ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם! אני מחפש מחשב קטן וקל משקל כמחשב שני דרישות: קטן קל מטען קל / המון שעות עבודה סגנון עבודה: מסמכים , חיבור מתמיד לWIFI, מדייה (כמובן) , תכנות חישוב כמו MiniTab / Jump עד 13' עלות: עד 2000 ש'ח חשבתי על: Asus X200CA-CT120H שהוא בראש מעינותיי בגלל המעבד. בנוסף חשבתי על הטרנספורמר T100 בגלל המשקל ההזוי שלו, אבל המעבד כנראה שלא יספק אותי בכלל. לא מצאתי הרבה על ה X200 כאן בפורום לכן אני מעלה את הנושא בשביל לקבל יותר חוות דעת. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן , אני מעוניין לקנות מחשב עם דגש על ביצועים ומהירות חישוב. אין חשיבות לביצועים גרפיים (לא לגיימינג), וגם אין צורך במארז מהפנט. מה דעתכם על המפרט הבא? בנוסף, האם המחיר נראה לכם סביר? [table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td]Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מאווררים וגופי קירור[/td][/tr][/table][table][tr][td]מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td]GIGABYTE P67A-UD4-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 2133, 2xPCI-E[/td][/tr][/t…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מטרת המפרט הבא הוא לבנות מחשב היי אנד גיימינג מתוך הבנה בסיסית מינוס בדקויות פרטי החלקים,אלא בבחירה בהבנה "מלמעלה". ועל מנת שלא להחליף חלקים כל שנה שנתיים, אלא לרוץ עם חומרה מעולה כמה שנים שקטות וטובות. החלקים המוצעים הם אופציונלים והם ממש ניתנים לשינוי במידה ומישהו מבין שדרושה תוספת השקעה בחלק מסויים, וודאי שאם אפשר לגרוע משהו שהוא מיותר בוודאי כדאי לחסוך הוצאת מיותרות. הצוות כאן משתמש הרבה במושג אוברקלוקינג, ולמרות שקראתי באופן די מופשט למה הכוונה, קצת קשה לי לשאול שאלות על דבר שעצם מהותו המעשית איננה ברורה לי, אודה לכם אם על הדרך מישהו יוכל לשפוך עלי קצת אור ולבאר האם אדם מן השורה שרוצה לשחק בתנאים גרפים מעולים זקוק לתכונה זו, ולחומרה שהיא דורשת, או שכדאי ל…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לרכוש מחשב לשימוש משרדי (אופיס,אינטרנט) ובנוסף 2 מסכים. בניתי מפרט שמבוסס על i3 8100, למרות שאני חושב שהמפרט הזה יהיה הרבה יותר חזק ממה שאני צריך. ארצה שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט, ואם אפשר לחסוך עוד זה יהיה מעולה. ** אני ממש לא נעול על 8100 ואין לי בעיה לקחת I3 דור קודם/ AMD מקביל. מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i3 8100 / 1151 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 525 לוחות אם: Asus PRIME Z370-P כמות: 1 - מחיר: ₪ 608 זכרונות: DDR4 8G / 2400 CL16 A-DATA כמות: 1 - מחיר: ₪ 365 מארזים: Antec NSK-3100 Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 150 ספקי כוח: 350W SS-350ET…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי מחשב נייד של חברת אסוס.דגם נטבוק האם מומלץ להוציא את הסוללה? השימוש העיקרי הוא בבית. ואני רוצה לשמור על הסוללה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני רוצה לבנות לאחותי מחשב מעוניין להוציא את הכי טוב שאפשר בתקציב הזה, צריך שהמחשב יוכל להריץ את המשחק סימס 4 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (סימס 4), גלישה באינטרנט.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סימס 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-1000 ש"ח במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת משחקים כבדים מאוד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD + חיבור לטלויזיה 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מטרות המחשב? תכנות קל באינטרנט וומשחקי מחשב * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? שיהיה מספיק נוח לכתיבה וקריאה ולא קטן מדי.מניח שמעל 13` זה טוב * רזולוציית המסך? מתכנת משחקי מחשב צריך שתהיה רזולוציה טובה אבל לא על חשבון מהירות מחשב או גודל מסך * דרישות מיוחדות לקלט- מקלדת נאמפאד, וכמה שיותר נוחה להקלדה (לא מצומצמת או דחוסה) * משקל רצוי? לא מבין במשקלים. אני נסחב איתו כל יום אז לא כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4, יש לי חשמל זמין בגדול * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Usb 3.0, * Bluetooth? לא חובה, אבל צריך אנטנה אלחוטית לאינטרנט * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- 500גיגה, אין צורך בssd אבל לא יזיק כל עוד לא יקר ומשמש אך ורק למערכת ההפעלה כי אין לי שימוש אחר בו * כ…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי להתיעץ איתכם בקשר למשהו דחוף. הזמנתי מחשב חדש לפני כמה ימים: AMD 3700 SAN DIAGO ASUS A8N-E LEADTEK 7800GT KINGSTON 512X2 WD 160GB SATA 2 המחשב מיועד אך ורק למשחקים ולאינטרנט בלי שום יישומים כבדים. כל הזמן הזה התלבטתי בין ה3700 ל3800 כפול הליבה,בסוף החלטתי על ה3700 כי כפולי הליבה כרגע לא נותנים שום תוספת במשחקים וההבדל בין המעבדים הוא בערך 600 שקל לטובת ה3800 כפול הליבה.הרכיבו לי לבינתיים את המחשב ואני רק צריך לבוא לקחת אותו.הבעיה היא שאני לא שלם עם ה3700 ואני מפחד שעוד חצי שנה שנה הוא לא יספיק לי למשחקים בגלל שכפולי הליבה יכנסו עד אז חזק למשחקים. מה אתה מציעים לי? להשאר עם ה3700?אם כן לכמה זמן הוא יחזיק לי עם שאר המפרט? או להחליף ל3800 כפול ליבה? המחשב עכשיו מורכב …
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה ברשותי מארז של טרמלטק- טאי צ'י מקורר מים כולל בלוק קירור לכרטיס מסך ספק כוח ?Enermax Liberty 620W? אני צריך לקנות לוח מעבד כרטיס מסך זיכרונות ואולי גם קשיח (יש לי מקסטור 200 ג'יגה 16 מגה באפר SATA2) אני לא כל כך מעודכן בכל מה שקשור לחומרה עדכנית או במה הולך לצאת לשוק בקרוב אז הצעות של התותחים פה מאוד יעזורו לי לקבל כיוון רוב השימוש שלי במחשב הוא הורדת סרטים ועריכתם, גלישה באינטרנט, מוסיקה, תוכנות אופיס למינהן, משחקים( לא יותר מידי אני לא גיימר מושבע) אפשרות לאוברקולקינג עתידי וזהו פחות או יותר. אני רוצה להשקיע במחשב חזק ומהיר שישרת את הצרכים האלו. אין לי כל כך מגבלה של סכום אבל חשבתי להקציב לעניין בין 4000 ל6000 ש"ח העדיפות שלי (למרות שאולי היא שגויה תקנו אותי א…
-
- 36 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב לשימוש משרדי - אופיס ואינטרנט רצוי שהתקציב יתכנס ל- 1.5k ואולי אפילו פחות. דגשים נוספים: מקלדת, עכבר, צורב DVD, זיכרון 512Mb וHD של 80Gb. ללא רמקולים. כמו כן ישנה העדפה חזקה לרכיבים שיאפשרו שידרוג בעתיד (כלומר שהזיכרון והתושבת בלוח תהינה מתאימות לדוגמה DDR2)
-
- 37 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה המחשב שאני הולך לקנות בשביל האולפן הביתי שלי: ANTEC (TX1050B) Black SOHO Tower Case 500 Watt PSU 988.7 ¤ 1 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 330 ¤ 2 Intel® Pentium® D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 1770 ¤ 3 2443 Citizen/Sony/Alps Black 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 4 Deskstar 7K250 80GB SATA Hitachi 360 ש"ח 5 Hitachi 160GB SATA II 7200 8MB 628.00 ¤ 1 628 ¤ "6 ASUS P5LD2 LGA775 940 ¤ " 7 ELIXIR DDR2 512MB 533Mhz 289.00 ¤ 2 578 ¤ 8 5005 PowerColor Radeon X800 XL PCX 256Mb DDR3 Video Card 2069.00 ¤ 1 2069 ¤ 7710 ¤ הערות? הצעות? יש לי כבר ARCTIC COOLING Freezer 7 ומסך SAMSUNG 710N
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך מפרט זול וטוב ישמש בעיקר לצפייה בסרטים, שמיעת מוזיקה, אינטרנט וקצת משחקים אני עדיין לא סגור אם לקחת אינטל או AMD אז בבקשה להציע גם לזה וגם לזה יש לי כסף אבל אני רוצה לקנות רק מה שהכרחי חשבתי אולי להשקיע בלוח אם ובזיכרון ולקנות מעבד חלש ולהחליף אותו יותר מאוחר לא צריך מסך נא להציע חלקים יעילים, אני לא רוצה לקנות משהו שלא יעזור כ"כ ורק יעלה הרבה כסף. תודה מראש לכל מי שיעזור לי
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב טוב למשחקים ואינטרנט שכל המחשקים יעלו בו והוא יהיה חזק עם הר דיסק של 80 גגיה עכשיו יש לי תקציב של 5000 ש"ח כולל מסך.. אז תבנו לי משהו רציני ותציעו גם מאיפה לקנות.. תודה לכל העוזרים ואני מקווה למצוא משהו תותחני... :-)
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעבד : intel pentium 4 3.0 ghz 2mb 800mhz HT w/em64t 630 לוח אם : Asus P5ld2 945p chipset lga 775 זיכרון : Kingston DDR II 533 512mb דיסק קשיח : WD Sata II 160 Gb 8mb 7200 Rpm כ. מסך : Gigabyte Nvidia Pci-E GeForce 6600 128 Mb מארז : Compucase 6a19 Black
-
- 34 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כן, גם אני חשבתי שזה לא הגיוני, אבל מסתבר שאצל חבר עם E440 & nvidia 8500, משחקים חדשים עולים אחלה, אז אני בטוח שבתקציב הזה אפשר להביא משהו מקביל. מדובר במחשב לאח הקטן, למשחקים בעיקר, הגדרות התצוגה לא מהוות פקטור כלל. אין דרישות מיוחדות כלשהן. 1500 זה אחרי חריגה לחריגה, אין אפשרות ליותר לצערי. * האם TMS, עדיין מומלצים? תודה רבה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד. המחשב ישמש אותי ללימודים, סרטים וגם משחקים כאשר במשחקים הכוונה היא שארצה את האפשרות לשחק במשחקים חדשים שיוצאים לשוק. ביליתי הרבה זמן בקריאה על כל מיניי מעבדים וכרטיסים גרפיים שונים וכל המדריכים לקניית מחשבים ניידים.. ודיי הבנתי איזה מחשב אני רוצה ובחרתי לקנות HP pavilian dv6. אבא שלי נוסע עוד מס' שבועות לקנדה וארה"ב ולכן הוא יוכל להביא לי משם נייד. לפי סקירה של אתרים רבים באינטרנט, האתר הכי זול ונוח שיצא לי להיתקל בו היה האתר הרישמי של HP בארה"ב (אם אתם מכירים אתר יותר טוב, אשמח לשמוע) עכשיו אני טיפה מבולבל עם מספרי הדגמים השונים, כי המספרים שאני מכיר מהארץ, לא תואמים את מה שיש באתר, אני משער שזה ייצור בעיה עם האחריות אבל האם זה עלול ליצור בעי…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אנא הערותכם: מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1053 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3 ₪656 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GP55UD3 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪250 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 9-9-9-24 Eco ₪676 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-12800CL9D-4GBECO כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce 9500GT Silent 1024MB DDR2 PCIe ₪285 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=4718462009795 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪109 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז …
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה התקציב שאני רוצה להשקיע נע מ 4,500 ובמקרה הכי גרוע עד 5,000 שאני מעדיף לא להגיע למחיר הזה בכל זאת אני חייל המפרט שאני צריך לא כולל: כרטיס קול,סידירום כלשהו או רמקולים אני שוקל להשקיע מפרט כזה: כרטיס מסך: 6800GS של GYGABYTE שעולה 1290 דיסק קשיח: 80GB SATA2 7200RPM השאלה היא איזה חברה? זיכרון פנימי: 1GB DDR2 אני חושב שעדיף של KINGSTON מארז: אולי Gsmart ET-7 500W Black ? עכשיו השאלה היא מה עדיף מעבד ולוח של Intel או Amd? אני רוצה מעבד בסביבות ה 3.0Ghz 64 Bit הamd יותר זול ובגלל זה אני רוצה לקנות כרטיס מסך 6800GS אבל אם אני הולך על אינטל הוא יותר יקר אז אולי אני יתפשר על כרטיס מסך X800GT 256MB, DDRIII, PCI-E של powercolor בקשר למעבד ולוח של אינטל חשבתי על: מעבד: P4 3.0…
-
- 41 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות נייד ושמתי עין על ה - Dell Inspiron 6400 - ATI. אני רוצה את המחשב לעבודה עם גרפיקה, לא למשחקים. כמה שאלות: 1. ראיתי שאין יציאת DVI - האם אפשר לקנות תחנת עגינה עם DVI למחשב הזה? ברפרוף באתר של Dell לא מצאתי. האם עדכון התמונה בעבודה דרך תחנת עגינה יותר איטי מאשר במחשבים עם יציאת DVI ? 2. איך איכות המסך של המחשב? ראיתי ביקורות גרועות. מה משמעות ה - TrueLife? תודה, תום
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום וברכה, אני רוצה לקנות מחשב נייד עם מעבד חזק וטוב למשחקים וכמובן שיהיה כ.מסך טוב. ראיתי את שני הדגמים האלו: דל: [glow=red,2,300]V9400 Model V9400 [/glow] CPU Intel® Core2 Duo Processor T9400, 6MB L2 Cache, 2.53GHz, 1066MHz FSB Memory 4096MB (2x2048) 800MHz DDR2 Dual Channel HD 320GB 5400 rpm Display 15.4'' Widescreen WXGA with TrueLife - LED(1280x800) GPU ATI Mobility RADEON HD 3450 256 MB Optical Device DVD-RW +- With Dual Layer Technology Webcam 2.0 Mega pixel web camera Bonus Dell Travel Remote control Bonus Fingerprint Reader Biometric Sound Audio type/controller: AC97 Soft Audio …
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי סתם מעניין אותי לשאול נתקלתי במחשב הזה: http://ksp.co.il/?uin=21270. איך הסגנון הזה של ה-XPS ? ובכל מצב מצאתי שני מחשבים שנראה לי מתאימים של דל: אחד- [h=1]ell New Inspiron 15 5000[/h][h=1]http://ksp.co.il/?uin=23179 וכמובן לשדרג ל8GB RAM [/h] שני- [h=1]Dell New Latitude[/h] http://ksp.co.il/?uin=20978ויש גם את זה http://ksp.co.il/?uin=23124 לכמה זמן נראה לך תחזיק הסוללה שלהם? יש הבדל משמעותי בין שתי הסדרות? זה הפרופיל של המחשב שאני מחפש: היי חברים קודם כל תודה ענקית לכל מי שנכנס לדיון ועוזר! זה המחשב הנייד הראשון שאני קונה, כך שאני לא הכי מכיר. בגדול המטרות שלי בקניית המחשב הן לימודים ושימוש אישי דרך היישומים הבאים: -OFFICE -גלישה …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת מוזיקה ושימוש ביתי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CUBASE 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את ביצועי הגיימינג של המחשב שלי שנקנה לפני קצת יותר משנה (ככה זה, עם האוכל בא התיאבון) המפרט הרלוונטי (המלא נמצא בפרופיל אם זה מעניין מישהו): לוח: Gigabyte GA-H77-D3H מעבד: Intel® Core™ i5-3570 Processor זיכרון: CORSAIR Vengeance 8GB (2 x 4GB) CML8GX3M2A1600C9B כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 SSD: Crucial M4 CT128M4SSD2 2.5" 128GB SATA III HDD: Seagate 1TB Barracuda Sata III ST1000DM003 ספק כח: Seasonic X-660W כרגע אני משחק משחקים כמו GTA IV ו-Assassin's Creed III ובהגדרות הגבוהות אני מתחיל להרגיש איזשהו גמגום, ובעתיד הקרוב אני מתכנן לשחק משחקים קצת יותר תובעניים. נשאלת השאלה - מה היא החוליה החלשה במפרט הזה, ומה המינימום הנדרש לשדרוג כדי להרג…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות, אך לא על חשבון איכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יומיומי פשוט - אינטרנט בעיקר. כן מעוניין באופציה להרצת סרטים (שיוקרנו למסך הטלויזיה דרך כבל HDMI) ומשחקים קלים כמו Roller Coaster ו Sims א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-