (BARTON) 2600 - 512K Cache, 333FSB 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original EPOX EP-8RDA6+ Pro (nForce2 Ultra 400Gb) - ATX WD 120GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA LITEON (SOHW-832S) COOLERMASTER Praetorian - BLACK Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC Microsoft + Logitech BLACK Optical set (oem( Altec Lansing VS4121 - 2.1 MAG LCD 17" - MS776DVI עכשיו ... אני חושב שאני אשאר עם ה כרטיס מסך הנוכחי שלי (GF4 TI4200) (+VIVO) הוא מאוד מספק אותי והמעבד שאני אקנה בסוף יהיה הגירסת MOBILE של המעבד (קצת יותר נחמד ל OC) עכשיו אני צריך כמה המלצות : 1. צורב DVD 2. מסך (שווה להישאר עם ה LCD שבחרתי…
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא משנה כל כך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש צורך וזה קריטי, רק בכמה מאות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים בעיקר, אבל מאוד חשוב שיעבוד מהר ויחזיק כמה שיותר זמן. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). בתדירות גבוהה מאוד, ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לכל המשחקים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אפשר לומר שלא צריך שיריץ הכל על ההגדרות הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, ר…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משחקים, מיועד גם ל-OC, מתכוון להחליף כרטיס מסך בהמשך... סביר?
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי Dell Inspiron 1545 חדש. שניסיתי להפעיל אותו VISTA התחיל לעלות ואז פשוט נתקע.. החלטתי לחסוך טרחה.. לפרמט את הHD ולהתקין את VISTA מאפס. הבעיה.. לא לקחתי בחשבון שהתקנת הדרייברים אחר כך תהיה כל כך בעייתית.. קיבלתי עם המחשב דיסק של DELL שנקרא resource CD שאמור להכיל את כל הדרייברים. יש לי שתי בעיות עם הדיסק: 1) לא כל כך הבנתי איך משתמשים בו (כי הוא מתקין כל מיני דרייברים שאני לא בטוח שהם נכונים) 2) אני לא מצליח לתקן את הדרייברים של הWIFI ובכלל של הכרטיס רשת וגם של המסך. אשמח לכל עזרה עם מישהו מכיר את העניין. תודה מראש, ניר
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי , רציתי לדעת כמה שווה המחשב : 14' טושיבה מלפני למעלה מ-4 שנים המפרט: TOSHIBA SATELLITE E350 Windows 8.1 Pro 64-bit AMD E-350 Zacate 40nm טכנולוגית RAM 4.00GB DDR3 @ 540MHz (7-7-7-20) לוח אם TOSHIBA Portable PC (Socket FT1) 70 °C גרפיקה Generic PnP Monitor (1366x768@60Hz) 384 מ"בATI AMD Radeon HD 6310 Graphics (Toshiba) 70 °C אחסון 465GB TOSHIBA MK5076GSXN (SATA) 50 °C כוננים אופטיים DiscSoft Virtual SCSI CdRom Device TSSTcorp CDDVDW TS-L633F שמע High Definition Audio Device אם יש ד…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מחפש נייד לעבודה יומיומית וגם קצת משחקים כך שאני מעדיף כ.מסך סביר לפחות (לפחות ברמה של geforce7400 go) אני צריך לפחות 1GB זיכרון, כ.מסך סביר, מעבד כפול ליבה, והארד דיסק בנפח נורמלי. אני מוכן להקריב משקל וקצת ניידות. תקציב בערך 7000 ש"ח. תודה עוזרים!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך מפריט אם תקציב מקסימום של עשר אלף שקל. המחשב ישמש למשחקים, לעבודה, ולסרטים בקיצור הכל ביחד. לא כולל ציוד היקפי רק מחשב. הדרישות המינימליות שלי הם. מינימים 3700 מעבד, מינימום 6800 כרטיס מסך, זיכרון 80 ג'יגה ופנימי ג'יגה. ורצוי שתביאו לי מוצרים של חברות טובות ומוכרות לכרטיס מסך וללוח אם כמו: msi, gygabite, asus. ניסיתי לעשות תמפרט בעצמי אבל אני לא בטוח שיצא לי ממש טוב. את המארז אני רוצה שיהייה שחור מעוצב טוב ושיחד אם זה הוא יהייה שקט (אם בולמי זעזועים שלא ירעיש אם יש תקציב) זה הכל. תודה לכל העוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הראשון לחבר שלי * מטרות המחשב? עבודה משרדית ומולטימדיה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 בלבד * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd 256 gb בלבד! * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? asus' dell * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) לא מסך מגע, מעבד i7 עדיף מאוד, בשאיפה למחשב חזק ואיכותי כולל כרטיס מסך, לא לגיימינג. הבח…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יצרנית המחשבים הניידים המיועדים לפלח השוק הגבוהה - Alienware חשפה היום את הנייד החדש של החברה אשר על פי דבריה מדובר בנייד החזק ביותר שהושק עד כה. הנייד החדש שייך לסדרה Area-51 המפורסמת של החברה,וקוד המוצר - m17x. הנייד מצוייד במסך 17 אינצ' רחב אשר עובד ברזולוציה של 1920x1200, מעבד ה Extreme החדש של אינטל אשר מיוצר בטכנולוגית 45 ננומטר ועובד במהירות של 2.8Ghz, 4GB של זיכרון DDR2, כ 1.5TB על שלושה כוננים קשיחים וזוג כרטיסי GeForce 8800M GTX אשר יהיו אחראים על הביצועים הגראפיים. בנוסף יהיו גם מוצרי החומרה "הסטנדרטים" כמו כרטיס קול 7.1 ערוצים וצורב DVD, ואת מערכת ההפעלה VISTA של מיקרוסופט בגירסאת ה Home Edition או ה Ultimate. קישור לדף המוצר - http://www.alienware.com/produ…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, מחפשת לפטופ אמין שישמש אותי בעיקר למשימות בסיסיות (אופיס, אינטרנט, אולי סרט מדי פעם) ויתכן שאצטרך גם MATLAB אני רוצה מחשב נייד, אך הוא לא ינוייד יותר מדי, כך שהמשקל לא מהווה בעיה כל כך גדולה. האם Lenovo 3000 N500 NS772IV יעשה את העבודה בשבילי? או שתוכלו להמליץ על משהו טוב יותר לצרכים אלו? המחיר שלו הוא טוב - סביב 2700, אך שדרוג של הזכרון ל 4 GB מקפיץ את המחיר בכ-300 ש"ח (תלוי איפה קונים ואיזה זכרון) המליצו לי גם באופן כללי על Dell, אבל לא על דגמים ספציפיים. השאיפה היא לא להרחיק אל סכומי ה 4/5 אלף, אלא להשאר באיזור ה-3000, אך חשוב לי יותר שהמחשב ישאר באיכות טובה לאורך זמן וישמור על מהירות. דבר נוסף, מדברים בפורום זה גם על מקומות לקנות בהם? מחכה לעצתכם, תודה
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, מחפש לקנות מחשב נייד איזור ה 14״ במחיר נניח בין 2500 ל 4000 ש״ח (יודע שהתחום די רחב - בהמשך הסבר). יהיה לשימושים בסיסיים של סטודנט (לא מדמ״ח או גרפיקה או משהו מיוחד, לא ישמש למשחקים בכלל) - של אינטרנט (הרבה דפים במקביל), Office, וקצת צפייה בסרטים (לא מסך חיצוני). חשוב שייראו במסך טוב, ושהשימוש יהיה נוח (מקלדת ו TrackPad נוחים), ושלא יאיט משמעותית כל הזמן בגלל שמתחמם מהר (מנסיון עם לפטופ קיים). מעדיף מחיר זול אבל מוכן גם לשלם יותר אם אין צריך בשביל לקבל חווית שימוש טובה (בשימושים בסיסיים). ורצוי אחריות טובה (כלומר שבאמת מקבלים את האחריות כשצריך, ועדיף תקופה ארוכה מהמינימום) תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים אני צלם,מתעסק בצילום סטילס ווידאו DSLR מחפש מחשב לעריכת וידאו ועריכת תמונות-לא HIGH END משהו שאפשר לעבוד עליו בכיף כנראה על תוכנת פרימייר,AVID,PHOTOSHOP התקציב הוא עד 3500 מקס-בלי מסך רעש-לא מפריע אוברקלוק-לא מתוכנן אם אפשר לא להגיע לסכום הסופי בכלל מעולה בלי מערכת הפעלה אין צורך בשום ציוד הקפי תודה רבה לעוזרים מעריך את זה!
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך בלי לפגוע בביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב- משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assasian Creed, Battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צריך הכל קומפלט. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לקנות מחשב נייד והבנאדם אמר לי שאין לו חשבונית אבל שהמרכז שירות של IBM מכבד את האחריות גם ללא הצגת חשבונית (לפי מס' סידורי וכו'), האם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות מאסיבי + סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): Android Studio, Visual Studio, Intellij פרנסה/תדיר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6.5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ksp 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש הקרו…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אם אני קונה מחשב ויש לי 8 אלף תקציב מה הייתם מציעים לי לקנות אני שם דגש חזק על מארז קריר כי אני יעשה בדוק אוברקלוקים.... עם מישו יכול לארגן משו רציני כולל מסך ב 9 אלף יהיה נחמד! מסך כמובן 22 אינצ וכמובן מדובר בכול חלקי המחשב
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר שראינו את מערכת החלונות 95 על שעון חכם, מגיע תורו של הראש הסיני להשוויץ עם מחשב חלונות 8.1 שלם בגודל דומה לזה של דיסק-און-קי ממוצע לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%94%d7%a1%d7%aa%d7%95%d7%91%d7%91-%d7%a2%d7%9d-pc-%d7%91%d7%9b%d7%99%d7%a1-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%99-%d7%9e%d7%9c%d7%90-%d7%a9%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%a5-%d7%97%d7%9c/
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-