עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ofer_fas,

שלום, אני צריך מחשב לשימושים בסיסים (אופיס, אינטרנט ואולי קצת סרטים) התקציב הוא 2500~ ללא ציוד הקפי, כולל ספק. לא צריך: מסך, רמקולים , עכבר, כוננים.... * לא צריך גם הרכבה. תודה

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום, אני עובד על גיבוש מפרט למחשב שצפוי לשמש לגיימינג, תוכנות מידול תלת מימד למיניהן, וחישוב מקבילי ב matlab. אודה להתייחסותכם ובפרט לשאלות הקונקרטיות שהעלתי למטה. בתודה מראש. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח. אפשר לחרוג מעט. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים / גיימינג, תוכנות תלת מימד (blender, 3ds), חישוב מקבילי (מוגבל). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפ…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימלי? 7K. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עם יש משהו טוב אז לא לחסוך אבל בעיקרון לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מה 7K לא מספיק. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים : מיעוד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך כלול במפרט זה המסך שאני סגור עליו Dell U2311H. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים הכי עדכניים שיש. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. היי,לאחר הפוסט הזה שלי נייד לתכנות עד 6000 ִִִִִִִִִ₪,המשכתי לחפש ניידים והורדתי את המחיר ל-5000 שח. די נדלקתי על הנייד הזה של אסוס:ASUS Zenbook UX303LA-DS51T ,תכננתי לקנות אותו מאמריקה(B&H) ,לייבא אותו לישראל עם BUY2USA,כך שהמחיר הסופי היה מגיע ל-4350 שח . היום,נתקלתי בנייד הזה: Lenovo Yoga 3 Pro 80HE00P7IV ב-K.S.P אילת.המחיר הוא 4822 שח. איזה מהניידים שווה יותר עבורי,אני גר בצפון,האם שווה לי לנסוע ולקנות את הלנובו באילת? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. מעבד : Athlon 3700 PLUS BOX לוח : ECS+ATI 939 כרטיס מסך : X300 PCIE זיכרון : 256MB * 2 = 512 DUAL CHANNEL HYNIX כונן קשיח : WD 160 GB צורב : NEC 3550 1.44 מארז : FRONTIER SPORTING 500W REAL W מחיר : 2500 ש"ח {: בניתי את המחשב מרכיבים הכי טובים שיש כרגע לספק שלי אז בלי הערות " כפול ליבה בלה בלה " או כל הערה אחרת ...תודה. יש טובים מהמפרט הזה אבל אני בטוח שזאת עדיין מערכת חזקה {: נ.ב. הספק שלי בשלב הזה לא מחזיק מעבדים כפולי ליבה של AMD רק אינטל ו..אני מעדיף את החד במחירים שיש כרגע .

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. התקציב שלי בסביבות ה1500-2000 שקלים. ברור שעדיפות לכמה שפחות יקר. בכל מקרה משחקים מתחילים לעשות לי מעט בעיות עם הגדרות גבוההות. אני אשמח למשהו שיוכל לשפר את הביצועים במשחקים, להעלות FPS ולא ליצור צוואר בקבוק. אין לי בעיה להשקיע בלוח אם או במעבד לו דווקא בכרטיס מסך. אבל זה נתון לשיקולכם איפה בדיוק כדאי להשקיע. זה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle כונן קשיח: W.D 5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16mb צורב: ASUS X20 ספק: SeaSonic S122II-500 500W + מארז קאמפוס NZXT המעבד כרגע בOC של 3.4 מסך 22 אינצ'. רזול…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by הגיימר,

יש לי אפשרות לקנות מעבד משומש במחיר הזה . שווה?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by redead,

שתי דרישות עיקריות , 1. אחד תמיכה מלאה ב4K . 2. מארז קטן, עדיפות Intel Nuc. תקציב עד 3500

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שלום, אני מחפש מחשב שמיועד בעיקר למשחקים.. -תקציב 4000 ש"ח [ללא חריגה מעל זה... ] אני מחפש בעיקר מחשב שיוכל להחזיק מס' שנים קדימה.. חלק מאוד חשוב במחשב זה כ. המסך, רצוי עם תמיכה בDX10 ויכולת להריץ משחקים על רזולוציה כמה שיותר גבוהה [יש לי מסך LCD רחב 20 אינצ'..] -חשוב לציין שאני לא צריך כונן קשיח חדש...יש לי את שלי והוא מספיק לי. -כמו-כן, אין צורך בציוד היקפי [מקלדת, עכבר, רמקולים וכו'] תודה.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by ערן B,

בזמן האחרון אני ממש מתעניין בקניית מחשב נייד, שניידות ורבגווניות אלו התחומים הכי חשובים לי. בחיפושי הרבים נתקלתי במחשב TX2520EJ של חברת HP. המחשב נשמע לי פשוט נהדר, המחיר נוח יחסית אך עליה וקוץ בה. המעבד הוא AMD, אומנם מהסדרה המתקדמת שלהם אבל עדין AMD. אני יודע שלרוב הפחד מהחברה הזו הוא פסיכולוגי, כי הם לא נופלים (ע"פ רוב) מהמעבדים של INTEL, אבל עדין נוח לדעת שיש לי מעבד אינטל ולא AMD, במיוחד בארץ... עכשיו שני שאלות, מה דעתכם על המחשב, בדגש על המעבד? האם יש מחשב דומה (מפרט+מחיר) שפועם בתוכו מעבד INTEL? מותג לא משנה, וגם ה- TabletPC זה סתם אופציה מבחינתי. (חיבור ה- HD נורא קורץ לי בגלל תחום עיסוקי..). העיסוק העיקרי שלי המחשב הם צרכים סטודנטיאלים והרצת ישומי גרפיקה קלים וח…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Donniel,

היי, מחפש לוח אם + מעבד + זיכרון + מאוורר - את המקסימום שאפשר להשיג תמורת כ1200 שח. אני אסכים להוציא 1500 שח על הכל אם זה יכלול גם כונן SSD עבור הווינדוס והאופיס שלי. תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 1.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות לחסוך למה לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב אינטרנט ואופיס -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by alex28,

שלום חברים יש לי בעיה יש לי נקודה מוזרה על מסך מחשב אך אני פותר את בעיה??

13. אני בחיפוש אחר מחשב נייד לקראת שנה"ל הבאה עלינו לטובה. עקרונית, המחשב אמור לשמש סטודנט. הצרכים העיקריים שיהיו לו הם: אינטרנט, עבודת משרד, מוזיקה ,סרטים וגם קצת משחקים (NFS וכדומה). יש לי כמה מגבלות: 1. שלא יהיה לו יותר מדי משקל. 2. מסך שלא יעלה על 14" (נראה לי שזה כיוצא מתכונת המשקל). כמה שאלות: 1. האם החיפוש אחר מחשב נייד הוא כמו החיפוש אחר מחשב נייח? אם לא, מה הכי חשוב במחשב נייד? 2. מסך מבריק\לא מבריק. מה היתרונות ומה החסרונות? מה הכי משתלם? 3. מהי החברה המומלצת למחשבים ניידים? תודה לכולם על העזרה!

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום לכולם! קודם כל, בתוך אחד שחדש לאתר ולפורום, רציתי לשבח את כל מי שתורם מנסיונו ומזמנו לאתר!! כל הדברים מוצגים ברמה ממש גבוהה ומקצועית. התרשמות ראשונית טובה מאוד אני לא מבין גדול במחשבים וכבר מזמן לא התעדכנתי בכל החומרה החדשה ולכן אשמח לכל עצה והמלצה. אני גר בצפון, איזור עפולה - טבריה ומחפש מחשב all around לבית למשחקים (לא בגרפיקה מטורפת, בעיקר mmorpg ואסטרטגיה ברשת), לסרטים (גם לHD), אינטרנט ושימוש בסיסי למשפחה. ישבתי עם חבר טוב שמבין יותר ממני וביחד בנינו את המפרט הבא באתר של חברת מחשבים באיזור שלנו (הצעת המחיר בסוף היא מהאתר של אותה חברה): מעבד - Intel Core i3 540 Socket 1156 3.06Ghz 4MB BOX לוח אם - Gigabyte GA-H55M-UD2H H55 CHIPSET זכרון - Kingston Hyper X…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Posford,

שלום לכולם. אני מחפש המלצה למחשב נייד עד 3,200 ש"ח שיענה לדרישות הבאות: מסך גדול נוח (לא להגזים כמובן) ביחס למחשב נייד אני פשוט לא מתמצא. מקלדת נוחה. 3-4GB זכרון פנימי. האם קיימים מחשבי לפטופ מבוססי אינטל עם מעבד דואל או קואד? היעוד העיקרי הוא : משחקים, תוכנות - אופיס, סקייפ, מסנג'ר, איסיקיו, צפיה בסרטים (עדיפות ל-HD). הארדיסק רחב עד כמה שניתן במסגרת התקציב כמובן. והשאלה העיקרית היא איזה חברה? ואיזה דגם? (הבנתי ש- DELL ו- LENOVO) טובים. ואם יש המלצות ספציפיות לחנויות באזור הדרום? מה בנוגע לאחריות? אשמח לפירוט הבנתי האחריות מורכבת ואפשר להאריך את הזמן בתשלום. איך זה עובד כל הדברים האלו? תודה רבה על העזרה!!

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידה ויש צורך, עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כבד), עבודה משרדית, תכני HD (סרטים) מכונות וירטואליות(sharepoint + Xcode). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- MS3, COD - MW3, SKYRIM, SC Revelations, CRYSIS 2... . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- DELL 23. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צור…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום לכולם , פונה אלייכם המקצוענים. . מה התקציב המקסימאלי? 7000שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן, לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ( Maya , Zbrush ,Photoshop , After Effects ) + משחק WoW (ובין לבין משחקים חדשים שיוצאים (לא בקטע של גיימר)) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Maya Zbrush - לומד כרגע, מתכוון להשקיע בתחום (תדירות גבוה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: WoW ומשחקי רשת , לא יותר מזה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by mzlbat,

היי כמו שבכותרת אני מחפש נייד קטן - תקציב עד 8000 שקלים לא להמליץ על מסך יותר גדול כי יש לי גם Dell Latitude E6500 T9600 Quadro NVS 160M עם מסך 15.4 ( אגב אחלה נייד ) ו HP עם מסך 15.6 עם מעבד איי5 שנתתי למישהו בחצי מחיר ( כי לא סובל עם מסך 15.6 ) ומסך 13.3 זה קטן בשבילי , אז בבקשה רק מסך 14 ואיך ה VAIO והאם המקלדת נוחה , כי יש לה מקשים שונים כאלה לא כמו במקלדת רגילה עריכה וגם לא מאק כי יש כמה תוכנות שאני עובד עליהן שלא עובדות על מאק

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by shaks,

יש לי לפטופ של סמסונג סדרה 7 שמכיל רכיב שמאפשר שידור WIDI. אני מעוניין לקנות את המתאם הזה http://www.ebay.com/itm/Belkin-ScreenCast-1080p-HD-TV-Adapter-for-Intel-Wireless-Display-WiDi-2-0-win-7-/390642755122?pt=UK_ConsumerElectronics_WirelessVideoTransmitters_CA&hash=item5af41f6632 בשביל להשתמש ביכולות הזו כדי להציג את המחשב על הטלויזיה שלי בצורה אלחוטית, האם זה בעצם כל מה שאני צריך בשביל שזה יעבוד? האם הטכנולוגיה הזאת עובדת בצורה טובה? והאם לא יעשו לי בעיות להזמין את זה לארץ ? (תקנות של ציוד אלחוטי ודברים כאלה)

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by OmerDude,

שלום לכולם, בשעה טובה ומוצלחת אני רוצה לקנות מחשב חדש. כאשר מבחינתי הדגש העיקרי הוא על שקט, לכן חשבתי על P180 או P150 של ANTEC בתור המארז. אשמח לקבל מפרטים כאשר רצוי ביותר ספקים שקטים. לדעתי אפשר בתקציב להכניס כפול ליבה וזיכרון של שני גיגה. אין צורך בצורב DVD ומסך. המחשב מיועד לשימוש כללי, אבל גם למשחקים. בתודה מראש לכולם, עמר

• 38 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. אחותי רוכשת מחשב נייד של dell אבל הוא מגיע ללא מערכת הפעלה וללא כונן dvd עכשיו השאלה היא איך ניתן להתקין את הווינדוס על המחשב ללא שימוש בכונן dvd?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  22. שלום רב וחג שמח. אני מחפש מחשב נייד לקנייה בחו"ל ולהביאו לארץ (לכן חשובה אחריות בין לאומית) השימוש העיקרי הוא מעבד תמלילים ואינטרנט. שימוש משני קצת פוטושופ ועריכת סרטי וידאו ביתיים. חשיבות גדולה להצגת סרטי FULL HD-MKV-1080P במסך 50 אינצ' חיצוני ללא פריזים וקרטועים. אין חשיבות לדיסק אופטי, כונן של מעל 500 גיגה, רשת N, שן כחולה, סוללה שמחזיקה זמן רב, עיצוב שבולט לעין ואיכות בניה טובה. ואני חייב תאורת מקלדת אחורית. קראתי על DELL VOSTRO 3300 למרות שיש לי נסיון קצת לא טוב עם DELL, האיכות בניה והעיצוב לא מזהירים. (הנסיון עם סדרת הINSPIRION) האם מספיק מעבד dual core או שעדיף את מעבדי i החדשים של אינטל? לגבי כרטיס מסך אני מבין שאני חייב כרטיס מסך לא משולב. תקציב הקניה כ 1000$, תש…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by kasjghdkashbd,

שלום אני צריך לקנות נייד שיתאים לעריכה גרפית באזור 4500 האם זה מספיק למחשב נייד בשביל פוטושופ אילוסטרייטור ועוד... ? השאלה העיקרית זה האם כרטיס מסך 960m מספיק ?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. בכוונתי לקנות מספר מחשבים חדשים למשרד לעובדים מקצועיים בשרטוט בתוכנת אוטוקאד, אבקש את עזרתכם בהרכבת המפרט האופטימלי. להלן דרישות המערכת: 1. תקציב המקסימלי 3000 ש"ח ללא ציוד הקיפי (מסך, עכבר, מקלדת) אשמח אם אפשר יהיה לצמצם ל 2500 ש"ח 2. המחשב משמש אך ורק ליישומי אוטוקאד ב 2D באדריכלות נוף (ללא תלת מייד או פקודות כבדות) אך בגרסאות מתקדמות של 2009/2010 (העבודה עם קבצים גדולים בנפח של כ -30-20 מ"ב) 3. עדיפות למחשב שקט (שאלת התקציב) 4. לא מתוכנן אוברקלוק 5. אין צורך לכלול מערכת הפעלה (המחשב מיועד לעבוד תחת XP פרו ) (או האם יש כבר נסיון עם מערכת ההפעלה חלונות 7 ביישומי אוטוקאד מהסוג שציינתי, ואם כן אז האם 32/64 ביט ?) 6. בעיקר חשוב לי האם יש חשיבות למעבד מהדור האחרון …

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. אני סטודנט כך שתקציבי מוגבל לסביבות 6-7K גג. האתר Tablet PC Review ממליץ מאוד בחום על HP מסדרת tx2000. מצאתי אותו בסביבות ה6.5K כאן בארץ (שזה נראה לי הכי זול מבין כל הטאבלטים שמצאתי). הבעיה היא שהוא מבוסס על הAMD Turion שמפחיד אותי קצת, כי הוא פחות חסכוני ונותן פחות ביצועים מC2D באותו תדר. בנוסף הוא עשוי פלסטיק ולא חומרים קשיחים (כמו לנובו או Dell, לדוגמא). האם מישהו פה באמת ממליץ עליו? האם יש טאבלטים אחרים שמומלצים בטווח המחירים שלו? אני לא צריך את הרמקולים המצועצעים, או את כל האופציות הפלצניות של HD Playback, או אפילו DVD. המחשב הזה יהיה נטו לעבודה באוניברסיטה לסיכום הרצאות וכתיבה בו במקום על דפים. בנוסף, קרובים שלי טסים לארה"ב בשבועיים הקרובים. האם כדאי לי לבקש מהם לקנ…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים