עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. P4 2.4GHz Northwood C ASUS P4P800 865PE 1024MB DDR 400MHz Gigabyte 6800GT Special Edition 80GB 7200RPM צורב דיסקים LG כונן דיסקטים 1.44 מארז ATX ספק Sunshine 480W הזכרונות של Hynix

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. אני צריך המלצה למפרט מחשב הכי בסיסי שיש לשימושי אינטרנט ומיילים בלבד, בלי סרטי HD ובלי משחקים כבדים. 1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות 1000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 300 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט וקריאת מיילים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by ela4ever,

שלום יש לי מפרט של מחשב מוכן ואני רוצה לשמוע דעות עליו ואם הוא לא טוב אז מה צריך לשפר כדי שהוא יתאים לתכנות משחקים והורדת סרטים ועריכתם: לוח אם:asrock dual-vista 1066mhz כרטיס קול 7.1 ערוצים כרטיס רשת 100 מעבד אינטל ליבה כפולה p-4 dual- core 3.4ghz 800mhz 64bit 2*2mb רכיב זיכרון 512 ddr-2 667mhz דיסק קשיח 160gb 7200rpm sata כרטיס מסך גרפי לא מובנה gforce 6200tc turbo-cashe 512mb צורב dvd LG מקלדת+עכבר+רמקולים עם מגבר מארז atx עם USBמלפנים מסך דק SAMSONG LCD 740 8MS זהו....

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by rafi k,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים ומוזיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בלי תוכנות מיוחדות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -COD, CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - FHD 26 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? חזק 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? רמקולים טובי…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום, יש לי מחשב נייד טושיבה סטלייט מלפני שנתיים לערך. לאחרונה שמתי לב לתופעה מוזרה: לפעמים האויר היוצא מפתח הקרור שבצד המחשב פשוט רותח! בדקתי עם SPEEDFAN (המעבד הוא DUAL CORE ולא C2D אז REALTEMP ודומיה לא עובדות) ואכן, המעבד מגיע בכיף ל64-65 מעלות. ועכשיו לחלק המוזר: מילא אם זה היה קורה תחת עומס - אבל לפעמים זה קורה כאשר אין על המחשב שום עומס, למשל כאשר הוא במצב שינה או סתם בדסקטופ בלי שום תוכנות שרצות ברקע, באופן אקראי לחלוטין. האם זה הגיוני שהקרור מכבה את עצמו לגמרי כאשר המעבד קר ומפעיל את עצמו מחדש רק כאשר המעבד כבר הגיע לטמפרטורת רתיחה? למיטב ידיעתי הקרור הניידים הוא בכלל פסיבי ועל כן אין מה לכבות...

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Ishay92,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 5 אלף חריגה ב1000 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא אני אסתדר לבד בזה 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…

7. Started by CyberGod,

אהלן חברה ! אני חייל בסדיר ואני כבר כבר הרבה זמן חולם על להחליף את העגלה שלי במשהו יותר טוב , הגיע הרגע ואני מתלבט . אני יתחיל מזה שאני יודע שהפנטיום 4 (וביוחד הHT) יהיה הרבה יותר טוב מבחינת הביצועים , אבל אני גם ממש לחוץ בתקציב והשאלה האם ההפדל בביצועים באמת שווה את זה או לא . ככה , אלה הם בערך שני האופציות שחשבתי עליהם , אני מאוד ישמח לקבל גם המלצות שלכם על מפרטים אולי שונים , והכי חשוב הוא נימוק למה זה ולא אחר... AMD לוח - EPOX 8RDA3+ , GIGABYTE GA-7N400 PRO2 400U מעבד- XP2500+ , XP2600+ . זה שווה את ההפרש במהירויות ? זיכרון- geil 256mb 3200 golden dragon value מארז-compucase-hec midi tower CI-6A19 black INTEL לוח-GIGABYTE GA8IPE 1000 PRO2 ,ABIT IC7 875P כמ…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. אני מעוניין לקנות מחשב אבל אני לא כ"כ סגור על המפרט. מעבד: AMD Athlon 64 3000+ (S-754) לוח: ?GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 250? זיכרון: ?512MB Twinmos? DDR400Mhz כ. מסך: ?Sapphir RADEON 9600XT TV,DVI 128MB? כ. קול: on board דיסק: Hitachi (IBM) 160G SATA צורב DVD: ?NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2? מסך: Samsung 955DF/Philips 109B (שניהם CRT 19") מארז: אשמח להמלצות. תקציב: עד 350-400 ש"ח התקציב שלי הוא בערך 5500(+-) ש"ח יש למישהו המלצה לכרטיס מסך קצת יותר זול(וטוב..)? (המחיר של ה-9600 הוא כ-900 ש"ח) לא כ"כ חשוב לי לראות משחקים באיכות הכי גבוהה. האם יש צורך במאורר נוסף למעבד? תודה.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. היי. אני מעוניין לרכוש מפרט מלא - מחשב, מסך, רמקולים וכו', שישמש כמחשב משני לאינטרנט וסרטים בלבד (לא משחקים). מה המפרט הכי אמין (עם אחריות ל-3 שנים, אם אפשר) והכי זול שאפשר לארגן, ואיפה כדאי לקנות (לא ב-KSP/Ivory וכו' אני מניח...). גם איזה מסך כדאי לקחת - 23 של samsung (יש אחד בטרד המציאות ב-800 ש"ח), או כבר להשקיע ב-dell 23 - אני מבין שההבדל היחידי הוא זווית הצפייה? תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי?4700 כולל מסך (קונה באילת ) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך כל עוד לא יפגע בביצועים עכשיו/בעתיד ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ,תכני HD, עריכה גרפית תוכנות ADOBE, אולי תלת מימד כמו MAYA, קצת תכנות בעתיד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים כבדים וגם ברשת -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WATCH DOGS 2,GTA V,BT5,FAR CRY 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).צריך לקנו…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום לכם, עד שהופיעו הפירסומים על הבעיות של המעבדים הגראפים של nVidia תיכננתי לקנות את המחשב הנייד Dell XPS m1330, עם כרטיס המסך NVIDIA GeForceTM Go 8400M GS המחשב ממש מצא חן בעיני ועמד בכל הדרישות שלי, אבל עכשיו לאור הפירסומים ולא מעט סרטים ב-YouTube שמתעדים את הבעיות שיש עם הכרטיס אני כבר ממש לא בטוח אם אני רוצה להכניס את הראש שלי לכל הסיפור הזה, למרות שיש אחריות לשלוש שנים(עם המזל שלי יום אחרי שנגמרת האחריות ימות לי הכרטיס ). קודם כל מה דעתכם על הנושא? האם כבר ידוע, שהבעיה הינה בכל הכרטיסים או בסידרת ייצור ספציפית? אם יש כאן אנשים שיש ברשותם את המחשב עם כרטיס המסך הנ"ל אשמח אם יוכלו לחוות דעה בנושא, או אם הם ניתקלו בתקלות מהסוג ובכלל מה דעתם על המחשב. חוץ מזה ר…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום אנשים, ראשית שבת שלום לכולם! מצויין מפרט מחשב שבניתי הייתי רוצה לקבל א) תגובות חיוביות ושליליות לגביו :s05:, הייעוד של המחשב יהיה בעיקר לעבודה גראפית ותיכנות עם מערכות מידע, מדי פעם גם משחקים לא יזיק לשחק(כדוגמת GTA IV , CS וכו') . התקציב הוא עד 6000 ש"ח כולל מסך מחשב. אני מאוד מתלבט לגבי כרטיס המסך ,המארז וספק הכוח..ב) תרגיעו אותי בנושא... חשוב מאוד לציין - נוסף על מחשב חזק אני מחפש כמובן שעוצמת רעש המאווררים והאקוסטיקה של המארז יעניקו עוצמת רעש נמוכה מאוד , לכן אם אתם רואים לנכון מארז אחר בכיף ציינו אותו. אגב בנימה זו - ישנו מארז עם ספק כוח של החברה והדגם:Antec Sonata III 500W ג) מה אתם אומרים עליו? המפרט: מעבד - Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12M…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by dvirb,

אהלן חבר'ה אחרי 9 שנים עם המחשב הנוכחי ( P4 , 512RAM, 5200FX) הגיע הזמן להשתדרג.... אני רוצה מפרט בעיקר למשחקים, אבל שיכול גם להריץ תוכנות לעריכת תמונות( photoshop, lightroom וכו') בקלות ושלא יתקע לי(לא מאמין שזה יקרה עם מחשב בסכום הזה אבל בכל זאת...) חשוב לציין שהמחשב הזה יצטרך להחזיק כמה שנים טובות בלי שידרוג ושינוי בכלל. אין צורך בדיסק קשיח מעל 500GB, כנראה שאני לא אבצע OC , השקט כן חשוב כי המחשב נמצא בחדר אבל אם זה יבוא על חשבון משהו אחר יותר חשוב השקט בעדיפות שניה, אין צורך בציוד היקפי(אם זה משנה יש לי מסך רחב 20" של סמסונג),יש לי מערכת 5.1 אבל לפני מה שאני יודע לרוב לוחות האם היום יש תמיכה build in ככה זה כנראה גם לא כל כך משנה. שוב המחשב בעיקר למטרות משחקים ותכונות…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. זה המיפרט הנוכחי שלי, אשר נקנה כ-high-end בשנת 2007 [לפני 6 שנים]: מארז: NZXT Lexa Aluminum מעבד: Q6600 2.4 Ghz קירור למעבד: Thermalright Ultima 90I ספק כוח: Corsair 520W modular לוח אם: Gigabyte GA-P35C-DS3R (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, 2 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN) זכרון: Gskill 2GB [1x2] 800Mhz 5-5-5-15 כרטיס מסך: Palit 8800GT G92 Sonic 512MB DDR3 הארדדיסק: WD 16MB SATA2 1TB אז ככה, לגבי התקציב אמנם אין הגבלה אך זו לא סיבה לדחוף לי מיפרט חדש לגמרי, אחרת כבר הייתי הולך על זה. אני מחפש את השדרוג הקליל ביותר שיקפיץ הביצועים בצורה הטובה ביותר. כרגע אני מתכוון לקחת את המחשב למעבדה בשביל ניקיון יסודי + פירמוט והתקנת המערכות הנדרשות, על הדרך אם יש למשל כרט…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by King_J,

מעבד I5 9400 F לוח אם gigbayte B360M זיכרון - HYPER FURY 2*8 GB DDR4 2933MHZ כרטיס מסך - RTX 2060 6 GB OC כוננים קשיחים - 1 טרה בייט של ווסטרן דיגיטיל 3 סטה + כונן של סנדיסק SSD 240 GB ספק כוח 550 של קרוסאייר מארז של אנטק GX202 איך המפרט לגיימינג ? יריץ משחקים כבדים גם ? אשמח לביקורות תודה!

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. אין לי מושג מה קרה, האקספלורר נתקע כמו שקורה מדי פעם בכל מחשב, לחצתי Close this program בשביל להפעיל אותה מחדש אח"כ בטאסק מנג'ר, (לא אינטרנט אקספלורר- ווינדוס אקספלורר.) במקום זה המסך נהיה שחור, רואים רק עכבר, ריסט לא עוזר, כניסה ל SAFE MODE עושה אותו דבר, ושאני לוחץ ctrl+alt+del יש לי את כל האפשרויות שיש בד"כ, חוץ מ task manager שפשוט נעלם. למישהו יש מושג מה עושים במצב כזה? המחשב למעשה לא שמיש S: -יש למישהו מושג איך אני פשוט מבצע ריקוברי למערכת (אינספירון 1520) ואם זה פוגע איכשהו במידע שלי? יש מחיצת שחזור על המחשב וגם דיסק של ויסטה. עריכה- אפשר לנעול. Restore מהדיסק של ויסטה לנקודה מוקדמת יותר פתר הכל מיידית. רק לשם השוואה, ב XP ריסטור לא מסדר בעיות רג'יסטרי ודברים דומים…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Lapua23,

שלום , אני צריך את עזרתכם שוב , צריך המלצה למחשב נייד 1. מה התקציב המקסימאלי? זול - המחשב לשימושים פשוטים עד 600 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות ולחסוך. 2. מה שימושי המחשב : Netflix , גלישה וכו, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - אני מאמין ש 13 אינץ יספיק לי, FHD 1920 X 1080 3. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס - כן, צריך מערכת הפעלה - Windows 10 4. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? BEST BUY, 5. מתי מתוכננת קניית המחשב? בימים הקרובים 6. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא תודה רבה!

18. Started by Void,

אני צריך מחשב חזק שיחזיק לי לכמה שנים מבוסס אינטל(D) ללא כרטיס מסך ומסך 19" דק. חומרת המחשב צריכה להיכנס במארזי CUBE קטנים כאלה הכי קטן שאפשר אסור שהמחשב יתפוס מקום ;] ואם אפשר שהמפרט יהיה מנועה כולל הרכבה כולל אחריות! [=

19. היי חברים מזמן לא הייתי ותמיד טוב לחזור. רציתי לשאול אם מתכננים לקנות מחשב לצלם שמתעסק עם תמונות ועבודה עם פוטושופ בהנחה שהוא קונה מחשב עם מעבד I7 3770 ו16 גיגה זכרון האם הכרטיס מסך המובנה שבלוח אם (asus P8z77-V LE) מספיק או שכדאי לרכוש גם כרטיס מסך בנוסף ? תודה לעונים ארז

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אני צריך המלצה בין שני מפרטים שהרכבתי איזה משניהם עדיף (אחד את'לון 64 ואחד אינטל) 8) המפרט הזה: מעבדי אינטל ? P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, Hyper-Threading) 1090 לוחות אם למעבדי אינטל ? ABIT AI-7 μGuru 680 זכרונות ? DDR 400 256MB Samsung 2 280 כרטיסי מסך? ATI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1750 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 450 כוננים- ??1.44 ? FLOPPY Teac/SONY 1.44 50 צורבים? Combo SONY 48 x 24 x 48 + DVDx16 310 מארזים? …

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. היי חבר'ה, הרכבתי מפרט באתר TMS ורציתי לדעת מה דעתכם.. אני פתוח לשינויים והצעות אחרות לגמרי אפילו. בעקרון אני מחפש מחשב חזק שיוכל להריץ משחקים (אפילו על מסך טלווזיה 32LCD אינץ') ללא הארדיסק לאחסון - רק הארדיסק SSD אחד של 128 GB 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לכיוון ה 5500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וגלישה בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. prototype 2, assassins creed 3, black ops, battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by laviko1,

שלום, אני זקוק לשתי מפרטים: הראשון - לבת דודה שלי בשביל הילדות שלה עד 3000 ש"ח גג כולל מסך ומדפסת, המפרט הוא כמו שציינתי בשבילך הילדות שלה בכיתות ג' ו א' ככה שלא צריך להשקיע בכרטיס מסך ומעבד חזקים כי הן רק גולשות באינטרנט ומשחקות באינטרנט. את המחשב צריך להריכיב מאייבורי או KSP כי היא גרה בבאר שבע. השני - הוא בשביל חבר שגר בהרצליה ככה שאם יש חנות מומלצת שמה הוא ישמח להצעות אם לא אז הוא מעדיף את TMS, הוא מוכן להשקיע 3500 - 4000 ש"ח על המחשב כדי שיהיה למשחקים + מסך 20-23 מה שתמליצו. סומך עליכם שתביאו המלצות טובות תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. משרד עורכי דין ורואי חשבון, רוצים לשדרג מחשב ישן נושן. לא נראה לי שיש צורך במשהו יותר מהבסיס של הבסיס - השימושים הם גלישה, אופיס ותוכנות מזעזעות שקשורות במקצוע("ריווחית" אם מישהו כאן מכיר). הלכתי למדור המפרטים המומלצים, ומצאתי את זה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137584&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99/%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99 יש מניעה כלשהי פשוט לקחת את השילוש המוצג במפרט הזה? ואם לא, מה עדיף לקחת במקום? עד 800 ש"ח תודה מראש לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. קיבלתי הצעה מחיר של 5100 שקל עבור מחשב גיימינג במפרט הבא: מעבד אינטל מקורי I5 - 750 CORE INTEL לוח אם מקורי GIGABYTE GA- P55M-UD2 גוף קירור למעבד E THERMALTAK זיכרון פנימי 4MHZ 1333DDRIII KINGSTON כונן קשיח TB 1 II SATA RPM 7200 MB32 SAMSUNG \ WD כ . מסך HDMI 5770 DDR 5 GB1 SHPPHIRE מארז ELMENT T THRMALTEKE MIDI TOWER ATX 500Wשל E THERMALTAK צורב DVD X 22 SAMSUNG DL כרטיס קול מובנה כרטיס רשת מובנה אחריות 36 חודשים ללוח אם+מעבד+זיכרון +כונן קשיח+כרטיס מסך +ספק שאר הפריטים 12 חודשים האם המחיר טוב למפרט? יש לכם המלצה לשינוי המפרט? מפרט שונה? יש לכם חברה מומלצת? אני פתוח להצעות, אם יש לכם מפרטים טובים יותר ב5000 שקל אני מאוד אשמח אם תמליצו. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. בדגש מחשב שקט! מעבד: amad athlon 64 3200 venice 939 tray/990 איוורור למעבד: thermaltake bigtyphoon cpu cooler/250 לוח אם: asus a8n-sly premium nforce4 sly socket 939 / 1,180 זכרון: ddr-ram 512 mb (2*256) 3200 sumsubg / 580 דיסק קשיח: samsung 160 gb 7200 rpm 8mb buffer s-ata 2 כרטיס מסך: gigabyte fx 6600 gv-nx66256d pci-e 256 mb 12 bit bulk video card/680 צורב די.וי.די: nec nd-4550a/305 מארז: compucase-hec midi tower 400W/480(ללא ספק כח ומאווררים) מאווררים למארז: glacialtech 120 mm blue case fan/50*2 ספק כוח: enermax 420w eg425p-ve fma 20/22 pin /420

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים