עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, לאחר 4 שנים שבהם הDell XPS שלי שירת אותי נאמנה, הגיע הזמן להחליף אותו. חיכיתי עד שתהיה לי אופציה להביא מארה"ב, וזה בדיוק קורה עכשיו דרישות: מעבד דור רביעי של אינטל (i5 i7), לפחות 8GB זכרון (אם לא 16). לפחות 500 גיגה דיסק קשיח (או הכל SSD, או משולב) כרטיס מסך חיצוני! (לא חייבים הכי חזק, אני לא גיימר מטורף, אבל שיוכל להריץ דברים כמו שצריך). 13-15 אינץ. שלא ישקול יותר מדי... החיפושים שלי הביאו אותי לכמה אופציות הבאות: דל, יש כמה אופציות: Dell Inspirion 7000 or Dell XPS 15 הinspirion די דומה לXPS, היתרון הגדול של הXPS שם זה העובדה שהוא שוקל הרבה פחות (ושיש לי ניסיון טוב איתו), אבל הוא עולה הרבה יותר... סמסונג: Samsung Ativ Book 8 כאשר החסרון הוא שוב פעם…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. וואו, פעם כשהייתי מתעדכן לגבי מחשבים שולחניים בשוק זה היה פשוט - אבל עכשיו, שאני ממש לא מעודכן מה הולך, ומחפש מחשב נייד - אני לא יודע מאיפה להתחיל בכלל! כל כך הרבה דגמים בעלי מפרטים דומים כל כך והרבה חברות והרבה המלצות והרבה שאלות והרבה הרבה הרבה מידע! אחרי שעיינתי בהרבה מאוד הודעות בפורום החלטתי להעלות בקשת ייעוץ משלי: * מטרות המחשב? סטודנט (אופיס, אטנרטנט וכו'), מוזיקה, אולי גם סרטים (לא שזה כזה משנה את המפרט, נכון?) * גודל המסך? נראה לי ש15.4 יהיה עדיף כיוון שצריך לקרוא ולכתוב הרבה בחוגים שאלמד... * משקל רצוי? מעדיף לא כבד, אבל זה לא מה שיפריע. הרי זה קשור גם לגודל המסך, לא? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן ממוצע לסטודנט... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום לכולם! אם אפשר את דעתכם ועזרתם בחוות דעת אחרונה על מפרט שכבר עובר להרכבה שבוע הבא. המחשב לצרכי אנימציה, עריכת וידאו ותמונות (סטודנטית) תקציב: 7000 ש"ח אם הייתם מוסיפים\משנים משהו אני אשמח מאוד לדעת! ₪ 1,300 ₪ 1,300 1 C8700T- PC Intel Core i7 8700 / 1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד ₪ 300 ₪ 300 1 CC-9011132-WW Corsair Carbide 275R Tempered Glass Gaming Black ₪ 122 ₪ 122 1 UCACO-FI11001-C…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by BlindFaith,

היי. אני עוזר לחבר לשדרג את המחשב שלו, ואנחנו מתלבטים ביחד איזה רכיבים הכי כדאי לשדרג. הרכיבים החשובים: מעבד: i5 3550 כרטיס מסך: HD 7800 ספק corsair gs600 זכרון 8gb לוח אם: asus p8h77-m pro אם יש עוד רכיבים שצריך לציין אני אשמח לדעת. בנוסף, הייתי שמח לדעת על מקום טוב לקנות אותם ברדיוס של ראשון לציון (בין רמת גן לרחובות בערך). תודה מראש, לאור.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by the_lighting,

צריך מפרט למחשב לאחי למשחקים כבדים!!! מה שהוא צריך לכלול זה: מעבד לוח אם זיכרון ספק כ.מסך(נראה לי שעדיף כפול) דיסק קשיח(עדיפות למהיר אבל עם 1T) מערכת קירור מים(לא חובה אם אפשר) מסךLCD לפחות 24' מקלדת, עכבר, רמקולים

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by rank,

יש לי היום ספק vx550w ומארז coolmaster cm 690 , יש לי 2 tb של wd וhd4870 אני רוצה לשדרג את המחשב . אני משתמש הרבה בפוטושופ משחק בכל המשחקים החדשים שיוצאים והדבר שאיטי על המערכת זה פתיחת קבצי ראר מפוצלים להרבה חלקים וזה לוקח 5 דקות לקובץ גדול. אני רוצה מחשב עם vertex 3 pro וsandy bridge , אני רוצה לדעת כמה יעלה לי מערכת עם לוח אם מתאים זכרונות מתאימים (שמעתי שיוצא sata 3 , אז מערכת שתתמוך בזה ,תודה

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by RobiNooB,

הרבה זמן לא הרכבתי מחשב (הכל השתנה מאז...) חייב את עזרתכם ! המחשב הוא לא בשבילי לכן זה צריך להיות מחשב שלא ישודרג בעצם ב 4 ..5...שנים הקרובות (אולי שדרוג עתידי של כרטיס מסך יבוא בחשבון שיהיה הצורך) מסך 22 כבר יש (לא FULL HD) עד 3500 ... איזה מפרט ממליצים ? תודה !

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. היתכן שדור ה-Skylake החדש יספק לנו מעבדי K ניידים ראשונים מסוגם שאותם ניתן יהיה להמהיר באופן עצמאי? לכתבה: http://hwzone.co.il/הברקה-או-בדיחה-אינטל-תציע-מעבדים-ניידי/

9. הכנתי מפרט מחשב ואני צריך את חוות דעתכם עליו. המחשב מיועד לאחי שנשרף לו המחשב השבוע (גם ככה הוא לא היה משהו - פנטיום 3 500 מ"ה) הצרכים העיקריים הם גלישה (1.5) , אופיס פה ושם , העברת תמונות ממצלמה דיגטלית ותוכנות מסרים. המחשב לא מיועד למשחקים או דברים שמעמיסים על המערכת. התקציב הוא 2000 ש"ח עם חריגה (אבל ממש קטנה). אין צורך בציוד עיקפי (מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים...) ובכוננים (תקליטורים ודיסקטים) בנתיים הרכבתי מפרט בעזרת מדור המפרטים באתר - מה דעתכם?: הכנתי את המפרט בלוג'יק פיסי. בבקשה תגידו מה כדאי לשנות. (-) המארז בא עם ספק? אם כן אז אל תחשיבו את הספק ששמתי. (-) בקשר למארז אני לא בטוח כלכך, איך הוא? (-) האם הספק של המארז יספיק בשביל המערכת? ויש לי עוד שאלה קטנ…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)- ריבוי חלונות, יוטיוב.משחקים שיצאו ב2014 ושיצאו עכשיו ובעתיד * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לדעתי 15 מספיק ועדיף מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) מעדיף מסך איכותי לפחות 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? עד 2.5 לדעתי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לט…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום, אני מתלבט בין 2 המחשבים הבאים: http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=1570 http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=3417 במחשב הראשון יש מעבד i7 והוא מגיע עם זיכרון קשיח של 1T, ובמחשב השני יש מעבד i5 והוא מגיע עם זיכרון קשיח של 128GB SSD. מה עדיף לדעתכם? אמרו לי שאם אני קונה מחשב עדיף לקחת אחד עם SSD, אבל איך המעבד משפיע? בכל שאר הנתונים הם די זהים... ואם למישהו יש מחשבים ניידים דומים לאלו (8GB ומעלה זיכרון פנימי, מסך FHD, מגיע עם מערכת הפעלה, 3 שנים אחריות, מעבד i5 ומעלה וכד) בטווח מחירים הזה, אני אשמח לדעת! תודה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. אהלן מה נשמע ... לאחר שהתייעצתי בפורום מעבדים על הלוח אם ובפורום מסכים על המסך הרכבתי את המפרט. המפרט אמור לשמש בעיקר לתלת מימד ולרינדור תלת מימד. מטרות נוספות עבודה עם פרימר אפטר אפקטס ופוטושופ. וגם למשחקים פה ושם . הכי חשוב לי היה המעבד והמסך (זמני רינדור ואיכות ותצוגה של התמונות אותן אני מרנדר). בגלל שהעבודה שלי היא מול mental ray העדפתי כרטיס שלnvidia 1) חיפשתי באתר היצרן אבל לא קיבלתי שם תשובה מובנת, אם אני מעלה למסך תמונה ב300DPI, האם הוא יראה אותה באיכות הזו? ז"א כמו שהיא תצא בהדפסה? רוב המסכים מראים רק 72, והבנתי שזה מסך מאוד איכותי אבל לא ראיתי תשובה לשאלה הזו באתר היצרן. מחישוב פשוט במחשבון יצא לי 84DPI לאורך, אבל זה לא נשמע לי כל כך סטנדרטי ואשמח לתשובה …

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. ערב טוב אחרי הרבה שנים עם הפנטיום המסכן שלי הגיע הזמן לשדרג. החלטתי להשקיע במחשב כ5 אלף ש"ח ללא מסך, ציוד הקפי וכו', רק קופסא. עכשיו חבר שלי שאומר שהוא מבין הציע לי לקנות מחשב שהוא קנה לא מזמן זהו המפרט: מעבד: 2.4GHz core 2 quad 96600 לוח אם: Gigabyte P45 DS3R כ.מסך: Gigabyte 8800 GTS 512 mb זיכרון: OCZ Reaper HPC edition dual channel 2x2Gb 1066Mhz כונן קשיח: Seagate WD 500Gb 16/32 cache מארז: NZXT tcmpcst ספק: chicftcc 550w psv קירור: Arctic cooling freezer 7 pro הוא אמר שהוא קנה את זה בסביבות 4200 ש"ח מה אתם אומרים? מפרט טוב? ואיפה אפשר לשפר ואיפה כדאי להזמין? תודה

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by MaTaN_Sh,

מישהו יכול להכין לי מפרט בבקשה.? זה חשוב לי מאוד ואני צריך את זה דחוף..!!! אני רוצה שהמעבד לא יהיה של אינטל אלא של : amd המחשב מיועד בעקרוני להכל אבל יותר למשחקים וסרטים. תקציב: 5000 תודה ;D

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום, אני זקוק לעזרתכם בבניית מפרט למחשב עבודה חדש (לבית) בשבילי. אני זקוק למחשב שיוכל להריץ סימולציות וחישובים מתמטיים כבדים. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? מחקר (פיזיקה) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. Mathematica , Matlab ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). כן ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1280x1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו? ספורט (NBA , …

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Dano,

אוקי הנה המפרט שלי שכבר ייעצו לי כמה אנשים שזה מתאים לדרישות שלי שהם בעיקר משחקים, משחקים וקצת אינטרנט ותוכנות ועוד משהו..אני לא צריך מסך וצורבים למינינם ורמקולים ועכבר ומקלדת... מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 1020 1 1020 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 570 1 570 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 470 1 470 כרטיסי מסך? MSI Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1230 1 1230 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 380 1 380 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? CD-ROM Price U…

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Gohan,

המחשב הביתי שלי כבד (מארז + מסך 55קילו) ואני הולך למסיבות רשת אז החלטתי לקנות מחשב נייד יש לי 7000שקל והמחשב היחיד שראיתי שמשתלם ביחס עלות הוא ה ZEUS P4245GRPX מ ksp המעבד הוא 2.4ghz והכרטיס מסך r9000 השאלה היא , לקחת די וי די + צורב או 512mb ddr (הוא מגיע עם 256 ) תודה.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by ageva10,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD Battlefield 1 | CSGO | ArmA | Call of Duty הכי חדשים. - מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? בלי ציוד היקפי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by saarxee,

מחשב מיני נייד מדגם HP 2230S, מסך 12 אינץ'. עדיפות ל-TMS/KSP/IVORY, תקציב לא משנה כרגע, שיהיה משהו זול ויעיל, כי המחשב נכבה מרב חום. תודה.

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000-2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב לנערה בת 12 - לצרכי הלימודים + מוסיקה, סרטים, גלישה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן OC 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. הנה הפרטים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וצפיה בSTREAM א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout 4, Mount and blade 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080, גודל "24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל האפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

22. Started by Miyota,

תודה

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by bakosha,

שלום רב אני מעוניין לרכוש את המקבוק של אפל,הייתי מעוניין לדעת האם זה בעיה להתקין לו עברית לאחר שהוא מגיע לארץ? בין אם עצמאית או אצל idigital. אשמח מאוד לתשובה,תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום, אני מחפש מחשב לצורכי עבודתי כגרפיקאי מתחיל. אני מבין שזה יכול להיות בעייתי אך התקציב שלי מוגבל, יחד עם זאת, אם זה הכרחי אני אמצא מאיפה להביא עוד 500 ש"ח. אני לא מבין כלל במחשבים ולכן חייב את עזרתכם. מילאתי את השאלון: מה התקציב המקסימאלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח במידה והשיפור בביצועים יהיה משמעותי. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים גרפיים לפרנסה. במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד בתוכנות הבאות: sketchup, illustrator, photoshop, 3dmax, Autocad במידה והמחשב מיועד לגיימינג…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Ronen Mars,

היי, אין צורך במסך או ציוד היקפי, התקציב המקסימלי הוא 6000 ש"ח ללא חריגות,שידע לסחוב VM, Visual Studio, פוטושופ(עריכות צילומים), לא מתוכנן שדרוג, כי אני רוצה המחשב הזה יסחוב לי כמה שנים קדימה, נגיד 3-4 שנים. רצוי שיהיה בו כונן 128 של SSD ועוד כמה טרות בכונן רגיל. הייתי שמח לקבל מידע על מחשבים עם 64GB זיכרון, אילו לוחות אם תומכים בזה והאם הוא יכול להיכנס בתקציב ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים