עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gil_8,

הנה המפרט שאני עומד לקנות מKSP. מה אתם אומרים? איזה חלקים לא מתאימים? מה לשנות? Athlon XP 2500+(512k 333) 480 מעבד NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb2 490 לוח 512MB (DDR 400) Kingmax BGA 710 זיכרון RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1590 כרטיס מסך 120GB 7200 ATA-100 (8MB) 550 כונן קשיח Teac/SONY 1.44 50 פלופי Lite-on 52 x 32 x 52 (box) 220 צורב Thermaltake Volcano 10 110 מאוורר ATX MIDI 400W usb,p.stab.,silver 270 מארז MS Internet + MS Mouse Optical 120 מקלדת + עכבר תודה.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. ט"ו בשבט שמח לכולם, אני צריך המלצה בשביל חבר למחשב שלם (כולל מסך/מקלדת /עכבר), מבוסס P4 3000MHZ (אין להתווכח על זה, אולי לכיוון מעלה ;D)- עד 3400 ש"ח כולל הרכבה, המחשב צריך להיות מי-ם, כלומר אם תוכלו להרכיב לי מKSP. עוד דבר בקשר למחשב, עד עכשיו הוא רצה לקנות מאייבורי (כרטיס מסך 5200), אז אני יודע שהוא לא משחק הרבה, אבל תתנו לו כרטיס מסך שיהיה יותר טוב מהנ"ל- תודה רבה רבה

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm ¤ 749.00 לוח אם INTEL ICEDALE G45 1333 VGA+FW+RAID+DVI+HDMI ¤ 499.00 זיכרונות OCZ DDR2 2GB 800MHz - CL3 ¤ 122.00 כרטיס מסך ATI SAPPHIRE HD4830 512M GDDR3 HDMI / DVI / VGA 256BIT ¤ 449.00 כונן קשיח 320GB 16MB SATA II 7200 SEAGATE BARRACUDA ¤ 205.00 צורב DVD DVRW SONY 7240S X24 SATA ¤ 102.00 מארז ANTEC Sonata III Quiet Super Mini Tower+500Watt ¤ 737.00 מקלדת+עכבר Logitech Cordless Desktop EX 100 USB ¤ 124.00 סה"כ: ¤ 2,987.00 סה"כ אחרי מע"מ: ¤ 3,435.05 אני צריך עזרה עם המארז. האם יש מארז שהוא שקט ועולה פחות? הSOLO של ANTEC עולה פחות אבל בא בלי ספק שזה בעצם אותו מחיר. מישהו יכול לעזור פה? ואם יש לכם…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by IG,

שלום לכולם, אני מחפש המלצה למחשב לשימוש כללי מבוסס AMD, ללא מסך וללא ציוד הקפי, עד 2400 ש"ח (רצוי לא לחרוג). אין דרישות רעש, HD של חצי טרה יספיק, 4 גיגה זיכרון, לוח אם ללא כרטיס מסך מובנה. אני אישית אהבתי את הלוח הזה והייתי רוצה שהוא יכלל במפרט. אני מתכנן לקנות בנוסף לזה מסך ב900 ומשהו ש"ח ומערכת הפעלה WIN 7 home premium ב500 ש"ח, לכן אני מעדיף לא לעבור את מגבלת התקציב של ה2.4K. רק אם זה בשביל רכיב ממש משתלם. תודה לעוזרים.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום עד עכשיו עבדתי עם מחשב נייד ובגלל איטיות הרינדורים וריבוי העבודה אני נאלץ לעבור למחשב אישי . ברצוני להרכיב מחשב איך איני יודע מה אחוזי החשיבות של המעבד,כרטיס המסך או הזכרונות בעת הרצת הרינדור. אשמח לקבל הסבר קצר ,והצעות מפרטים של עד 5000 ש"ח . תודה מראש.

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום לכולם, שמי עמית, זקוק לעזרתכם בנוגע למפרט למחשב נייח, תאכלס אני דאי מחפש משו שהבסיס שלו יהיה טוב סתומרת: ספק חזק, לוח אם איכותי, מעבד יציב וטוב אינטל בבקשה, מארז טוב וגדול בכדי שתמיד אוכל לשדרג תחומרה הקיימת + שהחלקים יהיו בטמפ' נמוכות יחסית. בגדול אני רוצה מחשב למשחקים. אני יודע שמה שמשחק תפקיד זה הזיכרונות + כרטיס מסך אבל מאוד חשוב לי שהבסיס של המחשב יהיה טוב, ככה שאוכל לשחק עם החלקים (כרטיס מסך + תוספת זכרון בעתיד) סכום ההשקעה המקסימלי עומד על 4,000 ש"ח. אשמח עם תוכלו להמליץ לי על מפרט טוב בכדי שאוכל בהקדם כבר לרכוש משו איכותי ומספק. תודה מראש לכל המייעצים, בברכה, עמית.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by King_J,

מעבד I5 9400 F לוח אם gigbayte B360M זיכרון - HYPER FURY 2*8 GB DDR4 2933MHZ כרטיס מסך - RTX 2060 6 GB OC כוננים קשיחים - 1 טרה בייט של ווסטרן דיגיטיל 3 סטה + כונן של סנדיסק SSD 240 GB ספק כוח 550 של קרוסאייר מארז של אנטק GX202 איך המפרט לגיימינג ? יריץ משחקים כבדים גם ? אשמח לביקורות תודה!

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום לכולם, אני בתהליכי קניית מחשב ואני מתלבט בין שני מפרטים, שניהם עולים אותו דבר..... אני לא מתכוון לעשות שום OC בעתיד..... המחשב לצורך משחקים, אינטרנט ואופיס..... החלקים שלא ציינתי אלו חלקים שאני כבר בטוח שאני קונה.... מפרט 1: amd 2400+ gigabyte ga-7vax samsung 512mb 333mhz leadtek - ti4400 + 4 full games מפרט 2: AMD 2200 gigabyte ga-7vaxP SAMSUNG 512MB 400MHZ LEADTEK TI4600 תודה לכל העוזרים...... נ.ב איך ה די וי די של ליטאון?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by ban898,

אהלן מארז ------------- G7 IN WIN ספק כוח --------- CROSAIR VS650 650W לוח אם ---------- GIGABYTE HASWELL 1150 GA-H87-D3H מעבד ----------- INTEL CORE I5 3.4 GHz 6MB QUAD 4670 זכרון ------------ GEIL EVOVELOCE 4GB DDR3 1600MHz (סך הכל כמות: 2 ) כרטיס מסך ----- AMD Radeon R9 280X GAMING 3GB-5 MSI צורב ------------ LG DVD RW GH24NS Black SATA OEM דיסק קשיח ----- corsair force ls 2.5" SATA3 60GB SSD חשוב לציין שהמחשב נקנה לפני שנה וחצי זה הכל תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, COD, וכל המשחקים החדשים והעתידיים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1280X1024 אבל מתוכנן בקרוב לקנות מסך FHD מדגם Dell U2412M. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by alex28,

שלום חברים יש לי בעיה יש לי נקודה מוזרה על מסך מחשב אך אני פותר את בעיה??

12. טוב תבנו לי מפרט חזק לOC.... תעשו לי שתי אפשרויות של DX9 ו10.. תודה מראש

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אחרי בדיקות רבות מצאתי שיש שני דגמים של אסוס שאני מעוניין ורוצה לקנות השבוע מחשב נייד 15.6 ASUS X555 i7-6500U 8GB 1TB 940M WIN10 או מחשב נייד 13.3 ASUS UX305 m3-6Y30 8GB 256SSD מיועד בעיקר לעבודות משרדיות. עובד מול המחשב 29 שעות ביממה מחובר לאינטרנט כל הזמן יתכן ואראה פה ושם סרטים יש לי עכבר ומקלדת נפרדים אלחוטיים ויש לי מסך מצויין של דל 23 שאותו אחבר ללפטופ עד עכשיו היה לי מחשב נייח מצויון ואני מחליף לדגם הכי טוב כל 3 שנים אשמח לתובנות לבחירת המחשב הכי טוב עבורי

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. אני רוצה שנייה להראות משהו פשוט שיעיר כמה חבר'ה עם תקציב מוגבל: לקנות עכשיו בתקציב זול E8400 ב 800 שקל ולחסוך 700 שקל עד למחיר ה 1500 ש"ח למעבד I7 920 (ולעשות OC למעל 4 ג'יגה). לקנות 4GB של DDR II ב כ350 ש"ח ולחסוך 150 ש"ח עד למחיר ה500 ש"ח ל3 ג'יגה או לחסוך 650 ש"ח עד למחיר ה1000 ש"ח בדגמי ה 6 ג'יגה (שהם אלו שבאמת ייתנו ביצועים במערכת 64 ביט שהרוב מתקינים כיום). לקנות לוח ASUS P5Q ב כ600 שקל ולחסוך 600 שקל עד למחיר 1200 ש"ח, מחיר לוח הI7 הכי זול בלי יותר מדיי קשקושים עם מספיק פיצ'רים משצריך גם ככה. חשבון פשוט של שילושים קדושים: מערכת P45+E8400+4GB DDR II = בערך 1600 ש"ח (הוספתי 50 שקל שלא יגידו לקחתי המחיר הכי זול לכל חלק). מערכת X58+I7 920+ 3GB DDR III = בערך 3200 ש"ח -…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב 10000 שקל, חריגה מקסימלית של 1000 שקל. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עיבוד מידע ו-DEEP LEARNING בעיקר.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אבל לא בטירוף. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by nanoam,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים. בעיקר world of warcraft, overwatch, valorent, league of legends 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. מתכנן לרכוש מחשב חדש לגמרי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? יש הגבלה לגובה ורוחב. עדיין לא מדדתי במדויק 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) …

17. Started by T-Flash,

אחשלי רוצה לקנות מחשב חדש... הוא עובד עם תוכנות כמו CUBASE ו NUENDO וכו אין תקציב מסויים פה... תבנו לי בבקשה מפרט עם +- החלקים שאני אבקש בהכי זול... מעבד: אכשיו האם מעבד כפול ליבה רלוונטי פה? כלומר התוכנות הנל ינצלו את הכפול ליבה? האם לקנות 4400+? או 3800+? יש הבדל ביצועים גדול ביניהם? לוח אם: לוח אם צריך לתמוך ב DDR מעל 400MHZ אם יש... כמובן PCIE וכו... זיכרון: הוא צריך 2G... יש את של TWINMOSS 1GX2... האם יש תדר יותר גבוהה מ 400MHZ והאם זה יצא לי משתלם? כרטיס מסך: אני אבחר לבד ;D כרטיס קול: לא צריך... יקנה בנפרד... אחר כך... ההרד דיסקים: 3 ההרד דיסקים...: 1. של 80G למערכת וכו... 2. של 300G לקבצים וכו... 3. RAPTOR של 40G... מארז וספק תבחרו לי לבד... לא…

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by chinchi,

שלום, חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש: דגש על: סאונד - קריאטיב עם פאנל קדמי לחיבורים. מעבד עמיד וחזק לאורך זמן כרטיס מסך שיפעיל משחקים גם בעוד 5 שנים 160 GB דגש על עמיד לאורך זמן, אין צורך במארז אלגנטי אלא רק אחד טוב. לא כולל ציוד היקפי. תודה, כסף הוא עניין שולי כאן, אך לא להגזים.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by moshe1x,

צריך קצת עזרה בנוגע למחשב שברצוני לקנות, יהיה בעיקר למשחקים כבדים: מעבד: amd 3200 venice . לוח אם: פה יש לי קצת בעיה: מה עדיף לי ? דרוש לוח אם SLI, התקציב לא מוגבל השאלה אם שווה להשקיע סכום גדול? זיכרון: 1GB CL2.5 בסטוק אחד . כרטיס מסך: גם כאן עדיין לא החלטתי מעונין ב 6800GT לפחות, אך שהמחיר יהיה שפוי לא מעל 2000. צורב, מסך, הארדיסק-- אני לוקח מהמחשב הישן . התקציב לא מוגבל אך אני רוצה להשקיע כמה שפחות.

• 34 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום, מחפש מפרט למחשב חדש ב4K, אני רוצה שיהיה כמה שיותר חזק למשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בגרפיקה גבוהה, סרטים HD, עריכה גרפית, תכנות בג'אווה וC#/ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בדרך כלל פוטושופ ואפטראפקטס - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים - Sleeping Dogs, gta5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גוד…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by GLP,

הי, אני רוצה להביא מארה"ב נייד של HP מדגם ProBook 4430S. העניין הוא שהאותיות באנגלית נמצאות במרכז המקשים ונראה שאין שם הרבה מקום לצריבת עברית. http://www.engadget.com/photos/hp-probook-b-series-s-series-hands-on/ מישהו מכיר את הענין ויכול לומר לי אם זה אפשרי לצרוב שם עברית?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by lee101,

שלום לכולם, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 (באילת). אם זה לא סביר, אפשר לחרוג קצת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וביתית בסיסית (office, אינטרנט, סרטים... שום דבר מיוחד) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…

23. Started by NI4NI,

שלום אני צריך מחשב נייד בעיקר לעבודה, לא למשחקים, אולי סרט פה ושם. אני לא כותב דרישות מדוייקות כי השאלה שלי היא כללית כרגע. יש את החברות הותיקות והמוכרות כמו dell, hp, lenovo שהמוצרים שלהן בדרך כלל באיכות גבוהה (עם פספוסים פה ושם) ובמחירים יחסית גבוהים. מצד שני יש את samsung ו-asus שהם שחקנים חדשים יחסית בתחום הניידים. יש להן מחשבים יפים עם מפרט מרשים שלכאורה לא נופל מהחברות הותיקות ומחירים זולים יותר. השאלה שלי היא האם יש פה איזשהו קאץ' ? האם יש סיבה להתעקש על החברות הותיקות או שאפשר לקנות asus או samsung בלב שלם וללא חשש ? איך הם מבחינת הנדסת אנוש ? מבחינת אמינות ? ברור לי שזה די תלוי בדגם ספציפי אבל איך הממוצע ? תודה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום לכולם, שמי גיא ואני סטודנט להנדסת תוכנה (סוף שנה א') והגיע הזמן להצטייד באולטרה-בוק. שמתי עין כבר הרבה זמן על ה-HP Spectre X360, אבל משום מה ייבאו רק את הדגמים היקרים (i7 QHD) וזה ממש לא מה שאני צריך. את הרכישה אני מתכנן לבצע באילת. אשמח להצעות לאולטרה-בוק בעל פחות או יותר תכונות דומות ל-HP (אין חובה ל-360), העונה על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב: תכנות, סרטים ומשחקים קלים. * גודל המסך: 13.3 - טאץ'. * רזולוציית המסך: עדיפות ל-FHD משיקולי סוללה (כמובן שלא פחות מזה). * זמן סוללה: שיקול עיקרי בבחירת הלפטופ הוא זמן סוללה ארוך בעת: תכנות, סרטוני יוטיוב וגלישה - הכל במקביל. * יציאות מיוחדות: HDMI, SD CARD * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 256 SSD * מעבד…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by ltzik,

אז המפרט בשביל הרצת משחקים כמו BF4 וכל המשחקים החדשים בהגדרות הכי גבוהות על 1080P. התקציב: 6000+- אפשר לעלות אם ממש כדאי. אשמח לחוות דעת\שינויים וכו'. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670K 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1115 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪193 לוח אם: Gigabyte GA-Z87-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪562 מארז: באנדל NANOXIA Deep Silence 1 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪850 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪340 כרטיס מסך: Sapphire Radeon R9 280X OC 3GB GDDR5 - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - …

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים