עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום. אני רוצה להקים שרת שיחליף את השרת המשרדי שלנו. הכי חשוב בשרת זו שרידות של הנתונים. (יהיו 2 HD בRAID וכונן HD חיצוני שיגבה אותם) לצערי השרת נמצא בסביבה חמה יחסית ולכן הוא צריך קירור משל עצמו לא משנה לי הרעש שלו (סולם רעש 1) השרת יריץ windows sbs 2003 וינהל 4 עמדות. מצאתי מפרט במפרטים מומלצים שיהיה הבסיס. http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133349&section=293&target=רב%20תכליתי מעבד Intel Core i5 - 750 - 2.66GHz קירור למעבד SCYTHE MUGEN II לוח אם - מומלץ GIGABYTE GA-P55M-UD2 אבל לא מצאתי אם יש לו יציאה רגילה של מסך. זכרונות 4096MB (2048MBX2)1066/1333 MHz DDR3 כונן קשיח למע' הפעלה - SAMSUNG F3 500GB 32MB SATA2 7200 RPM כונן קשיח ב1RAID למידע - 2* SAMS…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אז ככה ישנם דרישות מאוד פשוטות: המעבד חייב להיות i7 עם יכולות לוירטואליזציה לפחות 8גיגה זיכרון ראם (ddr3) הארדיסק בנפח כמה שיותר גדול אבל חייב להיות 7200rpm כרגע ssd לא בא בחשבון כרטיס מסך לא כל כך מעניין אבל אף פעם לא מזיק המחשב אמור לשמש לשתי מערכות הפעלה win 7 ו win serrver 2008r2 שתי מערכות ההפעלה כמובן 64bit המחשב ניקנה בארהב והתקציב הוא עד 1100 גג1200 דולר אשמח אם תעזרו ל כמה שיותר מהר תודה . גיל.

• 12 תגובות
    • 877 צפיות
  3. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד שיתאים לשני צרכים עיקריים: 1. צפייה בסרטים 2. שימוש בתוכנות גרפיקה ואנימציה הסיבה לסעיף 2 היא שלאחרונה אני מתעניין בתחום האנימציה והחלטתי להתחיל בלהתנסות בתוכנות הבסיס (photoshop, flesh) ובהמשך גם בתוכנות המתקדמות יותר (after efect, 3dmax וכו'). קיבלתי המלצה על מחשב dell studio 1557 להלן המפרט באייבןרי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4716&CatCode=315 הבעיה היא שבמחשב הזה כרטיס המסך הוא של ATI ושמעתי מהרבה אנשים שלתוכנות גרפיקה מומלץ להשתמש בכרטיס מסך של NVIDIA ברור לי שבמחשב הזה אני לא ייצור את הסרט החדש של PIXAR אבל בכל זאת חשוב לי שהמחשב יהיה חזק ויתמוך בתוכנות הרלוונטיות כדי שתהיה לי התחלה חלקה. מה בעצם אני שואל? 1. מה ד…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by satlan1,

שלום, נשפכו לחבר שלי מים על המחשב הנייד של LG.. הוא כיבה אותו ישר וניסה לייבש עם פן ואחרי איזה שעה הדליק שוב, והמסך שלו נהיה אפור אבל המחשב עולה. מה הוא צריך לעשות במקרה כזה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by ilia121,

אהלן אנשים, אני מעוניין לקנות מחשב חדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בוא נזרום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Lightroom, Matlab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא חושב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" DELL 2412 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש …

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  6. Started by lphnt,

1. התקציב המקסימאלי 3500 א) האם לנצל את כל התקציב לנצל ב) עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב 500 2. מה שימושי המחשב תכנות א) תוכנות עיקריות: Visual Studio, VMWare, LAMP ב) גיימינג: המחשב לא מיועד לגיימינג, אבל אני כן רוצה אופציה של חיבור 2 מסכים במקביל 3. ציוד הקפי: אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלול (OC) לא 7. מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות: בלי תוכנות, עם הרכבה. 8. העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית: כל חנות באיזור המרכז 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן: ממש לא קריטי, אבל לוח אם שבא עם חיבור IDE אם קיים כזה 10. שדרוג המחשב: לא תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  7. Started by AcidBurn10,

שלום חברים אני צריך המצלמה לכמה דגמים של מחשבים נייד באיזור ה-6500-7000 ש"ח אני חושב על 3 החברות "הגדולות" HP,DELL,SONY ... פלטפורמה חדשה (סנטרינו2) של אינטל (ICH9M). אם יש המלצות לחברות אחרות אשמח לשמוע. שיהיה דיסק גדול 250 ומעלה זיכרון לפחות 3 ג'יגה , חיבורי HDMI , כמה שיותר USB , וגם TV-OUT. מצאתי דגם אחד של HP עד עכשיו: HP Pavilion dv1190ej עולה בסביבות ה-6500 ... תודה !!!!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלומות פורום Hwzone, אבי זקוק למחשב נייד חדש לאחר שהקודם שבק חיים. אני די חדש בכל העניין של מפרטים לניידים, אז עימכם הסליחה אם אני אומר דברים מפגרים דרישות: מהיר WiMax צריבה(אולי צריבת DVD גם?) צריך להריץ בעיקר יישומי אופיס פשוטים, אבל קבצים ענקיים(למשל מצגת של 400 שקופיות מפורטות מאוד בפאוור פוינט) ולכן דרוש בעיקר מעבד טוב וזיכרונות טובים, אין צורך להשקיע בכרטיס גרפי מעבר למשהו שיריץ Icy Tower. תקציב: סביבות ה5000 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  9. ערב התקציב עלה ולכן אני מבקש מכם שוב בבקשה להרכיב לי מפרט בתקציב שלא ירד מ5 אלף ולא יעלה על 6אלף ולא יכלול מסך. המסך שלי הוא ה24 אינץ' של LG אין צורך ברמקולים וציוד הקפי וגם לא צריך הארד דיסק בנוסף לזה אני רוצה לקבל חוות דעת על מפרט ב4K ולדעת אם הוא טוב מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤883 לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS3L ¤589 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 1GB GDDR5 DVI HDMI - RETAIL ¤1372 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ¤127 זיכרון: ADATA VITESTA 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 ¤268 מארז: COOLERMASTER CENTURION 534 (ALL BLACK) w/o PSU - זמין במלאי ¤281 ספק כוח: SEASONIC 400W : SS-400ET- OEM ¤284 ק…

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  10. אז ככה, אני לא מבין הרבה ואין לי מפרטים והצעות קודמות, אני צריך את המחשב בעיקר לגלישה ומשחקים- לא מאוד כבדים. אני רוצה מחשב חזק, שירוץ כמה שיותר טוב כמה שיותר זמן. הייתי רוצה מחשב שיהיה טוב מכל הכיוונים, עדיף עם מסך שטוח- 15-17 אינץ' אבל שיהיה טוב. המליצו לי לבקש גם צורב DVD. התקציב שלי הוא בסביבות 7000 ש"ח, אפשר חריגות קטנות. תודה מראש ;D

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by David Mkrtchian,

. מה התקציב המקסימאלי? 5400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה בקטנה(after effects, preimiere) עריכת סאונד(cubase). רצוי לתמוך בגרפיקה הכי כבדה Skyrim/ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Skyrim/Assassin Creed Black Flag . מחפש מחשב שיריץ את הגרפיקה הכי כבדה, ויהיה אפשר לא לידאוג לזה כמה שיותר זמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

12. Started by tk4,

אז ככה אני צריך מפרט ב1750 בלי הארד דיסק בלי צורב ובלי מארז.... זתומרת לוח אם זכרונות ספק כוח ומעבד(כרטיס מסך נראה לי שאני אלך על ה4830 שיש בKSP שעולה 600) בכל מקרה זה יוצא בערך 1150 לכל השאר.... עד עכשיו הייתי נעול על הE5200 שכנראה שבאמת אני אלך עליו, הASUS P5KPL-CM הבנתי שאני אהיה חייב להוריד ת'מהירות זכרונות ל667 אם אני ארצה לעשות OC למעבד אז אני צריך עזרה ממכם לבחור לוח אם טוב לOC... וזכורונת MUSHKIN 800MHZ 4-4-4-12 ES.... תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  13. Started by kurt80,

הנייד שלי הוא Compaq Presario CQ61-430EJ רוצה לדעת אם הקורא כרטיסים המובנה תומך ב SDHC למישהו יש תשובה? תודה

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  14. Started by Julius,

1. מה התקציב המקסימאלי 11k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא מאמין שיהיה צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל המשחקים שיוצאים בזמן הקרוב, ויטצ'ר, גיטיאי, באטלפרונט. ש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  15. Started by TheGame,

שלום לכם אני צריך מפרט מחשב חזקקק למשחקים כבדים זה לחבר שלי ... ובו נגיד שזה בשביל משחקים כמו : crysis , call of duty 4 , bioshock .... אתם יודעים משחקים בסגנון הזה עכשיו אני יודע שקרייסס לא יפעל על הכי גבוה בתקציב הזה ... אבל אני צריך שתביאו לי מפרט שיהיה חזקק למשחקים ויפעיל אותם טוב התקציב הוא 4000 ש"ח עם אפשרות לחריגה קלה **** אין צורך במסך , עכבר , מקלדת , רמקולים ... כל אלה כבר יש לו תודה !

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מעניין אותי לדעת האם קיים מנגנון כיבוי אוטומטי שמכבה את המחשב במקרה של התחממות יתר(מכל סיבה אבל במיוחד שהמאווררים לא עובדים טוב..) אשמח לדעת..אני מדבר על ניידים ספציפית.

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. gigabyte - GA-Z77X-D3H intel Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, Tray 2X4GB 1600Mhz DDR3 readon HD 7850 case- Zalman Z9/Cougar Evolution power supply - Antec Neo-Eco 620W hard drive - wd/seagate 500gb

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  18. שלום לכם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש - הצרכים שלי הם משחקים, עבודה על המחשב(ממש קלה), אינטרנט - ושלא יקרטע לי. אז ככה, התקציב כמו שכתוב בכותרת הוא 5 אלף, והחריגה מותרת עד 200 ש"ח. אני רוצה שהמחשב יחזיק כמה תוכנות ברקע, ושהביצועים שלו יהיו בהתאם. לא צריך: מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, כוננים, מארז, וכנראה שגם ספק. לצורך העניין, יש לי HEC 400W אז אני לא יודע אם הוא יחזיק את המערכת החדשה, החלטה שלכם. המפרט הנוכחי שלי הוא: Intel P4 2.4, 6600GT, 1G Ram, 60GB HD, Intel MB D845EBG2. זהו כעקרון, אם להגיד את זה בכנות הוא מחזיק לי ומריץ לי הרבה דברים בלי בעיה, אבל יש לי הזדמנות עכשיו ואני לא ארצה לפספס אותה.. הבעיה היא, שאין לי הרבה מה לעשות עם ה1G RAM, מכיוון שזה גם DDR1 וזאת ת…

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  19. אני רוצה לשדרג את ההזיכרון השאלה אם כל הזכרונות מתאימים ואיך אני יודע אם הזכרונות מתאימים לדוגמא http://cgi.ebay.com/Samsung-2GB-2x-1GB-PC2-5300-DDR2-Laptop-Memory_W0QQitemZ140213216439QQihZ004QQcategoryZ152542QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  20. Started by muskito,

שלום רב, המפרט הבא הוא כבר כזה שלאחר הורדת המחירים, אשמח לקבל את חוות דעתכם. מבחינת הרכיבים המצויינים במפרט - אלו כל הרכיבים אותם אני צריך, למיטב הבנתי המארז שבחרתי כולל ספק (תקנו אותי אם אני טועה): מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1090 לוח אם: ASUS P5B-VM מחיר: ¤756 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3320620AS מחיר: ¤541 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤716 מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN מחיר: ¤409 מחיר סופי: ¤3604 תודה!

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  21. שלום חבר'ה , כמו שרשום בכותרת - זקוק להמלצות על מפרט למשחקים וסרטים (וכמובן גם אינטרנט), ללא תקציב ספציפי (אחי עדיין לא סגור על תקציב - אבל לא להגזים יתר על המידה). אני חשבתי על מפרט דומה לשלי +-. מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 591 צפיות
  22. אחר התייעצו בפורום קניתי את הלנובו שלא תבינו- מחשב פצצה מהיר נוח אבל המידות שלו קצת גדולות למה שאני צריך. הוא דק מאדד אבל רחב מדי בשבילי והמקלדת לא נוחה לי. אחרי שהארכתי לו אחריות ל 3 שנים והתקנתי עליו אופיס החלטתי למכור אותו- ברור לי שאפסיד עליו אבל אלה החיים. אם מישהו מעוניין שיפנה אליי.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם, עשיתי חרישה קלה בשבוע אחרון על מפרטי ניידים. הגעתי למסקנה שיש הפרש די גדול במחיר בין הארץ לחול. לדוגמא: מחשב נייד dell latitude d505 בארץ עולה 6.5K בממוצע אותו מחשב עולה באתר של Dell כ 1100$ שהם 4700 שקל. הבדל ש 2000 שקל כמעט. מה שאומר שכדאי מאוד לקנות מחשב נייד בחול. (יש לי עוד דוגמאות גם לגבי ניידים של HP ) את כל זה עשיתי כי אני מחפש נייד לחברה שלי שהיא סטודנטית. אני מחפש נייד עם משקל נמוך וזמן סוללה ארוך. (תקציב 6000 שקל) כמה שאלות: 1. האם כדאי להביא מחו"ל נייד ? 2. האם הסלרון M מספיק חזק לצפייה בסרטים והאם הוא כמו ה pentium M מבחינת חיי סוללה. 3. האם כדאי לחכות להוזלת המחירים המתוכננת ? תודה נ.ב עברתי על ההודעות מהחודש לגבי מחשבים ניידים וראיתי שהמון א…

• 17 תגובות
    • 4.4k צפיות
  24. היי, חבר שלי ביקש ממני להתקין לו Windows XP מאחר ו-Windows Vista מאיטה לו את הנייד. אבל במהלך ההתקנה של ה-XP, הופיעה לי מין שגיאה ובה כתוב: Setup did not find any hard disk drives installed in your computer. Make sure any hard disk drives are powered on and properly connected to your computer, and that any disk-related hardware configuration is corect. This may involve running a manufacturer-supllied diagnostic or setup program. Setup cannot continue. To quit Setup, press F3. אבל הבעיה היא לא בחומרה, כי כשאני מנסה להתקין ויסטה שוב, הוא מזהה ללא בעיה את הד.קשיח. אני זוכר שהייתי צריך לעשות משהו כדי שההתקנה של XP תזהה את הדי.קשיח בנייד, רק שאני לא זוכר מה עשיתי (כי אני לא…

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  25. לאחר מספר התלבטויות והרצון האז של הגיימניג שהיה קיים בי בעבר החלטתי. אני לא צריך את זה יותר אולי בעוד 3 שנים יהיה לי זמן ועד אז חבל על הכסף. בקיצור אני לומד הנדסת מערכות מידע בטכניון. אני מעוניין לרכוש את המחשב עם סוללה 9 תאים. מnotebookclub. עם מעבד core i5 520. מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.