ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
שלום , אני רוצה לקבל מפרט מחשב, זה מחשב שאמור להגיע לאח שלי ליומולדת. אני צריך רק מחשב , ללא ציוד היקפי וללא מסך. 1. מה התקציב? 2150 ש"ח , מזומן. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים +- , כגון Cod 4 . NFS UnderCover . Crysis 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך כרטיס קול איכותי, אבל שיהיה סביר. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? SkyPc . Ksp. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא חשוב השקט של המחשב אבל שלא יהיה. הצבעים לא משנים לי. , הקירור חשוב , שהמחשב לא יתחמם 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעב…
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום !! אבי ביקש ממני לבנות מפרט מחשב , בתקציב של עד 2500 ש''ח(כולל מסך) המיועד לאחיותיי. המחשב מיועד למוסיקה , אינטרנט , ושאר הירקות שבנות העשרה עושות ( תכלס פייסבוק,מסן,אסקיו וכדו'), ככה שהתקציב לא אמור להיות גדול מ 2500 לטעמי .. מסך - 19 אינץ אני בטוח שנכנס בתקציב .. אם אפשרי תמיכה בHD (למקרה שנרצה לחבר את המסך לממיר HOT זרוק שיש לנו בבית חח..) ככה ממה שאני יודע עלות המסך צריכה להיות בין 1000-1200 ש''ח .. LG/סמסונג - עדיפות-מניסיון חריגה : אפשרית עד בערך 200-300 ש''ח למרות שאני מאמין שלא נצטרך אותה .. חנויות עדיפות : אנחנו גרים בגבעתיים , אז כמובן חנויות אמינות באזור רמת גן-גבעתיים .. KSP למשל ... תודה רבה לכל העוזרים , אשמח לכמה שיותר תגובות ! :]
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקבל מפרט מחשב, זה מחשב שאמור להגיע לאח שלי ליומולדת. אני צריך רק מחשב , ללא ציוד היקפי וללא מסך. 1. מה התקציב? 2500 ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים +- , כגון Cod 4 . NFS UnderCover . Crysis 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך כרטיס קול איכותי, אבל שיהיה סביר. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? SkyPc . 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא חשוב השקט של המחשב אבל שלא יהיה. הצבעים לא משנים לי. , הקירור חשוב , שהמחשב לא יתחמם 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב …
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקנות מחשב גיימרים ב 3500 שקלים , עד 4000 גג . עכשיו אני רוצה שמישהו יעשה לי מפרט. אבל 2 דרישות חשובות: 1)המעבד intel core i5 2)וכרטיס מסך שיכול להריץ כל משחק שקיים היום שמריץ משחקים כמו BF , GTA IV , CRYSIS וכו' . תודה על העזרה . ואם אפשר, מחברת KSP לבנות את המפרט , ועוד חברות מומלצות לגבי מפרטי מחשב .
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים קלים וכאלה אני מחפש מחשב משרדי רק שאני אוסיף כרטיס מסך . חשבתי לקנות רק מחשב משרדי ובשאר הכסף לקנות כרטיס מסך יש שנייה מהטרייד-זון , יש לי מין סטייה כזאת להידלק על כרטיסים ישנים וטובים כמו 7950GT או X1950 XT אז אם תמצאו משהו מומלץ בטרייד זון, תוסיפו למפרט. הנה הטופס: 1. מה התקציב? 1500 (חריגה עד 100 ש"ח) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות , הרבה גילשה, משחקים קלים, צפייה בסרטים . 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: צורב DVD חובה, כרטיס מסך לא משולב, תקראו מה שמסומן למעלה . 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? קירור לא צריך משהו בומבסטי, סה"כ מחש…
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
טוב, אז הגיע הזמן לקנות מחשב חדש.. אז עשיתי קצת בירור וראיתי ששווה לקנות את הכרטיס Zotac nVIDIA GeForce GTX 260 896MB PCIe אז אני צריך חלקים שיתאימו לכרטיס הזה.. אם יש למישהו הערה בקשר לכרטיס אשמח לשמוע וגם המלצה שלו, המטרה שלי היא שהכרטיס מסך יריץ לי כל משחק שיש עכשיו וגם משחק "עתידני" שיצא עם הזמן.. כרגע המשחק שאני רוצה שהמחשב יריץ חלק זה GTA IV . בקשר למארז , אני לא צריך.. יש לי : http://wellcom.co.il/catalog/images/Gigabyte/gz-fa1ca-ats_big.jpg תודה לכל אלו שישקיעו את הזמן שלהם.. שבת שלום, טל.
-
- 37 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני אשמח לקבל מפרט למחשב למשחקים כבדים חשוב לי שאם יצא משחק בעוד שנה + עם גרפיקה חזקה, עדיין המחשב יריץ ללא בעיה אני צריך מחשב ממארז עד אחרון חלקים (כולל מערכת קירור) לא צריך מסך , מקלדת, עכבר אני מוכן להשקיע עד 3500 שקל תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב שמטרתו העיקרית היא שימוש משרדי (מעבד תמלילים, פאוור-פוינט וגלישה). כמו"כ חשוב שיהיה מסוגל לעבוד מהר ולבצע אוברקלוקינג. דבר נוסף חשוב, הוא שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. המחשב אינו מיועד בעיקרון למשחקים, כך שאין צורך בכרטיס מסך מפוצץ. אין צורך ברכיבים הבאים: מסך, עכבר, מקלדת, צורב. לסיכום, מה יתן את יחס אוברקלוקינג/מחיר הטוב ביותר. המחשב צריך בעקרון להספיק לשנה הקרובה, כך שאין בהכרח צורך בבצוע UPGRADE תודה.
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי לאחר כ-4 שנים טובות. (שאגב, את המפרט הרכבתי [מזמן] בעזרת הפורום - תודה!!) אני בסה"כ מרוצה ממנו אבל רציתי לשפר מעט את הביצועים ע"י קניית זיכרון פיזי ואולי כרטיס מסך. הבעיה היא שלוח האם שלי ישן יחסית ותואם רק: DDR2 זה אומר שאני צריך לקנות לוח אם חדש. רציתי לשאול אתכם אם זה באמת מומלץ להחליף את הלוח-אם, אם זה סיפור גדול, ואם חברות כמו קיי-אס-פי עושים דברים מהסוג הזה. עוד שאלה מתבקשת היא - אם זה בסדר להחליף לוח אם, איזה דגם כדאי? (תכלס רק לצורך שידרוג זיכרון\כ. מסך) כנ"ל גם לגבי כרטיס המסך. צירפתי את המפרט עבור המחשב שלי. תודה רבה על העזרה Motherboard: CPU Type DualCore Intel Core 2 D…
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
ללא ציוד הקפי רק מסך. ומינימום 4 GB זה בעיקרון למשחקים כבדים.. יש מפרט שמישו בנה לי תגידו לי מה דעתכם ....................... מעבד AMD Athlon II X4 620 Box ₪522 כמות:1 סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - מעבדי AMD - מעבד AMD Athlon II X4 620 Box לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3P ₪502 כמות:1 סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - לוחות אם למעבדי AMD - לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3P כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪252 כמות:1 סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - דיסקים קשיחים - כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון OCZ DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-20 Value ₪183 כמות:2 סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית ביש…
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך מפרט למחשב למטרת משחקים , לא צריך ציוד הקפי , המחשב יחובר אולי בעתיד למסך LCD 19" , תנסו ממש להוציא את המקסימום מהתקציב , אין עדיפות לחברה מסויימת תרכיבו מה שנראה לכם הכי מתאים וחסכוני לתקציב , לא מתוכנן OC , עדיף שלא ירעיש יותר מדיי מפני שהוא יהיה בחדר שינה.. , עדיף להתקרב כמה שאפשר ל2000 ש"ח אבל אם ההבדל בביצועים יהיה משמעותי בין מפרט ב2000 למפרט ב-2500 אז תציינו את זה ותבנו לפי זה..אני צריך שיהיה מחנות בצפון , הבנתי ש-TMS טובים , אם כן אז עדיף שתבנו משם . תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
1. התקציב שלי הוא 2600 ש''ח 2. מטרות המחשב הם: משחקים כבדים, הורדות, 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כן : צורב DVD, 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן לחברה www.SKYPC.co.il בראשון לציון 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא העיקר הפרטים! 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא, אני שם ווינדוס 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא, אבל צריך שיהיה שקט ולא רועש מידי 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? בכלל לא! 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך. משחקים כגון : GT…
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל אותו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד וסטרימים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:המשחקים החדשים ביותר שקיימים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 לפי דעתי(23 אינץ') -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, זה בשביל ידידה.. מסך 14 אינץ' - חובה. (14.1\14\14.4 לא משנה - אלא אם כן תגידו לי שזה כן משנה ). רזולוציה עדיפות כמה שיותר גבוה (בגדר הסביר ) אבל לא קריטי מדי. כעיקרון היא מחפשת מחשב שיוכל להריץ פוטושופ משקל - לא קריטי. לרוב הוא נייח . דרישות מיוחדות לאמצעי קלט: לא רוצה TOUCHPAD גדול. זמן סוללה - עדיפות לזמן סוללה ארוך. - אבל לא חובה. HDMI - חובה. USB 3 - עדיף. בלוטוס - זה לא סטנדרט ? אני לא שאלתי אותה - אני מאמין שלא קריטי אם זה ההבדל. הארדיסק - עדיפות שיהיה גם SSD של 64-128 ג'יגה - לא חובה. עדיפות שיהיה גם כונן רגיל. חברה - עדיף חברה מוכרת\אמינה - היה לה מחשב 6 שנים של HP שעבד לה טוב והיא היית מבסוטה. שיראה טוב - זאת עדיפות מאוד נמוכה אבל עדיין ה…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המפרט שמצאתי פה ,הורדתי את הצורב כי אני לא צריך ויצא 3780 ש"ח מה אפשר לשפר פה? התקציב הוא 4000 ש"ח ,אפשר לחרוג ב100 ש"ח... מעבד Intel Pentium D 805 (S775) - 2.66Ghz Dual-Core , 1MB(x2) Cache - 533MHz FSB - BOX Fan - 3Y Warranty 780 ש"ח גוף קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 PRO 160 ש"ח לוח אם LGA775 Intel945P - Gigabyte GA-8I945P-G - 3Y Warranty 620 ש"ח זיכרון פנימי DDR-2 - 512mb PC4300 - Twinmos 533mhz - 3Y Warranty 255 ש"ח זיכרון פנימי - מודול שני DDR-2 - 512mb PC4300 - Twinmos 533mhz - 3Y Warranty 255 ש"ח דיסק קשיח 80GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - SAMSUNG - 3Y Warranty 310 ש"ח כרטיס מסך PCX - GeForce 7600GT (560/1400) 256MB DDR-III 128bit 12-Pipes - Leadtek …
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות מחשב נייד בעיקר לגלישה באינטרנט ולימודים. כמעט ולא משחקים ואולי קצת סרטים. תקציב : 4000 אפשרות חריגה 4300 חשבתי על הטושיבה A300-146/8/9 מה אתם אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים מסך 19 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לא מיועד למשחקים אלא לסרטים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציו…
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
תקציב מקסימאלי: 4000 ש''ח ניתן לנצל את כל התקציב כמובן שלא מחייב. במידת הצורך ניתן גם לחרוג מהתקציב עד 200-300 ש''ח שימושי המחשב: בעיקר לעבודה משרדתית תוכני HD, גלישה באינטרנט. רזולוציה מומלצת 1920X1080 8GB זיכרון דיסק SSD 256GB אין צורך ביותר מכך גודל מסך 13.3'' ללא כונן אופטי אין צורך בציוד היקפי חשוב שמשקל המחשב יהיה קטן ככל האפשר החל מ1.2 ק''ג ועד 2 ק''ג רצוי גם סוללה חזקה לפחות ל3 שעות עבודה מקלדת מוארת אשמח לחוות דעת מהחברים פה בפורום
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
התקציב הוא 8000 עם מסך בבקשה שיהיה כמה שיותר טוב ללא OC
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי אשמח להמלצה לכונן או כוננים האמינים ומהירים ביותר, SSD, למטרת התקנית מערכת הפעלה עליהם החיבור המהיר ביותר הוא 3.1? יש טעם לקנות כונן M.2 עם מתאם USB זה נותן יתרון כלשהו במהירות? או שהUSB יהווה צוואר בקבוק תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. לפני כשבועיים נהרס לי המחשב, פשוט הלך יום אחד הפסיק לעבוד כי התחשק לו.. אחרי ששלחנו אותו למעבדה וגילינו שלא שווה להשקיע עליו תיקיון (לוח אם חדש ולקנות זיכרונות DDR3 שזה 550 שקל בערך) הגענו למסקנה שכדאי לשדרג את המחשב ופשוט (בערך) לקנות מחשב חדש.. אז מה אני צריך? נכתוב פשוט מה אני לא צריך.. יש לי ספר כוח HEC WIN+ 600W ככה שספק לא צריך.. יש לי כונן אופטי של LG ככה שגם כונן לא צריך.. מעבד? צריך. לוח אם? צריך. זיכרונות? צריך (מינימום 4, העדפה ל8). הארדיסק? יש אבל אני מעוניין בנוסף, העדפה לכונן של סמסונג 1 טרה שכולם ממליצים עליו. מארז? כן, לא משהו יקר.. גג 350 שקל, חשבתי משהו בכיוון של ANTEC 300 ועוד מודינג שאני אעשה לו לבד. קירור למעבד? צריך, רצוי ! נמאס לי מהרעש של הק…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Cod ,BF, CS:GO ועוד.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21.5 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4.…
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל אם זה יהיה שווה את זה מבחינת רמת הביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשרות לחריגה בסיבות 500 שקל +/- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת ודיאו/גראפית קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן sony vegas,photoshop, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. skyrim, gta v,day z וכו... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1400x1050 אני חושב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…
-
- 15 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
היי ברצוני להחליף את המחשב הקיים במשרדי - כרגע ישנו P3 1K GHZ והוא מתחיל להראות סימני מוות מה אתם ממליצים לשימוש בתוכנת OFFICE 2007, WINDOWS, ועוד מספר תוכנות משרדיות אשר לא גוזלות הרבה זכרון? ראיתי רבים ממליצים על AMD 630 אך חיפשתי מידע וראיתי שמעבדי INTEL מהירים יותר ברוב המבחנים.. האם יש סיבה מיוחדת לקנות AMD? מה יתרונות AMD על INTEL (לידע כללי..)? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
לשימושים כלליים (אינטרנט, אופיס) ומשחקים בינוניים+. אשמח לעצות/המלצות לגבי: האם זכרון גדול יותר ישפר ביצועים במשחקים האם המפרט עלול להיות רועש, ואם כן - מה לשפר האם יש איזון סביר בין המעבד לכרטיס הגרפי המלצות לחנות באזור רעננה (יש לי דווקא נסיון לא רע עם אייבורי) המפרט הבא כמעט זהה למפרט המוצע ע"י אייבורי: מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Tray ₪903 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500tray לוח אם Gigabyte GA-EP43-UD3L ₪441 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39479 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪245 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון Kingston DDR2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 ₪290 כמות:1 http://www.sk…
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-