ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
[TABLE] [TR] [TD=width: 50] [/TD] [TD=width: 100%]היי שבוע טוב אני מחפש לאחותי וילדידה מחשבים: לידידה 2 מחשבים 1 נייד 1 נייח , ולאחות נייח. נתחיל עם האחות: תקציב:2500 ש''ח שימושים:אינטרנט,מוסיקה,וקצת משחקים ישנים מאוד. OVERCLOCK:לא אין צורך חומרה:צריך ארדיסק 2TB,כרטיס מסך שיהיה מובנה ,כונן די וי די צריך,לוח אם של GIGABYTE ,מעבד I5 4690 ,זיכרון 8 גיגה DDR 3 ציוד היקפי:לא צריך כלום הערות נוספות-כונן שיהיה עד 200 ש''ח איכותיעכשיו לידידה: תקציב:3000 גם שימושים:אינטרנט,מוסיקה,משחקים חדשים OVERCLOCK:אין צורך חומרה:ארדיסק 2TB כרטיס מסך חזק שיכול להריץ משחקים ברמה טובה עד 800 ש''ח, לוח ומעבד של GIGABYTE מעבד I5 4690 'זיכרון 8 גיגה גם DDR 3. ציוד הקפי:מסך 23 אינץ,מקלדת,עכבר,צורב …
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לקנות מחשב בישראל * מטרות המחשב? לצורך לימודים בתואר מדעי המחשב+אינטרנט, ממה שהבנתי לימודי תואר מדעי המחשב צריך לתכנת,JAVA + C# ...בדקתי את דרישות המערכת של VISUAL STUDIO ורשום 1.6 מעבד 1 גיגה זיכרון כונן קשיח 5400 סל"ד * גודל המסך? שאוכל לתכנת איתו בנוחות...נראה לי 14-15 בערך,וגם שיהיה כמובן נייד ללימודים * רזולוציית המסך?לא מבין בזה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי?שלא יהיה ממש כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בערך 4-5 שעות יהיה נהדר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? לא(יש מתאמים לUSB בדולר .... * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?אין * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם …
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה הדגם HP Pavilion dv5-1060ej והנה לינק עם מפרט: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=657 אני באמת באמת אשמח לשמוע מה אתם חושבים
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה למחשב לשימוש כללי מבוסס AMD, ללא מסך וללא ציוד הקפי, עד 2400 ש"ח (רצוי לא לחרוג). אין דרישות רעש, HD של חצי טרה יספיק, 4 גיגה זיכרון, לוח אם ללא כרטיס מסך מובנה. אני אישית אהבתי את הלוח הזה והייתי רוצה שהוא יכלל במפרט. אני מתכנן לקנות בנוסף לזה מסך ב900 ומשהו ש"ח ומערכת הפעלה WIN 7 home premium ב500 ש"ח, לכן אני מעדיף לא לעבור את מגבלת התקציב של ה2.4K. רק אם זה בשביל רכיב ממש משתלם. תודה לעוזרים.
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 7500 ₪ ואני יוכל לחרוג מהתקציב עד 500 ₪ השימושים של המחשב הם תכני, HD משחקים, גרפיקה ותיב"מ (Cad-Cam) אין לי צורך בציוד היקפי כגון רמקולים, מקלדת ועכבר לא מתוכנן אוברקלוק אני מאיזור הצפון – נהריה אני בטוח שיש הרבה שטויות אבל זה משחשבתי לעצמי : מעבד - I5 760 או i7 870 קירור - Noctua NH-D14 אם - ASUS P7P55D-E PRO או Gigabyte GA-P55A-UD4P או ------------------- ??? ------------------- זיכרון - Corsair Dominator Dual Channel CL8 4GB CMP4GX3M2A1600C8) ) או Corsair XMS3 Dual Channel CL7 4GB CMX4GX3M2A1600C7) ) או ------------------- ??? ------------------- כ.מסך - Asus ENGTX460 DirectCU TOP 1G או --------…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, כיף לחזור לפה אחרי זמן רב של חוסר פעילות הXPS שלי לא סוחב כ"כ את התוכנות הנ"ל ואני מחפש מחשב נייח שיעשה את העבודה. בנוסף בעתיד ארצה להתחיל להשתמש גם במדפסת תלת מיימד ואני מניח שגם לזה צריך מחשב יותר חזק ממה שיש לי. ראיתי את המפרט המוצע לדרישות האלו באתר, אך יש לי כמה שאלות (וכמובן אפרט על הדרישות שלי) הבנתי שמומלץ מאוד להוסיף כרטיס גרפי שישפר את הביצועים והעבודה, והבנתי גם שלא כל מעבד וכרטיס גרפי הם אופטימלים לתוכנות הנ"ל (משהו בשיטת העבודה שלהם) אך בהצעה הזאת לא מופיע כרטיס. אני אשמח מאוד להשתמש בלוח אם mini/micro ATX בשביל לחסוך מקום אך פה מגיעה הפונקציה של גודל ומחיר, ואני מניח שגם הביצועים משחקים פה תפקיד. אין לי…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אז ככה, אני חייב לאחי 2,500 ש"ח והוא רוצה שאחזיר לו אותם ע"י שאקנה לו מחשב בסכום הזה. כיום יש לו איזה סלרון 400 עם לוח של PC chips (לא עלינו ) כך שיש לו צג, כוננים אופטיים, מקלדת עכבר וכונן דיסקטים. אז זה המפרט (המחירים מהדובים): מעבד: Athlon XP 1700 403 ש"ח לוח אם: Leadtek WinFast K7NCR18G-Pro 762 ש"ח הרדיסק: WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version 692 ש"ח זיכרון: GeIL 256MB PC2700 DDR 333MHZ 250 ש"ח מארז: 3R SYSTEM NEON Light Silver 296 ש"ח ספק כוח: Tsunami 350 Watt 167 ש"ח בס"ה 2570 ש"ח חריגה די קטנה. מה אתם אומרים? יש משהו לשנות? המערכת לא לאוברקלוקינג (ברמת העיקרון...) ומיועדת בעיקר למשחקים. אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
החלטתי סוף סוף איזה מחשב אני רוצה לקנות וגם קיבלתי הצעה ממש טובה מה אתם חושבים עליה מעבד דגם: INTEL C2D E8400 מהירות: 3.0GHZ קרור למעבד: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם יצרן +דגם : ABIT IP35-E ציפסט: Intel P35 זכרון מהירות + נפח: 4096MB (2GBX2) CL5 800MHZ דיסק קשיח יצרן + דגם: Western Digital WD5000AAKS מהירות +נפח: 500GB SATAII 7200RPM 16MB Buffer כרטיס מסך יצרן + דגם: GeCube HD4850 512MB זכרון: 512MB כונן אופטי יצרן + דגם: SAMSUNG X22 SATA מארז יצרן + דגם: NZXT ALPHA Black ספק כח יצרן + דגם: NZXT PP500W התקנה ושרותי מעבדה פעולה: הרכבה מלאה + טסטים מערכת הפעלה סוג + דגם: ללא קיבלתי הצעה של 3430 ש"ח פחות 2.5% הנחת מזומן יוצא 3344.2…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי לכולם. אני הולך לקנות מחשב חדש ואני מתלבט איזה מעבד כדי לי לקחת בין 4820K ל4790K. מבחינתי ה4790K הוא תוספת של 30 שקל ככה שמחיר הוא לא פקטור. אני הולך לשחק משחקים בעיקר ואולי לפתח כל מיני דברים ואולי להריץ מכונות ווירטואליות אך בשורה התחתונה משחקים אל תיכנסו לזה שזה אוברקיל או דברים כאלו אלו האופציות שיש לי. בשורה התחתונה למחשב GAMING מה מומלץ לקחת ולמה? השוואה בניהם: http://ark.intel.com/compare/77781,80807
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).בעתיד הקרוב כניראה לימוד הנדסת תוכנה או מכונות[אם ההחלטה תיהיה לכיוון המכונות אז יהיה בטוח סולידוורקס] ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF4, AC4 , GTA , COD GHOSTS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FULL HD 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ULTRA עד כמה שאפשר 3. האם יש צורך ב…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבניית מפרט מחשב שישמש בעיקר לעריכת מוזיקה בתוכנת קיובייס שאני הולך לקנות בקרוב מכלי זמר. התוכנה היא גרסת לייט 4 (אין פלאגאינים למחשב אלא רק דרך חיבורים חיצוניים) שבאה עם כרטיס קול חיצוני lamda שעולה 870 ש"ח והחיבור אל המחשב הוא דרך USB. המפרט שאני צריך הוא להלן: 1. 5500 תקציב מקסימלי אפשר גם פחות ואפשר יותר בגבול הטעם הטוב 2. השימושים: תוכנת עריכה למוזיקה קיובייס, צפייה בסרטים באיכות טובה והורדה תכני HD ובלו ריי, תוכנות עריכה, תוכנות ווינדוס אחרות המופעלות בו זמנית, אינטרנט. 3.ציוד עיקפי שאני צריך: רמקוולים, מקלדת,עכבר. לא צריך מסך. 4.חשוב שהמפרט יהיה שקט מאד 8 לפחות עד 10 5. חלקים שאני צריך במפרט: - מעבד של אינטל I7 או I5 (הצעות מחיר עם שניהם) -…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה.. מצטער שכבר שגעתי אתכם חח התקשרתי היום ל-rsm והם המליצו לי על מספר שינויים במחשב בכדי שיתאים יותר לצרכים שלי וגם יהיה יותר שקט אז קודם כל שוב אכתוב את הצרכים שלי: התקציב בסביבות 2500 שקל - עדיף לא לנצל את כולו אבל אפשר גם לגלוש מעבר אליו בכמה מאות שקלים שימוש המחשב הוא למספר דברים: עבודה משרדית - גלישה אופיס וכד' - אני רוצה שיהיה מהיר וטוב בתחום הזה, שיהיה אפשר לראות בו סרטים טוב ובנוסף לזה - שיעבוד טוב למשחקי מחשב (לא חזקים במיוחד אבל יחסית כן) כמו קאונטר סטרייק וכד' ככה שטוב שיעבוד גם לגיימינג אין צורך בציוד היקפי המפרט צריך לכלול את כל הרכיבים חשוב שהמחשב יהיה שקט - בסולם בערך 7.5 לא מתוכנן אוברקלוק OC אין צורך לכלול מערכת הפעלה אבל יש צורך בהרכב…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, אני זקוקה להמלצה על מחשב נייד לצורך עריכת וידאו בתוכנת ADOBE PREMIER ועיצוב גרפי בתוכנת ADOBE PHOTOSHOP. יש צורך שלמחשב תהיה כניסת FIREWIRE לחיבור מצלמות. בנוסף, אני צריכה שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה. יש לי כ4,200 ש"ח להעמיד לנושא, אשמח לקבל המלצות. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני רוצה שיצא בסביבות ה- 2600-2650 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף מאוד שלא יהיה יותר מ- 2700 ומעל זה, זה גבולי מאוד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - Borderlands 2, Leagueoflegends, Dungeon Defenders, Battlefield 3, Guild Wars 2, CS 1.6. Gunbound, Dragonica, Loadout -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - …
-
- 36 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, מעולם לא היה לי מחשב נייד אז אני דיי NOOB בדברים האלה. הניידות פחות חשובה לי ואני קונה אותו בעיקר משיקולי גודל ואפשרות להעביר ממקום למקום פעם בחודש. כל מה שאני כותב למטה מתייחס בהנחה שאני קונה בארץ. * מטרות המחשב? מטרת המחשב להיות תחנת עבודה נייחת למטרות של אופיס\אינטרנט\סרטים תכנות "קל". אני לא מתכוון להריץ עליו משחקים אבל אני רוצה יתירות, כלומר לא משהו מסכן שבקושי יפתח דף אינטרנט. * גודל המסך: באזור ה15" * משקל רצוי: רב הזמן הוא יהיה במקום ויוצא מהבית \ יוזז פעם בחודש בממוצע אז משקל פחות חשוב לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד אבל לא חובה * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונ…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אשמח לייעוץ לגבי המפרט המצורף. בגדול המחשב מיועד לתכנות (פייתון, web וכו') אולי אתקין עליו sql server קטן,גלישה,צפייה בסרטים וגיימינג קל (לא משחק משהו עדכני כרגע אבל רוצה לשמור את האופציה). יכול להיות שאני אעשה overclocking קל למעבד בהמשך הדרך הייתי שמח לדעת אם החלקים שבחרתי תואמים אחד לשני (לוח אם, זיכרון, הארד דיסק וכו') שהפתרונות קירור מספקים ושהמחשב לא רועש במיוחד. ראיתי שחסר בפלונטר את ה- ssd שבחרתי אז אשמח גם להמלצות ל ssd חלופי לגבי מסך יש לי כרגע מסך קיים של dell עם חיבור dvi-d. בקיצור כל עצה או הצעה לגבי המפרט תתקבל בברכה, התקציב הוא באזור 6000 ש"ח. תודה מראש! הצעת מחיר למערכת מחשב - www.…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 15 אינצ' ולא חשוב מבריק או מט * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? פחות מ-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה סביר, 5 שעות פחות או יותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI נדרש * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD מלא, 256GB יספיק * כונן אופטי? אין הכרח * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ניסיון טוב עם טושיבה, פתוח להצעות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? מקלדת מלאה תהיה יתרון. המון תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD וקצת משחקים (FIFA, COD). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). FL STUDIO/CUBASE ,תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA/COD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? פחות ספציפי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7 וקצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ישמש אותי גם למשחקים ( לא בטירוף אבל אשחק) גם לעריכת תמונות, ו... עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע ללא מסך אבל אשדרג כנראה ל 2k 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה שקט (יהיה בחדר שינה) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא מחייב RGB 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת ה…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זאת כבר ההודעה השלישית שלי, אז אני מבקש מהמנהלים לא לסגור, הנה לכם, כתבתי ת'מחיר בכותרת !! אז ככה, הזמנתי אתמול מחשב מ KSP וונראה כי דרושים תיקונים, ויש לי אפשרות לתיקונים מחר על הבוקר, להלן המפטר שהוזמן: מעבדי ?AMD? Athlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE M55SLI-S4 AM2, NF4 SLI, DDRII 800, 2xPCI-E זכרונות? DDR II 667 512MB Kingston X2 כרטיסי מסך? Powercolor X1600 Pro 256MB, DDRII, TV, DVI, PCI-E דיסקים קשיחים? Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD LG 16x 40x White צורבים? DVD Recorders Philips DVD±RW x16 LightScribe שונות 12cm Case Fan מארזים? HEC Compucase CI-6…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי על מחשב נייד hp dv2750ej מערכת הפעלה xp pro + sp2 כוללל עידכונים, ונשאר לי במנהל ההתקנים סימן השאלה שהוא הנושא. ממה שהבנתי, לאחר חיפוש ארוך באינטרנט, זה קשור איכשהו ל power management, אבל אני לא מצליח להגיע לאיזה לינק, שנותן לי להוריד את הדרייבר הזה. למישהו יש את זה? תודה מראש 8) ביי וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה לאינטרנט ומשחקים בעיקר, אני גם אעשה OC למערכת. ספק כוח: Thermaltake TT420APD 2-fan APFC מחיר: 169 מעבד: Intel Pentium IV - 2.8C - HyperThreading , 512Kb 800MHz FSB מחיר: 1679 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-8IK1100 - Intel 875P מחיר: 804 ש"ח זכרון עבודה: Corsair TWINX 512 3200C2PT מחיר: 899 ש"ח כרטיס מסך: Hercules 9800SE All In Wonder + TV + Remote מחיר: 1463 ש"ח כונן קשיח: ATA - 80GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Special Edition מחיר: 495 ש"ח צורב: Asus 52/24/52 מחיר: 266 ש"ח ד.ו.ד: DVD Toshiba 16x48 מחיר: 220 ש"ח דיסקטים: Citizen 1.44 Floppy מחיר: 50 ש"ח מארז: Lian-Li PC 6083 מחיר: 786 ש"ח מקלדת: Logitech Internet Navigator Keyboard מחיר: 122 ש"ח ס"הכ: 6953 הכל מהפנד…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הורי פנו אלי שאתן להם המלצה למפרט, ומכיוון שאני ממש לא מעודכנת בתחום, אני פונה אליכם :-) הדרישות: * המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית/גלישה באינטרנט + צפייה בסרטי DVD * יש כבר מסך איכותי חדש למדי, כך שאין צורך לכלול מסך במפרט. * המחשב יריץ לינוקס כמערכת ההפעלה שלו. התקציב הוא כאמור בכותרת, 3000 ש"ח (שוב- ללא מסך). אשמח לשמוע המלצות :-) המון תודה!
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-