עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by naamani3,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודי תואר ראשון מדעי המחשב, גיימינג קל (אולי גם שימוש בוירטואליזציה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא כבדים מדי לרוב פיפא או NBA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600*900 נראלי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Adam Bardugo,

שלום רציתי להתייעץ לגבי קנייה של מחשב נייד חזק שישמש גם לצורכי גיימנג,התקציב שלי הוא עד 4500 גמיש 100 לפה ושם הייתי רוצה לקבל בבקשה מפרט ואם אפשר לתת איזשהו הסבר עליו כי אני לא כזה מבין בשמות של כל החלקים והמלצות לחברות ומקומות לקנות בהם תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר הקטגוריה מק``ט 381 381 1 לוח אם ABIT LG-95 לוח אם LG-95 872 872 1 מעבד Intel Core 2 Duo E4300 Box מעבדים IE4300 226 226 1 כונן קשיח Westren Digital WD800JD 80GB דיסק קשיח ואחסון 80JD 208 208 1 מארז כולל ספק FOXCONN TLA397 300W מארז FC397 555 555 1 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7600GS Sonic 256MB PCIe כרטיס מסך 28501 349 349 1 זיכרון Kingston 1GB 667MHz DDR2 CL5 2X512MB זיכרון KVR667D2N5K21G 6 פריטים 2,590 ₪ סכום כולל מע``מ מskypc

• 34 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Michael911,

ברשותי 4000 שקל. ואני מעוניין במחשב מבוסס AMD ללא מסך . תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by user941,

יש לי מחשב בן כמה שנים שבזמנו עוד הריץ משחקים בכיף, אך היום אני מניח שהוא כבר מיושן מדי לכך. אני שוקל אם שווה לשדרג כרטיס מסך בבלאק פריידי הקרוב כשהיעד הראשי הוא להשיג כרטיס טוב, אך לא מההכי יקרים, שיאפשר לשחק בRed Dead Redemption 2 ובעתיד הקרוב - GTA הבא. מעבר לזה, אני כבר לא ממש משחק במחשב ומשתמש בו בעיקר לגלישה באינטרנט ועבודה בפוטושופ ולשם כך - כרטיס המסך עושה את העבודה. השאלה אם אכן יש כרטיס שבמחיר סביר יכול לשדרג את המחשב דיו, או שזה יחייב כבר שדרוג רציני יותר של כלל המערכת? המפרט מSpeccy: Operating System Windows 8.1 Pro 64-bit CPU Intel Core i7 4770 @ 3.40GHz 51 °C Haswell 2…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by hard_comp,

אז ככה, אני חייב לאחי 2,500 ש"ח והוא רוצה שאחזיר לו אותם ע"י שאקנה לו מחשב בסכום הזה. כיום יש לו איזה סלרון 400 עם לוח של PC chips (לא עלינו ) כך שיש לו צג, כוננים אופטיים, מקלדת עכבר וכונן דיסקטים. אז זה המפרט (המחירים מהדובים): מעבד: Athlon XP 1700 403 ש"ח לוח אם: Leadtek WinFast K7NCR18G-Pro 762 ש"ח הרדיסק: WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version 692 ש"ח זיכרון: GeIL 256MB PC2700 DDR 333MHZ 250 ש"ח מארז: 3R SYSTEM NEON Light Silver 296 ש"ח ספק כוח: Tsunami 350 Watt 167 ש"ח בס"ה 2570 ש"ח חריגה די קטנה. מה אתם אומרים? יש משהו לשנות? המערכת לא לאוברקלוקינג (ברמת העיקרון...) ומיועדת בעיקר למשחקים. אשמח לשמוע את דעתכם.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by jeans,

שלום חברים, אני מחפש מחשב (או מכשיר כלשהו) שאוכל לחבר לטלויזיה. לפני כמה שנים קניתי HTPC מבוסס AMD A10-6800K עם 4GB RAM מאז שדרגתי לו זיכרון והוספתי SSD אבל הוא עדיין מתקשה לנגן קבצי וידאו באיכות גבוהה (נניח 20GB) - הסאונד יוצא מסנכרון. ניסיתי נגנים וקודקים שונים וכרגע אני מוכן לקנות משהו חדש - אבל שינגן 4K בקלות בכל פורמט סביר. התחלתי לחפש קצת ונראה שהיום כולם מכוונים לסטרימרים כמו Roku וֹ-nVidia שהמחיר הזול שלהם קורץ כמובן, אבל יש לי העדפה למחשב ״אמיתי״ שיידע לבצע עוד משימות קלות במקביל ואוכל להתקין בו נגנים שונים ותוכנות אחרות. אין לי תקציב מוגדר אבל עד 4-5K ש״ח זה יהיה סביר וניתן לעלות כמה שצריך כדי להגיע לביצועים טוב…

8. 1. תקציב מקסימאלי - 5,000 ש''ח. א) אפשר להגיע לקצה התקציב, במידה ולא הכרחי לא חייב. ב) אבקש להשתדל לא לחרוג. 2. רוב השימוש במחשב יהיה לעריכה גראפית, קצת עבודה משרדית גם. א) השימוש בעיקר בתוכנות photoshop, illustrator, indesign. ב) המחשב לא ישמש לגיימינג בכלל. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. - 5. בסולם של 1-8, השקט חשוב במידה 4. 6. לא מתוכנן OC. 7. וינדוס \ אופיס מובנים אינם חובה. 8. אשמח אם המחשב לא יהיה מאייבורי. 9. קניית המחשב מתוכננת לשבועות הקרובים. 10. אין בקשות מיוחדות, יציאת HDMI שלפי מה שידוע לי היא כבר סטנדרט בכל הניידים המודרניים. 11. לא חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב. 12. יש צורך בדיסק קשיח…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Ovid,

שלום, אני רוצה לקנות HTPC רק כדי להריץ XBMC , popcorn time וכאלה על מסך הטלויזיה בסלון. (1080P על 50 אינץ") חשבתי על לרכוש mini-pc , כמו NUC , או ZBOX או BRIX , אבל נראה לי יהיה יותר משתלם להרכיב מפרט..

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. היי מחפש מפרט באזור ה 1600 ש"ח גמיש לעבודה משרדית/מעט מאוד גרפיקה. לא כולל ספק/מארז. מפרט אינטל. בלי אוברקלוק לוח אסוס/Gigabyte עדיפות ל USB3/SATA3 בלוח. אני מרכיב בעצמי. רוב תודות

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Crazy Dude,

היי לכולם. היום בערב(9.1),אני הולך לקנות מחשב חדש,ואני צריך מפרט שתעשו לי כשאני הולך לקנות את המחשב אז אני ירשום את המפרט ויגיד להם שיעשו לי את המפרט הזה. אז בבקשה תעשו לי מפרט ב-3000 ש"ח. תודה מראש. דניאל^^

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום, אני מחפש מפרט שישמש בעיקר לצריכת מדיה(המחשב מחובר בנוסף למסך המחשב גם לטלוויזיה ומגבר עם כניסה אופטית) אבל שיוכל להריץ משחקים כגון GTA IV וGTA V(כשהוא יצא למחשב) באיכות טובה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? 70% צריכת מדיה, 30% משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ראה לעיל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות+ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום, אני סטודנט למחשבים ומאד בא לי לקפוץ על המבצעים של באג (יוצא סביבות 22 אחוז הנחה אם אני לא טועה...) כך שאא"כ תפתיעו אותי האפשרויות האחרות שלי הן מה שיש בבאג בהתחלה חשבתי ללכת על מחשב "עסקי"- קומפקטי, זמן סוללה מעולה וחוץ מכרטיס מסך שלא היה "MUST HAVE" ציפיתי לקבל גם ביצועים מעולים ויכולות עיבוד מקבילות טובות. הגעתי לע"מ הנ"ל: http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=339&t=1 מיד צד את עיני Toshiba Satellite U500-17E T6600 GF GT 210M ´´13.3 גם ראיתי אותו פיזית והוא קומפקטי ומעוצב פנטסטית בעיני הלא מקצועיות. אבל מה שהטריד אותי זה הזמן סוללה הממש לא מרשים (שעתיים וחצי על מסך 13.3?) והצורך להוסיף כסף לשדרוג זכרון. בעודי מאוכזב ראיתי את סדרת A500 ובפרט Satellite A500-1DN/1C…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. היי חברים, מחפש מפרט עבור חבר 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש ב-Office, צפייה ב-YouTube, שימוש בוואצפ וכד׳ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול …

15. שלום לכולם התקציב שלי הוא סביב ה 3000 ש"ח אך אם יש סיבה מוצדקת אני יכול להתגמש מעט * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודים (מדעי המחשב), סרטים וסדרות ב FHD, אופיס, מוזיקה ואינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא רלוונטי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא רלוונטי, שיהיה נוח לעבודה, בין 14-15.6 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף להיות בטווח של 4-5 ולא לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה? עריכת צילומים ועבודה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה.מחשב עבודה בעיקר פוטושופ ולייטרום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך – מסכים 24 אינץ מסך ראשי ומסך 21 לצידו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 - 8 6. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by giladbigel100,

שלום לכולם תקציב: 4000 ש"ח (מחשב זול יותר יתקבל בברכה) מיועד בעיקר לתכנות (מריץ קצת אימולטורים כך שעדיף 16 ראם.. אך אני פתוח ) אך גם למשחקים (כך ששצריך כרטיס טוב).. לגבי גודל המסך עדיין לא החלטתי.. (משקל מול נוחות עבודה..) לגבי רזולוציה גם יש התלבטות -למרות שעד היום די הסתדרתי עם1366X768 בfhd יש יותר שטח עבודה... אך מצד שני אני מעדיף לשחק על 1366X768 כי אז המשחקים ירוצו מהר יותר ולא אצטרך להחליף מחשב תוך שנה.. הורדה לרזולוציה שלא תואמת למסך תפגע באיכות תצוגה של המשחק. מעבד -i7. 3 שנים אחריות. וחשוב להזכיר כי אני נוסע לקנות באילת כך שהחיר זול יותר אך המבחר די מצטמצם למה שיש לksp ואייבורי שבאילת. חשבתי על שני מחשבים אך כמובן שאני פתוח לכל הצעה. Dell New Inspiron 1…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אהלן לכולם מה שלומכם ? יש לי לפטופ של DELL מדגם XPS L501X OS = WIN 7 SP1 HOME כשאני נכנס לאתר ה support של DELL ולמדור ה drivers & downloads אני מגלה שיש לי 38 עדכוני דרייברים. המחשב יחסית חדש.בן 3 חודשים בסה"כ. השאלות שלי הן : 1-האם מומלץ / רצוי / חייב או לא משנה איך נקרא לזה להתקין את כולם ? 2-מהי הדרך המומלצת להתקנתם ? פשוט להוריד ולהתקין ? 3-האם זה לא יוצר התנגשויות עם הדרייברים הישנים שמותקנים נכון להיום על המחשב ? 4-האם עלי להסיר את הישנים לפני התקנת החדשים ? מה אתם ממליצים לי לעשות ובאיזו דרך ?! תודה רבה מראש לעונים. לילה טוב

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by RV25,

היי, קיבלתי מבצע על מחשב נייד של סמסונג דגם RV520-A03 מעבד i3, זיכרון 4GB, מסך 15.6, כרטיס מסך אינטל HD, קשיח 500GB, מ"הפ ווינדוס 7 פרימיום ועוד + 3 שנים אחריות כל זה ב-2590 ש"ח + תיק נשיאה לנייד מתנה המחשב מיועד לעבודה משרדית, אינטרנט ואולי למשחקים מדי פעם.. מה דעתכם? תודה!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום לכולם, אני מחפש שיהיה בעיקר לעבודה משרדית ואם התקציב יאפשר אז גם קצת למשחקים. תודה מראש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח, אבל מעדיף לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות ומשחקים אם אפשר, אין לי רשימת משחקים. יהיו הרבה טאבים פתוחים אז נראה לי שצריך 8GB זיכרון. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) Eclipse (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלי…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Toshiba Satellite A300-1MM http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10476 מחיר 3800 ש"ח יתרונות: מערכת הפעלה, 3GB זיכרון. אחריות: שנתיים מפעיל. חסרונות: אין HDMI אבל יש S-VIDEO. מצלמה 1.3MP DELL STUDIO 2.0 T3200 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-t3200.htm מחיר 4200 ש"ח יתרונות: HDMI, מסך LED. מצלמה 2MP אחריות: 3 שנים. חסרונות: ללא מערכת הפעלה, 2GB זיכרון. לשניהם אותו מעבד וכרטיס מסך, HD וכו'. השימושים הם לאופיס, אינ טרנט, אימיליי, הורדות, וצ'אטים.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. כבר תקופה ארוכה אני מתכן על נייד חדש אחרי שהמיני נייד שלי קרס והתפגר השאלה שלי האם כדיל לקנות בבאג לשלם עוד 10-20% יותר ומיבא מיבואם רשמי של אסוס מאשר במקומות אחרים כמו KSP למשל שלרוב מיבא מיבוא מיובן צדדים שלא תמיד מכבדים אחריות שהם כביכול נותנים). בגדול הדגם ששמתי עליו שני עניים גם מקריא פה זה הU35 שמקבל ביקורות לא רעות ביחס למה שהוא נותן, שהדגם בKSP יקר ב100 שקלים וחזק מעט יותר במעבד. הוא מיועד להריץ סרטים, גלישה, ומשחקי מחשב לא הכי כבדים בעולם כמו FM2011...

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB OEM לוח אם Gigabyte P35C-DS3R P35-Based זכרון NCP DDR2 800MHZ 4096MB Dual Channel CL5 צורב DVD ASUS X20 Dual Layer Sata Black LIGHT SCRIBE כרטיס מסך ALBATRON 8800GT 512MB +ZALMAN Cooling כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 מארז ANTEC Sonata III 500 מאורר 775 FREZZER 7 PRO מחיר כולל : 6,500 ש"ח כולל מע"מ. במידה ואתם ממליצים להחליף משהו / להוסיף משהו ששכחתי, אשמח לדעת. במידה ואתם ממליצים להחליף רכיב מסויים, אנא ציינו האם ההחלפה היא חשובה מאוד / חשובה / לא קריטית, ע"מ שאדע את משמעותה. תודה

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום ידידה שלי מחפשת לרכוש מחשב נייד לבית לא יהיה בשימוש שוטף וכשהיא תשתמש - לפוטושופ ואילוסטרייטור בעיקר (לכן צריך ראם נורמלי, וכנראה שעדיף ssd), עריכת סרטים ואולי קצת משחקים עדיפות למסך 14 אינץ' התקציב כאמור הוא 3-4K אשמח לעזרה , תודה !

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by ezraso,

שלום. אודה לקבלת עזרה בבחירת מחשב למשחקים.קבלתי את ההצעות האלה ואני מאוד מתלבט: הצעה ראשונה> : Intel Core i3 550 3.33Ghz 4MB Cache Tray כמות: 1 מחיר: ₪561 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN כמות: 1 מחיר: ₪66 לוח אם: Gigabyte GA-H55M-S2 כמות: 1 מחיר: ₪364 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm + Seasonic 500W ET 34A @ 12V כמות: 1 מחיר: ₪514 קירור למארז: EVERCOOL EVERGREEN Series 120mm כמות: 1 מחיר: ₪32 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 i5/AM3 Retail כמות: 2 מחיר: ₪128 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 מחיר: ₪281 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6850 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI כמות: 1 מחיר: ₪960 כונן א…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים