ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2200 למחשב בלבד, מסך בנפרד. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית + גיימינג קל עד בינוני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. heroes, gta -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיין אין מסך. נא להמליץ לי על מסך שיהיה טוב לסטודנט שקורא הרבה. המחיר למסך בנפרד. 21 אינץ' נראה לי סבבה.... התקציב למחשב 2200 מסך…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברים אני רוצה נייד לגיימרים שיריץ את המשחקים הכי חדשים בלי לקטע אבל שלא יהיה כבד מידי 15"-16" מצאתי מחשב אחד שנראה לי שהוא ממש מצויין asus g51vx הנה המפרט http://usa.asus.com/products.aspx?l1=5&l2=61&l3=1065&l4=0&model=3092&modelmenu=2 עכשיו יש לי 2 שאלות 1)אם יש עוד מחשבים בקטוגריה הנ"ל? (גיימרים עד 16") 2)אם אני קונה מחשב של אסוס עם אחרויות בין לאומית האם זה יכול להתבסס בארץ ? תודה לעוזרים!!!!
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום,אני מחפש מחשב נייד טוב אני צריך מחשב נייד שיהיה נוח וטוב למראה במבחינת העבודה עליו. לרוב יהיה העבודה עליו באינטרנט,WORD,תוכנות שכאלה של אופיס למיניהן בעיצוב גרפי פוטושופ בלבד. צריך שיהיה יחסית מקום במחשב..כ150G פלוס שיהיה מהיר ולא מסורבל ואם אפשר אז שיהיה טוב גם למשחקים קטנים..לא כאלה שדורשים רזולוציה ואיכות מטורפת..משחקים קלים שלא שוקלים יותר מ400 מגה..כמו tatcial ops שיוכלים להעביר אחלה תזמן בנסיעות שצריך.. אשמח לקבל פרטים ומחיר והיכן לקנות וכדומה מצאתי כמה מחשבים ניידים בעיתון שמצאו חן בעיני אבל אני לא ממש מבין בתחום אז אם תוכלו לעזור לי לגבי ה"צרכים" שלי שרשמתי למעלה זה יהיה מצוין. מחשב מחברת ACER Acer Aspire 5738DZG מסך-15.6'' מעבד Intel pentium T430…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני צריך דיעה לגבי המחשב הנ"ל, הוא בעיקר מיועד לעבודה "משרדית" להרצת תוכנת VISUAL BASIC , המחשב מיועד לתכנת האם ACER טובים? המפרט שלו הוא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHAEFC657 ACER נותנים שנה שירות...זה קצת מעצבן אבל אם הניידים שלהם טובים אז אין מה לדאוג וכאן אני צריך את הדיעה והניסיון שלכם אם יש כדי לדעת אם לבטל הזמנה... ד"א...היום רכשתי אותו באתר ב-2900 שקל...שווה את המחיר?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, אני מחפש נייד בסביבות 4000-5000 ש"ח. הנייד ישמש ללימודים, הרבה פוטושופ ופלאש וגם עבודה שוטפת של תיכנות (HTML, ASP, .net וכו'). * גודל המסך? - 13-14 אינץ', לא רוצה יותר. * משקל רצוי? - בסביבות 1.5kg. המחשב יסחב כל יום על הגב ללימודים וחזרה, עם עוד חפצים בתיק, ככה שמשקל זה חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סטנדרטי - 4-5 שעות או משהו כזה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - לא. * בלוטות? - לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - כונן רגיל (HDD), לפחות 320GB * כונן CD/DVD? צורב? - לא חובה, מעדיף שיהיה. * כונן Bluray? - לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא. * האם בתקציב צריך לה…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום וחג שמח זקוק להמלצה על מחשב במחיר של כ-5500 ש"ח במפרט הבא: מטרות - שימוש כללי, משרדי, סרטי דו מימד, ניהול תוכנת בית חכם. מסך 15.6-17.3" עדיף FHD משקל לא חשוב סוללה לא חשובה שילוב HDD ו-mSATAT צורב DVD כולל מערכת הפעלה 8MB זכרון כל שאר הדברים עליהם לא עניתי (בלוטות', HDMI וכו') אינם קריטיים. למעשה הצורך שלי בנייד הוא בגלל המבנה. אני נכה בכסא גלגלים ואני משתמש במחשב הרבה בשכיבה כאשר הוא מונח על שולחן מתכוון שבא מימין למיטה ונכנס תחתיה כך שהפלטה באמצע המיטה. נייד הוא האופציה הכי נוחה. מסיבה זו לא חשוב לי המשקל ואורך חיי הסוללה. אין לי יישומים כבדים אך זה התקציב שהייתי מעוניין להשקיע במחשב מכיוון שלמעשה אני עליו כל היום ולכן אני מעדיף לקנות כזה שיהיה אוברקיל…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות לבני בן ה 13 מחשב גיימיג ההתלבטות היא בן מחשב נייד לנייח, אני מבין שנייח עולה פחות למרות שאם אני לוקח בחשבון עלות מסך ומקלדת העלות עולה יחסית לנייד עוד שיקול הוא לגבי ניידות - אוטוטו הילד עולה לחטיבה ותיכון ויתכן שהוא ישמש אותו שם ראוי לציין כי הילד נוטה לכיוון מחשב נייח לגבי המפרט בגדול- מעבד - ryzen 7 2700x או i7 9700k כרטיס מסך - rtx 2070 16gb-ram עוד משהו לסיום - הבן שלי יקרא את כל התגובות והילד מבין עניין בנושא כלומר שניתן לרדת פה לרזולוציות גבוהות לגבי המפרט הטכני אשמח לקבל המלצות בנושא כמו כן אשמח לקבל המלצות ליצרנים מובילים בשוק כך שעלות תועלת תהיה הגובהה ביותר תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב בן כמה שנים שבזמנו עוד הריץ משחקים בכיף, אך היום אני מניח שהוא כבר מיושן מדי לכך. אני שוקל אם שווה לשדרג כרטיס מסך בבלאק פריידי הקרוב כשהיעד הראשי הוא להשיג כרטיס טוב, אך לא מההכי יקרים, שיאפשר לשחק בRed Dead Redemption 2 ובעתיד הקרוב - GTA הבא. מעבר לזה, אני כבר לא ממש משחק במחשב ומשתמש בו בעיקר לגלישה באינטרנט ועבודה בפוטושופ ולשם כך - כרטיס המסך עושה את העבודה. השאלה אם אכן יש כרטיס שבמחיר סביר יכול לשדרג את המחשב דיו, או שזה יחייב כבר שדרוג רציני יותר של כלל המערכת? המפרט מSpeccy: Operating System Windows 8.1 Pro 64-bit CPU Intel Core i7 4770 @ 3.40GHz 51 °C Haswell 2…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי אפשרות להביא מחשב נייד מארה"ב האם לקחת עם מעבד XEON או i7 8GEN? אשמח גם לדגם מחשב מומלץ העבודה היא בעיקר עבור כלים לסביבת פיתוח תודה מראש לעונים
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={3E31AB82-2BB0-11D7-92D3-0080AD76B634}&details_type=1&itemid={067DE4D1-F924-4775-B0D0-932865C73E05} או שעדיף את מה שבניתי פה? מעבדי ?AMD Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE זכרונות DDR 400 512MB memoQ CL2.5*2 דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 80GB Sata II כרטיסי מסך Sapphire (ATI) X800GTO2 256MB DDR III, PCI-E כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac/SONY 1.44 כוננים- ?? DVD? DVD Sony 16x48 מארזים HEC Compucase CI-6919 400W מחירון עבודות במעבדה Assembly - Computer (New Compon.) מחיר 4522 ¤\12=>412ש"ח www.ksp.co.il
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני מבקשת את עזרתכם בקניית מחשב נייד לצורכי עבודה, אחרי אין ספור חנויות מחשבים ונציגים להוטים מדי שמפזרים שמות באוויר אני פונה אליכם, חברי הפורום המלומדים. הדרישות שלי ממחשב זה, הסכום הוא עד 3,500: מעבד: Core i5, אני עובדת עם תוכנות לעיבוד תמונה (קל להגיד פוטושופ, אך הן אינן כאלו, הן חזקות יותר, ודורשות הרבה זיכרון וכוח מהמחשב) זיכרון: מעל 4G מסך: גודלו מעל "15.6, ומסוג LED, כפי שהבנתי עד עתה, זהו מסך שחוסך בחשמל כמו גם הרזולוציה שלו היא ממש טובה(עדיפות למסך HD). משקל: בין 2.5-3, כאשר יש לזכור שאני מסתובבת עם המחשב עלי ולכן רצוי שיהיה במשקל נמוך. בטריה: העדפה ל6 שעות (למרות שגם 3 זה בסדר, במיוחד אם אפשר לצרף עוד אחת). הסתכלתי עד היום על מספר חברות, ועל דגמי…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6300ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מימוש התקציב בין 6000-6300 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וסרטים באיכות hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אשמח להתייחסותכם לגבי המחשבים הניידים הבאים.. מחפש מחשב נייד בתקציב של 2000 שח בערך, למטרות אופיס, אינטרנט וצפייה בסרטים. ללא דרישות מיוחדות. אז מצאתי הרבה אופציות, ולא ברור לי מה ערכן. אשמח להתייחסותכם לאופציות הבאות או לחלקן. המון תודה מראש על הסבלנות והניסיון לעזור.. הכל דומה.. לא ברור מה לבחור.. 1. זה קצת מיוחד.. מה זה בכלל? יכול להיות כזה מיוחד וזול? המעבד פה נראה לי פחות טוב לא?? http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=131081 2. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11184 3. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9783 4. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11202 5. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12176 6. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9880 7. ht…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הי. קרובה שלי מתחילה לימודי גננות, ובמסגרת הלימודים זקוקה למחשב נייד לצורך עבודות גרפיקה קלות. עכשיו, נכון שאמרו לה שהיא תצטרך להתקין Photoshop, Coreldraw וגם Illustrator, אבל לעניות דעתי - לא מדובר בגרפיקה באמת ברמה גבוהה. אשמח לשמוע הצעות למפרט שלא יעלו על הסכום של 3500-3700 ש"ח (כל שקל חשוב, ולכן אם ניתן לקצץ - נראה לי שעדיף). בינתיים היא קיבלה כבר הצעה מחנות, המצ"ב. אשמח לשמוע דעתכם על המפרט. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים! אני רוצה לבנות שרת NAS בשביל לאחסן את עבודות ותוכנות שאני עובד איתם 1. מה התקציב המקסימאלי? סדר גודל של עד 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה ותוספת של עד 500 שקל תשפר את המפרט משמעותית אשמח לדעת על כך (במיוחד מכיוון הHDD) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לגיבוי עבודות, סרטים, מוזיקה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחשב יהיה מחובר למסך 18.5'' ברזולוציה של 1366X768 - -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות - בגדול לא צריך כרטיס מסך אפשר להש…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד dell e6400 קיבלתי עם המחשב ווינווס ויסטה אולטימייט. אני רוצה לפרמט את המחשב מחדש ולהתקין את ויסטה מחדש אבל לא קיבלתי דיסק של ויסטה עם המחשב.. איך אפשר לעשות את זה בצורה חוקית? כי כרגע יש לי ויסטה חוקית.. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של אסוס שנקנה לפני 4 שנים. המחשב במצב שמור . דגם: K52JC מחשב בידור ומדיה ומתאים לגרפיקה ומשחקים , גודל מסך 15.6"'זכרון 4GBDDR3 , דיסק קשיח 500 GBמעבד Intel® Core™ i5-450M Processor (3M cache, 2.40 GHz)סוללה 6 תאים ליתיום , מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium 64-Bitכרטיס מסך NVI יש כאן עוד פרטים על המחשב: http://www.laptopdirect.co.il/item.asp?itemid=5214 המחשב נקנה באזור 5000 ש״ח
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תאמת לא שמתי לעצמי תקציב הרכבתי לפי מאמרים וכתבות, אם אפשר שזה יהיה בטווח מחירים של מה שאני נותן אם זה בהרבה יותר טוב אז אפשר לחרוג במאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, כנראה שבעתיד זה ישמש לתכנות גם 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא יש כבר ציוד ששמתי עליו עין 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך: GeForce GTX 1060 WindForce OC 6GB 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די אוהב שקט אז לדעתי באזור ה8/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? מעדיף שיהיה אופציה…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, צריך מחשב לסטודנטית עד 2.5K (אופיס, וורד ואינטרנט). שיהיה קליל בתיק וסוללה סבירה. הכיוון הוא להזמין את המחשב הזה עד הבוקר מ- KSP במבצע: https://ksp.co.il/?uin=46259 מה דעתכם ? האם נכון לחכות עד BL הקרב ובא במקום ?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד LENOVO T400 עם כרטיס מסך ATI. עם המחשב הגיע מטען של 90 וואט. כעת, יש באפשרותי להשתמש גם במטען של 65 וואט (במקום שאני עובד בו, ככה שאני לא אצטרך לקחת את המטען שלי כל הזמן), החיבור שלהם הוא אותו חיבור וגם המחשב שלי מזהה אם אני מחבר מטען של 90 וואט או 65 וואט. האם יש איזשהי מגבלה להשתמש במטען של 65 וואט? האם יש סיכון שהמטען יתפוצץ חס וחלילה?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, מערכת ההפעלה בנוטבוק שלי 1101HA לא עולה, ניסיתי SAFE MODE, LAST KNOWN CONFIGURATION ללא הצלחה. איך משחזרים או מתקינים מחדש את מערכת ההפעלה? כמובן שאין לי דיסק או כונן דיסקים ואני מעונייין בהתקנה חוקית. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט בסכום 1700 שקל ללא חריגה (ה1700 זה כבר חריגה) ללא ציוד היקפי לא משנה אם זה יהיה מבוסס AMD או אינטל העיקר להוציא את המקסימום מהתקציב יופי לא משנה ! תודה לעוזרים @ :) עריכה : השימושים משחקים אבל לא crysis לא חייב מארז יקר אפשר להסתפק ב HEC 6A19 ולא צריך קירור היתי מעדיף שלא יהיה כרטיס מסך מובנה אם אפשר ולשים כרטיס מסך לא משנה אם DX9 אפילו. לא חובה הרבה מקום ואפשר לרדת ל 250 אפילו 160. בכללי זה מחשב להכל צפייה בסרטים \ אינטרנט \ עבודות \ משחקים אבל לא משהו רציני בכלל .
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box+Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler BUNDLE 1430 ¤ 1 GIGABYTE GA-945P-S3 CONROE READY 685 ¤ 1 TWINMOS DDR2 1024MB 667mhz CL5 675 ¤ 2 SAMSUNG SATA2 250GB 7200RPM 640 ¤ 1 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER 2220 ¤ 1 LG GSA-H10LK DVD-RW LightScribe black 310 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU 290 ¤ 1 ENERMAX LIBERTY 400W 500 ¤ 1 VIEWSONIC VP930 2400 ¤ 1 Microsoft® Wireless Optical Desktop Comfort 4000 Edition 440 ¤ 1 Logitech® MX518 Gaming-Grade 235 ¤ 1 LOGITECH X-230 370 ¤ 1 סה"כ 11170. נגיד שאני לא לוקח את ה"NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler אני לא מ…
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך המחשבים האילו ? שוים משהו בכלל ? או שזה סתם לילדים קטנים שלא עובדים עם ישומים כבדים ? ניסיתי לסקור את המחשבים האילו שבמצע אבל המוכר אמר לי שהמחשבים סגורים ואי אפשר לבדוק אז אמרתי לו בטח קונים חתול בשק צריך לבדוק אותם מישהו בדק אותם און ליין ? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-