עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים, מה אתם חושבים על המפרט הבא? Intel Core i7 5930k 3.5Ghz 15 MB L3 Cache s2011-3 - Box מעבד Arctic Freezer i30 CPU cooler קירור מעבד Asus RAMPAGE V EXTREME/U3.1 LGA2011-3, Intel X99, DDR4, 5xPCI-E לוח אם Kingstone HyperX FURY 4x8GB DDR4 2133Mhz CL14 Kit (X 2) זכרונות Gigabyte GTX980 WINDFORCE 3X OC 4GB GDDR5 2XDVI HDMI 3XDP PCI-E כרטיס מסך Seagate 2TB Barracuda Sata III ST2000DM001 דיסק קשיח Corsair Neutron XT CSSD-N240GBXT 240GB SSD SATA III MLC Retail SSD …

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Posford,

שלום לכולם. אני מחפש המלצה למחשב נייד עד 3,200 ש"ח שיענה לדרישות הבאות: מסך גדול נוח (לא להגזים כמובן) ביחס למחשב נייד אני פשוט לא מתמצא. מקלדת נוחה. 3-4GB זכרון פנימי. האם קיימים מחשבי לפטופ מבוססי אינטל עם מעבד דואל או קואד? היעוד העיקרי הוא : משחקים, תוכנות - אופיס, סקייפ, מסנג'ר, איסיקיו, צפיה בסרטים (עדיפות ל-HD). הארדיסק רחב עד כמה שניתן במסגרת התקציב כמובן. והשאלה העיקרית היא איזה חברה? ואיזה דגם? (הבנתי ש- DELL ו- LENOVO) טובים. ואם יש המלצות ספציפיות לחנויות באזור הדרום? מה בנוגע לאחריות? אשמח לפירוט הבנתי האחריות מורכבת ואפשר להאריך את הזמן בתשלום. איך זה עובד כל הדברים האלו? תודה רבה על העזרה!!

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by talisman,

סה"כ AMD ATHLON XP (BARTON) 2600 - 512K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Yea 598.98 ש"ח ABIT NF7-S2G (nforce2) - ATX 487.23 ש"ח COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE 335.25 ש"ח WD 120GB-8MB JB - 7200RPM ATA100 527.46 ש"ח Thermaltake 120x120x25 High Performance DC FAN 102.81 ש"ח LG DVD-ROM drive X16 - BULK 219.03 ש"ח 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original 585.57 ש"ח .SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128MB (256bit) + TV - RETAIL 1,461.69 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,487.88 ש"ח

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. היי לכולם, אני צריך לרכוש מחשב חדש עבור גרפיקאית שתעבוד עם פוטושופ בלבד (מין הסתם יהיה גם קבצים כבדים), ולגלוש באינטרנט. הנה הצרכים שלי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,800 שקל כולל מסך, ללא ציוד היקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח מאוד לחיסכון. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? זה המחיר הסופי שאפשר להקצות לזה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה + אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כלום. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by loverness,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000, עדיף באמת פחות.. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו COD AW, דוטה, ובעתיד THE WITCHER 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ספק כוח - יש לי במחשב הנוכחי 600w seasonic ו4GB זכרונות. לא בטוח שאשתמש בהם, תלוי אם מישהו יקבל את המחשב הנוכחי שלי. בכל מקרה תתנו לי מחשב עם ספק וזכרונות, ל…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by zebra,

יש לי נייד של דל ואני מעוניין לבטל את העכבר הקטנציק שנמצא בתוך לוח המקשים. ישנה אפשרות לבטל אותו ??? ואיך????

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by barce,

http://www.bestbuy.com/site/Dell+-+Studio+XPS+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B2+Duo+Processor+-+Obsidian+Black/9536451.p?id=1218120537691&skuId=9536451 חשבתי על המחשב הזה (מארה"ב) אני מחפש מחשב 13 " אני לא רוצה גדול מדי ושלא יהיה נטבוק. השימושים שלי הם לחיבור לLCD לסרטים באיכות גבוה (חשוב חיבור HDMI), משחקים , אינטרנט ומוסיקה. רציתי שתגידו מה אתם חושבים על המחשב הנ"ל ואם יש לכם המלצות נוסבות בסביבות ה3500 ש"ח. המחיר של המחשב הנ"ל הוא 920 דולר מבקש גם המלצה על מחשב נייד עם יציאה אופטית תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by shaks,

יש לי לפטופ של סמסונג סדרה 7 שמכיל רכיב שמאפשר שידור WIDI. אני מעוניין לקנות את המתאם הזה http://www.ebay.com/itm/Belkin-ScreenCast-1080p-HD-TV-Adapter-for-Intel-Wireless-Display-WiDi-2-0-win-7-/390642755122?pt=UK_ConsumerElectronics_WirelessVideoTransmitters_CA&hash=item5af41f6632 בשביל להשתמש ביכולות הזו כדי להציג את המחשב על הטלויזיה שלי בצורה אלחוטית, האם זה בעצם כל מה שאני צריך בשביל שזה יעבוד? האם הטכנולוגיה הזאת עובדת בצורה טובה? והאם לא יעשו לי בעיות להזמין את זה לארץ ? (תקנות של ציוד אלחוטי ודברים כאלה)

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Sven,

שלום, חבר מתחיל ללמוד הנדסה רפואית באוקטובר הקרוב ורוצה לקנות מחשב נייד ללימודים ושימוש כללי - כרגע אין לו מחשב. התקציב שלו הוא מקסימום 4500, ללא חריגה, כאשר אם ניתן לחסוך זה מצוין. המטרות העיקריות למחשב הן, כאמור, לימודי הנדסה ושימושים כלליים כמו צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט והאזנה למוזיקה. חשוב לו זמן סוללה שיספיק ליום לימודים, רזולוציה FHD, ו- ssd. גודל המסך בין 13 ל- 14 אינצ' ועדיף שיהיה כמה שיותר קל (באזור קילו וחצי אידאלי). הוא לא מתכוון לשחק משחקים במחשב. בראיה של כמה שנים קדימה, חשבתי על המחשב הבא: http://m.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=898534 כאשר אני אחליף את הקשיח ל- ssd של 250 ואוסיף מגירה לקשיח כך שבקיים ניתן יהיה להשתמש כקשיח חיצוני לאחסון וגיבוי. סה"כ צר…

10. Started by shay27,

טוב אחרי הרבה חיפושים בפורום באינטרנט והתייעצות עם חברים הגעתי לדגם הסופי של מה שאני רוצה. [h=1]Dell New Inspiron 14 5000 5447-45108G1HATW8[/h]http://ksp.co.il/?store=holon&uin=22973 אז לפני שאני קונה אני רוצה לראות מה יש לכם להגיד על המחשב ? איכות הדגם? איכות מעבד? איכות סוללה? איכות WIFI? כרטיס רשת ? איכות מסך? איכות כרטיס מסך? אני מקבל 3 שנים אחריות על המחשב. איך האחריות שלהם? מי נותן את האחריות של DELL בארץ? כל דבר אחר שכדי שאני יראה לפני שאני קונה אותו? [h=1][/h]

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 8K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? גם וגם יענו אם יש משהו ששווה אז כן אם לא אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים ממש המשחקים הכי חדשים שיש ושעדיין לא יצאו שיעבדו בפול גרפיקה חלקה! סרטים HD תכני HD... מוזיקה שהלוח יהיה לו כרטיס קול מובנה איכותי.. תוכנות "בקטנה" לא משהו כבד... א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ממה שהבנתי תשאלה שהמחשב מיועד לבית ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט,…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום לכולם ותודה מראש, לדסקטופ שלי יש את המפרט הבא: (נקנה ב-2012) [TABLE=width: 395] [TR] [TD]CPU[/TD] [TD]core i7-3820[/TD] [/TR] [TR] [TD]MB[/TD] [TD]gigabyte GA-X79-UD3[/TD] [/TR] [TR] [TD]case[/TD] [TD]CoolerMaster Storm Scout[/TD] [/TR] [TR] [TD]RAM[/TD] [TD]Corsair DDR3 CMZ4GX3M1A1600C9[/TD] [/TR] [TR] [TD]CD[/TD] [TD]SATA LG DVDX24 DL[/TD] [/TR] [TR] [TD]HD[/TD] [TD]Corsair GT Series 60GB CSSD-F60GBGT-BK SSD[/TD] [/TR] [TR] [TD]Vcard[/TD] [TD]Sapphire AMD Radeon HD 7770 1GB GDDR5[/TD] [/TR] [TR] [TD]Power supply[/TD] [TD]Corsair CMPSU-600CXV2EU CX600 V2[/TD] [/TR] [TR] [TD]water cooling[/TD] [TD] Corsair H60[/TD] [/TR] [/TABLE…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. מפנדה: Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Blue Screwless W/Lock 500 Watt Gaming Case 366 ש"ח Mitsumi floppy 1.44 49 ש"ח LG DVD 16x48 OEM 170 ש"ח Logitech® Media Keyboard 160 ש"ח MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 985 ש"ח AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem 1,211 ש"ח Sapphire ATI Radeon X800XL PCIe 256MB 2,293 ש"ח ZALMAN CNPS7000B-AlCu New Model 172 ש"ח WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM 577 ש"ח GeIL 1GB (2x512MB) PC3200 DDR400 Value DualChannel Kit 1,109 ש"ח Creative Inspire G380 2.1 speaker 350 ש"ח סה"כ 7,442 ש"ח + 45 על משלוח

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by David Borohov,

היי, מחפש המלצה למחשב נייד למשרד עבור פיתוח - הרצת קוד, הרמת שרת ו-DB וכו', התקציב הוא באיזור ה4K, עם חריגה של כמה מאות שקלים. יש צורך במחשב חזק (i5/i7), לפחות 8 ג'יגה זכרון, וכונן SSD של לפחות 256GB. המחשב יחובר ברוב הזמן למקלדת ומסך חיצוניים, אז אין חשיבות רבה למסך מגע או מסך גדול מידי. תודה רבה! דוד.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  15. Started by giladt,

היי, אז אחרי שרבים איתי על מחשבים בבית, ויש תלונות שהמחשב הישן לא מצליח לעבוד טוב אפילו עם minecraft, שלא לדבר על משחקים שמהירות חשובה בהם, אני שוקל מחשב חדש. מעבר לנתונים לפי השאלות המנחות - אין צורך במסך, מקלדת או עכבר, יש צורך במצלמת רשת וכרטיס רשת אלחוטי. מערכת הפעלה אני יכול להסתדר לבד. אני נמצא בת"א ומצד אחד לא נורא ממהר, אבל שוקל לבצע רכישה בחודש חדשיים הקרובים (בהתאם למשא ומתן עם אשתי לגבי ההוצאות). המסך הקיים הוא ברזולוציה של 1920X1080. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב סביב 3000ש"ח גמישות קיימת אבל אני לא רוצה להוציא מעבר למה שצריך 2. מה שימושי המחשב (משח…

16. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תוכנות שרטוט CAD כגון Solid works, Autodesk Inventor * גודל המסך? 1 5.4-15.6, עדיפות מסך מט, אבל לא חובה * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נומרית * משקל רצוי? עד 2.5 kg * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 6 GB, לפחות GB 500 hard disk * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה, עדיף כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? …

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג במאה 2. מה שימושי המחשב?גיימינג באופן סטנדרטי, ופעילות שוטפת שכוללת הרבה חלונות פתוחים בו זמנית (כמה דפדפנים וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5, SIMS 4, Final Fantasy XIV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אם אני לא טועה 1920x1080 אני אעדכן מחר במדויק. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח שגבוהות...? 3. האם יש צורך בצי…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אני יודע שאמורים לרשום גם תקציב אבל בגלל שאין לי שמץ בניידים אז אין לי מושג גם לגבי תקציב ..... כדאי שלא יעבור את ה 5000 מחשב לאחותי (סטודנטית) ...מחשב פשוט בעקרון צריך להיות לעבודה מסרדית + קצת סרטים DVDRIP ... OFIICE ...אינטרנט .... מה הולך היום ? לא יד שניה ... מה אתם חושבים על זה ? http://officedepot.co.il/(01uax4553vrfjfbxglcbrnri)/catalogFamily.aspx?ID=593534&CID=100

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. ספק כח Seasonic 520Watt S12II-520 Bronze ₪348 Sparkle GeForce GTX 470 1280Mb GDDR5 320Bit, Dual DVI, mini HDMI, PCI Express 2.0, Retail ₪1,210 זיכרון KINGSTON DDR3 2Gb 1333Mhz ₪246 מעבד Intel Core i5 760 LGA1156 Tray ₪946 לוח אם Gigabyte GA-H55N-USB3 LGA1156 ₪530 כונן DVD-RW SONY NEC 7260S SATA x24 ₪102 מאוורר CPU Zalman 7500C AlCu System Integration Edition ₪103 3,485 המפרט הורכב בחנות וולקם אגב אם מישהו שמע חוות דעת על החנות הזו אשמח לשמוע המפרט יצא לי זול יותר מRSM חסר לי רק מארז רציתי לקחת HEC 66RC אבל אין להם אשמח אם תבחרו לי מארז אחר http://wellcom.co.il

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלוםםםם אנשים התקציב שלי קצתת שונה(1000 שקל!) אז ככה אני רוצה מחשב למשחקים בלי OC! לא יותר מ250 GB וזכרון לפחות 1GB... אני רוצה שיהיה למחשב קירור טוב אפילו מים עם נכנס בתקציב.

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Fkl0ster,

היי, אני מנסה להעריך מה מועד הרכישה האידאלי וחלק מזה תלוי בתזמון שבו המעבד המדובר יוחלף באחר. השילוש הקדוש מבחינתי הוא ביצועים\זמן סוללה\משקל ויש משמעות רבה למעבד בקביעת היחסים בין שלושת אלו. אז מתי Haswell מגיע לסוף החיים? האם צפויה מהפכה או שנוי משמעותי בקרוב ביחסים שבין מרכיבי השילוש הקדוש הזה, שבגינם כדאי להמתין? עוד דבר.. איך זה שחלפו 4 חודשים תמימים - נצח של ממש במונחי עולם המחשבים - ועדיין ה-Haswell לא השתלט על כל ההיצע? אותו מחשב שהומלץ לי לפני 4 חודשים מומלץ גם כעת ולצידו התווסף רק מתחרה אחד. הכצעקתה?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by nxnx21,

היי אני מחפשת לקנות מחשב נייח לעבודה עם תוכנות גרפיות כמו : Maya \ Zbrush וכו , לא מיועד לגיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך אם אפשר לחסוך ולקבל אותה תמורה כן, אם הכוונה להתפשר אז לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Maya , Zbrush , tvPaint ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין צורך בגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by tzviki114,

אהלן, פתחתי במסע אחר מחשב נייד חדש. הדרישות שלי: מסך 14" עדיפות לFHD מט. מעבד i5 מהדור החדש skylake Ssd 256gb 8gb זיכרון מצאתי אופציה אחת מעניינת ולא יקרה יחסית של לנובו. העניין הוא שאני מתלבט אם אני צריך את הדגם עם הכרטיס מסך. אני לא מתקין שום משחק על המחשב אבל רואה סרטי 1080p ועובד בקטנה הפוטושופ מידי, עבודת לשימוש אישי ולא משהו מקצועי. עם כרטיס מסך: http://ksp.co.il/?uin=30526 ללא כרטיס: http://ksp.co.il/?uin=30492 כמובן שאשמח לשמוע על אופציות נוספות באותו טווח מחירים. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Mr.B,

שלום,הרבה זמן שלא בניתי מפרטים :] אשמח לקבל מפרט בכ2000 ש"ח 1. מה טווח המחירים שאתה מוכן להשקיע במחשב? דגש על מחיר מקסימום- 2000-2500 ש"ח (כמה שיותר נמוך D:) 2. מה השימושים העיקריים שלך במחשב? המחשב הוא לילדים בני 13+-, בעיקר משחקים, אינטרנט ועבודות ביה"ס 3. האם תרצה בנוסף למחשב ציוד היקפי? כדוגמא: מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים... כרגע לא, אם נכנס בתקציב אז בעדיפות קודם ל:1. מקלדת + עכבר, 2.מסך,3. רמקולים 4. האם אתה מעוניין לבצע בעתיד אוברקלוק במחשב זה? (אם אינך יודע מה זה OC, רשום "לא") לא 5. האם תרצה מפרט מחנות ספציפית כלשהי שאתה סומך עליה? או שלא משנה לך? לא משנה,עדיפות לחנות במרכז ועדיפות להרכבה בחנות. 6. דברים נוספים שהייתי מעוניין להוסיף / הערות …

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by furyanaor,

נשאר עוד קצת אחריות איזה שנה או משהו כזה אולי פחות... כמה הוא שווה אם עכשיו אני מחליט למכור ולשדרג ?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים