ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני זקוק לעזרתכם בבניית מפרט למחשב עבודה חדש (לבית) בשבילי. אני זקוק למחשב שיוכל להריץ סימולציות וחישובים מתמטיים כבדים. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? מחקר (פיזיקה) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. Mathematica , Matlab ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). כן ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1280x1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו? ספורט (NBA , …
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בס"ד שלום. יש פה קישור לשני מחשבים שאני מתלבט לגביהם איזה מהם עדיף.. רוצה מחשב שישרת אותי לתקופה ארוכה..מהיר מאוד..אמין וכו.. https://www.pc365.co.il/compare.aspx?p=3848,,3544,3848 מי שיוכל לעזור אשמח מאוד. גם מבחינת החברות איזו מהן עדיפה. יש הבדלים קטנים בין המעבדים האם הם קריטיים? איך זה משפיע? והאם מישהו יודע כמה אורך חיי הסוללה?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! האם כדאי לקנות מחשב נייד עם מעבד AMD אם אני רוצה לחסוך בכסף ולא לוותר על ביצועים? הבנתי גם שכרטיסי המסך שבאים איתם הם מחברת NVIDIA והם יותר טובים מאלו של אינטל? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך-אבל אפשר גם שלא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: :כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. :call of duty infinite warfare ,gta v,battlefield 1 וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).''1920X1080 32 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר יותר טוב …
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה יש לי תקציב של בואו נגיד 5000 שקל ואני חושב לקנות AMD 64 3000+ רק שמעתי על כך שהוא מתחמם מהר אז כנראה שנצטרך הרבה מאוררים האם כדי לקנות 3200 כי יש לו 1024 קאש או את ה3000 שיש בינהם הפרש של 400 שקל שזה די הרבה, הקטע אם זה שווה? בקטע של לוחות אם שמעתי של MSI יש לו מצויין שקוראים לו NEO NFORCE3 כרטיס מסך זאת ההתלבטות הרצינית במיוחד כי כאן אני לא מבין כלום אני חשבתי על הATI 9600XT מה שמוזר שראיתי חברות שמציגות דגמים שלו אבל עם 256 מגה ועוד יותר בזול שזה ממש מוזר עכשיו עוד דבר שאני מתלבט זה אם לקנות הארד דיסק עם 10000 או 7200 של WD אבל יש הגבלה נורא רצינית במחיר ה10000 עולה 700 שקל והוא 36 ג'יגה בלבד!! וה7200 יכול להכיל 120 ג'יגה וזה ממש טוב לנו הישראלים שמו…
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, חרשתי את הפורום וקיבלתי כמה רעיונות. יש לי כרגע מכונה מבוססת p3 800/geforce 2 mx400 64/512Mb/IBM 45GB/SB live Value וכמובן מסך סובארו עתיק mag 17" Trinitron. לאחרונה הנערה החלה להשתעל בעליות. אז ככה אחרי חרישה ארוכה בפורום כאן ובעוד אתרי חומרה הבנתי שלקנות פנטיום זו טיפשות. קשה להתנתק מההרגל הזה אבל אני אנסה. בקיצור יש לי רעיון למפרט ואני אשמח לתגובות: CPU: Athlon XP2000 CPU fan? M/B: Epox 8K3A+ Mem: Generic 512Mb PC2700 333Mhz Video Adapter: SUMA GEforce4 TI4200 128MB VIVO H.Disk: WD 80GB Monitor: 19" LG F900B Sound: Hercules Fortisimmo 3 Floppy: NONE עריכה: טוב, הרגע גיליתי שאם אני קונה את ה- epox אז כרטיס קול זה מיותר ובכלל נראה לי שהתלהבתי עם הלוח שהוא די מ…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
* תקציב? 4000-3000 עם אפשרות חריגה קטנה אם השדרוג ממש מצדיק את התוספת במחיר. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים hd ובחיבור למסך חיצוני * גודל המסך - 13-13.3 אין חשיבות למבריק או מט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי עד 1.7 שהיה נוח להתנייד איתו * האם נדרש זמן סוללה ארוך - רצוי בעיקר בעקבות שימוש מחוץ לבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי VGA בנוסף ל-HDMI - אבל לא קריטי * Bluetooth? רצוי אך לא חייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן - רצוי כונן מעל 500gb או כונן קטן יותר ssd * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אך רצוי שתהיה לתקופה של 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס ריש…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אני מנסה לבנות מחשב גיימינג בתקציב של עד 5,800 שקל לא כולל דיסק קשיח(כי יש לי), מארז בסביבות 300-350 שקל וקירור אוויר בסביבות 300 שקל עד עכשיו מה שאני מתלבט לגביו זה אם לקנות ryzen 5 2600x עם vega 64 oc או לקנות ryzen 5 2600 עם rtx 2070 windforce תמונות של המחירים מצורפות עם שאר הדברים מתכוון לקנות בחנות ivory,tms,ksp,plonter
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, חבר מתחיל ללמוד הנדסה רפואית באוקטובר הקרוב ורוצה לקנות מחשב נייד ללימודים ושימוש כללי - כרגע אין לו מחשב. התקציב שלו הוא מקסימום 4500, ללא חריגה, כאשר אם ניתן לחסוך זה מצוין. המטרות העיקריות למחשב הן, כאמור, לימודי הנדסה ושימושים כלליים כמו צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט והאזנה למוזיקה. חשוב לו זמן סוללה שיספיק ליום לימודים, רזולוציה FHD, ו- ssd. גודל המסך בין 13 ל- 14 אינצ' ועדיף שיהיה כמה שיותר קל (באזור קילו וחצי אידאלי). הוא לא מתכוון לשחק משחקים במחשב. בראיה של כמה שנים קדימה, חשבתי על המחשב הבא: http://m.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=898534 כאשר אני אחליף את הקשיח ל- ssd של 250 ואוסיף מגירה לקשיח כך שבקיים ניתן יהיה להשתמש כקשיח חיצוני לאחסון וגיבוי. סה"כ צר…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, שמי עמית, זקוק לעזרתכם בנוגע למפרט למחשב נייח, תאכלס אני דאי מחפש משו שהבסיס שלו יהיה טוב סתומרת: ספק חזק, לוח אם איכותי, מעבד יציב וטוב אינטל בבקשה, מארז טוב וגדול בכדי שתמיד אוכל לשדרג תחומרה הקיימת + שהחלקים יהיו בטמפ' נמוכות יחסית. בגדול אני רוצה מחשב למשחקים. אני יודע שמה שמשחק תפקיד זה הזיכרונות + כרטיס מסך אבל מאוד חשוב לי שהבסיס של המחשב יהיה טוב, ככה שאוכל לשחק עם החלקים (כרטיס מסך + תוספת זכרון בעתיד) סכום ההשקעה המקסימלי עומד על 4,000 ש"ח. אשמח עם תוכלו להמליץ לי על מפרט טוב בכדי שאוכל בהקדם כבר לרכוש משו איכותי ומספק. תודה מראש לכל המייעצים, בברכה, עמית.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 8K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? גם וגם יענו אם יש משהו ששווה אז כן אם לא אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים ממש המשחקים הכי חדשים שיש ושעדיין לא יצאו שיעבדו בפול גרפיקה חלקה! סרטים HD תכני HD... מוזיקה שהלוח יהיה לו כרטיס קול מובנה איכותי.. תוכנות "בקטנה" לא משהו כבד... א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ממה שהבנתי תשאלה שהמחשב מיועד לבית ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט,…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למפרט בעיקר למשחקים. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות ה-200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, סרטי HD, משחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. בעיקר משחקים. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 22 אינצ' דל 2209WA * באיזה סוג משחקים תשחקו?חדשים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בצי…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי מחפש לשדרג את המחשב הנוכחי (מפרט מלא למטה). חשבתי להשתדרג רק בכרטיס מסך אבל הבנתי שהמעבד ולוח האם כבר ישנים וצריך להחליף. בגדול אשמח להשאיר כמה שיותר חלקים, אבל אם צריך להחליף אז נחליף. תודה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 300 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) זה המפרט המלא הנוכחי מעבד - Intel Core i5-4590 …
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בעלות מקסימלית של 5500 ₪ בעדיפות ל-5000 תוך ניצול מלא של התקציב. המחשב נועד לשימוש ביתי כללי (אופיס, אינטרנט, סרטים בהפרדה גבוהה) וכן כ-30% מן הזמן לעריכות גרפיות שונות בינוניות פלוס, בתוכנות של adobe וכן siberlink power director. המחשב לא מיועד לגיימינג אבל יהיה נחמד אם הוא יעמוד באתגר של משחקים (שנחשבו כבדים לפני שנה ומעלה) במידה והצורך יעלה. לא מתוכנן OC. אין צורך בציוד היקפי, במערכת הפעלה או בחבילת אופיס. הרכבת המפרט בחנות. שקט חשוב לא קריטי (8) מעוניין במעבד אינטל,חיבור usb3, חיבור HDMI לטלוויזיה לא מתוכננים שדרוגים מאסיביים של המחשב. כעבור 3-4 שנים אתעניין בהחלפה בחדש. המחשב צריך לתמוך בכמות גדולה של ציוד היקפי (מערכ…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה על מחשב נייד... אני צריך מחשב נייד: יחסית חזק (משתמשת במתל"ב +עיבוד סרטי וידאו) יחסית קל (הולך להיות נייד) 14-15'' (קטן יותר הוא קטן מידי) וזהו, כמובן שלא יקר בטרוף. ראיתי הצעות בין 4000-7000 Compaq CQ61-140EJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv ( ש"ח 3700) Lenovo 3000 N500 NS778IV 1. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3202&CatCode=315 (3800 ש"ח) 2. http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=894246 Toshiba Tecra R10-10S http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?PID=1010S&Cat2ID=&Cat2Cat1ID=31&Rnd=19/05/2009%2013:26:06 זה היחידי שראיתי בעיניים והוא ממש אחלה (גם המחיר שלו אחלה) 6900 ש"ח בגלל המחיר חשבתי שהלנובו יהיה …
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אז אחרי שרבים איתי על מחשבים בבית, ויש תלונות שהמחשב הישן לא מצליח לעבוד טוב אפילו עם minecraft, שלא לדבר על משחקים שמהירות חשובה בהם, אני שוקל מחשב חדש. מעבר לנתונים לפי השאלות המנחות - אין צורך במסך, מקלדת או עכבר, יש צורך במצלמת רשת וכרטיס רשת אלחוטי. מערכת הפעלה אני יכול להסתדר לבד. אני נמצא בת"א ומצד אחד לא נורא ממהר, אבל שוקל לבצע רכישה בחודש חדשיים הקרובים (בהתאם למשא ומתן עם אשתי לגבי ההוצאות). המסך הקיים הוא ברזולוציה של 1920X1080. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב סביב 3000ש"ח גמישות קיימת אבל אני לא רוצה להוציא מעבר למה שצריך 2. מה שימושי המחשב (משח…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
whats up peeps? תראו, אני כבר די הרבה זמן מנסה להרכיב מפרט איכותי ועכשיו עם אישורה של אמא אני חושב שהצלחתי להרכיב משהו שמוסכם על שנינו. הבעיה היא שאני לא יודע איזה מפרט שווה לי לבחור בגלל מספר דברים. אז, קודם כל המפרטים: Comp-IL LogicPC אז ככה, בComp-IL אני מקבל את ה7800GT של EVGA שמגיע עם הBF2 וספק מצויין של MGE עם סליבינג שמתאים למודינג שאני עושה כרגע. אבל, המחיר הסופי הוא יחסית גבוה ולא מאפשר לי לרכוש תוספות כמו קטודות, מאווררים וגיים פאד. לעומת זאת במפרט של LogicPC המפרט הסופי ללא התוספות למינהן הוא הרבה יותר זול, אבל כרטיס המסך הוא גרוע מהEVGA ואני דואג שאני ארגיש את ההבדל. הספק של Enermax נראה לי מצויין וקראתי עליו רבות, אך עדיין אני לא מסוגל להחליט אם ה…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן , אני מעוניין לקנות מחשב עם דגש על ביצועים ומהירות חישוב. אין חשיבות לביצועים גרפיים (לא לגיימינג), וגם אין צורך במארז מהפנט. מה דעתכם על המפרט הבא? בנוסף, האם המחיר נראה לכם סביר? [table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td]Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מאווררים וגופי קירור[/td][/tr][/table][table][tr][td]מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td]GIGABYTE P67A-UD4-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 2133, 2xPCI-E[/td][/tr][/t…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם הרכבתי את המחשב הבא: Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB P35-DQ6 s775 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, 2xPCI-E 1GB Samsung DeskStar 320GB SATA II LG 16x 40x White TR2 Power W0101 550W Silent (24pin) ב7400,האם המחשב טוב? רק מה שהסתבכתי היה המעבד,הוא עולה 1090 האם הוא מספיק טוב? תודה מראש גל
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איפה מוצאים מחשבים כאלה ? הצלחתי למצוא מעט מאוד דגמים עסקיים יקרים. קיימים גם מחשבים פשוטים יותר עם מסכים לא מבריקים ?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד עפ"י הפרמטרים הבאים: * מטרות המחשב? במחשב מיועד עבור הבן שלי שעדיין בביה"ס. בעיקר office, אינטרנט וצפייה בסרטים. אין צפי למשחקים כרגע. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? חשבתי על "14 עדיף מאט. * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה שנכנס בתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות * משקל רצוי? מאחר ויש כבר נייד אחד ("15.6 ASUS 550JK) בבית שמחליף מחשב נייח, מעדיף שהמחשב הנ"ל יאפשר בכל זאת איזו ניידות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך ככל הניתן אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI אבל נראה לי שבכל מקרה יש לכולם * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי שהמחשב יהיה מהיר ולכן א…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי. אשמח לדעתכם בנוגע למפרט הבא. הצרכים: מחשב לתלת מימד בעיקר - גם סוליד וגם מקס. גם עבודות גרפיות ועריכה. בקיצור, צריכה מחשב חזק ויציב. תודה!! מעבד: Intel Core i7-10700F 8 cores 16 Threads 10th Gen CPU - 2.9 GHz - Max Turbo Frequency 4.8 GHz - No GPU Included - Socket LGA1200 - 14nm - 16MB cache - 65W TDP - Tray - (Comet Lake-S Series) לוח אם ASUS H470 - LGA1200 10th Gen Intel - 4x DDR4 128GB 2666MHz - DisplayPort - HDMI - 5x SATA - 2x M.2 - RAID - 13x USB - 4x Fan - 3x PCIe 3.0 x1 - 1x PCIe 3.0 x4 - 2x RGB - 1x ARGB – ATX זכרון: 32GB (2x16GB) 3200MHz DDR4 CL16-18-18 1.35v - Fury Series - HX432C16FB4K2/32 כרטיס מסך …
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד ולהלן הפירוט: * מטרות המחשב? בעיקר עבודות משרדיות ותכנות. גם סרטים. * גודל המסך? 14 אינץ'. לא חשוב מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? לא קריטי. 1366X768 זה בסדר גמור. * משקל רצוי? עד 2.2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יותר משעתיים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB * Bluetooth? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 128G * כונן אופטי? אין צורך. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן וזמינה לאיסוף והחזרה מבית הלקוח. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מעדיף DELL או LENOVO * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: אין שום צורך במסך מגע. 8G RAM, מעבד I5 לפחות, מהירות מעבד טובה. דגם שאין לו בעיות ידועות בקישוריו…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, בניית אתרים, תכנות, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, משחקים (לא צריך הגדרות גבוהות רק להריץ משחקים חדשים כמו COD החדש), גרפיקה, עריכת מוסיקה.. חשוב מולטיטסקינג כי אני עובד עם הרבה תוכנות במקביל.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש תדיר ב Photoshop, Flash, After Effect, Maya, Cubase ועוד.. במקביל ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/א…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שהגעתי למקום הנכון, אם לא, אודה למנהלים אם יפנו אותי למקום הנכון. בכל קמרה, אני מעוניין לרכוש את המכשיר הזה לאחי: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&_trksid=p4340.l2557&rt=nc&nma=true&item=190508915519&si=48lFo3gNFEFkqnUSvS3iaSlN%252FYQ%253D&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEDWX%3AIT זה המפרט למי שאין כוח להיכנס: CPU Processeor FreeScare Coretex A8 Clock 800Mhz(Manufacturer Data 1.3Ghz) System Memory DDR2 512MB Memory Operating System Google Android 2.2 Flash 10.1 Pre-installed, Support android market Screen 8" TOUCH SCREEN TFT LCD Display;800 x 600 Rom MLC NAND 4GB. T-Flash card slot Maximum up to 32GB (T-Flash card not…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-