עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by elior021,

אהלן יש לי בעיה בטאץ פד בעכבר הוא לפעמים הגלילה מפסיקה לעבוד אשמח לדעת מה הפיתרון לבעיה או בכלל איפה נמצאים ההגדרות של העכבר המובנה בנייד (טאץ פד ) למי שלא הבין תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום וחג שמח זקוק להמלצה על מחשב במחיר של כ-5500 ש"ח במפרט הבא: מטרות - שימוש כללי, משרדי, סרטי דו מימד, ניהול תוכנת בית חכם. מסך 15.6-17.3" עדיף FHD משקל לא חשוב סוללה לא חשובה שילוב HDD ו-mSATAT צורב DVD כולל מערכת הפעלה 8MB זכרון כל שאר הדברים עליהם לא עניתי (בלוטות', HDMI וכו') אינם קריטיים. למעשה הצורך שלי בנייד הוא בגלל המבנה. אני נכה בכסא גלגלים ואני משתמש במחשב הרבה בשכיבה כאשר הוא מונח על שולחן מתכוון שבא מימין למיטה ונכנס תחתיה כך שהפלטה באמצע המיטה. נייד הוא האופציה הכי נוחה. מסיבה זו לא חשוב לי המשקל ואורך חיי הסוללה. אין לי יישומים כבדים אך זה התקציב שהייתי מעוניין להשקיע במחשב מכיוון שלמעשה אני עליו כל היום ולכן אני מעדיף לקנות כזה שיהיה אוברקיל…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by MS-D,

ערב טוב ! בעוד כמה ימים אני עומד לרכוש מחשב חדש ורציתי להתייעץ לפני.. אז קודם כל דרישותי מן המחשב היא בעיקר משחקים ! התקציב שעומד ברשותי הוא 6300 פלוס 200 הרכבה, סה"כ 6500. הרכבתי פה משהו ורציתי לקבל מכם הצעות לשיפור ובמקביל הצעות נוספות אולי מחנויות יותר זולות .. ד"א אני זקוק לציוד הקפי, פרט ל-CD וצורב.. Logitech® MX500 Optical Mouse 282 ש"ח LG 17 FLATRON F700P 1,080 ש"ח Logitech Z-640 (5.1) 525 ש"ח Maxtor 120GB 7200RPM 566 ש"ח Antec SmartPower 300W 283 ש"ח AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX 525 ש"ח ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD 525 ש"ח ZIPPY WK8000 Office Black & Silver 65 ש"ח Ch…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. מטרת המפרט הבא הוא לבנות מחשב היי אנד גיימינג מתוך הבנה בסיסית מינוס בדקויות פרטי החלקים,אלא בבחירה בהבנה "מלמעלה". ועל מנת שלא להחליף חלקים כל שנה שנתיים, אלא לרוץ עם חומרה מעולה כמה שנים שקטות וטובות. החלקים המוצעים הם אופציונלים והם ממש ניתנים לשינוי במידה ומישהו מבין שדרושה תוספת השקעה בחלק מסויים, וודאי שאם אפשר לגרוע משהו שהוא מיותר בוודאי כדאי לחסוך הוצאת מיותרות. הצוות כאן משתמש הרבה במושג אוברקלוקינג, ולמרות שקראתי באופן די מופשט למה הכוונה, קצת קשה לי לשאול שאלות על דבר שעצם מהותו המעשית איננה ברורה לי, אודה לכם אם על הדרך מישהו יוכל לשפוך עלי קצת אור ולבאר האם אדם מן השורה שרוצה לשחק בתנאים גרפים מעולים זקוק לתכונה זו, ולחומרה שהיא דורשת, או שכדאי ל…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Ck3,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב (בלי מסך וציוד היקפי) למטרת גיימינג בתקציב של 4500 - 5000, וראיתי מפרט (http://www.skypc.co.il/pl_product~sky406~88~0.htm) שנראה לי מתאים לאחר קצת התאמות אישיות: מעבד Intel Core i5-760 Tray כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5-760ay קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=21461 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 8-8-8-21 HK כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL8D-4GBHK כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce GTX 460 768MB DDR5 PCIe + Just Cause 2 Coupon כמות: 1 http://ww…

6. יש לי N55SF של אסוס. יש פיתרון פשוט?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. ברשותי לוח אם מסוג גיגה בייט לפי מפרט אפשר להכיל GA H55M-UD2H תומך DDR3 עד 16G The maximum memory capacity of 16GB Memory description support dual channel DDR3 2200 (OC) / 1800/1600/1333/1066 / 800MHz Memory 1.האם בבחירת זיכרון 2200 MHZ כל אחד מתאים או יש לבחור הגדרה מסוימת 2.אם יהיו חלק 1333 וחלק 2200 האם יש בעיה או רק יסונכרן לפי הנמוך תודה HOLYO1953@GMAIL.COM

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. היי, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7 וקצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ישמש אותי גם למשחקים ( לא בטירוף אבל אשחק) גם לעריכת תמונות, ו... עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע ללא מסך אבל אשדרג כנראה ל 2k 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה שקט (יהיה בחדר שינה) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא מחייב RGB 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת ה…

9. Started by shaigot,

היי מעוניין לקנות מחשב חדש לצרכי עריכה גרפית, תקציב עד 10k (ללא מסך), תוכנות בשימוש: Adobe Premiere Adobe Photoshop Adobe After Effects תודה שי

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 אפשרות לחריגה של כ500 או 600 שקל במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ולימודים (משחקים ספציפיים - RUST) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד, אני רוצה שהביצועים של המחשב יהיו בחשיבות הכי גבוהה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מער…

11. Started by ASDAS,

שלום, אני מעוניין להרכיב את המפרט הזול ביותר שאפשר כך שאני בעקרון מחפש רק לוח אם ומעבד שהם ממש זולים אבל עדיין יעשו עבודה טובה ולא עדי כך זול שזה בכלל לא יעבוד יש לי חלקים מהקודם אז יש לי כבר מארז ספק כוח של 300 הארד דיסק. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? באזור 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפעלת WIN 7 בצורה סבירה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולו…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. מישהו מכיר את הכרטיס הזה? אני רוצה לקנות Lenovo G550 2958 k3g שבחו"ל בביקורות המחשב מגיע עם nVidia G105 שעליו מצאתי המון פרטים, אבל משום מה בארץ זה מגיע עם הכרטיס הראשון שציינתי ואין שום מידע כמעט על הכרטיס הזה.. ??? .

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אז אחרי שסיימתי לשדרג את המחשב שלי בעזרת הפורום אני מתפנה לעזור לאח שלי הקטן (24) , אשמח להצעות מעוניין בקניה כבר בשבוע הבא. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 10K זה מספיק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מגוון רחב בעיקר RPG למינהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הג…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. הייתי מעוניין שיהיה שקט אבל עדיין הייתי רוצה לשחק עליו את המשחקים המתקדמים ביותר (Crysis למשל) מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1643 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤644 מארז: NZXT Hush Black/Silver NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤431 קירור למארז: Raidmax 80mm Case Fan כמות: 1 - מחיר: ¤19 ספק כוח: Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails SLI כמות: 1 - מחיר: ¤476 זיכרון: OCZ 4GB DDR2-1066 Platinum DualKit (2x2GB) CL5-5-5-18 כמות: 1 - מחיר: ¤584 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤359 כרטיס מסך: Palit GTX280 1GB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤2140 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Bl…

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by der_metzgermeister,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד. התקציב שלי הוא בסביבות ה- 2000-3000 ש"ח. אשמח להמלצתכם. * מטרות המחשב? לימודים, אופיס, אינטרנט, צפייה בוידאו באיכות גבוהה(Gopro). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-14 אינץ', מבריק(אפשר טאץ') * רזולוציית המסך? FullHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך, מיועד לנשיאה יומיומית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמה שיותר USB. * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD אם לא תהיה חריגה גדולה מידי מהתקציב. לפחות 256GB. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי, לא חובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון ל…

16. שלום, אני עובד על גיבוש מפרט למחשב שצפוי לשמש לגיימינג, תוכנות מידול תלת מימד למיניהן, וחישוב מקבילי ב matlab. אודה להתייחסותכם ובפרט לשאלות הקונקרטיות שהעלתי למטה. בתודה מראש. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח. אפשר לחרוג מעט. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים / גיימינג, תוכנות תלת מימד (blender, 3ds), חישוב מקבילי (מוגבל). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפ…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס ואינטרנט ואולי קצת סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים: לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?: יש כבר מעבד Intel-Core-i5-2540M כך שלא צריך מעבד, וצריך לבנות את המחשב לפי המעבד הזה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות …

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by yyy123,

התחדשתי במפרט חדש הנה: מעבד: i5 4460 3.4ghz לוח אם: של אסרוק h91 זיכרון פנימי: 8GB DDR3 כרטיס מסך: geforce gtx 750 ti 2gb מסך חדש למחשב 22 אינץ' של led אני חושב. ספק כוח מקורי של 550 וואט. עכבר+מקלדת חדשים. סה''כ הכל 3000 שקל. מה אומרים? מחשב פגז? יום שישי אני מקבל אותו.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. היי חבר'ה.. דודה שלי וביתה צריכות מחשב למשרד שלה. הן לא מבינות יותר מדי במחשבים, כך שהשימושים הם בעיקר משרדיים, אבל יתכן ותהיה עריכת וידיאו קלילה בעתיד. לא משהו מקצועי שמחייב מחשב ייעודי לשם כך, אבל יש צורך בצורב DVD וחיבור firewire. המחשבה הראשונה שלי היתה המפרט הבא מזיגזג: התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) AMD SEMPRON (2800+) - 1.6Ghz 256K Cache [754 Pin]- RETAIL 3Y EPOX EP-8KDA3J (nForce3 250) - ATX 2Y 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I-D-B) original C2.5 3Y Gigabyte RADEON 9250 (128BIT) - 128MB DDR TV OUT DVI AGPx8 VIVO 1Y Seagate 120GB NCQ 8MB 7200RPM S-ATA 5Y NEC DVD-RW NEC 3520A x16 (BLACK) DUAL LAYER - bulk 2Y MITSUMI 3.5 FLOPP…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בעיקרון 1000$ אבל אני יכול לחרוג ב200$ נוספים אבל מעדיף שלא כל כך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו באטלפילד,RUST ועוד משחקים מSTEAM צפייה בסרטים אופיס ומחשב לצרכים של לימודים למדעי המחשב. 7.האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אח שלי מגיע מארה"ב וקונה משמה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בימים/ שבועות הקרובים 12. …

21. רצ"ב מפרט נוכחי: LCD Monitor LG L227WTG eyboard Logitech Media Keyboard Elite Mouse Razer DeathAdder CPU Intel Core 2 Quad Q9550 (S775) - 2.83GHz 1333MHz 12MB Shared Cache 64bit Box CPU Cooling Artic Cooling Freezer 7 Pro Memory G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Motherboard Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel Socket 775 ATX Graphics Board Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe DVD RW LG GSA-GH22L HDD Seagate ST3500320AS 500GB S-ATA 7200RPM 32MB Cache Chasis Thermaltake Xasier VI Power Supply Corsair CMPSU-550VXEU 550W לצערי הוא לא מריץ לי את Battlefield3 למשל בצורה טובה , MW3 , דווקא סוחב טוב. יש מצב לשדרג רק כרטיס מסך או שצריך שדרוג כללי? המלצות? תודה מראש.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by pepestien_pepe,

היי, מעוניין מחשב גייימינג. אשמח לעזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח במידה ויש הצדקה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.ESO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ''22 1080x1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שקל (אפשר גם טיפה יותר אם באמת שווה את זה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים קלים עד בינוניים, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנת שרטוט AutoCAD 2015 (אני הנדסאי בניין ומשתמש בתוכנה די הרבה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.FIFA 15, קצת GTA 5 ו LOL ברשת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מעוניין במסך…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  24. Started by haimsim,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD ,Battlefield ןכל המחשקים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…

25. Started by reuven5,

שלום לכולם מפרט לחבר אז ככה 1 ג'יגה זיכרון במהירות 667 אפשר בסטיק אחד הארד דיסק 160 לא צריך יותר מסך lcd tft נחמד וכמובן e6300+לוח תואם אפשר 945 כרטיס מסך בסיסי אפשרי 7600gs ומארז יפה וכמובן ספק שיחזיק את כל זה לא מתוכנן oc אבל אם יש לוח זול שיש לו אפשרות לoc בקטנה אז הולך אבל בעיקרון צריך לוח טוב זול ולא לאוברקלוק אני ניסיתי להרכיב לבד בksp נועה ואחרים אבל חרגתי בהרבה ואז באתי לפה מקווה שנצא עם מפרט מעולה כמו שאתם תמיד עושים!!!! תודה לכולם

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים