ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
אהלן, לרגל מבצעי הבלאק פריידי אני רוצה לקנות לעצמי מחשב חדש יש הפרשי מחירים די משמעותיים בין קנייה בארץ לבין הזמנה מחו"ל השאלה שלי היא- איזה חומרה הייתם מזמינים מחול? מבחינת שיקולי אחריות למשל קראתי על כמה מקרים שבהם היתה בעיה בכרטיסי מסך (מתעניין ב2060/2070 rtx), ואני קצת חושש להזמין כזה מחול. לעומת זאת כונן קשיח/ssd/כרטיסי זכרון הבנתי שזה פחות בעייתי קיצר אשמח להמלצות וסיפורי הצלחה/כשלון אם יש כאלו ואם כבר בנושא, אשמח לעוד הכוונה. המוצרים שאני מסתכל עליהם כרגע מאמזון הם: כונן קשיח https://www.amazon.com/gp/product/B07H2GY8ZS/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&th=1 זכרון …
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תקציב: 4000 ש"ח יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 1000 ש"ח - עדיף שלא זמן אחריות רצוי: עדיף 3, גם שנה תספיק חברת המחשב הניד המועדפת: DELL מערכת הפעלה מועדפת: WINDOWS 8 גודל כונן קשיח מועדף: 750 או 1TB עדיף במהירות 7200 סל"ד גם אם מדובר בנפח של 750, הכי טוב זה SSD משקל הנייד המועדף: כמה שפחות גודל הצג: 14-15.6 FHD זמן סוללה רצוי: כמה שיותר אפשרויות נוספות במחשב: עדיף שלא יהיה כונן DVD בכלל - אני לא זקוק לזה, מסך FHD מבריק ולא מאט, HDMI, כמה שיותר יציאות USB 3, מחשב שלא מתלמם יתר על המידה ולא מרעיש, יעזור מאוד תאורה מאחורי המקשים אם כי לא מחייב מטרת המחשב היא צפייה בסרטים + חיבור לטלויזיה ובעיקר למשחק Counter Strike: Global Offensive ולאינטרנט והורדת סרטים המחשבים שהוצעו לי עד כ…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ט"ו בשבט שמח לכולם, אני צריך המלצה בשביל חבר למחשב שלם (כולל מסך/מקלדת /עכבר), מבוסס P4 3000MHZ (אין להתווכח על זה, אולי לכיוון מעלה ;D)- עד 3400 ש"ח כולל הרכבה, המחשב צריך להיות מי-ם, כלומר אם תוכלו להרכיב לי מKSP. עוד דבר בקשר למחשב, עד עכשיו הוא רצה לקנות מאייבורי (כרטיס מסך 5200), אז אני יודע שהוא לא משחק הרבה, אבל תתנו לו כרטיס מסך שיהיה יותר טוב מהנ"ל- תודה רבה רבה
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עד 5000 שקל בלי מסך וכרטיס מסך זה מיפרט מה שנקרא יותר לחשוב על העתיד של המחשב יעני זה מיפרט מוכן לכרטיס מסך חדש אני פשוט ישאר עם הX1950PRO וימשוך איתו עוד כמה חודשים טובים יש לציין שקניתי את הכרטיס לפני שלושה חודשים ויש לציין שאני יחסית מבסוט ממנו... מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ₪ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ₪ 594 1 מארזים Enermax Chakra 250mm Fan Full Tower Black Uber ECA5001-BS ₪ 626 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ₪ 283 1 ספקי כוח Thermaltake Thought Power 650W 52A/12V 4XRails SLI W0104 ₪ 652 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ₪…
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב? עד 6אלף מקסימום לנסות ממש לא לחרוג.עדיין לא יודע מה דרך התשלום... 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? יש לי הכול(גם בלי צורב). 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? q9450 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?לא צריך שקט במיוחד... 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?רק הרכבה ושיעשו OC למעבד. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?חשוב מאוד מארז NZXT temepst 9. האם חשוב שקט? עד כמה?לא כל כך... אבל שלא יהיה רועש 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?בי…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעבד I5 9400 F לוח אם gigbayte B360M זיכרון - HYPER FURY 2*8 GB DDR4 2933MHZ כרטיס מסך - RTX 2060 6 GB OC כוננים קשיחים - 1 טרה בייט של ווסטרן דיגיטיל 3 סטה + כונן של סנדיסק SSD 240 GB ספק כוח 550 של קרוסאייר מארז של אנטק GX202 איך המפרט לגיימינג ? יריץ משחקים כבדים גם ? אשמח לביקורות תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם תקציב: 4000 ש"ח (מחשב זול יותר יתקבל בברכה) מיועד בעיקר לתכנות (מריץ קצת אימולטורים כך שעדיף 16 ראם.. אך אני פתוח ) אך גם למשחקים (כך ששצריך כרטיס טוב).. לגבי גודל המסך עדיין לא החלטתי.. (משקל מול נוחות עבודה..) לגבי רזולוציה גם יש התלבטות -למרות שעד היום די הסתדרתי עם1366X768 בfhd יש יותר שטח עבודה... אך מצד שני אני מעדיף לשחק על 1366X768 כי אז המשחקים ירוצו מהר יותר ולא אצטרך להחליף מחשב תוך שנה.. הורדה לרזולוציה שלא תואמת למסך תפגע באיכות תצוגה של המשחק. מעבד -i7. 3 שנים אחריות. וחשוב להזכיר כי אני נוסע לקנות באילת כך שהחיר זול יותר אך המבחר די מצטמצם למה שיש לksp ואייבורי שבאילת. חשבתי על שני מחשבים אך כמובן שאני פתוח לכל הצעה. Dell New Inspiron 1…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לסטודנט בארה"ב, עבודה בעיקר עם OFFICE - חשוב מחשב אמין שיחזיק המון חלונות פתוחים ולא יתקלקל לאורך זמן. חשוב שלא יתחמם מהר שאפשר יהיה לעבוד גם על הברכיים - שיהיה מאוד קל ונייד - ושאורך הסוללה תהיה ארוכה. הסתכלתי קצת וראיתי שיש ללנובו מבצע על ה U110 - $1200 במקום 2000 דולר - מישהו מכיר אותו? הוא נראה לי מצויין כי 11 אינץ' לא כבד עם 8 שעות סוללה ולנובו חברה מאוד אמינה - הבעיה שלא ראיתי עליו ביקורות טובות מדיי ושיש לו זכרון DDR2 ואין לו SSD (למעשה הוא מגיע רק עם דיסק 4200!! RPM) שאני מעדיף גם בכלל חום וגם ביצועים. וחוץ מזה - הוא לא מגיע עם XP - האם זה אומר שאני צריך לקנות גם XP חוץ מזה אם אני שונא VISTA? http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/c…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד. התקציב שלי הוא בסביבות ה- 2000-3000 ש"ח. אשמח להמלצתכם. * מטרות המחשב? לימודים, אופיס, אינטרנט, צפייה בוידאו באיכות גבוהה(Gopro). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-14 אינץ', מבריק(אפשר טאץ') * רזולוציית המסך? FullHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך, מיועד לנשיאה יומיומית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמה שיותר USB. * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD אם לא תהיה חריגה גדולה מידי מהתקציב. לפחות 256GB. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי, לא חובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון ל…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ! מכיוון שהמחשב הנוכחי אבד עליו הקלח(וגם נשרף) (אני כותב ממחשב של חבר),אני זקוק למחשב לפני תחילת הלימודים ב14 לחודש, לכן ברצוני להזמין מחשב מחר. הנה המפרט שחשבתי עליו, אני מתבסס על כרטיס מסך שיספק את צרכי לתקופה הקרובה ובעתיד אני מתכנן לקנות כרטיס חזק יותר שיתמוך בDX 10 כמו שצריך. ציוד בסיסי אני לא זקוק יש לי כבר כמו צורב מסך מקלדת ועכבר : הנה 2 מפרטים שחשבתי עליהם אנא הביעו את דעתכם\הצעות לשיפור: (אני גר במרכז אך מזמין מTMS , אם יש הצעות לחנויות אחרות שהם בסדר וזולות אשמח לשמוע) מפרט 1 : Categories Products Price Qty לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 ¤668 1 מארזים Compucase HEC 6AR6-25 25Cm Fan Silver/Black - No PSU ¤310 1 ספקי כוח Compu…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יכול להכין לי מפרט בבקשה.? זה חשוב לי מאוד ואני צריך את זה דחוף..!!! אני רוצה שהמעבד לא יהיה של אינטל אלא של : amd המחשב מיועד בעקרוני להכל אבל יותר למשחקים וסרטים. תקציב: 5000 תודה ;D
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? השאיפה שלא - במידה וכן 200 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב NAS לאחסון תכני בלוריי , גיבויים ותחנת הורדות - יפעל 24\7 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מערכת NAS 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כוננים קשיחים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? ישב בסלון 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא צריך לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת אודיו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרוטולס, קיובייס ואבלטון. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, 1. המחשב שלי בן 7 והגיע הזמן לשדרג, יש לי מערכת קירור מים Custom Loop שאני מתכנן להשתמש בחלק מהרכיבים שלה במחשב החדש. 2. המחשב משמש אותי לעבודה משרדית ביום יום, ולעיתים גיימינג (בינתיים ברזולוציה של 3440x1440 בקצב של 60Hz). 3. מתוכנן לשדרוג למסך, מקווה להישאר ברזולוציה דומה אבל עם 144Hz. 4. אני מתלבט בין רכישה של המפרט הבא לבין המתנה למעבדי אינטל דור 10 ולכרטיס מסך אנוידיה 3080Ti. לפי כל מה שקראתי ההרכזה צפוייה ממש בקרוב... אולי מיד אחרי תקופת הקורונה. המפרט: Intel i7-9700KF 16GB X 4 (64GB Total) DDR4 3600Mhz CL16 Intel 660p 2TB SSD Samsung 970 EVO Pro 500GB SSD Asus 2080Ti כל הרכיבים הנ"ל י…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן. ביומיים הקרובים יש לי מישהו שנמצא באילת ויכול לקנות לי משם נייד. אז אני ישמח אם תוכלו לענות לי כמה שיותר מהר שאוכל לקנות משם מחשב קצת יותר טוב באותו מחיר. בגדול אני סטודנט למדמח, ואין לי זמן לגיימינג לצערי חח בעיקר תכנות וסרטים, ובכל זאת אני רוצה להביא משו שיחזיק לכמה שנים. כמו כן אני מעדיף מחשבים שזמינים במלאי KSP או IVORY אילת. ואני מעדיף מחשב של DELL, למרות שלא קריטי. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סרטים, אינטרנט, תכנות, קצת פוטושופ. *תקציב: 3-3.5K * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15' * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - * מ…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לרכוש מחשב לשימוש משרדי (אופיס,אינטרנט) ובנוסף 2 מסכים. בניתי מפרט שמבוסס על i3 8100, למרות שאני חושב שהמפרט הזה יהיה הרבה יותר חזק ממה שאני צריך. ארצה שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט, ואם אפשר לחסוך עוד זה יהיה מעולה. ** אני ממש לא נעול על 8100 ואין לי בעיה לקחת I3 דור קודם/ AMD מקביל. מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i3 8100 / 1151 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 525 לוחות אם: Asus PRIME Z370-P כמות: 1 - מחיר: ₪ 608 זכרונות: DDR4 8G / 2400 CL16 A-DATA כמות: 1 - מחיר: ₪ 365 מארזים: Antec NSK-3100 Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 150 ספקי כוח: 350W SS-350ET…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש מעבדה אמינה ומקצועית עם מחירים הוגנים ושירות אדיב. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K ללא מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, המחשב אמור לשמש כשרת שעליו ישמרו מסד הנתונים, וכן אפשרות לחיבור מרחוק - טרמינל. יתכן וירטואליזציה, וכן שימוש בחיבור מרחוק ללקוחות team viewer א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות משרדיות רגילות, פריוריטי וכדו', אולי וירטואליזציה, וכן team viewer -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך גדול 22-24 אינץ.דרוש המלצה גם על מסך …
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום וחג שמח זקוק להמלצה על מחשב במחיר של כ-5500 ש"ח במפרט הבא: מטרות - שימוש כללי, משרדי, סרטי דו מימד, ניהול תוכנת בית חכם. מסך 15.6-17.3" עדיף FHD משקל לא חשוב סוללה לא חשובה שילוב HDD ו-mSATAT צורב DVD כולל מערכת הפעלה 8MB זכרון כל שאר הדברים עליהם לא עניתי (בלוטות', HDMI וכו') אינם קריטיים. למעשה הצורך שלי בנייד הוא בגלל המבנה. אני נכה בכסא גלגלים ואני משתמש במחשב הרבה בשכיבה כאשר הוא מונח על שולחן מתכוון שבא מימין למיטה ונכנס תחתיה כך שהפלטה באמצע המיטה. נייד הוא האופציה הכי נוחה. מסיבה זו לא חשוב לי המשקל ואורך חיי הסוללה. אין לי יישומים כבדים אך זה התקציב שהייתי מעוניין להשקיע במחשב מכיוון שלמעשה אני עליו כל היום ולכן אני מעדיף לקנות כזה שיהיה אוברקיל…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דודה שלי מעוניינת לקנות מחשב נייד, לצרכים המצומצמים שלה נראה לי שמתאים לה מחשב פשוט (dell i3 3521) בלי מסך מגע, אבל אני רואה שרק מוכרים מחשבים כאלו עם ווינדוס 8.1 כבר מותקן. היא לא בן אדם טכני ואני חושש שכל דבר מעבר ל-XP שהיא רגילה אליו לא יתקבל בברכה. קראתי שעכשיו יש עידכונים לווינדוס 8 ושיש גם משהו שנקרא classic shell שעונים לצרכים האלו, האם זה באמת משחזר לחלוטין את צורת השימוש של ווינדוס XP/7? אני לא חושב שהיא תשתמש בלפטופ למשהו מעבר לאינטרנט, מייל והעברת קבצים בין תיקיות, אבל חשוב לי שלפחות באלה היא לא תתקשה. האלטרנטיבה של להתקין ווינדוס 7 פחות קוסמת לי.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בבחירת מוצרים למחשב חדש, בשלב זה אני לא מעוניין בכרטיס מסך ואשתמש בכרטיס המובנה. חשובות לי יותר יכולות העיבוד המהיר לצורך שימוש במחשב כHTPC ולמטרות עריכה, גלישה ותכנות. אין דרישה ליכולות גיימינג ותצוגה אדירות... רק מה שדרוש בכדי להריץ סרט בFHD ללא בעיה ובמקביל לעבודה במסך השני. המחשב יחובר לשני מסכים, האחד 47" והאחר 21". אשמח אם תוכלו להמליץ לי לשנות, לשדרג או לשנמך חלקים מהמפרט שצירפתי. חלק מהפריטים, כפי שרשמתי ליד, הינם פריטים שאעדיף לא לשנות. בקשר לשאר אשמח להתייעץ לוח אם: P8Z68-V/GEN3 ASUS 945 ש"ח - מעדיף שלא לשנות את הבחירה. מעבד: intel i5 2500k 999 ש"ח קירור למעבד: Zalman CNPS11x Extreme 330 ש"ח זכרון: 1600mhz ddr3 4X4 kingston…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אשמח אם תרכיבו לי מפרטים טובים ככל האפשר בתקציב הנ"ל. תושה מראש, ניר.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שאמור להיות מורכב ועובד בעוד כשבוע... בעקרון קניתי את החומרה ואת המארז הכוננים והדיסק הקשיח השארתי מהמחשב הקודם. בנוסף גם הציוד ההיקפי לא טוב... אשמח אם תתנו עצות לשיפור. אם כן, ניגש לעניין: מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4200+ 2.2GHz קירור למעבד: Thermaltake Sonic Tower + 2* thunderblades לוח אם: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D כרטיס מסך: eVGA GeForce 7800GTX KO זכרונות: Geil ONE 1024MB TCCD PC3200 400MHz DDR Dual Channe (כנראה עוד לא סגור על זה) ספק כוח: Thermaltake PurePower 480W מארז: Thermaltake Kandalf VA9000SWA דיסק קשיח(כאן טעון שיפור...): Maxtor 80GB ATA כונן דיסקים רגיל, צורב ישן של YAMAHA, עכבר logitech mx510, מקלדת פשוטה ומסך NU "17. רמק…
-
- 35 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני סטודנט להנדסת תכנה, וגם עוסק מעבר ללימודים בתכנות ובניית אתרים. נראה לי שהשימוש הכבד הוא: Visual Studio 2008 ומעלה שרתים מקומיים (Apache/IIS) לבקרה על פיתוח אתרי אינטרנט אשמח לקבל המלצה מבין האפשרויות הבאות: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5688&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5153&CatCode=315 ההבדלים הם שלראשון יש מעבד i3 ולשני intel Dual-core T440 ולשני יש יותר זכרון גם RAM וגם דיסק קשיח (2GB/250GB מול 3GB/500GB) תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-