ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
אהלן, מחפש לקנות מחשב בייתי לעבודה משרדית ומשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD ומשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים.. Witcher, Metal Gear Solid, Ghost Recon Wildlands וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FullHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שאפשר.. 3. האם יש צורך …
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לעזרתכם עם רכישת נייד חדש עם הדרישות מטה: * מטרות המחשב? המחשב מיועד לעריכות סרטים בעיקר, עם יכולות רינדור טובות. אפשר גם למשחקים (ARMA3 ו-BF4 על גרפיקה בינונית עד גבוהה). * גודל המסך? 15.6-17" רצוי מט. * רזולוציית המסך? מינימום FHD 1920x1080. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שיהיה NUMPAD. * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב זמן העבודה יהיה בבית ממילא עם חיבור לחשמל, לא נדרש הרבה זמן סוללה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? אפשר, לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD עד 512GB. * כונן אופטי? אפשר, לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? …
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודה משרדית, ועריכת סרטונים של רחפן , איכות הצילום של הרחפן והסרטונים היא 4k * גודל המסך? עדיפות ל13.3 אבל 15.6 גם מתקבל * רזולוציית המסך? לא מבין כלכך אבל הבנתי שאני חייב פאנל ips * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות * משקל רצוי? לא קריטי לי המשקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 זה סבבה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth?לא מעניין * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd יהיה מעולה אבל במידה והתקציב חורג אז גם רגיל זה בסדר מבחינתי * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שעד עכשיו היה מחובר למסך טלויזיה 1080 והייתי רואה עליו סרטים בכיף עכשיו שידרגתי למסך 4K והמחשב מתחיל לקרטע ואי אפשר לראות סרטים או לגלוש בדפדפן בכיף יש לי כמה שאלות: מה אני צריך לשדרג בשביל שאוכל לראות סרטים ולהשתמש במחשב ב-4K? אני מניח שאני צריך כרטיס מסך חדש, אם כן כמה זכרון צריך? או שזה לא מסתכם רק בכמה זכרון יש לכרטיס? האם כרטיס מסך בלבד יפתור את הבעיה או שגם צריך לשדרג משהו אחר? כרגע יש I5 בפנים. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתלבט בין הדגמים האלו: http://www.bestbuy.com/site/lenovo-thinkpad-yoga-2-in-1-14-touch-screen-laptop-intel-core-i5-8gb-memory-1tb-hard-drive-black/4310900.p?id=bb4310900&skuId=4310900&ref=199&loc=PCH6mjPdCN0&acampID=1&siteID=PCH6mjPdCN0-uUqfX85r9do7PoJ7ypu.4g http://www.bestbuy.com/site/lenovo-thinkpad-yoga-2-in-1-14-touch-screen-laptop-intel-core-i5-8gb-memory-1tb-16gb-hybrid-hard-drive-black/7067032.p?id=1219668752948&skuId=7067032 הם הדגמים היחידים שתומכים בעט. יש למישהו מושג אם יש להם בכלל אחריות בארץ?? או האם ניתן לקנות להם אחריות בארץ? ד"א, מה הסיבה שיש כזה הבדל במחיר ביניהם? הם ממש אותו דבר.. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מטרות המחשב: לימודים, כנראה אלמד ניהול מערכות מידע, אשמח שיריץ גם מעט משחקים אולי 940gt או r7 שיריצו cod וכו גודל המסך: 14 אינץ ללא מגע מט רזולוציית המסך: fhd לפחות דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין משקל רצוי: באזור ה2 קילו ומטה האם נדרש זמן סוללה ארוך: סביר ומעלה האם יש צורך ביציאות מיוחדות: hdmi Bluetooth: לא חובה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: ssd 256 כונן אופטי: מוכן לוותר האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה:לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL שמת…
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 אבל אפשר אולי טיפה יותר (שוב, רצוי לחסוך... אבל בגלל הציוד ההקפי אני חושב שתידרש חריגה קלה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, CS:GO, PES 2016, NBA 2K16 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רוצה גם המלצה על מסך טוב -לאילו הגדר…
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
שלום חברים, מזמן לא נכנסתי לאתר, וחבל, נראה ששיפרו וחידשו מעוד את האתר :). ולענייניינו, אני צריך המלצה למחשב נייד לאמא, עד היום היה מחשב נייח מבוסס AMD ומסך 22", אך זה תופס יותר מידי מקום. לי היו מספר רעיונות, כמו להרכיב מחשב במארז ITX, או לרכוש איזה מחשב MINI מaliexpress, אך נייד לדעתי יותר נוח..כי הוא נייד :). הבנתי כבר שיש מספר הבדלים עיקריים בניידים במחיר זה, כמו סוג מלצלמת WEB, מספר תאים בסוללה, ואחריות שניתנת/לא ניתנת להרחבה, ומעבד. בעניין המעבד, כביכול אם אני הולך על פלטפורמת AMD אני יכול לקבל כרטיס מסך יותר טוב, ביחס למה שאני מקבל אם INTEL, אך לא מצעתי דגם ראוי. בעניין מעבד, עצרתי על N3700, השאלה אם יש לי מה לחפש בדגמי U של core i3? כי ההבדל הוא בי…
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים אמרו לי לחכות כמה חודשים עד שנדע אם הדור החדש של המעבדים, לוחות והזיכרון באמת טובים ובטוחים בלי בעיות. אז רציתי לשאול אם זה טוב ועדיף על הדור הישן. http://www.plonter.co.il/Products_ShoppingCart.tmpl?command=add&cart=141010795576191549&db=%5Ecatalog.txt&lang=heb&sku=HX426C15FBK2-16&quantity=1&Submit=%E4%E5%F1%F3+%EC%F2%E2%EC%E4 האם המפרט הזה טוב? תודה
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
המפרט זהה וטוב, ההתלבטות היא בין 2 הרכיבים המרכזיים: מעבד Intel 6thGen SkyLake i5-6600K 3.5 GHz 6M LGA1151 לוח Gigabyte GA-H110M-S2H HDMI - או - מעבד Intel Core i7-4790 3.60GHz 8M LGA1150 לוח GIGABYTE GA-B85M-DS3H מצד אחד, האופציה הראשונה היא מסדרה עדכנית הרבה יותר וכן מדובר במעבד K מצד שני, האופציה השניה היא על הנייר חזקה יותר, בתדר, בקאש ובסדרה. על מה ללכת? אודה לתשובה מלומדת ומנומקת. תודה רבה!
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מעבד i5. 8 ג'יגה ראם. מסך "13 SSD 128 ג'יגה. נקנה בחו"ל לכן מקלדת ללא עברית. הדגם ללא המסך רטינה (קניתי אותו שהדגם הזה היה חדש בשנה 2011).
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
היי חבר׳ה שנה טובה לכולם אשמח לסיוע שלכם בנושא 1. מה התקציב המקסימאלי?6,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר אך רק אם מדובר בתוצאה משעותית של עיבוד ו/קירור 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים וכבדים מסדרת הgta, cod,battlefield,assasins creed, באטמן החדש וכו יש מסך 24״ של benq בהזמנה מעוניין להריץ על כמה שיותר, מבחינת רזולוציה ביחס לפריימים לשניה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך לכלול מסך וציוד היקפי. …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתחיל בלציין שאני קונה איפה שהכי זול. !! מה שמביא אותי לאילת מה שמביא אותי לksp/ivory אם יש שם עוד חנויות חומרה אשמח לשמוע עליהם. אני חייב לקנות מחשב חדש כי המחשב שלי ישן ואני חייב מחשב חדש. אני מעוניין במחשב לשימוש כללי אך גם כזה שיוכל להריץ משחקים חדשים. הסתכלתי על מפרטי הגיימינג באתר, והסיבה שאני כאן ולא הולך על אחד מהם אוטומטית היא שאני רוצה לברר האם אין שינויים שאפשר להכניס בהם בעקבות יציאת דגמים חדשים ו/או הורדות מחירים ו/או מבצעי סוף שנה. למשל הרכבתי מפרט הרבה יותר אטרקטיבי. אני אראה לכם את המפרט שבניתי ובאמת שאם מישהו מביא לי הצעה יותר טובה זה יהיה קצת מטורף אז ככה: המחיר לכל החבילה: 4440שח. מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד אשמח להערות לשמוע הכל יע…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לשדרג את המחשב גיימינג שלי, שצירפתי את המפרט שלו בקובץ. (מה-cpu-z) השאלה שלי היא מה הייתם ממליצים לשדרג קודם? מעבד? RAM? כרטיס מסך? חשוב לציין שאני משחק ברזולוצייה של 1080P, וכמובן מחפש משהו שיתן לי לשחק witcher 3 לדוגמה, על ההגדרות הכי גבוהות בלי לקרטע גם באזורים עמוסים. תודה רבה! גיא USER-PC.docx
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש כיום במקבוק, מסיבות כאלו ואחרות אני נדרש להחליף מחשב ולא מעוניין להוציא 10K על מקבוק. אני מתלבט בין שני המחשבים הבאים: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=80NV001MIV&lang=heb http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=N551VW-FI251T יש הבדל של כ-500 ש"ח במחיר לטובת האסוס ואחריות של 3 שנים עד לבית הלקוח. אם נוסיף אחריות ללנובו נקבל פער של 800 ש"ח. מנגד הלנובו מגיע עם עוד 256SSD שזה משמעותי מאוד, אך איכות חומרים פחות טובה משל האסוס והמחשב קצת יותר גדול. --- מוסיף להתלבטות את הנייד הבא של אסוס (UX501) שאיך שהוא נמכר ב-1000 ש"ח פחות ממחיר השוק בפלונטר: http://www.plonter.co.il/detail.…
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום ושנה טובה לכולם אשמח להמלצות עבור מפרט למחשב המיועד לתכנות, הרצת תוכנות אינטנסיביות בעלות צריכה גבוהה של זיכרון וCPU. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1500 2. שימושי המחשב: תכנות, עיבוד מידע, משחקים פשוטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legends -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות, כרטיס מסך נוכחי Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Re…
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אהלן לפורום מחשבים. אני מחפש מחשב נייד ושומע הרבה שטויות ממוכרים ברשתות הגדולות. התחושה שהם מבינים במחשבים אבל תלויים עם חבל במכירות ואין להם זמן לעזור למצוא מה שאני מחפש. בסוף תמיד יוצאים מהם עם המלצה עקומה על משהו שבכלל לא רוצים. מקווה שתוכלו לעזור. יש שלושה עניינים שאני צריך אתכם לפני שאני יכול לקנות מחשב. דבר ראשון גודל. אני צריך מחשב שיהיה כמה שיותר קטן, אבל שיהיה עמיד (לטיולים מחוץ לבית, מאוד חשוב) ושיוכל לערוך סרטים בתוכנות פשוטות כמו מובי מייקר. אפשרי גם לעשות לו שדרוג אחרי הקניה. אני אומר את זה כי מהמוכרים בBUG וKSP הבנתי שיש סתירה חד משמעית בין גודל המחשב לבין היכולת שלו לעבד נתונים. זה כנראה נכון, אבל מהם הבנתי שפשוט אין דבר כזה מחשב קטן שיכול לערוך סרטים. ז…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD בעיקר וגם עבודה משרדית קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לשום תוכנה ספציפית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher 3,cod bo3, xcom 2 gta v tomb raider ובכללי משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך כרגע 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
מטרות המחשב: תכנות בסביבות ב Java ו .Net וandroid אני מחפש מחשב שיעלה את הסביבות עבודה ממש מהר ושיתמוך בהרבה טאבים של כרום והרבה תוכנות שרצות ביחד. חשוב גם שיהיה נוח וקל יחסית ושיהיה מסך מגע. אם אפשר שיהיה חזק מספיק בשביל לשחק Need for speed או GTA V בגרפיקה בינונית זה תענוג. גודל המסך: כזה שמספיק יהיה נוח לתכנת 15.6 זה מספיק או שצריך 17? רזולוציית המסך: נראה לי חשוב שיהיה 1080p לכלל החוויה - תקנו אותי אם אני טועה. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין משקל רצוי: שיהיה נוח להליכה ברגל עם תיק גב האם נדרש זמן סוללה ארוך: מאמין שעדיף כמה שיותר האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI וUSB 3 Bluetooth: לא חובה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: מ…
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במחשב עד 4 אלף לגיימינג בינוני ולסרטים. תאריך קנייה:השבוע מסך: עדיף גדול 17 ככה זמן בטרייה: אין לי מושג מה הממוצע אז אני סומך עליכם איכות: עדיפות 1920 fullhd מערכת הפעלה: ללא או ווינדוס 7 משקל מחשב: לא משנה לי בעיקרון אני רוצה מחשב ממש מהיר לפעולות יומיומיות גלישה, קצת משחקים והרבה סרטים תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, אני חוזר להיות סטודנט להנדסה ומתעניין מאוד באפשרות של לכתוב על המחשב/הטאבלט במקום לסחוב הרבה מחברות. האם יש מישהו שהתנסה בזה ויכול להמליץ? ספציפית שמתי עין על Microsoft surface pro 3 שהמחיר שלו בטח יירד בקרוב בעקבות היציאה של ה pro 4. החשש שלי הוא שהמסך קטן מדי. אהיה בארה"ב בעוד חודש - אני מעוניין לקנות שם או להזמין באינטרנט ולאסוף שם. במידה ואתם לא ממליצים על מחשב מהסוג הזה, מה הייתם ממליצים? מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים. * גודל המסך? לפחות 12 * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר, לא חובה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מסך שניתן לכתוב עליו. * משקל רצוי? עד 2 ק"ג, עדיף פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות לפחות, עדיף יותר * האם יש צור…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום חברים. ה CORE I5 שלי מזדקן והגיע הזמן לשדרגו. רכשתי כבר מעבד (6700K) וזיכרונות, אני זקוק להמלצה על לוח אם ומארז. לגבי הלוח - מבוסס צ'יפסט Z170 (ארצה אופציה ל OC בעתיד) של ג'יגהבייט או אסוס, לא הכי יקר ולא הכי זול: http://www.gigabyte.com/products/list.aspx?s=42&jid=0&p=2&v=37 http://www.asus.com/il/Motherboards/Intel-platform-Products/ לגבי מארז, חייב שיהיה שקט, ושיהיה מקום למינימום 4 כוננים, רצוי 6. תקציב - כ 1000 עד 1500 ש"ח, נראה לי ש500 ש"ח למארז (ללא ספק) זה מספק וכ 500 ש"ח ללוח כנ"ל, אבל ניתן לחרוג בכ 200-300 ש"ח בערך.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב חדש. נכון להיום המפרט שלי זה G skill 2X4GB 1600MHz Asus H81M-E Intel i5-4570 Radeon r7 260x WD 320GB 5400RPM אם לומר את האמת מהתחלה אני ממש אבל ממש לא הייתי מסופק מהמחשב כי משחקים כמו crysis 2 and dying light אני צריך להריץ הכל על מדיום בשביל שיעבוד על 30FPS וcrysis 3 בקושי עובד על הכי נמוך, והכי מעצבן שBlack Ops III עובד על 10FPS כשהכל על הכי נמוך ומטרו 2033 רידאקס אותו דבר. אני חשבתי על המפרט הבא ואשמח להצעות ושינויים בשביל להוזיל מחיר ולהעלות ביצועים. Intel i5-6500 Tray מחיר 1010. בחרתי לפי ההמלצות בפורומים Arctic Alpine 11 Rev.2 מחיר 40. לא כל-כך מבין בזה MSI Z1…
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום חברי פורום יקרים, ברצוני היום להזמין מפרט גיימינג (קל עם אופציה לשדרוג בעתיד) הרכבתי מפרט וצריך את חוות הדעת המקצועית שלכם ברשותי כרטיס מסך RADEON 6850 בבית , כרגע יספיק לי , בנוסף אני קונה היום מסף 144hz של ASUS החלטתי לקנות מפלונטר כי שמעתי עליה דברים טובים , מה אתם אומרים על החנות? הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8066201920404[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920404 - Intel - i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray..…
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-