עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by omershiloh,

אשמח לחוות דעת למחשב..... מפרט המחשב: גודל מסך (כולל מצלמה מובנית): in High Definition (1366X768) WLED 15.6 מעבד Intel Core i3-2310M (2.10GHz, 3MB cache, Dual Core) זיכרון: MB (1x4096) 1333MHz DDR3 Dual Channel4096 נפח איחסון: GB Serial ATA (5400RPM)750 כניסות ויציאות HDMI, 2.0 USB, USB 3.0, USB/eSATA, Video VGA, RJ-45, ,מיקרופון AUDIO, תקשורת Europe Dell Wireless 1702 802.11b/g/n + Bluetooth v3.0+HS Card משקל: כ- 2.65 ק"ג צבע: אדום / כחול / שחור כרטיס מסך גרפי Intel HD Graphics כונן: X DVD+/-RW Drive8 קורא כרטיסי זיכרון: -in-1 Media Card Reader8 מקלדת Internal Hebrew Qwerty Keyboard סוללה Primary 6-cell 48W/HR LI-ION מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium (64 BIT) - (Eng,…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. מה דעתכם על המפרט הבא לגיימינג? התקציב מעט גמיש. שימו לב שהכרטיס מסך כבר בשימוש אצלי במחשב הנוכחי ובשלב הזה אני לא בטוח שאני רוצה לשדרג אבל חשוב לי שהמפרט יאפשר שדרוג לכרטיס מסך מתקדם יותר בעתיד (שנה +-) ואיך הכונן SSD? לא מכיר את החברה הזאת אבל הבחור בTMS המליץ עליו. קטגוריה מוצרים כמות מחיר מעבדים Intel Core i5 9400F / 1151 Tray 1 ₪ 815 קירור למעבדים Be Quiet! PURE ROCK BK008 SLIM 1 ₪ 119 …

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. 1. תקציב מקסימלי 8000 ש"ח ללא ציוד היקפי (מקלדת, עכבר, מסך ורמקולים ימוחזרו ממחשב קודם) 2. שימושים עיקריים: גלישה, פיתוח תוכנה תחת ווינדוס ולינוקס במקביל (VMWARE או virtualbox), מדי פעם המרת סרטים מ-MPEG2 ל-MPEG4 (מעביר ספריית VHS ענקית לקבצים בהדרגה), המרות DV ל-MPEG4 ממצלמה ביתית, תוכנות יעודיות לאלקטרוניקה - altera, xilinx, וכו' השימוש במשחקים משני לחלוטין אם כי הייתי רוצה כן תמיכה מסויימת תוך התחשבות במגבלות שאזכיר בהמשך. 3. לא דרוש ציוד היקפי 4. פריטים לא נחוצים: מקלדת, עכבר, מסך ורמקולים. 6. השקט במפרט די קריטי (דרוג 9 עד 10) אבל אני לא רוצה קרור מים או כל קרור לא קונוונציונלי אחר - רק מאווררים גדולים ושקטים , וקרור פסיבי היכן שניתן. 7. מתוכנן אוברקלוק קל עד בינוני …

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Nirurshon,

החלטתי לקנות XPS 15. עכשיו יש לי התלבטות בנוגע לקנייה. בארץ הכי זול זה באילת : http://ksp.co.il/?uin=21448 בAMAZON או בחו"ל זה יוצא כמעט אותו דבר, בסביבות ה2000$. עכשיו רציתי לשאול כמה זה בטוח לקנות בEBAY ? וכמה צריך להוסיף מכס ? http://www.ebay.com/itm/DELL-XPS-15-...item56728cfce6 http://www.ebay.com/itm/DELL-XPS-15-...item234cfbf0ea http://www.ebay.com/itm/DELL-XPS-15-...item51cd64debb

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by SOLIDUS SNAKE,

שלום לכולם, דרוש לי לחבר, מחשב למשחקים כמה שיותר חזק אך במארז כמה שיותר קטן (עדיף בתצורה של Micro-ATX) עם כרטיס מסך PCIe מלא. להלן מענה על השאלות הסטאנדרטיות: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט מאוד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים ביותר BF3 ודומיו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by XLtion,

שלום לכולם אני ביום ראשון משדרג את המחשב שלי ואני צריך לקנות: לוח אם, מעבד, כרטיס מסך, מארז עכשיו בעיקרון יש לי שני מפרטים שאני די מבולבל מה לקנות אני צריך שהמחשב שלי יריץ לי Battlefield 3 כמו שצריך ועל FPS טוב עכשיו אם אתם רואים שיש משהו שלא טוב אם אתם יכולים להביא לי מפרט חדש התקציב שלי הוא 4500 ש"ח חריגה 4700 ש"ח אז הנה המפרט הראשון שהוא בנוי על CrossFire של שני כרטיסי מסך של: Gigabyte HD 6850 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - OC המפרט: לוח אם: Gigabyte Z68X-UD3H-B3 מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כרטיסי מסך: Gigabyte HD 6850 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - OC X2 CrossFire מארז: Lancool Midi Tower PC-K62R1 Dragonlord Red ספק כוח: 700W FSP700-80TBN , 12…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי לשימוש משרדי בעיקר אבל מעוניין שיהיו גם יכולות יותר חזקות כולל תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום חברים, אשמח לעזרה בבניית מפרט לאחי הסטודנט עם דגש על גיימינג, תכנות ויחס עלות/תועלת מקסימלי. תודה רבה ושבוע טוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם התועלת מצדיקה את זה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד: eclipse, visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 Fallout 4, Batt…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. הציעו לי את ה-DFI ad 75 333 Mhz עם מעבד AMD 2000 XP שילוב מוצלח? הבנתי שזה בא עם מאוורר. יש צורך במערכת צינון נוספת? סך הכל קיבלתי מיפרט שאני מרוצה ממנו, והבעיה היחידה שלי היא לוח האם. זה יתר המפרט: GeForce MX 440 64 MB (לא צריך משהו טוב יותר) זיכרון 256 ddr דיסק קשיח: Maxtor 40Gb 7200 ppm מסך של LG (הוא משתווה בכלל לCTX?) DVD, עכבר, מקלדת פשוטים. המחיר: 4,589. שווה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by OCz,

Intel Pentium 4 1.8A 400Mhz Fsb 512Kb L2 Cache Epox 4Gea+ Ge Mobo, S.ata, Round Cables, Usb2.0 Winbond 512MB PC3200 CAS2.5 BH-5 Memory Chips Western-Digital 80GB 7200 ATA100 8MB Cache ATI Radeon 9500Pro 128Mb DDR-Sdram + Dvi + Tv/Out Msi X52 Cd-Rom Drive {Oem} Panasonic 1.44 Floppy Drive {Oem} Enermax FS710BB + Enermax 350Watt Power Supply Mag 796FD 17" Wega Trintron 0.24, 1600X1200\75HZ Logitech Z540 4Stallite+SubWoofer Total Of 40W Rms BTC M860 WHEEL OPTI PS2 replacable panel BTC 8190 SMART OFFICE HEBREW PS2 מה אתם אומרים על המפרט?, למרות שאני משתמש הכי חדש כאן יש לי כבר ידע ב-OC, לגבי הלוח אם, אני לא צריך את המאיץ הגרפי המשולב אבל אין בארץ עדיין את הדגם בלי המאיץ הזה,…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by The Dom,

אהלן, אני זקוק להמלצה למפרט מחשב לעריכת מוזיקה ) קיובייס (. כרטיס קול ומעבד כבר יש i7. מחשב הוא לאולפן ביתי מתחיל וחשוב שיהיה גם כרטיס מסך שיוכל משחקים עכשווים גם אם בצורה בינונית. התקציב עד 4000. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. מטרה: אני צריך מחשב שהווינדוס יעבוד מהר גם עם תוכנות פתוחות, ושיהיה גם טוב למשחקים. (יש לי E6300 עם 7600GS ו 1GB זיכרון וזה מספיק לי למשחקים [COD4 וכו']..המחשב הזה ילך למשפחה, והחדש ילך לי.) תקציב: 2,000 ש''ח המפרט יכלול: מעבד, לוח אם, זכרון, כרטיס מסך, הארדיסק, מארז, ספק כוח. זהו. דברים שאני יכול להתפשר: -זיכרון - 1GB יספיק (אני אקח סטיק של 512 מהמחשב הקיים. המשפחה תוכל להסתפק ב-רק 512 למחשב עם אינטרנט) -הארדיסק - גם 80GB יספיק (אני מעביר את ה 160GB מהמחשב הקיים. ומה שאקנה עכשיו זה למשפחה. הם לא צריכים יותר.) חנויות? אני מכיר רק את KSP בראשון לציון אבל אפשר ללכת על חנויות אחרות. תודה רבה!

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. היי. אני מעוניין לרכוש מפרט מלא - מחשב, מסך, רמקולים וכו', שישמש כמחשב משני לאינטרנט וסרטים בלבד (לא משחקים). מה המפרט הכי אמין (עם אחריות ל-3 שנים, אם אפשר) והכי זול שאפשר לארגן, ואיפה כדאי לקנות (לא ב-KSP/Ivory וכו' אני מניח...). גם איזה מסך כדאי לקחת - 23 של samsung (יש אחד בטרד המציאות ב-800 ש"ח), או כבר להשקיע ב-dell 23 - אני מבין שההבדל היחידי הוא זווית הצפייה? תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by EliaYek,

שלום , אני מתלבט איזה מחשב לקנות לנובו ( אני יקנה עם אחריות מורחבת ל3 שנים בתוספת של 250 שקל ) [h=1]Flex 2 (14 inch) 5943-6114[/h] http://ksp.co.il/?uin=25084 דל [h=1]Vostro 5470 V5470-5048[/h] http://ksp.co.il/?uin=25546 או שבגלל מחיר עדיף לקנות את הDELL ללא מערכת הפעלה? ( http://ksp.co.il/?uin=23518 ) איזה מחשב נותן את התמורה הכי טובה לכסף? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. בוקר טוב לכולם, אני בחיפושים אחר מחשב נייד. במהלך שיטוטי באינטרנט, נתקלתי במחשב הנ"ל במחיר מפתיע (5K). טלפון לחנות העלה את הפרטים הבאים: המחשב מורכב מחלקים מצויינים, המיוצרים ע"י החברות הטובות בעולם. להלן הפירוט (מופיע גם בלינק): מעבד: Intel® Pentium®M 1.6GHz (Dothan 2MB cache, 400MHz FSB) משקל: רק 2.5 ק"ג כולל סוללה. מסך: 14" TFT XGA זיכרון: 512MB DDR 333MHz דיסק קשיח: 80GB Samsung 5400 RPM 8MB כונן: DVD/CD-RW Combo כרטיס רשת: Intel 802.11b mini pci אופציה: אלחוטי סוללה: Li-Ion 6 Cell (avrg 5 hours run life) לוח אם: CHIPSET Intel 855 GME & ICH4 זיכרון RAM מקסימלי: 2X SODIMM - up to 1GB Memory כרטיס מסך: Embedded 855 GM+internal Gfx כרטיס קול: Built-i…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום אני חדש בפורום הזה ואני בדיוק קונה מחשב חדש ואני לא כל כך יודע מה יהיה הכי טוב... אז כמו שה TITLE של הנושא אומר אני זקוק לפירוט למחש חדש למשחקים אם תקציב של בין 5000 ל6000+ תודה לעוזרים מראש

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by mega1234,

קניתי בתאילנד לפטופ עם המעבד הנ"ל ואני לא מצליח להבין אם זה מעבד ואלידי או לא - הוא לא מופיע באתר של אינטל אבל כן מופיע בוויקי : http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Intel_Core_2_microprocessors#Core_2_Duo_2 CPUZ מזהה אותו בצורה מאוד מוזרה ואני מעלה תמונה תודה על העזרה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. כרגע יש בו 256 MB . איפה מומלץ לקנות באיזור באר שבע?

19. שלום לכולם! המכונה העתיקה שלי מאותתת לי בטירוף על כך שהיא עומדת לסיים את חייה ואני מנסה למצוא תחליף לא יקר במיוחד שיעמוד בצרכי הגיימינג הדי חביבים שלי - אני לא דורש איכות גרפית גבוהה מדי, לא מודד FPS ושאר ירקות מהסוג. אני כן רוצה לשחק משחקים ברמה סבירה ולא להרגיש בשנת 2001... חשוב לי לומר - אין לי צורך בציוד הקפי כלל וגם כוננים קשיחים ישנם בנמצא. אם יהיה מבצע SSD מטורף שיהיה שווה את זה - אבדוק את הנושא, אבל בהחלט שלא הכרחי. מעבר לזה - מה שבא ברוך הבא. אעזר, ברשותכם, ברשימת השאלות שפורסם בדיון הנעוץ בראש הפורום. הנושא מעט דחוף לי משום שהעבודה עם המחשב הנוכחי הופכת אט אט לבלתי אפשרית ואני חושש מקריסה סופית וחד משמעית... אז תודה על העזרה …

20. Started by kasjghdkashbd,

שלום, אפשר בבקשה לדעת מה אתם חושבים על המפרט הזה (הצעות לייעול יתקבלו בברכה): המחשב מיועד לגיימינג ואני קונה אותה באילת(ksp/ivory) ומרכיב בבית בשביל לחסוך כסף... i7 4790 Arctic Freezer i11 Gigabyte GTX970 ( הרגיל) Gigabyte GA-H97-D3H G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhzg Corsair Carbide 300R Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB ספק כח מודולארי SeaSonic G-650 650W Gold Modular G-Series אז ככה: אני לא כלכך מבין בספקים, ובכוננים קשיחים. אפשר אולי לקחת ספק אחר שיצא זול יותר ? הכונן קשיח הזה סבבה ? יש איזה משהו שאולי לא עשיתי טוב? (הבנתי שגם אני לא צריך לקנות משחה טרמית כי הקירור מגיע עם זה?) (יש לי SSD במחשב הישן שאני מעביר אותו...) עריכה: חשבתי אולי לשנמך לספק הזה http:…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by gabbay,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1900X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויות -גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב ש…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. זה המיפרט הנוכחי שלי, אשר נקנה כ-high-end בשנת 2007 [לפני 6 שנים]: מארז: NZXT Lexa Aluminum מעבד: Q6600 2.4 Ghz קירור למעבד: Thermalright Ultima 90I ספק כוח: Corsair 520W modular לוח אם: Gigabyte GA-P35C-DS3R (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, 2 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN) זכרון: Gskill 2GB [1x2] 800Mhz 5-5-5-15 כרטיס מסך: Palit 8800GT G92 Sonic 512MB DDR3 הארדדיסק: WD 16MB SATA2 1TB אז ככה, לגבי התקציב אמנם אין הגבלה אך זו לא סיבה לדחוף לי מיפרט חדש לגמרי, אחרת כבר הייתי הולך על זה. אני מחפש את השדרוג הקליל ביותר שיקפיץ הביצועים בצורה הטובה ביותר. כרגע אני מתכוון לקחת את המחשב למעבדה בשביל ניקיון יסודי + פירמוט והתקנת המערכות הנדרשות, על הדרך אם יש למשל כרט…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by yehuda250,

רוצה לבנות מחשב אחד שאיתו אוכל לעשות הכל ובמקביל. לשחק בהגדרות גבוהות במסך אחד ובשני להפעיל סרט באיכות גבוהה תוך הפעלה של מערכת סאונד איכותית. איך הייתם בונים מחשב כזה? האתגרים שאני רואה הם 1. הרצת תוכן ברמה גבוהה. 2. ריבוי משימות במקביל. עם משמעות לגבי יכולות עיבוד וקישוריות. 3. התייחסות ספציפית לסאונד.

24. שלום לכם. יש לי משימה כמעט בלתי אפשרית למצוא מחשב נייד טוב למשחקים אך קל משקל סביבות ה 2-2.5 ק"ג וכן גודל מסך 13 או 14 אינצ'. עד כה נמצאו שלל ניידים מתאימים אך עם כרטיסי מסך של 105M 9300M וכו אשר חלשים מידי. כמו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=743229 או להיפך ניידים עם כרטיסים חזקים יותר כמו ATI 4650 אך בעלי משקל כבד ומסך 16+ כמו: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv61340ej לכן אני כיוונתי לסגנון ה- 130M . העיקר שהיה מCLASS2 השוואה: http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-130M.13789.0.html עד כה לא מצאתי אחרי דפדוף בעשרות אתרים במשך מספר ימים מחשב נייד מתאים. האם למישהו יש הצעה/פתרון? תקציב לא יותר מ5-5.5K תודה מראש לכולם!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. רציתי להתיעץ איתכם בקשר למשהו דחוף. הזמנתי מחשב חדש לפני כמה ימים: AMD 3700 SAN DIAGO ASUS A8N-E LEADTEK 7800GT KINGSTON 512X2 WD 160GB SATA 2 המחשב מיועד אך ורק למשחקים ולאינטרנט בלי שום יישומים כבדים. כל הזמן הזה התלבטתי בין ה3700 ל3800 כפול הליבה,בסוף החלטתי על ה3700 כי כפולי הליבה כרגע לא נותנים שום תוספת במשחקים וההבדל בין המעבדים הוא בערך 600 שקל לטובת ה3800 כפול הליבה.הרכיבו לי לבינתיים את המחשב ואני רק צריך לבוא לקחת אותו.הבעיה היא שאני לא שלם עם ה3700 ואני מפחד שעוד חצי שנה שנה הוא לא יספיק לי למשחקים בגלל שכפולי הליבה יכנסו עד אז חזק למשחקים. מה אתה מציעים לי? להשאר עם ה3700?אם כן לכמה זמן הוא יחזיק לי עם שאר המפרט? או להחליף ל3800 כפול ליבה? המחשב עכשיו מורכב …

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים