ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים אחרי מעל עשור שלא נגעתי בשום לוח אם ומעבד וצברתי מלא קורוזיה בתחום אני מחפש המלצה לבנייה עצמית של מחשב נייח בעיקר לעבודה עם סוליד וורקס והעדפה לחומרה שעובדת על LINUX (להבנתי יש כאלה שלא עובדות עם לינוקס). כמובן בלי לישבור יותר מידי את הכיס ועם העדפה לAMD (בבקשה תקנו אותי אם אני טועה פו). תודה לכל העוזרים.תקציב של עד 5K
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עד 2500 שח , אני רוצה שיהיה לו GEFORCE ,CD-ROM או ATI ,כונן דיסקטים ו DDRAM) 512 RAM) בלי מסך רק מחשב. זה אפשרי למצוא מחשב כזה? תנו לי את השמות של הפירוט של המחשב בבקשה. אני צריך את המחשב למשחקים. מאיפה אני קונה את המחשב במחירים האלה?.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אין לי מושג ירוק במחשבים והאפשרויות הן כה רבות שיצאתי משוגע מכל העסק. : התקציב שלי עומד על כ 6000 ש"ח פלוס מינוס. זקוק למפרט שיהיה לו מסך דק + דיסק גדול בעיקר למשחקים + עבודות בוורד וכרטיס רשת על מנת לחברו ברשת ביתית. זקוק לעזרה מיידית הילדים משגעים לי את השכל .
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את המחשב הנ״ל: Intel® Core™ i7-2600K Processor (8M Cache, 3.40 GHz) Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 CHIPSET antec nsk2480b 8GB המחשב מעלה אבק כבר חודשיים בגלל שנדפק בו ההארד דיסק, ואני רוצה לתקן אותו ולרענן אותו. הצרכים הם לשרת כסרבר קבצים עבור התקנים אחרים בבית, גלישה ומסמכים, ועריכת וידאו (סרטוני תיעוד ביוטיוב חובבניים, לא משהו רציני רק לא יודע כמה כוח חישוב צריך) המחשב עד עכשיו הריץ אובונטו, שימש כhtpc, חובר לטלוויזיה ושימש כטורנט קליינט וראינו עליו בעיקר סרטים. כמה שאלות: האם מומלץ לשדרג או שעדיף לרכוש חדש? יש לי במאז שני תאים לדיסקים 3.5 אינץ״ ששניהם בשימוש, אני רוצה להוסיף SSD, יש דרך לשים אותו הסלוט של ה5.25״? או לזרוק את בדיסקים (1 ט…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למשחקים כבדים בעיקר, יש עדיפות למחשב שקט ויפה, יש מצב לOC בעתיד למעבד ואולי לעוד כמה חלקים
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרגע עובד עם Intel core i5 ישן מאוד והמחשב כמעט מתפרק (מעל 10 שנים), חלקכמה מהמאווררים לא עובדים והכרטיס מסך עושה לפעמים בעיות בחיבור, אז רוצה לחדש. בניתי את המפרט הבא, אשמח לדעות אם הכל בסדר: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 2400G With Radeon RX Vega 11 Box - מבצע בקניית מחשב חדש ! כמות: 1 - מחיר: ₪ 588 לוחות אם: Gigabyte GA-AB350-Gaming 3 כמות: 1 - מחיר: ₪ 298 זכרונות RAM: G.Skill 16GB (2x8GB) DDR4 3000 Mhz Aegis Series כמות: 1 - מחיר: ₪ 433 מארזים: Antec P8 Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 240 ספקי כוח: ANTEC PSU 650W GB Neo Eco Modular 80+ OEM New P…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 200 ש"ח לכל היותר! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה ביתית רגילה, ללא משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל תוכנות האופיס וגלישה באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?כן, מסך, ורמקולים.(אני לא עובד עם סאונד מספיק פשוטים, ששומעים טוב). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7. מדי פעם ישנים בחדר שהמחשב עובד. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, …
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב נייד. ראיתי שיש מעבד DUAL CORE ו-DUAL CORE 2 מה ההבדל בינהם??? כמו כן מה שחשוב לי במחשב שיהיה חזק ויהיה יכולת לשחק במשחקים (גם כבדים). יש לי פה 3 דגמים שאני מתלבט עליהם(הקבצים נפתחים בפאור פוינט): דגם 1 (דואל קור): http://www.2send.us/uploads/570fd79248.ppt דגם 2 (דואל קור 2): http://www.2send.us/uploads/7433827b20.ppt דגם 3 (דואל קור 2): http://www.2send.us/uploads/49e3b09740.ppt כמו כן אשמח לקבל עוד הצעות למחשבים ניידים טובים עם מערכת הפעלה XP PRO, התקציב שלי הוא עד 12,000 ש"ח.
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות HTPC שיתחבר לLCD של LG ומגבר של Denon. כרגע בניתי מפרט כולל כל מה שאני חושב שאני צריך, עם התייחסות להמלצות במפרטים מומלצים כאן, ועוד כל מיני בדיקות שעשיתי. בגדול זה כל מה שאני מתכנן לקנות: מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000 3.0Ghz 2Mb BOX AM2 - מחיר: 425 לוח אם: ASUS M3A78-EMH HDMI AMD 780G AM2 Plus -מחיר: 440 זכרון: Samsung 2GB DDR2 800Mhz CL5 Original X2 -מחיר: 230 הארדיסק: Western Digital 1000GB (1TB) 3.5 32MB Buffer SATA II WD10EADS -מחיר 590 מארז+ספק: ANTEC NSK2480 Desktop case 380Watt -מחיר 555 צורב DVD: Samsung DVD-RW SH-S223F x22 SATA White Oem - מחיר: 149 מקלדת+עכבר (אלחוטים, ישמשו רק פעם ב.. אם נצטרך לשנות משהו...)י: …
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אז זה גם בקשה וגם התייעצות. אני מתכנן לקנות מסך טלויזיה (כניראה איזור ה40 אינצ') ואני רוצה לחבר אותו למחשב. עכשיו השאלה שלי זה א' איזה מחשב לקנות, כלומר האם צריך להשקיע יותר בכרטיס מסך מאשר בדברים אחרים בו.. ובכללי האם בכלל שווה לקנות מחשב נייח, או שאולי כדאי ללכת על מחשב נייד ופשוט לא להשתמש במסך שיש בו כשאני מחבר לטלויזיה. המטרה של המחשב בעיקרון זה להיות מחובר לטלויזיה ושאפשר יהיה לצפות שם בסרטים, סדרות (גם אונליין - איכות פחות טובה) ושיראו שמה בסדר.. אבל שיהיה אפשרי גם לגלוש באינטרנט ולהביא מה אשכרה כתוב באתרים.. וכן אני יודע שהרזולוציה של הטלויזיה זה לרב פחות טוב ממסך מחשב אבל אני אחפש משהו סביר 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולח…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, מאחר והמחשב שלי נורא התיישן אני כרגע בונה מערכת חדשה, אשמח לשמוע הצעות המלצות או תיקונים למפרט שבניתי. תודה מראש! מפרט מעבד AMD FX-8350 Eight Core 4.0GHz AM3+ - Box מעבד AMD 26435 לוחות אם AMD אם לוח Asus SABERTOOTH 990FX R2 AM3+, 990FX, DDR3 1866, CrossFireX, SLI, 4xPCI-E זכרון Kingston HyperX Fury 2x8GB DDR3 1866MHz PC3-15000 Kit זכרונות 30660 כרטיסי מסך מסך כרטיס Sapphire Radeon R9 290X TRI-X OC BF4 Edition 4GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E כונן קשיח 1 Western Digital Caviar Black WD2003FZEX 2TB Sata III כונן קשיח Sandisk Extreme II SDSSDXP-240G-G25 240GB SSD SATA III ספקי כוח כח ספק Antec High Current Gamer 850W Modular Active PFC 13.5cm PSU HCG- 850M Retail …
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שצריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב - לימודים, משרדי, ומשחקים כבדים (עדיפות לריצה על HIGH או ULTRA) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי מיינסטרים כבדים; BF4, AC, טוטאל וור למיניהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD ומעלה. יש מסך 23" FHD של SAMSUNG כצג ראשי, ואני גם רוצה שיהיה מחובר במקביל לטלוויזיה (גם SAMSUNG, FHD, יש את כל החיבורים הרגילים) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? סט מקלדת ועכבר אלחוט…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אנשים, רוצים לקנות מחשב לילד בן 8, כמובן במחשבה על גיימינג, וחשבתי להמליץ על המפרט הבא מקיי.אס.פי: AMD Athlon II 245 2.9ghz Arctic Cooling Alpine 64 Pro Cooler Gigabyte M61PME-S2P Kingston 2gb DDR-II 800mhz Hitachi 500gb SATA-II Asus Radeon HD4770 512mb LG DVDRW GH22ns Black Hec Compcase 63RA Seasonic 500W SS-500ET Power Supply Microsoft digital media keyboard 3000 Logitech SBF90 Black Mouse Creative SBS 245 speakers LG W2043T 20.1inch סה"כ כול הרכבה: 3197 ש"ח זה שידרוג של חבילה שלהם שהתחילה ב-1260 ש"ח, בגדול אני מרוצה ממה שיצא למרות שהייתי מעדיף לוח אם חדיש יותר, אין לכך באמת יתרון. כמו כן הייתי מעדיף מסך עם רזולציה 1680x1050 במקום זה, אבל לא נראה לי…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב! אני מתחילה בראשון הקרוב את שנת הלימודים הראשונה בתחום העיצוב. אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד, שיתאים את העבודה על תוכנות כגון: פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש, פרימייר 3D Max, אינדזיין, סוליד, אפטר אפקט. חשוב לי לציין, שהמטרה שלי היא לקנות מחשב חדש יחסית בשוק, שיתאים לצרכים שלי (שנוודה יחדיו). המאפיינים שחשובים לי במחשב שאקנה: -תקציב- אני עוד מתלבטת, אבל המטרה בינתיים היא לא לעבור את 4.5 K, בשאיפה לכמה שפחות, על סמך המאפיינים שבאמת חשובים ונחוצים לי. -משקל- שלא יהיה כבד מדי, השאיפה היא פחות מ2 קילו- שלא יבוא על חשבון האיכות. -מסך- אם יש פחות מ15.6 אינצ' יהיה מצויין כדי להבטיח שהמשקל יהיה נמוך יותר, בהתאם. -נפח 600GB + -חיי סוללה- כמה שיותר (: אני צריכה הכוונה- לגבי מה …
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כאמור, זה מה שאני מחפש: http://hwzone.co.il/community/newreply.php?do=newreply&p=4849803 הציעו לי היום באחת החנויות את הDell vostro 5470, הוא עונה על רוב הדרישות שלי אך מה שקצת גורם לי לחשוש הוא שאין שום דיבור עליו ברשת, לא בארץ וכמעט שלא בעולם, לעומת הניידים האחרים. אשמח לקבל עליו קצת פרטים מעבר לטכני. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחר שקראתי אין ספור שרשורים אצלכם באתר החלטתי ללכת על מפרט הבא - מעבד: [..] AMD ATHLON II X3 445 AM3 (3.1GHz) - BOX - זמין במלאי ₪402 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H - זמין במלאי ₪348 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪255 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5670 512MB GDDR5 - RETAIL ₪472 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 335 w/o PSU - זמין במלאי ₪171 ספק כוח: [..] SEASONIC 500W : SS-500ET - זמין במלאי ₪306 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 500GB SATA2 - זמין במלאי ₪218 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ₪99 +כרטיס רשת 100 ש"ח +מאוור נוסף למארז…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?אינטרנט.אופיס(בעיקר אוטלוק ואקסל) ומשחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כלול * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?פיפא NBA PES. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הרצה בצורה טובה מאוד את המשחקים הנ"ל. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר ו…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8K יש אפשרות חריגה של לא יותר מ300 שקל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג וגם עריכת תמונות ווידאו (לייטרום, דה וינצי ריזולב) (ליג אוף לגנדס, סייברפאנק, בורדרלנדס 3, באלדורס גייט 3) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע לא בעתיד מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 9\10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם חיפשתי מישהו לשאול ואני רואה שכאן יש אנשים שמבינים בחומרה ! אז כך : אני רוצה לקנות מחשב שיהיה מספיק חזק (משהו כמו שרת) הדרישות של המחשב הוא שהוא יריץ 4-5 Vmwares (ומהר) אני יכתוב בכמה מילים מה חשבתי, ואם אפשר אני רוצה לקבל הצעות מחיר (ואפילו מקומות לקנות) 2 מעבדים 2.8+ (האם Xeon הוא ליבה כפולה ?) בין 2-4 GB של RAM לוח אם שתומך בRAID גם 0 וגם 1 2 הרדיסקים של 120-220 GB כמובן מארז ,רשת ,cdrom וכל מה שבא מסביב ולא נשכח קירור ל"מפלצת" והדרישה האחרונה שזה לא יעלה יותר מ 8 אלף האם אפשר ? ואם כן לפרט תודה מראש Naquada
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer Xtreme Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte Z77X-UD5H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP 1 זכרונות: זיכרון למחשב Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX LOVO Dual Channel CL9-9-9 (Low Voltage) 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX 650 Ti OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E 1 דיסקים קשיחים: Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 1 צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1 ספקי כוח: ספק…
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים אני מעוניין לרכוש מחשב נייח ממש בימים הקרובים. המחשב ישמש אותי בעיקר לצורכי עבודה גרפית - תוכנות אדובי כולל אפטר אפקט ובקרוב אני רוצה להתחיל ללמוד תלת, אז חשוב לי שהמחשב יהיה מספיק חזק ומהיר. קיבלתי הצעה מ-idigital בסך של 18,500 - מחיר שאני מוכן לשלם כל עוד המחשב באמת מתאים לצרכים שלי… הבעיה שאני לא מבין בזה כלום… ואין לי מושג אם המפרט של המחשב בסדר, והאם זה מחיר סביר?. אשמח לקבל את חוות דעתם על המפרט של המק שקיבלתי מהם… אני שוקל גם לקנות מקבוק פרו 16 אינצ׳+ מסך נוסף ולחבר ביניהם ( אבל לא יודע אם מחשב נייד יהיה חזק מספיק כמו הנייח של אפל... או שלוותר על הרעיון?) זה המפרט של האיימק שקיבלתי מ-idigital מחיר: 18,536 ₪ iMac 27-inch Retina …
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה עדיף אבל לא חובה * משקל רצוי? שיהיה קליל היא תסתובב איתו הרבה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שעתיים שלוש יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ואם אפשר שיהיה SSD קטנטן (למרות שבמחיר הזה לא נראה לי שיקרה) * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל לא toshiba * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם. הוא צריך לעבוד חלק עם גלישה באינטרנט ואופיס. שיהיה קצת מקום למוזיקה והכי חשוב לה שיראה טוב (אם אפשר …
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים :-) חבר החליט שהוא קונה מחשב חדש ונתן לי את המחשב הישן שלו (שקנה לפני כשלוש שנים). המחשב הנוכחי שלי די ישן כבר (7 שנים), אבל שקניתי אותו - דאגתי לבחור חלקים טובים יחסית (זה למה 7 שנים אחרי אני עדין יכול לשחק איתו בצורה "סבירה"). חשבתי אולי לקחת מהמחשב של החבר חלקים מסוימים, אבל אחרי שבדקתי מה החומרה שלי אני לא בטוח שזה כדאי בכלל (למרות ההפרש שנים בניהם): המחשב הישן שלי: Intel Core 2 Quad Q6600 Asus P5Q 8GB RAM 400Mhz DDR2 5/5/5/15 Gainward Radeon HD 4850 המחשב של החבר: Intel Core 2 Duo E8400 Asus P5Q 4GB Ram ZOTAC Geforce 9600 GT DDR3 Pci Express 2 נראה מבדיקת Benchmarking …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
קודם כל תודה על העזרה פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=188295 !!! מפרט: Compucase 6A19 Hec300W Black Kreton 512 MB DDR2 667Mhz CL5 - Starex series(לא היה תקציב ל"לא ג'נרי") Amd Athlon 64 3500+ BOX AM2 Gigabyte GA-M55plus-S3G nForce 430 AM2 WD 160 GB 7200 RPM SATA2 8 MB Cache LG GSA-H10AK-Black 2,400 ש"ח טוב הזמנתי את המחשב מפלונטר ביום חמישי והיום הוא הגיע. הנה תהליך ההרכבה: קודם כמה תמונות של החלקים: המארז פתוח: התהליך: דבר ראשון החלפתי את הפאנל I/O של המארז לזה שהגיע עם הלוח אם. הנה שניהם: ברגע זה נזכרתי שאסור להרכיב מחשב על שטיח מכיוון שיש אפשרות לחשמל סטטי הרסני ולכן עברתי לחדר שלי פעם ראשונה שאני מרכיב מארז מסוג "…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-