ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
אני סטודנט להנדסת תכנה, וגם עוסק מעבר ללימודים בתכנות ובניית אתרים. נראה לי שהשימוש הכבד הוא: Visual Studio 2008 ומעלה שרתים מקומיים (Apache/IIS) לבקרה על פיתוח אתרי אינטרנט אשמח לקבל המלצה מבין האפשרויות הבאות: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5688&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5153&CatCode=315 ההבדלים הם שלראשון יש מעבד i3 ולשני intel Dual-core T440 ולשני יש יותר זכרון גם RAM וגם דיסק קשיח (2GB/250GB מול 3GB/500GB) תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הגיעו לידי שתי נטבוקים שזקוקים לפרמוט באופן מיידי, פעלתי לפי המדריך הזה: http://www.tomshardware.co.uk/forum/53882-20-format-netbook-drive אבל כשאני מנסה לעשות boot להDOK פשוט לא קורה כלום. (מסך שחור עם מקף תחתון) מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פורום יקר שלום רב אני זקוק למחשב בדחיפות ששמיומו העיקרי זה אינטרנט וחשוב לי שיעבוד כמו שצריך שיהיה אמין ושקט אני יודע שלצרכים אלו אין לי צורך להשקיע הון עתק לכן נכנסתי לאתרים של 3 3 החברות הגדולות ולהלן הפרטים : הודה לכם אם מישהו ימליץ על חברה עדיפה מניסיונכם האישי ועל המפרט עצמו אם יש צורך להחליף משהו מהחבילה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6878&CatCode=1איבוריhttp://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&comp=35 KSP http://www.electra-computers.co.il/Product.aspx?productid=893אלקטרה מחשבים תודה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צריך מפרט בלי ציוד הקפי...רק מחשב עצמו בסביבות ה5000 לא יותר מדיי מעל למשחקים כבדים לא איכפת לי אינטל\אמד לא עושה OC... ד"א אני לא צריך צורבים\דיוידי או משהו כזה..רק סידירום.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אודה לכם אם תביעו את דעתכם על המפרט שבניתי. האם הכרטיס מסך gtx 970 מתאים לממדי המארז שבחרתי? צריך עוד מאוורר אולי? 1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אך לא לפגוע בביצועים יותר מדיי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אילוסטרייטור, פוטושופ, 3dmax, ציור דיגיטלי(ומשחקים כמובן) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעבד: intel i5-2320 כרטיס מסך-radeon hd 7970 500 גיגה בייט 8 גיגה בייט ראם וספק כוח: Antec GX900 550W מארז: GX900-550 - Antec Antec GX900 550W Army Edition MidiTower 3x120mm Fans included - Fan controller - USB3.0 Front ports - Dust Filters - With Antec VP-550P http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GX900-550הייתי רוצה לשפר את המעבד אבל אין לי תקציב אז אני פשוט מעביר אותו מהמחשב הישן לחדש, בכל מקרה, איך המחשב? הצעות לשיפור (חוץ מהמעבד?)
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרה בהרכבת מפרט. בעקרון חשבתי ללכת על המפרט הכי יקר במפרטים כי אני רוצה מחשב מעולה לכמה שנים טובות: http://hwzone.co.il/?printPage=yes&item=137642§ion=293&peri=0 האם כדאי לי לעשות בו שינויים בהתאם לצרכים שלי? תודה רבה לעונים 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך ואין צורך לבזבז ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר פוטושופ ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג …
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ומעוניין לקבל הצעות למחשב למשחקים בלבד! תקציב עד 5אלף בלי חריגה בכלל! ,לא כולל מסך ולא כלום רק מחשב קומפלט חלק אחד שאני מאוד מעוניין שיהיה במחשב זה INTEL I5 2500K ועם אפשר זיכרון של 8GB כי המחירים עכשיו ברצפה וחבל לפספס אתזה ואף פעם יותר זיכרון לא מזיק. ואני מצפה ב5אלף שאני יכל לקבל כמו שאומרים "מחשב מפלצת" ועוד דבר קטן אני אחד שאוהב לשחק באיכות גבוהה ומן הסתם עם אני מביא מחשב חדש אז אני ינצל אותו עד הסוף אז עם דרושים קירורים נוספים או משהו בסגנון אשמח שתציעו לי ויש לי מסך LED SAMSUNG BX FULLHD תודה מראש אבי
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אודה להתייחסות / הצעות לשיפור של המפרט הבא (מתוך TMS) מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Asus P5N32-E SLI ¤ 1237 1 מארזים ANTEC P182 SE Aluminium ¤ 1143 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 241 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤ 605 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 ¤ 625 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤ 632 2 כרטיסי מסך BFG 8800GT G92 OC 512MB DDR3 DualDVI Retail - זמין במלאי ¤ 1550 2 כרטיסי קול Creative X-Fi Xtreme Audio SCXFIXTRA ¤ 316 1 רשתות Gigabyte Wireless USB2.0 Card GN-WBKG 802.11b/g 54Mbit GNW…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם כן מה הדגם הכי זול ? תודה רבה !
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עובד כיום עם מחשב בן 3 + Q6600 8GB DDR2 800 8800GT 500GB SATA2 X2 פוטושופ CS5 64 BIT 64 BIT ligihtroom 3 מוצר של אדובי כהשלמה ל פוטושופ לעיבוד תמונה (מאד כבד) http://www.adobe.com/products/photoshoplightroom/about/ Digital Photo Professional (תוכנת הגרפיקה של המצלמה) VMWARE WIN7 64 צריך מחשב חזק במיוחד שכן הנוכחי כבר לא סוחב את קבצי הגרפיקה שרק הולכים וגדלים מאות מגה לקובץ ועבודה מקבילה על מספר קבצים (מגיע למצב שהפוטושופ תופס מעל 6GB RAM) מכונה ווירטואלית אחת שתמיד עובדת (חיבור לעבודה ותמיכה לתוכנות שלא רצות על 64) כל זה בנוסף לתוכנות הרגילות של דואר גלישה וכ"ד שברקע קראתי את אשכול הגרפיקה ולדעתי צריך משהו בסגנון של I7 או אולי פנום? שני דיסקים מהירים 16GB זיכרון וספק חזק…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם רציתי לדעת מה דעתכם על נייד של HP במחיר 3600 שקל עם אחריות לשנה צרכים : סרטים, אינטרנט, משחקים קלים ושוטף קישור : http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=994&ProductID=21646&VariantID=21647 תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב בן 8 שעובד אחלה ומשמש כ HOME THEATER (מחובר לטלוויזיה ומגבר בסלון) לוח האם שלו הוא gigabyte ga-g41mE US2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3470#ov 2 גיגה זיכרון פנימי של שני סטיקים של 1 כ"א DDR2 מעבד אינטל 6300. כרטיס מסך סבירשל NVIDIA 610 לאחרונה פירמטתי אותו וקניתי לו כונן קשיח פנימי של עוד טרה. התקנתי ווינדווס 7 אולטימייט והוא התחיל לעבוד ולהגיב לאט במיוחד בריבוי משימות. הזמנתי סטיק זיכרון DDR2 של 2 גיגה מה שיביא אותו ל4 גיגה RAM חשבתי לשדרג גם את המעבד. מה אתם אומרים, זה יורגש במהירות, שווה לשדרג ? אופציות או המלצות למעבדים, מה לגבי יד שנייה במעבדים? לא מעוניין להשקיע יותר מ400 על מעבד וכמובן שאם אשקיע סכום בכיוון…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5200 בלי חריגה, המקס העליון 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: אשתמש במחשב לעריכת סרטים, הרצת שרתי משחק, שיחוק, תיכנות, ושימוש מאוד אינטנסיבי לאורך שעות רבות א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. כל משחק חדיש שיוצא, אקליפס, ויזואל סטודיו, כל מני כלים של ADOBE אבל אני לא חושב שזה מצדיק קודא כי אני לא עובד איתם הרבה, סוני ווגאס ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).:המפרט ישמש לי גם ככלי עבודה חשוב, אני עובד דרך המחשב, הוא צריך להחזיק את העומס. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכםמתכנן לקנות 2209W…
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אבקש את ההצעה האולטמטיבית לשילוש הקדוש לוח+כרטיס+מעבד ב-2100 שח רצוי AMD מחשב שצריך להחזיק הרבה זמן ולהריץ משחקים ללא בעיות
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום: החלטתי לקנות מחשב חדש בתקציב של 6 וחצי אלף ש"ח. נכנסתי לאתר של K.S.P וראיתי שהמחירים שם באמת זולים והחלטתי לקנות משם את המחשב... עכשיו זה המפרט שאני חושב עליו אבל חסרים לי בו שלושה חלקים חשובים מפני שבהם אני ממש לא מתמצא .... והם: לוח אם, זכרונות,מארז(+ספק) עכשיו בזכרונות אני כן קצת מתמצא ומפני שהמחשב יהיה מיועד בעיקר למשחקים אני מעדיף שיהיה 1 GB שמחולק ל2 כרטיסי 512 400 DDR של איזה חברה טובה... כפי שתשימו לב אין לי במפרט מסך עכבר ומקלדת מפני שכבר יש לי .. (ומערכת הפעלה- מפני שיש לי כבר מקורית). אז אם למשהו יש הצעות לזכרונות, לוח אם טוב ומארז למפרט שלי שיגיב התקציב שנשאר לי לחלקים האלו הוא עד 1800 ש"ח גג. בגלל שהמפרט עד כה הוא 4770 ואני מחפש מחשב כל 6500 גג. (אם את…
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם צריך אז צריך, אפשר עד 500 שקל יותר. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? קודם כל משחקים. חוץ מזה אני גם ממיר סרטים בשביל צריבה ל-DVD או לצפייה בפלייסטיישן 3 (מעדיף לראות סרטים על טלוויזית HD בסלון מאשר על מסך המחשב). מתחיל ללמוד באוקטובר מדעי המחשב אז מן הסתם גם תכנות. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. מלבד משחקים, ConvertXtoDVD ו-MKV2VOB בשביל המרות סרטים ובעתיד גם עורכי קוד / סביבות עבודה לתכנות. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה ל…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, קיבלתי מעבד I7 2600K ואני מעוניין לבנות מסביבו את המערכת הראשית שלי. צריך: מארז + ספק לפי התיאור הזה: בנוסף זקוק ללוח וזכרונות. (המעבד עצמו, כרטיס מסך, סטורג' וציוד היקפי כבר נמצאים אצלי \ ישלפו מהמחשב הנוכחי) או בקיצור, זקוק להצעות ל: מארז+ספק לוח+זכרונות (6 או 8 ג'יגה, מה שנכנס בתקציב מחברה איכותית\מוכרת) למערכת מבוססת 2600K בסה"כ עד 3500 ש"ח, ניתן לחרוג עד 4500 אם יש סיבה טובה. שקט חשוב מאד - 8-9 שימושים - power user כללי, כולל גיימינג המחשב משמש כמחשב מרכזי בדירה שלי הוא גם HTPC וגם מחשב רגיל לשימושים שוטפים. (מחובר לטלויזית LCD 32" ולמסך 20" רחב רגיל) אני לא נכנס לפרטים לגבי השימושים שוטפים ורזולוציות מהסיבה הפשוטה שכרטיס המסך כבר קיים והמעבד כבר קיים - אני ז…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, איזה כיף שגיליתי את האתר הזה והוא קיים! אז ככה.. 1. מחיר - עד 6000 ש"ח, אבל אני שמח אם זה יהיה פחות. 2. אני גרפיקאית במקצועי ועובדת 90% מהזמן על פוטושופ ואילוסטריטור, מעלה עבודות לאתרי אינטרנט ומעצבת אלבומים וכו'. 3. צריכה גם ציוד היקפי כולל מסך מינימום 20 אינץ וציוד היקפי, כולל צורב DVD וCD טוב, לפחות 3 יציאות USB- גם קדמיות. 4. --- 5. --- 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? חשוב, אבל לא בהיסטריה, נגיד 7 7. נדרש אוברקלוק 8. יש צורך בהצעת מחיר למערכת הפעלה + הרכבה 9. גרה במרכז-שרון, אבל לא ממש קריטי איפה המחשב מורכב 10. תמיכה בפוטושופ, USB קדמי (לפחות 2 קדמיים) 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה ש…
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שישמש גם למשחקים כמו פרקריי דום והאף לייף שירוץ טוב תחת עבודה באינטרנט עם הרבה יישומים ברקע ביחד לדוגמא מסנג'ר אייסיקיו אקספלורר טים ספיק ווינאמפ. אני לא מתכוון לעשות לו OC, לא אכפת לי איך המארז נראה העיקר שיהיה קירור סביר. ניתן לחרוג במאה שתיים או שלוש אם זה מצדיק. אני מתכוון לקנות בKSP אלא אם כן לוג'יק זולים יותר אני גר בפתח תקווה ושניהם זמינים. תודה מראש.
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, שדרגתי מארז, ספק כוח (S12II-620) וכרטיס מסך (GTX 560Ti). עדיין, יש לי לפעמים "שיהוקים" במשחקים, בלי קשר לרמת הגרפיקה, ואפילו בניגון סרטי HD. החלקים שלא שדרגתי עדיין הם: + מעבד E8400. + לוח אם בן 3 שנים של MSI. + שני הארד דיסקים 250GB של WD, באחד מהם כבר התגלו סקטורים פגומים. + זכרונות 2X2GB 800 MHz של מושקין. אני לא חושד שמקור הבעיות הוא בזכרונות, במעבד או בתוכנה, מה שמשאיר רק את לוח האם וההארד דיסקים. האם הארד-דיסק 0.5TB חדש יפתור את הבעיה ? בנוסף, חשבתי לשדרג ל-2500K עם לוח אם תואם. אבל אני יודע שהולך לצאת דור חדש של מעבדים לקראת סוף מרץ, האם שווה לחכות לכך כדי שיוזלו מעבדי SB הנוכחיים ? תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש מעבדה אמינה ומקצועית עם מחירים הוגנים ושירות אדיב. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 7500 ₪ ואני יוכל לחרוג מהתקציב עד 500 ₪ השימושים של המחשב הם תכני, HD משחקים, גרפיקה ותיב"מ (Cad-Cam) אין לי צורך בציוד היקפי כגון רמקולים, מקלדת ועכבר לא מתוכנן אוברקלוק אני מאיזור הצפון – נהריה אני בטוח שיש הרבה שטויות אבל זה משחשבתי לעצמי : מעבד - I5 760 או i7 870 קירור - Noctua NH-D14 אם - ASUS P7P55D-E PRO או Gigabyte GA-P55A-UD4P או ------------------- ??? ------------------- זיכרון - Corsair Dominator Dual Channel CL8 4GB CMP4GX3M2A1600C8) ) או Corsair XMS3 Dual Channel CL7 4GB CMX4GX3M2A1600C7) ) או ------------------- ??? ------------------- כ.מסך - Asus ENGTX460 DirectCU TOP 1G או --------…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכל הממליצים. אישתי מחפשת להחליף מחשב עבודה כי הישן כבר מקרטע. היא מחפשת מחשב נייד קטן (רוב הזמן המחשב יחובר למסך מקלדת וכו). המחשב שיש לה היום זה MacBook Pro 12,1 13 Inch Early 2015 . עם corei7 ו 16GB זיכרון. השתמשנו בbootcamp ומערכת ההפעלה היא windows. היא לא רוצה מק. הוא כבר קצת מקרטע וגם עם בעיות טכניות קלות (סוללה קצת מנופחת, חיבור HDMI בעייתי) נמשיך לפי השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, אבל אפשר לחרוג. רוצים שקט לאורך זמן. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה ומשחקים. עבודה זה קצת…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קודם כל אני חייב לשבח את הפורום הזה - אתם ממש מקצועיים ואני לומד המון ממכם. אני בונה עכשיו מחשב חדש - כאשר המטרה ברובה לגלישה ועריכת סרטים וקידודים. אני לא מצליח להבין איזה מארז אני צריך לקנות - כלומר גודל הספק שבה עם המארז. אני לא גיימר אבל לפעמים משחק במשחקים לא כבדים (משחקי ספורט בעיקר). אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך: 1. RADEON 9550 2. NVidia 6600 האם ההבדלים בין כרטיסי המסך מצריכים מחשבה על מארז אחר לכל אחד. ושאלת המיליון דולר - איזה מארז מתאים לי (בתקציב זול) תודה
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-