עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הכנתי מפרט מחשב ואני צריך את חוות דעתכם עליו. המחשב מיועד לאחי שנשרף לו המחשב השבוע (גם ככה הוא לא היה משהו - פנטיום 3 500 מ"ה) הצרכים העיקריים הם גלישה (1.5) , אופיס פה ושם , העברת תמונות ממצלמה דיגטלית ותוכנות מסרים. המחשב לא מיועד למשחקים או דברים שמעמיסים על המערכת. התקציב הוא 2000 ש"ח עם חריגה (אבל ממש קטנה). אין צורך בציוד עיקפי (מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים...) ובכוננים (תקליטורים ודיסקטים) בנתיים הרכבתי מפרט בעזרת מדור המפרטים באתר - מה דעתכם?: הכנתי את המפרט בלוג'יק פיסי. בבקשה תגידו מה כדאי לשנות. (-) המארז בא עם ספק? אם כן אז אל תחשיבו את הספק ששמתי. (-) בקשר למארז אני לא בטוח כלכך, איך הוא? (-) האם הספק של המארז יספיק בשביל המערכת? ויש לי עוד שאלה קטנ…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. אוקי אז ככה..... אני קונה מחשב התקציב שלי זה 6000 שקל - + עכשיו... אני רוצה מחשב בעיקר שיפעיל לי משחקים חזקים, תוכנות עריכת וידאו ושטויות, הקיצר , מחשב חזק. אז.... הדברים שחייבים שיהיו זה לוח asus מעבד amd ( ראיתי התלהבתם מהathloon 2400 אז אני ישמח אם זה יהיה במפרט כרטיס מסך gf4 ti 4400 מינמום.... וזכרון...אפשר 256 אבל עדיף 500 אם יש מספיק כסף... גם מסך אני צריך... שזה יוצר קצת בעיה... אולי אני יוכל למתוח את התקציב... בכל מקרה אני לא צריך מסך טוב... מספיק לי מסך ב1000 שקל העיקר שיהיה 17 תודה מראש אסף

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום! מי יכול להמליץ על דגמים שיתאימו לכל מפרט הדרישות? תבורכו!! מטרות המחשב? אופיס, צפיה בסרטים, גלישה (המוווון טאבים במקביל). פוטושופ (של חובבנים, לא צריך מאיצים גרפיים למקצוענים). לא משחקים. * גודל המסך?13-14" האם חשוב מסך מבריק או מאט? מט יהיה יתרון. אבל לא חובה. * רזולוציית המסך? . אין עדיפות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת רחבה ונוחה (סובלת מכאבים בפרק) * משקל רצוי? 2 קילו ומטה. חשוב כי אני המון בנסיעות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) טווח רצוי: שש שבע שעות. סוללות ניתנות להפרדה - יתרון אבל לא חובה (עוד עושים כאלה בכלל?) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HD…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. כמובן שאם ניתן לחסוך אז מומלץ, אבל לא חובה. אין לחרוג מהתקציב. השימושים למחשב הם בעיקר משחקים (די כבדים) וכמובן שיתמוך מן הסתם גם באינטרנט ואופיס. בנוסף תהיה גם מעט צפייה בתכני HD. אין צורך במסך. אין סוג ספציפי במיוחד של משחקים. ללא ציוד היקפי. צריך מפרט מלא כולל צורב וכדומה. כונן דיסקטים לא חובה. השקט נחוץ ברמה 7 מתוך 10. לא מתוכנן OC ללא מערכת הפעלה. אין צורך בחנות ספציפית. נכון לעכשיו לא מתוכנן שדרוג משמעותי בהמשך אבל אין לדעת. לא קריטי לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון מה שכן חשוב - שללוח אם יהיה USB3 !! ולעניין - המעבד שסביבו ארצה לבנות את המחשב זה : "Sandy Bridge" 2nd Generation Intel® Core™ i7-2600K בעניין הלוח אם , יש לי במבצע את הלוח אם הזה "Sandy Bridge" I…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. המחשב הוא 760 i5 מהראשונים שיצאו .2.80 GHz . זכרון 8G 1333mhz תקנו אותי אם אני טועה אבל כדאי כבר להחליף המחשב. אז מה ששיש לי - כרטיס מסך 1060, מארז טוב של אנטק מידי, ספק כוח קולינג מסטר 500W ושני הארד דיסקים 500+250 גם מלפני 8 שנים. אז מה שמחפש הוא מחשב לגימר בינוני - רוצה לשחק כל משחק ב1080 בלפחות 60FPS חשוב שהמחשב יהיה שקט, לא מתחממם ופתוח לשדרוגים עתידיים, i5 ומעלה. מה מומלץ? ( מעבד, לוח, הארד דיסק מהיר , זכרון ועוד) אני הולך לקנות עוד היום לכן הדחיפות. קונה בKSP

6. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8K יש אפשרות חריגה של לא יותר מ300 שקל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג וגם עריכת תמונות ווידאו (לייטרום, דה וינצי ריזולב) (ליג אוף לגנדס, סייברפאנק, בורדרלנדס 3, באלדורס גייט 3) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע לא בעתיד מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 9\10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

7. Started by loverness,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000, עדיף באמת פחות.. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו COD AW, דוטה, ובעתיד THE WITCHER 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ספק כוח - יש לי במחשב הנוכחי 600w seasonic ו4GB זכרונות. לא בטוח שאשתמש בהם, תלוי אם מישהו יקבל את המחשב הנוכחי שלי. בכל מקרה תתנו לי מחשב עם ספק וזכרונות, ל…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. היי סתם מעניין אותי לשאול נתקלתי במחשב הזה: http://ksp.co.il/?uin=21270. איך הסגנון הזה של ה-XPS ? ובכל מצב מצאתי שני מחשבים שנראה לי מתאימים של דל: אחד- [h=1]ell New Inspiron 15 5000[/h][h=1]http://ksp.co.il/?uin=23179 וכמובן לשדרג ל8GB RAM [/h] שני- [h=1]Dell New Latitude[/h] http://ksp.co.il/?uin=20978ויש גם את זה http://ksp.co.il/?uin=23124 לכמה זמן נראה לך תחזיק הסוללה שלהם? יש הבדל משמעותי בין שתי הסדרות? זה הפרופיל של המחשב שאני מחפש: היי חברים קודם כל תודה ענקית לכל מי שנכנס לדיון ועוזר! זה המחשב הנייד הראשון שאני קונה, כך שאני לא הכי מכיר. בגדול המטרות שלי בקניית המחשב הן לימודים ושימוש אישי דרך היישומים הבאים: -OFFICE -גלישה …

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by mtfl,

במילים אחרות..בכמה אני יכול למכור אותו? ומאיזה מחיר לא לרדת? תודה מראש... מעבד: AMD Athlon XP 2600+ זיכרון :2 סטיקים של 256 מגה כ"א כרטיס מסך: Silurio FX5200 הארד-דיסק: Westren Digital, 40 ג'יגה צורבי DVD : LG 4163B LG H10A כונן דיסקטים סטנדרטי (לא בטוח שעובד) לוח אם: aBit NF-7

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. 1. מה התקציב? עד 6אלף מקסימום לנסות ממש לא לחרוג.עדיין לא יודע מה דרך התשלום... 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? יש לי הכול(גם בלי צורב). 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? q9450 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?לא צריך שקט במיוחד... 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?רק הרכבה ושיעשו OC למעבד. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?חשוב מאוד מארז NZXT temepst 9. האם חשוב שקט? עד כמה?לא כל כך... אבל שלא יהיה רועש 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?בי…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אני בחיפוש אחר מחשב נייד לקראת שנה"ל הבאה עלינו לטובה. עקרונית, המחשב אמור לשמש סטודנט. הצרכים העיקריים שיהיו לו הם: אינטרנט, עבודת משרד, מוזיקה ,סרטים וגם קצת משחקים (NFS וכדומה). יש לי כמה מגבלות: 1. שלא יהיה לו יותר מדי משקל. 2. מסך שלא יעלה על 14" (נראה לי שזה כיוצא מתכונת המשקל). כמה שאלות: 1. האם החיפוש אחר מחשב נייד הוא כמו החיפוש אחר מחשב נייח? אם לא, מה הכי חשוב במחשב נייד? 2. מסך מבריק\לא מבריק. מה היתרונות ומה החסרונות? מה הכי משתלם? 3. מהי החברה המומלצת למחשבים ניידים? תודה לכולם על העזרה!

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום לחברי הפורום שמי אידן אני הנדסאי מכטרוניקה ועושה כרגע את פרוייקט הגמר שלי במסגרת חיל האוויר, אני מחפש מחשב נייד בסדר גודל של 2500 שח (אפרט את שאר הדברים למטה) המחשב ישמש אותי בעיקר לכתיבה ולשרטוט בsolidworks 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ושרטוט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). solidworks באופן די קבוע זה הייעוד שלי למחשב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא י…

13. Started by Sh1,

מחפש מחשב בסיסי. אין צורך במשהו חזק מבחינת ביצועים. יש צורך במשהו אמין 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בסרטים וסוליטר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. הנה המפרט שלו בבקשה תגיבו מהר כימחר אני קונה אז אם יש לכם הצעות הערות מפרט חלופי באותו תקציב בבקשה תציעו פה AMD XP 2000 מעבד Gigabyte GA-7VAX KT 400 בורד 256 DDR MICRON 266mhz זכרון Creative LIVE 5.1 כרטיס קול Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO כרטיס מסך DVDX16L/G סידי רום 40.5 GB 7200 RPM הרד דיסק Creative INSPIRE 5300 רמקולים Midi atx p4 400w מארז MAG 17-786 PF 0.25 flat מסך TEAK FLOPPY כונן דיסקים LOGITECH SCROOL MOUSE עכבר INTERNET USB QUANTUM מקלדת סה"כ 6500 אני חושב להוסיף עוד 300 שקל ואז הזכרון יהיה 512 שווה או לא שווה?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by hard_comp,

אז ככה, אני חייב לאחי 2,500 ש"ח והוא רוצה שאחזיר לו אותם ע"י שאקנה לו מחשב בסכום הזה. כיום יש לו איזה סלרון 400 עם לוח של PC chips (לא עלינו ) כך שיש לו צג, כוננים אופטיים, מקלדת עכבר וכונן דיסקטים. אז זה המפרט (המחירים מהדובים): מעבד: Athlon XP 1700 403 ש"ח לוח אם: Leadtek WinFast K7NCR18G-Pro 762 ש"ח הרדיסק: WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version 692 ש"ח זיכרון: GeIL 256MB PC2700 DDR 333MHZ 250 ש"ח מארז: 3R SYSTEM NEON Light Silver 296 ש"ח ספק כוח: Tsunami 350 Watt 167 ש"ח בס"ה 2570 ש"ח חריגה די קטנה. מה אתם אומרים? יש משהו לשנות? המערכת לא לאוברקלוקינג (ברמת העיקרון...) ומיועדת בעיקר למשחקים. אשמח לשמוע את דעתכם.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by TheWave,

שלום! אני רוצה לקנות מחשב חדש מבוסס על AMD 64 מישהו יכול להכין לי מפרט שיכלול: מעבד, לוח אם, זיכרון, כונן קשיח, כרטיס מסך, כונן דיסקטים, כונן די וי די, צורב, מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים ומארז עד 8000 ש"ח תודה לכל העוזרים

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. EPOX 4PDA3I + 2.6Ghz 800+ 2x 256MB DDR400 WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 ASUS CD-ROM X52 NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 COMPUCASE CI-6a19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE - black Microsoft - Multimedia Keyboard - PS2 - BLACK Microsoft - Basic Optical Mouse - USB -Black התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) EDIMAX ES-3108P 8 Port Switch 10 /100Mbps, Plastic זכרונות של SamSung FX5200 שאני מביא .. איך יהיו הביצועים ? :\ עזבו משחקים , בכלליות , הרבה תוכנות הרבה IE פתוחים וכאלה.. יחזיק שנה וחצי שנתיים ? 2.6 - כי הייתה הנחה ולא היה עוד 100 שקל ל2.8 ואם כל כך מרגישים הבדל אני יעשה OC ל3 גם.. איך הלוח אם ? וקניתי מZigZag2000 - בגלל השירות המעולה!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by urielka,

איזה מחשב נייד קטן מאוד מאוד לא ממש איכפת לי הגודל של המסך(אפילו 6"!) עם כ.מסך יותר טוב מfx5200 ומעבד מעל 1 גיגהרץ (אם זה סנטרינו אם לא 1.5 גיגה ) בקיצר שמשחקים פשוטים יעבדו לדוגמא:generals ,MOHAA,FS 2004,X-plane,*far cry *במשחק הזה בהגדרות מינימום שלא יעלה הרבה אבל תנו כל מה שיש לכם ואז אני יראה אם כדי לי אם לא אז אני יבנה מחשב שיהיה מבוסס על SOM system on module תודה מראש ;D עריכה: שמחשב יהיה קטן מאוד מאוד לא מה שנקרא קטן מסך 8" ומטה (שזה קובע את הגודל)

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. בלי רמקולים ואל תגידו AMD עדיף אני לוקח אינטל משיקולים אישים תודה

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by NeoLink,

תגידו מה דעתכם והצעות לשיפורים לא מעל המחיר שכבר קיים(4500) כי אני יכול עדיין לשנות -------------------------------------------------------------------- 001904 1 NIS 588.25 NIS 588.25 0 ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [AMD/DDR] 001679 1 NIS 577.25 NIS 577.25 0 AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU 003026 1 NIS 159.39 NIS 159.39 0 Thermaltake Volcano SilentBoost CPU Cooler for AMD Athlon XP High performing ball bearing fan, increase airflow by intake air from multi-directional, All copper base Heat…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE 2050 1 2050 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS Price Units Total A8N-SLI s939, NF4, 2xPCI-E, GBL 860 1 860 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 1Gb 400MHz A-DATA 540 2 1080 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 7800GT 256MB, 2xDVI, DDR3, PCI-E, VIVO 2050 1 2050 דיסקים קשיחים? Hitachi Price Units Total Deskstar 80GB Sata II 330 1 330 מארזים? Price Units Total 8023 Gamer 450W, 12cm Fan 320 1 320 מסכים? BenQ Price Units Total FP71G+ 17'' LCD 8ms 1560 1 1560 מקלדות? Price Units Total Logitech Internet Pro Black (Rus) 80 1 80 עכברים? Price Units Total Logitech MX518 Gaming-Grade Optical …

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. היי, אני מקווה שאני אצליח לאתגר גם את שועלי הפורום הוותיקים בדרישות מיוחדות למחשב נייד. בנוסף התקציב הוא סדר גודל, חריגה של אלפיות בודדות לפה ולשם הן לגיטימיות. 1. המחשב יכול להירכש בארץ, או במזרח. 2. אני צריך שהיו בו מקום לשני כוננים קשיחים - יכול לבוא על חשבון כונן אופטי. 3. זמן סוללה של לפחות 3 שעות. 4. אם יש אפשרות לקנות בלי כוננים קשיחים, מה טוב, אני מתכוון לשים בו כוננים משלי. 5. שיהיה לו ממשק ExpressCard 54. 6. תמיכה בSATA III. 7. בנוגע למשקל, עדיף פחות מ3.5 קילו, אבל אפשר להתפשר. 8. תמיכה בUSB 3 - אופציונלי. 9. גודל מסך לא רלוונטי ככ, אבל אני מעדיף מסך קטן ככל הניתן. בתודה לכל העוזרים ;D

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום רב! במפרט לגיימר, כדאי לקונת מעבד או לוח שמובנה בו כרטיס גרפי, ולשלב כרטיס גרפי נוסף נפרד ולהשתמש בשניהם? או שעדיף להשקיע בכרטיס מסך בנפרד?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by iliahrom123,

. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).בעתיד הקרוב כניראה לימוד הנדסת תוכנה או מכונות[אם ההחלטה תיהיה לכיוון המכונות אז יהיה בטוח סולידוורקס] ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF4, AC4 , GTA , COD GHOSTS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FULL HD 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ULTRA עד כמה שאפשר 3. האם יש צורך ב…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. המפרט הוא לבן דוד שלי שרוצה לקנות מחשב חדש, הוא לא מבין בתחום וביקש שאני יעזור לו. בניתי את המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1058 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R ¤680 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39218 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤421 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Gold GX XTC ¤435 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ26672048ELGEGX כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe ¤1637 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37388 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤174 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא…

• 32 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.