עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by acker16,

לאחר המון התלבטויות אני חולק כאן את מפרט הHTPC שאני חושב לקנות (הקרדיט לא הולך אלי אלא להרבה יועצים שמבינים הרבה יותר ממני) המחשב באמת ישמש בהתחלה לצפיה בבלו-ריי וב KODI אבל בהמשך גם כמחשב הרב תכליתי של המשפחה בשנים הקרובות ולכן השארתי מקסימום אפשרויות (להוספת עוד כוננים, עוד זיכרון, כרטיסי מסך ועוד כרטיסים שאני לא חושב עליהם כרגע). הדגש העיקרי כאן היה על צורת המארז שמתאימה לי בדיוק לארונית , לא קטנה מדי, לא גדולה מדי ונראית נהדר לטעמי.(לכן גם הסכמתי לקחת מארז שקיבל ביקורות מעורבות) [אופציה נוספת הייתה ה Silverstone GD09 שנמכר ב420 ש"ח, או ה GD07 שלא מצאתי בחנויות] החיסרון הבולט הוא שהמחשב עולה כאלף שקל יותר ממה שתוכנן במקור. ~ הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.c…

2. Started by adirbooking,

ההתלבטות היא כזו - ה-DELL נמכר בארה"ב בכ-1,100$ במידה ויהיה מי שיביא לי אותו ה"נזק" יסתכם בכ-3,850 שקלים, אם לא - תמיד יש את אופציית "חברת צד ג' " לשלוח את המוצר אליה והם ישלחו אליי לישראל, מה שמסתכם בעוד כ-16% מע"מ + משלוח שהם יגבו שאני לא מאמין שיהיה גדול.. ה-HP עלותו בארץ כ-5,300 ש"ח אך המפרט שלו יותר "חלש" מפרט של ה DELL : Processor: Intel (Sandy Bridge) Core i7-2630M Quad Core Processor 2.2GHz (3.3GHz Turbo Mode, 6MB Cache) Operating System: Windows 7 Home Premium x64 & Reinstall Disc Display: 15.6 inch FHD (1080p) B+RGLED Display Video: NVIDIA GeForce GT540M 2GB graphics with Optimus Memory: 6GB Dual Channel DDR3 SDRAM 1333MHz (2 DIMMs) Hard Drive: 750 …

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. יש לי תקציב 4000 שח למעבד זכרונות ולוח אם אני רואה שיש להם את המעבד הזה במלאי: AMD Ryzen 9 5900X 3.7Ghz AM4 אפשר בבקשה המלצה ל לוח אם וזכרונות תואמים שיש בסניף אילת מרכז התיירות?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. זהו, כנראה מחר זה היום הגדול!!!! חייב להיות בטוח ב-101% !!! עליתי "קצת" במחיר אבל אנחנו הצעירים יודעים לרכך..... הנה המפרט: יש מצב ל-OC! Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Zalman Fatal1ty FS-C77 LED GIGABYTE 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-1GBPK (Pandas) Sapphire X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E Zalman Fatal1ty FC-ZV9 (Pandas) LG GSA-H10N Multi DVD-Recorder Bulk Black (Pandas) כבר יש! WD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II Teac/SONY 1.44 (Black) HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) Enermax Liberty ELT500AWT 500W Microsoft® Comfort Curve Keybrd 2000 B2L-00007 (Pandas) Microsoft Wireless Optical Mouse 5…

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, שימוש בנתונים, הרבה קבצי pdf, עבודה רבה בתוכנות בענן דרך הדפדפן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס, דפדפן עם הרבה כרטיסיות פתוחות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21-22 אינץ'. יתכן שישתמשו ברזולוציה נמוכה, עקב תוכנות ישנות. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רגילות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 =…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Sayoreti,

כמו שרשמתי בכותרת, המלצות יתקבלו בברכה כרגע מבחינת נוחות ומוכרות אני מתלבט אם לקנות בKSP או שניידר מחשבים, אשמח להצעות והסברים ^^

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. מעבדי ?AMD? Athlon64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ?AMD? ASROCK ALiveXFire-eSATA2 AM2, DDRII 800, 2xPCI-E זכרונות? DDR II 667 1GB TwinMOS כפול 2 כרטיסי מסך? eVGA 7300GT 256MB, TV, DVI, PCI-E דיסקים קשיחים? Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Zalman כמות Zalman 9500 AM2 LED מארז Thermaltake TR2 500W PFC silent PSU 24 PIN (woo93) כל התענוג הזה אמור לעלות לי לי קרוב ל 5200. אשמח אם תתנו לי עיצות לשינוי המפרט, מה בכללי דעתכם על המפרט. חשוב לי מאד שתתנו לי תשובה בהקדם. תודה. דבר נוסף אם השינויים שתציעו לי כאן יביאו להעלאת התקציב שלי ל 6000 ש" זה בא בחשבון. ( לא מעוניין ב OC, המחשב יש…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס - שימוש ביתי * גודל המסך? 15.6 עדיף מט, לא קריטי * רזולוציית המסך? לא משהו מיוחד * כונן אופטי? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן חשוב - אחריות 3 שנים עד הבית תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אהלן אנשים, אני קונה השבוע מחשב, המחירים הם כלולי מע''מ ולא כוללים הרבה ומערכת הפעלה. *מחשב לגרפיקה, מידי פעם רינדורים* *האם כדאי לי להזמין חלק מהחלקים מאילת על מנת לחסוך מע''מ? אני גר שם** [TABLE=width: 90%, align: center] [TR] [TD]מעבד: [/TD] [TD]INTEL CORE I7 4790 - 3.6Ghz אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1392 [/TD] [/TR] [TR] [TD]לוח אם: [/TD] [TD]ASUS GRYPHON Z97 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪901 [/TD] [/TR] [TR] [TD]זיכרון: [/TD] [TD]KINGSTON FURY BLUE 16GB (2X8GB) DDR3 1600MHz CL10 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪839 [/TD] [/TR] [TR] [TD]כרטיס מסך: [/TD] [TD]EVGA NVIDIA GEFORCE GTX 750TI 2GB DDR5 SC אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪888 [/TD] [/TR] [TR] [TD]צורב DVD: [/TD] [TD]SAMSUNG …

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Crazy Dude,

היי לכולם. היום בערב(9.1),אני הולך לקנות מחשב חדש,ואני צריך מפרט שתעשו לי כשאני הולך לקנות את המחשב אז אני ירשום את המפרט ויגיד להם שיעשו לי את המפרט הזה. אז בבקשה תעשו לי מפרט ב-3000 ש"ח. תודה מראש. דניאל^^

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by glory,

שלום חבר'ה. אני מעוניין לקנות מחשב חזק למטרה כללית- תכנות, גלישה, סרטים, משחקים לפעמים. חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ את וינדוס ויסטה ללא קושי בעתיד. בקשר לכרטיס מסך אני חשבתי לקנות לוח אם עם כרטיס מסך מבוסס עליו כדי לקנות כרטיס נורמלי ביוני בערך..חשוב לי שגם יהיה ניתן לשדרג בעתיד. חשוב לציין שOC לא יהיה והתקציב למפרט המחשב בלבד. איך המפרט הבא: מעבד: Core™2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB לוח-אם: 965G-DS3 s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E -האם הכרטיס המובנה יוכל לשרת אותי מבחינה בסיסית כמו גלישה, תוכנות..ויזואל, סרטים? זכרונות: 1 ג'יגה של קינגסטון צורב: LG DVD±RW GSA-H42NK x18 Black דיסק קשיח: ‏200GB 7200RPM, 8MB, SATA II‎ בקשר למארז וספק ..אין לי מושג מה לקחת..היופי לא…

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום רב לבאי הפורום. מפרט נכחי: מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L זיכרון 8.00GB Dual-Channel DDR2 @ 399MHz כ. מסך 2048MB NVIDIA GeForce GTX 960 על מסך ברזולוציה של 1920*1200 הארד דיסקים מכניים רגילים (אין SSD) כל זה יושב בתוך מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W הדבר העתיק הזה (מעבד ולוח אם מ 2008) דווקא משרת אותי לא רע גם בגיימינג עד היום, אבל נראה שהגיע הזמן להתקדם. בעיקרון מעוניין לשדרג כמה שאפשר בתקציב נמוך ככל האפשר. נניח באזור ה 1000-2000 ש"ח. אני משער שהכי כדאי לי להביא לוח אם ומעבד i5 כלשהו עם זיכרון ואולי SSD. הכרטיס מסך יחסית חדש ולא נראה לי ששווה להחליף. בעיקר מעניין אותי איזו חומרה יכולה לתת לי שיפור משמעותי בהוצאה מיני…

13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, הזרמת תכני HD ל LCD וגיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Matlab, Eclipse,... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA5, BF1, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתלבט בין 13.3 אינץ' לבין 14 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Adi Olshanzki,

שלום, ביקשתי מפרט בשווי של כ7,000 ש"ח למטרות גיימינג (כדי להריץ משחקים כמו. Warzone באיכות ultra) וTMS שלחו לי את הדבר הבא, אשמח לשמוע דעתכם. מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 7 3700X Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 1321 קירור למעבדים: CoolerMaster Hyper 212 Spectrum Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 111 לוחות אם: Gigabyte B450 Gaming X כמות: 1 - מחיר: ₪ 415 זכרונות RAM: DDR 4 16G (8GX2) 3600 CL18 DARK Za TEAM כמות: 1 - מחיר: ₪ 342 מארזים: ANTEC NX240 Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 200 ספקי כוח: Gigabyte PSU 750W PFC Go…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by freakagnux,

שלום רב אני מחפש נייד שישמש איש עסקים, בעיקר אופיס אינטרנט ומייל. היה לי נסיון עם DELL Latitude והנסיון היה גרוע מאוד, לכן אשמח אם זה לא יהיה דל כמובן שעדיף שזה לא יהיה בסכום המלא כי אין באמת צורך למחשב מפלצתי רק אחד שיהיה אמין מאוד. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך? סביבות ה 14.1 * משקל רצוי? לא כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה רגיל אין צורך בארוך במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI יהיה נחמד * בלוטות? לא במיוחד * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? לא במיוחד * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש העדפה לדברים שהם לא דל תודה מרא…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by peresay,

היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש, למטרת עיבוד נתונים ולמידת מכונה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 8000 עם אפשרות לחריגה אם החומרה מצדיקה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתיבת קוד (עיקר השימוש הוא בשפות תכנות R ו פייתון) , כתיבת מסמכים גדולים, עיבוד בסיסי נתונים גדולים. לא מיועד כלל למשחקי מחשב וגם לא לצפייה בסרטים. השימוש מערב מולטי-טסקינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד …

17. Started by Matankzr23,

שלום לכולם... מישהו יכול בבקשה לתת לי הצלה למפרט ב 7K שיהיה בו הכל כולל הכל עכבר (עדיפות ל MX1000) מקלדת לא משנה איזה מסך לפחות 20" אבל אם אי אפשר אז שיהיה 19 וכולל רמקולים.... לא צריך יותר מ 1GB זיכרון.... בנתיים עד שידרוגים... ואני לא עושה OC בכלל ולא מתכוון לעשות שידרוגים בכלל חוץ מהוספת זיכרון... שיהיה מהיר בכל מצב גם אם PHOTOSHOP , 3DSTDIO ואפילו פנקס רשימות!! (כן כן פנקס רשימות) יפעלו בו זמנית בקיצור... מחשב שיהיה מהיר בכל מצב שישמש למשחקים ולסרטים וכל מני.... תודה ;D

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Prodigy,

pentium 4 2.53Mhz 1 gb rdram samsung 1066 mHZ GE-FORCE 4 ASUS TI 4600 עזרה במסך !! תנו לי המלצות זה הבסיס !! אבל אני קונה עכבר וכל מה שמסביב....... תנו לי המלצות למסך ואם אתה רוצים גם לשיפור במפרט הזה אוליי גם תתנו המלצות לכל מה שמסביב תודה רבה !!!!!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. רכשנו אתמול מחשב HP DV6160EA של HP, מספר שאלות א. בתוכנות שבדקתי עד כה וע"ג המחשב, רשום שהמחשב הוא DV6000. האם יתכן כי זו רק הסדרה או שבאמת לא קניתי את הדגם הנכון? ב. באה עם המחשב מערכת הפעלה XP HOME. האם יש טעם לשדרג ל XP PRO ברשותי? מה אתם עשיתם עם המחשב שלכם? כמו כן, האם לא יהיו בעיות בזיהוי חומרה ודריברים אם אתקין XP PRO? המערכת שהמחשב מתקין אוטומאטית באה עם כל הדריברים הדרושים. תודה רבה,

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. מה אתם אומרים על השיפור הזה ? INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX ---- 1485 קירור למעבד THERMALTAKE BIG TYPHOON VX 754/939/775/AM2---- 270 Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard ---- 670 סה"כ = 2425 ¤ זה המפרט הנוכחי שלי : Corsair Value Select 1GB (2x512MB) PC2-5300 DDR2-667 CL5 DC Kit XFX GeForce 7900GT 256MB PV-T71G-UDLR Western Digital 160GB 7200RPM 8MB WD1600JB Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box Gigabyte GA-8I945PG-RH Intel 945P Chipset LGA 775 תודה רבה לעוזרים

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אני מחפש HTPC שיריץ לי FHD ללא פשרות והקלטה, בנוסף אני רוצה לגלוש בו לצורך YouTube. חשוב שהמארז יהיה Mini-ITX מכיוון שהמחשב בסלון. התקציב אני כרגע לא יודע להגיד מכיוון שבחיים לא בניתי מחשב HTPC במארז Mini-ITX לכן איין כרגע תקציב...פשוט חשוב לי שיענה לי על הדרישות (לא צריך יותר). תודה.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אורח אנה
    Started by אורח אנה,

שלום לכולם , מצטערת שנוסח ההודעה לא כמו שצריך אבל זה פחות רלוונטי לי . הומלץ לי בתקציב שאני מחפשת מחשב Lenovo Ideapad 510S-14 80UV002AIV . http://ksp.co.il/?select=.268..271..2183..2185..580..855..432..2639.&list=1&sort=2&glist=0&uin=35530&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= בגלל הבלאק פריידי יצא שהתבלבלתי וקניתי מחשב Lenovo Ideapad 510S-14 80TK0026IV http://ksp.co.il/?uin=33340&ami=122 (הוא יותר זול כרגע בגלל המבצע) אשמח רק לחוות דעת האם יצא שקניתי משהו יותר טוב ממה שהומלץ לי מלכתחילה או שעדיף לי לבטל את ההזמנה . המחשב מיועד לצורכי למי…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום: החלטתי לקנות מחשב חדש בתקציב של 6 וחצי אלף ש"ח. נכנסתי לאתר של K.S.P וראיתי שהמחירים שם באמת זולים והחלטתי לקנות משם את המחשב... עכשיו זה המפרט שאני חושב עליו אבל חסרים לי בו שלושה חלקים חשובים מפני שבהם אני ממש לא מתמצא .... והם: לוח אם, זכרונות,מארז(+ספק) עכשיו בזכרונות אני כן קצת מתמצא ומפני שהמחשב יהיה מיועד בעיקר למשחקים אני מעדיף שיהיה 1 GB שמחולק ל2 כרטיסי 512 400 DDR של איזה חברה טובה... כפי שתשימו לב אין לי במפרט מסך עכבר ומקלדת מפני שכבר יש לי .. (ומערכת הפעלה- מפני שיש לי כבר מקורית). אז אם למשהו יש הצעות לזכרונות, לוח אם טוב ומארז למפרט שלי שיגיב התקציב שנשאר לי לחלקים האלו הוא עד 1800 ש"ח גג. בגלל שהמפרט עד כה הוא 4770 ואני מחפש מחשב כל 6500 גג. (אם את…

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום למומחים, מעוניין במחשב שעיקרו עריכת וידאו וגם יערכו עליו מסמכי וורד ואקסל (כמובן חלונות7). קראתי שערכת השבבים המומלצת היום היא Z68 מתכוון לשים 4G (או 8G אם אשתכנע שזה יעזור לי ב-32 ביט). מתכוון להשתמש במעבד 2500K מה שחסר לי להשלמת הפאזל זה: לוח מתוצרת ASUS או GIGA ספק כח איכותי ויציב כרטיס מסך במחיר סביר (לא למשחקים) האם מומלץ ללכת על שני כוננים (יקר) או כונן אחד (צוואר בקבוק בווידאו?) את הווידאו אני דוגם בעזרת קופסת דגימה וחיבור USB חיצונית. שאלה לגבי המסך, ראיתי מסכים של פיליפס ו-LG במחירים של 700 שקל והם קורצים לי, האם יש משהו שאפסיד? עבדתי פעם עם מסך כזה ולא ראיתי הבדל ממש בברכה, יהודה

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. המדריך מתמקד בשיקולים של מחיר, גודל, בחירת מעבד, יחס ביצועים לחיי סוללה וערכת השבבים Nvidia Ion. http://yoni1z.blogspot.com/2010/04/netbook.html כמו כן מתארגנת קבוצת רכישה למחשב מיני נייד. הכוונה היא לפנות ישירות לאחד היבואנים הרשמיים ולקבל מחיר מיוחד ללא פערי תיווך, כולל אחריות מקורית של היבואן. מוקדם להתחייב על דגם ספציפי עקב השינויים המהירים בשוק זה, אך ההתמקדות היא על מעבד אינטל Atom N450, בעל מסך 10 אינטש לפחות וזמן סוללה ארוך. למעוניינים אפשר לשקול מחשב משולב עם Nvidia Ion2 המאפשר ניגון סרטים Full HD 1080p וחיבור HDMI. להרשמה היכנסו לבלוג שלי מצד שמאל למעלה. http://yoni1z.blogspot.com

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.