עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Drycos,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? סטנדרטי כ-15 אינץ * רזולוציית המסך? לא רלוונטי מבחינתי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...): רצוי HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata): לא משנה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, …

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Chen_bz8,

אז אוטוטו אני הופך לסטודנט במנהל עסקים ושיווק, ובמסגרת ההכנות לשנת הלימודים, החלטתי לקנות לפטופ. אשמח אם תעזרו לי לאתר מחשב נייד מתאים. * תקציב? 4000 (אפשרות חריגה של עד 200). * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים. לא אריץ עליו משחק אחד. * גודל המסך? 13-14 אינץ', ובמקרים נדירים 15.6. * רזולוציית המסך? פחות קריטי לי הנתונים הגרפיים כך שאני יכול להתפשר פה, יותר חשוב לי המהירות של המחשב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? עד 2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 5-6 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא משהו לא רגיל. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חייב גדול מאוד, אבל חייב שיהיה SSD…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אני צריך המלצה למפרט מחשב הכי בסיסי שיש לשימושי אינטרנט ומיילים בלבד, בלי סרטי HD ובלי משחקים כבדים. 1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות 1000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 300 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט וקריאת מיילים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אני רוצה לקנות מחשב אבל הבנתי שאוטוטו יורד מחירים של כרטיסי מסך בגלל שיגיע דור חדש לארץ, עוד כמה זמן זה יקרה בערך?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אהלן, ברצוני לקנות מחשב, אני מתלבט בין בחירת כרטיסי מסך. האחד יש את החיצוניים (ATI או NVIDIA) ומנגד יש Intel Graphics Media Accelerator 3000 HD האם מישהו יודע והתנסה בהרצת סרטי HD באיכות 720P על הכרטיס מסך Intel Graphics Media Accelerator 3000 HD ? האם מישהו יודע והתנסה בהרצת סרטי HD באיכות 1080P על הכרטיס מסך?" תודה, משה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. Started by kfir91,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V, fifa15 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 4. האם יש ר…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Lethal_Acid,

שלום, אני מבקש המלצה למפרט למחשב נייח לישומי אופיס אינטרנט ומשחקים קלים. התקציב הוא 2000 ש"ח אם אפשר פחות עוד יותר טוב (אין צורך בציוד הקפי). אשמח לקבל המלצה למפרט ולחנות בצפון. אני לא רוצה להתעסק עם הרכבה מעדיף להשאיר את זה לחנות כך שיש צורך גם להכליל עלות ההרכבה. תודה וסופ"ש מעולה!

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי?4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב במלואו, אל להימנע מחריגות רציניות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אינטרנט,סרטים ותכני HD, עבודה משרדית,משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).מחשב חזק עם דגש שיוכל להריץ משחקים על הגדרות גבוהות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל הסוגים: משחקי יריות,ספורט - Battlefield,Fifa,NBA. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FULL HD -לאילו הג…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שלום, אני פונה אלייכם בהתייעצות לגבי איזה סוג מחשב יתאים לי ביותר ללימודים שלי 1) האם ישנו הבדל גדול בין 15 אינץ' לבין 12? בדגש על עבודה של שעות רבות ביום מול המחשב? 2) עד כמה המשקל הוא פקטור? 3) נדלקתי על מחשב של HP http://zap.co.il/model.aspx?modelid=717659 שהוא גם כולל מסך מגע מסתובב. אני מוצא את זה נוח תיאורתית לשבת איתו בכל מקום לסובב אותו לחצי וכך פשוט לקרוא בו טקסטים בצורה נוחה. האם התיאוריה שלי נכונה הלכה למעשה? למישהו יש ניסיון עם עבודה על המחשב הנל? הוא נרא גם חזק בנתונים שלו וקל מאוד אך עדיין זהו מסך של רק 12 אינץ'. הכוונה לכל מחשב בתצורת טבלט PC שאלה נוספת היא האפשרות של מסך מגע שימושית לי בלימודי מהנדס או שאין הבדל בינו לבין מחשב נייד רגיל וזה סתם …

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. *מטרה עיקרית של המחשב היא תיכנות, Eclipse, IntelliJ, Visual Studio לפעמים אני מתעסק קצת בפוטושופ (חובב לא יותר מזה) ויהיה נחמד (לא חובה) שיתמוך במשחקים כמו Assasin Creed, Prototype או אולי אפשרות לשדרוג עתידי שיתמוך בזה. *גודל מסך 14'-15' המחשב מיועד לנסיעה כך שאם יהיה גדול כנראה גם ישקול יותר... אני מניח שרזולוצית HD לא כזה יודע מה להגיד כאן... * יהיה נחמד למקלדת מוארת * קל כמה שאפשר * זמן סוללה ארוך (יום) * HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB * כונן אופטי? לא אבל שיהיה מקום בשבילו כדי שיהיה אפשר להכניס שם דברים אחרים כמו SSD או משהוא כזה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך לה…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  11. Started by ryacov,

רכשתי את המחשב השבוע איך אפשר להשיג מדריך בעברית? איך נכנסים להגדרות BIOS ?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by rotman,

שלום לכולם , נתקלתי באמצעות זאפ באתר נייד נייד http://www.nayadnayad.co.il/ , ביצעתי הזמנה של ה THINKPAD לאבא שלי , בסוף התהליך נכתב כי ההזמנה בוצעה בהצלחה אולם לא נתתי שום כרטיס אשראי במהלך התהליך. לאחר מכן התקשרתי למספר הטלפון של מוקד ההזמנות ועונה לי פקידה איך לאמר במילים יפות , פחות מוכשרת , אמרתי לה את מספר ההזמנה והיא אמרה שאין לה הראשות לראות את ההזמנות , בכלל , היא דיברה איתי כאילו שיש לה כזה F.A.Q מול הפנים , לא היה לה מושג בכלום והכי גרוע , כששאלתי אותה איפה הם נמצאים היא אמרה לי "אני מייד אבדוק לך" (????? ) ואז ככשאלתי אותה "את לא יודעת איפה את נמצאת?" אז היא אמרה לי "שניה אני מרוכזת פה במשהו אחר אני מיד אומר לך" בקיצור , הרגשתי שמשהו פה מאד פישי , יכול להיו…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by boss,

. מה התקציב המקסימלי? האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? [glow=red,2,300]כן לנצל את כל התקציב[/glow] במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? [glow=red,2,300]500-700[/glow] 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב משחקים הכי גובהה ,אינטרנט ,HD FULL ועוד. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס 2010 ועוד ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך samsung T260 1920X1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? MOH COD הכי חדשים גם עתיד * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/[glow=red,2,300]גבוהות[/glow])? 3. האם יש צורך בציו…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by פאריה,

אהלן אני מעוניין לרכוש מחשב חדש , יש לי כבר מסך 27 של lg . המחשב צריך להריץ את התוכנות פוטושופ ,סקצאפ, אוטוקד, 3d max ,רוויט וכל תוכנה שמשמשת לתכנון ולעיצוב של תלת מימד . העבודה איתו היא על בסיס יום יומי וכל 5 שנים אני מתכנן להחליף מחשב , כרגע יש לי טושיבה סטלייט 5500 נייד שקניתי לפני 5 שנים והוא נתקע כאשר הקבצים נהיים כבדים ולוקח לו הרבה זמן להגיב . אני צריך מחשב שיעבוד עם התוכנות האלו במהירות. מה ההמלצות שלכם עבורי ? האם התקציב מציאותי? תודה פארי

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. אלו הם הרכיבים אותם אני מעוניין לרכוש: לוח-אם מעבד זיכרון כונן קשיח מארז תוספות: מאוורים למארז מאוורר + מפזר חום למעבד מאוורר לדיסק הקשיח זה מה שנראה לי (לפחות בינתיים): ASUS A7V333-R AXP2000+ CROSAIR 512MB PC2700/3200 CL2 קשה למצוא את החברות המובילות בארץ. SEAGTE 80GB 7200 B-IV ENERMAX עם ספק 430W מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by gallahgi,

1. מה התקציב המקסימאלי?5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.MS3, COD - MW3, SKYRIM, SC Revelations, Crysis 2 מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1440X900(מחובר בנוסף לLCD 32 INCH לצפיה בסרטים) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הק…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by coorva,

שלום רב בכוונתי לרכוש מחשב בתקציב כולל של כ- 8000 ש"ח שמיועד בעיקר למישחקים. האם זה אפשרי שאת הדיסק הקשיח יחליף רכיב SSD ? במידה והדבר אפשרי, האם זה מומלץ? תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות מהירה עריכת וידאו full hd גיימינג עתידי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך - לא אקנה כי הגיימינג הוא עתידי - אשתמש כרגע ב Geforce 570 שיש לי דיסק קשיח יש לי כונני SSD עוברים אבל הם לא משמעותיים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב ביחוד במאמץ 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא אבל …

19. Started by jonnic,

שלום לכולם, אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים בעליי תצורות זהות בכמעט הכל למעט העובדה שלאד 4 ג'יגה זיכרון ולשני 3 (לא קריטי כי אני מקבל איתם ויסטה פרימיום ולא 64 ביט). והמעבד .. באחד יש P8400 במהירות 2.26 GHZ בעל 3 מגה זיכרון, והשני T9400 במהירות 2.53 GHZ ו6 מגה זיכרון (L2 כמובן )... שני המחשבים בעלי כרטיס מסך חזק GEFORCE 9600M GT ואני מתכוון להשתמש במחשב למשחקים. השאלה לי היא עד כמה המעבד השני חזק יותר מהראשון והאם יש טעם להשקיע כ700 ש"ח נוספים עליו רק בגל המעבד והעוד ג'יגה זיכרון שאולי אשתמש בו בעתיד ?? אני יודע שלמעבד יש חשיבות פחותה במשחקים לעומת הכרטיס מסך, ושני המעבדים חזקים בכל מקרה, השאלה שלי היא האם יש הדבל רציני ששווה את ההשקעה או שעדיף ללכת על הפשוט יותר והמעבד …

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by dj asaf,

שלום אני קונה מחשב לעבודה עם אוודיו (עריכת מוזיקה) אני רוצה לקנות מחשב ממש חזק.. יש לי פה מפרט Athlon64 3500+ (S-939) VENICE BOX GIGABAIT K8NSC-939 (s939) nForce3 512Mb 400MHz Kingston CL3 X2 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK) 120GB 7200 8MB WD1600JB sata2 X2 1.44 black briza ATX מקלדת ועכבר אופטי פשוטים 4400 ש"ח.. כולל הרכבה שווה? הלוח אם הוא בכוונה nforce3 כי למוזיקה הוא יותר טוב מה אתם אומרים??

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. יש לי סיסמא משום מה ואין לי מושג איך לאפס אותה במחשב רגיל זה רק להוציא בטריה ופה פירקתי את האמא של המחשב והרכבתי בחזרה ועדיין מבקש סיסמא יש למישהו מושג איך אני עורקף/מאפס/משיג את זה?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by yuchtman,

היי, חשבתי לנצל את הסייבר מאנדיי לרכישת מחשב זול כדי לחבר לטלוויזיה ולצפות בסדרות דרך קודי. מעוניין לרכוש משהו בסביבות ה-1000 ש״ח ועדיף כמה שיותר קטן ואשמח להמלצה. תודה

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אני צריך המלצה למחשב כזה המיועד בעיקר לעבודה (לא למשחקים) וחשובה לי יכולת עיבוד טובה. התקציב הוא 5000 לא כולל מסך. אני גם צריך כרטיס עריכת וידאו (לכניסה למצלמת וידאו אנלוגית) בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. היי חברים, אשמח לייעוץ לקניית מחשב נייד שיתמוך בפוטושופ ואבלטון לייב להופעות. התקציב שלי הוא עד 3500 ₪, גמיש במידת הצורך ב200-300 ₪. הבנתי שהמינימום לאבלטון הוא 8RAM, i5. תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by igor_e,

חברים, בוקר טוב. זקוק לעזרתכם בערכת מחיר של המפרט הבא, שנרכש לפני כמעט חמש שנים (נובמבר 2008). המחירים המקוריים שבהם רכשתי כל רכיב מופיעים בסוגריים. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX (983 ש"ח) קירור למעבד: Scythe Kama Cross (187 ש"ח) לוח אם: Gigabyte GA-EP45C-DS3R (752 ש"ח) מארז: Thermaltake V9 1x120mm + 230mm TOP Fan Black + Window (495 ש"ח) ספק: Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails SLI (523 ש"ח) זכרון: Kingston 4GB (2x2GB) Hyper-X DDR2-800 CL5 (486 ש"ח) כונן קשיח: Western Digital 640Gb 16MB AAKS (409 ש"ח) כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 1GB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retail (1450 ש"ח) כונן DVD-RW LG GH20NS DVD-…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים