עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני מעונין לקנות מחשב נייד שהשימושים שלו הם עריכת וידאו עם תוכנת פרמייר התקציב הוא עד 4000 ₪ מה דעתכם על המפרט הבא? יש משהו שכדאי לשנות בו? מעבד - Intel® Core™ i5-4460 3.2GHz Haswell קרור למעבד - Freezer 13 Arctic Cooling לוח אם - Gigabyte דגם H97M-HD3 צ'יפסט H97 דיסק קשיח - 2TB SATA 7200RPM 64MB Seagate Barracuda דיסק SSD - SanDisk Z400s 128GB זכרון - Kingston 8GB DDR3 1600MHz צורב - X24 Samsung SATA DVD כרטיס מסך - 2GB DDR5 Gigabyte Nvidia GeForce GTX950 OC מארז - Corsair דגם Carbide 100R ספק כח - Corsair 550W דגם VS550 המחיר הוא 4000 ש"ח

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. מה דעתכם על 2 המפרטים הבאים לצורך מחשב בסיסי. (אינטרנט, אופיס וסרטים)? ======================================================== אפשרות 1 ======================================================== הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601483645 - Intel - i3-4170 Dual core CPU - LGA1150 - 3.7 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400 - Haswell Refresh - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 523/513 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H81M-S2H - Gigabyte - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dua…

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  3. שלום לכולם, לקראת שנה האזרחית חדשה החלטתי להתחדש בלפטופ, הגיע הזמן. אשמח לעזרתכם חברים. השימוש העיקרי שלי, שממנו למעשה עלה הצורך לקנות מחשב חדש הוא, עבודה עם ריבוי אתרי אינטרנט במקביל. לפעמים אני מגיע 3-5 חלונות של CHROME פתוחים עם עשרה טאבים כל אחד. הנייד הנוכחי שלי , פשוט נתקע כשאני מבצע זאת עליו ואני נאלץ להמתין מעט עד שיחזור לעצמו שאוכל להמשיך לעבוד. לכן בראש ובראשונה, אני צריך נייד שיהיה מסוגל להכיל את מסת העבודה הזו ולתפקד טוב. מבחינת כרטיס מסך, אני עובד קצת עם תוכנות עריכת תמונות ויחד עם זאת, אני מעוניין להריץ את המשחקים GTA V ו WWE2K16. לכן אצטרך כרטיס שידע לעבוד עם משחקים אלה. אני חושב שבנוש…

• 9 תגובות
    • 711 צפיות
  4. Started by Orel Ha,

אהלן, אחרי שחפרתי לאבא שלי שאחים הקטנים שלי (5-8) צריכים מחשב חדש הוא קם והחליט לעשות את זה. אה מה מה, הבנתי שהסטנדרטים שלי למחשב לא עומדים עם ילדים קטנים, במיוחד בעניין מחיר ותמורה. כאן אתם נכנסים לעניין. אני צריך מחשב שיכול להריץ משחקים כמו: trine 1-2-3, ori in the blind forest ודומים להם וגם שיהיה זול. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום חברי פורום יקרים:), מבקש את עזרתכם בהמלצה על מפרט מחשב שברצוני לרכוש בימים הקרובים. תשובות לשאלון: 1. תקציב מקסימאלי: 6000 ש"ח א) לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - ניתן לחרוג ב500 ש"ח אם זה שווה את זה. 2. שימושי המחשב: גיימינג כבד , בנוסף לשימושים רגילים - גלישה סרטונים סרטים וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - משחקים לדוגמא שישוחקו על המחשב: Fall Out 4, GTA V, Assassins Creed, COD, Battefield 4 -מסך : 1980X1020 FullHD, -מיועד להגדרות גרפיות גבוהות עד אולטרה. 3. אין צורך בשום ציוד היקפי. 4. אין רכיב שאין לכלול במפ…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by PuppEDogg,

אחרי בערך 3 שנים אני חושב שהגיע הזמן לשדרג את המחשב שלי אז הרכבתי מפרט ורציתי לדעת מה דעתכם התקציב שלי הוא סביב ה6 אלף, תרגישו חופשי להחליף ולהמליץ על חומרה אחרת מעבד אינטל Intel Core i7 6700 3.4Ghz 8MB Cache s1151 - Tray http://ksp.co.il/?uin=28300 לוח אם MSI Z170A Gaming M7 LGA1151, Intel Z170, DDR4, 3xPCI-E, 2xHDMI, DP http://ksp.co.il/?uin=28109 כרטיס מסך MSI Radeon R9 390X GAMING 8GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E http://ksp.co.il/?uin=27414 זכרון למחשב Kingston HyperX FURY 4x8GB DDR4 2400MHz CL15 Kit http://ksp.co.il/?uin=29058 כונן קשיח S…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by noni7070,

אם כן אז 120GB או 250GB? זה המפרט: מעבד: - Quad Core i5 4460 3.2Ghz S1150 לוח אם: 34 - Gigabyte GA-B85-HD3-A S1150 זכרון: - 8GB Transcend DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: - Gigabyte GTX970 4GB WindForce3 OC 1114Mhz 4G DDR5 + Rainbow 6: Siege / Assassin's Creed: Syndicate דיסק קשיח: - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty באנדל (מארז + ספק): - - Antec GX300 Window + FSP Hyper 600W 85 Plus BUNDLE קירור אוויר למעבד:- - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 3931 ₪

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by SPONER,

המחשב אצלי כבר כמעט שנתיים והסוללה היא בקושי מחזיקה שעתיים , אני חושב שהגיע הזמן להחליף אותה. המחשב :https://www.asus.com/Notebooks/N550JV/ אני מצאתי סוללות שמתאימות למחשב אבל אני רואה שכל אחת היא חברה שונה , ולא יכול להיות שכולן מקוריות . חפש מקורית אלא אם כן אין בעיה כלל להתקין כל סוללה במחשב. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  9. Started by avivboker,

אני מעוניין למכור את המסך שלי dell u2713h כמובן שזה מסך אז הוא חדש כמו ביום בקיבלתי אותו בלי שריטות וכו האמור 27 אינטצ led פנל AH-IPS כמה אוכל למכור אותו?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by NisAz,

אשמח לקבל ביקורות על המחשב שקניתי המחשב בעיקר לשימוש יומיומי וטיפה משחקים. מעבד: Intel i5-6500 3.2Ghz(3.6Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1009 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-H110M-S2H for 1151 כמות: 1 - מחיר: ₪323 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד NZXT H230 Glossy White + FSP 650W Raider כמות: 1 - מחיר: ₪620 זיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR4 8GB 2133Mhz כמות: 2 - מחיר: ₪240 כרטיס מסך: Sapphire Radeon R9 290 4GB GDDR5 - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪1198 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Ca…

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  11. שלום, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 3500 ש"ח, הצרכים שלי: המחשב ישמש לעבודה משרדית, צפייה בסרטים ותוכנות קלות. מסך 15.6'' מט. רזולוציית 1920X1080 עדיפות לIPS. RAM 8GB עם אופציה להוספה. שאר הדברים פחות רלוונטים.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  12. שלום שלום, אני חייב לקנות מחשב חדש כי המחשב שלי מת (ת.נ.צ.ב.ה.). אני מעוניין במחשב לשימוש כללי אך גם כזה שיוכל להריץ משחקים חדשים וחדשים יחסית בצורה סבירה+. הסתכלתי על מפרטי הגיימינג באתר, והסיבה שאני כאן ולא הולך על אחד מהם אוטומטית היא שאני רוצה לברר האם אין שינויים שאפשר להכניס בהם בעקבות יציאת דגמים חדשים ו/או הורדות מחירים ו/או מבצעי סוף שנה. למשל, קראתי כאן בימים האחרונים ביקורת חיובית מאוד על כונני SSD חדשים של סאנדיסק שהם זולים משמעותית אך לא נופלים בביצועים ויכולות מהיקרים מהם... אז תודה מראש על העזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל בלי להתנצל ב) במידת הצור…

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  13. Started by tot5,

היי לכולם, אז עברתי לארה"ב (ניו יורק) וברצוני לקנות שם מחשב, אך אין לי מושג ממש מאיפה להתחיל. אני אשים פה את הדרישות שלי ומענה לשאלון של הפורום ואשמח לכל עזרה שהיא: בין אם חנויות מומלצות\פורומים בארה"ב וכו'. 1. מה התקציב המקסימאלי? $800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? $100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר ישמש כ-HTPC ולשימוש משרדי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא…

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  14. Started by tomer cohen,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.witcher 3, cs go, ARK, fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  15. מקווה שאני לא קרציה. לפני יומיים ביקשתי כאן מפרט למחשב גיימינג בסביבות ה-4.5K וקיבלתי מפרט יפה מאוד, אבל בכמעט 5K, מה שמוציא אותי מהתקציב שלי וגרם לי לחשוב על כיוון חדש. אז עכשיו אני רוצה מחשב שיהיה לו בסיס חזק מספיק ואופק שדרוג. ואני מתכוון למעבד חזק מספיק, לוח אם טוב וכרטיס מסך בינוני שיהיה אפשר בעתיד להחליף למשהו חזק יותר (או הרבה יותר) וכמובן שספק כוח שיוכל להתמודד עם שדרוג כזה (כי אני לא רוצה להגיע למצב שבו אני מחליף עוד חצי שנה חצי מחשב...). ושוב, תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (…

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  16. Started by Iv0ry,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V וכל החדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  17. HWzone פותח שנה: אלה הם חמשת הניידים המובילים בתחומם שאתם יכולים למצוא בארץ, נכון לחודש ינואר 2016 שנת 2016 כבר כאן, המעבדים וכרטיסי המסך למיניהם כבר הושקו, היצרניות פרסו את רוב הקלפים שהחזיקו קרוב לחזה טרם ההשקה של דור הסקיילייק של אינטל – ואנחנו מרגישים שזה הזמן הנכון לתת את הדין, עם רשימת המחשבים הניידים הטובים ביותר שתוכלו לקבל בעבור כספכם כאן בארץ הקודש. אז לפני שאנחנו מתחילים, כמה הערות ודגשים: שוק המחשבים הניידים בארץ הוא מגוון ורחב היקף, והדבר נכון עוד יותר עבור השוק הבינלאומי בו ניתן למצוא כמה וכמה יצרניות שאינן זמינות בארץ באופן רשמי ומוסדר. על כל בחירה שנעשה כאן ללא ספק ניתן יהיה לערער ממגוון כיוונים שונים, ולשם כך נציין גם כמה אלטרנטיבות ראויות לכל ב…

• 0 תגובות
    • 19.4k צפיות
  18. Started by DarkEnergy,

היי, זה המפרט שהרכבתי (ב-KSP אבל אני לא נעול על החברה הזאת): זאת הבקשה שלי למפרט: אשמח לביקורת ועצות איך לשפר ולחסוך. תודה

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  19. היי, החלפתי את הSSD של הלפטופ שלי ולכן גם פרמטתי. התקנתי דרייברים מחדש (כולל של הטאצ'פד והוא סיים בהצלחה) ועשיתי מליוני ריסטרטים. המשטח מזהה את האצבע שלי ומזיז את העכבר בהתאם. הוא מזהה את הלחיצות על הכפתורים אבל אם אני מעביר 2 אצבעות אז הדף לא נגלל. בעבר הוא כן נגלל. אני משתמש ב ווינדוס 10 גרסת education (על הSSD הקודם היה גרסה רגילה של ווינדוס 10) והלפטופ הוא מדגם Samsung series 9 np900x4d-a03il. מה גורם לזה? יש תוסף כלשהו שצריך להתקין? תודה, Zinger777.

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  20. Started by eliranl1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. dota2 / csgo -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  21. היי חברים, אני קונה מחשב לסבתא שלי. התקציב נע בין 900 ל-1300 ש"ח, השימוש שלה הוא ממש לא רציני: - משחקי הקלפים למיניהם במחשב. - צפייה בתמונות. - פה ושם קצת אינטרנט. *** צריך לקחת בחשבון שהמחשב דולק 24 שעות, היא לא מכבה אותו בכלל. קיבלתי מפרט מ-KSP (מצורף קובץ) אני בכל זאת כן רוצה מעבד i3 הארדיסק אפילו פחות מ-500 ג'יגה (אם יש) חשוב שיהיה בו כרטיס רשת אלחוטי, כי המחשב לא מתחבר עם חוט. המחשב צריך להיות "חזק" מהבחינה שהוא יהיה דולק כל היום. יש אולי מפרטים טובים יותר (גם מבחינת מחיר וגם מבחינת חומרה) ?!? אני רוצה לקנות עוד היום או אפילו מחר.

22. Started by gimimix,

אני יכול לקנות מאייבורי y50-70 מוחזר (אמרו שככל הנראה שמוכר פתח את האריזה והחזיר) ב4000 שקל. לצורך הפקה מוזיקלית בלבד (קיובייס) כמחשב משני. המחיר - מחיר מציאה, עם שנה אחריות.. צג:15.6 FHD LED ANTI-GLARE (SLIM) 1920X1080 מעבד:Intel Core I7-4720HQ גרפיקה:N15P-GX GDDR5 4G (NVIDIA GeForce GTX 960M) זיכרון:נפח 16GB מהירות זיכרון 1600MHz DDR3L חריצי זיכרון פנויים 0 חריצי זיכרון 2 קיבלות זיכרון מקסימלית 16GB אחסון:HYBRID 1TB 5400RPM SSHD (8G) מערכת הפעלה:WIN8.1 ממשקים:חיבורים 2xUSB 3.0, 1xUSB 2.0, Audio Combo Jack (headphone and microphone), HDMI-out, RJ45, SPDIF קורא כרטיסים 4in1 (SD / SDHC / SDXC / MMC) card read…

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  23. שלום חברים, אני צריך את עזרתכם בבחירת דגם מחשב נייד למישהי שמתחילה ללמוד תקשורת בקרוב. הנה התשובות לשאלות מהדביק: * מטרות המחשב? -תוכנות משרדיות (אופיס וכו'), אינטרנט, סרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? -מאט, 14 אינץ' (טיפה יותר או פחות לא קריטי). * רזולוציית המסך? -לא חשוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? -אין. * משקל רצוי? -עדיפות למשקל נמוך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? -כן! כמה שיותר בתקציב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? -HDMI ו-VGA. * Bluetooth? -לא משנה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? -כונן מגנטי. הגודל לא משנה. * כונן אופטי? -לא משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? -לא. * האם נדר…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. לכבוד השנה החדשה, ובעיקר לכבוד השנה המסתיימת, כתבי האתר התייצבו לבחור את מוצרי השנה שלהם בתחום המחשבים והחומרה לשנת 2015 השנה מסתיימת – וכך גם הסיכום המשולש שלנו, עם המוצרים המובילים והחדשניים ביותר לפי דעתו של כתב החדשות והעורך הראשי באתר, אלכס שפירו. כרטיסי ליבות ה-Fiji של AMD: לא משתלם, אבל מהפכני אי שם באמצע שנת 2015, כשהיא בעיצומו של רצף הפסדים ועם נחיתות טכנולוגית משמעותית אל מול NVIDIA, כנראה שלא יותר מדי אנשים האמינו של-AMD יש סיכוי כלשהו לעשות קאמבק בעולם הליבות הגראפיות. ולמרות זאת, במפתחת הוותיקה מסאניוייל החליטו לאסוף את כל המשאבים והיכולות שנותרו אצלם, וללכת על כל הקופה עם כרטיסים בארכיטקטורה מודרנית ומשופרת, ועם זכרון חדשני ומהפכני שפותח חלון …

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  25. חברים עזרתכם בבקשה!! מה לקנות. תשובה מהירה.. בגדול מעדיף את היוגה בגלל המסך מגע.. אבל אני מפחד מנושא האחריות!!! בנוסף ראיתי כי יש לעיתים בעיה של שבר במסך... מה לקנות?? מה עדיף? האם אני מחוייב לאחריות של CPM? אין מישהו אחר שנותן שירות תחת אחריות? עזרה מהירה בבקשה....

• 1 תגובה
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים