ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
נשאר עוד קצת אחריות איזה שנה או משהו כזה אולי פחות... כמה הוא שווה אם עכשיו אני מחליט למכור ולשדרג ?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים, מחפש מפרט עבור חבר 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש ב-Office, צפייה ב-YouTube, שימוש בוואצפ וכד׳ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול …
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6300ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מימוש התקציב בין 6000-6300 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וסרטים באיכות hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מוזיקאי והחלטתי להשקיע בלקנות מחשב חדש לעשיות המוזיקליות שלי, שדורשות הרבה כוח עיבוד. תכננתי לקנות מפיסי פאוור את המחשב הבא: http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=150&products_id=1665 להלן המפרט שלו: [table] [tr] [td] מעבד[/td] [td] Intel Core i7-3820 3.60 ~ 3.80 GHz x4 QUAD CORE 10MB Cache[/td] [/tr] [tr] [td] קירור מעבד[/td] [td] Ultra Silent 6 Heat-Pipe CPU Cooler[/td] [/tr] [tr] [td] מערך שבבים[/td] [td] Intel X79 Express Based Main Board[/td] [/tr] [tr] [td] זיכרון[/td] [td] 16GB (4096x4) DDR3 1600MHz - Tested For Dual Channel[/td] [/tr] [tr] [td] קירור פאסיבי ללוח[/td] [td] Silent Passive Bridge & Mosfet Heatsink[/td] [/tr] [tr] [td] ממשק…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום שוב, אני שניה וחצי לפני החלטה על קנייה של מחשב נייד (כבר יש הצעות מחיר והכל..) אני רק צריך לבחור מבין 2 הדגמים הבאים: 1. סמסונג NP510R5E-S02IL http://ksp.co.il/?uin=18190 2. סמסונג NP370R5E-S01IL http://ksp.co.il/?uin=18189 הבדל בין הדגמים הינו המעבד שלאחד הוא חסכוני יותר בחשמל והשני טיפה יותר חזק. למישהו בפורום הנכבד הזה יש דרך לעזור לי להכריע את מי מבין שניהם לקנות? :-) יש לציין שהצלחתי לקבל הצעת מחיר פחות או יותר דומה לשניהם, כלומר אין הבדל משמעותי במחיר. אודה מאוד!!
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לשדרג את המחשב שלי בחומרה הבאה : לוח אם, זיכרון ומעבד. אין צורך ב מארז כ.מסך וכל ציוד הקפי אחר. למטרות גימינג ועריכת וידאו אין צורך ב OC. משחקים עיקריים (לא כבדים מאוד) ורצוי על הגדרות וידאו מקסימאליות (גבוהות) ------------------------------- אם אפשר תזבירו לי אם לבחור ב אינטל או AMD ב ASUS או ב GIGABYTE. תקציב: עד 1600ש"ח.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד שיהיה יחסית קל , שלא יהיה בצורה של מחשב גיימינג , אבל עם כרטיס מסך שלא מובנה עם המעבד . שימושים : סרטים גלישה והורדות , בנוסף משחק LEAGE OF LEGENDS . לא משחק משחקים נוספים יותר אשתמש בו הרבה ליד המיטה ככה שמסך טאץ ומתקפל יהיה מדהים בעיני . לכן חשבתי על : Lenovo Yoga 710 - http://ksp.co.il/?uin=36823 יש בו הכל מהכל , אני קונה את המחשב מאילת. מה לדעתם אני צריך לקחת ? יש אופציות אחרות יותר טובות להערכתכם ? אני שם כאן פורמט חיפוש : 1. מה התקציב המקסימאלי? 5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך וכמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיך שלא לחרוג , אלא …
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1000-2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב לנערה בת 12 - לצרכי הלימודים + מוסיקה, סרטים, גלישה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן OC 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מתכננים רכישה של מחשב גיימינג? הגעתם למקום הנכון. במדריך זה נעשה לכם סדר ונראה איך ניתן לקבל את התמורה הגבוהה ביותר עבור הכסף שלכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%97%d7%a4%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%90%d7%9c-%d7%aa%d7%9c%d7%9b%d7%95-%d7%9c%d7%90%d7%99%d7%91%d7%95%d7%93-%d7%9e%d7%93/
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא צריך שהוא יכלול מסך,מיקלדת,עכבר,סידירום וצורב תודה לעוזרים זה בישביל חבר!!
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תקציב: עד כ-6000 ש"ח (ניתן לחרוג קלות) מטרה: לימודים בעיקר (מדעי המחשב), קצת משחקים. גודל המסך: 15.0 - 15.6" רזולוציית מסך: רצוי FHD מעבד: רצוי I7 דור 3 משקל רצוי: כ-2.5 ק"ג האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא, אבל תמיד טוב שיהיה. האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI בלוטות: לא נדרש גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB ומעלה, HDD, 7200RPM כונן CD/DVD, צורב: רצוי שיהיה כונן DVD וצורב (אך לא חובה עבור הצורב). כונן Blueray: אין צורך האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא האם בתקציב צריך להכניס רישיון למערכת הפעלה: כן האם יש העדפה לחברה כלשהי: לא
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך מפריט אם תקציב מקסימום של עשר אלף שקל. המחשב ישמש למשחקים, לעבודה, ולסרטים בקיצור הכל ביחד. לא כולל ציוד היקפי רק מחשב. הדרישות המינימליות שלי הם. מינימים 3700 מעבד, מינימום 6800 כרטיס מסך, זיכרון 80 ג'יגה ופנימי ג'יגה. ורצוי שתביאו לי מוצרים של חברות טובות ומוכרות לכרטיס מסך וללוח אם כמו: msi, gygabite, asus. ניסיתי לעשות תמפרט בעצמי אבל אני לא בטוח שיצא לי ממש טוב. את המארז אני רוצה שיהייה שחור מעוצב טוב ושיחד אם זה הוא יהייה שקט (אם בולמי זעזועים שלא ירעיש אם יש תקציב) זה הכל. תודה לכל העוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דגם מחיר כמות AMD ATHLON 64 3200+ BOX 1520 ¤ 1 ALBATRON K8X800 Pro 580 ¤ 1 ADATA DDR 512MB 333MHZ 630 ¤ 2 WD 120/7200 SATA 8MB 580 ¤ 1 SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 256BIT 1385 ¤ 1 LITEON DVDX16 210 ¤ 1 LITEON 52X32X52 OEM+SW 215 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 A-top X-Blade Gaming Case 400W Blue 580 ¤ 1 מקלדת מולטימדיה 80 ¤ 1 CREATIVE Inspire 5.1 T5400 720 ¤ 1 דעות הערות ושיפורים למיניהם יתקבלו בברכה... אגב, ללא אוברקלוק! העכבר יצטרף מאוחר יותר 510 מחו"ל.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לאמא שלי - כלומר שימושיים בסיסיים ביותר: אינטרנט, יוטיוב ופה ושם שימושים משרדיים. * מטרות המחשב? אינטרנט, יוטיוב ושימושים משרדיים. * גודל המסך? 15", עדיף מט. לא צריך מסך מגע. * רזולוציית המסך? 1920*1080. * משקל רצוי? לא קריטי, אבל גם לא 3.5 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד, אבל שישרוד זמן סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI לחיבור מסך חיצוני.. * כונן אופטי? קשה.. קשה.. כנראה שעדיף שיהיה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני שורד יפה עם אסוס (N550), אבל אשמח לעוד הצעות. כנראה שרוב השימוש שלו יהיה בבית ככה שלא צריך בהכרח משהו דק/קל קיצוני. תקציב כאמור: סביב 3000 מחוץ לאילת (המחשב ייקנה באילת סב…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי כןלם מעןניין ברכישצ All in One מחשב בארה"ב.. ןלשאלןן: 1. מה התקציב המקסימאלי? $1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשאר במסגרת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? $500 2. מה שימושי המחשב? גרפיקה (photoshop, illustrator, after effects), פיתןח web, ישןמי word 3. האם יש צורך בציוד הקפי: מקלדצ + עכבר. עדיפןת ל windows מערכת הפעלה, רצוי "23 מסך ןמעלה עדיפןת לרכישה מ http://www.bestbuy.com/ תןדה לעןזרים
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לסבתי התקלקל המחשב וצריך להביא לה אחד חדש או אחד יש שנייה בלי מסך שיש לה ומקלדת ועכבר . אני לא רוצה מחשב מהיר אבל משהו שיחזיק כמה שנים ורצוי שיהיה יציב ולא יתקע עכשיו מה עדיף לי מחשב חדש שראיתי אפילו ב1000 שקל שהם בטח מרכיבים חרה או יד שנייה ב700 שקל שנראה בסדר. דרך אגב מה אני צריך לקבל עבור 700 שקל למחשב יד שנייה בערך מהחינת המפרט.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם כאשר מחליפים דיסק קשיח פגום לדיסק קשיח חדש,החברה מבצעת שכפול המידע 1:1?האם הדבר בטוח כלומר לא יוצר בעיות. לחבר שלי יש מחשב נייד ויש עליו מחיצת שחזור הוא צריך להחליף דיסק קשיח האם המידע בדיסק קשיח ישמר כמו לפני החלפת הדיסק הקשיח?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרגע DELL vostro 1014 והוא כבר לא סוחב, אז הוא נשאר כמחשב גיבוי. אני רוצה לקנות אחד חדש וחזק , במסגרת התקציב, שיעשה את העבודה ולא יקרוס כשמלא תוכנות פתוחות (firefox עם תוספות ומלא טאבים פתוחים, פוטושופ {פרויקטים כבדים}, אפטר אפקטס{עם דרישה הולכת וגדלה}, תלת מימד בעתיד הקרוב וכו'...). מטרות המחשב? עריכה גרפית (פוטושופ + עריכת וידאו + תלת מימד), משחקים (פחות חשוב,רצוי FIFA 2014 וכאלה) , צפיה בסרטים, גלישה ואופיס. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה * רזולוציית המסך? HD 1366x768 ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה * משקל רצוי? רצוי מאוד שיהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה. מסתפק גם ב-40' דק של עבודה רציפה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני מחפש נייד עד 13 אינץ חשבתי על זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4644&CatCode=315 מצאתי מחשב שנראה יותר מתקדם http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4828&CatCode=315 מה אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אין צורך במסך או ציוד היקפי, התקציב המקסימלי הוא 6000 ש"ח ללא חריגות,שידע לסחוב VM, Visual Studio, פוטושופ(עריכות צילומים), לא מתוכנן שדרוג, כי אני רוצה המחשב הזה יסחוב לי כמה שנים קדימה, נגיד 3-4 שנים. רצוי שיהיה בו כונן 128 של SSD ועוד כמה טרות בכונן רגיל. הייתי שמח לקבל מידע על מחשבים עם 64GB זיכרון, אילו לוחות אם תומכים בזה והאם הוא יכול להיכנס בתקציב ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את המחשב הגדול באחד קטן וקומפקטי אבל עדיין שיענה על הדרישות שלי : אינטרנט, אופיס, סרטים FHD. הרכבתי את המפרט הבא , אשמח לשמוע דעתכם. מיני מארז עם ספק כח Antec ISK-110 VESA Mini-ITX Desktop case מעבד אינטל Intel Core i3 3220 3.3Ghz 3MB L3 Cache s1155 - Tray לוח אם Asus P8H61-I R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרון מחשב Kingston ValueRam 8GB DDR3 1333Mhz כונן קשיח Samsung 840 Series MZ-7TD120BW 120GB SSD SATA III קירור למעבד Thermaltake Slim X3 80mm CL-P0534 סה"כ העלות היא בסביבות 2200 ש"ח כאשר אין לי בעיה להגיע ל 2500-3000 האם משהו חסר במפרט / האם כדאי להחליף פריט מסויים ? תודה על העזרה [h=1][/h]
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעבד: E5450 XEON מותאם לתושבת 775 (מעבד זהה ל Q9650) לוח: INTEL DP43TF זכרון : 4 כרטיסים של 2 גיגה כל אחד ,DDR3 ,מהירות 1333 . סה"כ 8 גיגה RAM כרטיס מסך : GTS250 של LEADTEK עם 512MB צורב: DVD של LG ,חיבור SATA דיסק : 250GB, טושיבה קרור סטוק למעבד ספק : 500W REAL של EZCOOL מארז :מיד טאואר לא ממותג אבל כחדש.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היה לי לפטופ של סמסונג 14" סדרה 5 של סמסונג שמאוד אהבתי (כי ה-14" מאוד מתאים לי בגודל ובמשקל, והמחשב גם היה דק יחסית ומעולה) לצערי הוא התאדה ואני מחפש מחליף: 1) עד 4000 ש"ח * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, עריכה בפוטושופ * גודל המסך? 14 עדיפות למסך מאט ואין צורך במגע * רזולוציית המסך? יותר חשוב איכות המסך, FHD בתקציב יתקבל בברכה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי. עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כדאי שיהיה HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ברור לי שבתקציב יהיה קשה לקבל SSD, כנראה אשדרג בעתיד אז שיהיה מחשב שאפשר. * כונן אופטי? לא חשוב * האם דרושה תמיכה בתחנת…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הנה המפרט שלו בבקשה תגיבו מהר כימחר אני קונה אז אם יש לכם הצעות הערות מפרט חלופי באותו תקציב בבקשה תציעו פה AMD XP 2000 מעבד Gigabyte GA-7VAX KT 400 בורד 256 DDR MICRON 266mhz זכרון Creative LIVE 5.1 כרטיס קול Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO כרטיס מסך DVDX16L/G סידי רום 40.5 GB 7200 RPM הרד דיסק Creative INSPIRE 5300 רמקולים Midi atx p4 400w מארז MAG 17-786 PF 0.25 flat מסך TEAK FLOPPY כונן דיסקים LOGITECH SCROOL MOUSE עכבר INTERNET USB QUANTUM מקלדת סה"כ 6500 אני חושב להוסיף עוד 300 שקל ואז הזכרון יהיה 512 שווה או לא שווה?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות בנייד נייד אבל מתלבט עוד. משווק זה אמין? שמעתי הוא עושה מיקור חוץ בנושא מכירות. מישהו קנה אצלהם? מה הייתה חוויה שלכם?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-