עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 3, Tomb Rider, Just Cause 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  2. Started by avivboker,

שלום לכולם אני מחפש מפרט מחשב שיריץ לי אוטוקד עם קבצים גדולים שפתוחים במקביל (לרוב 3-7 קבצים במקביל) כמובן שיריץ אותם חלק עם זמני טעינה נמוכים מעבר לזה לא משנה בכלל הוא אך ורק לתוכנות כמו אוטוקד לא סרטים ולא משחקים אשמח למחיר מינימלי התקציב נכון לעכשיו 2500 ומטה (כמובן שאם המפרט יצדיק את זה המחיר יכול להעלות לכיוון ה 3500 עדיף שלא...) תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  3. Started by Ariknew,

הי חברים, רציתי לשאול את דעתכם בקשר למחשב שלי בן 8 שנים בערך . הרכיבים כדלקמן : מעבד : intel quad core Q6600 2.4ghz כרטיס מסך : Geforce 8800 gts 640mb OC2 זכרונות : G.skill 8 Giga byte ddr2 pc6400 לוח אם : Gigabyte GA-965p - DS3 intel p965 ספק : Hec win550W 20/24 pin מארז : Gigabyte Poseidon black case כונן קשיח : 500 gigabyte המחשב במצב שמור ביותר , היה לי לעזר רב בכל מה שקשור לגרפיקה , תלת מימד , פוטושופ וכו' פשוט התחדשתי במפלצת חדשה . לא נעשה אוברקלוקינג לשום רכיב . את הספק החלפתי והוספתי קירור למעבד של זלמן או משהו דומה שעלה לי עוד איזה 300-400 שקל . לאחרונה הייתי בחנות מחשבים שבדקו אותו וניקו אותו ונאמר לי שהיום יכול להיות שווה באזור ה 1500 - 2000 , הגיוני ? שווי המח…

4. Started by noni7070,

מעבד: 829 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 4460 3.2Ghz S1150 לוח אם: 359 ₪ - * בלעדי בסטארט * - Gigabyte GA-B85-HD3-A S1150 זכרון: 189 ₪ - * מבצע * - 8GB Transcend DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: 1679 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GTX970 4GB WindForce3 OC 1114Mhz 4G DDR5 דיסק קשיח: 439 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III דיסק קשיח: 249 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty כונן אופטי: 85 ₪ - * מבצע * - Samsung DVD-RW X24 SH-224DB/BEBE באנדל (מארז + ספק): 519 ₪ - * מבצע * - Antec GX300 Window + FSP Hyper 600W 85 Plus BUNDLE קירור אוויר למעבד: 119 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 ציוד היקפי: 99 ₪ - * מבצע * - HP Wireless Desktop C6010 …

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  5. Started by Nupractor,

היי, אני נוטה לרכוש מחשב מסוג Lenovo Yoga 700, אבל הבעיה היא שהוא לא נמצא בתצוגה בשום מקום בארץ ואני קצת חושש לקנות על עיוור. במידה ולמישהו כאן יש היכרות עם המחשב, הייתי שמח לפידבק בנוגע ל: 1) איכות החומר שממנו עשוי המחשב - האם הוא מרגיש איכותי ולא זול? (אני מתרחק מ-Dell Inspiron 7359 בגלל ההיבט הזה) 2) השתקפות המסך - קראתי מספר הערות שליליות על המחשב בנושא הזה. האם מדובר בהבדל משמעותי ביחס למחשבים אחרים (ללא מסך Matte)? האם זה גורם לקושי לעבודה בסביבות מוארות היטב או שזה משהו בגבול הסביר? תודה

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  6. קו המחשבים והמסכים המעודכן של היצרנית הטאיוואנית אשר מוצג ב-CES 2016 אפוף בתקן התקשורת החדש והזריז אייסר הייתה אחת מהחברות הראשונות שהציגו את קו המוצרים החדש שלהן במסגרת תערוכת CES לשנת 2016 (למעשה, היא עשתה את זה לפני שזו החלה רשמית), ונכון לעכשיו נראה שהמוטיב הבולט של מרבית המוצרים שלה הוא חיבורי ה-USB Type C הקומפקטיים והסימטריים, אשר כבר עכשיו מאיימים להפוך לאחד החידושים הכי פופולריים בעולם הטכנולוגיה בשנת 2016 באופן כללי. הדגם הראשון והמעניין ביותר של החברה הוא כנראה ה-Aspire Switch 12S, אשר מהווה עוד נייד-טאבלט היברידי שינסה לטעום קצת מההצלחה של מכשירי ה-Surface Pro ודומיהם. באייסר החליטו לבחור במעבדי ה-Core M החסכוניים יותר (מדור הסקיילייק, כמובן) והעוצמת…

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  7. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות * גודל המסך? עדיף 14 * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות בלי טעינה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא ובמילים פשוטות- מחשב משרדי ברמה גבוהה, שיהיה מהיר, חזק, שלא יתקע, אמין ועם אחריות... יריץ וינדוס. בנוסף גם חשוב לי לפחות i5.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  8. היצרנית הסינית הגדולה מתחילה לחשוף את קו המכשירים שלה לתערוכת CES 2016, ויש כמה הפתעות מעניינות בהחלט השבוע הוא השבוע הגדול של תערוכת CES לשנת 2016, ומי שהחליטה להקדים את כולן הפעם ולחשוף את מוצריה יומיים לפני פתיחתה הרשמית היא לנובו, שלה יש כמה ג'וקרים בשרוול, מסתבר. היצרנית הסינית הכריזה על עדכון לקו הניידים שלה, עם דגם חדש דק וקל עוד יותר ל-Carbon X1 שהיה בעבר הנייד הדק ביותר בעולם כולו, עם ThinkPad X260 שיירש את ה-X250 האהוב ומבטיח חיי סוללה של עד 21 שעות בעזרת הסוללה המוגדלת הנוספת שניתן לרכוש עימו, עם ניידי ThinkPad 13 'עממיים' אשר ניתן יהיה לקבל או עם מערכת חלונות 10 או עם מערכת Chrome OS, וגם עם עדכונים לקווי ה-ThinkPad 450 וה-ThinkPad 550 המגוונים…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא בכל מחיר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות, גלישה, אופיס סרטים וסדרות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב בעיקר מיועד לגלישה אינטנסיבית, הרבה טאבים פתוחים בכרום ביחד עם מוזיקה, לצפייה בסדרות וסרטים HD וקצת לתכנות עם התוכנה visual studio. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית…

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  10. i7-6700K Skylake Quad core CPU - 4 GHz - Max Turbo Frequency 4.2 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 8MB cache - 95W TDP - Tray ASUS 4x DDR4 up to 64GB at 3733 MHz memory - 3x PCIe x16 - 8-channel audio - S/Pdif - Gigabit LAN - WiFi 802.11ac - Bluetooth v4 - 8x SATA3 6Gb/s - M.2 - SATAe ports - 5x USB3.0 - 6x USB3.1 - DP - HDMI - ATX Z170-DELUXE HyperX 32GB (4x8GB) DDR4 2666Mhz CL15 - 1.2V - 288Pin - HyperX FURY Black DDR4 Series - HX426C15FBK4/32 HX426C15FBK4_32 …

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  11. Started by תם ברנד,

אהלן, מחפש לקנות מחשב בייתי לעבודה משרדית ומשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD ומשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים.. Witcher, Metal Gear Solid, Ghost Recon Wildlands וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FullHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שאפשר.. 3. האם יש צורך …

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  12. שלום לכולם, אודה לעזרתכם עם רכישת נייד חדש עם הדרישות מטה: * מטרות המחשב? המחשב מיועד לעריכות סרטים בעיקר, עם יכולות רינדור טובות. אפשר גם למשחקים (ARMA3 ו-BF4 על גרפיקה בינונית עד גבוהה). * גודל המסך? 15.6-17" רצוי מט. * רזולוציית המסך? מינימום FHD 1920x1080. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שיהיה NUMPAD. * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב זמן העבודה יהיה בבית ממילא עם חיבור לחשמל, לא נדרש הרבה זמן סוללה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? אפשר, לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD עד 512GB. * כונן אופטי? אפשר, לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? …

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  13. מטרות המחשב? עבודה משרדית, ועריכת סרטונים של רחפן , איכות הצילום של הרחפן והסרטונים היא 4k * גודל המסך? עדיפות ל13.3 אבל 15.6 גם מתקבל * רזולוציית המסך? לא מבין כלכך אבל הבנתי שאני חייב פאנל ips * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות * משקל רצוי? לא קריטי לי המשקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 זה סבבה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth?לא מעניין * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd יהיה מעולה אבל במידה והתקציב חורג אז גם רגיל זה בסדר מבחינתי * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום יש לי מחשב שעד עכשיו היה מחובר למסך טלויזיה 1080 והייתי רואה עליו סרטים בכיף עכשיו שידרגתי למסך 4K והמחשב מתחיל לקרטע ואי אפשר לראות סרטים או לגלוש בדפדפן בכיף יש לי כמה שאלות: מה אני צריך לשדרג בשביל שאוכל לראות סרטים ולהשתמש במחשב ב-4K? אני מניח שאני צריך כרטיס מסך חדש, אם כן כמה זכרון צריך? או שזה לא מסתכם רק בכמה זכרון יש לכרטיס? האם כרטיס מסך בלבד יפתור את הבעיה או שגם צריך לשדרג משהו אחר? כרגע יש I5 בפנים. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by natee,

אני מתלבט בין הדגמים האלו: http://www.bestbuy.com/site/lenovo-thinkpad-yoga-2-in-1-14-touch-screen-laptop-intel-core-i5-8gb-memory-1tb-hard-drive-black/4310900.p?id=bb4310900&skuId=4310900&ref=199&loc=PCH6mjPdCN0&acampID=1&siteID=PCH6mjPdCN0-uUqfX85r9do7PoJ7ypu.4g http://www.bestbuy.com/site/lenovo-thinkpad-yoga-2-in-1-14-touch-screen-laptop-intel-core-i5-8gb-memory-1tb-16gb-hybrid-hard-drive-black/7067032.p?id=1219668752948&skuId=7067032 הם הדגמים היחידים שתומכים בעט. יש למישהו מושג אם יש להם בכלל אחריות בארץ?? או האם ניתן לקנות להם אחריות בארץ? ד"א, מה הסיבה שיש כזה הבדל במחיר ביניהם? הם ממש אותו דבר.. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by msean,

מטרות המחשב: לימודים, כנראה אלמד ניהול מערכות מידע, אשמח שיריץ גם מעט משחקים אולי 940gt או r7 שיריצו cod וכו גודל המסך: 14 אינץ ללא מגע מט רזולוציית המסך: fhd לפחות דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין משקל רצוי: באזור ה2 קילו ומטה האם נדרש זמן סוללה ארוך: סביר ומעלה האם יש צורך ביציאות מיוחדות: hdmi Bluetooth: לא חובה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: ssd 256 כונן אופטי: מוכן לוותר האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה:לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL שמת…

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  17. Started by dfriedd,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 אבל אפשר אולי טיפה יותר (שוב, רצוי לחסוך... אבל בגלל הציוד ההקפי אני חושב שתידרש חריגה קלה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, CS:GO, PES 2016, NBA 2K16 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רוצה גם המלצה על מסך טוב -לאילו הגדר…

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  18. שלום חברים, מזמן לא נכנסתי לאתר, וחבל, נראה ששיפרו וחידשו מעוד את האתר :). ולענייניינו, אני צריך המלצה למחשב נייד לאמא, עד היום היה מחשב נייח מבוסס AMD ומסך 22", אך זה תופס יותר מידי מקום. לי היו מספר רעיונות, כמו להרכיב מחשב במארז ITX, או לרכוש איזה מחשב MINI מaliexpress, אך נייד לדעתי יותר נוח..כי הוא נייד :). הבנתי כבר שיש מספר הבדלים עיקריים בניידים במחיר זה, כמו סוג מלצלמת WEB, מספר תאים בסוללה, ואחריות שניתנת/לא ניתנת להרחבה, ומעבד. בעניין המעבד, כביכול אם אני הולך על פלטפורמת AMD אני יכול לקבל כרטיס מסך יותר טוב, ביחס למה שאני מקבל אם INTEL, אך לא מצעתי דגם ראוי. בעניין מעבד, עצרתי על N3700, השאלה אם יש לי מה לחפש בדגמי U של core i3? כי ההבדל הוא בי…

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by oriklo,

לפני כמה חודשים אמרו לי לחכות כמה חודשים עד שנדע אם הדור החדש של המעבדים, לוחות והזיכרון באמת טובים ובטוחים בלי בעיות. אז רציתי לשאול אם זה טוב ועדיף על הדור הישן. http://www.plonter.co.il/Products_ShoppingCart.tmpl?command=add&cart=141010795576191549&db=%5Ecatalog.txt&lang=heb&sku=HX426C15FBK2-16&quantity=1&Submit=%E4%E5%F1%F3+%EC%F2%E2%EC%E4 האם המפרט הזה טוב? תודה

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  20. Started by newusernow,

המפרט זהה וטוב, ההתלבטות היא בין 2 הרכיבים המרכזיים: מעבד Intel 6thGen SkyLake i5-6600K 3.5 GHz 6M LGA1151 לוח Gigabyte GA-H110M-S2H HDMI - או - מעבד Intel Core i7-4790 3.60GHz 8M LGA1150 לוח GIGABYTE GA-B85M-DS3H מצד אחד, האופציה הראשונה היא מסדרה עדכנית הרבה יותר וכן מדובר במעבד K מצד שני, האופציה השניה היא על הנייר חזקה יותר, בתדר, בקאש ובסדרה. על מה ללכת? אודה לתשובה מלומדת ומנומקת. תודה רבה!

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by falukky,

מעבד i5. 8 ג'יגה ראם. מסך "13 SSD 128 ג'יגה. נקנה בחו"ל לכן מקלדת ללא עברית. הדגם ללא המסך רטינה (קניתי אותו שהדגם הזה היה חדש בשנה 2011).

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  22. Started by avinin1,

היי חבר׳ה שנה טובה לכולם אשמח לסיוע שלכם בנושא 1. מה התקציב המקסימאלי?6,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר אך רק אם מדובר בתוצאה משעותית של עיבוד ו/קירור 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים וכבדים מסדרת הgta, cod,battlefield,assasins creed, באטמן החדש וכו יש מסך 24״ של benq בהזמנה מעוניין להריץ על כמה שיותר, מבחינת רזולוציה ביחס לפריימים לשניה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך לכלול מסך וציוד היקפי. …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Sagi Ovadya,

נתחיל בלציין שאני קונה איפה שהכי זול. !! מה שמביא אותי לאילת מה שמביא אותי לksp/ivory אם יש שם עוד חנויות חומרה אשמח לשמוע עליהם. אני חייב לקנות מחשב חדש כי המחשב שלי ישן ואני חייב מחשב חדש. אני מעוניין במחשב לשימוש כללי אך גם כזה שיוכל להריץ משחקים חדשים. הסתכלתי על מפרטי הגיימינג באתר, והסיבה שאני כאן ולא הולך על אחד מהם אוטומטית היא שאני רוצה לברר האם אין שינויים שאפשר להכניס בהם בעקבות יציאת דגמים חדשים ו/או הורדות מחירים ו/או מבצעי סוף שנה. למשל הרכבתי מפרט הרבה יותר אטרקטיבי. אני אראה לכם את המפרט שבניתי ובאמת שאם מישהו מביא לי הצעה יותר טובה זה יהיה קצת מטורף אז ככה: המחיר לכל החבילה: 4440שח. מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד אשמח להערות לשמוע הכל יע…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by guy1000,

שלום לכולם. אני רוצה לשדרג את המחשב גיימינג שלי, שצירפתי את המפרט שלו בקובץ. (מה-cpu-z) השאלה שלי היא מה הייתם ממליצים לשדרג קודם? מעבד? RAM? כרטיס מסך? חשוב לציין שאני משחק ברזולוצייה של 1080P, וכמובן מחפש משהו שיתן לי לשחק witcher 3 לדוגמה, על ההגדרות הכי גבוהות בלי לקרטע גם באזורים עמוסים. תודה רבה! גיא USER-PC.docx

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  25. אהלן, אני משתמש כיום במקבוק, מסיבות כאלו ואחרות אני נדרש להחליף מחשב ולא מעוניין להוציא 10K על מקבוק. אני מתלבט בין שני המחשבים הבאים: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=80NV001MIV&lang=heb http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=N551VW-FI251T יש הבדל של כ-500 ש"ח במחיר לטובת האסוס ואחריות של 3 שנים עד לבית הלקוח. אם נוסיף אחריות ללנובו נקבל פער של 800 ש"ח. מנגד הלנובו מגיע עם עוד 256SSD שזה משמעותי מאוד, אך איכות חומרים פחות טובה משל האסוס והמחשב קצת יותר גדול. --- מוסיף להתלבטות את הנייד הבא של אסוס (UX501) שאיך שהוא נמכר ב-1000 ש"ח פחות ממחיר השוק בפלונטר: http://www.plonter.co.il/detail.…

• 3 תגובות
    • 963 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.