ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,397 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה במחשב נייד, כאשר אני מדליק אותו הכל טוב ויפה והווינדוס עולה בצורה יפה, מציג לי את שולחן העבודה כרגיל עם כל הפריטים שבו אך לאחר 10 שניות ששולחן העבודה עולה המסך כולו נהפך ללבן ואני רואה רק את הסימן של העכבר. כשאני לוחץ על CTRL+ALT+DELETE אני מגיע למסך הכחול שבו יש את האפשרויות log off, start task manager, switch user ועוד מס' דברים אבל גם לחיצה על start task manager מחזירה אותי למסך לבן מלא כאשר שוב רק העכבר מופיע. גם כאשר אני מסמן לו לכבות את המחשב אז לפני שהוא מכבה אותו המסך הלבן נעלם והוא מחזיר אותי למסך התקין של שולחן העבודה עם כל הפריטים שבו, אבל זה למעשה המחשב נכבה. לדעתי זו בעיה בווינדוס ולא במסך של המחשב או בחומרה שלו. המחשב הוא של HP מבוסס…
-
- 7 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4-4 וחצי לא כולל מסכים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג מ4 וחצי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מסחר, צריכה להיות אפשרות לחבר 4 מסכים ברזולוציה טובה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הדרישות של חלק מהתוכנות זה, המחשב מיועד להריץ כל הזמן את התוכנות הללו או דפדפן רגיל. Recommended Minimum Processor Intel Core i5 or i7 Operat…
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
המפרט מהאתר של KSP המחשב הוא בגדול ללימודים אבל אשמח אם הוא יוכל לשמש למשחקים כמה שניתן במסגרת התקציב מה שאני מחפש זה רק קופסא. ציוד היקפי ומסך והכל יש כבר. המפרט בקובץ מצורף. אשמח לחוות דעת. תודה, מוטי עריכה: לצורך העניין אני צריך שירות והרכבה אבל לא מערכת הפעלה. אין צורך ביכולת לאוברקלוק ויהיה נחמד אם יהיה שקט במיוחד אבל לא קריטי. הייתי רוצה אפשרות להפעיל נגיד Supreme Commander על רזולוציה סבירה ואולי גם את סטארקראפט 2 לכשיצא. התשלום לא במזומן ואני לא נעול על חנות מסויימת ואין תוכנות מיוחדות מעבר לאופיס שאני צריך מקווה שכיסיתי הכל [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז אני מחפש טאבלט windows 8 pro מלא עם קישוריות 3g וכמובן מעבד i7. אז מצאתי את הלנובו ThinkPad Helix שעדיין לא יצא (יוצא בראשון לאפריל) אבל לא תומך בקישוריות 3g מחוץ לארה"ב. והמחיר שלו יהיה בין 600$ -999$ שזה די טוב לחומרה שלו ולרמות קישוריות. ויש להם גם את ThinkPad Tablet 2 שיש לו מעבד רק atom (חלשלוש). והמחיר שלו 679$ שזה אומר שהוא לא נותן תמורה טובה ביחס למחיר. וחשוב לי את הסוג מכשיר הזה כי אני צריך אותו לעבודה (להיתחבר למחשב מרחוק ו-atom זה בדיחה) אז תוכלו לעזור לי למצוא מכשיר כזה? תודה רבה מאד
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט יהיה מיועד בעיקר למשחקים כבדים אך גם פה ושם לתוכנות גרפיקה כפוטושופ וכדו' [לא תלת מימד] לשימוש חובבני . המסך שיש ברשותי הוא 19 אינץ . לא מתוכנן OC אכשיו או בעתיד . אין צורך במחשב שקט במיוחד אבל שיהיה קריר עד כמה שניתן ניסיתי לבנות מפרט מתאים אשמח לשמוע את דעתכם עליו מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤865 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤567 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS כמות: 1 - מחיר: ¤384 קירור למארז: Scythe 120mm MINEBEA 1100RPM 42CFM / 18dBA כמות: 1 - מחיר: ¤76 ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤383 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 D…
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במפרט על פי הפרטים הבאים: 1. תקציב מקסימלי - 4000 ש"ח. 2. שימושים צפויים למחשב - עבודה משרדית, בעיקר גלישה באינטרנט ועבודה על WORD ו POWERPOINT 3. ציוד היקפי - מסך דק 19 אינטצ'. 4. אין צורך במערכת הפעלה. 5. ההארד דיסק צריך להיות גדול (לפחות חצי טרה). תודה מראש, עידו
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
המפרט הוא כזה: AMD 64 3000+ Venice GigaByte GA-K8NF WD 80GB SATA 7200rpm Kingston 512MB 400MHZ (x2)=1024 Gigabyte GeForce 6600GT LG CDRW 52*32*52 המארז הוא ג'נרי, עם ספק של 500W, שזה לא ממש עקרוני. ומקבל מתנה עד שווי 100 ש"ח (יענו, עכבר סטנדרטי) מה דעתכם? לקחתי 80 ג'יגה למקרה שאצטרך יותר, אקנה עוד... זה משאיר אפשרויות פתוחות. המחיר שיצא הוא 4050 כולל הרכבה, וזה אפילו יותר זול מ-KSP. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת כמה שווה המחשב והציוד שלי כיום... אשמח אם מישהו יצליח לתמחר את המחשב בצורה הוגנת... כולל הפחתת בלאי ופרק זמן שימוש.. כמובן שהציוד שמור מאוד אבל לא נקנה אתמול יש לציין שהמסך ממש משמ יוקרתי... בספק אם אמכור אותו בכלל וכבר לא מציירים דגם טוב כמו זה.. זהו המפרט AMD Athlon64 3500+ newcastle Socket 939 Thermaltake Big Typhoon CPU Cooling Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4X A-Data 512x2 DualDDR 400 XFX Geforce 6600GT PCIe 128MB W.D 250GB (16MB) SATA2 W.D 200GB (8MB) SATA NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 HEC Compucase CI-6A19 & HEC 475W Creative SB Live! 5.1 Logitech Speakers X-530 5.1 Sony Headphones MDR-P180 Logitech MX510 Mouse steelpad QcK M…
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? סרטים בהזרמה לטלוויזיה FHD, סדרות, אינטרנט. משחקים אבל לא חובה חיית משחקים. לשחק בתדירות נמוכה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לא משהו ספציפי * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ג…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים, עזרו לי להחליט על המפרט... ישנן שלוש אפשרויות: Dell Precision M6300, HP 8710W או Lenovo T61p לכל אחד יש את היתרונות ואת החסרונות (הנה בבלוג שלי כולל תגובות http://blogs.microsoft.co.il/blogs/tamir/archive/2008/07/22/choosing-new-notebook.aspx) לכן אני לא יכול להחליט... המלצות?
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
הי אני קונה מחשב חדש וחשבתי למכור את שלי כמה הייתם נותנים עליו? amd athlon 2500+ epox 8rda3i twinmos 512 mb hitachi 40 GB radeon 9600 256mb sapphire מארז, ספק (לא זוכר דגם אבל ג'נרי ) ופלופי
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
מחשב ללא ציוד הקפי, ללא מסך, ללא פלופי וללא CD/CD-RW/DVD/DVD-RW נכון התקציב די עלוב אבל זה מה שיש. המחשב ישמש בעיקר למשחק ב WOW (כמובן שלדברים אחרים גם אבל בעיקר ל World of Worcraft אופציה א' MSI RS480M2 939 600 מבוסס ATI xpress 200 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3728 TZAG B-630 215 Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 840 512MB 400MHz V-DATA 250 80GB SATA 7200 8MB WD800JD 340 סה"כ 2055 ש"ח במפרט הזה יש אופציה לשידרוג עתידי בגלל ה pci-express אופציה נוספת היא ללכת על המפרט ברשימה של המומלצים http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=47. מה לדעתכם עדיף? האם השילוב של AGP - Radeon 9550 (250/400) 128MB DDR DVI, *1…
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
היי :-) קוראים לי איילת ואני סטודנטית שמסיימת תואר ראשון ומתחילה תואר שני... המחשב שקניתי בתחילת התואר מת (המסך שלו גוסס והבוקר הסוללה החליטה שלא להטען) והשלמתי עם זה שאני חייבת לקנות מחשב חדש. מהר. אני מתחילה שוב ללמוד ב-22.10 ויש לי 2 עבודות לכתוב כדי לסיים את התואר הראשון... בנוסף, אני לוקחת את המחשב הנייד שלי לעבודה ועובדת איתו (על דברים שקשורים לעבודה) ככה שאני באמת לא יכולה להרשות לעצמי להיות בלי מחשב... אשמח מאוד לעזרה! תודה רבה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל אם זה באמת עוזר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה ג…
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי לבן דוד יש hp pavilon והוא בארה"ב הוא ביקש שאני ינסה להשיג לו מדבקות למקלדת בעברית כדי שיהיה לו נוח אני יודע שיש בערבית/רוסית השאלה איפה אני מוצא עברית והאם זה יתאים לנייד תודה לכל העוזרים עידכון: מצאתי חברה בארץ שמתמחה בהסבת מקלדות זה האתר שלהם למי שצריך: www.pcgraph.co.il עכשיו השאלה שלי אם יש חברה כזאת בארה"ב ואם יש במיאמי אחת כזאת
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=4285 בשביל גיימינג קל-בינוני(וכנראה אני אעשה שידרוג בראם ואולי גם בהמשך אוברקלוק קל-בינוני)
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לרכוש מחשב נייד למטרת לימודים (אינטרנט, אופיס וכו') אין צורך בכרטיס מסך מעבר למובנה. עם זאת אני מחפש מחשב שיהיה מספיק חזק לשרוד את ה3 שנים הקרובות (ולכן חשבתי ללכת על מעבדי אינטל i3 או i5) גודל רלוונטי של מסך יהיה בין "13 לבין "14.4. התקציב למחשב הוא עד 3600 (כולל מערכת הפעלה). לאחרונה מצאתי בKSP שני מחשבים שאשמח אם בנוסף להמלצות שלכם תוכלו לחוות את דעתכם עליהם. הראשון: Samsung Q330-JA01IL השני: Asus A42F-VX059V אשמח לתגובתכם
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא: i7-8700K Z370XP SLI לוח HX424C15FB/16 HYPER-X FURY AIR 740 מארז TX850M 80+ GOLD Modular סה"כ 4,200 ש"ח. לא מיועד למשחקים. ללא ציוד היקיפי. לא מיועד ל OC. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
זה המפרט: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/configurator_preview&id=804 אני לא צריך זכרונות אוורור או מארז רוצה מחשב עד 4000 בתקווה שבבלאק פריידיי תהיה הוזלת מחירים
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם! אני מעוניין במחשב נייד ללימודים. דרישות: מסך נעים לעיניים. זמן סוללה ארוך תפקוד מיטבי בסביבת ווינדוס. (אני מעוניין שהוא יפעיל את הויסטה מהר ויעלה תוכנות בצורה חלקה ) מקלדת נוחה. מסך 14-15 אינטש המחשב אינו מיועד למשחקים. יש לציין שאני קונה בEBAY ואני בהחלט בודק אפשרות של מחשבים משומשים מה שאומר שב650 דולר אפשר לקנות מחשב עם HIGH DEFINTION כך שההצעות שתציעו יהיו בהתאם.
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD ,Battlefield 1 ןכל המחשקים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אהלן חברים! אני בונה מפרט לחבר (זה לא בשבילי , באמת) ואלה הדרישות: תקציב : עד 3500 ש"ח, לחסוך אם אפשר שימושים: גיימינג (כל סוגי המשחקים, הגדרות גבוהות) ופוטושופ (CS5 , למטרת פרנסה - הבחור מאייר) מסך: 19" , 1440X900 אין צורך בציוד היקפי נדרשת הרכבה בחנות, ומערכת הפעלה win7 64 bit לא יבוצע OC רצוי לשמור על אופציה לשדרוג זיכרון (4 סלוטים בלוח), תיתכן קנייה בעתיד של מסך גדול יותר + כרטיס מסך חזק יותר, ולכן מעדיף לתת ספק כח עם קצת overkill זה המפרט שבניתי בינתיים: AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪482 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2057 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אז ככה... ישלי מחשב נייד HP Pavilion dv5 - 1160ej ומותקנת עליו מערכת ויסטה... אחרי התנסות קצרה אם המערכת הבנתי שזאת לא המערכת בשבילי ואני מעוניין לשנות לוינדוס XP... כידוע לכם... במחשב הזה יש קורא טביעות אצבעות... יש מערכת מדיה פלייר מעל המקלדת.. מצלמה מיקרופון ורמקולים מובנים ( כמו בכול מחשב נייד.. ). וקיבלתי את המחשב בלי דיסק אם כול הדרייברים.. אז עכשיו אני צריך להוריד את כול הדרייברים כדי לפרמט.. ישלי כמה שאלות... חוץ מדרייברים של כרטיס מסך, מקלדת עכבר וכול הINPUT... מה עוד אני צריך? צריך משהוא מיוחד לקורא טביעות אצבע? צריך אולי דרייבר ללוח אם? דרייבר לרמקולים למצלמה ולמיקרופון? נכנסתי לאתר HP והורדתי דרייברים למקלדת עכבר וכול ה-INPUT.. ומ-NVIDIA הורדתי …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, מדובר במחשב נייד לא חדש. אני לא יודע אם יש לכך חשיבות כלשהי, אבל בכל זאת אפתח ואומר שבימים האחרונים שמתי לב לסוג של "ריצודים" / "הבהובים" קטנטנים במסך, שכמעט אינם מורגשים. לא יודע אם יש לזה קשר למה שקרה אחר כך... מה שקרה זה שלפתע, פתאום, מבלי ששמתי לב איך זה בדיוק קרה (המחשב היה דלוק, אבל לא עבדתי עליו), אני חוזר למחשב ורואה שהמסך 99% שחור. למה רק 99%? כי שמתי לב, שאם אני מטה את המסך בזווית מסוימת, אני רואה צללית מאוד מאוד קלושה, חלשה ועמומה של שולחן העבודה. כלומר, תיאורטית, אני יכול עדיין לעבוד על המחשב מבלי שאני רואה כמעט כלום. כאשר אתחלתי את המחשב, המסך חזר להציג כשורה למשך שנייה בודדת, ואז השחיר שוב באותו אופן. מה יכולה להיות הבעיה - המסך? כרטיס …
-
- 6 תגובות
- 565 צפיות
-
-
the computer is for oc games and editing software like avid premiere and after affects the limit is 8500 nis how is the store skypc? the price will have a major cut in the next 2 months? מעבד Intel Core 2 Duo E6850 Box ¤1520 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6850 לוח אם ASUS Blitz Extreme ¤1676 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31133 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤605 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL3 ¤1185 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2FX800C32GK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe ¤830 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NCX1950PRO-256 כונן דיסקטים SONY Floppy…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ProcessorAMD Phenom X4 Quad-Core 9950 "1200 M3A32-MVP Deluxe AM2+, 790FX, DDR II 1066, 2xPCI-E 2.2, 2xPCI-E 1.0, 1394a -לוח אם 1150 2x2GB Corsair Dominator TwinX CL5 זכרונות לא משנה עכשיו החברה המחיר כזה בערךך 900 9800GX2 כרטיס מסךך 3000 ככה ModelX-Fi Xtreme Audio PCI-E 245 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II שקל 244 DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE צורבב 116 Thermaltake Kandalf VA9000BWS מארזז 850 ספק כח טרמלטאק 700 W שקלל ככה 600 וכל זה בערף 7000-8000 שח איך המפרט ואם אפשר לשפר לא צריך מסך וציוד הקפיי ולא חובה להשתמש בכל הכסף
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-