ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,352 דיונים בפורום זה
-
שלום. השאלה היא לגבי Toshiba L50-B-1MC. יש לו 2 כרטיסי מסך אחד של אינטל, ואחד Radeon™ R7 M260 2GB. ב-Bsplayer, כשרואים סרט על מסך מלא, יש המון קרטועים. זה לא קורה בתוכנה אחרת. יש דרך לוודא שכרטיס המסך הפעיל הוא אכן הRadeon ולא הIntel? אולי יש למישהו רעיון אחר למה זה קורה?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרה בבחירת לפטופ. מטרה- עריכת תמונות (פוטושופ, לייטרום), וידאו (פרימייר, אפטר אפקטס, לעיתים אנימציות בפלאש), גיימינג לא מאוד אגרסיבי (נאמר שלא דחוף לי להריץ משחקים על האיכות המקסימלית). מסך- 15.6 וצפונה. בעיקרון מעדיף כמה שיותר גדול, אבל 15.6 זה מספיק לגמרי. לא חושב שאשתמש בו יותר מדי בחוץ ובאור השמש אז פחות רלוונטי מבריק או מט. רזולוציה- כמה שיותר גבוהה. 4K בונוס נחמד מאוד, לעיתים עובד עם מצלמות 4K ועד כה לא היה לי מחשב שהפך את הפונקציה הזו למשתלמת, אז זה יכול להיות נחמד. דרישות מיוחדות- אין ממש. מה שכן אני עלול למרוט לעצמי את הגבות מעצבים כשאני מזיז עכבר מילימטר והווינדוס 8 עושה ריבוט, פותח סוליטייר ומעביר אותי למסך הבית, אז עכבר שלא עושה את הצרות …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי כןלם מעןניין ברכישצ All in One מחשב בארה"ב.. ןלשאלןן: 1. מה התקציב המקסימאלי? $1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשאר במסגרת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? $500 2. מה שימושי המחשב? גרפיקה (photoshop, illustrator, after effects), פיתןח web, ישןמי word 3. האם יש צורך בציוד הקפי: מקלדצ + עכבר. עדיפןת ל windows מערכת הפעלה, רצוי "23 מסך ןמעלה עדיפןת לרכישה מ http://www.bestbuy.com/ תןדה לעןזרים
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני מחפשת לקנות מחשב נייח לעבודה עם תוכנות גרפיות כמו : Maya \ Zbrush וכו , לא מיועד לגיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך אם אפשר לחסוך ולקבל אותה תמורה כן, אם הכוונה להתפשר אז לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Maya , Zbrush , tvPaint ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין צורך בגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד שיהיה יחסית קל , שלא יהיה בצורה של מחשב גיימינג , אבל עם כרטיס מסך שלא מובנה עם המעבד . שימושים : סרטים גלישה והורדות , בנוסף משחק LEAGE OF LEGENDS . לא משחק משחקים נוספים יותר אשתמש בו הרבה ליד המיטה ככה שמסך טאץ ומתקפל יהיה מדהים בעיני . לכן חשבתי על : Lenovo Yoga 710 - http://ksp.co.il/?uin=36823 יש בו הכל מהכל , אני קונה את המחשב מאילת. מה לדעתם אני צריך לקחת ? יש אופציות אחרות יותר טובות להערכתכם ? אני שם כאן פורמט חיפוש : 1. מה התקציב המקסימאלי? 5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך וכמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיך שלא לחרוג , אלא …
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש (באילת) בסכום של עד 5500 ש"ח בערך.. השימוש שלי במחשב הוא בעיקר שימוש סביר וממוצע עם תוספת של תכנות (שימוש בתוכנות כמו ויזואל סטודיו ואקליפס). הדברים שחשובי לי שיהיו במחשב הם: מסך : 13.3-14.0 אינץ כרטיס מסך: מובנה אם יש במובנה העדפה למשהו אשמח לדעת. ראם: 8 גיגה מספיק לי כונן ssd: מעדיף בין 128-256 גיגה תצוגה: FHD טכנולוגיית ips מעבד: i7 או i5 ודבר נוסף.. שיהיה עשוי מחומרים טובים לא פלסטיק, משהו קצת יותר איכותי.. המחשבים שכרגע נראים לי ואני מתלבט ביניהם: dell inspiron13 7359 http://ksp.co.il/?uin=29578 asus zenbook ux303ub …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן זה המפרט של המחשב הנוכחי : CPU QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz) Motherboard Name Gigabyte GA-P35-DS3 4 gb ram crossair & kingstone Video Adapter NVIDIA GeForce GT 630 (2 GB) בבקשה אני מעוניין שהמחשב ישתפר אך אני לא מצפה שיהיה מין הטובים שבשוק, שיצליח להריץ משחקים ברמת מדיום לא יותר מזה. אשמח גם לכל חלק שצריך להחליף למספר אלטרנטיביות וסיכום כמה זה אמור לעלות , תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב נייד לשימושים כלליים (אינטרנט/סרטים ומדיה לסוגיה). לא חושב שצריך חומרה מיוחדת (המחשב לא נועד לגיימינג). יש לי רק דרישה אחת ספציפית- שהמסך יהיה איכותי מאוד, כלומר פנל IPS או VA. גודל רצוי- 15.6. בדקתי כל מיני מחשבים ניידים (גם די יקרים) והתצוגה שלהם נראית פשוט נורא (במיוחד אחרי שהתרגלתי למסך DELL IPS בנייח שלי). אני יודע שיש פנלי IPS בניידים של אפל, אבל זה ממש לא הכיוון (גם לא תקציבית). האם יש דבר כזה?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שקל (אפשר גם טיפה יותר אם באמת שווה את זה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים קלים עד בינוניים, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנת שרטוט AutoCAD 2015 (אני הנדסאי בניין ומשתמש בתוכנה די הרבה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.FIFA 15, קצת GTA 5 ו LOL ברשת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מעוניין במסך…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, התבקשתי להרכיב מפרט לאחים שלי הקטנים בני ה- 7 של מחשב לכל מיני משחקי דפדפן ודברים פשוטים.. התקציב הוא 1500 עם חריגה ל- 1800. בניתי מחשב על פי ההמלצה בקישור הזה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137588§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99/%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99 ורציתי לדעת האם בחרתי דברים טובים שיספיקו לצרכים של: משחקים דפדפן, סרטים וכדומה.. את המפרט בניתי ב- KSP בקישור הזה: http://ksp.co.il/?select=.269..396.&list=1&sort=2&glist=1&uin=16014&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0#complist אין יותר חריגות מהתקציב, גם ככה חרגתי.. מקווה שהבאתי מספיק פרטים, תודה רבה לכולכם על העזרה =]
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד דיי פשוט,שיהיה אפשר לשמוע שירים,לגלוש בפייסבוק,ולראות הרבה סרטים באיכות טובה D: הביאו לי את זה ואמרו לי שהמסך שלו HD LED...הבעיה שלא רשום ואני לא יודע אם עובדים עלי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5347&CatCode=315 יש למישהו מושג?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי העדפה למעבדי אינטל המחשב הוא למשחקים וגם העדפה לכרטיס מסך 8800 .... בבקשה פעם אחרונה תנו לי המלצה תודה רבה לעוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי היום ספק vx550w ומארז coolmaster cm 690 , יש לי 2 tb של wd וhd4870 אני רוצה לשדרג את המחשב . אני משתמש הרבה בפוטושופ משחק בכל המשחקים החדשים שיוצאים והדבר שאיטי על המערכת זה פתיחת קבצי ראר מפוצלים להרבה חלקים וזה לוקח 5 דקות לקובץ גדול. אני רוצה מחשב עם vertex 3 pro וsandy bridge , אני רוצה לדעת כמה יעלה לי מערכת עם לוח אם מתאים זכרונות מתאימים (שמעתי שיוצא sata 3 , אז מערכת שתתמוך בזה ,תודה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום וערב טוב, לכל חברי הפורום. התקציב שלי עומד על 14 אלף ש"ח פלוס מינוס. אנא האירו את עיני באם זה לא מספיק, או לחילופין, שלא צריך את כל הכסף, הסיבה לגודל התקציב הוא מפני שאני צריך את כל הציוד ההקיפי הנדרש, וכדלהלן. ברצוני לקבל מפרט מחשב כולל ציוד הקפי, שזה אומר כך: 1 ) מדפסת לייזר צבעונית 2 ) מסך דק 19" איכותי. 3 ) סורק מהיר ומשובח. 4 ) רמקולים טובים לא מחפש מערכת. 5 ) מקלדת ועכבר איכותיים. ובשאר הכסף מחשב חזק וטוב כולל כונן דיוידי וצורב דיוידי בנפרד, בכדי שאוכל להעתיק מהאחת לשניה, כן אני צריך כרטיס tv עם אפשרות להעתקת ווידאו וטלווזיה. אסיים במשפט אמריקאי משובח: תעבדו עלי במחיר ולא בטיב המוצר. תודה מראש לכל המסייעים בעבורי. רויאל
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חייב דחוף חוות דעת על המפרט הבא והתאימות בין החלקים: מוצר שם מוצר מחיר מעבד: אינטל קונרו e6400 2.13 לוח אם: אינטל DG965WH זיכרון : SUPERTALENT 1024MB (512MBX2) DDR2 667 CL4 + HEAT SINK ¤ 656 כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7900GS TDH 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - RETAIL ¤ 1107 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 ¤ 453 ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 400W + PFC + SATA + CABLE MANAGEMENT ¤ 439 המחשב נועד למשחקים כבדים, לא מתוכנן o.c -------------------------------------------------------------------------------- סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 2655
-
- 31 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם - אני חדש פה.. אני מחפש מחשב להפקת מוסיקה לחבר, התקציב עד 5000 שקל. הוא עובד בCubase 5.5.3.. ואין לנו מושג מה צריך להיות חזק במחשב ( אני מניח שהמעבד והזיכרון ). בנוסף, הוא צריך כרטיס מסך עם יציאת HDMI שיחזיק טלויזיה 37 אינץ'. ( חשוב שתיהיה יציאת HDMI בגלל שלטלויזיה אין יציאת DVI ) וכמובן HDD 2 TB.. לא משנה של איזה חברה, אבל שמעתי שWD מוציאה הארד דיסקים טובים. אשמח לקבל מפרט כזה. תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים שלי, בשדרוג אני רוצה לשפר את המעבד,כרטיס מסך, ולום אם. כל מה שמסיס כבר יש, ונראהלי שזה מספיק לי בנתיים [לשיקולכם]. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD בעיקר, ומשחקים קלים. [הכי כבד פיפא 2012] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).בעיקר משתמש בBS PLAYER לסרטים, קצת אינטרנט ומשחקים קלים מאוד.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא 2012 במק…
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בנו לי את מפרט הזה: מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 290X TRI-X OC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Desktop Sata III ST1000DM003 1 צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1 מארזים: מארז ללא ספק Antec GX500 Window Black Steel 1 הרכבה: הרכבת חבילה מחלקים שבמבצע מחיר החבילה: 4179 שקל מה דעתכם על המפרט? אני מעדיף לקנו…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בעבר נעזרתי בפורום הזה לרכוש מחשב נייח וקיבלתי המון ידע ורכשתי מחשב שאני מאוד מרוצה ממנו. עכשיו אני מנסה למצוא לפטופ בתקציב מוגבל יחסית (4000 ש"ח) שיתאים לעבודה ביום צילומים - העברת תמונות מהירה ועבודה של צפייה מהירה בקבצים עם עיבוד בסיסי עם לייטרום במידת הצורך. מה שנראה לי חשוב: NVMe אולי בנוסף לשים גם SSD רגיל RAM סביר מעבד סביר מאיץ גרפי סביר מסך עם כמה שניתן יותר עוצמה לאור שמש בחוץ מסך כמה שיותר קרוב ל100% sRGB חיי סוללה טובים אשמח להמלצות לדגמים שיעשו את העבודה במחיר סביר.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
חשוב - הרבה מקום פנוי, מהיר, יכול להריץ תוכנות כבדות, סוחב כמו שצריך סרטים ב HD עדיפות לאינטל תודה רבה
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש למישהו חוות דעת על המחשב הזה? לפי הנתונים הוא נראה פצצה. גם יחסית למחיר, לא? - Intel Core2 Duo P8600 2.4Ghz - נפח זיכרון: 4096MB BUS SPEED 1066MHZ - גודל המסך: 15.4אינץ קריסטלי. - דיסק קשיח: 250 GB - כרטיס מסך: FX 9300GS\UP 1024MB . - חיבור HDM. - משקל: 2.76 ק"ג. - המחיר ב"זד מחשבים": 5850 ¤.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1 AMD ATHLON 64 3000+ OEM 1,390 ש"ח 1 ABIT KV8-MAX3 VIA K8T800 880 ש"ח 1 Thermalright SLK-948U for Pen 4/athlon 64bit - FAN : ללא מאוורר 220 ש"ח 1 Thermaltake Smart Case Fan Blue LED 90mm 74 ש"ח 1 Western Digital Raptor 74GB 10000 rpm Serial ATA HDD 1,360 ש"ח 1 ANTEC Super LANBOY Aluminum Super Mini Tower Case 657 ש"ח 1 Enermax EG465P VEFCA 430W 598 ש"ח 1 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 655 ש"ח 1 MSI NX6800 Ultra-T2D256 GeForce 6800 Ultra 256-bit DDR3 256MB 3,290 ש"ח סה"כ 9,124 ש"ח מה דעתכם? תודה!
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤594 1 מארזים NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤530 1 קירור למעבד Sunbeam Tuniq Tower 120mm ¤267 1 ספקי כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤450 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤451 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤441 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים ¤1570 1 כונני דיסקטים alps black Floppy 1.44 Flop-black ¤36 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤196 1 (ראוי לציין שהוספתי לאחרונה עוד שני זכרונות של 1 גיג'ה כל אחד שכרגע יש …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אז זה גם בקשה וגם התייעצות. אני מתכנן לקנות מסך טלויזיה (כניראה איזור ה40 אינצ') ואני רוצה לחבר אותו למחשב. עכשיו השאלה שלי זה א' איזה מחשב לקנות, כלומר האם צריך להשקיע יותר בכרטיס מסך מאשר בדברים אחרים בו.. ובכללי האם בכלל שווה לקנות מחשב נייח, או שאולי כדאי ללכת על מחשב נייד ופשוט לא להשתמש במסך שיש בו כשאני מחבר לטלויזיה. המטרה של המחשב בעיקרון זה להיות מחובר לטלויזיה ושאפשר יהיה לצפות שם בסרטים, סדרות (גם אונליין - איכות פחות טובה) ושיראו שמה בסדר.. אבל שיהיה אפשרי גם לגלוש באינטרנט ולהביא מה אשכרה כתוב באתרים.. וכן אני יודע שהרזולוציה של הטלויזיה זה לרב פחות טוב ממסך מחשב אבל אני אחפש משהו סביר 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולח…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להרכיב מפרט לעסק שמנהל צי רכבים. וצריך מעקב בזמן אמת על הרכבים באותו עסק. תחשבו על חמ"ל כמו בסרטים 6-9 צגים שמורכבים על קיר או מסודרים אחד על השני בצורה כלשהי. מחשב חזק אשר מסוגל לתמוך בתצוגה של מסכים רבים כאלה. עכשיו ראיתי באינטרנט שיש לAMD טכנולוגיה בשם eyeinfinity שתומכת בצגים מרובים אבל זה לא אומר שאני אבטל מפרט שמשתמש בNVIDIA. 1. מה התקציב המקסימאלי - 20 אלף, עם אפשרות לחריגה בכמה אלפים לכאן ולכאן. תלוי בהבדלים משמעותיים. לנצל את המקסימום של התקציב. עכשיו אם יש חלק שעולה 1 אלף. ויש חלק שעושה את בדיוק אותו הדבר שעולה 800 כמובן שארצה לשלם פחות. 2. השימוש הוא השימוש שציינתי מעין חמ"ל כזה עם מסכים מרובים צריך להיות פעיל 24\7 ולתת מענה לכל בעיה שתצוץ מ…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-