ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
-
אז ככה זה המחשב: מארז: USB2.0 8\12CM-FAN 402K TK SILVER ללא ספק כח ספק כח: ZM460-APS POWER SUPPLY 460W לוח אם (אני חושב): A8N32SLI DELUXE K8 NF4SLIX16 4D DD PCI EXP16 מעבד: AMD ALTHONE 64 4400ּ DUAL CORE 2.2GHz ,2MB CASHE, SOCKET 939 קירור למעבד: ZALMAN CNPS 9500 AM3 CPU COOLER דיסק קשיח: WD 160/7200 RPM SATA II 8MB זיכרון (כפול 2): SUPER TALENT D32PB1GJ 1GB DDR 400 PC3200 כ. מסך: EAX1900CROSSFIRE/2DH/512MB/AX1900CF/HDTV/DVI*2/512 ממ אני חושב שזה הצורב: DRW 1608P3S/BLK/G/ASUS16X8X/40X32X402X/16X/8X/8X/5X מסך: MAG B916 LCD 8MS S/B 19 מה אתם אומרים? איפה אפשר לשפר בלי להוסיף למחיר? האם המעבד טוב? כמה זמן הוא יחזיק? אם אני יורד ל80GB HD אז אני יכל לקחת אולי RAM יותר טוב? תוד…
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות שרת משהו בסגנון של Intel Dual Xeon 2 x 2.8 GHz 2 GB DDR RAM ( or 4 GB תלוי במחיר שנגיע אליו) HD 2 x 120 GB 7200/10000 RPM אני מחפש הצעת מחיר, זה דבר ראשון דבר שני חנות שאוכל לקנות ממנה. אני מחפש שרת קומפלקט, מלא כמובן מה שציינתי שיהיה בסיס בערך . .. ספקי האינטרנט בארץ ממש זוועה בנושא השרתים. אני שבועיים רדפית אחרי 012 ונציג עסקי אומר לי מה זה שרת והאם זה קשור לאינטרנט בכלל ! תודה, מישה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעבד: E5450 XEON מותאם לתושבת 775 (מעבד זהה ל Q9650) לוח: INTEL DP43TF זכרון : 4 כרטיסים של 2 גיגה כל אחד ,DDR3 ,מהירות 1333 . סה"כ 8 גיגה RAM כרטיס מסך : GTS250 של LEADTEK עם 512MB צורב: DVD של LG ,חיבור SATA דיסק : 250GB, טושיבה קרור סטוק למעבד ספק : 500W REAL של EZCOOL מארז :מיד טאואר לא ממותג אבל כחדש.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקיי זה הולך ככה זה צריך להיות מפרט תותח מבוסס AMD שיהיה חזק למשחקים ועיבוד ואפשרות טובה ל OC עוד כמה זמן עכשיו יש דברים שאני מראש מכניס אותם, הנה: AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 PowerColor Radeon X800GT PCI-e 256 MB DDR3 Retail Video Card מארז : Thermaltake VA3000SWA Tsunami Aluminium Tower Case מסך LCD 17 8ms עד 1600 שקל הארדיסק 200gb sata2 צריך להיות 1gb זיכרון כמה שאלות והארות בנוסף: יש מצב להכניס לוח אם כפול שקעים? שיהיה אפשר להוסיף מעבד עוד כמה זמן (להכניס רק אם זה לא יקר ואם אתם חושבים שזה כדאי , ואם אפשר לעשות מפרט עם זה ובלי זה) בקשר ל קירור ו OC, חשבתי לשים קירור מים בנוסף, אבל לא בטוח שזה יכנס לתקציב ולא בטוח שאני יעשה oc בהתחלה אז אם אפשר קירור מים א…
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לאמא שלי - כלומר שימושיים בסיסיים ביותר: אינטרנט, יוטיוב ופה ושם שימושים משרדיים. * מטרות המחשב? אינטרנט, יוטיוב ושימושים משרדיים. * גודל המסך? 15", עדיף מט. לא צריך מסך מגע. * רזולוציית המסך? 1920*1080. * משקל רצוי? לא קריטי, אבל גם לא 3.5 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד, אבל שישרוד זמן סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI לחיבור מסך חיצוני.. * כונן אופטי? קשה.. קשה.. כנראה שעדיף שיהיה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני שורד יפה עם אסוס (N550), אבל אשמח לעוד הצעות. כנראה שרוב השימוש שלו יהיה בבית ככה שלא צריך בהכרח משהו דק/קל קיצוני. תקציב כאמור: סביב 3000 מחוץ לאילת (המחשב ייקנה באילת סב…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
וואו, פעם כשהייתי מתעדכן לגבי מחשבים שולחניים בשוק זה היה פשוט - אבל עכשיו, שאני ממש לא מעודכן מה הולך, ומחפש מחשב נייד - אני לא יודע מאיפה להתחיל בכלל! כל כך הרבה דגמים בעלי מפרטים דומים כל כך והרבה חברות והרבה המלצות והרבה שאלות והרבה הרבה הרבה מידע! אחרי שעיינתי בהרבה מאוד הודעות בפורום החלטתי להעלות בקשת ייעוץ משלי: * מטרות המחשב? סטודנט (אופיס, אטנרטנט וכו'), מוזיקה, אולי גם סרטים (לא שזה כזה משנה את המפרט, נכון?) * גודל המסך? נראה לי ש15.4 יהיה עדיף כיוון שצריך לקרוא ולכתוב הרבה בחוגים שאלמד... * משקל רצוי? מעדיף לא כבד, אבל זה לא מה שיפריע. הרי זה קשור גם לגודל המסך, לא? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן ממוצע לסטודנט... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צריך מפרט בערך ל 6K למשחקים כבדים!!! אז חשבתי לכיוון ה 3800+ שך AMD שני ליבות. לוח אם ה DFI NF4 SLI INFINITY / DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D ! כרטיס מסך תבחרו 7800 די יקר אני צריך משהו ברמה שאפשר לעשות לו OC טוב! עם מסך .... וד"א הייתי רוצה לדעת איזה מחשב הייתם בונים ב-8K עם מסך . תודה מראש!!!
-
- 33 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אין צורך במסך או ציוד היקפי, התקציב המקסימלי הוא 6000 ש"ח ללא חריגות,שידע לסחוב VM, Visual Studio, פוטושופ(עריכות צילומים), לא מתוכנן שדרוג, כי אני רוצה המחשב הזה יסחוב לי כמה שנים קדימה, נגיד 3-4 שנים. רצוי שיהיה בו כונן 128 של SSD ועוד כמה טרות בכונן רגיל. הייתי שמח לקבל מידע על מחשבים עם 64GB זיכרון, אילו לוחות אם תומכים בזה והאם הוא יכול להיכנס בתקציב ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם תוכלו לעשות לי מפרט טוב ב7500 ש"ח? 512 Ram אני רוצה מארז יפה וטוב (יפה זה פחות חשוב...) כולל מסך, עם רמקולים, מקלדת ועכבר, אבל לא להשתגע במחירים של ארבעת אלה... כרטיס מסך של רדאון עם ספק כוח טוב. תודה רבה.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חבר'ה, התייאשתי! לא ידעתי שבחירת מחשב תיהייה קשה כל כך ומאז שפנטיום 3 עבר אני כבר לא יודע כלום במחשבים בכל מקרה אני צריך 2 מחשבים אחד ביתי רגיל למשחקים וורד אינטרנט לא רציני והשני משרדי שגם יעבוד עם אינטרנט וגם עם תוכנות גרפיות (autocad) וכו' בקשר למחשב הבייתי חשבתי ככה: מעבד: אין לי מושג!! אני לא יודע אם AMD או אינטל בכלל חשבתי שרק אינטל וAMD בכלל לא טוב וכנראה שזה לא נכון, אני רוצה משהו כמו 3.0 ג'יגה אני לא יודע איך זה הולך בAMD תמליצו בבקשה לוח אם: זה לא כל כך חשוב כמו שהבנתי רק שיהייה בלי כרטיס מסך מובנה אבל כרטיס רשת וכל מובנים רצוי. אני יודע שזה קשור למעבד לכן לא רשמתי איזה אני חושב זכרון: בקשר לזכרון הבנתי שDDR 400 זה האחרון, וכנראה שאני אקח אחד של 512MB אבל…
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה. אני מעוניין לרכוש מחשב שיהיה מספיק חזק עבור הדמיות בתוכנות סקטץ' אפ / וי ריי של סקאט אף שימוש ברינדורים המון / שירטוטים באוטוקאד (בנוסף אני גם חובב מוסיקה ואני מתעתד לחבר ציוד חיצוני כגון מיקסר אבל לא צריך להתייחס לזה מידי) התקציב שאני יכול 6000 ש"ח (כולל מסך אם אפשר מקלדת ועכבר) עדיף לא לחרוג מהתקציב, ניתן להשתמש בכל התקציב. חוץ מעבודות שתיארתי לעיל, אני לא יודע לעשות דברים מתקדמים כגון אוברקלוקינג אז תקחו את זה בחשבון. לא צריך ווינדוס יש לי כבר. המחיר צריך להיות כול הרכבה שזה בד"כ דרך אייבורי או קיי אס פי בהצעה עצמה. אני חושב שדי מיציתי את הבקשה. אשמח לעזרה מאחר ואני לא כל כך מנ…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היה לי לפטופ של סמסונג 14" סדרה 5 של סמסונג שמאוד אהבתי (כי ה-14" מאוד מתאים לי בגודל ובמשקל, והמחשב גם היה דק יחסית ומעולה) לצערי הוא התאדה ואני מחפש מחליף: 1) עד 4000 ש"ח * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, עריכה בפוטושופ * גודל המסך? 14 עדיפות למסך מאט ואין צורך במגע * רזולוציית המסך? יותר חשוב איכות המסך, FHD בתקציב יתקבל בברכה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי. עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כדאי שיהיה HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ברור לי שבתקציב יהיה קשה לקבל SSD, כנראה אשדרג בעתיד אז שיהיה מחשב שאפשר. * כונן אופטי? לא חשוב * האם דרושה תמיכה בתחנת…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת לגבי אפשרות השילוב של הדרייבר SATA ליצירת הדיסק ,במדריך יש קישור לקובץ לתוך אתר INTEL ,אבל ראיתי שיש גם באתר של המחשב (דגם DELL E5500) שני דרייברים לSATA אחד גודל 20 MB והשני 370 KB ושניהם לפי הדגם של המחשב אפילו לפי המספר שלו , השאלה מה לבחור מתוך 3 האפשרויות האלה ??? שאלה שנייה אולי זה קשור היות ובנתיים הכנסתי את ה WIN XP דרך שינוי בביוס מ AHCI ל > ATA כמובן שהמערכת כרגע עולה ופועלת רק במצב ה ATA , אז יש לי סמל קטן למטה בשורת המשימות של הוצאת חומרה במצב בטוח כמו של USB כל זה במצב שלא..מחובר שום אביזר חיצוני למחשב ....ושאני מצביע עליו אז הוא רושם אפשר להוציא חומרה במצב בטוח- אבל רשום את הכונן של הצורב/ CD שיש למחשב המקורי ... מה הסיפור של זה ואיך ניתן לס…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, מפרט מחשב לעבודה משרדית (לא גיימינג), תקציב 2K - 2.5K ש''ח מאילת (כלומר עד 3K ש''ח לפי מחירון רגיל). בניתי משהו על סמך ניסיון עבר בבניית מפרטים אבל אני חלוד אז אשמח לקבל הצעות לשיפור, כל מה שעולה בדעתכם. תודה רבה! https://ksp.co.il/t/J78mQs מעבד - Intel Core i5 13500 2.5GHz 24MB Cache s1700 - Tray 1,090 קירור - Arctic Freezer 7 X CO 115 לוח אם - GIGABYTE B760M DS3H DDR4 LGA1700 530 זיכרון - Kingston FURY BEAST 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 359 כונן - Samsung 980 M.2 NVMe 1TB SSD MZ-V8V1T0BW 400 ספק כוח - Antec Atom B650 12cm (Retail) …
-
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי ראיתי במחשבים מומלצים שיש מחשבים נפרדים לאוטוקאד ואחרים לגיימינג. לדוגמא המפרט הזה לאוטוקאד https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=110825 יש לו זכרון 16 ג'יגה DDR4 ללא כרטיס מסך חיצוני לעומת המפרט הזה לגיימינג https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=147978 שבא עם 8 ג'יגה וכרטיס מסך Geforce GTX 1060 6GB GDDR5 אני מחפש מחשב המשלב גיימינג עם עריכה באוטוקאד בתקציב של כ5000-4000 ש"ח. בנוסף אני רוצה גם נפח אחסון של 3 טרה לפחות ויותר אם אפשר בתקציב אם אפשר גם להתאים מסך מחשב ומדפסת משולבת עם פקס. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה אם אפשר לחסוף אד…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים במסגרת העבודה אני צריך לבחור מחשב נייד מתוך הרשימה הבאה. השימושים יהיו בעיקר עבודה משרדית. אני לא מצפה שהוא יסחוב משימות כבדות שדורשות עבודה על GPU חזק, אבל עדיין רוצה לבחור את האופציה הנוחה ביותר. חשוב לי לציין שמעולם לא השתמשתי במאק, והבחירה היא בין הניידים ברשימה בלי הדסקטופים. אשמח להמלצות בחירה ואם אפשר גם הסבר למה זו בחירה טובה.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי כןלם מעןניין ברכישצ All in One מחשב בארה"ב.. ןלשאלןן: 1. מה התקציב המקסימאלי? $1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשאר במסגרת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? $500 2. מה שימושי המחשב? גרפיקה (photoshop, illustrator, after effects), פיתןח web, ישןמי word 3. האם יש צורך בציוד הקפי: מקלדצ + עכבר. עדיפןת ל windows מערכת הפעלה, רצוי "23 מסך ןמעלה עדיפןת לרכישה מ http://www.bestbuy.com/ תןדה לעןזרים
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ועריכה גרפית דו ממדית בפוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ בשימוש תדיר, שימוש מזמדמן בסוני וגאס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Batman Arkham Knight, Dark souls, Game of Thrones, אבל בעיקר משחקים ישנים מלפני 2010 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 . -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש עזרה בהצעות של 3 הפריטים הבאים הכי טובים שקיימים היום בשוק עד 5000 ש"ח: א. לוח אם ב. מעבד ג. זיכרון 1G המון תודה
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן. סוף סוף קיבלתי תקציב מהעבודה למחשב חדש ואני מרגיש שמותר לי קצת להתפרע.... מוקצב לי כ-10000 (אפשר גם יותר אם צריך...) כולל מסך דק. המחשב אמנם ישמש למשחקים, אבל לא הכי כבדים . הוא יעבוד בעומסים של הורדות כבדות מהאימיול, פוטו שופ, ועריכת סרטים . ראיתי שאתם מרבים להמליץ על לוח אם GA-965P-DS3 האם יש לאסוס החביבה עלי לוח באותה רמה ? (רצוי עם כרטיס רשת אלחוטי). אני צריך 2 ג'יגה זיכרון. הארדיסק ענק. צורב טוב. ומסך דק 19" - אני זקוק למשהו איכותי. כמו תמיד אני בטוח שלא אתאכזב. תודה רבה לכם.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. הגיע הזמן להתחדש במחשב חדש התקציב הוא עד 3000 (אפשר לחרוג קצת) מטרה: גיימינג ועבודה משרדית. זה הכיוון הכללי: מעבד (נראה לי אני סגור על הi5( 8G זיכרון חובה (2X4 או 8 מה שעדיף) מארז פלוס ספק (שיצא זול) כרטיס מסך 660GT או 7870XT (אין לי מושג מה עדיף) לוח אם (באזור ה300 שפשוט יעשה את העבודה) הארד דיסק (SSD 60G רק בשביל המערכת הפעלה ותוכנות) את המחשב הקודם קניתי בTMS והם היו בסדר. אני גר בכפר סבא אבל לא משנה לי מאיזה חנות העיקר שיהיה אמין וזול (TMS,RSA,SKYPC,IQPC) תודה רבה מראש !
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציבץ ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט, סרטים, עבודה משרדית. כרגע לא מעוניין בהרבה משחקים, אבל בהחלט שוקל אופציה עתידית של שגרוג הכרטיס מסך והמסך בעתיד(לכן לקחתי ספק 750W). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע פיפא, בעתיד GTA V ועוד משחקים כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה, אני כמעט סגור בקשר למפרט, אני כנראה אביא חלק ממנו מניו אג בעוג פחות מחודש, כשאמא שלי תהיה בחול אז הנה זה: מנ New Egg - A64 3200+ OEM Albatron X8X800 Pro II 2x512 Buffalo Technology w/ CH-5 chips. Sapphire R9800Pro ~800$ ואני קונה בארץ: WD 80GB SATA 8MB Buffer Black flopy, black liteon DVD ומארז + ספק: חשבתי על: ה SuperTalent, אבל הוא דיי כבד, למרות שהוא דיי יפה ויש לו 5 מאווררים. 544 ש"ח ה Radimax, הוא יחסית קל, אבל הוא לא מאונדז (Andozied), ויש לו מקום לחמישה מאווררים, הוא מגיע עם שלושה _אני אוסיף 2) 400. ה Antec Lanboy, שיש לו מראה נקי ויפה, וקירור יחסית טוב לפי הביקורות, אבל יש לו מגרות לHDים ועוד... 670 ש"ח. איזה מהם עדיף? אם אני אקנה בארץ בסוף, אני אקח 3000…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין ברכישת מחשב נייד במחיר של עד 4000 שח המתאים לשימוש כללי, אינטרנט, Office, סרטים, מוזיקה ולפעמים עריכת תמונות (חובבני) ב lightroom. דרישות: מסך 15.6 , נפח אחסון 512 לפחות, אחריות 3 שנים, עדיפות ל 16gb זיכרון, כולל מערכת הפעלה. ראיתי את ארבעת הדגמים האלו, אשמח להמלצותיכם: https://ksp.co.il/m/uin/66233?ref=select https://ksp.co.il/m/uin/66404?ref=select https://ksp.co.il/m/uin/62745?ref=select https://ksp.co.il/m/uin/74248?ref=select בדגמים של אסוס ולנובו נדרשת הרחבת האחריות ל 3 שנים ככה שאני לוקח את זה בחשבון.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-