ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
אהלן, פתחתי במסע אחר מחשב נייד חדש. הדרישות שלי: מסך 14" עדיפות לFHD מט. מעבד i5 מהדור החדש skylake Ssd 256gb 8gb זיכרון מצאתי אופציה אחת מעניינת ולא יקרה יחסית של לנובו. העניין הוא שאני מתלבט אם אני צריך את הדגם עם הכרטיס מסך. אני לא מתקין שום משחק על המחשב אבל רואה סרטי 1080p ועובד בקטנה הפוטושופ מידי, עבודת לשימוש אישי ולא משהו מקצועי. עם כרטיס מסך: http://ksp.co.il/?uin=30526 ללא כרטיס: http://ksp.co.il/?uin=30492 כמובן שאשמח לשמוע על אופציות נוספות באותו טווח מחירים. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חבר'ה, הרכבתי מפרט באתר TMS ורציתי לדעת מה דעתכם.. אני פתוח לשינויים והצעות אחרות לגמרי אפילו. בעקרון אני מחפש מחשב חזק שיוכל להריץ משחקים (אפילו על מסך טלווזיה 32LCD אינץ') ללא הארדיסק לאחסון - רק הארדיסק SSD אחד של 128 GB 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לכיוון ה 5500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וגלישה בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. prototype 2, assassins creed 3, black ops, battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג במאה 2. מה שימושי המחשב?גיימינג באופן סטנדרטי, ופעילות שוטפת שכוללת הרבה חלונות פתוחים בו זמנית (כמה דפדפנים וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5, SIMS 4, Final Fantasy XIV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אם אני לא טועה 1920x1080 אני אעדכן מחר במדויק. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח שגבוהות...? 3. האם יש צורך בצי…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3150 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, תכני hd, גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4, אולי gta v -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 על 1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
i7 880 gigabyte ultra durabl 3 ud3-p55-us3l-tpm smart 6 adata ddr3 1333 premir 2gb*4 (8gb) win7 ultimate + win7 home premium +win 8 beta office professional 2007 kit-no discs norton 2012 +2years axle nvidia 240gts hdd wd 1tb sata3 + hitachi 500gb sata2 + makston 160gb sata + sandisk 64gb usb3 +sandisk 32gb*2 usb3 + sandisk 16*2 usb3 dvd+r dl transcend usb3 + dvd-r dl samsong lexmark z617 usb ספק 200w huntkey box huntkey a502 tp-link tl-wn422g router level one wb-3406tx mouse diablo 3 steel series logitec y-ut76 game: clash of heroes, heroes 4,5,6beta,6, fifa97, tzar, battlefield 3, diablo 1+Addition,3, sc2+Addition
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בגדול בא לי על מחשב סוס שיעלה כל משחק שיש ושיהיה לזמן הקרוב יש לי כמה חלקים שאותם אני רוצה מעבר לזה לא ממש יודע כמה זה יוצא לי אני דיי מתקשר לכל מיני חנויות מחשבים ואני לא יודע קיצר חלקים שאני רוצה בטירוף מעבד intel e660 כרטיס מסך geforce 8800 640mb לא יודע אם gtx או gts או של איזה חברה ... לא ממש מפריע.. זכרונות ram ddr2 667 kingstone 2GB 2 סלוטים של 1 ספק כוח שיחזיק את הכרטיס מסך כמובן.. ומארז שיהיה שקט אבל שוב פעם יש פה בעיה של תקציב אז מה שנכנס.. כונן קשיח של WESTREN DIGITAL 250 SATA2 רכיבים שאני לא צריך לא צריך כרטיס קול לא צריך מסך לא צריך ציוד הקפי לא צריך צורבים או כונני דיסקים אם אפשר גם להכניס כרטיס אלחוטי לא edimax ומקלדת ועכבר אלחוטיים אז מגניב למרות שעל זה…
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, מחפש המלצה למחשב נייד למשרד עבור פיתוח - הרצת קוד, הרמת שרת ו-DB וכו', התקציב הוא באיזור ה4K, עם חריגה של כמה מאות שקלים. יש צורך במחשב חזק (i5/i7), לפחות 8 ג'יגה זכרון, וכונן SSD של לפחות 256GB. המחשב יחובר ברוב הזמן למקלדת ומסך חיצוניים, אז אין חשיבות רבה למסך מגע או מסך גדול מידי. תודה רבה! דוד.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני כל הזמן רואה תגובות של החבר'ה המבינים פה שהמעבד הזה והזה מספיק חזק כדי להריץ סרטים וכ'ו . איפה אפשר לראות איזה תכנים יכול להריץ כל מעבד ספציפי? ובכללי מבחינת עלות מול תועלת איזה מעבד הוא הזול ביותר שיריץ כל תוכן 1080p אבל שלא 'יחנק' כשעובדים איתו באינטרנט או עם xbmc? טוב אחרי שקראתי פה לא מעט הודעות וקיבלתי כמה תשובות נראה לי שאני יודע מה אני צריך. אני רוצה מחשב שימש כמחשב רב תכליתי. הוא יהיה בסלון, כאשר חלק מהזמן הוא ישמש כ htpc וחלק לגלישה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך(לא על חשבון איכות) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בבקשה לנסות לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכנ…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריכה יעוץ בקשר למחשב נייד לעבודות באופיס ובאינטרנט תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב, כמו שאמרתי - שילוש חדש... מעבד -C2D חובה... שיהיה טוב ל-OC, תמיכה ב-SLI מאוד כדאי... תודה, אור....
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד 13.3` ( חריגה עד 14.1`) התקציב - 3500 ש"ח ( מחשב החזק ביותר שניתן להכניס בתקציב) לבינתיים חשבתי ללכת על המחשב הבא : http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3450-a2410m.htm) מבחינת מפרט המחשב - זהו המחשב החזק ביותר שראיתי שנכנס לתקציב אבל אני מנייח שיש עוד פרמטרים שצריך לבחון לפני רכישת מחשב נייד. (איכות החלקים, סוללה, איכות המסך וכו.) מטרות המחשב : גלישה באינטרנט מולטימדיה (ניגון סרטים ב 1080P) הורדות וחילוץ קבצים עבודה משרדית ( אופיס) זמן סוללה - 6 שעות + משקל עד 2 קילו איכות חומרים גבוהה (מחשב שיכול לשרוד בדרכים) איכות מקלדת + פאד מולטי טאצ' אשמח לקבל עוד המלצות למחשבים דומים. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים .. אני צריך לוח אם .. ספק כח .. ומעבד יש לי כרטיס מסך gtx750 ti 2gb סטיק אחד של 8 ג'יגה של kingston hyperx 1600 cl10 ddr3 ודיסקים קשיחים אחד 160 ג'יגה והשני 500 ג'יגה וספק כח של thermaltek 400w p/n w0165 התקציב הוא 1600 ואי אפשר לחרוג לא מתכנן אוברקלוק ! אני מחיפה ככה שהחנויות שאני יכול לקנות מהן ksp או איבורי תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחפש מפרט למחשב בתקציב עד 4000 שקל. (לא כולל מסך). נועד למטרות אנטרנט, סרטים, תוכנות תכנות (ויז'ואל סטודיו , נט בינס, פלקס), ובעיקר לתוכנות עריכת סאונד ומוסיקה (כמו קיובייס ופרוטולס). למרות שאני לא משחק הרבה אני הייתי רוצה שיהיה בו כרטיס מסך איכותי. בגלל שהמחשב מיועד גם לעריכת סאונד חשוב לי שהוא יהיה די שקט. דרישות ספציפיות מהמפרט: זיכרון 6GB, שיהיו חיבור USB3, וגם חיבור FIREWIRE (לחיבור כרטיס קול חיצוני אולפני). אפשרות בכרטיס המסך להרחיב את התצוגה ל2 מסכים אנכית. והכי חשוב זה המלצה על חנות טובה. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים שלי, בשדרוג אני רוצה לשפר את המעבד,כרטיס מסך, ולום אם. כל מה שמסיס כבר יש, ונראהלי שזה מספיק לי בנתיים [לשיקולכם]. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD בעיקר, ומשחקים קלים. [הכי כבד פיפא 2012] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).בעיקר משתמש בBS PLAYER לסרטים, קצת אינטרנט ומשחקים קלים מאוד.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא 2012 במק…
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום שוב, אני שניה וחצי לפני החלטה על קנייה של מחשב נייד (כבר יש הצעות מחיר והכל..) אני רק צריך לבחור מבין 2 הדגמים הבאים: 1. סמסונג NP510R5E-S02IL http://ksp.co.il/?uin=18190 2. סמסונג NP370R5E-S01IL http://ksp.co.il/?uin=18189 הבדל בין הדגמים הינו המעבד שלאחד הוא חסכוני יותר בחשמל והשני טיפה יותר חזק. למישהו בפורום הנכבד הזה יש דרך לעזור לי להכריע את מי מבין שניהם לקנות? :-) יש לציין שהצלחתי לקבל הצעת מחיר פחות או יותר דומה לשניהם, כלומר אין הבדל משמעותי במחיר. אודה מאוד!!
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה יש לי נקודה מוזרה על מסך מחשב אך אני פותר את בעיה??
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש המלצה למחשב נייד עד 3,200 ש"ח שיענה לדרישות הבאות: מסך גדול נוח (לא להגזים כמובן) ביחס למחשב נייד אני פשוט לא מתמצא. מקלדת נוחה. 3-4GB זכרון פנימי. האם קיימים מחשבי לפטופ מבוססי אינטל עם מעבד דואל או קואד? היעוד העיקרי הוא : משחקים, תוכנות - אופיס, סקייפ, מסנג'ר, איסיקיו, צפיה בסרטים (עדיפות ל-HD). הארדיסק רחב עד כמה שניתן במסגרת התקציב כמובן. והשאלה העיקרית היא איזה חברה? ואיזה דגם? (הבנתי ש- DELL ו- LENOVO) טובים. ואם יש המלצות ספציפיות לחנויות באזור הדרום? מה בנוגע לאחריות? אשמח לפירוט הבנתי האחריות מורכבת ואפשר להאריך את הזמן בתשלום. איך זה עובד כל הדברים האלו? תודה רבה על העזרה!!
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני נוסע לחו"ל עוד כמה ימים ואני רוצה להשוות מחירים של רכיבים במחשב זו הסיבה שאינני יודע להגיד לכם תקציב שעד לשם להגיע,אני כן יגיד שהתקציב שאני חושב עליו הוא סביבות ה4000 שקל אבל אני רואה הפרשים אז התקציב יעלה בהתאם (לא רוצה XEON) אבל שוב מדובר פה על השוואה ואני קונה רכיבים ולא מארז שלם אלא נטו קופסאות ומרכיב בארץ הצרכים של המחשב הם גלישה באינטרנט אבל אם כבר הולכים על כזה מחשב אז שיהיה גם למשחקים ושיהיה חזק לשנים הקרובות דוגמה לכך שהסתכלתי ראיתי את המעבד הבא http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11729 במחיר של 5190 ובחו"ל ראיתי את אותו המעבד במחיר נכון להיום 3683 ש"ח אחרי ההמרה אז לכן אני רוצה להשוות אשמח לעזרה תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חיכיתי עד שהקונרו יצא לקנות מחשב אני צריך מפרט חזק שיכלול את ה Conroe 6600 ללא ספק וללא כונן דיסקטים וצורב כלומר מארז עם כל תכולתו שיהיה בו קרור נחמד ואם אפשר אז CS או SLI וזכרונות DDR2 800MHZ ....תודה מראש....
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דחוף דחוף!!!! ראיתי למכירה ממישהו את המחשב הזה ב 4500 ש"ח המפרט: cpu: p8400 2.26 4 ram מסך 17 וכרטיס 9600GT יש גם כונן בלו ריי! קישור למפרט המלא: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/d...roduct=3826586 שימוש-גיימר+לימודים וסרטים אני סטודנט שנה הבאה אז אולי זה גדול מדי לקחת לכל מקום?.. תודה לעונים אני חייב תשובות!!! המחשב באריזה המקורית עדיין לא נפתח!
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Gaming וקצת וירטואליזציה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GW2 GTA5 וכ'ו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Dell ultrasharp אני מניח. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.bestbuy.com/site/Dell+-+Studio+XPS+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B2+Duo+Processor+-+Obsidian+Black/9536451.p?id=1218120537691&skuId=9536451 חשבתי על המחשב הזה (מארה"ב) אני מחפש מחשב 13 " אני לא רוצה גדול מדי ושלא יהיה נטבוק. השימושים שלי הם לחיבור לLCD לסרטים באיכות גבוה (חשוב חיבור HDMI), משחקים , אינטרנט ומוסיקה. רציתי שתגידו מה אתם חושבים על המחשב הנ"ל ואם יש לכם המלצות נוסבות בסביבות ה3500 ש"ח. המחיר של המחשב הנ"ל הוא 920 דולר מבקש גם המלצה על מחשב נייד עם יציאה אופטית תודה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים הבנתי שמעבדי I3 מסדרת UM הם מעין "לייט", שכזה. ואני תוהה האם המחשב שפרטיו אדביק למטה יספיק לי לצרכי תכנות ופיתוח. הכוונה לבסיסי נתונים, ויזואל סטודיו 2010, תוכנות למודלים DFD וכו'.. הכוונה כאמור למערכות מידע. אנא רק מי מכם שמבין ובא מהתחום שיענה לי, כי מאד חשוב לי לדעת לגבי הדגם הספציפי הזה, שאני יכולה להשיג בהנחה משמעותית. לא להתפזר לצדדים ולדגמים אחרים תודה רבה מראש! נייד LENOVO EDGE 13.3" I3 4GB FamilyEdge 13 MTM02172YG Part NoNV12YIV ProcessorIntel Core i3-380UM (4T/2C, 1.33GHz, 3M L3) Memory2x2GB HDD500GB/5400rpm Optical DriveN/A GraphicsIntel HD Graphics Screen13.3 HD 1366x768 Glare - Matte Black WirelessIntel 1000 BGN (1x2) WWANEnabled Eth…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי. אשמח לדעתכם בנוגע למפרט הבא. הצרכים: מחשב לתלת מימד בעיקר - גם סוליד וגם מקס. גם עבודות גרפיות ועריכה. בקיצור, צריכה מחשב חזק ויציב. תודה!! מעבד: Intel Core i7-10700F 8 cores 16 Threads 10th Gen CPU - 2.9 GHz - Max Turbo Frequency 4.8 GHz - No GPU Included - Socket LGA1200 - 14nm - 16MB cache - 65W TDP - Tray - (Comet Lake-S Series) לוח אם ASUS H470 - LGA1200 10th Gen Intel - 4x DDR4 128GB 2666MHz - DisplayPort - HDMI - 5x SATA - 2x M.2 - RAID - 13x USB - 4x Fan - 3x PCIe 3.0 x1 - 1x PCIe 3.0 x4 - 2x RGB - 1x ARGB – ATX זכרון: 32GB (2x16GB) 3200MHz DDR4 CL16-18-18 1.35v - Fury Series - HX432C16FB4K2/32 כרטיס מסך …
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות בנייד נייד אבל מתלבט עוד. משווק זה אמין? שמעתי הוא עושה מיקור חוץ בנושא מכירות. מישהו קנה אצלהם? מה הייתה חוויה שלכם?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-