עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Avocado,

השימושים במחשב הם בעיקר COD:BO, זה המשחק היחיד שחשוב לי כרגע שירוץ כמה שיותר טוב. אני צריך גם מסך נחמד בתקציב שקט לא על כך מפריע לי, אבל שלא יהיה רועש בהגזמה. לא התעסקתי אף פעם עם אוברקלוק, אז אני מעדיף בלי. כולל הרכבת המחשב בחנות. אם אפשר מKSP (איך הם?) אז זה יהיה מעולה. תודה ענקית לעוזרים! המפרט שמופיע פה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133169&section=293&target=%EE%F9%E7%F7%E9%ED הוא סבבה? או שצריך לשנות משהו?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by snizel,

אהלן, אשמח לעזרתכם בתכנון מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000-7500 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 7500 זה המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג,קידוד וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים היום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ', ייתכן וגם למסך TV 29 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by composite,

שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד לצורכי לימודים - בעיקר אינטרנט ואופיס, אך אין לי בעיה להשקיע יותר במחשב חזק שיוכל להתמודד עם צפייה בסרט או סדרה מזדמנים, ועבודה בסיסית עם תוכנות כגון פוטושופ למשל. בנוסף, לכאורה שימושים שמוגדרים כ- "אינטרנט ואופיס" נראים קלים ולא מאמצים, אך מניסיון גם גלילה בפיד של פייסבוק או פליקר יכול להיות מאמץ עבור מחשבים. מטרות המחשב: לימודים ועבודות משרדיות - אינטרנט, אופיס. גודל המסך: עדיפות לכמה שיותר גדול, במסגרת התקציב והייעוד של המחשב. כדאי מאט. רזולוצייה: הסטנדרטית בהתאם לגודל שעליו תמליצו. דרישות מיוחדות מאמצעי הקלט: אין. משקל רצוי: אין משהו ספציפי. זמן סוללה ארוך: לא בהכרח דרוש, בעתיד הקרוב המחשב יהיה בסביבה ביתית רוב הזמן - אך תמיד טוב שהסוללה…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום לכולם, אני שוב מחפש מחשב נייד, הפעם לאח שלי, הוא התחיל ללמוד הנדסת מכונות והבנתי שהדרישה העיקרית היא תוכנת סולידוורקס. בהתחלה הבנתי ממנו ומאתר התוכנה שצריך מחשב חזק במיוחד עם כרטיס מסך לגרפיקאים אבל לאחר שחקרתי קצת הגעתי למסקנה שזה לא נכון וגם מחשב "סטנדרטי" של 3000 ש"ח אמור להספיק. בכל זאת, המחשב הזה יהיה המחשב היחיד שהוא יעבוד איתו (אין מחשב נייח) אז הייתי רוצה להכניס כמה שיותר כח שנכנס ב4000 ש"ח תוך כדי הקפדה על התנאים הבאים: חשוב שיהיה אמין מבחינת השירות, זמן סוללה ארוך וכרטיס מסך יחסית חזק. הנה הנתונים מהסטיקי: * מטרות המחשב? SolidWorks ושימוש ביתי (סרטים, מסמכים, אינטרנט), הוא נשבע שהוא לא נוגע במשחקים עד לסיום הלימודים, אבל למקרה שהוא יתחרט, הייתי רוצה לשמור …

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by zilberberg1,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שיכול להריץ תוכנות עיצוב ותלת מימד (revit, autocad וכו'). גודל מסך: 15 אינצ' מחשב של חברת dell בלבד. תקציב: 6,500 (גמיש) תודה רבה. :-)

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. שלום חברים אני מעוניין לרכוש מחשב גיימינג' 3D לסלון הבית ולהלן דרישותיי. אציין שזה המפרט השני שאני מרכיב בעזרתכם מתנצל מראש על כך שסטיתי מהטופס המקובל, אני חושב שבצורה הזו תבינו אותי טוב ותסייעו לי ביתר קלות להשלים את החסר בצורה הטובה ביותר. אופן שימוש הרצת משחקים חדשים בהגדרות המקסימליות 1080P ובתלת מימד, על מסך 40" Sony EX720. {הדגמים הספיציפיים שמצויינים מטה לא מוכרחים להיות קיימים במפרט אבל מאוד אשמח לקבל עליהם פידבקים.} מעבד Intel® Core™ i7-3820 - 10M Cache, 3.60 GHz {15 Intel® Core™ i7-2600K - 8M Cache, 3.40 GHz {13 Intel® Core™ i7-2700K - 8M Cache, 3.5 GHz {16 עדיפות לביצועים אמיתיים - לוח אם ? DDR3 | SATA III אופציה לבלוטות' מובנה…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. ציטוט 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה ועיבוד אותות (MATLAB) + קצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. היי חברים אני מעוניין לרכוש מחשב נייח ממש בימים הקרובים. המחשב ישמש אותי בעיקר לצורכי עבודה גרפית - תוכנות אדובי כולל אפטר אפקט ובקרוב אני רוצה להתחיל ללמוד תלת, אז חשוב לי שהמחשב יהיה מספיק חזק ומהיר. קיבלתי הצעה מ-idigital בסך של 18,500 - מחיר שאני מוכן לשלם כל עוד המחשב באמת מתאים לצרכים שלי… הבעיה שאני לא מבין בזה כלום… ואין לי מושג אם המפרט של המחשב בסדר, והאם זה מחיר סביר?. אשמח לקבל את חוות דעתם על המפרט של המק שקיבלתי מהם… אני שוקל גם לקנות מקבוק פרו 16 אינצ׳+ מסך נוסף ולחבר ביניהם ( אבל לא יודע אם מחשב נייד יהיה חזק מספיק כמו הנייח של אפל... או שלוותר על הרעיון?) זה המפרט של האיימק שקיבלתי מ-idigital מחיר: 18,536 ₪ iMac 27-inch Retina …

9. כפי שידוע - במחשב נייד 10 אינץ' לא קיים כונן סי די. ה-Windows יושב על סי די. מה אני עושה?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. כרגע המשחק היחידי שאני רוצה שיריץ חלק זה האלף ליף 2 בהגדרות הכי גבוהות.. תודה.. עריכה: ושחכתי, שאני יוכל לקנות בחנות, לא מהאינטרנט, ועדיף כרטיס מסך חזק...

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by heli8,

*לא ע"י היוזר המקורי. החלטתי לקנות מחשב חדש ואני לא מבין בזה כלום ולכן צריך את עזרתכם לבנות מפרט. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?השימושים במחשב הם המשחק פוטבול מנג'ר, פוטושופ ברמה חובבנית וגלישה+צפייה בסרטונים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).מנג'ר(אבל אני מעוניין שירוץ חלק, שהגרפיקה תיהיה מעולה ושאוכל להשתמש ולטעון יחסית הרבה ליגות+תמונות שחקנים וכד'. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הג…

12. שלום חברים יש לי התלבטות בין שלושה מחשבים הייתי רוצה לדעת חוות דעת עליהם ASUS N55SF - מגיע עם מעבד i5-2430 qm-2.4GHZ/3M ועם כרטיס מסך NV GT 555 2G DDR 3 מחיר 4992 ASUS K53SC - מגיע עם מעבד i7-2670 qm-2.3GHZ/6M כרטיס מסך NV GT 520MX 1G VRAM מחיר 4272 HP pavilion DV6-6b19EJ מגיע עם מעבד i7-2670 qm-2.2GHZ כרטיס מסך AMD radeon HD 6770M מחיר 5976 מבחיחת הכסף יש ברשותי זיכוי אז כל אחד מהמחירים הוא בסדר רק חשוב לי לקבל תמורה מלאה לכסף שלי. צרכי המחשב הם בעיקר לשימוש יום יומי, סרטים, ומשחקים תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by sandman2017,

שלום לכולם! מחפש עזרה במפרט ל HTPC לסלון בתקציב 2500 גמיש (אם יש לכך הצדקה) , אפשר לחסוך ואפשר לחרוג. המחשב מיועד להזרמת תכנים מההארד דיסק ומהרשת, הזרמת וידאו מהאינטרנט כגון נטפליקס, הצגת עידן+ והקלטה שלו, ניגון ריפים של בלו ריי מלאים ואולי גם יכיל כונן בלו ריי (אופציונלי). המחשב צריך להיות שקט (9 מ10) ובמארז יעודי לHTPC (לא חייב להיות מינאטורי אבל שלא יהיה בגודל מלא). משחקים לא ממש רלוונטים,יש מחשב נוסף למטרה זו. אשמח להמלצות על מקלדת/עכבר/שלט המיועדים ל HTPC. נפח איחסון הוא חשוב, לפחות 1T ורצוי 2. המחשב יורכב בחנות ועוד לא החטתי לגבי מערכת ההפעלה. אני מתגורר בתל אביב אבל גם כפר סבא יכול להיות נוח בנוגע למקום החנות. חובה תמיכה ב USB3 וhdmi הכי עדכני(1.4 אני חושב) מקווה …

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?אינטרנט.אופיס(בעיקר אוטלוק ואקסל) ומשחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כלול * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?פיפא NBA PES. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הרצה בצורה טובה מאוד את המשחקים הנ"ל. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר ו…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by MsP,

כדוגמת המחשב הזה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWINFINITY_M660SE4 למטרות אופיס אינטרנט סרטים... מולטי טסקינג... שווה משהו?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. החלטתי סוף סוף איזה מחשב אני רוצה לקנות וגם קיבלתי הצעה ממש טובה מה אתם חושבים עליה מעבד דגם: INTEL C2D E8400 מהירות: 3.0GHZ קרור למעבד: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם יצרן +דגם : ABIT IP35-E ציפסט: Intel P35 זכרון מהירות + נפח: 4096MB (2GBX2) CL5 800MHZ דיסק קשיח יצרן + דגם: Western Digital WD5000AAKS מהירות +נפח: 500GB SATAII 7200RPM 16MB Buffer כרטיס מסך יצרן + דגם: GeCube HD4850 512MB זכרון: 512MB כונן אופטי יצרן + דגם: SAMSUNG X22 SATA מארז יצרן + דגם: NZXT ALPHA Black ספק כח יצרן + דגם: NZXT PP500W התקנה ושרותי מעבדה פעולה: הרכבה מלאה + טסטים מערכת הפעלה סוג + דגם: ללא קיבלתי הצעה של 3430 ש"ח פחות 2.5% הנחת מזומן יוצא 3344.2…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by yuval_cohen,

AMD 1000MHZ 256MB 20GB DVD FM56K+10100 14'TFT WIN XP HOME+WORD 2000 שנה אחריות במחיר של 6,503 ש"ח עריכה: זהו מחשב נייד...

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, חריגה של עד 100-200 שקלים במקרה הצורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, אופיס, זום, גלישה, משחקי מחשב(אין צורך לכרטיס מסך חזק, אך כזה שיכול לסחוב משחקי מחשב גם אם לא באיכות גבוהה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך(רמקולים בתוך המסך עדיף) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות בינונית …

19. Started by andrei21,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? פתוח בגבול הטעם הטוב, יש להתייחס ליחס עלות תועלת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, משחקי וסרטי תלת מימד , אופציה לVR בהמשך, סרטי 4K , טורנטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר ומקלדת רצוי אל חוטיים, אני מבין שעדיף חוטי למשחקים, אבל האם אפשר להסתדר בלי חוטים ? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן ברמה ההבסיסית עם תוכנת הלוח אם כנראה 7. הא…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by sergio4567,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לחברה שלי. * מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, לימודים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 14" לא חשוב * רזולוציית המסך? לא קטן מדי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה, עדיף מוארת * משקל רצוי? קל ככל הניתן פחות מ 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרט, לא מעט מדי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (HDMI, VGA,USB) * Bluetooth? - אם אפשרי, לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD יכול להיות יתרון, אבל גם שלא יהיה קטן מדי. דיסק קשיח לפחות 500 גיגה * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם …

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. i7 880 gigabyte ultra durabl 3 ud3-p55-us3l-tpm smart 6 adata ddr3 1333 premir 2gb*4 (8gb) win7 ultimate + win7 home premium +win 8 beta office professional 2007 kit-no discs norton 2012 +2years axle nvidia 240gts hdd wd 1tb sata3 + hitachi 500gb sata2 + makston 160gb sata + sandisk 64gb usb3 +sandisk 32gb*2 usb3 + sandisk 16*2 usb3 dvd+r dl transcend usb3 + dvd-r dl samsong lexmark z617 usb ספק 200w huntkey box huntkey a502 tp-link tl-wn422g router level one wb-3406tx mouse diablo 3 steel series logitec y-ut76 game: clash of heroes, heroes 4,5,6beta,6, fifa97, tzar, battlefield 3, diablo 1+Addition,3, sc2+Addition

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. איזה מפרט יותר טוב למשחקים ? : CORE 2 DUO E6300 1.86 Ghz TRAY 2MB 775/1066 GA-965G-DS4 MEMORY-1Gb KIT (512 X2) 800mhz Geil 169$ Western Digital 250Gb 16MB NEC 5170A BLACK (+DVD-RAM X12) X18 VGA - Saphire ATI RADEON X1900XT 256 mb ddr3 VIVO Retail Dual DVI ANTEC SONATA-II 450W או Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E? TWINMOS DDR2 1024MB 667mhz CL5*2 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII NEC 5170A BLACK (+DVD-RAM X12) X18 Saphire ATI RADEON X1900XT 512 MB ANTEC SONATA-II 450W המפרט יהיה לOC אני גם קונה קירור + המפרט מיועד לשידרוג בעתיד בגלל זה אני לא יודע אם רצוי לרדת בלוח אם

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום לכולם אני אשמח לעזרתכם ולהמלצות בנוגע לקניית המחשב הנייד הבא לעסק. כל עצה ועזרה תתקבל בברכה. * מטרות המחשב? המחשב נקנה לטובת עבודה אינטנסיבית על התוכנה לתיכנון מטבחים: ראומפלאן- Raumplan. חוץ מזה עבודה משרדית שוטפת. להלן הדרישות כפי שמפורסמות ע"י החברה. אני מעדיף את המומלצות+ ולא את הבסיס. דרישות חברה המחשב יקנה באילת בשאיפה בסופש הקרוב(בעזרתכם). כלומר צריך להיות במלאי של אייבורי/KSP או חנות אחרת באילת. תקציב עד 5.5K. במידה וזה הכרחי וממש משתלם מבחינת יחס עלות תועלת ניתן לחרוג עד 6K. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 עדיף מבריק אבל לא חובה. * רזולוציית המסך? רצוי fullhd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? …

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by HilaX3,

שלום, אשמח להצעה למפרט בסה"כ של 5000, במידה וזה ממש נחוץ..אז קצת יותר. . מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - כל המשחקים החדשים בשוק. כגון GTA-5, COD-GHOST, AC5 וכול'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by cool_g,

איזה מהם הכי נוח ומתאים למשחקים? Toshiba Satellite L650-10H: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=761042 Toshiba A660-10W: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9083 HP Pavilion DV6-3060EJ‎: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10429 HP Pavilion dv6-3070ej: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7736760 אשמח אם תביעו את דעתכם על מי המחשב הכי טוב מביניהם לדעתכם..

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים