ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
צריך מפרט למחשב לאחי למשחקים כבדים!!! מה שהוא צריך לכלול זה: מעבד לוח אם זיכרון ספק כ.מסך(נראה לי שעדיף כפול) דיסק קשיח(עדיפות למהיר אבל עם 1T) מערכת קירור מים(לא חובה אם אפשר) מסךLCD לפחות 24' מקלדת, עכבר, רמקולים
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 5 אלף חריגה ב1000 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא אני אסתדר לבד בזה 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניינת בעזרה במפרט לקניית מחשב לבן שלי,מחשב למשחקים ובעיקר משחקי רשת כמו FLYFF ,אין לי תקציב גדול משהו בסביבות 1500 - 2000 שקל.לא צריכה ציוד היקפי ולא מסך ולא מערכת הפעלה, אלא רק לדעת מה אני אמורה לחפש . אשמח לקבל מידע ..בברכה מימי.
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב (מבחינתי כרטיס מסך משומש) עד 2800 ש"ח שיריץ משחקים.. עדיפות לקנות ב TMS.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. לפני כמה זמן (חודשים) ביקשתי כאן מפרט, לא הבנתי אז כלום. מה שאני מבקש עכשיו זה מפרט מחשב למשחקים, ללא ציוד היקפי בכלל (רק הקופסא ומה שיש בפנים)... אפשר לחרוג טיפה מהמחיר (רק טיפה). שזה יכלול הרכבה. חשבתי על לקנות מזיגזאג אז אני מבקש שהמפרט יהיה משם או שיהיה מחנות אמינה וטובה (לא KSP!) אני לא מתכוון לעשות OC בעתיד בכלל, אז אני מבקש חלקים לא לאוברקלוק. אז מה אני צריך? ג'יגה ראם, GT,ו-AMD. תודה!
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, שמי מיכאל, בחודש האחרון אני מחפש איך להפוך את העבודה שלי לקלה ונוחה יותר לקראת קניית מחשב חדש. כרגע יש לי נייח ישן שבשבועות האחרונים כבר לא ממש מצליח לסחוב. חשבתי לקנות מחשב נייד (אני עובד משני בתים), לחבר אותו כל פעם לעמדה בבית ולהנות מהניידות והעוצמה. אני עורך 4K ועושה אונליין באפטר אפקטס ובדוינצ'י ריזולב, אני צריך כוח ואני צריך RAM לאפטר. מצאתי מפרט שנראה לי מעולה בPC-Power ורציתי לשמוע את דעתכם. הנה הוא: מעבד Core i7 6700K 4.0GHz Quad Core 8MB זיכרון 64GB DDR4 2133 מאיץ גרפי NVIDIA GeForce GTX 980M 8GB GDDR5- PCIE 3.0 x16, - DirectX 12- 1x HDMI, 2x DP, 4 Displays- CUDA & Surround מס…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
* מטרות המחשב - משחקים סרטים לימודים אינטרנט , משחקים - gta v אני יודע שהתקציב יחסית נמוך אבל לפחות שיריץ על מדיום ופחות. * גודל המסך 14 אינצ * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080, * דרישות מיוחדות שיהיה יחסית קל ודק. * משקל רצוי?עד 2-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi usb3 * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 1tb או 256ssd * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?רצוי לפחות שנה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo אבל אני גמיש * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם מעבד i7 -u זיכרון לפחות 8 ראם. מחפש משהו טוב בתקציב של 4000-4500 ולא יות…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראש בראש: Asus N56VZ-S4218H נגד HP Envy DV6-7200EJ מי משתלם יותר לאקדמאי/משחקים? https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13343 https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13441 יש לציין שאת האסוס אני יכול להשיג ב: 5200 ש"ח. לעומת ה-HP ב: 6,480 ש"ח. קצת מתסכל שהמגבלה באסוס היא ל-8 ג'י'גה. מאידך, איני זקוק לכמות כה רבה של זכרון. צרכים אקדמאיים וקצת משחקים, כמובן שהמחשב עתיד לשרת את הבית ל-4-5 שנים, בשקט. תודה ויום טוב.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Hello dear HW users, most of u probably don't remember me (maybe it's 4 good), but it's not the matter I came 2 talk (actually write) about, I came here 4 your advice... My friend wants 2 buy a new junk box (nowdays known as computer) 2 play with, watch movies with & etc (I believe u gentlemen know what r the uses of computer better than I do) ... He asked 4 my advice, but I no longer deal with hardwear (I think I never dealt with it at all, but details, details )... 1 of his friends advised him 2 buy: Processor: Intel P42.6Ghz 800MHZ HT MotherBoard: ASUS P4P800 Memory: Generic DDR 512MB, 400MHz, 184PIN Hard Disk: Maxtor 80GB/7200/8MB/SATA Graphic adaptor: …
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל ללמוד ארכיטקטורה, במהלך הלימודים אני עתיד להשתמש ברוויט, ריינו, אוטוקאד, אילוסטרייטור ועוד תוכנות 3D (במשך הלימודים עובדים בתוכנות גם בתלתמימד) המפרט המומלץ מהאוניברסיטה הוא מעבד i7 מינימום 8 ram ( מומלץ16) ורשימה של כרטיסים גרפיים שלא אומרים לי כלום. בנוסף סטודנטים רבים המליצו על נייד כיוון שעובדים הרבה בסטודיו ולא מהבית ובקבוצות וכו. יש לי הצעה לקנות לנובו יוגה 710 עם מעבד i7 7500u 2.7ghz x4, 8 ram, וכרטיס 940mx geforce חשבתי להתחיל איתו ולראות איך אני מסתדר איתו שנה ראשונה ואולי לשדרג למחשב אחר בקיץ לפי הצרכים שאבין השנה. אשמח לדעתכם על או להמלצה למפרט מתאים
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד גם לגיימינג מידי פעם, המשחקים החדשים ביותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" ואולי 32" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מארז HEC 6A19B שחור No PSU ספק כח HEC 500TD 500W לוח אם אינטל P35DPM DragontailPeak מעבד אינטל Core 2 Duo E8400 3.0Ghz FSB1333 זיכרון DDR 2 1024MB 800Mhz Kingston סה"כ 2GB דיסק קשיח Hitachi 250GB 8M SATA 2 צורב DVD +/- RW DL AD-7200S NEC Sata שחור כרטיס מסך Zotac Geforce 8600GT 512M DDR2 PCI-e מקלדת סטנדרטית עברית אנגלית PS2 עכבר אופטי סטנדרטי בחיבור PS2 מסך Samsung "22 Wide 226BW המפרט כרגע הינו ב- 4.5K ואני מעוניין לשנות ולשפר , מה מומלץ ? תודה מראש
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום הזמנית מחשב חדש ואני רוצה לשמוע את דעתכם עליו ואם הוא שווה את המחיר הינה המפרט: כמות. מוצר מע"מ סה"כ 1 VANTEC 24' ATA 133 ROUNDED CABLE BLACK COLOR 76 ש"ח 1 Vantec Floppy Cable black 18' 54 ש"ח 1 MAG 19 996PF 1096 ש"ח 1 Microsoft MOUSE ball 54 ש"ח 1 Microsoft® MultiMedia Keyboard OEM 87 ש"ח 1 Hercules 3D Prophet 9600 256MB 852 ש"ח 2 EDIMAX FAST 10/100 PCI 81 ש"ח 1 TECHNO MIDI ATX USB 300Watt 168 ש"ח 1 TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 71 ש"ח 1 Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 758 ש"ח 2 OCZ 512MB DDR PC3200 400mhz Premier Series 998 ש"ח 1 Toshiba 16x48 OEM 2…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, NBA 2K,ESO, CoD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין לרכוש סוללה למחשב הנייד שברשותי מדגם LG R405 מחיפוש שערכתי ב EBAY מצאתי את הסוללה הבאה http://cgi.ebay.com/5-2A-Battery-LG-V1-T1-S1-LS75-LS70-RD400-R405-R400-/190413188930?cmd=ViewItem&pt=Laptop_Batteries&hash=item2c5582af42#ht_3278wt_921 שמתאימה לי מבחינת מחיר ואני רוצה לברר מספר פרטים כמו : 1- מה אומר הנתון 5200 MAH על הסוללה ? 2-רוצה לדעת מהו זמן המירבי של עבודה עם הסוללה ? 3-האם אתם ממליצים על סוללה אחרת בטווח המחיר הזה ? מה שחשוב לי כמובן זה זמן עבודה ממושך ומירבי עם סוללה. אשמח וממתין לתשובות שלכם תודה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך המלצה בין שני מפרטים שהרכבתי איזה משניהם עדיף (אחד את'לון 64 ואחד אינטל) 8) המפרט הזה: מעבדי אינטל ? P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, Hyper-Threading) 1090 לוחות אם למעבדי אינטל ? ABIT AI-7 μGuru 680 זכרונות ? DDR 400 256MB Samsung 2 280 כרטיסי מסך? ATI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1750 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 450 כוננים- ??1.44 ? FLOPPY Teac/SONY 1.44 50 צורבים? Combo SONY 48 x 24 x 48 + DVDx16 310 מארזים? …
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב מיועד ככלי עבודה למתכנת. אני רוצה לחבר שני מסכי 23 אינץ'. אמור להריץ הרבה אפליקציות וטאבים של הדפדפן במקביל (בעיקר:MS VS, Eclipse) בנוסף אמור להריץ עוד מערכת הפעלה על Virtual Machine בשעת הצורך. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכי…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש עבור חבר מחשב נייד שישמש אותו אך ורק לנסיעות ולא בשימוש יומיומי. הדרישות הן מחשב נוח לנסיעות (קל וכו'), לכן מסך 13.3" לכל היותר לדעתי. זמן סוללה ארוך כדי למנוע ריצות בין שקע לשקע. כמו כן, חובה כונן אופטי, הבחור לא בקיא במיוחד בענייני מחשבים ולהכניס DVD לכונן הרבה יותר פשוט מלהתחיל לעשות המרות. מחשב מבוסס מעבד דל-הספק (SU למיניהם או אפילו ATOM) לדעתי יספיק בהחלט, לא הולך להיות לו הרבה יותר שימוש מעבר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. התקציב גמיש מאוד והוא מוכן להשקיע לטובת משהו שיענה על הדרישות שלו, מצד שני הדרישות בסיסיות אז למרות שהוא מבחינתו מוכן להשקיע באמת שאין סיבה להשתולל. תודה מראש ושבוע טוב, אדם.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני לא עונה על השאלון כי זה באמת משהו בסיסי. אני בד"כ לא בונה מחשבים נייחים כל כך זולים. כל מה שצריך זה מארז עם החלקים המינימלים. אפשר אפילו לוותר על צורב אם אין ברירה. לא צריך מערכת הפעלה. זה פשוט נטו מחשב לעבודה משרדית. אני לא יודע אם להתעקש על אינטל (אולי סוקט 1155 אם יש עוד במלאי?) או לנסות ללכת על AMD בתקציב הזה (ואולי להכניס 4 ג'יגה ראם/ספק יותר טוב למשל) מה אתם מציעים? בתודה מראש, ליאור.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש,שיריץ משחקים ברמה סבירה, לא חזק במיוחד. ראיתי באיבורי את ההצעה הבאה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10329 האם המפרט הזה ניחשב טוב?והאם המחיר סביר או שאפשר להשיג את זה ביותר זול תודה רבה וחג שמח
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כאשר אני עושה סינון בזאפ לפי החיתוך הזה אני מקבל 18 סוגים שונים ואני מתלבט את מי מבינהם לבחור. אשמח לקבל את המלצתכם.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי מדי, פה ושם קצת עריכה גרפית ווידיאו, לא דברים כבדים מדי (בייתים). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PlanetSide 2, World of Warcraft, StarCraft 2, Skyrim, Star Wars The Old Republicת MineCraft -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל…
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף סביבות ה 7500 אבל אם זה קריטי אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שקלים בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הכל! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). זאת שאלה טובה כרגע יש מסך ישן 23 1050x1680 אבל הולך לקנות מסך חדש לא יודע איזה עדיין -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים, קניתי את המחשב הנ"ל - Dell XPS 13 דגם 9530 (2016) מארה"ב. הוא הגיע עם מתאם שעליו רשום: 45W OUTPUT - 19.5V==2.31A INPUT - 100-240V-1.3A MODEL No LA45NM131 הוא מתחבר למחשב מצד אחד ולכבל 3 פינים-אמריקאי מצד שני. האם אני צריך לקנות בארץ רק כבל חשמל מהמתאם לחשמל בארץ? אם כן, מאיפה מומלץ? האם אני צריך לקנות בארץ מתאם חשמל ואיתו גם כבל חשמל מתאים? אם כן, מאיפה מומלץ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם : ) נשרף לי ה mbp ונבחרת הכוכבים של אפל החליתה לא לעדכן אותם שלשום-אז אני החלתתי שנישבר לי מהם ואני חוזר ל pc !! ושבמקום נייד ב 12k אני ארכוש אולתרה ודסק... בקיצור חפרתי פה קצת בימים האחרונים וזה מה שיצא לי-דעתכם ??? i7-6700K arctic i32 asus z170 deluxe 2x Corsair DDR4 8G 2400 CL14 Corsair Vengeance LPX Black CMK8GX4M1A2400C14 seasonic x560 80 או seasonic x450 fl ממש בעניין-מלחיץ אותי קצת שאין מאורר ואולי חלש מידי ? שימוש- תוב אז ככה-המחשב הזה יהיה הלב של הבית\החיים שלי : ) זתומרת שהוא עובד 24\7 !! הורדות\kodi\מסמכים\סרתים\אבל הכי חשוב הוא צריך גם להחזיק סשיינים כבדים של עריכת מוזיקה...…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-