עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Ashand,

שלום אני צריך דיעה לגבי המחשב הנ"ל, הוא בעיקר מיועד לעבודה "משרדית" להרצת תוכנת VISUAL BASIC , המחשב מיועד לתכנת האם ACER טובים? המפרט שלו הוא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHAEFC657 ACER נותנים שנה שירות...זה קצת מעצבן אבל אם הניידים שלהם טובים אז אין מה לדאוג וכאן אני צריך את הדיעה והניסיון שלכם אם יש כדי לדעת אם לבטל הזמנה... ד"א...היום רכשתי אותו באתר ב-2900 שקל...שווה את המחיר?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Shaul Aharon,

שלום. אשמח לחוות דעת לגבי ההרכבה כאן תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך זה יהיה טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הרזולוציה הטבעית היא 1680X1050 אך בעתיד מתוכנן 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל הניתן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by RV25,

היי, קיבלתי מבצע על מחשב נייד של סמסונג דגם RV520-A03 מעבד i3, זיכרון 4GB, מסך 15.6, כרטיס מסך אינטל HD, קשיח 500GB, מ"הפ ווינדוס 7 פרימיום ועוד + 3 שנים אחריות כל זה ב-2590 ש"ח + תיק נשיאה לנייד מתנה המחשב מיועד לעבודה משרדית, אינטרנט ואולי למשחקים מדי פעם.. מה דעתכם? תודה!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by gulzar,

היי מצאתי מחשב שאני רוצה לקנות, ואני חושש אם השירות של HP בארץ הוא סביר. נכוויתי בעבר מASUS וLENOVO. יש לכם בעד ונגד האחריות או השירות של HP? תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Dusk,

קיבלתי מחו"ל והוא לא מספק את הצרכים שלי ואני עובר למקבוק, נשמע הזוי אבל הוא כבד ללימודים והסוללה לא מחזיקה אז צריך להתפשר ולבכות בשקט. [h=1]Alienware 15 15.6" (In-plane Switching (IPS) Technology) Notebook - Intel Core i5 i5-4210H 2.90 GHz - Epic Silver[/h][h=2]8 GB RAM - 1 TB HDD - NVIDIA GeForce GTX 965M - Windows 8.1 64-bit (English) - 1920 x 1080 Display - Bluetooth - English Keyboard[/h][h=5]Product Overview[/h]UPC Code: 884116165507 Manufacturer Warranty: 1 YEAR [h=5]General Information[/h]Manufacturer: Alienware Corporation Manufacturer Part Number: ANW15-1421SLV Manufacturer Website Address: www.alienware.com Brand Name: Alienware Product Series: 15 Pro…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 11,500, חריגה של עד 100 ש''ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג(VALORANT, CSGO, NBA2K, FIFA, RDR2" GTA ועוד), תכנות(PyCharm, VS Code) ועריכה (Photoshop, Premiere, After Effects, Illustrator). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, +2K 144HZ. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חייב להיות שקט, אבל אם אפשר עדיף. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו…

8. Started by MS-D,

ערב טוב ! בעוד כמה ימים אני עומד לרכוש מחשב חדש ורציתי להתייעץ לפני.. אז קודם כל דרישותי מן המחשב היא בעיקר משחקים ! התקציב שעומד ברשותי הוא 6300 פלוס 200 הרכבה, סה"כ 6500. הרכבתי פה משהו ורציתי לקבל מכם הצעות לשיפור ובמקביל הצעות נוספות אולי מחנויות יותר זולות .. ד"א אני זקוק לציוד הקפי, פרט ל-CD וצורב.. Logitech® MX500 Optical Mouse 282 ש"ח LG 17 FLATRON F700P 1,080 ש"ח Logitech Z-640 (5.1) 525 ש"ח Maxtor 120GB 7200RPM 566 ש"ח Antec SmartPower 300W 283 ש"ח AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX 525 ש"ח ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD 525 ש"ח ZIPPY WK8000 Office Black & Silver 65 ש"ח Ch…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אין הרבה מה להסביר, אני מעוניין במחשב שייתן כמה שיותר ביצועים (במיוחד גרפיים) במחיר הזה (7K). ניתן לחרוג מהמחיר במקסימום 500 שח.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by guyman20,

שלום, אשמח לעזרה. אני מחפש מחשב דק וקל לנשיאה, אך למרות זאת חזק. אשתמש בו בעיקר לתכנות (שזה לא מצריך יותר מדי) אך גם לעבודות עריכת וידיאו בינוניות (לא תלת מימד). מעבד i7, ו-8 ג'יגה ראם. 14-15 אינצ', ממש לא צריך מסך מגע, אפילו רצוי שלא. תקציב סביבות 4000. הבנתי שדל די טובים ויש להם כמה דגמים דקים, הבעיה היא שאני מתקשה למצוא את מה שציינתי. אחרי סינון הגעתי לרשימה הזאת, יש פה יותר מדי ואין לי מושג איך להחליט (או אפילו איך למצוא את הדקים מביניהם), והאם אני בכיוון הנכון בכלל (האם כדאי דל, אולי כדאי להחליף מעבד, וכו'). מה דעתכם על ה-Vostro? הוא נראה הכי קל אבל די חזק, למרות שאני לא בטוח לגבי הכרטיס מסך שלו, והוא רק 4 ג'יגה (לפחות באייבורי). המליצו לי גם על Lenovo Z40-70, אבל ק…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by vk221,

שלום לכולם, תודה על העזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח - שימוש כבד , כל מיני פלטרפורמות שחלקן כבדות, כמה מכונות וירטואליות, משחקים, עריכה בקטנה(after effects, preimiere) עריכת סאונד(cubase). משחקים(למשל farcry4, battelfield) לא קריטי לתמוך בגרפיקה הכי כבדה. בנוסף, שימוש משרדי סטנדרטי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המח…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K ללא מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, המחשב אמור לשמש כשרת שעליו ישמרו מסד הנתונים, וכן אפשרות לחיבור מרחוק - טרמינל. יתכן וירטואליזציה, וכן שימוש בחיבור מרחוק ללקוחות team viewer א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות משרדיות רגילות, פריוריטי וכדו', אולי וירטואליזציה, וכן team viewer -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך גדול 22-24 אינץ.דרוש המלצה גם על מסך …

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by pro,

רציתי לראות את התגובות לת'ארד של THE GREY MATTER אבל ראיתי שלא התפתח כלום אז: אני מעוניין לקנות מחשב נייד קטן וזול מאוד תקציב עד 1500 ש"ח שוורד יעבוד בו טוב זהו זה מה שאני מחפש תודה ;D

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. Started by jetman,

שלום חברים, יש לי מספר מחשבים שאני מעוניין למכור, המחירים גמישים, מחשבים עברו ניקוי יסודי, חיווט מחדש, ומוכנים לעבודה, הנה המפרטים: מחשב מספר 1: מחשב מבוסס i5-3450, כולל מסך 23": מעבד: Intel Core i5-3450 6MB 3.10-3.50GHz לוח אם: GIGABYTE H77M-D3H rev 1.0 זכרון: Corsair Vengeance DDR3 16GB (4 x 4x4GB) 1600MHz CMZ16GX3M4A1600C9B כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD 7850 2G D5 (2GB GDDR5) *הוחלפו מאווררים מדגם DUAL X דיסק קשיח 1: SSD Crucial M4-CT064M4SSD2 64GB דיסק קשיח 2: WD Green WD10EARX-00N0YB0 1TB מארז מחשב: Thermaltake Spacecraft VF-I VN600A1W2N אם חלון צד ספק כח: חצי מודולרי Corsair TX650M 650W קירור 1: 120מ"מ אחורי LED…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Norm4nde,

צריך מפרט בערך ל 6K למשחקים כבדים!!! אז חשבתי לכיוון ה 3800+ שך AMD שני ליבות. לוח אם ה DFI NF4 SLI INFINITY / DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D ! כרטיס מסך תבחרו 7800 די יקר אני צריך משהו ברמה שאפשר לעשות לו OC טוב! עם מסך .... וד"א הייתי רוצה לדעת איזה מחשב הייתם בונים ב-8K עם מסך . תודה מראש!!!

16. Started by BLUE01,

שלום לכל חברי הפורום, מה שלומכם? אז ככה: קניתי בגרושים מחשב נייד של LENOVO מדגם N100. למחשב קיימת בעיית תצוגה במסך: במבט ראשון נראה כי המסך חשןך לגמרי אך אם מביטים ממש טוב ומתמקדים במסך ניתן לראות את התצוגה רק שהיא מאוד חשוכה. מחקירת הנושא הבנתי שבסבירות גבוהה מדובר באינוורטר ( בסבירות הרבה יותר נמוכה: מנורת מסך וכבלים למיניהם). מבירורים שביצעתי מול מספר מעבדות מדובר על תיקון שמוערך בסביבות ה 400 ש"ח. נראה לי מוגזם על פעולה כ"כ פשוטה. לכן, אני מעוניין לבצע את ההחלפה בעצמי ( ולקחת את הסיכון שמדובר בכלל במשהו אחר). השאלה היא איפה אני יכול למצוא רכיב כזה? במעבדות לא מוכנים למכור את הרכיב עצמו במחיר זול יותר. לכן, איפה הוא אוכל לקנות אותו? אגב, מה דעתכם על המחשב ( מעבד כפול …

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by ophir555,

התחדשתי במחשב נייד לנובו העלות קרוב ל 6000 שקל כולל הרחבת אחריות ל 3 שנים חודש ימים עבר ו....המחשב פתאום לא נדלק. פשוט אין שום תגובה מכפתור ההפעלה. יש לציין כי המחשב עבד במשך החודש אולי כשבועים ( שבועיים הייתי בחו"ל) , עכשו אני עצבני וכועס. התקשרתי לשרות לקוחות ועכשו צריך לחכות שיתאמו איתי ויבואו לקחת אותו למעבדה . ההחזרה עד 10 ימי עסקים כלומר שבועיים במקרה הטוב. מסתבר שהם אולי מודעים לבעיה ויעצו לי לנסות ולפרוק את המתח העודף שאולי תוקע את המחשב , טעינה יותר מ 100 אחוז,( כך הנציג בטלפון), יש דבר כזה? ( לחיצה ארוכה 10 עד 15 שניות על כפתור ההפעלה, מנוחה 5 שניות ולחיצה רגילה). לא עבד .אני חושש מהמעבדה כיוון שראיתי איך מתייחסים במעבדות גדולות אחרות למכשירי חשמל. (…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. המטרה היא אוברקלוק ומשחקים כבדים. המפרט: AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 925 ש"ח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 920 ש"ח G.Skill 512MB (2x256MB) PC4400 DDR550 LD 2.5-4-4-8 DualChannel Edition 1,600 ש"ח Maxtor 160GB SATA 150 8MB 7200 RPM Hard Drive Kit 646 ש"ח NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 380 ש"ח Mitsumi floppy 1.44 55 ש"ח Thermaltake Modern Life Style Damier 6000A 975 ש"ח OCZ ModStream Power Supply 520W 760 ש"ח 2300 PowerColor Radeon X800 XL PCX 256Mb DDR3 Video סה"כ 8300 ש"ח בכללי מה אתם אומרים הצעות לשפר להוסיף להוריד רק אני צריך שתוסיפו לי קירור למעבד יענו איזה מאוורר מהגדולים האלה. תודה לכולם!

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. * מטרות המחשב? המחשב ישמש לעבודה משרדית וצרכי אינטרנט למיניהם _אבל_ גם לעריכת סאונד ומוזיקה! * גודל המסך? לא קריטי * משקל רצוי? שלא יהיה כבד בקטע דפוק * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק כמה שיותר בהתאם למחיר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) שיהיה הרבה יו.אס.בי * בלוטות? בכיף * גודל מינימלי של כונן קשיח? תכלס, שיהיה גדול. יהיו בו הרבה קבצי וידיאו וסאונד. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אם יש למה לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות לחברות מוכרות אבל לא ממותגות, כלומר HP נחשב מבחינתי ממותג.. אסוס לא. שונא HP.. הם גייז. הערות נוספות: המחשב צריך לתת יכולת עיבוד גבוהה.. אני עובד עם קיובייס, לוג'יק, סרט…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Cyron,

בקיצר: מעבד, לוח, זכרון 512, HD רצוי 200gb, מארז+ספק איכותי, כרטיס מסך - אני לא ממש משחק הרבה אבל אם יתחשק לי פתאום אני רוצה שהוא יהיה סבבה ויוכל להריץ כל משחק חדש תודה מראש חנות: כל חנות באיזור חיפה והצפון

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by yotamgiu,

שלום רב לכולם. אני חושב לקנות את את הAlienware m11x . אני מתלבט בין המפרטים. יש את המפרט הראשוני שבעל מעבד intel core2duo ו8 ג'יגה ראם. את הI5 עם 4 ג'יגה ראם. ואת הi7 עם 8ג'יגה ראם. אני מעוניין במחשב שיוכל לערוך סרטים, מוזיקה, סרטי HD, משחקים, פוטושופ ושיהיה נייד ובגלל זה בחרתי במחשב הספציפי הזה... אבל לא רוצה לקנות מפרט חזק יותר סתם.... מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימדי? ישמש אותי כסטודנט + לצורך עיבוד תמונות/ * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-14 אינץ'. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) פחות משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? עדיפות למקלדת מוארת. * משקל רצוי? בשאיפה עד 2 ק"ג - אבל לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) מינימום 5 שע…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by orrm,

שלום הייתי רוצה לשדרג את המחשב שלי למחשב הבא: Intel Pentium 4 1.5 Ghz Intel D850GB Motherboard Samsung RDRAM 800 - 1GB Gainward Geforce4 Ti4600 Creative Soundblaster Live 5.1 Platinum Mitsumi 1.44 Toshiba 16/48 DVD Plextor 48X24X48 Logitech Cordless Desktop Pro האם זה כדאי? משתלם? מה דעתכם על המפרט?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. מחפש מעבדה אמינה ומקצועית עם מחירים הוגנים ושירות אדיב. תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  25. Started by aviatan7,

שלום,אני מחפש מחשב נייד טוב אני צריך מחשב נייד שיהיה נוח וטוב למראה במבחינת העבודה עליו. לרוב יהיה העבודה עליו באינטרנט,WORD,תוכנות שכאלה של אופיס למיניהן בעיצוב גרפי פוטושופ בלבד. צריך שיהיה יחסית מקום במחשב..כ150G פלוס שיהיה מהיר ולא מסורבל ואם אפשר אז שיהיה טוב גם למשחקים קטנים..לא כאלה שדורשים רזולוציה ואיכות מטורפת..משחקים קלים שלא שוקלים יותר מ400 מגה..כמו tatcial ops שיוכלים להעביר אחלה תזמן בנסיעות שצריך.. אשמח לקבל פרטים ומחיר והיכן לקנות וכדומה מצאתי כמה מחשבים ניידים בעיתון שמצאו חן בעיני אבל אני לא ממש מבין בתחום אז אם תוכלו לעזור לי לגבי ה"צרכים" שלי שרשמתי למעלה זה יהיה מצוין. מחשב מחברת ACER Acer Aspire 5738DZG מסך-15.6'' מעבד Intel pentium T430…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים