עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד : INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤ 1585 זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤ 556 לוח אם : GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤ 631 כרטיס מסך : BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL ¤ 1733 דיסק קשיח : WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤ 427 צורב DVD : LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤ 171 כונני דיסקטים : SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK ¤ 45 כונן DVD : LG DVD-ROM 16X48 - GDR--8164B(B) - BULK ¤ 117 ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤ 417 מארז : GIGABYTE AURORA TOWER CASE ALUMINIUM - SILVER - GZ-FSCA1ANS ¤ 631 סה"כ כל המוצרים…

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Idan Gigi,

היי אני מנסה לבנות מחשב גיימינג בתקציב של עד 5,800 שקל לא כולל דיסק קשיח(כי יש לי), מארז בסביבות 300-350 שקל וקירור אוויר בסביבות 300 שקל עד עכשיו מה שאני מתלבט לגביו זה אם לקנות ryzen 5 2600x עם vega 64 oc או לקנות ryzen 5 2600 עם rtx 2070 windforce תמונות של המחירים מצורפות עם שאר הדברים מתכוון לקנות בחנות ivory,tms,ksp,plonter

3. היי מחפש מפרט באזור ה 1600 ש"ח גמיש לעבודה משרדית/מעט מאוד גרפיקה. לא כולל ספק/מארז. מפרט אינטל. בלי אוברקלוק לוח אסוס/Gigabyte עדיפות ל USB3/SATA3 בלוח. אני מרכיב בעצמי. רוב תודות

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. היי, הלפטוט הישן שלי (שזכה לחיים ארוכים) שבק חיים, הגיע זמן לחדש. אני סטודנט והשימושים העיקריים שלו יהיו בעיקר אינטרנט ולימודים קצת תכנות, ומידי פעם גם קצת משחקים וסרטים, אבל חשוב לי שיהיה לו את היכולת לעמוד בעומסים סבירים בכבוד לכשיצטרך. רוב הזמן הוא ישאר בבית, ומידי פעם יזוז ממקום למקום אז ניידות היא בהחלט יתרון אך לא חובה לכן חשבתי על מסך 14-15.6. ורצוי שיהיה מט. ומערכת הפעלה לא חובה. התקציב הוא עד כ 4000 ש"ח, כמובן שעל פחות לא אתלונן אבל גם להתגמש קצת למעלה אפשר אם מצדיק את ההוצאה. כרגע אני חושב על: asus n56vm (שקצת חורג מן התקציב, וחסרון בניידות) או Dell Vostro 3460 (עם ה i5 ו Gforce 630) אבל קראתי שהוא מרעיש נורא והמסך לא מוצלח. http://www.ivory.co.il/catalog.php…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. רצ"ב מפרט נוכחי: LCD Monitor LG L227WTG eyboard Logitech Media Keyboard Elite Mouse Razer DeathAdder CPU Intel Core 2 Quad Q9550 (S775) - 2.83GHz 1333MHz 12MB Shared Cache 64bit Box CPU Cooling Artic Cooling Freezer 7 Pro Memory G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Motherboard Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel Socket 775 ATX Graphics Board Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe DVD RW LG GSA-GH22L HDD Seagate ST3500320AS 500GB S-ATA 7200RPM 32MB Cache Chasis Thermaltake Xasier VI Power Supply Corsair CMPSU-550VXEU 550W לצערי הוא לא מריץ לי את Battlefield3 למשל בצורה טובה , MW3 , דווקא סוחב טוב. יש מצב לשדרג רק כרטיס מסך או שצריך שדרוג כללי? המלצות? תודה מראש.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. כרגע המשחק היחידי שאני רוצה שיריץ חלק זה האלף ליף 2 בהגדרות הכי גבוהות.. תודה.. עריכה: ושחכתי, שאני יוכל לקנות בחנות, לא מהאינטרנט, ועדיף כרטיס מסך חזק...

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך (מסיבה טובה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, גלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: SCII ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL 24, 1900X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס ואינטרנט ואולי קצת סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים: לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?: יש כבר מעבד Intel-Core-i5-2540M כך שלא צריך מעבד, וצריך לבנות את המחשב לפי המעבד הזה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות …

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אני די בטוח שהנושא לא שייך לפורום הזה, אבל לא מצאתי פרום מתאים יותר במערכת. אני עומד לצאת לשנת שרות ולאחר מכן לשרות של שלוש שנים בצה"ל. אני מעוניין לקנות מחשב נייד שילווה אותי בתקופה הזו בשביל לשמור על היכולות המוזיקליות שלי - אף לקדם אותן, וישרת אותי בעיקר בתחום המוזיקה... זאת אומרת, הקלטות, עיבוד סאונד וכו'... אני יודע שליעוד שכזה דרוש מחשב חזק ויעיל, וכמו שאתם רואים, מעבר לזה אני לא יודע הרבה. הייתי רוצה... 1. המלצות למחשבים ניידים שעונים על הדרישות שלי. 2. עצות וחוות דעת מאנשים שיש להם ניסיון עם מחשבים ניידים בתחום עריכת הסאונד והמוזיקה. 3. עזרה בהתמודדות עם חוסר הידע שלי בתחום. דברים רלוונטיים נוספים... שאני גם עוסק בעיצוב גרפי ואומנות, כך שאם המחשב יתאים גם לתחום …

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Kinorey,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, לשדרוגים משמעותיים 2. מה שימושי המחשב? בעיקר למשחקים, סרטים, ושימוש יומי יומי בסיסי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). X ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בעיקר משחקי RPG. כגון skyrim עם מודים, Witcher 3, Fallout 3-4, Farcry', בנוסף משחקי אסטרגיה - Civilization 5-6, CK2, Total War. מדי פעם משחקי FPS וMOBA. הגדרות גבוהות ברזולוציה 1080, אם כי אני רוצה לשמור את האפשרות לשדרג ל1440P בעתיד. מתכנן על מסך Samsung S27D390H. (אם שווה לקנות יחד עם ה…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום אני רוצה להרכיב מחשב אבל אני לא בטוח מה לשים בו התקציב שלי זה 10000 שקל רציתי גם לעשות קירור מים לבד (עם צינורות ומשאבות ודברים), אפשר להשיג דברים לזה בארץ? דיברתי עם אנשים אחרים ושאלתי בפורומים אחרים והגעתי לדבר כזה i7 7700k (אני יעשה לו overclock) Gtx 1080ti founders edition 32gb vengeance rgb ram Asus maximus ix hero atx lga1151 250gb ssd 3Tb hdd Cooler Master MasterCase Maker 5 EVGA supernova 850w platinum זה טוב? צריך לשנות משהו? להכין קירור מים או לקנות אחד "מוכן"? אם לקנות קירור "מוכן", איזה? תודה

12. Started by gallahgi,

1. מה התקציב המקסימאלי?5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.MS3, COD - MW3, SKYRIM, SC Revelations, Crysis 2 מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1440X900(מחובר בנוסף לLCD 32 INCH לצפיה בסרטים) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הק…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by goldenbrown22,

שלום לכולם, אני מתלבט בין שני המחשבים הבאים ואשמח לעזרתכם: הראשון, של לנובו: http://ksp.co.il/?uin=25733 השני, של אסוס: http://ksp.co.il/?uin=26110 תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. מטרה: אני צריך מחשב שהווינדוס יעבוד מהר גם עם תוכנות פתוחות, ושיהיה גם טוב למשחקים. (יש לי E6300 עם 7600GS ו 1GB זיכרון וזה מספיק לי למשחקים [COD4 וכו']..המחשב הזה ילך למשפחה, והחדש ילך לי.) תקציב: 2,000 ש''ח המפרט יכלול: מעבד, לוח אם, זכרון, כרטיס מסך, הארדיסק, מארז, ספק כוח. זהו. דברים שאני יכול להתפשר: -זיכרון - 1GB יספיק (אני אקח סטיק של 512 מהמחשב הקיים. המשפחה תוכל להסתפק ב-רק 512 למחשב עם אינטרנט) -הארדיסק - גם 80GB יספיק (אני מעביר את ה 160GB מהמחשב הקיים. ומה שאקנה עכשיו זה למשפחה. הם לא צריכים יותר.) חנויות? אני מכיר רק את KSP בראשון לציון אבל אפשר ללכת על חנויות אחרות. תודה רבה!

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Selinko,

מה אתם אומרים???? עשיתי קצת שינויים ויש לי כמה שאלות... 1. איך הלוח NFORCE2 של LEADTEK? 2.הבנתי שיש ללוח הזה DUAL DDR מה זה נותן? כדאי זיכרונות חזקים 3200 או מספיק 2700 כמו שלקחתי? זה משמעותי בכלל? נ.ב המחשב לא מיועד לאוברקלוקינג אלא למשחקים בעיקר אולי אולי אולי אוברקלוק עתידי(בספק גדול). CPU : AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU - [638 NIS] 1 Cooler : Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!! - [117 NIS] 1 Motherboard : Leadtek NForce2-ST K7NCR18D-P Motherboard (128bit Dual DDR400,AGPx8,5.1 Sound,ATA133,USB2,1394) - [779 NIS] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory - [475 NIS] 2 Hard Disc : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buf…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by who_Cares,

אני צריך מפרט זול וטוב ישמש בעיקר לצפייה בסרטים, שמיעת מוזיקה, אינטרנט וקצת משחקים אני עדיין לא סגור אם לקחת אינטל או AMD אז בבקשה להציע גם לזה וגם לזה יש לי כסף אבל אני רוצה לקנות רק מה שהכרחי חשבתי אולי להשקיע בלוח אם ובזיכרון ולקנות מעבד חלש ולהחליף אותו יותר מאוחר לא צריך מסך נא להציע חלקים יעילים, אני לא רוצה לקנות משהו שלא יעזור כ"כ ורק יעלה הרבה כסף. תודה מראש לכל מי שיעזור לי

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אבקש המלצה ללפטופ, להלן הדרישות: 1. תקציב עד 3000 ש"ח 2. שימוש משרדי בלבד - תוכנות אופיס והרבה אינטרנט 3. אופי העבודה מחייב ניידות ופגישות רבות בחוץ כך שהמחשב צריך להיות קל ולא גדול מידי ראיתי את Asus ZenBook UX330 עם מפרט של: SSL 256, 8GB ומעבד 7Y30 אשמח לחוות דעת על ה ZenBook (האם שווה לחרוג מעט ולשדרג למעבד I5?) וכן המלצות נוספות אם יש. תודה רבה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by cheese,

שלום, מערכת ההפעלה בנוטבוק שלי 1101HA לא עולה, ניסיתי SAFE MODE, LAST KNOWN CONFIGURATION ללא הצלחה. איך משחזרים או מתקינים מחדש את מערכת ההפעלה? כמובן שאין לי דיסק או כונן דיסקים ואני מעונייין בהתקנה חוקית. תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך מבלי לאבד איכות, ודאי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים החדשים, כולל אלו העתידיים (Star Citizen וכו'). מסך 1920x1080. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש אבל לא נכלל בחישוב כרגע. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כ…

20. Started by avner_100,

היי.. אבא שלי טס אז חשבתי להלביש עליו משהו בדרך חזרה.. אז ככה, אניצריך תנייד הכי חזק שאפשר למצוא במחיר הזה..( מ- 9000T) משקל לא כזה חשוב לפחות 15.4" זיכרון 2G לפחות אפשרות להריץ FHD טוב משחקים ברמה טובה של COD4 אני רוצה לחבר אותו לLCD אז HDMI ואם אין בעיה עם DVI במקום אז גם DVI נכנס.. 250GB יהיה נחמד 2 USB לפחות.. יש לי נטייה ל HP בגלל המחיר והאחריות הבינ"ל, תעשו תשיקולים שלכם.. אבל אחריות בינ"ל תהיה נחמדה.. זהו.. תודה מכל לב לעוזרים !!

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by dork12,

שלום לכולם! אודה לכם אם תביעו את דעתכם על המפרט שבניתי. האם הכרטיס מסך gtx 970 מתאים לממדי המארז שבחרתי? צריך עוד מאוורר אולי? 1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אך לא לפגוע בביצועים יותר מדיי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אילוסטרייטור, פוטושופ, 3dmax, ציור דיגיטלי(ומשחקים כמובן) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by woogille,

אהלן יש לי מחשב ישן, בן 6-7 בערך אין לי כרגע את המפרט המלא אבל זה משהו בסגנון מעבד אינטל (או אי אמ די לא זוכר) 2 ליבות כרטיס מסך אין (זתומרת מובנה על הלוח אם) יש צורב די וי די של סמסונג יש קורא כרטיסים לוח אם ספק וכל שאר החלקים הסטנדרטים והפשוטים האם יש להם ערך כלשהו ? האם יש איזה חנות (או מישהו) שקונה חלקים כאלה ? אם יש באמת צורך אני אבדוק את המפרט בדיוק תודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Cloud,

שלום לכולם, הייתי מעוניין לקבל את עזרתכם בבניית מפרט גיימינג עבור חבר. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל כמובן שאעדיף לחסוך דברים מיותרים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית קלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי רשת(mmo rpg) כמו guild wars 2,משחקי FPS/TPS(כמו BF.COD וכ'ו) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאי…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. תקציב: 4000‏₪, עם סטייה אפשרית עד 410‏₪. תוכנות: GIMP, אינקסקייפ, Kdenlive, ‏Virtualbox. אחריות: חשובה אחריות לשלוש שנים מהיבואן הרשמי. מערכת הפעלה: עדיף מחשב ללא מערכת הפעלה. גודל מסך: עדיף 15.6 אינץ' ומעלה. שלום, יש מחשב נייד שלדעתכם כדאי לקנות עם התקציב שציינתי למעלה ושאפשר להשתמש איתו בתוכנות למעלה? חשוב שהמחשב יהיה עמיד ושלא יתחמם מהר. יש כזה? -נ״ב- סדר העדיפויות לגבי המחשב: 1. עמידות ואחריות מיבואן רשמי 2. שהמחשב לא יתחמם מהר 3. גודל המסך 4. ביצועים מצאתי את הדגם Dell Vostro 15 3000 3500 VM-RD09-12485. כדאי לקנות אותו, או שלא?

25. Started by Shaul Aharon,

שלום. אשמח לחוות דעת לגבי ההרכבה כאן תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.