ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX 1,390 ש"ח Thermaltake Silent K8 939 CL-P0200 168 ש"ח Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 705 ש"ח OCZ 1GB DDR2 800 PC2-6400 Platinum Dual Channel CL 4-5-4-15 690 ש"ח Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 409 ש"ח eVGA GeForce 8800GTS 320MB SUPERCLOCKED 1,994 ש"ח NEC ND-4571 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black 270 ש"ח Sony Floppy Drive 1.44 Black 55 ש"ח Enermax Liberty 400W Active PFC 495 ש"ח Logitech® Media Keyboard Elite 140 ש"ח Logitech® Premium Optical Wheel Mouse (B58) Black 74 ש"ח Gigabyte Aluminium Poseidon Black Blue Led 449 ש"ח …
-
- 37 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO,BF1 אני צריך משהו שיריץ משחקים כאלה בלי תקיעות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19 אינץ' של דל חח או 20 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות שיריץ משחקים כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מארז - Thermaltake V3 ספק - In Win Power Man 450W Real (שלוש שנות אחריות) מעבד - Intel® Core™ i5 750 2.66GHz (+ קירור מקורי של Intel) לוח אם - GA-H57M-USB3 GIGABYTE כ. מסך - Sapphire ATI Radeon HD 5450 512MB DDR2 דיסק קשיח - Western Digital 1000GB SATA2 64MB Buffer / Samsung 1T HD103SJ המחיר יצא 2540 (כולל הרכבת מחשב) ** זיכרונות אני מוסיף בנפרד (מיד 2 - זה משנה? יש אחריות לכל החיים) ** המחשב מיועד לעבודה בייתית משרדים כבדה (אין משחקים כלל, אין OC) כמה שאלות: 1. איך המפרט באופן כללי? אני חושב שהמחיר טוב 2. הספק הוא ג'נרי? הם טוענים שזה יבוא אישי שלהם ומספקים 3 שנות אחריות ורושמים שהוא מותג. העלות של זה היא בסביבות ה-220 שקלים, מה אתם אומרים עליו? למישהו יש ניסיון? הוא נשמ…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כולם! קיבלתי הצעת מחיר למחשב נייח בשביל ההורים שלי. כמו שכבר ניחתשם, מדובר על מחשב לזוג מבוגר יחסים בסביבות החמישים. לא גיימיג וכדומה. מחשב שיעבוד ולא ייתקע מכל שטות. מה אומרים? Cooler Master ELITE 342 טאוור מיני מארז 80320-101-20 1 HUNTKEY 350W (אמיתי) כח ספק PS1002 2 Gigabyte GA-H81M-S1 אם לוח GH81MS1 3 Intel i3-4160 3.6Ghz Ahswell 3M LGA1150 I3-4160 4 KINGSTON DDR III 1600 MHZ 4GB זיכרון RMKS1600 4GB 5 TOSHIBA 1 T.B 7200 SATA קשיח דיסק DTO1ACA100 6 LITEON DVD צורב DVDLITE ON 7 (293.00 ח"ש 293.000 'יח 1.00 KINGSTON V300 SSD 120 G.B SATA III 2.5" SV300S37A/120G 8) 1,773.00 כולל מחיר 319.13 (18.00%) מ"מע סה"כ מחיר 2,092.10 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייד DELL LATITUDE D505 עם מערכת הפעלה XP. לאחר כשלוש שנים של שימוש (בעיקר מחובר למקור מתח), הסוללה פתאם הגיע לפריקה מלאה והמחשב אינו מצליח לטעון אותה. אני לא יכול לשלול את האפשרות כי המחשב נותק ממקור המתח ולא כובה. אודה לכל סיוע שייאפשר לי להחיות את הסוללה מחדש. אגב, הבנתי שישנן תוכנות סיוע לטעינת עומק של הסוללות אולם לא הצלחתי לאתר תוכנה שכזו. לעזרתכם אודה, אייל
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם , מעוניין לקנות לבן שלי סטודנט להנדסת תעשייה וניהול (מערכות מידע) מחשב נייד שיחזיק 3-5 שנים. מעדיף קונפיגורציה יותר גבוהה מהדרישות שציינתי (מעבד, כרטיס מסך)למקרה של הפתעות כרגע הוא מחזיק במחשב נייד Dell XPS 13 עתיק שהחזיק כמעט 7 שנים + ונקנה כמחודש חוץ מפירמוט אחד אבל בקושי סוחב כרגע מתלבט: 1- בין AMD ל Intel 2- אם לשים כרטיס מסך בנפרד 3- מעדיף Lenovo אלא אם כן אני טועה Dell איכותיים אך המחירים הגבוהים שלהם לא ייכנסו למסגרת התקציב אבקש את עזרתכם המהירה תודה רבה צביקה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 ש"ח - 3,500 ש"ח 2.…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב אבל אני לא כ"כ סגור על המפרט. מעבד: AMD Athlon 64 3000+ (S-754) לוח: ?GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 250? זיכרון: ?512MB Twinmos? DDR400Mhz כ. מסך: ?Sapphir RADEON 9600XT TV,DVI 128MB? כ. קול: on board דיסק: Hitachi (IBM) 160G SATA צורב DVD: ?NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2? מסך: Samsung 955DF/Philips 109B (שניהם CRT 19") מארז: אשמח להמלצות. תקציב: עד 350-400 ש"ח התקציב שלי הוא בערך 5500(+-) ש"ח יש למישהו המלצה לכרטיס מסך קצת יותר זול(וטוב..)? (המחיר של ה-9600 הוא כ-900 ש"ח) לא כ"כ חשוב לי לראות משחקים באיכות הכי גבוהה. האם יש צורך במאורר נוסף למעבד? תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברי הפורום היקרים, מערכת המפרטים של האתר מתעדכנת באופן שותף, כאשר העידכון הרישמי נעשה ב-10 לכל חודש (כלומר אתמול). למי שלא יצא להכיר את המפרטים לפני כן, מומלץ בחום לבדוק את המערכת, אשר אמורה לחסוך לכם הרבה עבודה, הקלדה, ודמעות! המפרטים במערכת נועדו על מנת לענות באופן מיידי על הצורך במפרטים עדכניים בתקציבים שונים ולמען צרכים מגוונים. כעת כאשר החבר/הדוד/הסבתא אומרים לכם שהם רוצים לקנות מחשב חדש, תפנו אותם למערכת המפרטים, ושישברו את הראש בעצמם! ;D זוהי מערכת המפרטים המקיפה והמעודכנת ביותר שקיימת בארץ (ומי יודע - אולי בעולם כולו! 8)), ובאה לעזור לכל מי שהחליט שהגיע הזמן לשדרג. כמובן שכל המערכות התעדכנו לפי הפרשי המחירים מהחודש הקודם, נוספו מוצרים חדשים, והרבה מהמער…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי דוד שלי רוצה לקנות מחשב חדש לבן שלו והוא ביקש ממני להרכיב לו מפרט. עד לפני איזה 4 חודשים דווקא הייתי בעיניינים והרכבתי מלא מפרטים, אבל עכשיו כבר פחות אז אני לא מכיר את כל הכרטיסי מסך החדשים וכל זה, אז בקשה תעזרו לי. תקציב- סביבות ה-3.5 אלף המחשב הוא בעיקר למשחקים. ועדיף שיהיה מחנות מהצפון (חיפה וקריות) תודה לעוזרים. אה ויש לי שאלה- מעבדי AMD כבר תומכים בזיכרון מעל DDR400 או לא?
-
- 33 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. אני מחפש לקנות מחשב נייד לצרכי WORD, אינטרנט וקצת משחקים על הדרך (מדובר סה"כ בWOW, לא משהו כבד.). חשוב גם הזמן סוללה, כי יום לימודים יכול להימתח על פני 10 שעות. אני מעדיף מחשב ללא מערכת הפעלה כי הבנתי שהמחיר מעט נמוך יותר כך, ולי כסטודנט בכל מקרה יש אפשרות לקבל וינדוס ואופיס בחינם מהאוניברסיטה עם רישיון הMSDA. התקציב שלי הוא עד 4,000 גג. יכול לקנות רק מKSP או IVORY . (מישהו מוכן להסביר לי מה הבעיה באחריות של IVORY על הניידים?) שאלה לקינוח - יש לי אפשרות להמתין עם הקניה של הנייד בסמסטר הראשון, כי אין לי ממש מה לעשות בינתיים עם נייד עם כל החדוא והאלגברה. הוא יותר להעביר את הזמן בחלונות ולתירגולים\מעבדות. האם צפויים לצאת ניידים עם מעבד הCORE I7 בחצי שנה הקרו…
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות גם על כמה דגמים בשוק. תוכנות שאני הולך להשתמש בהם: Visual Studio Eclipse Dev וירטואליזציה של לינוקס (החינמית) ומן הסתם פיירפורס, אופיס וכד'. האם בשימוש הנ"ל ניתן להסתפק במעבדים כמו Intel Atom ? (אני שואל כי אני מעוניין במחשבים 12-13 אינץ' בלבד). תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני 4 חודשים רכשתי בארה"ב נטבוק מדגם 1215B של חברת Asus, המחשב עשה בעיות בעיקר בטאצ'פד (עכבר) ולאחר 4 תיקונים במעבדה החליטו שאי אפשר לפתור את הבעיה ולכן הוחלט לשלוח לי מחשב חדש. מכיוון שכרגע לחברת רונלייט אין את הדגם הנ"ל (יגיע רק עוד 3 שבועות) הם הציעו לי את ה-1215N. את ה-1215B קניתי בעיקר ללימודים ולהרצת סרטי FULL HD, אפשר לומר שהמחשב לא ממש סיפק את הסחורה. בניגוד למה שטוען היצרן - המחשב לא ממש יכול להריץ סרטים באיכות 1080, יש לא קצת frame lost ב-VIDEO LAN והוידאו ביוטיוב בלתי ניתן לצפייה באיכות 1080. לעומת זאת קראתי קצת באינטרט והבנתי שב-1215N עם כרטיס ION 2 יותר עמיד ברזולוציות גבוהות, אומנם המעבד שלו (D525) קצת פחות טוב מזה של ה-1215B (מעבד E-350). ולשאלתי - מה עדיף…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך זה? http://www.tms.co.il/preview/spec/1lw9nju7 קונה מ-TMS. אסור שזה יחרוג מהתקציב לעבר ה-2600 שקל. לא מתוכנן OC.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפשת מחשב לגיימינג קל-בינוני. לא משחקי היי-אנד, אבל שיריץ משחקים כמו פיפא ופרו אבולושן. התלבטות בין שני המחשבים הנ"ל: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=10491 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20099 אילו מבין שני כרטיסי המסך טוב יותר? ובכללי, איזה מחשב עדיף? תודה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחשב מיני נייד מדגם HP 2230S, מסך 12 אינץ'. עדיפות ל-TMS/KSP/IVORY, תקציב לא משנה כרגע, שיהיה משהו זול ויעיל, כי המחשב נכבה מרב חום. תודה.
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מחפש מחשב למורה עד לתקציב של 3500 ללא מערכת הפעלה.אחרי חיפוש מתמשך הבנתי שמומלץ לקנות מחשב מסוג Dell, אך קשה היה ל להתעלם ממחירו וממפרטו העשיר שהמחשב הזה מציע יחסית למחירו הנמוך:https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19550מה דעתכם ? האם הוא מומלץ או יש כאן משהו שאני מפספס, כי כל שאר המחשבים שראיתי עם ssd ועם i5 מתחילים ב 3k.יש עוד אחד שעניין אותי, אומנם אין פה ssd אבל ברור שאני מתכוון להוסיף:http://ksp.co.il/?select=.268..271.....t=&store_real=מה אומרים המומחים ??תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? OFFICE, משחקים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WINDOWS 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין חנות ספציפית מועדפת 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חי…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים ותודה מראש. המחשב הנייח שלי בבית נקנה לפני כמה שנים עבור צפיה בוידאו, אינטרנט ושימוש בתכנות פשוטות. מאז הפכתי למתכנת והמחשב שלי כבר לא מגיב בצורה חברית כשיש עליו 3 סביבות פיתוח, מחשב וירטואלי אחד של UNIX ושרת DB. אז אני מניח שהגיע הזמן לשדרג אותו, אבל אני מממש לא מבין בחומרה ואין לי שמץ מה אני צריך. בקצרה מה שאני כן יודע שאני צריך זה כך: [*=right]מעבד i7 (כי הפער במחיר מi5 לא כל כך גדול וכנראה שככל שיעבור הזמן, הוא פחות יתמודד עם צרכי) [*=right]8 ג'יגה RAM לפחות. לא יודע אם ללכת על 16... [*=right]אני רוצה SSD על איזה 128 ג'יגה כדי שאוכל לשים בו כל תוכנה קצת כבדה שיש לי בשימוש יומיומי. (128 יספיק, נכון?) …
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני שוקל לרכוש את המחשב הבא: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17082 חיפשתי ביקורות ברשת ובכלל לא מצאתי את המפרט הזה באתר של לנובו ובכלל יש עוד כמה דגמים שלא מופיעים יש מצב שיש דגמים שמגיעים לארץ ולא מופיעים באתר של לנובו העולמי? סה"כ המפרט של המחשב נראה אחלה יחסית למחיר, אבל איך זה שאין שום ביקורת עליו ברשת?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום מה דעתכם על מחשב מיני Intel NUC Kit Pentium N3700 BOXNUC5PPYH http://ksp.co.il/?uin=27974 בתור מחשב לסלון עם תוספת של זכרון 8 GB ודיסק קשיח 500GB והאם הוא מתאים לגלישה סרטים ומשחקים (לא כבדים מידי)? אם יש הצעות למשהו אחר אשמח לשמוע תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב של דל מארה"ב דגם VOSTRO 3400 אני קונה אותו דרך האינטרנט ובאתר של דל יש אפשרות לבחור כל מיני סוגי אחריות האם מישהו יודע איזה סוג אחריות עלי לרכוש על מנת שהאחריות תתפוס גם בארץ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הרכבתי פה מפרט בערך ב3700 שקל, זה הגג של הגג, תגידו לי מה אתם חושבים (מיועד למשחקים) AMD athlon xp 2500 + barton (333 mhz, 512k) box cpu [536] Abit NF7-SL v2.0 nforce2 motherboard (dual ddr400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 sound, usb 2.0 [566] Kingston ddr-ram 512 pc3200 [689] WD 40gb 7200 8mb buffer ATA100 HDD [379] Asus Radeon V9600xt /TVD 128 ddr Vivo DVI [1317] Simbadda 329-4 silver 400w 2.0 usb front (2 fans included) [197] רציתי לשאול גם איך הכרטיס מסך, אם הוא שווה את ההשקעה, ואם צריך קרור נוסף חוץ מה2 מאווררים שכביכול כלולים בקייס עצמו. (עוד כמה זמן אני מתכנן לקנות עוד סטיק של 512) תודה לעוזרים
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, חזרתי מדרום אמריקה אחרי כמה חודשים והמחשב שלי פשוט לא נדלק. אני פותח אותו והמסך לא מגיב, העכבר לא מגיב, המקלדת לא מגיבה- כלום. בכל אופן אני צריך מחשב חדש אז ככה... אני כמעט ולא משחק במחשב ואם כבר אני מתקין איזה משחק מדובר בפרו או מנג'ר, משחקי כדורגל. רב השימוש הוא פייסבוק וצפיה בסרטים וסדרות. הייתי מעדיף לשלם כמה שפחות בשביל הצרכים האלה ושאני אהיה רגוע עם מחשב טוב שירוץ כמה שנים טובות, התקציב שלי הוא במקסימום אם צריך עד 2.5K (אם זה ממש ממש יהיה שווה את זה אפשר לחרוג ב-100 שקל או משהו דומה) מה שבאמת חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ושאם יהיה אפשר לחבר את ההארד דיסק מהמחשב הישן בשביל שאני אוכל להעביר משם את כל המידע שנמחק לי (נדמה לי שההארד דיסק שם הוא לא SAT2 או איך שזה…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי מחפש לשדרג את המחשב הנוכחי (מפרט מלא למטה). חשבתי להשתדרג רק בכרטיס מסך אבל הבנתי שהמעבד ולוח האם כבר ישנים וצריך להחליף. בגדול אשמח להשאיר כמה שיותר חלקים, אבל אם צריך להחליף אז נחליף. תודה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 300 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) זה המפרט המלא הנוכחי מעבד - Intel Core i5-4590 …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ביקשתי מפרט בשווי של כ7,000 ש"ח למטרות גיימינג (כדי להריץ משחקים כמו. Warzone באיכות ultra) וTMS שלחו לי את הדבר הבא, אשמח לשמוע דעתכם. מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 7 3700X Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 1321 קירור למעבדים: CoolerMaster Hyper 212 Spectrum Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 111 לוחות אם: Gigabyte B450 Gaming X כמות: 1 - מחיר: ₪ 415 זכרונות RAM: DDR 4 16G (8GX2) 3600 CL18 DARK Za TEAM כמות: 1 - מחיר: ₪ 342 מארזים: ANTEC NX240 Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 200 ספקי כוח: Gigabyte PSU 750W PFC Go…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-