עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. צריך מפרט שיכלול בתוכו מספרט הכי תותח ב22,000 ל oc רצחני ללא מסך מקלדת עכבר ורמקולים המפרט אגב למשחקים ו ל oc

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. היי חבר'ה.. דודה שלי וביתה צריכות מחשב למשרד שלה. הן לא מבינות יותר מדי במחשבים, כך שהשימושים הם בעיקר משרדיים, אבל יתכן ותהיה עריכת וידיאו קלילה בעתיד. לא משהו מקצועי שמחייב מחשב ייעודי לשם כך, אבל יש צורך בצורב DVD וחיבור firewire. המחשבה הראשונה שלי היתה המפרט הבא מזיגזג: התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) AMD SEMPRON (2800+) - 1.6Ghz 256K Cache [754 Pin]- RETAIL 3Y EPOX EP-8KDA3J (nForce3 250) - ATX 2Y 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I-D-B) original C2.5 3Y Gigabyte RADEON 9250 (128BIT) - 128MB DDR TV OUT DVI AGPx8 VIVO 1Y Seagate 120GB NCQ 8MB 7200RPM S-ATA 5Y NEC DVD-RW NEC 3520A x16 (BLACK) DUAL LAYER - bulk 2Y MITSUMI 3.5 FLOPP…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אם תוכלו לעשות לי מפרט טוב ב7500 ש"ח? 512 Ram אני רוצה מארז יפה וטוב (יפה זה פחות חשוב...) כולל מסך, עם רמקולים, מקלדת ועכבר, אבל לא להשתגע במחירים של ארבעת אלה... כרטיס מסך של רדאון עם ספק כוח טוב. תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Eliya Melamed,

. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PUBG בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…

5. Started by big_vulva,

אהלן אני מחפש מפרט עבור מחשב להוריי , הם משתמשים בסיסיים - ברך כלל אינטרנט + אופיס + סרטים לא משחקים , אולי איזה משחק פשוט או שש-בש באינטרנט או FLASH כלשהו התקציב 2000-2200 , ללא מסך ! (מסך דק טוב יושג בדרך אחרת) מה שחשוב זה שיהיה תצוגה ברורה + אפשרות חיבור למסך דק אים לוח האם כולל כרטיס מסך עליו (בכלל האים יש עבור דרישות בסיסיות כאלו לוח אם הכולל כ.מסך עליו - שיתן תוצאות יפות ? ויתחבר למסך דק LCD ? ) תודה

• 35 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. יש לי N55SF של אסוס. יש פיתרון פשוט?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by averaraz,

אחרי שחשבתי שיש במלאי את הנייד בוא אני מעוניין במלאי העלו את מחירו ב900 ש"ח ולכן אאלץ לחפש נייד תחליפי בעזרתכם, דרישותי: מעבד: אם אפשר מסידרת T8XXX או לפחות T7500 זיכרון: 2GB כרטיס מסך: משולב של אינטל(הכי חשוב שלא יהייה של אנבידיה) מסך: 14.1 ואיכות בנייה טובה בחיפוש אחרי הנייד מצאתי שני דגמים מעניינים אשר עונים על הדרישות והייתי רוצה את דעת המומחים: ASUS Z99 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2777_2842&products_id=22121 איך הניידים של אסוס ? מישהו מכיר את הדגם? והאחריות שלהם טובה? המשחב השני NEC Versa S970 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3497 מישהו נתקל בניידים של נק ויכול לספר עליהם משהו? הביקורות בחו"ל בעיקר מספרות על מסך לא הכי איכותי…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Red Sparowes,

המפרט הבא לפני קניה שינוים \ המלצות בבקשה התקציב 6500 שח ללא חריגה מהתקציב למשחקים Thermaltake Xaser VI MX Red Window----₪ 322 מעבד Intel Core i5-2500 Box-----₪1029 לוח אם Gigabyte GA-PH67-UD3----₪525 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB----₪270 זיכרון Patriot DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27----₪106 x2 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD6950 2048MB DDR5 PCIe-----₪1569 צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD ------₪95 ספק כח Seasonic S12II 620W------₪422 קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2-----₪138 הרכבת מחשב חדש הכוללת פתרונות קרור + בדיקת מאמץ 24 שעות לכל הרכיבים -----₪99 רמקולים למחשב Creative SBS A120 2.1 -------₪196 עכבר Razer Abyssus-----₪…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. EPOX 4PDA3I + 2.6Ghz 800+ 2x 256MB DDR400 WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 ASUS CD-ROM X52 NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 COMPUCASE CI-6a19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE - black Microsoft - Multimedia Keyboard - PS2 - BLACK Microsoft - Basic Optical Mouse - USB -Black התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) EDIMAX ES-3108P 8 Port Switch 10 /100Mbps, Plastic זכרונות של SamSung FX5200 שאני מביא .. איך יהיו הביצועים ? :\ עזבו משחקים , בכלליות , הרבה תוכנות הרבה IE פתוחים וכאלה.. יחזיק שנה וחצי שנתיים ? 2.6 - כי הייתה הנחה ולא היה עוד 100 שקל ל2.8 ואם כל כך מרגישים הבדל אני יעשה OC ל3 גם.. איך הלוח אם ? וקניתי מZigZag2000 - בגלל השירות המעולה!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by boy toy,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים SSD NVME 2280 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מ…

11. אני הולך לקנות נייד של אסוס דגם K52F יש שתי חברות שנותנות אחריות אני מכיר את רונלייט מישהו מכיר את ויז'ואל והתנסה בשירות שלהם? אופציה ראשונה מחנות אלקטרו פוטו בתל אביב אחריות של רונלייט 3600 +39 משלוח אופציה שניה KSP כולל תיק ועכבר אחריות של ויז'ואל ב3690 אני גר בירושלים ורוצה שהמחשב יגיע עד ערב החג תודה חזי

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. AMD Athlon 64 X2 TK55 1.8GHz 2x256kb L2 1.8Ghz 1024x2 \ 800mhz DDR II NVIDIA® Geforce 8400 128MB Up to 896MB NFS UNDERGROUND 1 איטי בו משומה ועוד כמה משחקים ביניהם RESIDENT EVIL WINDOWS VISTA HP

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום לכולם. אשמח לעזרתכם בבחירת מחשב נייד לאחיינית שעולה לחטיבה. דרישות עיקריות - שיהיה קומפקטי וקל משקל. שימושים: אופיס וגלישה קלה. מערכת הפעלה מובנית זה מעולה, אך לא חובה. תקציב - סביב ה2000. אם אין ברירה, אז יותר ומינימלי ככל האפשר. חשבתי על משהו בכיוון HP 14" - gomobile.co.il/items/3561480 או lenovo 14" - https://dsa-sys.co.il/מחשב-נייד-lenovo-thinkpad-e14-20ta002jiv-לנובו/ אשמח לחיזוק או המלצות טובות יותר. תודה מראש ויום טוב.

14. 1. מה התקציב המקסימאלי?2200 למחשב בלבד, מסך בנפרד. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית + גיימינג קל עד בינוני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. heroes, gta -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיין אין מסך. נא להמליץ לי על מסך שיהיה טוב לסטודנט שקורא הרבה. המחיר למסך בנפרד. 21 אינץ' נראה לי סבבה.... התקציב למחשב 2200 מסך…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by memem2,

שלום. תכננתי לקנות נייח בקרוב, אבל לא מזמן הנייד שלי הפסיק לעבוד. הסיבה היחידה שאני צריכה נייד היא לצפיה על מסך הטלויזיה, אם אני אקנה נייח הוא ימוקם באותו חדר כמו הטלויזיה אבל במרחק כמה מטרים וכנראה שאי אפשר יהיה לחבר כבל בינו לבין הטלויזיה. האם יש אפשרות להשתמש בחיבור אלחוטי לצפיה על מסך הטלויזיה האם זה מומלץ? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום. פירמטתי את המחשב הנייד שלי ועכשיו אין לי אפשרות לשים בו WIRELESS ואין לי BLUETOOTH וכרטיס קול ולא כלום, אני חייבת הורדות של הדרייברים, מצאתי הורדה אחת והיא לא עובדת לי טוב: http://uploading.com/files/get/48KAOEJY/ בבקשה שמישהו יביא לי כמה הורדות אני מיואשת.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. מעבד Phenom 9600 Socket AM2 BoxוAMD 1,038 ספק כח Liberty 400WוEnermax 354 כרטיס גרפי nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIeו Leadtek / Gigabyte (תגידו מה עדיף שניהם אותו מחיר) 1,037 זכרון וDDR2 2048MB 800MHZ CL4וG.Skillו 238 דיסק קשיח וWD3200AAKSוWestern Digital 298 לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-S2H 448 סה"כ 3412 אז מה לשנות להוסיף להוריד איך הוא סך הכל??? זה המפרט הראשון שהכנתי....

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Tov_Tov,

שלום לכולם, אחי מעצב פנים לפרנסתו ומחפש לקנות מחשב חדש, הוא שנים עובד עם MacBook PRO הדיוט לחלוטין בכל עניין הווינדוז (לחלוטין) וגם ממש מקובע בעניין המאק. ניסיתי כל דרך אפשרית לשכנע אותו לקנות PC, כנראה שזה לא יקרה. הוא חדש בתחום ורק נכנס לעולם הזה של עיצוב ואדריכלות פנים. * התוכנות שהוא כנראה איתן יעבוד הן - SketchUP + VRAY, Photoshop, AutoCad * תקציב נראה לי קצת מיותר אבל כעקרון עדיף כמה שפחות (14,500 ש"ח מינימום מין הסתם) * הוא עובד כיום עם Galaxy S5 וכנראה שבעתיד יעבור לאייפון וגם יקנה אייפד כדי ככה שהסנכרון הנוח בין המכשירים חשוב לו, כדי שיוכל להציג שרטוטים תמונות וכו' ללקוחות. (אני מודע לאפשרות לעשות זאת גם עם אנדרואיד, אבל בשבילו זה "מסובך"), ככה שזאת סיבה נוספת…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Junky,

שלום אני חדש פה, הייתי רוצה שתרכיבו לי מחשב בתקציב סביבות ה9 אלף שקל, הייתי רוצה שתתנו דעה על המפרט הזה AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Venice DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D GeIL 2GB 2*1GB Value PC3200 DDR400 Dual Channel Westren Digital SATA 36.7GB 10000 RPM Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RP Leadtek Geforce PX6800GT 256Mb Retail PCI-Express SLI LG DVD 16x48 Black OEM NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk Enermax 485W EG495P-VE FMA 20/24Pin Power Supply המפרט הזה הוא לא כולל מארז, הייתי רוצה שתמליצו לי על מארז טוב, יפה ושיתאים למחשב שלי. תודה

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by GoLB0,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, תכלס אפשרי גם יותר מכיוון שאני לא קונה מחנות מסויימת אני קונה הכל דרך היבואן כי אבא שלי מכיר מישהו שיכול לעזור לנו עם זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V כאשר יצא למחשב, BF 4+3, מיינקראפט עם חבילות מודים (זה דורש מפרט חזק), זה לבנתיים, כמובן שאני רוצה את כולם על איכות ULTRA עם 60FPS וגם משח…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. אחותי רוכשת מחשב נייד של dell אבל הוא מגיע ללא מערכת הפעלה וללא כונן dvd עכשיו השאלה היא איך ניתן להתקין את הווינדוס על המחשב ללא שימוש בכונן dvd?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  22. שלום, אני צריך בבקשה עזרה בבניית מפרט למחשב בשביל עריכת גרפית של תמונות ווידאו של HD וגם גיימינג BF4 המטרה שהמחשב יחזיק לפחות 3 שנים, להשקיע על מה שצריך אבל גם לא סתם לבזבז את הכסף 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 8,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל על מה שצריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1,500 אם ממש צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD משחקים ועריכות של ווידאו ותמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות CS6, פוטושופ, אילוסטרייטור, אפטר אפקטס, פרימייר , וגאס וכו' (שימוש דיי כבד וגם לפרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימי…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by אבינר,

היי חבר'ה, אני רוצה להוסיף למחשב נייד Lenovo עוד 2G זיכרון, השתמשתי במדריך שלכם כדי לפרק ולבדוק את הזיכרון שאני צריך לקנות, שהוא מסוג Sumsung DDR3 2G 1333mhz PC3-10700. הבעיה שלי היא שמה שמצאתי באינטרנט לקנייה זה Sumsung DDR3 2G 1333mhz PC3-10600.. אני לא יודע אם זה משנה ואם זה יפריע למחשב לעבוד (ההבדל הוא PC3-10600 במקום PC3-10700 למי שלא שם לב), אבל אני לא רוצה לקנות ואז להתבאס.. באיביי הוא עולה בערך 50 שקל, בארץ 200 שקל והוא לא נותן הרבה מידע על הזיכרון.. מה אתם אומרים? אפשר לקנות אותו בשקט והוא יעבוד לי בסדר?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by dog,

בהתבסס על כאן- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=432974.0 הייתי מגדיר את המערכת שאני מחפש כ"מפרט רב תכליתי- מיינסטרים". השימושים הם בערך על פי האמור ברמה זו בפוסט הנ"ל. רמת שקט רצוייה 8-9. לא מתוכנן oc. ראשית אציין שאני אחד מאלו שלא מחליף מחשב בתדירות גבוהה, אי לכך הייתי רוצה ללכת על משהו שיעמוד טכנולוגית למספר שנים. מבחינת סעיף הגיימינג, מדובר בשלב זה ברמת משחקים בינוניים ולא מהכבדים ביותר. גם לא תוכנות הנדסיות כבדות וכדו'. יחד עם זאת חשוב לי ביותר שבעבודת מולטיטסקינג, דבר שאני עושה די הרבה ,שהמחשב לא יאט. אתחיל בזה שממגוון שיקולים החלטתי כבר על המעבד שאני רוצה שיהיה שם,- אינטל core i5 . כמובן שזה מכתיב את אחד הלוחות התואמים וזכרונות ddr3. בנוגע לבחירת הלוח א…

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום, אני סטודנט למחשבים ומאד בא לי לקפוץ על המבצעים של באג (יוצא סביבות 22 אחוז הנחה אם אני לא טועה...) כך שאא"כ תפתיעו אותי האפשרויות האחרות שלי הן מה שיש בבאג בהתחלה חשבתי ללכת על מחשב "עסקי"- קומפקטי, זמן סוללה מעולה וחוץ מכרטיס מסך שלא היה "MUST HAVE" ציפיתי לקבל גם ביצועים מעולים ויכולות עיבוד מקבילות טובות. הגעתי לע"מ הנ"ל: http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=339&t=1 מיד צד את עיני Toshiba Satellite U500-17E T6600 GF GT 210M ´´13.3 גם ראיתי אותו פיזית והוא קומפקטי ומעוצב פנטסטית בעיני הלא מקצועיות. אבל מה שהטריד אותי זה הזמן סוללה הממש לא מרשים (שעתיים וחצי על מסך 13.3?) והצורך להוסיף כסף לשדרוג זכרון. בעודי מאוכזב ראיתי את סדרת A500 ובפרט Satellite A500-1DN/1C…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים