עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yaish,

זה המחשב שאני הולך לקנות בשביל האולפן הביתי שלי: ANTEC (TX1050B) Black SOHO Tower Case 500 Watt PSU 988.7 ¤ 1 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 330 ¤ 2 Intel® Pentium® D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 1770 ¤ 3 2443 Citizen/Sony/Alps Black 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 4 Deskstar 7K250 80GB SATA Hitachi 360 ש"ח 5 Hitachi 160GB SATA II 7200 8MB 628.00 ¤ 1 628 ¤ "6 ASUS P5LD2 LGA775 940 ¤ " 7 ELIXIR DDR2 512MB 533Mhz 289.00 ¤ 2 578 ¤ 8 5005 PowerColor Radeon X800 XL PCX 256Mb DDR3 Video Card 2069.00 ¤ 1 2069 ¤ 7710 ¤ הערות? הצעות? יש לי כבר ARCTIC COOLING Freezer 7 ומסך SAMSUNG 710N

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום, אשמח להמלצה על: 1. לפטופ לעבודת תכנות אינטנסיבית ותנועה בדרכים. דרישות חובה: 13.3 אינצ', קל משקל, איכות הרכבה עמידה במיוחד, 512SSD, 16RAM, סוללה חזקה מאוד 2. תחנת עגינה תואמת (USB C?) התומכת ב2 מסכים גדולים 3. 2 מסכים 23 או 24 אינץ תודה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום חברים אני מעוניין לרכוש מחשב גיימינג' 3D לסלון הבית ולהלן דרישותיי. אציין שזה המפרט השני שאני מרכיב בעזרתכם מתנצל מראש על כך שסטיתי מהטופס המקובל, אני חושב שבצורה הזו תבינו אותי טוב ותסייעו לי ביתר קלות להשלים את החסר בצורה הטובה ביותר. אופן שימוש הרצת משחקים חדשים בהגדרות המקסימליות 1080P ובתלת מימד, על מסך 40" Sony EX720. {הדגמים הספיציפיים שמצויינים מטה לא מוכרחים להיות קיימים במפרט אבל מאוד אשמח לקבל עליהם פידבקים.} מעבד Intel® Core™ i7-3820 - 10M Cache, 3.60 GHz {15 Intel® Core™ i7-2600K - 8M Cache, 3.40 GHz {13 Intel® Core™ i7-2700K - 8M Cache, 3.5 GHz {16 עדיפות לביצועים אמיתיים - לוח אם ? DDR3 | SATA III אופציה לבלוטות' מובנה…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by kkffiirr,

אני מחפש מחשב נייד לשימושים ביתיים (אופיס אינטרנט וסרטים) שלא יהיה כבד מסך בגודל סביר ואחריות טובה

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by dkaro,

היי, אבא שלי ביקש ממני לעזור לו ברכישת מחשב ביתי חדש, ואני מעביר את הבקשה אליכם :-) 1. מה התקציב המקסימאלי? - כ-3,000 ש"ח (כולל מסך). ניתן לחרוג במעט אבל לצורך מחשב ביתי רגיל לא חושב שיש צורך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם יש אפשרות לחסוך תמיד טוב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב משפחתי ביתי: בעיקר אינטרנט, סרטים מסמכים ועבודות. יש לקחת בחשבון שיש נער מתבגר בבית שישמח שהמחשב יוכל להריץ לו משחקים סבירים ברמה סבירה (אין צורך שיהיה מסוגל להריץ באטלפילד 1 לצורך העניין) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספצ…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. Started by dj asaf,

שלום אני קונה מחשב לעבודה עם אוודיו (עריכת מוזיקה) אני רוצה לקנות מחשב ממש חזק.. יש לי פה מפרט Athlon64 3500+ (S-939) VENICE BOX GIGABAIT K8NSC-939 (s939) nForce3 512Mb 400MHz Kingston CL3 X2 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK) 120GB 7200 8MB WD1600JB sata2 X2 1.44 black briza ATX מקלדת ועכבר אופטי פשוטים 4400 ש"ח.. כולל הרכבה שווה? הלוח אם הוא בכוונה nforce3 כי למוזיקה הוא יותר טוב מה אתם אומרים??

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. אז ככה, יש לי מארז שאטל ישן. מכיוון שאי אפשר לשדרג אותו, אני מתכוון להחליף את כל תכולתו ולהוריד \ להתאים את הפאנל האחורי ע"מ שיתאים לחלקים מודרניים.מידות המארז - 30X20X18.5 ס"מ. לוח אם - MATX מסכימים? מעבד - מעדיף אינטל. זכרון - 8 GB לפחות. קשיח - טרה. במידה וישאר תקציב פנוי - SSD 128GB. כונן - צורב בלוריי. כ. מסך - בינוני, פרופיל נמוך. ספק - ? קטן ככל האפשר, עדיפות למודולרי. קירור - אני מניח שאוכל לדחוס 2 מאווררים, נתעסק בזה בסוף. איזה דגמים מומלצים כיום? בעקרון המחשב לשימושים כלליים, הכל מהכל, אני מעדיף כוח עיבוד על פני כרטיס מסך חזק במיוחד (ניתן לשדרג אח"כ בכל מקרה). אגב, חיפוש בגוגל לא עזר לי. אם מישהו נתקל \ עשה בעצמו פרויקט להכנסת מחשב חדש למארז שאטל - אשמח לקרוא. ת…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by d1zzy,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לצרכי אופיס ואינטרנט. תקציב: עד 3000 ש"ח מסך: עדיף מט, בין 12" ל13" כונן אופטי: לא חובה זמן סוללה: 5 שעות ומעלה (אולי עדיף לשקול מעבד LV או ULV שיספק זמן סוללה גבוה) משקל: לא יותר מ2KG (עדיף כזה שבא עם מערכת הפעלה, ושלא תהיה ויסטה) נ.ב. אני יודע שזו עונת הת'רדים של מחשבי הסטודנטים, ואני מצטער על ריבוי המודעות (ניסיתי לחפש מישהו עם דרישות דומות ולא מצאתי).. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. דברים חשובים: מסך מט ברזולוציה גבוהה איכות בנייה טובה אפשרות להצפנה חומרתית של ה-HD - האם קיים בדגם הנ"ל של לנובו? לא כבד מדי סוללה סבירה + מקלדת נוחה הורכב באתר של לנובו: ThinkPad T410 - 1 Year Depot Warranty Description Part number Unit price* Quantity Price* ThinkPad T410 - 1 Year Depot Warranty Edit 2516CTO $1,429.00 1 $1,429.00 Processor: Intel Core i7-620M Processor (2.66GHz, 4MB L3, 1066MHz FSB) 1 Operating system: Genuine Windows 7 Professional 64 1 Operating system language: Genuine Windows 7 Professional 64 US English 1 Display type: 14.1 WXGA+ TFT, w/ LED Backlight (WWAN antenna) 1 System graphics: Inte…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? ניראלי 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניראלי שזה מספיק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס וסרטי hd ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd 22 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא רוצה טרקטור רועש, אבל לא צריך להגזים. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכ…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. מה דעתכם על המפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6600) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1229 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤657 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤2221 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3320620AS מחיר: ¤541 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤716 מארז: GIGABYTE AURORA TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-FSCA1 מחיר: ¤672 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מחיר: ¤422 מחיר סופי:…

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by eliranl1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO, DOTA 2 וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. …

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  13. http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={3E31AB82-2BB0-11D7-92D3-0080AD76B634}&details_type=1&itemid={067DE4D1-F924-4775-B0D0-932865C73E05} או שעדיף את מה שבניתי פה? מעבדי ?AMD Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE זכרונות DDR 400 512MB memoQ CL2.5*2 דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 80GB Sata II כרטיסי מסך Sapphire (ATI) X800GTO2 256MB DDR III, PCI-E כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac/SONY 1.44 כוננים- ?? DVD? DVD Sony 16x48 מארזים HEC Compucase CI-6919 400W מחירון עבודות במעבדה Assembly - Computer (New Compon.) מחיר 4522 ¤\12=>412ש"ח www.ksp.co.il

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבטדה משרדית כבדה, הרבה חלונות פתוחים (צריך הרבה ראם), שליטה מרחוק 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) עדיף שיהיה SSD וכונן נוסף עם נפח גדול (עדיפות ל1 טרה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה שקט - בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? המחשב נייד שיהיה בין 15.6 אינץ ל17 אינץ, שמשקלו יהיה …

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. מחשב ACER EXTENSA 5630 שבא במקור עם ווינדואז ויסטה 32 ביט הום פרימיום , והטאצ'פאד היה תקין , גם עבדתי עם עכבר שחיברתי לUSB אבל הטאצ'פאד היה תקין , לאחר מכן התקנתי עליו ווינדואז7 וממתי שהתקנתי את ה7 - 32 ביט - אולטימייט - הטאצ'פאד יותר לא עבד לי , יותר נכון המשטח מגע לא עבד, אבל הכפתורים עבדו, אחר כך חזרתי לויסטה, ולאחר ההתקנה של גרסת הום פרימיום 32 ביט - SP1 , שוב המשטח של הטאצ'פאד לא עובד... גם לאחר התקנה של דרייברים מתאימים , ונסיון להסיר את כל הדרייברים שקשורים ולהתקין מחדש, לא עוזר, הכפתורים של הטאצ'פאד עובדים אבל המשטח עצמו לא עובד, ולפי זיהוי החומרה מבחינת הווינדואז הכל נראה תקין , FN+F7 לא עושה כלום, רק נועל ומשחרר את הלחצנים של הטאצ'פאד.. (ניסיתי ....) , מישהו נתק…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by no-laptop,

שלום רב, אני מחפש לקנות שני מחשבים ניידים לשימושים שונים: מחשב ראשון: * מטרות המחשב? מיועד לסטודנטית למדעי המחשב, אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים, visual studio וכד'. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות למסך 15 אינץ'. * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות פלוס מינוס * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם אפשר להכניס SSD בתוספת קטנה מה טוב * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף שלא HP אותן הדר…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by it_amit,

שלום לכולם, יש לי מחשב של סוני מדגם SR190 ואני רוצה לחבר אותה לטלוויזיה ישנה עם חיבורים אנלוגיים בלבד. הבעיה היא שיש לו רק יציאת VGA ולמרות שאני יודע שזה חיבור אנלוגי לא מצאתי מתאם מ VGA ל S-VIDEO או RCA. בת'רד הזה דובר על הנושא לגבי לנובו, האם הדברים נכונים גם לגבי המחשב שלי? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=340886.msg2942377#msg2942377 בנוסף מה הרזולוציה המקסימלית שניתן להעביר ב VGA? החיבור הזה יכול להתאים גם לסרטי HD? מישהו יכול לתת לינק עדכני לקופסא המדוברת בלינק? בגלל שהת'רד ישן הלינק כבר מת. תודה

18. שלום, קראתי בדקתי והסתכלתי על מפרטים והגעתי למפרט הבא שהרכבתי. הדברים שאני פחות מבין בהם הם לוחות אם, מארזים ומערכות קירור. לגבי המעבד, הבנתי שהמעבד של AMD הוא יותר יציב מבחינת ביצועים למטרות כלליות (למרות שאולי פחות טוב לגיימינג לעומת נניח i7 9700K). כמה פרטים נוספים: - שקט יחסית חשוב אבל לא ברמה של 1000 ש"ח למערכת קירור. - אני לא סגור על הזיכרון (RAM), חשוב לי מהירות של 3000MHz ומעלה, אבל פחות מתמצא בדגמים. כן צריך 16 ג'יגה ומעלה. - אם מדובר ב-OC אז רק כזה שקל לעשות בעזרת תוכנה פשוטה ויעודית או באופן ידידותי שמונגש (לא בא לי לשרוף רכיבים על ידי התעסקות מיותרת). - רכישת המחשב תהיה בחודש-חודשיים הקרובים (אין לי בעיה להמתין לספטמבר א…

19. שלום לכולם אשמח לקבל חוות דעת על מפרט שבניתי, מיועד לגימינג בינוני כבד בתקציב של עד 4.5K המתאים לתווך הארוך אני כבר יחסית סגור על המפרט שבניתי אך אם יש הצעות טובות יותר אשמח לשמוע 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחרוג או לחסוך (לא בהרבה) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי RPG כבדים ומשחקי 2015 ומעלה- GTA V, FAR CRY4, THE WITCHER 3 ועוד.. -מהי…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום אני צריך מחשב נייד חדש ללימודים שאתחיל בקרוב. מסך שיתאים ללימודים כתיבת עבודות מסמכים וכד' (13-15). חשוב זמן שימוש גבוה ללא מטען. כל השאר פחות חשוב, יהיה נחמד אם יהיה כרטיס מסך לטובת סרטי HD. תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  21. שלומות, מאחר ובעסק צריכים מחשב חדש, הכולל i5, 8GB ומעבד גרפי ייעודי (לטובת אוטוקאד בדו מימד, ותוכנות הנדסיות אחרות), קיבלנו בין היתר הצעות על 2 המחשבים הבאים: 1. Lenovo ThinkCentre M83 Win 7 Pro intel Q85 i5-4570 8GB DDR3 500GB 7200RPM Gigabyte Nvidia GF GT630 2GB 3YR On Site NBD 2. HP ProDesk 490 G1 intel H87 Express Win 7 Pro i5-4570 8GB DDR3 500GB 7200RPM Gigabyte Nvidia GF GT630 2GB 3YR On Site NBD הHP יקר ב120 ש"ח ביחס ללנובו. מה עדיף מבין שניהם? חשוב אחריות ושירות, וגם יציבות. בהחלט ייתכן ונוסיף כונן SSD למחשב באופן עצמאי, אבל לא בטוח. כמו כן, איפה ממוקם הלנובו M83 בהיררכיית הרמת הדגמים של לנובו? וHP? (כמו שבDell, בגזרה העיסקית, ההיררכייה היא החל מהVOSTRO מלמטה, דרך…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. קניתי היום מעבד מחו"ל שביצועיו נראים טוב על הנייר, ה-FX-8320 של AMD כמובן. מחפש להתאים לו ולכרטיס שלי HD5770 (יוחלף גם כן בעתיד לא רחוק) לוח אם. על הדרך לשאול האם אני צריך להחליף זכרון? (לא סגור על המהירות אבל DDR3 רשום ב-CPU-Z) תודה לעונים!

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by jcdenton1,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מתאפשרת אבל כדאי שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות. חשוב שיהיה i7 או משהו שקול, 32GB RAM, כונן SSD מינימום 256GB. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה. …

24. שלום לכולם. זה מה שראיתי שנכנס בתקציב שלי אם יש לך המלצה טובה יותר אשמח לשמוע תודה. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13073 תקציב 3000 (ניתן לחרוג מעט אם ההוספה כדאית) * מטרות המחשב? פיתוח בגאוה לאנדרואיד , גלישה. * גודל המסך? 15.6 מט לא טצ כמובן משקל לא משנה. * רזולוציית המסך? לא משנה. הממוצעת תספיק. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא, זמן ממוצע יספיק בהחלט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ומעלה בנןגע לssd יש לי אפשרות להביא מחו״ל ככה שאם זה לא מסובך להרכבה אז אשמח להוסיף. * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אך אחריות 3 שני…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Dante_9,

הדברים שכבר יש לי: צורב DVD, צורב רגיל, כונן DVD, מארז, מערכת סאונד, עכבר ומקלדת דגשים: LCD 17, לוח שתומך ב- PCI-E X16, ג'יגה זיכרון, הארד דיסק 120 ג'יגה, ספק חזק ואמין, כ.מסך מבוסס PCI-E לגיימרים. צרכים:מחשב גיימר כבד שישמש גם להמרות וידיאו, אינטרנט וסאונד טוב. תודה לעוזרים!

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים