עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Tranquility,

OK החלטתי לשדרג וזה מה שאני חושב שהכי מתאים : AMD ATHLON XP (BARTON) 2600 - 512K Cache, 333FSB 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original EPOX EP-8RDA6+ Pro (nForce2 Ultra 400Gb) - ATX WD 120GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA LITEON (SOHW-832S) COOLERMASTER Praetorian - BLACK Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC Microsoft + Logitech BLACK Optical set (oem( Altec Lansing VS4121 - 2.1 MAG LCD 17" - MS776DVI עכשיו ... אני חושב שאני אשאר עם ה כרטיס מסך הנוכחי שלי (GF4 TI4200) (+VIVO) הוא מאוד מספק אותי והמעבד שאני אקנה בסוף יהיה הגירסת MOBILE של המעבד (קצת יותר נחמד ל OC) עכשיו אני צריך כמה המלצות : 1. צורב DVD 2. מסך (שווה להישאר עם ה LCD שבחרתי…

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. היי , אשמח לקבל את חוות דעתיכם לגבי המפרט הנ"ל: המחשב ישמש יישומי אופיס +אינטרנט וקצת משחקים לילדים קטנים (גיל 8) מעבד INTEL CORE 2 DUO E4300 לוח אם MSI RC410M2-L X300 ATI זיכרון 1GB DDR-2 667 MHZ דיסק קשיח 160GB SATA 1&2 7200 RPM צורב DVD DUAL LAYERX18 כ. מסך X300 OB ATI מסך AOC 197VK 5MS סט אלחוטי למקלדת ועכבר + WIN XP PRO אחרי מה שקראתי פה, אני כבר מתלבט האם העסקה כדאית...למרות שעל פי המחיר אז הי די טובהאבל מה דעתיכם. בנוסף, במידה וארצה לשים מערכת ויסטה פרמיום האם אני צריך לשנות משהו או רק להוסיף זיכרון בלבד ? תודה מראש, כמו כן אשמח להצעה נגדית תחת אותו תקציב... רונן

• 34 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. צריך חוות דעת לגבי המחשב הזה מעבד: אינטל Intel Core i7 13700K 3.4GHz 30MB Cache s1700 - Tray מערכת קירור: קירור נוזלי Corsair iCUE H60i RGB PRO XT לוח אם: לוח אם GIGABYTE B660 DS3H DDR4 LGA1700 Intel B660 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Value 32GB DDR4 2666Mhz CL19 כרטיס מסך: כרטיס מסך MSI RTX 3060 GAMING X 12GB GDDR6 HDMI 3xDP כונן SSD: כונן קשיח Samsung 970 EVO Plus NVMe M.2 MZ-V7S500BW 500GB SSD דיסק קשיח: כונן קשיח Western Digital Blue 2TB 256MB 7200RPM SATA III WD20EZBX ציוד רשתות: כרטיס רשת D-Link Gigabit Desktop PCI Express DGE-560T ספק כוח: ספק כוח אקטיבי SeaSonic 650W Bronze Series Active PFC 12cm Fan 80+ S12III-650 …

4. Started by llrefael,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by NiMo1771,

. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! כ6000 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לכיף ;D ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים-משחקי יריות ומירוצים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, …

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. היי חבר'ה, אשמח לייעוץ לגבי המפרט המצורף. בגדול המחשב מיועד לתכנות (פייתון, web וכו') אולי אתקין עליו sql server קטן,גלישה,צפייה בסרטים וגיימינג קל (לא משחק משהו עדכני כרגע אבל רוצה לשמור את האופציה). יכול להיות שאני אעשה overclocking קל למעבד בהמשך הדרך הייתי שמח לדעת אם החלקים שבחרתי תואמים אחד לשני (לוח אם, זיכרון, הארד דיסק וכו') שהפתרונות קירור מספקים ושהמחשב לא רועש במיוחד. ראיתי שחסר בפלונטר את ה- ssd שבחרתי אז אשמח גם להמלצות ל ssd חלופי לגבי מסך יש לי כרגע מסך קיים של dell עם חיבור dvi-d. בקיצור כל עצה או הצעה לגבי המפרט תתקבל בברכה, התקציב הוא באזור 6000 ש"ח. תודה מראש! הצעת מחיר למערכת מחשב - www.…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by walla26,

שלום לכולם המחשב נקנה לפני 6 שנים, מצורף המפרט לאחר שנה הוחלף לוח אם לדגם intel GCCR945 מפרט לוח אם: http://downloadmirror.intel.com/15117/eng/D945GCCR_TechProdSpec.pdf האם יש מה לשדרג במחשב כך שיוכל לעבוד בצורה חלקה? כרגע המחשב נתקע הרבה במיוחד כאשר יש הרבה טאבים פתוחים בכרום, ואם פותחים עוד תוכנה במקביל אז העבודה הופכת לעוד יותר איטית ומסורבלת. השימושים העיקריים במחשב הם בעיקר גלישה באינטרנט, יוטיוב, צפיה בסרטים, עריכת מסמכים בוורד ובאקסל, עבודה על תוכנות פשוטות וכו'. סכום לשדרוג 400 ש"ח. אודה לתגובות תודה

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by victor19,

[h=1]Intel® Core™ i7-4770TE Processor (8M Cache, up to 3.30 GHz)[/h]ראיתי מודעה ביד 2 שמוכר אותו ב900 שקל .. שווה לקנות אותו ?

9. Started by qwe,

אני הולך לשדרג את המחשב שלי וזה מה שאני הולך להזמין: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU Asus A7N8X Deluxe v2.0 nVidia nForce 2 Ultra400 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S-ATA,1394,LANx2,USB 2) Hercules 3D Prophet 9700 128MB Retail Video Card

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. קראתי על זה בכמה שבבי תגובות שחיפשתי בגוגל... מכירים את התופעה?למי שיש אחד כזה יכול להגיד לי את המלצותיו

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לצרכי עבודה (שימוש בתוכנות אופיס) ובעיקר לביצוע מצגות עם תמונות ב- POWER POINT. הדרישות שלי מהמחשב: דק וקל ושיהיה 14 אינץ(אפשר גם 15 אינץ). מסך מט! איני מבין דבר במחשבים (וזו הסיבה שבחלק מהשאלות במילאתי בשאלון המצורף ישנם סימני שאלה) ואשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על מחשב שיתאים לצרכים שלי, אם אפשר כולל שם חברה וסוג דגם. תודה רבה לעוזרים! תקציב- עד 4000 שח במקרה הטוב. * מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), בייחוד בניית מצגות ב POWER POINT עם תמונות רבות * גודל המסך- עדיפות ל-14 אינץ אך אפשר להתפשר גם על 15 אינץ * מסך מט- חובה * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי - פחות מ-2 קג * האם נדרש זמן ס…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by BadMod,

אהךן חברים אני מתכנן לקנות מחשב חדש, הרכבתי את המפרט הזה, אני סגור לגבי רוב הדברים חוץ מעל הלוח אם שאולי יש דגם אחר עדיף, על המארז והספק והקירור למעבד. מה דעתכם? מילאתי גם שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K כולל מסך. 2. מה שימושי המחשב: בעיקר גיימינג ויצירת מוזיקה אלקרטרונית ברמה הביתית. מתכנן לשחק CSGO וגם בעתיד משחקים יותר חדשים וכבדים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן, במסך 144HZ FREESYNC. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? מתכנן, אף פעם לא עשיתי ככה שאני מניח שברמה הדי בינ…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Dror Lazar,

[ATTACH=CONFIG]8437[/ATTACH] אבקש את דעתכם על מחיר עבור המפרט הנ"ל. המחשב כולו שמור במצב מעולה, מותקן ועובד יופי, והייתי רוצה לדעת כמה הוא שווה בערך למכירה כמכלול ולא כחלקים. תודה

14. הנייד לא שייך לי, ביקשו שאסדר אותו אך נתקלתי בקושי. אני מפעיל אותו ויש רק מסך שחור ורשום: A disk read error occurred press Ctrl+Alt+Del to restart וכך חזר חלילה. יש איזה דיסק בוט או פקודה שאוכל לשחזר את המערכת? יש לי רק אפשרות לגשת לביוס ע"י לחיצה על מקש F2 אבל לא מצאתי שם משהו, הכל תקין, ההרד דיסק מזוהה. מה עושים? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Exzate,

אוקי המחשב בעיקר למשחקים כבדים כמו קריסיס ולOC ענק! לא צריך ציוד הקפי לא צריך צורב ואני צריך שני דיסקים קשיחים, זה מה שבניתי: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1395 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤533 מארז: Thermaltake Kandalf LCS Aluminum Black + Window כמות: 1 - מחיר: ¤1557 ספק כוח: Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU כמות: 1 - מחיר: ¤455 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL4D-2GBPK CL4-4-4-1 כמות: 1 - מחיר: ¤319 קשיח למחשב שולחני: Seagate 120Gb SATA-II ST3120811AS כמות: 1 - מחיר: ¤242 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤644 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Co…

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום כולם! אני צריך עזרה בחיפוש אחרי נייד קטן וחזק כרגע יש לי ASUS F3SC מי שמכיר מחשב מפלצתי מאוד מאוד חזק הבעיה היחידה שלו זה שהוא גדול מידי שוקל בסביבות 3 קילו מסך 15.4 אינץ', השנה אני מתחיל ללמוד וזה לא בדיוק המחשב הכי נייד שיש אני מחפש משהו שיהיה באותה רמה מבחינת מפרט אבל רק שיהיה קומפקטי יותר אני חושב על כיוון 13-14 אינץ' אני אשמח לשמוע את המלצותכם (אולי בעבודה ממושכת ועם מסמכים 13" קצת בעייתי? או משהו בסגנון) כרגע אני מחפש ומתעניין בניידים אבל העדפה שלי היא לכיוון ASUS מכיוון שאני מכיר את האיכות בניה שלהם ואני ממש מרוצה מהשירות של רונלייט, אסוס זה לא בגדר חובה אבל בהחלט העדפה בנוסף גם פזלתי לכיוון המקבוק הגירסא של ה2.4 אני כמובן אנסה להביא אותו מארה'ב, המפרט…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אחר צהריים טובים לכולם... אחי הוא סטודנט והוא רוצה לקנות מחשב נייד . בבנק לאומי יש מבצע של מחשב נייד + מסך 17 אינצ' LCD של IBM (גם המחשב וגם המסך) המחיר הוא כ7,500 ש"ח. הנה קישור לאתר המבצע: http://www.leumi.co.il/Leumi/Article/0,2777,125784,00.html רציתי לדעת את חוות דעתכם על חבילה זו??? נ.ב בנוסף אם מישהו יודע? איזה כרטיס מסך יש למחשב הזה??? בתודה מראש אלדד כהן.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by noambaum,

שלום חברים, אני עתיד לקנות בחודש הקרוב מחשב ואני רוצה להתייעץ איתכם מה ניתן לשפר בו. קחו בחשבון שאני קונה במחירים יותר נמוכים ממה שמצוי בחנויות, חלק מהבונוסים שאתה עובד בעסקי המחשוב :-) בכל מקרה המערכת לא תשמש ל-OC בשום שלב, והשקט מאוד חשוב לי. פחות תתיחסו לכסף (ולא בגלל שאני מליונר) אלא בגלל שהעלות שלי נמוכה יותר משמעותית. אז ככה : לוח אם :ASUS P5E3 (הלוח היחידי של ASUS שבמחיר שפוי ומתאים ל-DDR3) מעבד : INTEL C2Q Q9550 2.83G/12M L775/1333 BOX (אני די נוטה להיצמד אליו בגלל הקאש הגדול שלו) זיכרון : DDR3 PC1333 KINGSTON KVR1333D3N9/2GB X2 (עולה לי מאוד מאוד בזול ולכן למה לא) כרטיס מסך : 4870 - כנראה של GIGABYTE. (יספיק למסך 24" ברזולוציה של FHD?) כונן קשיח : HDD …

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום מצאתי דיל שנשמע די משתלם בתחום המחשבים הניידים. הבעיה היא שאני לא מתמצעת בדגם הזה של המחשב לכן אשמח אם אנשים המתצים בדגם יענו ליח אם הדגם משתלם והקניה משתלמת אם יש בעיות עם הדגם הזה אנא תכתבו זה ממש חשוב. מחשב נייד פנטיום 2 מבית HP דגם: OMNIBOOK XE2 מעבד פנטיום 2 -366MHz זיכרון 128MB דיסק קשיח 6.4GB כונן Cd-Rom פנימי כונן 1.44MB פנימי מודם 56K פנימי. מסך "13.3 TFT. כרטיס קול. עכבר+מקלדת. המחיר שהציעו לי הוא 2000- דגם לא משומש. יש להדגיש שהמחשב נועד בעיקר להקלדה ומשחקים קטנים ומועטים ביותר ואני לא מצפה למחשב הכי טוב כי אני לא מתכוונת להתקין עליו מטריקס 2... אשמח אם תעזרו לי. -נעמה-

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by vourt,

הי, יש לי מחשב סלוני המיועד למשחקים עם המפרט הבא: מעבד I7 3770K לוח Asus שלא סגור על הדגם זיכרון 8 GB SSD 256 כרטיס מסך MSI 780 TI מקבל בקרוב טלויזיה חדשה לסלון שהיא 4K והמחשב יהיה מחובר אליה, האם בשביל משחקים כמו: Battlefield Call of Duty Far Cry Raymen NBA Pro Evolution Soccer צריך שידרוג של אחד מהרכיבים? כרטיס מסך? הצעה של SLI לא תקפה כי זהו מארז Media Center והמחשב בסלון כך שיותר מדי מקום אין בפנים מה גם ש'רעש' יכול להוות בעיה. תודה רבה וחג פורים שמח :-)

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שוקל לקנות ורוצה לשמוע מה דעתכם... זה ה-Dell Vostro הכי יקר בזאפ (5480) מטרת המחשב: סטודנט למדמ"ח – הצורך שידרוש הכי הרבה ביצועים זה להריץ מכונות וירטואליות. חוץ מזה אופיס תכנות וכו'. מחיר: 4689 ש"ח משקל: 1.53 ק"ג גודל מסך: 14" מעבד: intel i7 5500U (4M Cache, 3.0 GHz) ראם: 8GB (מתכנן להרחיב ל-16 בתוספת תשלום) כונן קשיח: 1000GB מסך מגע: כולל רזולוציית מסך: 1366x768 אחריות: 3 שנים נראה סבבה? והאם מעבר להוספת RAM שווה להחליף גם את ההארד דיסק ל-SSD? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  22. בס"ד שלום לכולם!! לאחר שוטטות ארוכה בפורום ובאתרי המכירות השונים, אני פונה בבקשת עזרה... אחי סטודנט ומחפש נייד לצורכי לימודים בעיקר, אבל חשוב לו שתהיה אפשרות לשחק במחשב ברמה סבירה ככל הניתן..( משחקים כמו פיפא 15 ומנג'ר) התקציב שלו הוא בסביבות 3000 שקל עם אפשרות לחריגה של 200-300 שקל. * מטרות המחשב? לימודים, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים בינוני- פיפא 15,מנג'ר, צפיה בסרטים, מוזיקה * גודל המסך?לא קריטי, עדיף 14 ומעלה * רזולוציית המסך? לא מבין מדי, שיראו יפה.. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי.. אמנם אמור להיסחב איתו לפעמים אבל בגדול השימוש הוא לבית * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כל עוד לא תיגמר אחרי שעתיים שלוש זה בסדר * האם …

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. היי, אני צריך מכם עזרה בבניית מפרט לסטודנט. השימושים הם עבודה עם תוכנות גרפיות לשרטוטים וקצת משחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K ורצוי לחסוך אם אפשר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, אבל לא בצורה שתנמיך את הביצועים משמעותית. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מ-6K. 2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית (שרטוטים) וקצת משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחקים חדשים בסגנון FPS... לדוגמא COD וכו'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. אורח ליאור מתתיהו
    Started by אורח ליאור מתתיהו,

לקחנו לסיבוב את אחד הניידים המפלצתיים שיש - מחשב נייד לגיימרים ממשפחת Republic of Gamers של אסוס לכתבה: http://hwzone.co.il/hardwarereviewsnotebooksasus_g750jh_rog_gaming_notebook_2014/

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by frank31,

שלום שאלתי - מדוע רוב המפרטים המומלצים בפורם זה מבוססים על מעבדי AMD , כאשר נגשים לחנות רוב ההמלצות הן אינטל. אשמח לקבל את התייחסותכם

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים