ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
שלום ושנה טובה לכולם אשמח להמלצות עבור מפרט למחשב המיועד לתכנות, הרצת תוכנות אינטנסיביות בעלות צריכה גבוהה של זיכרון וCPU. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1500 2. שימושי המחשב: תכנות, עיבוד מידע, משחקים פשוטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legends -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות, כרטיס מסך נוכחי Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Re…
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אהלן לפורום מחשבים. אני מחפש מחשב נייד ושומע הרבה שטויות ממוכרים ברשתות הגדולות. התחושה שהם מבינים במחשבים אבל תלויים עם חבל במכירות ואין להם זמן לעזור למצוא מה שאני מחפש. בסוף תמיד יוצאים מהם עם המלצה עקומה על משהו שבכלל לא רוצים. מקווה שתוכלו לעזור. יש שלושה עניינים שאני צריך אתכם לפני שאני יכול לקנות מחשב. דבר ראשון גודל. אני צריך מחשב שיהיה כמה שיותר קטן, אבל שיהיה עמיד (לטיולים מחוץ לבית, מאוד חשוב) ושיוכל לערוך סרטים בתוכנות פשוטות כמו מובי מייקר. אפשרי גם לעשות לו שדרוג אחרי הקניה. אני אומר את זה כי מהמוכרים בBUG וKSP הבנתי שיש סתירה חד משמעית בין גודל המחשב לבין היכולת שלו לעבד נתונים. זה כנראה נכון, אבל מהם הבנתי שפשוט אין דבר כזה מחשב קטן שיכול לערוך סרטים. ז…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD בעיקר וגם עבודה משרדית קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לשום תוכנה ספציפית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher 3,cod bo3, xcom 2 gta v tomb raider ובכללי משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך כרגע 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
מטרות המחשב: תכנות בסביבות ב Java ו .Net וandroid אני מחפש מחשב שיעלה את הסביבות עבודה ממש מהר ושיתמוך בהרבה טאבים של כרום והרבה תוכנות שרצות ביחד. חשוב גם שיהיה נוח וקל יחסית ושיהיה מסך מגע. אם אפשר שיהיה חזק מספיק בשביל לשחק Need for speed או GTA V בגרפיקה בינונית זה תענוג. גודל המסך: כזה שמספיק יהיה נוח לתכנת 15.6 זה מספיק או שצריך 17? רזולוציית המסך: נראה לי חשוב שיהיה 1080p לכלל החוויה - תקנו אותי אם אני טועה. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין משקל רצוי: שיהיה נוח להליכה ברגל עם תיק גב האם נדרש זמן סוללה ארוך: מאמין שעדיף כמה שיותר האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI וUSB 3 Bluetooth: לא חובה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: מ…
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במחשב עד 4 אלף לגיימינג בינוני ולסרטים. תאריך קנייה:השבוע מסך: עדיף גדול 17 ככה זמן בטרייה: אין לי מושג מה הממוצע אז אני סומך עליכם איכות: עדיפות 1920 fullhd מערכת הפעלה: ללא או ווינדוס 7 משקל מחשב: לא משנה לי בעיקרון אני רוצה מחשב ממש מהיר לפעולות יומיומיות גלישה, קצת משחקים והרבה סרטים תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, אני חוזר להיות סטודנט להנדסה ומתעניין מאוד באפשרות של לכתוב על המחשב/הטאבלט במקום לסחוב הרבה מחברות. האם יש מישהו שהתנסה בזה ויכול להמליץ? ספציפית שמתי עין על Microsoft surface pro 3 שהמחיר שלו בטח יירד בקרוב בעקבות היציאה של ה pro 4. החשש שלי הוא שהמסך קטן מדי. אהיה בארה"ב בעוד חודש - אני מעוניין לקנות שם או להזמין באינטרנט ולאסוף שם. במידה ואתם לא ממליצים על מחשב מהסוג הזה, מה הייתם ממליצים? מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים. * גודל המסך? לפחות 12 * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר, לא חובה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מסך שניתן לכתוב עליו. * משקל רצוי? עד 2 ק"ג, עדיף פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות לפחות, עדיף יותר * האם יש צור…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום חברים. ה CORE I5 שלי מזדקן והגיע הזמן לשדרגו. רכשתי כבר מעבד (6700K) וזיכרונות, אני זקוק להמלצה על לוח אם ומארז. לגבי הלוח - מבוסס צ'יפסט Z170 (ארצה אופציה ל OC בעתיד) של ג'יגהבייט או אסוס, לא הכי יקר ולא הכי זול: http://www.gigabyte.com/products/list.aspx?s=42&jid=0&p=2&v=37 http://www.asus.com/il/Motherboards/Intel-platform-Products/ לגבי מארז, חייב שיהיה שקט, ושיהיה מקום למינימום 4 כוננים, רצוי 6. תקציב - כ 1000 עד 1500 ש"ח, נראה לי ש500 ש"ח למארז (ללא ספק) זה מספק וכ 500 ש"ח ללוח כנ"ל, אבל ניתן לחרוג בכ 200-300 ש"ח בערך.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב חדש. נכון להיום המפרט שלי זה G skill 2X4GB 1600MHz Asus H81M-E Intel i5-4570 Radeon r7 260x WD 320GB 5400RPM אם לומר את האמת מהתחלה אני ממש אבל ממש לא הייתי מסופק מהמחשב כי משחקים כמו crysis 2 and dying light אני צריך להריץ הכל על מדיום בשביל שיעבוד על 30FPS וcrysis 3 בקושי עובד על הכי נמוך, והכי מעצבן שBlack Ops III עובד על 10FPS כשהכל על הכי נמוך ומטרו 2033 רידאקס אותו דבר. אני חשבתי על המפרט הבא ואשמח להצעות ושינויים בשביל להוזיל מחיר ולהעלות ביצועים. Intel i5-6500 Tray מחיר 1010. בחרתי לפי ההמלצות בפורומים Arctic Alpine 11 Rev.2 מחיר 40. לא כל-כך מבין בזה MSI Z1…
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום חברי פורום יקרים, ברצוני היום להזמין מפרט גיימינג (קל עם אופציה לשדרוג בעתיד) הרכבתי מפרט וצריך את חוות הדעת המקצועית שלכם ברשותי כרטיס מסך RADEON 6850 בבית , כרגע יספיק לי , בנוסף אני קונה היום מסף 144hz של ASUS החלטתי לקנות מפלונטר כי שמעתי עליה דברים טובים , מה אתם אומרים על החנות? הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8066201920404[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920404 - Intel - i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray..…
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות מחשב נייד שהשימושים שלו הם עריכת וידאו עם תוכנת פרמייר התקציב הוא עד 4000 ₪ מה דעתכם על המפרט הבא? יש משהו שכדאי לשנות בו? מעבד - Intel® Core™ i5-4460 3.2GHz Haswell קרור למעבד - Freezer 13 Arctic Cooling לוח אם - Gigabyte דגם H97M-HD3 צ'יפסט H97 דיסק קשיח - 2TB SATA 7200RPM 64MB Seagate Barracuda דיסק SSD - SanDisk Z400s 128GB זכרון - Kingston 8GB DDR3 1600MHz צורב - X24 Samsung SATA DVD כרטיס מסך - 2GB DDR5 Gigabyte Nvidia GeForce GTX950 OC מארז - Corsair דגם Carbide 100R ספק כח - Corsair 550W דגם VS550 המחיר הוא 4000 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה דעתכם על 2 המפרטים הבאים לצורך מחשב בסיסי. (אינטרנט, אופיס וסרטים)? ======================================================== אפשרות 1 ======================================================== הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601483645 - Intel - i3-4170 Dual core CPU - LGA1150 - 3.7 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400 - Haswell Refresh - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 523/513 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H81M-S2H - Gigabyte - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dua…
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם, לקראת שנה האזרחית חדשה החלטתי להתחדש בלפטופ, הגיע הזמן. אשמח לעזרתכם חברים. השימוש העיקרי שלי, שממנו למעשה עלה הצורך לקנות מחשב חדש הוא, עבודה עם ריבוי אתרי אינטרנט במקביל. לפעמים אני מגיע 3-5 חלונות של CHROME פתוחים עם עשרה טאבים כל אחד. הנייד הנוכחי שלי , פשוט נתקע כשאני מבצע זאת עליו ואני נאלץ להמתין מעט עד שיחזור לעצמו שאוכל להמשיך לעבוד. לכן בראש ובראשונה, אני צריך נייד שיהיה מסוגל להכיל את מסת העבודה הזו ולתפקד טוב. מבחינת כרטיס מסך, אני עובד קצת עם תוכנות עריכת תמונות ויחד עם זאת, אני מעוניין להריץ את המשחקים GTA V ו WWE2K16. לכן אצטרך כרטיס שידע לעבוד עם משחקים אלה. אני חושב שבנוש…
-
- 9 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אהלן, אחרי שחפרתי לאבא שלי שאחים הקטנים שלי (5-8) צריכים מחשב חדש הוא קם והחליט לעשות את זה. אה מה מה, הבנתי שהסטנדרטים שלי למחשב לא עומדים עם ילדים קטנים, במיוחד בעניין מחיר ותמורה. כאן אתם נכנסים לעניין. אני צריך מחשב שיכול להריץ משחקים כמו: trine 1-2-3, ori in the blind forest ודומים להם וגם שיהיה זול. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברי פורום יקרים:), מבקש את עזרתכם בהמלצה על מפרט מחשב שברצוני לרכוש בימים הקרובים. תשובות לשאלון: 1. תקציב מקסימאלי: 6000 ש"ח א) לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - ניתן לחרוג ב500 ש"ח אם זה שווה את זה. 2. שימושי המחשב: גיימינג כבד , בנוסף לשימושים רגילים - גלישה סרטונים סרטים וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - משחקים לדוגמא שישוחקו על המחשב: Fall Out 4, GTA V, Assassins Creed, COD, Battefield 4 -מסך : 1980X1020 FullHD, -מיועד להגדרות גרפיות גבוהות עד אולטרה. 3. אין צורך בשום ציוד היקפי. 4. אין רכיב שאין לכלול במפ…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי בערך 3 שנים אני חושב שהגיע הזמן לשדרג את המחשב שלי אז הרכבתי מפרט ורציתי לדעת מה דעתכם התקציב שלי הוא סביב ה6 אלף, תרגישו חופשי להחליף ולהמליץ על חומרה אחרת מעבד אינטל Intel Core i7 6700 3.4Ghz 8MB Cache s1151 - Tray http://ksp.co.il/?uin=28300 לוח אם MSI Z170A Gaming M7 LGA1151, Intel Z170, DDR4, 3xPCI-E, 2xHDMI, DP http://ksp.co.il/?uin=28109 כרטיס מסך MSI Radeon R9 390X GAMING 8GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E http://ksp.co.il/?uin=27414 זכרון למחשב Kingston HyperX FURY 4x8GB DDR4 2400MHz CL15 Kit http://ksp.co.il/?uin=29058 כונן קשיח S…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם כן אז 120GB או 250GB? זה המפרט: מעבד: - Quad Core i5 4460 3.2Ghz S1150 לוח אם: 34 - Gigabyte GA-B85-HD3-A S1150 זכרון: - 8GB Transcend DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: - Gigabyte GTX970 4GB WindForce3 OC 1114Mhz 4G DDR5 + Rainbow 6: Siege / Assassin's Creed: Syndicate דיסק קשיח: - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty באנדל (מארז + ספק): - - Antec GX300 Window + FSP Hyper 600W 85 Plus BUNDLE קירור אוויר למעבד:- - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 3931 ₪
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב אצלי כבר כמעט שנתיים והסוללה היא בקושי מחזיקה שעתיים , אני חושב שהגיע הזמן להחליף אותה. המחשב :https://www.asus.com/Notebooks/N550JV/ אני מצאתי סוללות שמתאימות למחשב אבל אני רואה שכל אחת היא חברה שונה , ולא יכול להיות שכולן מקוריות . חפש מקורית אלא אם כן אין בעיה כלל להתקין כל סוללה במחשב. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני מעוניין למכור את המסך שלי dell u2713h כמובן שזה מסך אז הוא חדש כמו ביום בקיבלתי אותו בלי שריטות וכו האמור 27 אינטצ led פנל AH-IPS כמה אוכל למכור אותו?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לקבל ביקורות על המחשב שקניתי המחשב בעיקר לשימוש יומיומי וטיפה משחקים. מעבד: Intel i5-6500 3.2Ghz(3.6Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1009 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-H110M-S2H for 1151 כמות: 1 - מחיר: ₪323 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד NZXT H230 Glossy White + FSP 650W Raider כמות: 1 - מחיר: ₪620 זיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR4 8GB 2133Mhz כמות: 2 - מחיר: ₪240 כרטיס מסך: Sapphire Radeon R9 290 4GB GDDR5 - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪1198 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Ca…
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 3500 ש"ח, הצרכים שלי: המחשב ישמש לעבודה משרדית, צפייה בסרטים ותוכנות קלות. מסך 15.6'' מט. רזולוציית 1920X1080 עדיפות לIPS. RAM 8GB עם אופציה להוספה. שאר הדברים פחות רלוונטים.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום שלום, אני חייב לקנות מחשב חדש כי המחשב שלי מת (ת.נ.צ.ב.ה.). אני מעוניין במחשב לשימוש כללי אך גם כזה שיוכל להריץ משחקים חדשים וחדשים יחסית בצורה סבירה+. הסתכלתי על מפרטי הגיימינג באתר, והסיבה שאני כאן ולא הולך על אחד מהם אוטומטית היא שאני רוצה לברר האם אין שינויים שאפשר להכניס בהם בעקבות יציאת דגמים חדשים ו/או הורדות מחירים ו/או מבצעי סוף שנה. למשל, קראתי כאן בימים האחרונים ביקורת חיובית מאוד על כונני SSD חדשים של סאנדיסק שהם זולים משמעותית אך לא נופלים בביצועים ויכולות מהיקרים מהם... אז תודה מראש על העזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל בלי להתנצל ב) במידת הצור…
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
היי לכולם, אז עברתי לארה"ב (ניו יורק) וברצוני לקנות שם מחשב, אך אין לי מושג ממש מאיפה להתחיל. אני אשים פה את הדרישות שלי ומענה לשאלון של הפורום ואשמח לכל עזרה שהיא: בין אם חנויות מומלצות\פורומים בארה"ב וכו'. 1. מה התקציב המקסימאלי? $800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? $100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר ישמש כ-HTPC ולשימוש משרדי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא…
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.witcher 3, cs go, ARK, fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
מקווה שאני לא קרציה. לפני יומיים ביקשתי כאן מפרט למחשב גיימינג בסביבות ה-4.5K וקיבלתי מפרט יפה מאוד, אבל בכמעט 5K, מה שמוציא אותי מהתקציב שלי וגרם לי לחשוב על כיוון חדש. אז עכשיו אני רוצה מחשב שיהיה לו בסיס חזק מספיק ואופק שדרוג. ואני מתכוון למעבד חזק מספיק, לוח אם טוב וכרטיס מסך בינוני שיהיה אפשר בעתיד להחליף למשהו חזק יותר (או הרבה יותר) וכמובן שספק כוח שיוכל להתמודד עם שדרוג כזה (כי אני לא רוצה להגיע למצב שבו אני מחליף עוד חצי שנה חצי מחשב...). ושוב, תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (…
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-