עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, מחפש המלצה למפרט מחשב נייח לנער בן 13 למשחקים ו-Live streaming של ה-Gameplays שלו ב-YouTube. הוא רוצה לשחק ב-4K ומשחק בעיקר ב-Minecraft עם מודים כבדים ו-Fortnite. 1. מה התקציב המרבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ש"ח, עד 500 ש"ח חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, Streaming, בעיקר Minecraft עם מודים כבדים ו-Fortnite. 3. האם יש צורך בציוד היקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שק…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by averaraz,

אחרי שחשבתי שיש במלאי את הנייד בוא אני מעוניין במלאי העלו את מחירו ב900 ש"ח ולכן אאלץ לחפש נייד תחליפי בעזרתכם, דרישותי: מעבד: אם אפשר מסידרת T8XXX או לפחות T7500 זיכרון: 2GB כרטיס מסך: משולב של אינטל(הכי חשוב שלא יהייה של אנבידיה) מסך: 14.1 ואיכות בנייה טובה בחיפוש אחרי הנייד מצאתי שני דגמים מעניינים אשר עונים על הדרישות והייתי רוצה את דעת המומחים: ASUS Z99 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2777_2842&products_id=22121 איך הניידים של אסוס ? מישהו מכיר את הדגם? והאחריות שלהם טובה? המשחב השני NEC Versa S970 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3497 מישהו נתקל בניידים של נק ויכול לספר עליהם משהו? הביקורות בחו"ל בעיקר מספרות על מסך לא הכי איכותי…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by gil_8,

הנה המפרט שאני עומד לקנות מKSP. מה אתם אומרים? איזה חלקים לא מתאימים? מה לשנות? Athlon XP 2500+(512k 333) 480 מעבד NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb2 490 לוח 512MB (DDR 400) Kingmax BGA 710 זיכרון RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1590 כרטיס מסך 120GB 7200 ATA-100 (8MB) 550 כונן קשיח Teac/SONY 1.44 50 פלופי Lite-on 52 x 32 x 52 (box) 220 צורב Thermaltake Volcano 10 110 מאוורר ATX MIDI 400W usb,p.stab.,silver 270 מארז MS Internet + MS Mouse Optical 120 מקלדת + עכבר תודה.

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום לכולם, אני מתכוונת לקנות בפעם הראשונה מחשב נייד, ואשמח אם תוכלו לעזור לי. אני מחפשת מחשב חזק, לתיכנות, עיבודים סטטיסטים כבדים ועיבוד תמונה, ורצוי שיוכל לתמוך באופן מינימאלי בתוכנות תלת כמו Maya (שימוש מזדמן ולא מקצועי). חשוב לי שהמסך יהיה נוח לקריאה ממושכת, לא חובה מסך גדול, כי לעבודה גרפית, תלת ועיבוד תמונה מתכוונת לחבר אותו למסך חיצוני. מבחינת הניידות, רצוי שיהיה נוח לצאת איתו מדי פעם, אבל לא מתכוונת לקחת אותו איתי כל הזמן. עברתי על סקירות ומפרטים והגעתי לדגמים הבאים, כולם I7, כרטיסי מסך 1GB, רזולוצית מסך 1366x768, מחיר כ 900-1000$ בארה"ב. האחריות על כולם בארה"ב היא לשנה אחת, לחלקם יש אפשרות להאריך את האחריות. לא ברור לי למה מתוכם (אם בכלל) אוכל לקבל אחריות באר…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. וואו, פעם כשהייתי מתעדכן לגבי מחשבים שולחניים בשוק זה היה פשוט - אבל עכשיו, שאני ממש לא מעודכן מה הולך, ומחפש מחשב נייד - אני לא יודע מאיפה להתחיל בכלל! כל כך הרבה דגמים בעלי מפרטים דומים כל כך והרבה חברות והרבה המלצות והרבה שאלות והרבה הרבה הרבה מידע! אחרי שעיינתי בהרבה מאוד הודעות בפורום החלטתי להעלות בקשת ייעוץ משלי: * מטרות המחשב? סטודנט (אופיס, אטנרטנט וכו'), מוזיקה, אולי גם סרטים (לא שזה כזה משנה את המפרט, נכון?) * גודל המסך? נראה לי ש15.4 יהיה עדיף כיוון שצריך לקרוא ולכתוב הרבה בחוגים שאלמד... * משקל רצוי? מעדיף לא כבד, אבל זה לא מה שיפריע. הרי זה קשור גם לגודל המסך, לא? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן ממוצע לסטודנט... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by alfred3,

אני לפני קניה של המחשב והבנתי שמומלץ מאוד לשדרג את הזכרון שלו ל 2G . אני לא מתכוון לקנות את הסטיק בארץ מבקש את עזרתכם בקישור לדגם המדוייק שניתן להתקין עדיף של חברה מוכרת קינגסטון וכו'. קישור לרכישה בחו"ל יתקבל בברכה . תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by itay_izra,

* מטרות המחשב - משחקים סרטים לימודים אינטרנט , משחקים - gta v אני יודע שהתקציב יחסית נמוך אבל לפחות שיריץ על מדיום ופחות. * גודל המסך 14 אינצ * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080, * דרישות מיוחדות שיהיה יחסית קל ודק. * משקל רצוי?עד 2-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi usb3 * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 1tb או 256ssd * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?רצוי לפחות שנה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo אבל אני גמיש * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם מעבד i7 -u זיכרון לפחות 8 ראם. מחפש משהו טוב בתקציב של 4000-4500 ולא יות…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום לכולם, מעוניין לשדרג את המחשב הקיים (רק לוח אם, מעבד, קירור למעבד וזכרון). השאלה העיקרית שלי היא - האם המעבד והקירור שבחרתי ייכנסו למארז הקיים? כנ"ל לגבי לוח האם? ובאופן כללי האם הרכיבים שבחרתי הגיניים בהתחשב בתקציב? תודה מראש. המפרט - רכיבים חדשים: לוח אם: Gigabyte Z790 UD AC (https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z790-UD-AC-rev-10) 1090 ש"ח ב KSP מעבד: Intel Core i7 13700KF (https://www.intel.com/content/www/us/en/products/sku/230489/intel-core-i713700kf-processor-30m-cache-up-to-5-40-ghz/specifications.html) 1782 ש"ח ב plonter קירור למעבד: Cooler Master PL360 FLUX liquid…

9. Started by blackmore,

זה הדרישות של המשחק מה אני צריך לשדרג Minimum: OS: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) or Windows 8 (Please note that we only support 64 bit OSs.) Processor: Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz or AMD Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz Memory: 6 GB RAM Graphics: DirectX 11 graphics card with 1 GB Video RAM - Nvidia Geforce GTX 460 or AMD Radeon HD 5770 DirectX: Version 11 Hard Drive: 25 GB available space Sound Card: DirectX 9.0c Compatible Sound Card with Latest Drivers Additional Notes: Broadband connection and service required for multiplayer mode. Supported Video Cards at Time of Release: nVidia GeForce GTX460 or better, GT500, GT600, GT700 series; AMD Radeon HD58…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום חברים יש לי התלבטות בין שלושה מחשבים הייתי רוצה לדעת חוות דעת עליהם ASUS N55SF - מגיע עם מעבד i5-2430 qm-2.4GHZ/3M ועם כרטיס מסך NV GT 555 2G DDR 3 מחיר 4992 ASUS K53SC - מגיע עם מעבד i7-2670 qm-2.3GHZ/6M כרטיס מסך NV GT 520MX 1G VRAM מחיר 4272 HP pavilion DV6-6b19EJ מגיע עם מעבד i7-2670 qm-2.2GHZ כרטיס מסך AMD radeon HD 6770M מחיר 5976 מבחיחת הכסף יש ברשותי זיכוי אז כל אחד מהמחירים הוא בסדר רק חשוב לי לקבל תמורה מלאה לכסף שלי. צרכי המחשב הם בעיקר לשימוש יום יומי, סרטים, ומשחקים תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי (אבל משחקים לא חשוב כל כך) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום אני נוסע לחו"ל עוד כמה ימים ואני רוצה להשוות מחירים של רכיבים במחשב זו הסיבה שאינני יודע להגיד לכם תקציב שעד לשם להגיע,אני כן יגיד שהתקציב שאני חושב עליו הוא סביבות ה4000 שקל אבל אני רואה הפרשים אז התקציב יעלה בהתאם (לא רוצה XEON) אבל שוב מדובר פה על השוואה ואני קונה רכיבים ולא מארז שלם אלא נטו קופסאות ומרכיב בארץ הצרכים של המחשב הם גלישה באינטרנט אבל אם כבר הולכים על כזה מחשב אז שיהיה גם למשחקים ושיהיה חזק לשנים הקרובות דוגמה לכך שהסתכלתי ראיתי את המעבד הבא http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11729 במחיר של 5190 ובחו"ל ראיתי את אותו המעבד במחיר נכון להיום 3683 ש"ח אחרי ההמרה אז לכן אני רוצה להשוות אשמח לעזרה תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום. אתמול המחשב הנייד שלי נפל, כשהוא היה מחובר למטען, הפין שמחבר את המטען ללוח האם נשבר ויצא מהמקום. פתחתי את המחשב וניסתי להחזיר אותו, אבל כנראה שיש איזה בעיה במגעים (הערכה שלי לפי מה שראיתי) וזה לא עובד. אני לא רוצה לקחת את זה לתיקון במעבדה של אייבורי (משם נרכש המחשב) כי פעם אחרונה שתיקנתי אותו אמרו שהלוח אם נשבר ולקחו לי על זה 900 שקל (אין אחריות על שבר לטענתם). אשמח לדעת האם מישהו נתקל בבעיה כזו בעבר ומה אפשר לעשות כדי לתקן את זה עצמאית, אני חושב שאם אתקע את הפין חזרה במקום ואחבר משהו שיוליך את החשמל ממנו ללוח, איפה שהוא התנתק, זה יעבוד. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אהלן כולם. הרבה זמן אני רוצה לקנות מחשב מפלצתי (וכן, אני מגיע לדרישות מטורפות כאלו). צריך חוות דעת על המפרט: המחשב מתוכנן גם למשחקים, אבל בעיקר לתלת (סצנות כבדות, המחשב הקיים כבר מעלה עשן). Intel® Core2 Extreme Processor QX6700 - 5540 ASUS P5B-E PLUS - 934 4xkingston ‏1024MB Kingston DDR II 667‎ 405*1620 asus ‏8800GTX 768MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎ - 3485 CREATIVE X-FI XTREME MUSIC 24BIT 7.1 RETAIL - 690 Western Digital ‏250GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ - 429 + existing external USB2 80gb ENERMAX E620AWT LIBERTY 620W ACTIVE PFC SATA CABLE MANAGEMENT - 969 ENERMAX CHAKRA 250MM FAN BLACK - 446 Keyboard, Mouse, 5.1, DVD & DVD burner - 1325 סה"כ 15338 אני מתלבט אולי לק…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום אני מחפש נייד שעיקר העבודה בו היא משחקים (דוגמא - world of warcraft , counter strike ) חשוב לי מסך כמה שיותר גדול 17+ מקלדת נוחה וכרטיס מסך שיודע לעבוד קשה תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by kostyaf91,

* גודל המסך? 14-15.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך יותר טוב כמובן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?נפח של 500GB מינימום, עדיפות גדולה ל-SSD בנפח יותר קטן (למערכת הפעלה) * כונן אופטי? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מסך מגע כמה הערות: 1. לא חייב להגיע לתקציב מקסימלי 2. אשמח שירץ גם משחקים אז עדיפות עם כרטיס מסך של Nvidia ראיתי בKSP כמה מחשבים שנראים לי בסדר,אם מישהו יכול להסביר לי על ההבדלים שלהם לעומק מאוד אשמח http://ksp.co.il/?store=ashkelon&select=.268..271.…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by chinchi,

שלום, חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש: דגש על: סאונד - קריאטיב עם פאנל קדמי לחיבורים. מעבד עמיד וחזק לאורך זמן כרטיס מסך שיפעיל משחקים גם בעוד 5 שנים 160 GB דגש על עמיד לאורך זמן, אין צורך במארז אלגנטי אלא רק אחד טוב. לא כולל ציוד היקפי. תודה, כסף הוא עניין שולי כאן, אך לא להגזים.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 אפשרות לחריגה של כ500 או 600 שקל במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ולימודים (משחקים ספציפיים - RUST) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד, אני רוצה שהביצועים של המחשב יהיו בחשיבות הכי גבוהה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מער…

19. Started by roney tal,

שלום לכולם אני רוצה לקנות לבני בן ה 13 מחשב גיימיג ההתלבטות היא בן מחשב נייד לנייח, אני מבין שנייח עולה פחות למרות שאם אני לוקח בחשבון עלות מסך ומקלדת העלות עולה יחסית לנייד עוד שיקול הוא לגבי ניידות - אוטוטו הילד עולה לחטיבה ותיכון ויתכן שהוא ישמש אותו שם ראוי לציין כי הילד נוטה לכיוון מחשב נייח לגבי המפרט בגדול- מעבד - ryzen 7 2700x או i7 9700k כרטיס מסך - rtx 2070 16gb-ram עוד משהו לסיום - הבן שלי יקרא את כל התגובות והילד מבין עניין בנושא כלומר שניתן לרדת פה לרזולוציות גבוהות לגבי המפרט הטכני אשמח לקבל המלצות בנושא כמו כן אשמח לקבל המלצות ליצרנים מובילים בשוק כך שעלות תועלת תהיה הגובהה ביותר תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אני מחפש מחשב נייד ממוצע(שיכול לעשות את העבודה בלי בעיות) מה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by antique,

התקציב בסביבות 2500 שקל - עדיף לא לנצל את כולו אבל אפשר גם לגלוש מעבר אליו בכמה מאות שקלים שימוש המחשב הוא למספר דברים: עבודה משרדית - גלישה אופיס וכד' - אני רוצה שיהיה מהיר וטוב בתחום הזה, שיהיה אפשר לראות בו סרטים טוב ובנוסף לזה - שיעבוד טוב למשחקי מחשב (לא חזקים במיוחד אבל יחסית כן) כמו קאונטר סטרייק וכד' ככה שטוב שיעבוד גם לגיימינג אין צורך בציוד היקפי המפרט צריך לכלול את כל הרכיבים חשוב שהמחשב יהיה שקט - בסלום בערך 7.5 לא מתוכנן אוברקלוק OC אין צורך לכלול מערכת הפעלה אבל יש צורך בהרכבת מחשב בחנות אין העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית אבל חשוב שתהיה אמינה ובת"א והסביבה - גבעתיים, ר"ג אין בקשות מיוחדות כלשהן ואין תכנון כלשהו לשדרוג המחשב אבל יהיה טוב אם יהיה אפשרי לש…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים, מה אתם חושבים על המפרט הבא? Intel Core i7 5930k 3.5Ghz 15 MB L3 Cache s2011-3 - Box מעבד Arctic Freezer i30 CPU cooler קירור מעבד Asus RAMPAGE V EXTREME/U3.1 LGA2011-3, Intel X99, DDR4, 5xPCI-E לוח אם Kingstone HyperX FURY 4x8GB DDR4 2133Mhz CL14 Kit (X 2) זכרונות Gigabyte GTX980 WINDFORCE 3X OC 4GB GDDR5 2XDVI HDMI 3XDP PCI-E כרטיס מסך Seagate 2TB Barracuda Sata III ST2000DM001 דיסק קשיח Corsair Neutron XT CSSD-N240GBXT 240GB SSD SATA III MLC Retail SSD …

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by adirbooking,

ישבתי בבית וגלשתי בנייד, פייסבוק והפורום הזה. פתאום רעש של ״ניתוק הצתה״ כאילו חללית נחתה מחשב מדגם U566N של חברת Gigabyte אצלי שנתיים ו-10 חודשים. מעבד - T8300 2.4ghz, כ. מסך 8400GS, זיכרון 4 ג׳יגה, הארדיסק 320gb חייב לציין שבתקופה האחרונה עבד על כ64 מעלות!!! לפי תוכנת ה״Everest" וזה כולל משטח קירור.. איך אפשר לדעת מה הלך? ספק? לוח? אולי הארדיסק?! יש אפשרות לבדוק זאת לבד או שחייב לקחת לטכנאי מוסמך עקב וזה נייד? כמה אמור לעלות כל חלק שהדגשתי למעלה והאם עדיף לתקן או לשקול קנייה של חדש? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום חברים אני מעוניין לרכוש סוללה למחשב הנייד שברשותי מדגם LG R405 מחיפוש שערכתי ב EBAY מצאתי את הסוללה הבאה http://cgi.ebay.com/5-2A-Battery-LG-V1-T1-S1-LS75-LS70-RD400-R405-R400-/190413188930?cmd=ViewItem&pt=Laptop_Batteries&hash=item2c5582af42#ht_3278wt_921 שמתאימה לי מבחינת מחיר ואני רוצה לברר מספר פרטים כמו : 1- מה אומר הנתון 5200 MAH על הסוללה ? 2-רוצה לדעת מהו זמן המירבי של עבודה עם הסוללה ? 3-האם אתם ממליצים על סוללה אחרת בטווח המחיר הזה ? מה שחשוב לי כמובן זה זמן עבודה ממושך ומירבי עם סוללה. אשמח וממתין לתשובות שלכם תודה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by elyosef,

ערב טוב ושלום לכולם אני די חדש כאן כך שאני מעריך ששמעתם את ההערה כמה פעמים אבל: לגבי מפרטים של מחשבים משרדיים: אני לא רואה את הצורך ב DVD , צורב , כרטיס קול ,מודם ודיסק קשיח גדול למחשב משרדי כולנו מכירים את מחשבי המשרד שכל היעוד שלהם הוא אופיס , דוא"ל וקצת אינטרנט בשביל זה לא צריך את כל המפרט הנ"ל . בד"כ האפליקציות האירגוניות נמצאות על שרתים חזקים ולא על מחשבים מקומיים , מה שמוביל לזה שמחשב משרדי כן צריך ובגדול הוא כרטיס רשת איכותי ומהיר , אני לא לגמרי מכיר , יכול להיות שיש לוחות עם כרטיסי רשת מעולים O.B אבל אם לא אז זה לדעתי דבר שצריך להשתנות במפרט עוד דבר אחד - אצלי בארגון לרב משתמשי הקצה אין כונני תקליטורים ו כונני דיסקטים וזאת ע"מ למנוע זליגה של מידע מהארגון החוצה ו/א…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים