ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,346 דיונים בפורום זה
-
הי חברים, אני צלם סטילס ועובד בעיקר על פוטושופ ואפטר אפקטס, בקבצי RAW גדולים וכבדים. מבקש לברר האם המפרט האחרון שהוזכר כאן מספיק עבורי? http://hwzone.co.il/community/threads/532362-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%A2%D7%AA-%D7%A2%D7%9C-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9C%D7%92%D7%A8%D7%A4%D7%99%D7%A7%D7%90%D7%99?p=4782377#post4782377 מסך המחשב הנוכחי שלי הוא DELL 2209WA (עם המסך שמסתובב לתצוגת גובה). 1. האם יש יתרון כרגע ועתידי בשדרוג המעבד שהוצע כאן ל i7? 2. האם במחשבה על העתיד, כדאי להוסיף גם אוברלוק? 3. מה לגבי כרטיס מסך? 4. המלצה למסך טוב לעיבוד תמונה בגודל 23", (האם זה עושה הבדל מהמסך הקיים או שכבר לא ממש משנה ההבדל בגודל?) 5. אפשרות להרחבת זיכרון עתידי 6. מערכת הפ…
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לגיימינג, תודה לכל העוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends battlefield 3 Rage -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd 1920-1080 מסך 24.5 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, פירסמתי בקשת הערכה ללפטופ שהמפרט שלו נמצא בלינק הבא: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&dlc=en&docname=c02522764&lc=en&jumpid=reg_r1002_usen_c-001_title_r0001 לבסוף מכרתי אותו ב1000 ש"ח, יש לציין שהייתה לו בעיית התחממות קטנה והסוללה שלו החזיקה שעה, אני חושב שאילו בעיות שנוצרו בגלל גילו המופלג (3) מה דעתכם? מוזמנים להגיב רק תנסו לא לבאס אותי
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המחשב בין 3 שנים. אחריות נגמה לפני כחודש. אין עבר עם תקלות. רץ חלק עד עכשיו. הנה המפרט: מעבד: AMD Phenom II 955 3.2Ghz קירור מעבד: Scythe Mugen 3 Rev. B לוח-אם: Gigabyte GA-880GM-UD2H זיכרון: Kingston 8GB (4GBx2) 1600Mhz HyperX כ. מסך: Sapphire HD6950 2GB Dual-Fan דיסק קשיח: Toshiba 1TB מארז: Raidmax Enzo Black ספק כח: SeaSonic 600W צורב: LG DVD-RW תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתחיל ללמוד באוקטובר מדעי המחשב ואני חושב שעכשיו זה הזמן הנכון לרכוש את המחשב (יירכש בקרוב מאוד באילת). התקציב הוא עד כ 4600 ש"ח מאילת (כלומר, עד כ5400 "משאר הארץ" עם חריגה קלה, כמובן שמעדיף לחסוך כמה שיותר. ראיתי שיש כבר כמה שרשורים שמאוד דומים למחשב שאני מחפש ולמרות זאת לא הצלחתי להחליט מהם על איזה מחשב ללכת. הדגשים המרכזיים שלי למחשב הם: 1. ביצועים ומהירות (בגלל זה חשוב לי SSD). 2. משקל נמוך. 3. מסך איכותי (רזולוציה גבוהה ו IPS). * מטרות המחשב: לימודים (אופיס, אינטרנט תוכנות פיתוח), ללא משחקים כלל. * גודל המסך: 13"-14" * רזולוציית המסך: FHD ומעלה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין. * משקל רצוי: עד 1.6 ק"ג (אם יש דגם ששווה את תוספת המשקל, אז עד 1.9 ק"ג). * האם נדרש …
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום חברים בקרוב אני מתחיל את חיי הסטודנטיאלים ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש. הדרישות שלי מהמחשב הם כמובן מעבד כמה שיותר חזק (i7 או i5) וחיי סוללה סבירים.. בנוסף חשוב לי גם כרטיס מסך אבל אני לא מאמין שאני צריך להתפרע שיריץ לי פיפא 15 ואני מבחנתי מסודר (: מרבית העבודה במחשב זה תהיה משרדית רק מדי פעם אני מניח שיצא לי לראות בו סרטונים או לשחק בפיפא... תודה רבה(: * מטרות המחשב- עבודה משרדית , משחקים לא כבדים במיוחד (fifa15) * מסך- עד 15,6" - מסך מגע * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת עם numpad רצוי אבל לא חובה * משקל רצוי - עד 2,5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - רצוי כמה שיותר ארוך כי אני בכל זאת הולך להיות סטודנט ו90% מהעבודה על גבי המחשב תהיה משרדית! * האם יש צורך בי…
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לבקש את עזרתכם במציאת מחשב נייד לפי התקציב בכותרת. להלן הנקודות החשובות לי במחשב. אשמח ואודה מאוד על העזרה! * מטרות המחשב? אינטרנט, מעבד תמלילים, משחקים ב"כובד" של League of Legends. * אפשרות לרכישה בארה"ב דרך חברים שבאים לארץ דרישות לפי סדר חשיבות יורד *סוללה חזקה. 5 שעות+ בעיבוד תמלילים + אינטרנט + מוזיקה. *חובה - מקלדת הכוללת numpad. * גודל המסך? "15 או "14 מאט. לא רוצה לראות את ההשתקפות של הפרצוף המכוער שלי * רצוי - מקשי חצים בגודל מלא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: כונן קשיח רגיל +250GB. רצוי אבל לא חובה SSD קטן למערכת ההפעלה\הארדיסק היברידי. * רצוי - צורב DVD. * רצוי רמקולים איכותיים. * רזולוציית המסך לשיקולכם.
-
- 13 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי, מתלבטת בין שני המחשבים הבאים של לנובו. מילאתי טופס כאן למטה. בגדול אחרי שיטוטים רבים ומחקר הגעתי למסקנה שאני מחפשת מסך בגודל 14", מעבד I5, זיכרון 8G לפחות, מערכת הפעלה 8.1. כמו כן, המשקל חשוב -עד 2 ק"ג עם סטייה קלה ביותר מעלה. אלה המחשבים שאני מתלבטת לגביהם, תוכלו לעזור לי לבחור ולנמק למה? אם הייתם בוחרים משהו אחר תוכלו בבקשה לומר לי מה ולמה? תודה מראש! https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14025 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12021 1) יירכש בארץ, תקציב עד 5000 ש"ח רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? אני מתחילה לימודים באוניברסיטה אז המחשב הוא לצורך עבודות, גלישה, צפיה בסרטים (מעט). * גודל המסך? הגעתי למ…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש לפטופ קטן, 11.8" לחברה שלי. לא ממש בקיא בתחום... אין דרישות מיוחדות... אחריות כמה שיותר טובה, כמה שיותר קליל... אם יש חיבור HDMI זה יהיה בונוס נחמד.
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה עם תוכנת טרקטור(דיג'יי), גיימינג פה ושם וסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6'' רצוי מאוד לא מבריק, Anti-Glare/מאט. * רזולוציית המסך? לא סגור עם עצמי במאה אחוז, אבל נראה לי ש- FHD זה כבר סטנדרנט במחשבים איכותיים, לא? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שלילי, המחשב יהיה בקרבת שקע רוב הזמן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא אין משהו מיוחד... * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) 1TB * כונן אופטי? כן * האם …
-
- 13 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
[TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]סה"כ מחיר[/TD] [TD=class: cartcoldelt, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, align: center]B001[/TD] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=class: cartcoldetail, bgcolor: #FFFFFF, align: center]הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel[/TD] [TD=class: cartcolprice, bgcolor: #FFFFFF, al…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו dota, raiderz, לא משחקים כבדים מדי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1024x768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עד כמה שאפשר בכסף 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)…
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מחשב לסטודנט לניהול מערכות מידע, יש כאן למטה את תוכנית הלימוד אם יעזור לכם לראות מה הצרכים: https://www.mta.ac.il/managementAndEconomy/Pages/it.aspx * גודל המסך? או 14 או 15 * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? WIFI, משטח נוח להקלדה, בלוטות * משקל רצוי - לא הכי גבוה כי מדי פעם לקחת ללימודים וזה.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף שיהיה SSD אבל לא קריטי.. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכ…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, נועצו בי לצורך רכישת מחשב לבחור העומד להתגייס בעוד חודשים ספורים. היות שאני לא גיימר ולא שיחקתי מאז היותי בן 15 בערך (..כן.. עברו איזה 25 שנה מאז ) - אלא אני "רק" טכנאי מחשבים - הגעתי הלום להיוועץ במומחים ובאנשים היותר מקצועיים. אז נתחיל ברשותכם.. ראשית דבר: התקציב שניתן לי הוא מקסימום 4700 ש"ח. בהיותי טכנאי כאמור - יש ברשותי מארז + זכרונות דיסקים קשיחים וכו' אך לדעתי אלו הם זכרונות שלא יתאימו לצרכים של הגיימר המתחיל אפילו (אלא אם יש לישהו רעיון מה אוכל לעשות עם זכרונות של 4GB + 2GB עם DVD, ועם דיסק קשיח של חצי טרה...) בכל מקרה קיבלתי הצעה אחת מאייבורי והייתי שמח לדעת האם היא קונקרטית? אציין שהתקציב הקודם, עמד על 4000 שח ולכן ההצעה או המפרט המצ"ב יחסית "…
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן, היום התקשרתי לחברת אייבורי מחשבים על מנת להזמין מהם מחשב שיגיע לסניף הקריות שקרוב לבית שלי. אני דיברתי עם נציג מכירות, וטענתי בפניו שאני רוצה את המחשב הספציפי הזה שמופיע באתר, שזה המפרט שלו : מצורף לינק למפרט המחשב באתר של אייבורי - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10196 סך הכל המפרט האורגינל שכתוב באתר עולה 3650 ש"ח. כאשר דיברתי עם הנציג רציתי להתייעץ איתו וביקשתי ממנו אם אפשר לעשות את אותו המפרט הספציפי שיש באתר רק טיפה לשנות רכיבים ככה שהוא יצא לי יותר זול. בסופו של דבר, הוא בנה לי מפרט אחר, שלטענתו שווה אפילו יותר מהמפרט המקורי שיש באתר, והוא הסכים למכור לי אותו באותו מחיר, 3650, אני המשכתי להתמקח איתו ולאחר זמן מה הצלחתי להוריד את המחיר ל- 3500 בדי…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מתחיל ללמוד\לעבוד בסאונד כנראה יתחבר למיקסרים ויהיה הרבה סביב נושא הסאונד. כרטיס קול מעל הממוצע ככל שמאפשר התקציב עבודה עם תוכנות כגון abelton,cue base ועוד בסגנון הזה בקשר לזיכרון וכח עיבוד אני לא יודע אם מחשב של סאונד צריך הרבה ואיכותי אבל אם כן אז קחו בחשבון * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל15 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? משהו טוב ונוח לעבודה * משקל רצוי? לא קריטי, אם המחיר מאפשר…
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש נייד, התחלתי להסתכל פה באתר ובחנויות והתלהבתי מהאולטראבוקס השונים. די מהר אני חייב להודות הבנתי שהלכתי לאיבוד בסבך הדגמים והמפרטים ככה שאני זקוק מאוד לעזרה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? מחשב עבור עבודת אופיס אינטרנט, מצגות ומעט עריכת סרטים. ישמש לעבודה גם לאור שמש. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 14 או 15.6 . לא משנה מבריק או מאט רק שיהיה איכותי ובעל בהירות גבוהה. * רזולוציית המסך? לא עקרוני * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה, מסך מגע -יתרון משמעותי. * משקל רצוי? לא יותר מ 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לפחות 4 שעות עבודה על סוללה * …
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CALL OF DUTY\BATTLEFIELD 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גם גודל 23 וגם גודל 42 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכם. אשמח להיעזר בפורום על מנת לקבל המלצה למחשב נייד ללימודים של אישתי. היא סטודנטית להנדסה שתשתמש במחשב בעיקר לאינטרנט, ומסמכי PDF ואופיס. מכיוון שחשוב לה מאוד שיהיה דק וקל, חשבתי על 13.3 אינץ'. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 13.3 האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות למסך מט * רזולוציית המסך? לא יודע אם יש חשיבות מיוחדת לרזולוציה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? בעדיפות פחות מ- 1.6 ק"ג (כולל סוללה). * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 8 שעות של עבודה יהיה מצויין, 6 שעות יהיה סביר ופחות מזה כבר פחות רצוי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA , HDMI * Bluetooth? אין צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל- SSD אך לא חו…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4K כולל מע"מ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך איפה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג מהתקציב. ניתן להציע רכיבים נוספים בנפרד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מקצועי ומשמש לגרפיקה קלה עד בינונית. שיא כוח המחשוב מיועד לתלת מימד במאיה לצורך הדמיות ארכיטקטוניות שיכולות להגיע לספירת פולי לא נמוכה אך האנימציה בסיסית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב אינו מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) …
-
- 13 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בשנים האחרונות קצת התרחקתי מענייני החומרה אז הייתי שמח להמלצות שלכם לשדרוג המחשב הנוכחי שכבר מקרטע. כעיקרון אני מחפשב בעיקר לשדרג לוח-אם, מעבד, זכרון וכרטיס מסך. שימושים בעיקר - אינטרנט, סרטים, משחקים, ולפעמים הרצה של מכונות וירטאליות. אני אומנם משחק במשחקי מחשב, לפעמים גם בכבדים שבהם, אבל אין לי צורך בכרטיס מפלצתי שמריץ הכל על הדרישות הכי גבוהות, רק שלא יקרטע (כיום אני עם HD4850 מומהר (מהמפעל) וזה מספיק לי לרוב המשחקים), כרגע אני עם מסך 22 ברזולוציה של 1600x1200 אבל זה משהו שגם עשוי להשתנות בעתיד הלא רחוק. יתכן ויהיה צורך לשדרג גם את הספק כח (אני חושב שכיום יש ל corsair 450W). מטעמי נוחות כנראה שהקניה תתבצע בKSP.
-
- 13 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים, משחקים בינוניים (כמה שיותר תובעניים בהתאם לתקציב..) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף מאט אבל לא קריטי * רזולוציית המסך? מעדיף FHD אבל לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף אבל לא קריטי (מצטער אם הניסוח מתחיל לעצבן) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ממש לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בגדול מה שחשוב לי זה מעבד, כ.מסך ואיכות בניה לא מצועצעת (כמו vostro שהתרשמתי ממנו…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF4, AC4 , GTA , COD GHOSTS, FIFA 14, 2K14 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FULL HD 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכ…
-
- 13 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
קניתי היום מעבד מחו"ל שביצועיו נראים טוב על הנייר, ה-FX-8320 של AMD כמובן. מחפש להתאים לו ולכרטיס שלי HD5770 (יוחלף גם כן בעתיד לא רחוק) לוח אם. על הדרך לשאול האם אני צריך להחליף זכרון? (לא סגור על המהירות אבל DDR3 רשום ב-CPU-Z) תודה לעונים!
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מפרט טכני מתומצת: CPU: Intel Core i7-4930K 3.4GHz 6-Core Processor CPU Cooler: Corsair H100i 77.0 CFM Liquid CPU Cooler Motherboard: Asus Rampage IV Extreme EATX LGA2011 Motherboard Memory: G.Skill Ripjaws X Series 16GB (2 x 8GB) DDR3-1600 Memory Storage: Samsung 840 Pro Series 256GB 2.5" Solid State Disk Video Card: Gigabyte GeForce GTX 780 3GB Video Card Wireless Network Adapter: TP-Link TL-WN881ND 802.11b/g/n PCI-Express x1 Wi-Fi Adapter Case: Corsair 900D ATX Full Tower Case Power Supply: SeaSonic Platinum 860W 80+ Platinum Certified Fully-Modular ATX Power Supply Optical Drive: LG GH24NS95 DVD/CD Writer Operating System: Microsoft Windows 8.1 Professional …
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-