עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מתכננים רכישה של מחשב גיימינג? הגעתם למקום הנכון. במדריך זה נעשה לכם סדר ונראה איך ניתן לקבל את התמורה הגבוהה ביותר עבור הכסף שלכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%97%d7%a4%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%90%d7%9c-%d7%aa%d7%9c%d7%9b%d7%95-%d7%9c%d7%90%d7%99%d7%91%d7%95%d7%93-%d7%9e%d7%93/

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. אני מתכנן לקנות מחשב בחודש הקרוב ורציתי לדעת אם שווה לחכות למעבדים החדשים של AMD ואז תיהיה ירידת מחירים על הAthlon64/ אז צפוייה כזאת ירידה? ובאיזה רבעון יצאו המעבדים החדשים?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by nxnx21,

היי אני מחפשת לקנות מחשב נייח לעבודה עם תוכנות גרפיות כמו : Maya \ Zbrush וכו , לא מיועד לגיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך אם אפשר לחסוך ולקבל אותה תמורה כן, אם הכוונה להתפשר אז לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Maya , Zbrush , tvPaint ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין צורך בגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by elyosef,

ערב טוב ושלום לכולם אני די חדש כאן כך שאני מעריך ששמעתם את ההערה כמה פעמים אבל: לגבי מפרטים של מחשבים משרדיים: אני לא רואה את הצורך ב DVD , צורב , כרטיס קול ,מודם ודיסק קשיח גדול למחשב משרדי כולנו מכירים את מחשבי המשרד שכל היעוד שלהם הוא אופיס , דוא"ל וקצת אינטרנט בשביל זה לא צריך את כל המפרט הנ"ל . בד"כ האפליקציות האירגוניות נמצאות על שרתים חזקים ולא על מחשבים מקומיים , מה שמוביל לזה שמחשב משרדי כן צריך ובגדול הוא כרטיס רשת איכותי ומהיר , אני לא לגמרי מכיר , יכול להיות שיש לוחות עם כרטיסי רשת מעולים O.B אבל אם לא אז זה לדעתי דבר שצריך להשתנות במפרט עוד דבר אחד - אצלי בארגון לרב משתמשי הקצה אין כונני תקליטורים ו כונני דיסקטים וזאת ע"מ למנוע זליגה של מידע מהארגון החוצה ו/א…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by dan1123,

שלום לכולם - אני חדש פה.. אני מחפש מחשב להפקת מוסיקה לחבר, התקציב עד 5000 שקל. הוא עובד בCubase 5.5.3.. ואין לנו מושג מה צריך להיות חזק במחשב ( אני מניח שהמעבד והזיכרון ). בנוסף, הוא צריך כרטיס מסך עם יציאת HDMI שיחזיק טלויזיה 37 אינץ'. ( חשוב שתיהיה יציאת HDMI בגלל שלטלויזיה אין יציאת DVI ) וכמובן HDD 2 TB.. לא משנה של איזה חברה, אבל שמעתי שWD מוציאה הארד דיסקים טובים. אשמח לקבל מפרט כזה. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום. השאלה היא לגבי Toshiba L50-B-1MC. יש לו 2 כרטיסי מסך אחד של אינטל, ואחד Radeon™ R7 M260 2GB. ב-Bsplayer, כשרואים סרט על מסך מלא, יש המון קרטועים. זה לא קורה בתוכנה אחרת. יש דרך לוודא שכרטיס המסך הפעיל הוא אכן הRadeon ולא הIntel? אולי יש למישהו רעיון אחר למה זה קורה?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Nirurshon,

החלטתי לקנות XPS 15. עכשיו יש לי התלבטות בנוגע לקנייה. בארץ הכי זול זה באילת : http://ksp.co.il/?uin=21448 בAMAZON או בחו"ל זה יוצא כמעט אותו דבר, בסביבות ה2000$. עכשיו רציתי לשאול כמה זה בטוח לקנות בEBAY ? וכמה צריך להוסיף מכס ? http://www.ebay.com/itm/DELL-XPS-15-...item56728cfce6 http://www.ebay.com/itm/DELL-XPS-15-...item234cfbf0ea http://www.ebay.com/itm/DELL-XPS-15-...item51cd64debb

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד מדגם HP pavilion xsrv DV4000. מיום קניית המחשב לאחר כל עבודה נורמטיבית לחלוטין, כדוגמת אינטרנט ואופיס הוא התחיל לקרוס, הפך לאיטי והווינדוס לא עלה (בדר"כ בעבודה בסדר גודל של שבוע-שבועיים לעיתים הוא החזיק מעמד חודש ועיתים נאלצתי לפרמט אותו גם פעמיים ושלוש בשבוע). החלטתי שהבעיה מההארד דיסק אבל אני לא בטוח. בינתיים ההארד המסוים הוחלף באחד תקין שכבר נבדק במחשב אחר ונעשה בו שימוש עדין. כמובן שאם הבעיה תחזור, הרי שהיא לא קיימתת בהארד דיסק. אבל בכל זאת אני מעוניין לדעת איך ניתן לזהות בבירור שהבעיה בנייד היא מההארד דיסק ?איזה סימנים מודיעים על כך ? מהניסיון שלכם עם ניידים הבנתי גם שבדר"כ ההארדיסק בהם מרבה להתקלקל ...,האם זה נכון? מה ניתן לעשות? תודה, …

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  9. עוד מעט מגיע אלי לפטופ n551jk עם חיבורי hdmi וmini display port. אני מתכנן לחבר אותו למסך hp 23xi שלו חיבור hdmi וdvi (וvga אבל לא משנה). יש לי בבית רק כבל dvi-dvi לצערי. האם כדאי לקנות כבל hdmi-hdmi או dvi-hdmi או ממיר לכבל שיש לי. זה משנה משהו (מבחינת איכות ומהירות תגובה) מאיפה כדאי לקנות? אני חיפאי.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 ללא מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה צפייה בסרטים ומשחקים בסיסיים כמו Hearthstone א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג אבל שיוכל להריץ משחקים בסיסיים ולא עתירי גרפיקה בצורה חלקה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Hearthstone -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by asaf999,

מעוניין לקבל מפרט למחשב (עם מחיר) המיועד למשחקים עם הרכיבים הכי טובים שקיימים בשוק כולל הכרטיס מסך הכי טוב, המעבד הכי טוב.... ע"ס 20,000 ש"ח תודה (לא מחשבי AMD). אשמח גם לקבל ביקורת על המחשב: DELL XPS 600 חשבתי על הכרטיס מסך הזה: ATI FireGL V7100 256MB 256-bit GDDR3 PCI-Express x16 Video Card

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. היי חבר'ה.. לפניי כמה ימים הלך לי הדיסק הקשיח אז כבר אמרתי - יאללה אולי הגיע הזמן לקנות מחשב חדש וזהו. השימושים שלי זה בעיקר להוריד סרטים - והרבה. אני לא גיימרית או משו ואני סתם רוצה שהמחשב שלי יעבוד מהר כי אני חסרת סבלנות... אז בקיצור יש לי כמה שאלות: 1. פי-סי או מאק? 2. האם לקנות עכשיו או לחכות שתצא מערכת הפםעלה חדשה? 3. מחשב שולחני או לאפ-טופ? וה-שאלה: מה המפרט המומלץ בינכם? (אני אומנם הולכת לשלם את זה אבל אין לי ממש הגבלה של תקציב - מה לעשות בשביל דברים טובים משלמים... ) תודה לעונים!

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by itay_izra,

* מטרות המחשב - משחקים סרטים לימודים אינטרנט , משחקים - gta v אני יודע שהתקציב יחסית נמוך אבל לפחות שיריץ על מדיום ופחות. * גודל המסך 14 אינצ * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080, * דרישות מיוחדות שיהיה יחסית קל ודק. * משקל רצוי?עד 2-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi usb3 * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 1tb או 256ssd * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?רצוי לפחות שנה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo אבל אני גמיש * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם מעבד i7 -u זיכרון לפחות 8 ראם. מחפש משהו טוב בתקציב של 4000-4500 ולא יות…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Eylam Bar-tal,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ועריכה גרפית דו ממדית בפוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ בשימוש תדיר, שימוש מזמדמן בסוני וגאס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Batman Arkham Knight, Dark souls, Game of Thrones, אבל בעיקר משחקים ישנים מלפני 2010 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 . -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by the_big,

שלום לדעתכם איזה חברה הכי מובילה בניידים לא קשר למחיר אלא אך ורק לאיכות ואמינות לדוגמא אם היה לכם אפשרות לקנות את אותו מחשב באותו מחיר מכמה חברות באיזה מהן הייתם בוחרים {איזה חברה היא המלכה של הניידים???}

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום, אני מתחיל ללמוד ארכיטקטורה, במהלך הלימודים אני עתיד להשתמש ברוויט, ריינו, אוטוקאד, אילוסטרייטור ועוד תוכנות 3D (במשך הלימודים עובדים בתוכנות גם בתלתמימד) המפרט המומלץ מהאוניברסיטה הוא מעבד i7 מינימום 8 ram ( מומלץ16) ורשימה של כרטיסים גרפיים שלא אומרים לי כלום. בנוסף סטודנטים רבים המליצו על נייד כיוון שעובדים הרבה בסטודיו ולא מהבית ובקבוצות וכו. יש לי הצעה לקנות לנובו יוגה 710 עם מעבד i7 7500u 2.7ghz x4, 8 ram, וכרטיס 940mx geforce חשבתי להתחיל איתו ולראות איך אני מסתדר איתו שנה ראשונה ואולי לשדרג למחשב אחר בקיץ לפי הצרכים שאבין השנה. אשמח לדעתכם על או להמלצה למפרט מתאים

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by rank,

יש לי היום ספק vx550w ומארז coolmaster cm 690 , יש לי 2 tb של wd וhd4870 אני רוצה לשדרג את המחשב . אני משתמש הרבה בפוטושופ משחק בכל המשחקים החדשים שיוצאים והדבר שאיטי על המערכת זה פתיחת קבצי ראר מפוצלים להרבה חלקים וזה לוקח 5 דקות לקובץ גדול. אני רוצה מחשב עם vertex 3 pro וsandy bridge , אני רוצה לדעת כמה יעלה לי מערכת עם לוח אם מתאים זכרונות מתאימים (שמעתי שיוצא sata 3 , אז מערכת שתתמוך בזה ,תודה

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. P4 2.8 800Mhz Hyper Threading Intel 865PE Chipset 256 DDR 400Mhz Geforce 5 FX5200 128mb Mag 17 CD-RW : LG 52x32x52 60GB 7200rpm 1.44 2 רמקולים + מגבר 3D מארז P4 USB מקדימה ומאחורה עכבר מקצועי עם גלילה + משטח מקלדת PS2 מקצועית כרטיס קול 128 ל-6 רמקולים אוקי , כל זה ב 3720 , ונראה לי שאוסיף עוד 256 RAM + אשנה את כרטיס המסך. האם קנייה זו משתלמת? המחשב מיועד למשחקים

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by מישה,

אני מתכנן לקנות שרת משהו בסגנון של Intel Dual Xeon 2 x 2.8 GHz 2 GB DDR RAM ( or 4 GB תלוי במחיר שנגיע אליו) HD 2 x 120 GB 7200/10000 RPM אני מחפש הצעת מחיר, זה דבר ראשון דבר שני חנות שאוכל לקנות ממנה. אני מחפש שרת קומפלקט, מלא כמובן מה שציינתי שיהיה בסיס בערך . .. ספקי האינטרנט בארץ ממש זוועה בנושא השרתים. אני שבועיים רדפית אחרי 012 ונציג עסקי אומר לי מה זה שרת והאם זה קשור לאינטרנט בכלל ! תודה, מישה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. היי, אני מחפש לקנות לפטופ בתקציב של כ4500 ש"ח . אני בעיקר מתלבט בין השלושה האלה: אחד של טושיבה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKL655113 שני של DELL INSPIRE 5010 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10937 שלישי THINKPAD Edge 15 של לנובו: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11130 חשוב לי בעיקר: - איכות בנייה וחומרים - מקלדת נוחה - מסך איכותי - כרטיס מסך טוב שיצליח להריץ משחקים חדשים בהגדרות סבירות (סביר =הגדרות MED). תודה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי לשימוש משרדי בעיקר אבל מעוניין שיהיו גם יכולות יותר חזקות כולל תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד LENOVO T400 עם כרטיס מסך ATI. עם המחשב הגיע מטען של 90 וואט. כעת, יש באפשרותי להשתמש גם במטען של 65 וואט (במקום שאני עובד בו, ככה שאני לא אצטרך לקחת את המטען שלי כל הזמן), החיבור שלהם הוא אותו חיבור וגם המחשב שלי מזהה אם אני מחבר מטען של 90 וואט או 65 וואט. האם יש איזשהי מגבלה להשתמש במטען של 65 וואט? האם יש סיכון שהמטען יתפוצץ חס וחלילה?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. כאשר אני עושה סינון בזאפ לפי החיתוך הזה אני מקבל 18 סוגים שונים ואני מתלבט את מי מבינהם לבחור. אשמח לקבל את המלצתכם.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. מישהו יכול להמליץ

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. היי, לאחר 4 שנים שבהם הDell XPS שלי שירת אותי נאמנה, הגיע הזמן להחליף אותו. חיכיתי עד שתהיה לי אופציה להביא מארה"ב, וזה בדיוק קורה עכשיו דרישות: מעבד דור רביעי של אינטל (i5 i7), לפחות 8GB זכרון (אם לא 16). לפחות 500 גיגה דיסק קשיח (או הכל SSD, או משולב) כרטיס מסך חיצוני! (לא חייבים הכי חזק, אני לא גיימר מטורף, אבל שיוכל להריץ דברים כמו שצריך). 13-15 אינץ. שלא ישקול יותר מדי... החיפושים שלי הביאו אותי לכמה אופציות הבאות: דל, יש כמה אופציות: Dell Inspirion 7000 or Dell XPS 15 הinspirion די דומה לXPS, היתרון הגדול של הXPS שם זה העובדה שהוא שוקל הרבה פחות (ושיש לי ניסיון טוב איתו), אבל הוא עולה הרבה יותר... סמסונג: Samsung Ativ Book 8 כאשר החסרון הוא שוב פעם…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.