עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ran1809,

מה אתם אומרים על העניין הזה..כדאי לחבר לו אנטנה ולהשתמש איתו כ GPS הוא יפעל טוב ומהר כ GPS כמובן.!?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Ev,

היי, בניתי את המחשב שלי לפני כחמש שנים, עם המפרט הבא: מעבד: I7-2600K לוח אם: DP67BG של אינטל זכרון: DDR3 2X2G של GSKULL כרטיס מסך: MSI Radeon R9 270X אני חושב לשדרג, בעיקר כי אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך ל-NVIDIA שיתן לי יכולת לעבוד עם קודים של למידה עמוקה. ההתלבטות היא בין לשדרג את כל המחשב למחשב חדש, או לחילופין להשאיר את המעבד, לוח האם ואולי הזכרון ולקנות רק כרטיס מסך חדש. מה דעתכם, ההבדל צפוי להיות משמעותי? (הרי מדובר על הפרש מחירים משמעותי בין שתי האפשרויות) כי ממה שראיתי, לא נראה שיש הבדל משמעותי בין הI7-2600 שלי למעבדים החדישים בשוק. תודה לעונים

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Nurit Ayelet Zur,

אני צריכה יעוץ בקשר למחשב נייד לעבודות באופיס ובאינטרנט תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Michael Rositsan,

אהלן, אני כבר כמה שנים ממש טובות סוחב עם amd phenom x3 השדרוג היחידי שנעשה מאז הקניה הוא של כרטיס מסך gtx650 ולא מעבר. השבוע החלטתי שעברו מספיק שנים והגיע הזמן להיפרד ולכן רכשתי : I5 6500 2*8 corsair ddr4 vengeance led 3000mhz WD ssd green 240gb (צפי להוספה של עוד 2 כחולים). עכשיו מרוב הבלאגן שיש בלוחות אם כבר נכנסתי לבלבול ואשמח אם תמליצו לי על לוח אם עד 750₪ (לא חייב להגיע ל 750₪ רק אם זה באמת שווה את זה). לא מחפש אוברקלוקינג וכל השטויות האלה...סהכ לוח שנותן תאימות מקסימלית למערכת ואמין למשך 5 שנים לפחות) חשוב שכן יהיה לפחות עם *2 pcie. תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  5. שלום לכם, עד שהופיעו הפירסומים על הבעיות של המעבדים הגראפים של nVidia תיכננתי לקנות את המחשב הנייד Dell XPS m1330, עם כרטיס המסך NVIDIA GeForceTM Go 8400M GS המחשב ממש מצא חן בעיני ועמד בכל הדרישות שלי, אבל עכשיו לאור הפירסומים ולא מעט סרטים ב-YouTube שמתעדים את הבעיות שיש עם הכרטיס אני כבר ממש לא בטוח אם אני רוצה להכניס את הראש שלי לכל הסיפור הזה, למרות שיש אחריות לשלוש שנים(עם המזל שלי יום אחרי שנגמרת האחריות ימות לי הכרטיס ). קודם כל מה דעתכם על הנושא? האם כבר ידוע, שהבעיה הינה בכל הכרטיסים או בסידרת ייצור ספציפית? אם יש כאן אנשים שיש ברשותם את המחשב עם כרטיס המסך הנ"ל אשמח אם יוכלו לחוות דעה בנושא, או אם הם ניתקלו בתקלות מהסוג ובכלל מה דעתם על המחשב. חוץ מזה ר…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. היי חברה,Lenovo Ideapad Y700 VS Asus ZEN BOOK UX410UQשני מחשבים בקטגוריות מאד שונות. השוואה בהחלט מוזרה. אבל המחיר דומה והמפרט גם כן דומה (יחסית). בקצרה: Lenovo Ideapad Y700 15 80NV00QCIV - 4830 - מסך 15.6 , מעבד i7-6700HQ , זיכרון 16GB , דיסק 512 SSD, כ.מסך GeForce GTX 960M 4GB.Asus ZenBook UX410UQ-GV022T - 4625 - מסך 14" , מעבד i7-7500UU , זיכרון 16GB , דיסק 512SSD, כ.מסך GeForce 940MX.ההבדל בגודל המסך משמעותי אך פחות קריטי בשבילי. אני רוצה לקנות מחשב חזק לתכנות ועיצוב גרפי (בעיקר photoshop וpremieree) שיוכל להחזיק מעל 4 שנים. אני משתמש במחשב בצורה די אינטנסיבית. הY700 בהחלט עונה על הצרכים, אבל אז מצאתי את הZenbook הזה, והמפרט שלנו ממש טוב, רק שהמשקל משמעותית יותר קל (2…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום, הרכבתי מפרט כמעט סופי שהולך להירכש עוד שבוע בערך אך כרגע יש לי התלבטויות אחרונות לגבי כמה חלקים. אך קודם, השאלון. <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD- BLUERAY. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: DIABLO 3, MASS EFFECT 3 בהגדרות המקסימליות. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…

8. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כמו COD וכדומה, צפיה בסרטים, מוזיקה * גודל המסך? 14 * משקל רצוי? לא קריטי אבל מעדיף קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 ג'יגה וחובה שיהיה 7200 RPM * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? קיבלתי העדפות על לנובו ודל. מעדיף איכות בנייה טובה לא משנה חברה מעדיף מסך מט אם אפשר, אבל לא חובה בסה"כ התקציב גמיש אבל לא יותר מ-6500 ש"ח תודה רבה וערב טוב

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by ravenclock,

שלום רב ברשותי מחשב חדש דנדש של לנובו. וכאשר אני עובד עליו יש ממנו רעש קליקים/נקישות המגיעות מצידו השמאלי התחתון. הנקישות הן לא של המאוורר ומגיעות לסירוגין ללא שום אזהרה. הנקישות מופיעות גם בעומס וגם כשהמחשב idle על מנת להמחיש העלתי קובץ עם הנקישות : http://upload-il.net/he/31BF00A4F4 ניתן לשמוע אותן ב4, 10 שניות, 15 שניות, 25 שניות כמובן שהחל ממחר אני כבר אתקשר לחנות בנוגע למימוש האחריות אך הייתי רוצה לדעת מה זה יכול להיות שאהיה מוכן למחר, בדקתי את פעילות הכונן הקשיך והוא תקין תודה!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום לכל המגיבים תקציב לבנית מחשב 3.5K לנצל את התקציב עד הסוף לא ניתן לחרוג חשבתי לבנות מחשב כזה למשחקים כגון BATTLEFIELD4 וחדשים אחרים ברמה גרפית גבוהה אין צורך בציוד היקפי למעט אכבר חדש אין כרגע עדיפות לדגם שקט לא כל כך חשוב רמה 5 לא מתוכנן אוברקלוק אין צורך בהרכבה ויש מערכת הפעלה ווינדוס 7 64 BIT ULTIMATE קניה תהיה באיזור אילת כך ניתן לנצל את מלוא התקציב קניה תבוצעה בסוף שבוע או תחילת שבוע הבאה חשוב שיהיה SATA 3 +AMD FX 8370 EIGHT CORE 4.3 AM3 arctic freezer Xtreme REV2 +GIgabyte 990XA-UD3 AM3 G/SKILL RIPJAWS-X 2*8 GB DDr3 1600 PC3 CL9-9-9-24 SAPPHIRE RADEON R9 280 DUAL X BOOST WESTERN CAVIAR BLACK WD1003FZEX 1TB SATA3 TRANSEND SSD…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by bjnhv,

דחוף דחוף!!!! ראיתי למכירה ממישהו את המחשב הזה ב 4500 ש"ח המפרט: cpu: p8400 2.26 4 ram מסך 17 וכרטיס 9600GT יש גם כונן בלו ריי! קישור למפרט המלא: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/d...roduct=3826586 שימוש-גיימר+לימודים וסרטים אני סטודנט שנה הבאה אז אולי זה גדול מדי לקחת לכל מקום?.. תודה לעונים אני חייב תשובות!!! המחשב באריזה המקורית עדיין לא נפתח!

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. 1. תקציב מקסימלי 8000 ש"ח ללא ציוד היקפי (מקלדת, עכבר, מסך ורמקולים ימוחזרו ממחשב קודם) 2. שימושים עיקריים: גלישה, פיתוח תוכנה תחת ווינדוס ולינוקס במקביל (VMWARE או virtualbox), מדי פעם המרת סרטים מ-MPEG2 ל-MPEG4 (מעביר ספריית VHS ענקית לקבצים בהדרגה), המרות DV ל-MPEG4 ממצלמה ביתית, תוכנות יעודיות לאלקטרוניקה - altera, xilinx, וכו' השימוש במשחקים משני לחלוטין אם כי הייתי רוצה כן תמיכה מסויימת תוך התחשבות במגבלות שאזכיר בהמשך. 3. לא דרוש ציוד היקפי 4. פריטים לא נחוצים: מקלדת, עכבר, מסך ורמקולים. 6. השקט במפרט די קריטי (דרוג 9 עד 10) אבל אני לא רוצה קרור מים או כל קרור לא קונוונציונלי אחר - רק מאווררים גדולים ושקטים , וקרור פסיבי היכן שניתן. 7. מתוכנן אוברקלוק קל עד בינוני …

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by choochee,

יש לי מחשב די ישן, בן אני חושב משהו כמו 6-7. בזמנו הוא עלה הרבה - המפרט כולל xeon e3 ו-32 GB ראם. נתתי אותו לפני כשנתיים לילדה בעיקר למשחקים, הבעיה שרמת המשחקים שהיא אוהבת עלתה והמחשב קצת מג'עג'ע בהם, כנראה כי יש בו כרטיס מסך ישן למדי ולא של גיימינג. השאלה שלי היא אם יש טעם לקנות כרטיס מסך סביר יותר GTX כלשהו מהסדרות המוקדמות יותר, ואז יהיה אפשר להשתמש בו בתור סוג של מחשב גיימינג? או שחבל לטרוח? מה דעת המומחים?

14. Started by ShuBy,

שלום חברה אני מחפש לקנות מחשב נייד בעיקר לראיית סרטים ומשחקים, ככה שאני מחפש נפח של 1TB 15.3 או 17.1 מעדיף full hd מסך מט וכמובן שיהיה מעבד וכרטיס מסך חזק למשחקים כגון BF4,BL2 וכדומה בקשה מיוחדת : מקלדת מוארת אבל לא חייב אם אין משהו מיוחד. תודה לכולם.

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי?4700 כולל מסך (קונה באילת ) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך כל עוד לא יפגע בביצועים עכשיו/בעתיד ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ,תכני HD, עריכה גרפית תוכנות ADOBE, אולי תלת מימד כמו MAYA, קצת תכנות בעתיד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים כבדים וגם ברשת -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WATCH DOGS 2,GTA V,BT5,FAR CRY 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).צריך לקנו…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. * מטרות המחשב: אינטרנט ואופיס, סרטים (נדרשת יציאת HDMI) ומוזיקה. * גודל המסך: 14'-15' * משקל רצוי: עד 3 ק"ג פחות או יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא. רוב הזמן המחשב יהיה מחובר לחשמל * בלוטות: רצוי ביותר * גודל מינימלי של כונן קשיח: 160GB * צורב DVD: חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית: חובה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא יש לי אפשרות לרכוש בדיוטי פרי אם צריך. תודה רבה!

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום חברים, אשמח לעזרה בבניית מפרט לאחי הסטודנט עם דגש על גיימינג, תכנות ויחס עלות/תועלת מקסימלי. תודה רבה ושבוע טוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם התועלת מצדיקה את זה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד: eclipse, visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 Fallout 4, Batt…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by dvirb,

אהלן חבר'ה אחרי 9 שנים עם המחשב הנוכחי ( P4 , 512RAM, 5200FX) הגיע הזמן להשתדרג.... אני רוצה מפרט בעיקר למשחקים, אבל שיכול גם להריץ תוכנות לעריכת תמונות( photoshop, lightroom וכו') בקלות ושלא יתקע לי(לא מאמין שזה יקרה עם מחשב בסכום הזה אבל בכל זאת...) חשוב לציין שהמחשב הזה יצטרך להחזיק כמה שנים טובות בלי שידרוג ושינוי בכלל. אין צורך בדיסק קשיח מעל 500GB, כנראה שאני לא אבצע OC , השקט כן חשוב כי המחשב נמצא בחדר אבל אם זה יבוא על חשבון משהו אחר יותר חשוב השקט בעדיפות שניה, אין צורך בציוד היקפי(אם זה משנה יש לי מסך רחב 20" של סמסונג),יש לי מערכת 5.1 אבל לפני מה שאני יודע לרוב לוחות האם היום יש תמיכה build in ככה זה כנראה גם לא כל כך משנה. שוב המחשב בעיקר למטרות משחקים ותכונות…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by asaf999,

מעוניין לקבל מפרט למחשב (עם מחיר) המיועד למשחקים עם הרכיבים הכי טובים שקיימים בשוק כולל הכרטיס מסך הכי טוב, המעבד הכי טוב.... ע"ס 20,000 ש"ח תודה (לא מחשבי AMD). אשמח גם לקבל ביקורת על המחשב: DELL XPS 600 חשבתי על הכרטיס מסך הזה: ATI FireGL V7100 256MB 256-bit GDDR3 PCI-Express x16 Video Card

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. http://usa.asus.com/Notebooks/Gaming_Powerhouse/G73Jh/#specifications מעבד i7-720QM כרטיס מסך רדאון 5870 8 GB RAM 500 + 500 מערך RAID דואל SATA כונן בלוריי מסך 17" full hd המחשב בן 3 (שנים), הסוללה כבר די גמורה, אבל חוץ מזה עובד והכל תקין. כמה אני יכול לקבל עליו היום ביד 2?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום רב, אני צריך מחשב חדש (שלי כבר בן 9 בערך והוא פשוט נהיה איטי מאוד) ועקב תקציב דל (וחוסר זמן) ניתן לומר שהמחשב אינו מיועד למשחקים מכל סוג שהוא. כבר תקופה שאני מסתכל בפורום על מפרטים דלי תקציב למחשבים "משרדיים" ואני מוכרח להודות שאני דיי מתבאס להוציא 1500-2000 שח על מחשב דיי חלש, סביר להניח ללא יכולות שידרוג עתידיות, שככל הנראה גם לא יחזיק יותר משנתיים שלוש. בחיפושיי אחר מכשיר קודי נתקלתי במיני pc, הזול יחסית, הנ"ל Tronsmart Ara X5 Plus קצת יותר על המפרט אשמח לשמוע האם לדעתכם אכן ניתן להשתמש בו כמחשב בייתי לכל דבר (מלבד משחקים מכל סוג שהוא כמובן), שזה אומר בעצם: גלישה מהירה באינטרנט (כולל הרבה טאבים פתוחים במקביל) צפייה בתכנים …

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Yaron Corlione,

-מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ¤2150 -קירור למעבד Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler ¤250 -לוח אם ASUS P5W DH Deluxe ASUS P5W DH Deluxe ¤1690 -זכרונות G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 ¤1580 -כרטיס מסך XFX GeForce 7600GT 256MB DDR3 XXX Edition ¤1545 -ספק כוח ENERMAX LIBERTY 400W ¤500 -דיסק קשיח MAXTOR 80GB 7200RPM 8MB ¤330 סה"כ ¤7,965.00 אחרי Bundle של הלוח ושל המעבד. מעבד לוח זכרונות ודיסק קשיח אני לא מתכוון להחליף. מה אתם אומרים על הספק, יחזיק את המפרט הנ"ל ? מה עם הכרטיס מסך ? יש טובים ממנו במחיר נמוך יותר ? של nVidia כמובן. המחשב הוא בעיקר לאוברקלוק, משחקים, מוזיקה ואינטרנט כמובן. כל הערה, תענה, ביקורת תתקבל ב…

• 38 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אז ככה, חקרתי לא מעט על LENOVO Y50 ומסתבר שזה מחשב סבבה אבל ברמת גימור די נמוכה (פלסטיקה, חם\רועש, מסך לא הכי איכותי). לעומת זאת אני רואה ביוטיוב כל מיני REVIEWS שהם למעשה צילום של משחק כגון CRYSIS ונראה שהמחשב אוכל את זה בלי מלח. גם רוב חוות הדעת באמאזון חיוביות. נוסף על כך יש למחשב 16GB RAM, מה שמאוד מאוד קורץ לי כי אני בדר"כ מבטל את ה PAGING FILE בווינדוס כדי למנוע SWAPPING, דבר שממש מגביר את הביצועים (אך דורש כמות RAM לא קטנה). LAST BUT NOT LEAST, צלצלתי לאחת החנויות אשר משווקות את המחשב הזה, ממש רציתי להזמין, אבל לא יכלו לענות לי על שאלה פשוטה: האם המסך הוא ANTI-GLARE!! המוכר אמר שהוא לא יודע, ושיש את הפרטים באתר. מה שיותרררר מצחיק זה שב ZAP ובאתר לנובו יש מפרט X, בז…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by shronxx,

חיכיתי עד שהקונרו יצא לקנות מחשב אני צריך מפרט חזק שיכלול את ה Conroe 6600 ללא ספק וללא כונן דיסקטים וצורב כלומר מארז עם כל תכולתו שיהיה בו קרור נחמד ואם אפשר אז CS או SLI וזכרונות DDR2 800MHZ ....תודה מראש....

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by crik,

היי, מה דעתכם על המפרט הבא למשחקים כמו לדוגמא BF4. [TABLE] [TR] [TD]קטגוריות[/TD] [TD]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪1027[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪124[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Gigabyte GA-B85-HD3 for 1150[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים