עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by 00000,

היי, אני מוזיקאי והחלטתי להשקיע בלקנות מחשב חדש לעשיות המוזיקליות שלי, שדורשות הרבה כוח עיבוד. תכננתי לקנות מפיסי פאוור את המחשב הבא: http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=150&products_id=1665 להלן המפרט שלו: [table] [tr] [td] מעבד[/td] [td] Intel Core i7-3820 3.60 ~ 3.80 GHz x4 QUAD CORE 10MB Cache[/td] [/tr] [tr] [td] קירור מעבד[/td] [td] Ultra Silent 6 Heat-Pipe CPU Cooler[/td] [/tr] [tr] [td] מערך שבבים[/td] [td] Intel X79 Express Based Main Board[/td] [/tr] [tr] [td] זיכרון[/td] [td] 16GB (4096x4) DDR3 1600MHz - Tested For Dual Channel[/td] [/tr] [tr] [td] קירור פאסיבי ללוח[/td] [td] Silent Passive Bridge & Mosfet Heatsink[/td] [/tr] [tr] [td] ממשק…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  2. שלום, אחרי הרבה לבטים, החלטתי להשקיע בסכום של 4,000 שקל (חריגה אפשרית ב200 שקל) עבור מחשב נייד שישמש אותי עבור משחקים כמו: prototype 2, team fortress 2, GTA IV, diablo3,lol וכמובן עבור גלישה וצפייה בסרטים. כמובן שבמידה ואתם חושבים שבתקציב כזה לא ניתן לספק מחשב נייד עבור דרישות המשחקים אשמח לדעתכם * גודל המסך? רצוי 17 אינץ', אך אסתפק גם ב 15. * משקל רצוי? לא קריטי, הולך להיות רוב הזמן על השולחן. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סולללה יציבה, המחשב לרוב יחובר קבוע לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אשמח ביציאת HDMI לטלויזיה, ולא חייב בלוטות וכמובן WIFI * גודל מינימלי של דיסק קשיח? אסתפק ב 500GB * כ…

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by TheHungryOne,

כמו שמצוין בכותרת, זהו מחשב שמיועד בעיקר לגלישה באינטרנט. השקט ואורך החיים של המערכת חשובים. מה דעתכם על המפרטים הבאים: Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪273 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1589 Transcend 4GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪219 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2466 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪196 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=844 Cooler Master Elite 334+Cooler Master 400Watt, יחידות 1 ₪340 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1349 AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by SoapSeller,

טוב, נקווה שזה יהיה הפוסט האחרון שלי בנושא :-\ בעיקרון, אני רוצה SFF שישמש בעיקר לתיכנות ומולטימדיה(בעיקר בסביבת לינוקס) וקצת למשחקים. אבל יש לי מספר אילוצים. משיקולי ניידות, אני צריך שזה יהיה SFF אמיתי, כלומר או שאטל או תואם באותן המידות בדיוק מעבד, מכיוון שהמחשב ישמש בעיקר ללינוקס, ושם יש כבר היום תמיכה אמיתית ב64 ביט, אני רוצה AMD64 מאותה הסיבה שציינתי בסעיף הקודם(ושיקולי דריברים), אני רוצה כרטיס מסך של NVIDIA, למרות שאם יש יתרון אמיתי וגדול לכיוון ATI, אני אוכל להתפשר חוצמזה, לא צריך שום ציוד הקפי(אפילו לא סידירום)... תודה מראש...

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום לכולם ותודה מראש, לדסקטופ שלי יש את המפרט הבא: (נקנה ב-2012) [TABLE=width: 395] [TR] [TD]CPU[/TD] [TD]core i7-3820[/TD] [/TR] [TR] [TD]MB[/TD] [TD]gigabyte GA-X79-UD3[/TD] [/TR] [TR] [TD]case[/TD] [TD]CoolerMaster Storm Scout[/TD] [/TR] [TR] [TD]RAM[/TD] [TD]Corsair DDR3 CMZ4GX3M1A1600C9[/TD] [/TR] [TR] [TD]CD[/TD] [TD]SATA LG DVDX24 DL[/TD] [/TR] [TR] [TD]HD[/TD] [TD]Corsair GT Series 60GB CSSD-F60GBGT-BK SSD[/TD] [/TR] [TR] [TD]Vcard[/TD] [TD]Sapphire AMD Radeon HD 7770 1GB GDDR5[/TD] [/TR] [TR] [TD]Power supply[/TD] [TD]Corsair CMPSU-600CXV2EU CX600 V2[/TD] [/TR] [TR] [TD]water cooling[/TD] [TD] Corsair H60[/TD] [/TR] [/TABLE…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח רק במידה ויש סיבה ממש טובה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, עריכת וידאו- סרטונים שאורכם המירבי עד חצי שעה, עריכת תמונות וארגונם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). adobe lightroom - בין תדיר לכבד, Sony Vegas Pro - תדיר, גוגל כרום - עם הרבה (70!) לשוניות פתוחות, תוכנות לעריכת מוסיקה כגון Cubase - שימוש מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחש…

7. קיבלתי הצעה מחיר של 5100 שקל עבור מחשב גיימינג במפרט הבא: מעבד אינטל מקורי I5 - 750 CORE INTEL לוח אם מקורי GIGABYTE GA- P55M-UD2 גוף קירור למעבד E THERMALTAK זיכרון פנימי 4MHZ 1333DDRIII KINGSTON כונן קשיח TB 1 II SATA RPM 7200 MB32 SAMSUNG \ WD כ . מסך HDMI 5770 DDR 5 GB1 SHPPHIRE מארז ELMENT T THRMALTEKE MIDI TOWER ATX 500Wשל E THERMALTAK צורב DVD X 22 SAMSUNG DL כרטיס קול מובנה כרטיס רשת מובנה אחריות 36 חודשים ללוח אם+מעבד+זיכרון +כונן קשיח+כרטיס מסך +ספק שאר הפריטים 12 חודשים האם המחיר טוב למפרט? יש לכם המלצה לשינוי המפרט? מפרט שונה? יש לכם חברה מומלצת? אני פתוח להצעות, אם יש לכם מפרטים טובים יותר ב5000 שקל אני מאוד אשמח אם תמליצו. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by mhu,

כבר חודש שאני מסתובב בין ספקים/משווקים וחנויות המציעים למכירה את ה Dell Inspiron 6400 ונתקל בבלבול רב הנוגע למפרט הטכני מצד החנויות. להלן כמה הבהרות חשובות בקשר למפרט הטכני: 1. בארץ נכון להיום אין אף ספק או חנות המוכרים את ה6400 בעל מסך קריסטלי (מה שנקרא טכנולוגית TRUELIFE), גם אלה שפרסמו שהם מוכרים עם מסך קריסטלי ברגע שנסעתי לחנות לבדוק הסתבר שהמסך הוא מסך מט רגיל קטסטרופלי. 2. מהירות השעון של הזיכרון DDR2 הינה 533MHZ בלבד!! עפ"י התקשרות רישמית עם DELL ארה"ב אין אפשרות לקבל את ה6400 עם DDR2 667MHZ ולא יעזור כלום, הרבה חנויות פשוט מפרסמות מידע שגוי בנושא וגם את זה נוכחתי לראות במו עיני, 3 חנויות שהגעתי אליהן לסגור עסקה וטענו שמהירות השעון 667 לאחר בדיקה בביוס התגלה שהז…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by נ,

שלום. אני מעוניינת במחשב נייד לצורך לימודים אבל לצערי הרב אני לא ממש מבינה במחשבים ניידים. כרגע ההתלבטות היא בנוגע לחברה ומשם נמשיך, או שעדיף ישר להתמקד במפרטים ספציפיים? החברות: LENOVO Gigabyte טושיבה MSI תודה!

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by bendale,

מעוניין לקנות מחשב לצורכי עבודה,צפייה בסרטים וחיבור לlcd,משחקים,אינטרנט,תוכנות כבדות,מוזיקה, האם המחשב הזה מתאים לי Dell Inspiron 1564 Core i5 http://www.nanashops.co.il/a/ap.aspx?ai=59786 המחשב עולה 5000 ש"ח בנענע שופס אם יש משהו יותר טוב עד פחות או יותר באותו מחיר תמליצו לי בבקשה תודה מנחם

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. מחשב למשחקים בעיקר, CRT יתקבל בברכה ובהפרש בינו לבין הLCD תוכלו לשפר רכיבים אחרים (אין ל גם בעיה למקום בשבילו) תודה

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by asaf999,

מעוניין לקבל מפרט למחשב (עם מחיר) המיועד למשחקים עם הרכיבים הכי טובים שקיימים בשוק כולל הכרטיס מסך הכי טוב, המעבד הכי טוב.... ע"ס 20,000 ש"ח תודה (לא מחשבי AMD). אשמח גם לקבל ביקורת על המחשב: DELL XPS 600 חשבתי על הכרטיס מסך הזה: ATI FireGL V7100 256MB 256-bit GDDR3 PCI-Express x16 Video Card

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Gershon,

היי יש לי מחשב שנקנה מTMS לפני שנתיים בערך זה המפרט http://www.tms.co.il/preview/spec/fl64mq7e רציתי לשדרג אותו טיפה התקציב זה בערך 1000-1500 שקל תגידו איזה חלקים לקנות יש לי מישהו שירכיב אותם זה בעיקר משחקים כמו cod וtf2 פשוט רוצה שהוא יריץ גם את המשחקים החדשים תודה לךכל העוזרים אפשר להזמין מכל אתר

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Ronen Mars,

היי, אין צורך במסך או ציוד היקפי, התקציב המקסימלי הוא 6000 ש"ח ללא חריגות,שידע לסחוב VM, Visual Studio, פוטושופ(עריכות צילומים), לא מתוכנן שדרוג, כי אני רוצה המחשב הזה יסחוב לי כמה שנים קדימה, נגיד 3-4 שנים. רצוי שיהיה בו כונן 128 של SSD ועוד כמה טרות בכונן רגיל. הייתי שמח לקבל מידע על מחשבים עם 64GB זיכרון, אילו לוחות אם תומכים בזה והאם הוא יכול להיכנס בתקציב ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by SaltedHuskey,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שצריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב - לימודים, משרדי, ומשחקים כבדים (עדיפות לריצה על HIGH או ULTRA) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי מיינסטרים כבדים; BF4, AC, טוטאל וור למיניהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD ומעלה. יש מסך 23" FHD של SAMSUNG כצג ראשי, ואני גם רוצה שיהיה מחובר במקביל לטלוויזיה (גם SAMSUNG, FHD, יש את כל החיבורים הרגילים) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? סט מקלדת ועכבר אלחוט…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by shlomom,

שלום, שוקל לבצע רענון למחשב קיים שמתלוננים בו על איטיות וכבדות. השימוש הוא אופיס ואינטרנט. הרעיון כפי שראיתי פה זה להחליף/להוסיף SSD של 120GB ותוספת זיכרון והתקנה טריה (כנראה 8.1) כמובן שהרעיון להוציא כמה שפחות כסף על השדרוג. האם כדאי לבצע את זה במקום להוציא עכשיו 2500 על מחשב עדכני ואם כן מה מומלץ לדעתכם? אז זה המחשב הקיים Dell Inspiron 1564 P08F: הכל מתוך CPU-Z Processor 1 ID = 0 Number of cores 1 (max 8) Number of threads 2 (max 16) Name Intel Core i3 330M Codename Arrandale Specification Intel® Core i3 CPU M 330 @ 2.13GHz Package (platform ID) Socket 989 rPGA (0x4) Northbridge Intel Havendale/Clarkda…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by tzatza,

טווח מחיר - 4000-5000 אפשר בלי מערכת הפעלה כדי להוזיל , נועד לתכנות * מטרות המחשב? :בעיקר תכנות, הרצת מכונות וירטואליות וכו' עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים, ע * גודל המסך? - 15-15.6 * רזולוציית המסך? - לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? משטח עכבר נוח * משקל רצוי? - כמה שיותר קל יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בהחלט אשמח לזמן סוללה ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HD * Bluetooth? -לא קריטי *זכרון - עדיף 16 גיגה אבל 8 עם אופציית הרחבה זה גם טוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - SSD (פחות מבין בזה) אבל לפחות 500 גיגה שטח * כונן אופטי?-לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריו…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. . מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 200 ש"ח לכל היותר! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה ביתית רגילה, ללא משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל תוכנות האופיס וגלישה באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?כן, מסך, ורמקולים.(אני לא עובד עם סאונד מספיק פשוטים, ששומעים טוב). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7. מדי פעם ישנים בחדר שהמחשב עובד. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, …

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by spectra,

שלום כולם, מתכנן לקנות בקרוב מחשב למטרות גיימינג (GW2,BF3,LOL וכו'), תכנות והרצת מכונות וירטואליות מידי פעם. כבר הרכבתי מפרט ורציתי לשמוע את דעתכם. הדגשים שלי בהרכבת מפרט - Best Value - לקחת רכיבים שהמחיר לעומת תועלת שלהם הוא גבוה ככל האפשר. Best Quality - אני אמנם מרכיב מפרט ל3 שנים הקרובות גג, אבל הייתי רוצה משהו איכותי שמדווחים עליו כאמין ושלא אצטרך להחליף כל שבוע. מעבר לזה, אני מעדיף שהחיבורים הקדמיים יהיו מלמעלה (כי זה יותר נוח) והכנסתי למחשב 16GB של RAM כי הייתי רוצה להריץ מכונה וירטואלית בלי שאני אצטרך לוותר על דברים שרצים ברקע (לצורך העניין VS). ברור לי שזה יהיה קצת קשה למחשב, אבל אני לא מצפה שהמחשב יטוס, אלא רק יתמודד. מצורף המפרט : מעבד: Intel …

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by saarxee,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4900, לא 5000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך קצת ואפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 העתידי וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by omer.b,

אני גיימר כבד, לא צריך לא מסך ולא שום ציוד היקפי.... עדיפות אם תצליחו לדחוף X800XL ...כמובן מארז סביר וספק סביר... לא מתוכנן כרגע אוברקלוקינג... מחיר כולל הרכב עד 5500...רצוי אף פחות...

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום חברים אני מעוניין לרכוש מחשב גיימינג' 3D לסלון הבית ולהלן דרישותיי. אציין שזה המפרט השני שאני מרכיב בעזרתכם מתנצל מראש על כך שסטיתי מהטופס המקובל, אני חושב שבצורה הזו תבינו אותי טוב ותסייעו לי ביתר קלות להשלים את החסר בצורה הטובה ביותר. אופן שימוש הרצת משחקים חדשים בהגדרות המקסימליות 1080P ובתלת מימד, על מסך 40" Sony EX720. {הדגמים הספיציפיים שמצויינים מטה לא מוכרחים להיות קיימים במפרט אבל מאוד אשמח לקבל עליהם פידבקים.} מעבד Intel® Core™ i7-3820 - 10M Cache, 3.60 GHz {15 Intel® Core™ i7-2600K - 8M Cache, 3.40 GHz {13 Intel® Core™ i7-2700K - 8M Cache, 3.5 GHz {16 עדיפות לביצועים אמיתיים - לוח אם ? DDR3 | SATA III אופציה לבלוטות' מובנה…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. נא למלא בדגש על איזור מגורים.. רחובות\באר שבע 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחפש גם מסך. ובנוגע למשחקים אני רוצה שיריץ בצורה סבירה + את המשחקים הכבדים שיש בשוק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך ורמקולים (רמקולים פשוטים בשווי 200 ש"ח) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מ…

24. אז אחרי שסיימתי לשדרג את המחשב שלי בעזרת הפורום אני מתפנה לעזור לאח שלי הקטן (24) , אשמח להצעות מעוניין בקניה כבר בשבוע הבא. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 10K זה מספיק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מגוון רחב בעיקר RPG למינהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הג…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by yyy123,

התחדשתי במפרט חדש הנה: מעבד: i5 4460 3.4ghz לוח אם: של אסרוק h91 זיכרון פנימי: 8GB DDR3 כרטיס מסך: geforce gtx 750 ti 2gb מסך חדש למחשב 22 אינץ' של led אני חושב. ספק כוח מקורי של 550 וואט. עכבר+מקלדת חדשים. סה''כ הכל 3000 שקל. מה אומרים? מחשב פגז? יום שישי אני מקבל אותו.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים