ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
היי, קיבלתי מעבד I7 2600K ואני מעוניין לבנות מסביבו את המערכת הראשית שלי. צריך: מארז + ספק לפי התיאור הזה: בנוסף זקוק ללוח וזכרונות. (המעבד עצמו, כרטיס מסך, סטורג' וציוד היקפי כבר נמצאים אצלי \ ישלפו מהמחשב הנוכחי) או בקיצור, זקוק להצעות ל: מארז+ספק לוח+זכרונות (6 או 8 ג'יגה, מה שנכנס בתקציב מחברה איכותית\מוכרת) למערכת מבוססת 2600K בסה"כ עד 3500 ש"ח, ניתן לחרוג עד 4500 אם יש סיבה טובה. שקט חשוב מאד - 8-9 שימושים - power user כללי, כולל גיימינג המחשב משמש כמחשב מרכזי בדירה שלי הוא גם HTPC וגם מחשב רגיל לשימושים שוטפים. (מחובר לטלויזית LCD 32" ולמסך 20" רחב רגיל) אני לא נכנס לפרטים לגבי השימושים שוטפים ורזולוציות מהסיבה הפשוטה שכרטיס המסך כבר קיים והמעבד כבר קיים - אני ז…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימדי? ישמש אותי כסטודנט + לצורך עיבוד תמונות/ * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-14 אינץ'. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) פחות משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? עדיפות למקלדת מוארת. * משקל רצוי? בשאיפה עד 2 ק"ג - אבל לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) מינימום 5 שע…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אודה להתייחסות / הצעות לשיפור של המפרט הבא (מתוך TMS) מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Asus P5N32-E SLI ¤ 1237 1 מארזים ANTEC P182 SE Aluminium ¤ 1143 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 241 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤ 605 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 ¤ 625 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤ 632 2 כרטיסי מסך BFG 8800GT G92 OC 512MB DDR3 DualDVI Retail - זמין במלאי ¤ 1550 2 כרטיסי קול Creative X-Fi Xtreme Audio SCXFIXTRA ¤ 316 1 רשתות Gigabyte Wireless USB2.0 Card GN-WBKG 802.11b/g 54Mbit GNW…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן כולם, אחרי שהתלבטתי כמה חודשים לגבי קניית מחשב קניתי בסוף את המערכת הבאה ואשמח לחוות דעת עליה, במיוחד ב-24 שעות הקרובות, כי אז עוד אוכל לשנות דבר או שניים בהזמנה. תודה מראש לכולם. מעבד Intel Core i7-2600K 3.4GHz-3.8GHz 8MB Cache 95W LGA1155 Unlocked גוף קירור למעבד NOCTUA NH-U12P SE2 Cpu Cooler לוח אם Gigabyte GA-P67A-UD4 Intel P67 LGA1155 ATX זכרונות G.Skill RipJaws 2x4GB (8GB) DDR3 1600MHz CL9 הארדיסקים Samsung SATA2 F3 1TB 32MB 7200RPM X2 ספק כוח Seasonic M12II 620W Modular Psu מאוורר נוסף לקדמת המארז Arctic Cooling AF12025L 120MM FAN מארז ANTEC P183 BLACK בנוגע לכרטיס מסך, יש לי בינתיים את ה9600GT. בעתיד אני אשדרג לקוואדורו. הכל ביחד כולל הרכ…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לילה טוב אנשים ! יש לי את המחשב הזה : Q6600 (ללא אובר קלוק) + קירור של OCZ לוח אם ASUS P5ND 2 כרטיסי זכרון של GEIL 2 כרטיסי זכרון של CEON (סה"כ 8 ג'יגה) כונן קשיח 750 GB segate barcuda 7200 RPM כרטיס מסך 9800 GT עם 512 זכרון וכל זה מוחזק ע"י ספק ENERMAX 525W מודולרי את המחשב קניתי לפני משהו כמו 3 שנים. עד עכשיו אני מחובר עם מסך 22 אינץ' של פיליפס אבל אני מתכנן לעשות שינוי ביחידת דיור שלי ולעבור לטלויזיה 37 אינץ'. אני אחד שמאוד אוהב משחקי רשת וחשוב הFPS בנוסף, אני אוהב גם לערוך דברים (סרטונים, פוטושופ ואפילו קצת קיובס ואני הולך לקבל כרטיס קול מקצועי מתנה מחבר) בקיצור, אני צריך מחשב חזק ואחרי כמה זמן שלא הייתי עקבי שמתי לב שיצאו מלא כרטיסי מסך חדשים וכוננ…
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לא מוגבל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עבודה משרדית,תכני HD. לצורך העניין נקנה על מנת לחזור לתקופת הגיימינג היפה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת,עכבר,משטח ענק לעכבר ולמקלדת,כסא גיימינג,מסך Dell AW3418DW ( ניתן לשינוי אך מאוד חשובה לי איכות המסך) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD, אשמח לקנות רק 2TB דיסק מכני. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8 מתוך 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא בהכרח, רק אם אצטרך בעתיד על…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. רוצה לקנות מחשב למשחקים ולעבודה משרדית. יש לי כבר כרטיס מסך 1060 3GB + דיסק קשיח. 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור 3,000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי קצת לחרוג. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית (אינטרנט עם כמה מסכים במקביל, לא משהו רציני). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחק PUBG, CSGO, WOT. -מהי הרזול…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]BX80646I54590[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1150 BX80646I54590 - Intel - i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 - 3.3 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪923/905[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td][/td] [td]1[/td] [td]ASRock[/td] [td]H81M-HDS[/td] [td]לוחות אם - Intel LGA1150 H81M-HDS - ASRock - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphi... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪232/227[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td][/td] [td…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקיי אני רוצה שתרכיבו לי מפרט ב2.5K חשוב שיהיה בו את הדברים הבאים: 2X1024MB זיכרון פנימי ו דיסק קשיח 250GB את הסוג של הדיסק קשיח והזיכרון פנימי אני משאיר לכם לבחור אבל שיהיה סוג טוב לא הכי טוב אבל שלא יתקלקל אחרי יומיים עכשיו אני רוצה שתרכיבו שני מפרטים : 1. שמיועד להיות בו OC 2. שלא מיועד ל OC תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אודה סיוע בהגדרת מחשב לרכישה מידית תודה ערן 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין מגבלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות ווידאו (תחביב) ושימוש ביתי רגיל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופייס, לייטרום, פוטושופ, פינטשופ פרו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הרכבתי משהו שנראה ככה :] מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 Box ¤1399 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9450 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤443 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤335 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤416 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤890 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4856DD מארז ללא ספק NZXT Tempest ¤478 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TEMPEST ספק כח Enermax Liberty 400W ¤377 כמות:1 http…
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , אני מחפשת מחשב לגיימינג ומצאתי את המחשב הבא של Alienware http://www.dell.com/us/p/alienware-17/pd השאלה שלי לגביו: האם הוא מתחמם בצורה מוגזמת כאשר מריצים משחקים כבדים??? תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי- עד 5000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב- גיימינג נטו ושיראו באיכות ממש גבוהה אבל גם מעבד טוב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: אין הגבלה גם MMOFPS גם MMORPG הכל פשוט הכל מהכל וגם אם אתם רוצים תרשמו בYOUTUBE את המשחק הזה PLANETSIDE 2 GAMEPLAY ככה שתדעו שזו סיבה גדולה למה אני קונה את המחשב הזה וככה תדעו איך להתאים את המפרט כי אני לא כל כך מתמצא בזה וחבל :\ הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: מסך 22 אינץ של LG -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי- לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט- מסך,רמקולים,עכבר,אוזניות ומקלדת כל המסביב אני ר…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני לקראת קנייה של מחשב חדש, הצרכים של מהמחשב הם: עבודה ברובה בעומס (הרבה תוכנות שפועלות ביחד והרבה פעולות בזמן קצר) צריך שתיהיה לו את היכולת לעבוד חלק לכל אורך זמן העבודה. משחקים - מעוניין לשחק במשחקים חדשים שיוצאים לשוק עכשיו. תוכונות כבודות - פוטושופ למיניהם... סרטים - מעוניין לראות בו סירטי HD. מצורף המפרט שהרכבתי בעצמי למחשב, אשמח לשמוע מה אתם חושבים על המפרט, האם הוא יעמוד בכל הדרישות? האם הכרטיס מסך שלו טוב? אני לא ממש סגור על זה. Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English Intel® Core™ i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache) 14.0” High Definition (720p) LED Display with TrueLife™ and Camera 4GB Shared Dual Channel DDR3 at 1333M…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב המערכת כרגע מורכבת מהרכיבים הבאים: מעבד C2D E6300 זכרון 2G כרטיס מסך AMD HD5770 לוח אם אסוס(לא רלבנתי הדגם, הוא בטוח יוחלף) ספק כח SEASONIC 600W חדיש התכנון כרגע להחליף את המעבד זיכרון ולוח אם ואולי להוסיף גם דיסק קשיח יש לי העדפה למערכות מבוססות אינטל. תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב חדש שיריץ לי סימולציות שאני עושה בהודיני, הקיים עושה עבודה אבל ממש איטית עם מפרט דיי חזק מינימום 256 גיגה זכרון מעבד AMD (הכי מוכחים בשוק) כרטיס מסך אלך על ה 5090 כנראה (כרגע עם 4070), מי שמבין יכול להמליץ לי על מפרט או חנות שמתעסקת ספציפית? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב חדש|צריך חוות דעת|+תקציב התקציב הוא 4500 שקל לא כולל מסך את המסך אני לא משנה מעבד: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache מחיר 1200 שקל לוח האם: Gigabyte 965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E מחיר 800 שקל זכרון: DDRII 667 1GB AeneonX2 מחיר 1140 שקל (זה אומר 2GB) כרטיס מסך: Galaxy 7600GS 256MB DDRII, HDTV, DVI, PCI-E (האם קיים גם DDR3 בזיכרון של הכרטיס מסך ואם כן באיזה חברה והאם יש בחברה הזו?) מחיר 690 שקל מארז: Thermaltake SViking VA4000BWS מחיר 460 שקל (האם מארז זה אלומיניום והאם הוא שווה?) ספק: איזה ספק אני צריך לקנות? מסך: L1719S 17" 8MS מחיר 1200 שקל כל החלקים האחרים יש לי כבר הארד דיסק כונני דיסקים... *אני לא מעוניין בAMD בשום מצב* אם אפשר חוות דעת מה …
-
- 32 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, לשדרוגים משמעותיים 2. מה שימושי המחשב? בעיקר למשחקים, סרטים, ושימוש יומי יומי בסיסי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). X ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בעיקר משחקי RPG. כגון skyrim עם מודים, Witcher 3, Fallout 3-4, Farcry', בנוסף משחקי אסטרגיה - Civilization 5-6, CK2, Total War. מדי פעם משחקי FPS וMOBA. הגדרות גבוהות ברזולוציה 1080, אם כי אני רוצה לשמור את האפשרות לשדרג ל1440P בעתיד. מתכנן על מסך Samsung S27D390H. (אם שווה לקנות יחד עם ה…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם אני חדש פה ורציתי קצת עזרה ממכם מה את חושבים על המחשב ומה אפשר לשפר או להחליף תקציב שלי עד 11 אלף ש"ח הנה המפרט: מעבד: intel i7-950 box כרטיס מסך: Zotac gtx 480 ספק: thermaltake Tr2 1000W זיכרון: corsair 4096 mb 2000 mhz Dominator-GT מארז: Coolmaster Haf 932 fullTower קירור למעבד: Corsair hydro h70 לוח אם: Asus Ramapge III Extreme צורב: LG DVD RW x24 מסך: Samsung 2233RZ 120 hz 3d איחסון: Corsair 60gb SSD sata 2 מקלדת: logtech g110 עכבר: razor imperator
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לאחותי מחשב נייד שישמש אותה ללימודים * מטרות המחשב? לימודים, אופיס, סרטים, אינטרנט (המון פלאש ולשוניות מרובות), אולי טיפה פוטושופ ושות' אבל לא משהו שצריך להוות משקל משמעותי. * גודל המסך? 14'' - 15'' האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט, אבל לא חובה * רזולוציית המסך? כמה שיותר יותר טוב, לא פקטור כל כך משמעותי עבורה * משקל רצוי? קל, במסגרת המגבלות של מסכי 15'' והתקציב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד, 3~ שעות נראה לי סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? מן הסתם, כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB ואם אפשר לדחוף בתקציב גם איזה mSSD/SSD * כונן אופטי? כן, עדיפות גבוהה למחשבים עם צורב * האם דרושה תמיכה בתחנת …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המפרט אינו כולל כרטיס מסך. מה אתם אומרים? זה כדאי?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא ראיתי פורום ספציפי שעוסק בדברים האלה, אז מחשבים ניידים נראו לי בתור הדבר שהכי קרוב לזה. אני מחפש משהו בסגנון מחברת אלקטרונית שמסוגלת להציג קבצי PDF, במילים אחרות, משהו שיהיה כמו ספר אלקטרוני שאליו אני אוכל להוריד ספרים אלקטרוניים (EBOOKS) שיש לי במחשב. אני מחפש גם משהו שיהיה בגודל A4 אם אפשר. יש חיה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מוצאת בשום מקום באינטרנט תשובה לשאלה האם הסוללה של הלפטופ lenovo thinkpad e320 היא נשלפת או מבנית, דבר שמאד חשוב לי. ראיתי בהודעה אחרת פה שהסוללה של ה-e420 לא נשלפת. האם מישהו יודע אם זה כך בהכרח גם ב-e320. הדבר מאד חשוב לי וגם כך קשה למצוא ביקורות על המחשב. תודה מראש לכל המשיבים, יעל.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פורום יקר שלום רב אני זקוק למחשב בדחיפות ששמיומו העיקרי זה אינטרנט וחשוב לי שיעבוד כמו שצריך שיהיה אמין ושקט אני יודע שלצרכים אלו אין לי צורך להשקיע הון עתק לכן נכנסתי לאתרים של 3 3 החברות הגדולות ולהלן הפרטים : הודה לכם אם מישהו ימליץ על חברה עדיפה מניסיונכם האישי ועל המפרט עצמו אם יש צורך להחליף משהו מהחבילה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6878&CatCode=1איבוריhttp://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&comp=35 KSP http://www.electra-computers.co.il/Product.aspx?productid=893אלקטרה מחשבים תודה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן. בימים אלה אני בונה מפרט שמייעד את מטרותיו לגיימינג ב-1440p וב-4K ועלתה סוגיית לוח האם. כיוון שהתקציב גבולי וכל רכיב חורק בו (ובי) שיניים, עלתה ההצעה להשתמש בלוח B450 Tomahawk Max כדי לתחזק את ה-3900X. נציג מחברה שלא אציין את שמה פה טען שהלוח הזה לא יחזיק את המעבד, שהוא מסרב בתוקף להרכיב לי אותו ושהוא לא ייתן אחריות עליו. רציתי לשמוע מכם התייעצויות קודם על הקומבינציה הזו, האם הלוח יחזיק את ה-3900X? האם יש ממה לחשוש? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-