ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
שלום, אפשר בבקשה לדעת מה אתם חושבים על המפרט הזה (הצעות לייעול יתקבלו בברכה): המחשב מיועד לגיימינג ואני קונה אותה באילת(ksp/ivory) ומרכיב בבית בשביל לחסוך כסף... i7 4790 Arctic Freezer i11 Gigabyte GTX970 ( הרגיל) Gigabyte GA-H97-D3H G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhzg Corsair Carbide 300R Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB ספק כח מודולארי SeaSonic G-650 650W Gold Modular G-Series אז ככה: אני לא כלכך מבין בספקים, ובכוננים קשיחים. אפשר אולי לקחת ספק אחר שיצא זול יותר ? הכונן קשיח הזה סבבה ? יש איזה משהו שאולי לא עשיתי טוב? (הבנתי שגם אני לא צריך לקנות משחה טרמית כי הקירור מגיע עם זה?) (יש לי SSD במחשב הישן שאני מעביר אותו...) עריכה: חשבתי אולי לשנמך לספק הזה http:…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD Battlefield 1 | CSGO | ArmA | Call of Duty הכי חדשים. - מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? בלי ציוד היקפי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא ראיתי פורום ספציפי שעוסק בדברים האלה, אז מחשבים ניידים נראו לי בתור הדבר שהכי קרוב לזה. אני מחפש משהו בסגנון מחברת אלקטרונית שמסוגלת להציג קבצי PDF, במילים אחרות, משהו שיהיה כמו ספר אלקטרוני שאליו אני אוכל להוריד ספרים אלקטרוניים (EBOOKS) שיש לי במחשב. אני מחפש גם משהו שיהיה בגודל A4 אם אפשר. יש חיה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב לעצמי אני מתכנת ווב ואפליקציות סלולאריות אבל בזמני החופשי מת על משחקי מחשב :-) אשמח אם תוכלו לעזור בהמלצת מחשב. כמו כן אני חדש בפורום ובאתר ואם פספסתי משהו וצריך עוד מידע אשמח לספק תודה רבה דורון 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות עבור סביבות WEB ומובייל - תוכנות עיקריות יהיו ECLIPSE, INTERDEV מבחינת סביבות WAMP וIIS יתכן התקנה של .NET תוכנות גראפיות פוטושופ וישמש למשחקים כבדים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
* מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (הירוס 3 ), צפיה בסרטים, לימודים (הנדסה כלשהי לא ידוע מה בינתיים, אבל אני לא צריך כרטיס גרפי מקצועי). גודל המסך? 13.3, אם יש 14.1 קל שעונה על הדרישות זה בסדר גם * משקל רצוי? עד 2.2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מעדיף שיהיה, אבל זה פרמטר פחות חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) עדיף שיהיה HDMI * בלוטות? אפשרי כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?250 * צורב DVD? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל,HP, טושיבה, לנובו יש לי כמה מועמדים: 1)המועמד המוביל VOSTRO 3300 בקונפיגורציה הכי גבוהה. שתי בעיות הן חוסר בHDMI שאני א…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני לקראת קנייה של מחשב חדש, הצרכים של מהמחשב הם: עבודה ברובה בעומס (הרבה תוכנות שפועלות ביחד והרבה פעולות בזמן קצר) צריך שתיהיה לו את היכולת לעבוד חלק לכל אורך זמן העבודה. משחקים - מעוניין לשחק במשחקים חדשים שיוצאים לשוק עכשיו. תוכונות כבודות - פוטושופ למיניהם... סרטים - מעוניין לראות בו סירטי HD. מצורף המפרט שהרכבתי בעצמי למחשב, אשמח לשמוע מה אתם חושבים על המפרט, האם הוא יעמוד בכל הדרישות? האם הכרטיס מסך שלו טוב? אני לא ממש סגור על זה. Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English Intel® Core™ i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache) 14.0” High Definition (720p) LED Display with TrueLife™ and Camera 4GB Shared Dual Channel DDR3 at 1333M…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. תקציב מקסימלי 8000 ש"ח ללא ציוד היקפי (מקלדת, עכבר, מסך ורמקולים ימוחזרו ממחשב קודם) 2. שימושים עיקריים: גלישה, פיתוח תוכנה תחת ווינדוס ולינוקס במקביל (VMWARE או virtualbox), מדי פעם המרת סרטים מ-MPEG2 ל-MPEG4 (מעביר ספריית VHS ענקית לקבצים בהדרגה), המרות DV ל-MPEG4 ממצלמה ביתית, תוכנות יעודיות לאלקטרוניקה - altera, xilinx, וכו' השימוש במשחקים משני לחלוטין אם כי הייתי רוצה כן תמיכה מסויימת תוך התחשבות במגבלות שאזכיר בהמשך. 3. לא דרוש ציוד היקפי 4. פריטים לא נחוצים: מקלדת, עכבר, מסך ורמקולים. 6. השקט במפרט די קריטי (דרוג 9 עד 10) אבל אני לא רוצה קרור מים או כל קרור לא קונוונציונלי אחר - רק מאווררים גדולים ושקטים , וקרור פסיבי היכן שניתן. 7. מתוכנן אוברקלוק קל עד בינוני …
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן. סוף סוף קיבלתי תקציב מהעבודה למחשב חדש ואני מרגיש שמותר לי קצת להתפרע.... מוקצב לי כ-10000 (אפשר גם יותר אם צריך...) כולל מסך דק. המחשב אמנם ישמש למשחקים, אבל לא הכי כבדים . הוא יעבוד בעומסים של הורדות כבדות מהאימיול, פוטו שופ, ועריכת סרטים . ראיתי שאתם מרבים להמליץ על לוח אם GA-965P-DS3 האם יש לאסוס החביבה עלי לוח באותה רמה ? (רצוי עם כרטיס רשת אלחוטי). אני צריך 2 ג'יגה זיכרון. הארדיסק ענק. צורב טוב. ומסך דק 19" - אני זקוק למשהו איכותי. כמו תמיד אני בטוח שלא אתאכזב. תודה רבה לכם.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
AMD Athlon64 3000+ BOX Albatron K8NF4X nForce 4-4x s939 Leadtek(probably) GeForce 6600GT 256mb TwinMOS 512mb 400mhz 3200 CAS2.5 x2 Samsung\WD 160GB SATA-II 8mb 7200RPM Arctic Cooling Silentium T2 (with seasonic 450w PSU) NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 Samsung CRT17'' 739DF monitor Altec Lansing ATP3 2.1 Speakers המפרט אמור לצאת בסביבות ה5.5 אלף (אולי טיפה יותר) לפי החישובים שלי. אשמח אם תגידו לי גם איזה הארד דיסק עדיף, סמסונג או ווסטרן.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא לגיימינג? התקציב מעט גמיש. שימו לב שהכרטיס מסך כבר בשימוש אצלי במחשב הנוכחי ובשלב הזה אני לא בטוח שאני רוצה לשדרג אבל חשוב לי שהמפרט יאפשר שדרוג לכרטיס מסך מתקדם יותר בעתיד (שנה +-) ואיך הכונן SSD? לא מכיר את החברה הזאת אבל הבחור בTMS המליץ עליו. קטגוריה מוצרים כמות מחיר מעבדים Intel Core i5 9400F / 1151 Tray 1 ₪ 815 קירור למעבדים Be Quiet! PURE ROCK BK008 SLIM 1 ₪ 119 …
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים אחרי מעל עשור שלא נגעתי בשום לוח אם ומעבד וצברתי מלא קורוזיה בתחום אני מחפש המלצה לבנייה עצמית של מחשב נייח בעיקר לעבודה עם סוליד וורקס והעדפה לחומרה שעובדת על LINUX (להבנתי יש כאלה שלא עובדות עם לינוקס). כמובן בלי לישבור יותר מידי את הכיס ועם העדפה לAMD (בבקשה תקנו אותי אם אני טועה פו). תודה לכל העוזרים.תקציב של עד 5K
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני סטודנט למחשבים ומאד בא לי לקפוץ על המבצעים של באג (יוצא סביבות 22 אחוז הנחה אם אני לא טועה...) כך שאא"כ תפתיעו אותי האפשרויות האחרות שלי הן מה שיש בבאג בהתחלה חשבתי ללכת על מחשב "עסקי"- קומפקטי, זמן סוללה מעולה וחוץ מכרטיס מסך שלא היה "MUST HAVE" ציפיתי לקבל גם ביצועים מעולים ויכולות עיבוד מקבילות טובות. הגעתי לע"מ הנ"ל: http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=339&t=1 מיד צד את עיני Toshiba Satellite U500-17E T6600 GF GT 210M ´´13.3 גם ראיתי אותו פיזית והוא קומפקטי ומעוצב פנטסטית בעיני הלא מקצועיות. אבל מה שהטריד אותי זה הזמן סוללה הממש לא מרשים (שעתיים וחצי על מסך 13.3?) והצורך להוסיף כסף לשדרוג זכרון. בעודי מאוכזב ראיתי את סדרת A500 ובפרט Satellite A500-1DN/1C…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אנשים !! טוב יש לי בעיה ,בקרוב אני טס לחול ושם אני בונה לי מחשב שלהם שיורד איתי לארץ! בעיקרון הבעיה שלי היא שאני לא יודע באמת על איזה חלקים כדי להשקיע יותר ועל איזה פחות !... בהתחלה חשבתי לקנות את המעבד ליבה כפולה אבל אם אני לא לוקח אותו יש לי יותר כסף להשיקע על רפטורים שזה גם כן חשוב !... כנל לכרטיס מסך האם כדי כיום לקנות את ה 6800GT או שהוא כבר מתחיל "לרדת מהמדפים"? אז מה כדי לקנות ליבה כפולה ואז לקנות כרטיס גרפי או שכדי לי לקנות מעבד רגיל עם רפטור וכרטיס גפרי !.... בנוסף גם לי יש את הפחד הזה של צוואר בקבוק !...
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המפרט הבא לפני קניה שינוים \ המלצות בבקשה התקציב 6500 שח ללא חריגה מהתקציב למשחקים Thermaltake Xaser VI MX Red Window----₪ 322 מעבד Intel Core i5-2500 Box-----₪1029 לוח אם Gigabyte GA-PH67-UD3----₪525 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB----₪270 זיכרון Patriot DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27----₪106 x2 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD6950 2048MB DDR5 PCIe-----₪1569 צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD ------₪95 ספק כח Seasonic S12II 620W------₪422 קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2-----₪138 הרכבת מחשב חדש הכוללת פתרונות קרור + בדיקת מאמץ 24 שעות לכל הרכיבים -----₪99 רמקולים למחשב Creative SBS A120 2.1 -------₪196 עכבר Razer Abyssus-----₪…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה לפטופים: HP ProBook 4320s Intel Core i3-350M LG C500 Intel Core i3-390M LG R380 השימוש הוא בעיקר בייתי ובכללי. בעיקר גלישה, מוזיקה ותוכנות חשוב שיהיה מהיר וללא תקיעות. את ה R380 אני מכיר ויצא לי לעבוד איתו והוא די נחמד אבל ניראה לי שהאחרים עדיפים. ה C500 בעל מסך גדול איך ניראה לי פחות איכותי מה HP. צריך עזרה בדחיפות, תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שבוע טוב לכל חברי הפורום תראו אני לא יודע אם זה המקום אבל ממה שבדקתי כאן הכי מתאים לבקש עזרה בשדרוג ועצות בנושא המפרט שלי. לא ראיתי שיש טופס שקשור לזה לכן אני רושם עצמאי. השימושים שלי במחשב הם גיימינג כבד ולאחרונה חזרתי להתעניין ב OC והלוח והמעבד שלי לא ממש מתאימים לזה. עכשיו השאלה שלי האם כדאי לי לשדרג אותם או לא?...אם כן אז מה יענה לי על הצרכים שהם כמו שציינתי גיימינג כבד ו OC. המפרט הנוכחי שלי: i5 760 2.8MHZ gigabyte GA P55A UD3 Corsair 16Gb Kit (4G X4) CML16GX3M4A1600C9B CL-9-9-9-24 samsung F3 1TB X2 WD 250 SSD Corsair Force 3 GT 60GB radeon 6950 2GB פתוח ל 6970 כרטיס פיזיקה 460GTX 1GB ספק אנימרקס 620W קולר מאסטר 830 (מארז) מסך אסוס 24 LED 2MS זה המפרט שלי כרגע עכשי…
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות זיכרון נוסף של 8GB למחשב Asus N550JK-CN056H. העניין הוא שהמחשב עדין לא אצלי ולכן אני יכול להסתמך רק על האינטרנט בכדי לברר איזה סוג זיכרון יש במחשב. הבעיה היא שיש אי התאמה בין מקורות מידע שונים ולפי מה שאני מבין זה חשוב לדעת האם מדובר ב- DDR3 או DDR3L לפני שקונים זכרון מתאים להרחבה (אגב, אם מישהו יוכל על הדרך להסביר לי מה בדיוק ה- DDR בא לציין ומה ההבדלים בין שני הסוגים אני אשמח). אז הנה למשל באתר הרשמי של Asus רשום DDR3L: http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N550JK/specifications/ ובאייבורי רשום DDR3: http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=12868 תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש אולטראבוק לעו"ד מתחילה, הדרישות הן: 1. חיי סוללה ארוכים 2. מסך טוב עם זווית צפיה טובה ורזולוציה סבירה (לא חייב) FHD השימוש הוא עבודה משרדית נטו וגלישה באינטרנט וסרטונים. המחשב יבלה הרבה רחוק ממטען. המחשב לא ישמש למשחקים, לא יחובר לטלוויזיה. לא צריך נפח אחסון גדול. הרכישה אפשרית גם בארה"ב. חשבתי על מקבוק אייר החדש עם מעבד אינטל החסכוני. אבל המשתמש מעדיף OFFICE רגיל ולא OPEN, האם יש חלופה מקבילה עם ווינדוז? התקציב הוא 5K ש"ח. אבל אם יש יותר זול עדיף
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי כולם! אני סטודנטית עם עוד שנתיים לתואר, מחפשת להחליף מחשב נייד שכבר לא עובד טוב בכלל במחשב יחסית איכותי שיחזיק כמה שנים טובות. אני מחפשת מחשב עם מסך טוב בגודל 13 אינץ' שלא יהיה קשה לבהות בו מספר שעות, שיהיה יחסית קל (משקל), שיהיה עמיד לנשיאה יומיומית בתיק ומאוד חשוב לי חיי סוללה ארוכים. בנוסף אני מחברת למחשב מיקרופון וכרטיס קול חיצוני לשם הקלטות ללימודים. תודה מראש! לין 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסוות ולחסוך אם אפשר, אבל לא אם זה פוגע באיכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בע…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי משימה כמעט בלתי אפשרית למצוא מחשב נייד טוב למשחקים אך קל משקל סביבות ה 2-2.5 ק"ג וכן גודל מסך 13 או 14 אינצ'. עד כה נמצאו שלל ניידים מתאימים אך עם כרטיסי מסך של 105M 9300M וכו אשר חלשים מידי. כמו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=743229 או להיפך ניידים עם כרטיסים חזקים יותר כמו ATI 4650 אך בעלי משקל כבד ומסך 16+ כמו: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv61340ej לכן אני כיוונתי לסגנון ה- 130M . העיקר שהיה מCLASS2 השוואה: http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-130M.13789.0.html עד כה לא מצאתי אחרי דפדוף בעשרות אתרים במשך מספר ימים מחשב נייד מתאים. האם למישהו יש הצעה/פתרון? תקציב לא יותר מ5-5.5K תודה מראש לכולם!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמה שיותר זול שיעמוד בדרישות יותר טוב -שימושי המחשב- משחקים, גרפיקה, עריכה משחקים- call of duty 6 , battle field bad company 2, crysis2, just cause 2 על בסיס יומי תוכנות- פוטושופ(תדיר), 3ds max(מזדמן), zbrush(מזדמן), avid(מזדמן) -אני בעיקרון רוצה שהמשחקים יוכלו לרוץ חלק על רזולוציה גבוהה אבל אם רק חלקם יוכלו לרוץ חלק על רזולוציה גבוהה וכל השאר כמעט על גבוהה אני אסתפק בזה.(כמה שיותר גבוהה וחלק יותר טוב). -המסך לא כלול במפרט המסך ככל הנראה יהיה מסך טלוויזיה 32 אינץ' hd ready רזולוציה 1366X768 לא בטוח לגבי איזו רזולוציה כי אני לא בטוח ב100 אחוז באיזה טלוויזהי אבל הגודל יהיה או 32 או 26. רוב הסיכויים טלוויזיה 32. אין צורך בציוד היקפי. החשיבות השקט של המפרט 6. לא מתוכנן אוברק…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד Lenovo X201 עם Windows 7 כאשר הוא מנותק מהחשמל ועובד על הסוללה, לאחר זמן מה כשהוא נכנס למצב שינה הוא מכבה את הקישור האלחוטי (אני משער שמטעמי חיסכון בחשמל) Wireless Capability Turned Off ניסיתי לשחק עם הגדרות ה- Power Options. והגדרתי למתאם האלחוטי Maximum Performance. זה עזר חלקית. מכיוון שזה עדיין משאיר בידי הווינדוס את השליטה, והמחשב מגדיר מה זה מבחינתו Maximum Performance שזו יכולה להיות הגדרה עמומה ולא נתונה לשליטתי. מה שאני מחפש זו איזושהי הגדרה, שבה אני אקבע בדיוק מה אני רוצה שיקרה. הווה אומר, הגדרה שתגרום לקישור האלחוטי לא להתנתק אף פעם, בשום מצב. כלומר, כל עוד המחשב פועל בצורה כלשהי, שהקישור לאינטרנט יהיה פעיל. שאלה נוספת באותו נושא, …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ! זה הלוח אם שלי MS-7366 אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני מעוניין בכרטיס הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4597&CatCode=531 כמו כן אני משדרג ספק כח ואני מעוניין בזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4207&CatCode=409 המעבד שלי זה E7500 האם זה יתאים לי ללוח אם? כי באתר של MSI רשום Chipset • NVIDIA® MCP73PV Chipset - Supports Dual View function (D-sub or HDMI + PCIE graphic card, for NVIDIA graphic cards only) - The additional NVIDIA PCIE graphic card needs no extra drivers installed. מה זאת אומרת FOR NVIDIA GRAPHIC ONLY ... כרטיס מסך של ATI RADEON הוא לא יכול לקלוט?! זה מידע לגבי הלוח אם שלי http://www.msi.com/index…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב אני מנסה לבנות מפרט למחשב ביתי לשימוש כללי ועריכה (Photoshop Premiere) 1. התקציב הוא 3500 - 4000. עבודה כללית שימוש בסיסי, עריכת תמונות, רנדורי וידאו, קצת משחקים (משחקים במקום האחרון) 3. ללא ציוד היקפי 4. אין צורך בכונן דיסקטים 6. השקט חשוב ברמה 8 מתוך 10, אני רוצה לישון לידו כשהוא דלוק 7. לא מתוכנן אוברקלוק 8. אין צורך במערכת הפעלה ואין צורך בהרכבת המחשב 9. חנות מועדפת - סקיי פי סי SkyPC.co.il האם יש עניין כשמדובר בפרמייר לקחת כרטיס מסך בעל שזכרון 1GB או שלא ארגיש הבדל בין 512 ל 1 GB? אין לי מושג איזה ספק מומלץ למערכת כזאת מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪894 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3 ₪683 כמות:1 http://w…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי את ה- 1564 החדש של דל ואני רוצה להעביר קבצים דרכו לפלאפון בעזרת ה- BLUETOOTH ואין לי מושג איך עושים את זה..! אני משתמש ב- Windows 7 32-bit ובביוס ה- BLUETOOTH מאופשר. ניסיתי שיחפש התקנים חדשים דרך הקונטרול פאנל (בתקווה שימצא לי את ה- BLUETOOTH) אבל ללא הצלחה. חיפשתי גם דרייברים באתר של דל, אבל אין לוינדוס שלי. איך לעזאזל אני מפעיל/מתקין/מאפשר את ה- BLUETOOTH הזה???
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-