ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,397 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הבא, המחשב מיועד למשחקים בשביל חבר שלי שאין לו כל כך תקציב. מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3000+ (S-754) 1 950 950 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8NS (s754) 1 480 480 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB Kingmax BGA 1 510 510 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) כמות מחיר סה"כ RADEON 9600XT TV,DVI 128MB 1 880 880 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 120GB SATA 1 550 550 מארזים? כמות מחיר סה"כ 2437 ATX MIDI PFC, black, usb, LCD 1 300 300 סה"כ 3670 תודה לכולם
-
- 12 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, חברה אני צריך מפרט למשחקים משהו טוב למשחקים כמו CRYSIS ,BIOSHOCK וכדומה ושיהיה אפשר לעשות OC עדיפות:מעבד Q6600 G0 ,8800 GT BFG OC2 ו Themaltake Kandalf LCS המפרט צריך להיות מורכב באתר www.skypc.co.il וצריך שיהיה ל חלונות ויסטה ULTIMATE 64ביט ומסך 20"-22" (לא צריך מקלדת רמקולים ועכבר) תודה מראש לכל מי שעוזר =], עמנואל.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקופה שבה HDD 80GB היה נחשב המון חחח
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: חלקית. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Pes/Fifa 12 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע יש לי 17 אינץ', בעתיד כשיהיה לי יותר כסף אני אקנה 22 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות עד בינוניות. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אובר…
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
https://tms.co.il/builds/276433 גם אם ניקח קירור אוויר ( המערכת לא נותנת אותו בזמן הרכבת מפרט ) כמו זה - https://tms.co.il/nhd15 המחיר עבור מערכת מינימלית יוצא 7350 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
- 1 follower
-
-
אפשר בבקשה מפרט למחשב לשימוש ביתי אינטרנט סרטים קצת משחקים + ציוד הקפי (מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים) ומדפסת+פקס תקציב 2500 ש"ח עם אפשרות סטייה קלה. תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
יש בידי מחשב נייד מדגם Asus U35Jc עם מעבד i5 שנרכש באפריל 2011. אמש המחשב שבק - ללא כל התראה (כמובן שהאחריות נגמרה לפני חודש...). המחשב הציג מסך שחור, לא הגיב, ועבר כיבוי "אלים" (לחיצה על כפתור הכיבוי למשך 6 שניות). לאחר מכן המחשב סרב להדלק - בעת הדלקה, נדלק לד ה-power למשך שניה-שתיים, לא נשמע כל צליל של מאוורר או צפצוף, והמחשב כבה. המחשב נבדק עם ובלי סוללה (ומחובר ומנותק מהחשמל), עם ובלי זיכרון ה-RAM, ועם ובלי ה-HD. נאדה, כלום, גורנישט. אפילו לא BIOS. יש הצעות, או שהמחשב החזיר את נשמתו לטאיוואן (מחשב איכותי, לא לינג לונג!)?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=792490 אני לא משתמשת במשחקים כבדים אבל רואה סרטים שומעת מוזיקה אופיס וחשוב זמן סוללה. חשוב לא כבד מדי. עד שתי קג. שיהיה גישה קלה ומהירה לאינטרנט. כונן אופטי לא יודעת אם צריך תאכלס או לא. מחפשת אסוס עד גג גג 4000 ש"ח. אשמח לעוד הצעות שנראות לכן מתאימות! תודה רבה למשיבים.
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום , יום שני אבי טס לאירופה ולאחר מכן לסין והוא יכול להביא לפטופ. לשם כך אבקש המלצתכם, להלן הדרישות: 1. סטודנט (מקליד הרבה וצריך מקלדת+מסך נוחים) 2. צריך מסך 14 - 15 אינץ' גג 3. סוללה שתחזיק זמן עבודה סביר לאוניברסיטה 4. שלא יהיה מהסוג הכי כבד, עדיפות לדגם "רזה". 5. משחקים פחות קריטי 6. מוכן להתפשר על כונן קשיח (לא חייב 320GB או משהו כזה... גם באזור ה100-200 זה בסדר) אשמח לעזרתכם..! תודה וסופ"ש נעים לכולנו ;D
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
המפרט שלו: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834230831 מציעים לי אותו מוחדש(עודפי יצרן, לא היה בשימוש), ב 1700 שקל. התקציב שלי היה 1500, אבל אני מוכן לחריגה הזו. השימושים סטנדרטיים לחלוטין, גלישה, יוטיוב, מדי פעם סרט. האם ניתן לסמוך על אתרי הקופונים שהוא אכן לא היה בשימוש והוא תקין? לא אכפת לי כ"כ איך הוא נראה פיזית. אשמח לחוות דעת. תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הציוד שברשותי מסך 19 אינץ' דק של LG, מספיק לי כרגע. דרישות למחשב חזק שקט וקריר, עומד בסטנדרטים של המשחקים הכבדים וגם הלא, בגדול מחשב לשעות הפנאי, מוסיקה אינטרנט משחקים סרטים וכו'. לגבי הרמקולים חשוב לי שאני אוכל לחבר אותם לאוזניות להאזנה עצמית ונעימה. עד עכשיו בדקתי כמה אופציות רכישה כולל מפרטים , כולל התקציב בראש ובראשונה, וכולל מאיפה לקנות שכאן ההתלבטות הגדולה ביותר. בניתי מפרט ורציתי שתגידו לי מה דעתכם, חוץ מזה אני מתלבט אם לקנות את המחשב מ-TMS ולעשות משלוח הכולל ביטוח להרצליה, שם אני גר, כי היתרון הוא שעל כל תקלה אני מגיע למעבדה שלהם שהיא נמצאת בהרצליה. האופצייה לרכישה השנייה שלי היא גם חנות מהרצליה בשם למיר מחשבים ותקשורת WWW.LAMIR.CO.IL האופצייה השלישית שלי שהרכבתי…
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
כן, אני יודע שזה מחיר מגוכח. חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד לשנה האחרונה של הלימודים, והוא לא רוצה להוציא על זה יותר מדי כסף. בתחום הזה נופלים מחשבים משומשים וכמה "חדשים" שכנראה נשכחו במחסן משנת 1998. אישית, קצת קשה לי עם הקניה הזאת - אני מאמין גדול בקניה איכותית לטווח ארוך. אבל מכיוון שזה לא אני קונה, טווח המחירים הזה מוגדר (יכול להיות קצת יותר כמובן, לא בסלע, אבל זה האזור). אז מה אתם הייתם קונים, IBM T40 יד ראשונה (כן, עוד מוכרים כאלה) או משהו קצת יותר מודרני מיד שניה (שאלוהים יודע איזה חיים היו לו)? המחשב אמור לשמש סטודנט - אופיס, אינטרנט, אולי עוד איזה תוכנה ייעודית או שתיים. סימולציות של פצצות אטום ומזג אוויר הוא לא יעשה איתו. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם. בעקבות ההמלצות הטובות שלכם כשאני קניתי את המחשב שלי לפני ארבעה חודשים, חזרתי לחפש מחשב נייד לאחותי. התקציב כמו שמפורט בכותרת הוא איזור 3100 ש"ח. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), ללא משחקים, צפיה בסרטים וסדרות אבל לא מחייב HD, עריכה גרפית מקסימום פוטושופ, לא יותר. * גודל המסך? עד 13.3. אפשר מבריק. * משקל רצוי? הסטנדרט ל13.3... אפשר עד 2.5 אני מניח אבל בגדול כמה שיותר קל יהיה יותר טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר יותר טוב, 3.5 שעות וצפונה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * בלוטות? אני לא מכיר מחשבים שלא באים עם זה היום... כן, זה יהיה נחמד. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160, אבל לא נבכה אם זה יהי…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪911 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪55 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-D2V Retail Front USB3.0 - מחיר מבצע כמות: 1 - מחיר: ₪245 מארז: SS PRECISION 08 + FSP HEXA 600W – 399 שקל בקניית מחשב שלם כמות: 1 - מחיר: ₪399 זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪180 כרטיס מסך: Sapphire Radeon R9 280X VAPOR-X OC 3GB GDDR5 - משומש,אריזה מלאה,אחריות עד 01.12.16 כמות: 1 - מחיר: ₪749 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 500GB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪271 כונן אופטי: …
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב עד 1500 ש''ח ללא מסך וללא ציוד נוסף ....... תודה רבה לכל העוזרים .....
-
- 8 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות את המחשב Dell Latitude D630 בקרוב. מפרט מדויק: T7500 2*1GB RAM 120GB 7200rpm Vista X3100 Graphic card 7200 shekels המחשב ישמש בעיקר לגלישה, תכנות, ישומי אופיס, משחקים קלים (NFS UG2 למשל) וגם להרצת VMWARE עם UBUNTU בו זמנית עם ויסטא. אשמח לקרוא את דעתכם על המפרט יחסית למחיר ולשימושים, ואשמח לקבל הצעות אחרות. תודה
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד חדש של HP מסוג pavilon dv5\1110 קיבלתי אותו מהחנות עם הווינדוס ויסטה מותקן ואני רוצה לשים במקומו XP. עכשיו הבעיה שאני לא מוצא את כל הדרייברים למחשב שתואמים לXP מאיפה אני יכול להשיג אותם? אם צריך עוד מידע תשאלו אני יוסיף... תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אהלן חברים, לא מזמן התחדשתי בלפטופ שקניתי מאדם שהביא מארה"ב. הדגם הוא Dell latitude 6430u. אני רוצה להזמין לו את התחנת עגינה הבאה שהבנתי שרק היא מתאימה לו: http://www.ebay.com/itm/DELL-LATITUDE-E6430u-WiGIG-D5000-WIRELESS-DOCKING-STATION-DOCK-452-11672-1KVD5-/181424234031?pt=UK_Laptop_Accessories_Docking_Stations_Port_Replicat&hash=item2a3dba1e2f ראיתי שרשום שם את השורה הבאה: For Latitude E6430u only and it must have the Dell Wireless 1601 WiGig card installed מה זה בדיוק ה Dell wireless 1601 WiGig card? איך אני יודע אם יש לי את זה או לא? אם אין לי את זה, איך אני מוסיף את הדבר הזה ללפטופ בשביל שאוכל להשתמש בתחנת העגינה? חיפשתי במפרטים של המחשב, ולא ראיתי שום דבר שקשור…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי יש לי מחשב די מיושן ואני מחפש לקנות מחשב חדש מה שאני עושה עם המחשב זה בעיקר עבודה משרדית (גלישה באינטרנט, עיבוד תמלילים, תכנות) אבל מצד שני אני גם רואה סרטים על המחשב ומפעם לפעם אני משחק איזה משחק אני רוצה מחשב שבתקציב הזה (עד 5000 ש"ח, מסך וציוד היקפי כבר יש לי) ייתן לי ביצועים מעולים בעבודה שוטפת , גרפיקה וסאונד מצויינים, וכן שאת רוב המשחקים הבינוניים-כבדים אני אוכל להריץ בלי בעיות אם אפשר גם המלצה לחנויות זה יהיה נהדר! בבקשה תתנו תשובה מהר כי אני מתכוון כבר לקנות ביום ראשון (מחרתיים) **יצויין כי אני משלם רק מזומן כלומר אני רוצה חנות לבוא ולקחת ולא לקנות באינטרנט
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי. אני מעוניין למכור את המחשב שלי. אני מעוניין לדעת כמה אני יכול למכור אותו. מצורף קבץ עם המפרט המלא שלו וקצת תמונת מצב.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב חדש. זה יהיה מחשב שני בבית. הוא יתחבר למחשב ראשון ברשת וגם יהיה מחובר ל 32' LCD, לכן אין צורך במסך. יהיה לשמוש רק למשחקים וסרטים. צריך להיות שקט, אך מאוורר היטב. בקשר לOC אין לי ניסיון, אבל אני חושב שיכולים לעשות אותו בזמן ההרכבה בחנות. אז זה המפרט שנראה לי סביר לצרכים שלי ואני מעוניין לשמוע להצעות לשיפור אם יש. מפרט מFOXPC כי זה קרוב לאזור מגוריי. Intel® Core2 Quad Processor Q6600 SLACR STEPPING G0 ¤1470 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=676 GIGABYTE GA-P35-DS3P Core 2 Quad Intel P35/ DDR2 ¤924 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=164 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5 ¤535 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?producti…
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
כן, שוב זה. 1. מה התקציב המקסימאלי? ~3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג אם זה נותן שינוי קריטי בביצוע, אבל עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים , עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אם להיות אופטימיים וללכת על המשחקים היותר חדשים\שיצאו, (למרות שגם משחקים מ2005 בקושי עבדו לי עד עכשיו); Diablo 3, TES Skyrim, Mass Effect 2-3,DOTA 2, AC revelation, Batman Arkham City וכו' וכו' …
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ממש לפני הזמנה בTMS והייתי שמח להצעות איך לקצץ\לשפר את המפרט: [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_products] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 5%, align: center][/TD] [TD=width: 65%]Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [TD=width: 15%, align: center]893₪[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product2] [TD=width: 5%, bgcolor: #F7FCFF, align: center][/TD] [TD=width: 65%, bgcolor: #F7FCFF]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 15%, bgcolor: #F7FCFF, align: center][/TD] [TD=width: 15%, bg…
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב שהוא טוב למשחקים של היום- לא צריך סוס עבודה אני לא איזה גיימר מושבע, בנוסף אני מעוניין לחבר אליו טלוויזיה 32 כדי לראות סרטים(חוץ מהמסך של המחשב 22 -דק)- התקציב שלי היה בסביבות 2800 ש"ח, לקחתי הצעת מחיר מ KSP תגידו לי מה אתם חושבים על זה - אשמח לקבל שיפורים והצעות אבל שלא יעלה על המחיר שהם נתנו כי זה גם ככה חורג בתקציב שלי, ד"א אם יש חנויות יותר זולות אני גם אשמח לשמוע - תודה רבה לכל העוזרים. הצעת מחיר KSP: מעבד- AMD Athlon II x4 Quad-Core 620 Socket AM3 2.6Ghz 45nm Tray - 510 לוח אם- 390- MA78LM-S2H AM2+, AM3, 760G, DDR2 1066, VGA ATI HD3000, HDMI, HDAudio, GBL-GIGABYTE זכרונות - 450- DDR II 1066Mhz 2x2GB Patriot Extreme Perf…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מחשב כדאי לי לקנות עד לסכום של 7000 שקל ששימושו יהיה משחקים תודה!!!!
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-