עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד מדגם HP pavilion xsrv DV4000. מיום קניית המחשב לאחר כל עבודה נורמטיבית לחלוטין, כדוגמת אינטרנט ואופיס הוא התחיל לקרוס, הפך לאיטי והווינדוס לא עלה (בדר"כ בעבודה בסדר גודל של שבוע-שבועיים לעיתים הוא החזיק מעמד חודש ועיתים נאלצתי לפרמט אותו גם פעמיים ושלוש בשבוע). החלטתי שהבעיה מההארד דיסק אבל אני לא בטוח. בינתיים ההארד המסוים הוחלף באחד תקין שכבר נבדק במחשב אחר ונעשה בו שימוש עדין. כמובן שאם הבעיה תחזור, הרי שהיא לא קיימתת בהארד דיסק. אבל בכל זאת אני מעוניין לדעת איך ניתן לזהות בבירור שהבעיה בנייד היא מההארד דיסק ?איזה סימנים מודיעים על כך ? מהניסיון שלכם עם ניידים הבנתי גם שבדר"כ ההארדיסק בהם מרבה להתקלקל ...,האם זה נכון? מה ניתן לעשות? תודה, …

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Eylam Bar-tal,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ועריכה גרפית דו ממדית בפוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ בשימוש תדיר, שימוש מזמדמן בסוני וגאס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Batman Arkham Knight, Dark souls, Game of Thrones, אבל בעיקר משחקים ישנים מלפני 2010 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 . -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום. השאלה היא לגבי Toshiba L50-B-1MC. יש לו 2 כרטיסי מסך אחד של אינטל, ואחד Radeon™ R7 M260 2GB. ב-Bsplayer, כשרואים סרט על מסך מלא, יש המון קרטועים. זה לא קורה בתוכנה אחרת. יש דרך לוודא שכרטיס המסך הפעיל הוא אכן הRadeon ולא הIntel? אולי יש למישהו רעיון אחר למה זה קורה?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. היי, לאחר 4 שנים שבהם הDell XPS שלי שירת אותי נאמנה, הגיע הזמן להחליף אותו. חיכיתי עד שתהיה לי אופציה להביא מארה"ב, וזה בדיוק קורה עכשיו דרישות: מעבד דור רביעי של אינטל (i5 i7), לפחות 8GB זכרון (אם לא 16). לפחות 500 גיגה דיסק קשיח (או הכל SSD, או משולב) כרטיס מסך חיצוני! (לא חייבים הכי חזק, אני לא גיימר מטורף, אבל שיוכל להריץ דברים כמו שצריך). 13-15 אינץ. שלא ישקול יותר מדי... החיפושים שלי הביאו אותי לכמה אופציות הבאות: דל, יש כמה אופציות: Dell Inspirion 7000 or Dell XPS 15 הinspirion די דומה לXPS, היתרון הגדול של הXPS שם זה העובדה שהוא שוקל הרבה פחות (ושיש לי ניסיון טוב איתו), אבל הוא עולה הרבה יותר... סמסונג: Samsung Ativ Book 8 כאשר החסרון הוא שוב פעם…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. כאשר אני עושה סינון בזאפ לפי החיתוך הזה אני מקבל 18 סוגים שונים ואני מתלבט את מי מבינהם לבחור. אשמח לקבל את המלצתכם.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by nxnx21,

היי אני מחפשת לקנות מחשב נייח לעבודה עם תוכנות גרפיות כמו : Maya \ Zbrush וכו , לא מיועד לגיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך אם אפשר לחסוך ולקבל אותה תמורה כן, אם הכוונה להתפשר אז לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Maya , Zbrush , tvPaint ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין צורך בגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by draak31,

היי, חבר קנה לאבא שלו מתנה מקרן 3d והוא רוצה לקנות לו מחשב נייד שיתאים להקרנת סרטי תלת מימד במקרן. המקרן הוא ViewSonic PJD5134 http://ap.viewsonic.com/np/products/projectors/PJD5134.php לגבי התקציב חבר שלי לא ידע להגיד לי כי הוא לא יודע מה טווח המחירים הרלוונטי. כששאלתי אותו הוא ענה "תקציב לא בשמיים..לא רוצים להשקיע ברבה מידי" להערכתי 3000 ש"ח אמורים להספיק. במידה ולא או ממש כדאי ניתן לחרוג תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום, אני מחפש מחשב נייד לשישמש אותי בתואר, התקציב שלי הוא 4000 שח. אני לא חושב שאני יעמיס עליו תוכנות כבדות מדיי, אבל עדיין המעבדים מהסדרות M של אינטל נראים לי חלשים מדיי (אולי אני טועה). מה שאני מחפש במחשב זה: 1. שיהיה קל = 1.5kg בערך 2. מסך 15" 3. סוללה חזקה. 4. SSD 5. מסך 1080P לפחות. 6. מקלדת עם מקשי מספרים בצד . 7. אחריות של שלוש שנים לפחות. לא צריך: כונן אופטי, דברים כמו מסך מגע וסיבוב של המסך ב 360 מעלות (זה בונוס נחמד אח לא ממש חשוב), כרטיס מסך נפרד מהמעבד (סתם מבזבז יותר סוללה). האם קיים דבר כזה? ראיתי מחשבים כמו LG gram או samsung notbook 9 , אבל הם עולים בחו"ל 1000$ + והסול…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. היי אני מחפש מחשב נייד שיהיה יחסית קל , שלא יהיה בצורה של מחשב גיימינג , אבל עם כרטיס מסך שלא מובנה עם המעבד . שימושים : סרטים גלישה והורדות , בנוסף משחק LEAGE OF LEGENDS . לא משחק משחקים נוספים יותר אשתמש בו הרבה ליד המיטה ככה שמסך טאץ ומתקפל יהיה מדהים בעיני . לכן חשבתי על : Lenovo Yoga 710 - http://ksp.co.il/?uin=36823 יש בו הכל מהכל , אני קונה את המחשב מאילת. מה לדעתם אני צריך לקחת ? יש אופציות אחרות יותר טובות להערכתכם ? אני שם כאן פורמט חיפוש : 1. מה התקציב המקסימאלי? 5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך וכמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיך שלא לחרוג , אלא …

10. היי,לאחר הפוסט הזה שלי נייד לתכנות עד 6000 ִִִִִִִִִ₪,המשכתי לחפש ניידים והורדתי את המחיר ל-5000 שח. די נדלקתי על הנייד הזה של אסוס:ASUS Zenbook UX303LA-DS51T ,תכננתי לקנות אותו מאמריקה(B&H) ,לייבא אותו לישראל עם BUY2USA,כך שהמחיר הסופי היה מגיע ל-4350 שח . היום,נתקלתי בנייד הזה: Lenovo Yoga 3 Pro 80HE00P7IV ב-K.S.P אילת.המחיר הוא 4822 שח. איזה מהניידים שווה יותר עבורי,אני גר בצפון,האם שווה לי לנסוע ולקנות את הלנובו באילת? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום, שמי מיכאל, בחודש האחרון אני מחפש איך להפוך את העבודה שלי לקלה ונוחה יותר לקראת קניית מחשב חדש. כרגע יש לי נייח ישן שבשבועות האחרונים כבר לא ממש מצליח לסחוב. חשבתי לקנות מחשב נייד (אני עובד משני בתים), לחבר אותו כל פעם לעמדה בבית ולהנות מהניידות והעוצמה. אני עורך 4K ועושה אונליין באפטר אפקטס ובדוינצ'י ריזולב, אני צריך כוח ואני צריך RAM לאפטר. מצאתי מפרט שנראה לי מעולה בPC-Power ורציתי לשמוע את דעתכם. הנה הוא: מעבד Core i7 6700K 4.0GHz Quad Core 8MB זיכרון 64GB DDR4 2133 מאיץ גרפי NVIDIA GeForce GTX 980M 8GB GDDR5- PCIE 3.0 x16, - DirectX 12- 1x HDMI, 2x DP, 4 Displays- CUDA & Surround מס…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by photona,

אהלן, אשמח לעזרה בבחירת לפטופ. מטרה- עריכת תמונות (פוטושופ, לייטרום), וידאו (פרימייר, אפטר אפקטס, לעיתים אנימציות בפלאש), גיימינג לא מאוד אגרסיבי (נאמר שלא דחוף לי להריץ משחקים על האיכות המקסימלית). מסך- 15.6 וצפונה. בעיקרון מעדיף כמה שיותר גדול, אבל 15.6 זה מספיק לגמרי. לא חושב שאשתמש בו יותר מדי בחוץ ובאור השמש אז פחות רלוונטי מבריק או מט. רזולוציה- כמה שיותר גבוהה. 4K בונוס נחמד מאוד, לעיתים עובד עם מצלמות 4K ועד כה לא היה לי מחשב שהפך את הפונקציה הזו למשתלמת, אז זה יכול להיות נחמד. דרישות מיוחדות- אין ממש. מה שכן אני עלול למרוט לעצמי את הגבות מעצבים כשאני מזיז עכבר מילימטר והווינדוס 8 עושה ריבוט, פותח סוליטייר ומעביר אותי למסך הבית, אז עכבר שלא עושה את הצרות …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. הנה הפרטים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וצפיה בSTREAM א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout 4, Mount and blade 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080, גודל "24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל האפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

14. Started by shabshay,

שלום לכולם... אני מחפש מפרט למחשב בתקציב עד 4000 שקל. (לא כולל מסך). נועד למטרות אנטרנט, סרטים, תוכנות תכנות (ויז'ואל סטודיו , נט בינס, פלקס), ובעיקר לתוכנות עריכת סאונד ומוסיקה (כמו קיובייס ופרוטולס). למרות שאני לא משחק הרבה אני הייתי רוצה שיהיה בו כרטיס מסך איכותי. בגלל שהמחשב מיועד גם לעריכת סאונד חשוב לי שהוא יהיה די שקט. דרישות ספציפיות מהמפרט: זיכרון 6GB, שיהיו חיבור USB3, וגם חיבור FIREWIRE (לחיבור כרטיס קול חיצוני אולפני). אפשרות בכרטיס המסך להרחיב את התצוגה ל2 מסכים אנכית. והכי חשוב זה המלצה על חנות טובה. תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. מתכוון לקנות את המחשב הזה: http://ksp.co.il/?uin=17201 מיועד לאולפן נייד. בעיקר למוזיקה, קצת לגרפיקה ועריכה. שאלות: -אני צריך 8GB. מפרט עם 8GB מקפיץ אוטומטית ב-700 ש"ח בערך. חשבתי שיהיה עדיף להוסיף עוד סטיק. זה מספיק לוודא שהסטיק הוא DDR3 1600Mhz, או שחשוב ש-2 הסטיקים יהיו זהים (מאותה חברה/לשים לב לעוד פרטים)? -אני צריך מסך מט. מסך כזה מקפיץ אותי ב-1000 ש"ח. מישהו פה התנסה במדבקות אנטי-גלר ויודע להגיד לי אם זה יעשה את העבודה, בלי לטשטש לי את המסך במידה מסויימת? -דעתכם על המפרט תתקבל בברכה, למרות שאני די סגור עליו. התלבטתי אם לקחת full HD, אבל גם זה מקפיץ אותי ב-1000 שח ככה. אז חשבתי שאסתדר עם זה. עולים לי סימני שאלה לגבי שטח עבודה (פעם ראשונה שלי על לאפטופ כמחשב עבודה). ת…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by nircohen,

אהלן זה המפרט של המחשב הנוכחי : CPU QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz) Motherboard Name Gigabyte GA-P35-DS3 4 gb ram crossair & kingstone Video Adapter NVIDIA GeForce GT 630 (2 GB) בבקשה אני מעוניין שהמחשב ישתפר אך אני לא מצפה שיהיה מין הטובים שבשוק, שיצליח להריץ משחקים ברמת מדיום לא יותר מזה. אשמח גם לכל חלק שצריך להחליף למספר אלטרנטיביות וסיכום כמה זה אמור לעלות , תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by blackmore,

זה הדרישות של המשחק מה אני צריך לשדרג Minimum: OS: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) or Windows 8 (Please note that we only support 64 bit OSs.) Processor: Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz or AMD Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz Memory: 6 GB RAM Graphics: DirectX 11 graphics card with 1 GB Video RAM - Nvidia Geforce GTX 460 or AMD Radeon HD 5770 DirectX: Version 11 Hard Drive: 25 GB available space Sound Card: DirectX 9.0c Compatible Sound Card with Latest Drivers Additional Notes: Broadband connection and service required for multiplayer mode. Supported Video Cards at Time of Release: nVidia GeForce GTX460 or better, GT500, GT600, GT700 series; AMD Radeon HD58…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שקל (אפשר גם טיפה יותר אם באמת שווה את זה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים קלים עד בינוניים, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנת שרטוט AutoCAD 2015 (אני הנדסאי בניין ומשתמש בתוכנה די הרבה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.FIFA 15, קצת GTA 5 ו LOL ברשת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מעוניין במסך…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  19. Started by RoMEo,

יש למישהו חוות דעת על המחשב הזה? לפי הנתונים הוא נראה פצצה. גם יחסית למחיר, לא? - Intel Core2 Duo P8600 2.4Ghz - נפח זיכרון: 4096MB BUS SPEED 1066MHZ - גודל המסך: 15.4אינץ קריסטלי. - דיסק קשיח: 250 GB - כרטיס מסך: FX 9300GS\UP 1024MB . - חיבור HDM. - משקל: 2.76 ק"ג. - המחיר ב"זד מחשבים": 5850 ¤.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Coca Cola,

בניתם לי כבר מפרט אבל עכשיו אם אני לא טועה יצאו כל מיני דברים חדשים ואני ממש לא מעודכן, תוכלו בבקשה לבנות לי מפרט שמיועד להיות 24\7 שלא יהיה טרקטור אבל לא צריך שיא השקט כי אני יכול להתפשר על 200WD.. אממ עוד משו? מארז sunbeam samurai - חובה, אלא אם כן יש עוד מארז סביב המחיר הזה איכותי ונראה טוב. וכמו כן חשבתי על MX518 + steelpad qck ----- ניתן לבנות את המפרט מלוג'יק + פנדה, שייצא כמה שיותר זול אהה כן זה מחשב למשחקים .. וגם חשוב מאוד שיהיה ATP3 כי אני חובב מוזיקה.. כל מיני.. MTV.. דאנס\טראנס\פסיכודאלי.. לפעמים גם גורילז בכל אופן אשמח אם תעזרו לי, תודה אם יש שאלות אני אשמח לענות עליהם ---------- נ.ב. מקלדת חשבתי על navigator אבל תציעו לי, תודה

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום, אני מתחיל ללמוד ארכיטקטורה, במהלך הלימודים אני עתיד להשתמש ברוויט, ריינו, אוטוקאד, אילוסטרייטור ועוד תוכנות 3D (במשך הלימודים עובדים בתוכנות גם בתלתמימד) המפרט המומלץ מהאוניברסיטה הוא מעבד i7 מינימום 8 ram ( מומלץ16) ורשימה של כרטיסים גרפיים שלא אומרים לי כלום. בנוסף סטודנטים רבים המליצו על נייד כיוון שעובדים הרבה בסטודיו ולא מהבית ובקבוצות וכו. יש לי הצעה לקנות לנובו יוגה 710 עם מעבד i7 7500u 2.7ghz x4, 8 ram, וכרטיס 940mx geforce חשבתי להתחיל איתו ולראות איך אני מסתדר איתו שנה ראשונה ואולי לשדרג למחשב אחר בקיץ לפי הצרכים שאבין השנה. אשמח לדעתכם על או להמלצה למפרט מתאים

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. היי, ראיתי באתר של lenovo ארה"ב שניתן להוסיף מודול 4G תמורת 175$ אני מניח שמדובר על אחד משלושת הכרטיסים שנמצאים כאן האם זה יתמוך ב-4G LTE שיש בארץ? האם מוכרים בארץ? קראתי באינטרנט שניתן להוסיף אם יש כבר את האנטנה מוכנה בתוך הלפטופ. יש להם קונפיגורציות נעולות (לדוגמה I7 10510U עם 14" FHD 400 nits anti glare ו-1TB PCIe SSD ו-16GB RAM מולחם) תמורת 1199.99$ אבל פה לא ניתן להוסיף את הכרטיס יש קונפיגורציה אחת שעולה 1220$ ובה ניתן להוסיף תמורת 175$ אבל היא חלשה בהרבה יותר. צריך להוסיף 526$ (!) רק בשביל שתהיה זהה לזו ב-1199.99$, לא כולל הכרטיס רשת ושאלה קטנה לגבי NVME: האם באמת ניתן לחוש בהבדל במהירות בין הכוננים הנ"ל, בעבודה רגילה עם Windows?…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  23. Started by mhu,

כבר חודש שאני מסתובב בין ספקים/משווקים וחנויות המציעים למכירה את ה Dell Inspiron 6400 ונתקל בבלבול רב הנוגע למפרט הטכני מצד החנויות. להלן כמה הבהרות חשובות בקשר למפרט הטכני: 1. בארץ נכון להיום אין אף ספק או חנות המוכרים את ה6400 בעל מסך קריסטלי (מה שנקרא טכנולוגית TRUELIFE), גם אלה שפרסמו שהם מוכרים עם מסך קריסטלי ברגע שנסעתי לחנות לבדוק הסתבר שהמסך הוא מסך מט רגיל קטסטרופלי. 2. מהירות השעון של הזיכרון DDR2 הינה 533MHZ בלבד!! עפ"י התקשרות רישמית עם DELL ארה"ב אין אפשרות לקבל את ה6400 עם DDR2 667MHZ ולא יעזור כלום, הרבה חנויות פשוט מפרסמות מידע שגוי בנושא וגם את זה נוכחתי לראות במו עיני, 3 חנויות שהגעתי אליהן לסגור עסקה וטענו שמהירות השעון 667 לאחר בדיקה בביוס התגלה שהז…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. המפרט זה : מעבד : Q6600 8 MB לוח אם INTEL BLKDG35EX-G35 EVACOVE G-35 1333MHZ זיכרון 2048 1066 מגה הרץ של קינגסטון כרטיס מסך FX9500 1024 DVI HDTV fryhx euk ןמאקך ALC888S כרטיס רשת 1000/100/10 82566DC גיגבייט דיסק קשיח 750 GB סאטה 2 32 מגה צורב DVD X20 המחיר זה 2499 השאלה היא כזאתי : 1. האם המחיר מתאים למחשב והאם המחשב מספיק לגיימר ממוצע שרוצה להריץ משחקים חדשים 2. בקשר לגיימר האם זה יריץ את קרייסיס 2 החדש ? 3. אם המחיר לא מתאים או המחיר לא מתאים אם אפשר להתאים לי מחשב במחיר הזה מהאתר www.zed.co.il

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום לכולם, הגיע הזמן אחרי 3 שנים פלוס להחליף את המחשב שרשום אצלי בצד כמה הערות חשובות לפני הצעה שאני חושב עליה: *הרדיסק - מעונין בהרדיסק עם הביצועים הטובים ביותר ויחד עם זאת גם שקט (דגש על ביצועים ואמינות), לכן האם מה שבחרתי מתאים ? *לגבי מארז - כבר אבדתי התמצאות בשטח הזה - מחפש אחד שיהיה שקט מאוד, עם מסננים איכותיים שלא ישאוב אבק ואיכותי מאוד ומרווח בהתאם לכרטיס מסך GTX 580 - סביב ה 750 שקל (אפשר חריגה במידה וזה שווה את זה) - האם יש משהו טוב יותר ממה ששמתי (בטח יש טובים וחדשים יותר)? *לגבי כרטיס מסך לא מתפשר - GTX 580 , לגבי מעבד לא מתפשר - I7 בלבד (אלא אם כן מעבד I5 אחר עם לוח אם אחר של P55 יביא אותם ביצועים בהגדרות מקסימליות של משחקים). *מעונין בתוספת של מאוור…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.