עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. טוב בכל מקרה הנה המפרט: צרכים: OC, SLI, גיימר כבד, תוכנות עריכה מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤2968 לוח אם: ASUS P5N32-E SLI ¤1119 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC2 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤2507 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤368 צורב CD-RW: LG CDRW 52X32X52- GCE-8527B(B) - BLACK - BULK ¤114 צורב DVD: SONY DVDRW AWG170AB2 x18 DUAL LAYER - BLACK - BULK ¤179 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤686 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK ¤43 מארז: NZXT LEXA w/o PSU ¤606 מערכות הפעלה: WINDOWS VISTA HOME PREMIUM - 64 BIT - ENG/HEB ¤590 ספק כוח: HEC ZEPHYR 650W - ACTIVE PFC ¤…

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב? גיימינג ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סוני וגאס 13 פרו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout 4, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, כרטיס מסך וHD…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. האם עדיף בארץ או בארה"ב? למחשב של HP 6510

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  4. Started by elis02,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (לימודים הומניים) וצפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אינץ'. לא משנה אם מבריק או מאט * רזולוציית המסך קריאת טקסטים רבים אז שיהיה נוח לקריאה ועבודה על המחשב במשך זמן ארוך * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מסך טאצ', מצלמה מקלדת הכוללת numpad בצד * משקל רצוי? משהו שלא יהיה כבד. המחשב לאחותי הקטנה לנשיאה במהלך כל היום בלימודים במכללה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. שעתיים לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 גיגה לפחות. שיהיה מהיר. * כונן אופטי? לא חובה. אין שימוש. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. 1 - תקציב עד 5 אלף 2 - חריגה מקסימאלית - ללא 3- לנסות לחסוך כל עוד זה לא בא על חשבון האיכות. 4- שימושי המחשב הינם גיימינג וסרטים . משחקים לדוגמא : DBZ Xenoverse 2 , WWE 2k 18 , GTA V 5 - הגדרות גרפיות שיעלו את המשחקים הנ"ל באיכות סבירה . 6 - יש צורך באביזרים נלווים - רמקולים - פשוטים עד 100 ש"ח מקלדת + עכבר אלחוטי עד 150 ש"ח 7 - השקט חשוב - 5 8 - לא מתוכנן אוברקלוק 9 - לכלול מערכת הפעלה אופיס , לא חשוב לי אם מרכיבים או מורכב . 10 - איזור ב"ש והסביבה 11 - לא מתוכנן שדרוג מחשב בעתיד 12 - כמו שנאמר למעלה , מתחיל מאפס בשביל מחשב חדש שישמש לגיימינג ולכן אני מבקש לכלול במחיר ( 4200 ) מסך 24 אינצ' …

6. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 15 אינצ' ולא חשוב מבריק או מט * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? פחות מ-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה סביר, 5 שעות פחות או יותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI נדרש * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD מלא, 256GB יספיק * כונן אופטי? אין הכרח * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ניסיון טוב עם טושיבה, פתוח להצעות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? מקלדת מלאה תהיה יתרון. המון תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. היי, אני מקווה שאני אצליח לאתגר גם את שועלי הפורום הוותיקים בדרישות מיוחדות למחשב נייד. בנוסף התקציב הוא סדר גודל, חריגה של אלפיות בודדות לפה ולשם הן לגיטימיות. 1. המחשב יכול להירכש בארץ, או במזרח. 2. אני צריך שהיו בו מקום לשני כוננים קשיחים - יכול לבוא על חשבון כונן אופטי. 3. זמן סוללה של לפחות 3 שעות. 4. אם יש אפשרות לקנות בלי כוננים קשיחים, מה טוב, אני מתכוון לשים בו כוננים משלי. 5. שיהיה לו ממשק ExpressCard 54. 6. תמיכה בSATA III. 7. בנוגע למשקל, עדיף פחות מ3.5 קילו, אבל אפשר להתפשר. 8. תמיכה בUSB 3 - אופציונלי. 9. גודל מסך לא רלוונטי ככ, אבל אני מעדיף מסך קטן ככל הניתן. בתודה לכל העוזרים ;D

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום חברים, אני דיי חדש פה ומאוד נהנה מחברתכם אני מעונין לקנות מחשב נייד פשוט יחסית שאני יוכל לצפות בו בסרטים ואם זה אפשרי בסביבות המחיר הזה גם להפעיל משחקים קלים כדוגמאת League of legends כלומר המפרט שלו צריך להיות קצת יותר חזק מ: 2 GHz processor 1 GB RAM Any DirectX 9.0 capable video card האם זה אפשרי בתקציב כזה למצוא מחשב שיעמוד בדרישות הללו ? אין לי שום דרישה מיוחדת אחרות כגון הגודל שלו וכולי.. יש אפשרות לחרוג מעט מן התקציב

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Tranquility,

זה מה שיש לי היום : AMD Mobile XP @3200 512 DDR 400mhz abit nf7-sl 9600PRO זה מה שאני רוצה לקנות: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D AMD Athlon 64 (3200+) VENICE LEADTEK - PX7800GT TDH 256MB DDR3 MyVIVO - PCX Thermaltake Purepower 460W Blue light - Active PFC - ATX 2.01 יש לי כבר: מארז אלומניום עם חלון (ככה שאני לא צריך מארז חדש) ויש לי זיכרון 512*2 (1G) שעוד לא פתחתי של CORSAIR : האם זה נראה לכם מספיק רציני בשביל לראות את השיפור ... אני מתכנן קצת OC... האם הספק כוח יספיק ? ואני יודע שהיום יותר מומלץ ללכת על ה 805 אבל אני לא רוצה לעבור ל DDR2 ... כי כבר יש לי את הזכרון שאני לא משתמש בו ... תודה מראש נ.ב. בכמה אתם חושבים אני יכול למכור את הציוד שישאר לי ?

• 37 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680-1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום חברים, קניתי את ה- 1564 החדש של דל ואני רוצה להעביר קבצים דרכו לפלאפון בעזרת ה- BLUETOOTH ואין לי מושג איך עושים את זה..! אני משתמש ב- Windows 7 32-bit ובביוס ה- BLUETOOTH מאופשר. ניסיתי שיחפש התקנים חדשים דרך הקונטרול פאנל (בתקווה שימצא לי את ה- BLUETOOTH) אבל ללא הצלחה. חיפשתי גם דרייברים באתר של דל, אבל אין לוינדוס שלי. איך לעזאזל אני מפעיל/מתקין/מאפשר את ה- BLUETOOTH הזה???

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. קניתי נייד אתמול (Asus N550JK-CN065H), אני מעוניין להתקין עליו SSD במקום הDVD שיש לי בו כי אני לא משתמש בו ואני רוצה קצת להגביר את המהירות של המחשב. @Chevy הציע לי לקנות מתאם, איפה אני יכול לקנות אחד? האם יש מדריך שעוזר לי לעשות את זה על המחשב שלי? (מצאתי אחד מפוקסל לחלוטין ולא ברור) האם כדאי לי לקנות 120GB? אני לא חושב שאני אצטרך 250, לפחות לא כרגע (במחשב הנייח שלי יש לי 250 ונשארו לי 163 פנויים). ושאלה אחרונה, הבנתי מ@Chevy שאפשר להעביר את המערכת הפעלה בכונן הקשיח שבא עם המחשב לSSD ופשוט להמשיך רגיל, האם זה יכול לגרום לבעיות במערכת הפעלה כמו איטיות או תקלות אחרות? אשמח לקבל מדריך לאיך להרכיב את הSSD ואם אפשר כמובן מדריך איך להעביר את המערכת הפעלה לSSD תודה רבה מ…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by haim85,

קודם כל חשוב לציין שחשבתי כמה שיותר לקצץ בכסף אז ככה: מעבד אינטל Intel Core i3 2130 3.4Ghz s1155, 3MB, GPU Core, L3 Cache לוח אם Gigabyte H77M-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זיכרון למחשב Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue Dual Channel CL9-9-9-24 בעקרון אלה שלושת החלקים המכרזיים! שבחרתי! שווי שלהם 1370 שח! עכשיו לגבי ארדיסק יש לי חדש 1 טרה ששוי שלו כ 600 700 ! ארדיסק ברמה! אז אני לא צריך לקנות חדש! ספק שברשותי הוא..enrmax liberty 400w 30a 12 v חשבתי להשאיר אותו גם! כרטיס מסך חשבתי למצוא מציאה ויש ביד 2 ת6870 כמובן עם הוא יספיק לי לספק ולמחשב עצמו? אם כסף חסכתי כמה שיותר וזהו בעיקרון מה חסר צורב יש לי מיקלת עכבר…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. תקציב: 4000 ש"ח יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 1000 ש"ח - עדיף שלא זמן אחריות רצוי: עדיף 3, גם שנה תספיק חברת המחשב הניד המועדפת: DELL מערכת הפעלה מועדפת: WINDOWS 8 גודל כונן קשיח מועדף: 750 או 1TB עדיף במהירות 7200 סל"ד גם אם מדובר בנפח של 750, הכי טוב זה SSD משקל הנייד המועדף: כמה שפחות גודל הצג: 14-15.6 FHD זמן סוללה רצוי: כמה שיותר אפשרויות נוספות במחשב: עדיף שלא יהיה כונן DVD בכלל - אני לא זקוק לזה, מסך FHD מבריק ולא מאט, HDMI, כמה שיותר יציאות USB 3, מחשב שלא מתלמם יתר על המידה ולא מרעיש, יעזור מאוד תאורה מאחורי המקשים אם כי לא מחייב מטרת המחשב היא צפייה בסרטים + חיבור לטלויזיה ובעיקר למשחק Counter Strike: Global Offensive ולאינטרנט והורדת סרטים המחשבים שהוצעו לי עד כ…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by oriki9999,

שלום לכולם. אני חושב לקנות את גירסת ה11" של Alienware. הבנתי שמדובר במחשב גיימינג קטן (סוג של Netbook שמסוגל להריץ משחקים). את המחיר אני יודע, אבל רציתי לשאול מה אתם חושבים לגבי המחשב, האם לדוגמא הוא מצדיק את המחיר? יש לו בעיות רציניות? תודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. 1. תקציב מקסימאלי - 5,000 ש''ח. א) אפשר להגיע לקצה התקציב, במידה ולא הכרחי לא חייב. ב) אבקש להשתדל לא לחרוג. 2. רוב השימוש במחשב יהיה לעריכה גראפית, קצת עבודה משרדית גם. א) השימוש בעיקר בתוכנות photoshop, illustrator, indesign. ב) המחשב לא ישמש לגיימינג בכלל. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. - 5. בסולם של 1-8, השקט חשוב במידה 4. 6. לא מתוכנן OC. 7. וינדוס \ אופיס מובנים אינם חובה. 8. אשמח אם המחשב לא יהיה מאייבורי. 9. קניית המחשב מתוכננת לשבועות הקרובים. 10. אין בקשות מיוחדות, יציאת HDMI שלפי מה שידוע לי היא כבר סטנדרט בכל הניידים המודרניים. 11. לא חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב. 12. יש צורך בדיסק קשיח…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. בוקר טוב, מה דעתכם על המחשב הזה? Dell Vostro 5470 VM-RD33-7217 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=13330 כמה שאלות שיש לי ואשמח אם תענו- 1.המעבד שמסתיים עם האות U הוא עדיף ממעבד שמסתיים עם האות M? האם זה המעבד הכי חזק שיש עםI5? 2.הזכרון הוא קטן האם ניתן להוסיף עוד 250GB? או שזה או זכרון רגיל או SSD ? 3.מה החסרונות במחשב זה ומה היתרונות? 4.אם אני יוסיף עוד 500-700 ש"ח האם ניתן לרכוש מחשב טוב יותר מבחינה משמעותית? אני מחפש מחשב בעל מסך 14-15.6' מסך מגע(אלא אם כן תשכנעו אותי אחרת) זכרון-8GB RAM, והייתי שמח שמערכת התקנה תותקן על SSD אחרי ששמעתי שמכם שזה דבר טוב הארד דיסק של לפחות 500 GB שימושים עיקריים- לימודים,אינטרנט,סרטים,אופיס Photoshop, VEGAS משחקים-N…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  18. Started by infernal goat,

הרכבתי פה מפרט בערך ב3700 שקל, זה הגג של הגג, תגידו לי מה אתם חושבים (מיועד למשחקים) AMD athlon xp 2500 + barton (333 mhz, 512k) box cpu [536] Abit NF7-SL v2.0 nforce2 motherboard (dual ddr400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 sound, usb 2.0 [566] Kingston ddr-ram 512 pc3200 [689] WD 40gb 7200 8mb buffer ATA100 HDD [379] Asus Radeon V9600xt /TVD 128 ddr Vivo DVI [1317] Simbadda 329-4 silver 400w 2.0 usb front (2 fans included) [197] רציתי לשאול גם איך הכרטיס מסך, אם הוא שווה את ההשקעה, ואם צריך קרור נוסף חוץ מה2 מאווררים שכביכול כלולים בקייס עצמו. (עוד כמה זמן אני מתכנן לקנות עוד סטיק של 512) תודה לעוזרים

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום, הילדה עולה לכיתה ז' והיא תלמד בבי"ס דיגיטלי, כך שמרבית חומרי הלימוד יהיו דיגיטליים ולכן יש דרישה מהבי"ס למחשב נייד. הקריטריונים העיקריים הם משקל, זמן סוללה ועמידות. אודה להמלצה לדגמים להשוואה שיתאימו לילדה. ייתכן ונהיה בסופ"ש הקרוב באילת - לכן בודק אופציות כבר עכשיו (נאמר לנו כי בשנה שעברה, מחשב המכרז שנמכר למי שרצה היה HP x360 11.6 EDU G9 N6000 256GB 8GB) בתודה מראש, פיני

20. Started by blabla234,

היי, אשמח לעזרה בבחירת מחשב, הצרכים העיקריים הם עבודה בשפות תכנות, תוכנות כמו eclipse וכו' מידיי פעם קצת פוטושופ מה שחשוב לי בעיקר זה הרבה זיכרון (8 ג'יגה) ורצוי גם מעבד חזק כרטיס מסך הרבה פחות קריטי וגודל מסך 15.6 התקציב הוא בסביבות 3500 ש"ח כרגע מצאתי 2 דגמים שנראים לי : Asus R510CC-XX667H Dell Inspiron 3537 ההבדל המשמעותי שראיתי ביניהם זה הסוללה (4 תאים לאסוס, 6 לדל) אשמח לשמוע המלצות לכאן או לכאן, גם לדגמים דומים אחרים... תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  21. Started by kresa3333,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחקים החדשים ביותר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום, אני סטודנט למחשבים ומאד בא לי לקפוץ על המבצעים של באג (יוצא סביבות 22 אחוז הנחה אם אני לא טועה...) כך שאא"כ תפתיעו אותי האפשרויות האחרות שלי הן מה שיש בבאג בהתחלה חשבתי ללכת על מחשב "עסקי"- קומפקטי, זמן סוללה מעולה וחוץ מכרטיס מסך שלא היה "MUST HAVE" ציפיתי לקבל גם ביצועים מעולים ויכולות עיבוד מקבילות טובות. הגעתי לע"מ הנ"ל: http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=339&t=1 מיד צד את עיני Toshiba Satellite U500-17E T6600 GF GT 210M ´´13.3 גם ראיתי אותו פיזית והוא קומפקטי ומעוצב פנטסטית בעיני הלא מקצועיות. אבל מה שהטריד אותי זה הזמן סוללה הממש לא מרשים (שעתיים וחצי על מסך 13.3?) והצורך להוסיף כסף לשדרוג זכרון. בעודי מאוכזב ראיתי את סדרת A500 ובפרט Satellite A500-1DN/1C…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בבחירת מוצרים למחשב חדש, בשלב זה אני לא מעוניין בכרטיס מסך ואשתמש בכרטיס המובנה. חשובות לי יותר יכולות העיבוד המהיר לצורך שימוש במחשב כHTPC ולמטרות עריכה, גלישה ותכנות. אין דרישה ליכולות גיימינג ותצוגה אדירות... רק מה שדרוש בכדי להריץ סרט בFHD ללא בעיה ובמקביל לעבודה במסך השני. המחשב יחובר לשני מסכים, האחד 47" והאחר 21". אשמח אם תוכלו להמליץ לי לשנות, לשדרג או לשנמך חלקים מהמפרט שצירפתי. חלק מהפריטים, כפי שרשמתי ליד, הינם פריטים שאעדיף לא לשנות. בקשר לשאר אשמח להתייעץ לוח אם: P8Z68-V/GEN3 ASUS 945 ש"ח - מעדיף שלא לשנות את הבחירה. מעבד: intel i5 2500k 999 ש"ח קירור למעבד: Zalman CNPS11x Extreme 330 ש"ח זכרון: 1600mhz ddr3 4X4 kingston…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by yossib3,

קניתי לבן שלי מחשב... המוכר שיגע לי את השכל מרוב מילים.... שהבנתי אולי 5% מהם... בהמלצתו הזמנתי את המפרט הבא: מארז ARCTIC עם 2 מאווררים עם חיישני טמפ' 12CM ספק כח A.PEC 80+600W FAN 12 POWER MAN INWIN לוח DH67BL B3 H67 SATA3 USB3 DDR3 INTEL מעבד אינטל 3.1GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 2400 מאוורר למעבד AM3/1366/1155 HEAT-PIPE COLD BIT זכרון HS VALUE PLUS GEIL 4GB DDR3 1333Mhz X 2 כרטיס מסך Nvidia GeForce 550GTX TI 1G-5 MSI צורב SONY LIGHTSCRIBE SATA X 24 דיסק קשיח 500GB מחיר 4,950 ש"ח לטענתו מיותר לשים מעבד I7 על הכרטיס המסך הוא חייב אותי ב-1000 ש"ח ולפי מה שהוא אמר הקונפיגורציה הזאת נחשבת ברמה גבוהה מאוד אז בבקשה צריך את דעתכם! הפורמט הזה נחשב טוב? המחיר סביר? כרטיס המסך שוו…

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום, אין לי הרבה נסיון עם מחשבים ניידים, ואשמח אם תעזרו לי לבחור אחד שיענה על הצרכים שלי. אני מחפש מחשב איכותי שיתפקד טוב לאורך התואר. אני לא מתכוון להקמצן עליו, אבל גם לא להשתולל עם הכסף שלא לצורך. אני מחפש המלצות לכמה דגמים בתקציב שלי ודגש על ההבדלים בינהם (לאן הכסף הנוסף הולך...), כך שאוכל להחליט אם שווה להשקיע יותר או פחות. * מטרות המחשב? ישמש אותי בעיקר בלימודים באוניברסיטה, לכן רצוי שיהיה קל ונוח להקליד עליו. סרטים ומשחקים לא כבדים הם מטרה משנית. * גודל המסך? 15.6". חשוב שיהיה מסך איכותי, עם זוויות צפייה רחבות, ושלא יהיה קשה לעבוד איתו בגלל השתקפויות. * רזולוציית המסך? 1920x1080 או יותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מאוד num pad, ובכללי שהמקלדת תהיה programm…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים