ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,397 דיונים בפורום זה
-
מפרט ב- 5000 ש"ח (עדיף לא לחרוג) מטרה : בעיקר משחקים. OC : לא יהיה. אין צורך מארז! (ספק צריך) אין צורך במסך,מקלת,עכבר וכו'.... אני חושב בכיוון AM2 אבל... לא סגור, אשמח להצעות.
-
- 13 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לבנות מחשב מבוסס רייזן (1600) עם לוח אם בתצורת Mini ITX. הבעיה היא שנראה שבקושי יש בארץ לוחות אם בתצורה הזו עבור רייזן. מישהו יכול להמליץ על חנות שיש לה, ושיש לה שירות ומחירים טובים? (ושנמצאת באזור המרכז) תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד בטווח מחירים הנ"ל לעבודה בעיקר עם תוכנות ומסמכי אופיס כבדים. חשוב שהמסך יהיה 15.6 +- תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אזור ה-9,000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 9,400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio,Pycharm וכדומה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחקי ה-AAA החדשים (GTAV, BF1..) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בהתאם למסך שאקנה - כרגע מכוון ל-2K 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רק אם לא מצדיק הוצאה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? ילדה בת 10 - גלישה, קצת אופיס ומשחקי אינטרנט פשוטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? סבירות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפשת מחשב נייד טוב לצפייה בסרטים/סדרות, גלישה באינטרנט,לשמוע מוזיקה, בית ספר במחיר זה עד 3000 שח אני מחפשת מחשב 2 ב1 שאני לא יצטרך להחליף את המחשב אחרי שנה ולא מתחמם! תודה לכל העונים
-
מארז FRONTIER/009-12CM 450W ש"ח 217 לוח אם GIGABYTE M55P-S3G?(6150-AM2) PCX+L1G+SA2 ש"ח 590 מעבד AMD ATHLON 64BIT DUAL CORE 3800 AM2 ש"ח 969 מאוור ל-AM2 ש"ח 89 זיכרון KINGSON DDR2 512MB 667MHZ PC5400 * 2 ש"ח 840 צורב LITEON DVD 1653*16 ש"ח 199 דיסק קשיח WD 160G 24/7 7200 RPM 16MB SATA2 ש"ח 460 סט מקלדת + עכבר של מיקרוסופט DT1000 ש"ח 230 רמקולים SBS330 ש"ח 128 מסך LG 17" T710 ש"ח 643 כרטיס רשת אלחוטי ש"ח 120 ראוטר אלחוטי 3COM …
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר כמה שיותר ועל האיכות הטובה ביותר בהכל משחקים סרטים ותוכנות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). PS ,3DMAX ,PREMIER ,SOLIDWORKS ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: גם למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? FULLHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל משחק חדש שיוצא * ל…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מבין ממש בנושא אז חשבתי לשאול אני רוצה לרכוש מחשב גיימינג שיספיק לי למשחקים כמו gta וכל אלה השאלה היא האם אני יכול לעשות את זה עם תקציב של 4000 -4500 ? ואם כן איזה חלקים מתאימים תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. לאחר שבדקתי למה אני זקוק במחשב שמיועד לצלם אני מעונין לקנות מחשב בתקציב 4500 כולל מסך LCD ( או 3000 ללא מסך). היתי רוצה להשוות בין אינטל ל AMD כי ראיתי שיש הפרשים ניכרים במחיר. אני זקוק ל 1 ג'יגה זכרון (נראה לי שאני אלך על קינגסטון). 160 הרד דיסק של WD כמובן. צורב DVD של NEC . כרטיס מסך ONBOARD. חוץ מזה אני לא יודע איזה מעבד ואיזה לוח כדאי (ואיזה מסך ) אם תוכלו לתת לי 2 מפרטים, אחד מבוסס אינטל והשני מבוסס AMD זה יהיה נחמד. תודה
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם. נתקלתי ב"מבצע" הזה. המטרות שלי הן מחשב all in one (שלא יתפוס הרבה מקום, אבל לא לפטופ) לשימושים ביתיים. לא יותר מדי גיימינג וכו'. איך המחשב הזה? תודה רבה וחג שמח!
-
- 9 תגובות
- 5.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מארז מפואר שקוף HI-PRO - לוח אם INTEL D946GZISSL כרטיס קול מובנה-אני צריך יותר מזה?,המחשב שלי נועד בעיקר למשחקים לא כבדים, (אני משחק משחקים כמו פיפא מרוצים ,וסרטים ומוזיקה,אינטרנט) כרטיס רשת מובנה 10/100 geforce 8500GT 256MG pci-e KINGSTON DDR2/667 2GB 1GBX2 INTEL CORE2DUO E4300 -מעבד- דיסק SATA2 320GB/7200 עכשיו: איך המחשב? אני צריך אותו בעיקר לאינטרנט ,קצת הורדות סרטים שירים קצת משחקים-משחקי ספורט FIFA וכל המשחקים החדשים של הכדורגל,מרוצים,נייד פור ספייד וכל אלה,לא משחקים ברמה גבוהה.. ומשחקים ברמה גבוהה יכולים לעלות לי על מחשב הזה? כמה כסף הצעה נתנו לי עליו? יש כמה דברים שאני לא רשמתי אותם כאן כי הם לא חיובים כמו הוינדוס אקס פי הום,מקלדת ועכבר אופטי שאותם גם כן יש לי חד…
-
- 5 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אז הגיעה הזמן להחליף מחשב! אין לי עדין תקציב זה תלוי במה שאני אצטרך, אני צריך מחשב נטו + מארז (בלי מסך עכבר מקלדת וכו'), הדגש כמו שכבתי יהיה על משחקים כבדים כנראה, מינמום ג'יגה RAM וכרטיס מסך טוב כי זה אחד הדברים שמתיישנים די מהר. עוד פעם אין לי תקציב מדויק אז אם תוכלו לתת לי גם ב4500 בערך וגם מעל 5000 עד 6000 כדי שאני אראה את ההבדלים ואדע אם כדי להשקיע עוד 1000 או שזה לא ישנה בביצועים. תודה מראש, רועי
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא? כרטיס מסך כבר יש לי (1950pro). המחשב מיועד לעריכה, קצת משחקים ושאר הדברים הרגילים. לא מתוכנן OC. הרכבתי בTMS. Categories Products Price Qty מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX ¤1592 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3P Conroe Support GP35DS3P ¤865 1 זיכרונות Kingston Original 2GB (2x1GB) DDR2-667Mhz K2G667DC ¤447 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤456 1 מארזים Compucase HEC 6A21 400TRT Black/Blue ¤447 1 צורבים LG H42LK DVD-RW Dual Layer X18 LightScribe Black ¤189 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤132 1 Total Price : ¤4128 יש לי כמה שאלות: 1. שאלה ראשונה אולי טיפשית א…
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי שני הצעות למחשב, ההבדלים ביניהם: מפרט ראשון: מחשב אינטל פנטיום 2.8 לוח אם: FS800 כונן 160 GB וכונן דיוידי מפרט שני: AMD ATHLON 2500 לוח אם: NF7 V2 40 GB כונן סידירום ההבדל במחיר: המפרט הראשון יותר יקר ב600 שח בעיקרון יש לי תקציב לא מוגבל אבל אני רוצה להוציא כמה שפחות. אני משתמש במחשב בעיקר לסרטים,משחקים,לא גיימר שמשחק מלא אבל גם לא משחק מעט, ועריכת מוזיקה. ראוי לציין שיש לי עוד 80 ג'יגה אבל הייתי שמח לעוד 160 (: כונן דיוידי אני ל כ"כ צריך (מוריד הכל מהאינטרנט) האם ההבדל של ה600 שקל הוא יחסית די משתלם? ושווה להשקיע עוד 600 שקל או שההבדל הזה במחיר הוא כמו שהוא אמור להיות וזה לא "מציאה"? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מבקש מפרט עד 3500 לשימושים הבאים: פוטושופ, לא OC, לא משחקים. מלבד המסופר לעיל, המטרה שיהיה חזק לתקופה כמה שיותר ארוכה. המפרט אמור להיות ללא מסך וללא ציוד היקפי כלל. הרכבתי את זה, מה דעתכם? אני לא מבין מספיק בחלק מהרכיבים (לרבות לוח-אם). מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1193 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם ASUS P5QL-EM ¤514 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31250 כונן קשיח Samsung HD753LJ 3.5" 750GB SATA2 32MB ¤380 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-750SATA32M זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ¤309 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C4G6400C5 צורב LG GSA-GH22N X22 S…
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב בשביל ההורים של אישתי שאמא שלה היא פריקית של צילום ולכן צריכה דיסקים עם כמויות ענקיות של מקום הרכבתי את זה באתר של KSP שנמצאים לידי בקרית אונו ומשם מתכוון לקנות (אלא אם מישהו יש לו הצעה יותר זולה מחנות שנמצאת באיזור שלי) הערות והארות יתקבלו בברכה תודה מראש מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: Arctic Freezer 7 Pro rev.2 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם ASUS P8Z77-V LE PLUS s1155 , Intel Z77, DDR3 XMP, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 1 דיסקים קשיחים: Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB SATA III ST2000DM001 שלושה דיסקים כאלו דיסקים קשיחים: Western D…
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
המחשב אמור לשמש לתיכנות בmatlab, סרטי HD, מעט משחקים וכמובן שימוש בייתי. התקציב הוא בסביבות 4000 ש"ח. הנה המפרט שאני מחפש: מסך: 15.6 אינץ'. הארד דיסק: 500 GB (אין צורך ביותר) זכרון: 4 GB זמן סוללה: אעדיף כמה שיותר זמן. צורב DVD. העדפה למקלדת מלאה אבל אם זה מפריע למציאת מפרט מתאים אז אסתדר גם בלי. לפחות 3 חיבורי USB חיבור VGA (עדיף גם DVI וHDMI אבל לא חובה). כמובן, מצלמה והתקן blue tooth. המשקל פחות רלוונטי אבל כמובן אשמח למחשב הקל ביותר שניתן למצוא עבור המפרט הזה ובמחיר הזה. אין צורך בתוכנת הפעלה או כל תוכנה אחרת. בנוסף, אשמח מאד אם למישהו יש הצעה לחנות לקנות בה את המחשב באיזור: חיפה או ראשל"צ - תל אביב. אשמח מאד לעזרתכם. שבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב חדש לצרכי אינטרנט ועבודה נוחה ושיהיה נוח עד כמה שאפשר לניוד. שמעתי על DELL vostro 1310/1320 רציתי לדעת מה ההבדלים והאם זה משמעותי ואם אני בוחר משניהם מה כדאי? אם אפשר לחשוב גם על הE5400/5500 איז\ה מבין כל הארבעת המחשבים לעיל הכי כדאי ביחס של תמורה\כסף ? כמו כן, מה אתם אומרים לגבי ה DELL studio 1537? אני יודע שהוא יותר בעייתי לניוד, אבל איך הוא מבחינת אמינות-בניה ותכונות כמו מסך וחוזק "עבודה" כי הוא זול משמעותי מהאחרים? הסיבה שאני נע בטווח כזה של מחירים\סוג מחשבים מכיוון שהמחשב לא מיועד לאבי שאינו מבין כ"כ ולא סגור על מידת החשיבות של ניידות וביצועים. תודה רבה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות מחשב חדש ואין לי מושג איך להתחיל בכלל להרכיב מפרט. אני צריך את המחשב לצרכי לימודים ועבודה. אני מתכנת ולכן צריך מחשב מספיק חזק בשביל להריץ VS, SQL server וכאלו ללא בעיה, אני משער שכל דבר שאני יקנה היום יעמוד בדרישה הזו, ויוכל להריץ כל מיני תוכניות שאני כותב שלפעמים זוללות קצת זכרון. אני לא משחק יותר מדי במשחקי מחשב ולכן לא צריך כרטיס מסך מפוצץ אבל כן יהיה נחמד לאיזה כרטיס מסך פשוט וטוב. מעדיף אינטל על AMD בדר"כ וכנראה שאתקין עליו ויסטה. הקנייה תעשה דרך חברה ככה שהמחירים יהיו קצת זולים יותר (אין לי מחירון כי התבקשתי להביא מפרט ועל פיו לקבל הצעת מחיר) והתקציב הוא עד 2000 ש"ח (אין צורך במסך ומיני פריטים קטנים). אשמח לקבל המלצות למפרטים. תודה מראש, רן.
-
- 8 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי אני לקראת קניה של המחשב הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=38979&catid=919#details אני כמובן מתכנן לשמנך את מערכת ההפעלה ל ווינדוס 7. חיפשתי באתרי תמיכה של סמסונג את הדגם הזה, מצד אחד הוא שם (לא באתר הישראלי) מצד שני אין שם שום מקום שמאפשר להוריד את הדרייבירים של המחשב. מישהו מכיר את התופעה ? http://www.samsung.com/hk_en/support/model/NP530U4E-S01HK-techspecs
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני צריך שני מפרטים , שניהם מיועדים למשחקים ולהפעלת תוכנות וירטואליזציה כבדות מפרט אחד מבוסס AMD P2X4 והשני INTEL I5 SB ללא כל ציוד היקפי [מסך מקלדת עכבר וכו . . ] אך ורק מארז התקציב לא גבוה3000-3500 ש'ח לכל היותר תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
עדיפות לכרטיס מסך 8800GTS 320MB
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה כבר קיבלתי הצעה אחת למפרט: אני מחפש פחות חריגה מהתקציב ואם אפשר מארז יותר טוב... הדרישות הם: AMD64 3200 1024 זיכרון (עדיף בשני סלוטים. יותר זול) אם אין תקציב אפשר לקצץ (לא חייב OCZ או Mushkin) מארז + ספק כח... (אם אפשר עם חלון וכמה מאווררים) הארד דיסק שיספק את צרכי SATA או אם לא נשאר תקציב ATA רגיל וזהו לוח אם אני סומך עליכם... TNX
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FORTNITE PUBG CALL OF DUTI CS GO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחובר גם למסך טלביזיה וגם למסך מחשב 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-