עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by עוז_ל,

שלום, חברה שלי רוצה לקנות מחשב נייד.. תקציב: כאלפיים שח איזה חברה כדאי? lenovo טובה? לי יש toshiba וזה סבבה.. מה חשוב להסתכל? מהירות? מעבד? אשמח להמלצה על מותג, ואף דגם - או אפילו קישור למשהו ספציפי שידוע כטוב, ובתקציב הנל תודה רבה רבה! עוז

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Chica Loca,

שלום. אני צריך מחשב נייד עד 2000 שקל ... אני אעבוד איתו בעיקר בחוץ הוא ילך איתי כמעט לכל מקום... השימוש שלו יהיה בעיקר רק גלישה באינטרנט ולהראות מצגות שקשורות לפרוייקט שאני עושה... (חייב שיהיה לו חיבור לאוזניות,אינטרנט וUSB) תודה לעזורים

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by sandman2017,

שלום לכולם! מחפש עזרה במפרט ל HTPC לסלון בתקציב 2500 גמיש (אם יש לכך הצדקה) , אפשר לחסוך ואפשר לחרוג. המחשב מיועד להזרמת תכנים מההארד דיסק ומהרשת, הזרמת וידאו מהאינטרנט כגון נטפליקס, הצגת עידן+ והקלטה שלו, ניגון ריפים של בלו ריי מלאים ואולי גם יכיל כונן בלו ריי (אופציונלי). המחשב צריך להיות שקט (9 מ10) ובמארז יעודי לHTPC (לא חייב להיות מינאטורי אבל שלא יהיה בגודל מלא). משחקים לא ממש רלוונטים,יש מחשב נוסף למטרה זו. אשמח להמלצות על מקלדת/עכבר/שלט המיועדים ל HTPC. נפח איחסון הוא חשוב, לפחות 1T ורצוי 2. המחשב יורכב בחנות ועוד לא החטתי לגבי מערכת ההפעלה. אני מתגורר בתל אביב אבל גם כפר סבא יכול להיות נוח בנוגע למקום החנות. חובה תמיכה ב USB3 וhdmi הכי עדכני(1.4 אני חושב) מקווה …

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אז ככה. אני רוכשת מחשב דרך dell העולמית (דגם ספציפי שאין בארץ- M6600) בגלל שהוא ממש יקר החלטתי שזה יהיה חכם לקנות גם אל פסק מיוחד שמתאים לדגם שלו (ומן הסתם אל פסק שאפשר לסחוב איתי) יש לי שאלה אחת-האם יש היגיון בלקנות אל פסק ואז לחבר אותו עם מתאם? האם זה בעצם מאבד את כל האפקט של האל פסק? ואם כבר מתאם - איזה מתאם כדאי לי לרכוש ומה אני צריכה לוודא כשאני רוכשת אותו? אה.. והנה הדגם של האל פסק הנייד שמתאים לדגם של הלפטופ - Belkin Inc 12-Outlet Surge Protector with 10 ft Power Cord with Telephone Protection http://accessories.dell.com/sna/PopupProductDetail.aspx?cs=04&l=en&c=us&sku=A3849060&price=49.99&client=config

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by KvodHagab,

שלום חבר שלי רוצה כרטיס מסך ממוצע (הוא רוצה שיפור ביצועים וכרגע יש לו GF2MX400, נראה לי שכל כרטיס אפילו lowend של היום יכול להראות שיפור על זה ) בכל אופן הוא רוצה גם כ.מסך (לא אכפת לו אם זה משומש או כאלה, ז"א שגם "בהזדמנות" מחנויות יהיה טוב) וגם זכרון יש לו DDR 333MHZ 256MB הוא רוצה גם זכרון בתקציב הזה(256), זה הבעיה פה - הוא לא רוצה זכרון מפציץ עם תזמונים נמוכים או משהו... רק זכרון שיהיה לו להריץ עוד תוכנות (הוא לא גיימר כבד במיוחד) ומשחקים מסויימים המערכת שלו זה P4 1.6 asus p4b255-c אם צריך עוד מידע תגידו! תודה!

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. טוב הגיע הזמן להזמין מחשב חדש המטרה שלו היא להרציץ משחקים חדשים חלק וכל שאר השימושים הביתיים למחשב... המחשב צריך להיות מבוסס על AMD - 64bit 3000+ WD 80GB SATA Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB Monitor 17" LG F700P NEW Flatron Monitor + USB Hub עכשיו יש לי כמה אפשרויות בחירה זכרונות OCZ/Twinmods 512 (one chip not dual) איזה חברה עדיפה ולוח שאין לי מושג איזה לבחור... בעקרון הכל כולל הכל אמור לעלות בסביבות 6500

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by biotech326,

היי חברים, שואל בשביל חבר. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2800 חריגה עד 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים .. ותיכנות (שיוכל להריץ כמה תוכנות של visual studio) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש כונן SSD 256 ו 8 ג'יגה זיכרון (לא סגור איזה סוג) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מח…

8. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כול התקציב שאפילו לא ישאר שקל ! במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר לחרוג מהתקציב. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? רק למשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מיועד למשחקים. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1080 * 1920 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כמו call of duty bkack ops. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אני לא צריך ציוד הקפי 6. עד כמה השק…

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. יש לי htpc בסלון שמנהל את כל ההקלטות מהממיר ומכיל מאגר של סרטים. אני רוצה לשים htpc בחדר שינה שישמש כקלינט ל-htpc הראשי וינגן את כל התכנים דרך הרשת. לכן אני לא צריך נפח גדול של הארדיסק (גם 40 גיגה יספיק- צריך מקום רק למערכת הפעלה) הוא חייב להיות שקט לחלוטין (ממוקם בחדר שינה) שיוכל לנגן 1080p בצורה חלקה אין לי עדיפות לאינטל או amd על המארז +ספק אני כבר די סגור - antek nsk2480 - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6686 אם התקציב מאפשר מעדיף כרטיס מסך לא onboard, אפילו מהסדרות הנמוכות ביותר. אם לא ניתן לדחוס בתקציב, אז נסתפק בכרטיס מסך שעל הלוח.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤594 1 מארזים NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤530 1 קירור למעבד Sunbeam Tuniq Tower 120mm ¤267 1 ספקי כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤450 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤451 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤441 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים ¤1570 1 כונני דיסקטים alps black Floppy 1.44 Flop-black ¤36 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤196 1 (ראוי לציין שהוספתי לאחרונה עוד שני זכרונות של 1 גיג'ה כל אחד שכרגע יש …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by idan100,

שלום, אשמח לקבל את עזרתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לא לחרוג, לא תאנגד לחיסכון. אם צריך להוסיף כמה מאות שקלים בשביל תוספת של 5%-10% בביצועים אז אעדיף לחסוך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית כבדה (בעיקר שימוש בדפדפן האינטרנט ופתיחת עשרות רבות של טאבים בו-זמנית), אך לעיתים אשתמש בו גם למשחקים ותיכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עיקר התיכנות נעשה בתוכנת "R" ופייתון, לא על בסיס יומי ולא באופן מורכב יתר על המידה ובכל זאת ארצה שלצורך עבודות בינוניות…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום לכולם המחשב ישמש בעיקר לHTCP וקצת לאופיס\אינטרנט. המחשב צריך להיות בעל יציאת HDMI. המחשב צריך להתחבר לסט רמקולים 5.1 ערוצים Z5500 מבית LOGITECH. אני רוצה לחבר אותו בעזרת יציאה דיגיטלית אופטית או קוקסיאלית. מבחינת האיכות יש הבדל בין אפטית\קוקסיאלית\SPDF ? המחשב צריך להריץ FHD 1080P בצורה חלקה. התקציב הוא +- 4000 ש"ח. אני מעדיף שיהיה כמה שיותר קטן אבל לא קריטי. אם אני לא ימצא נייד כזה אני יצתרך לקנות HTCP יעודי + NETBOOK אבל אני מעדייף נייד אחד לשני השימושים. בברכה דני.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. לפי אתר HP - סוללה 6 תאים מקורית -קוד KS524AA לפי אתר HP - סוללה 12 תאים מקורית - קוד KS527AA אבל מה שיש במחשב - 6 תאים - קוד HSTNNCB73 4840MAH ( אולי תואמת? או אולי הוחלפה במסגרת תיקון בעבר?) מה שהציעו לי בחנות של STNNUB72 4200MAH HP תאים 6 - ב 570 שח או סוללה של 12 תאים ב 620 שח בקיצור מה לקנות ואיפה ? לא ידעתי שזה כזה מסובך לקנות סוללה לנייד.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by OCz,

Intel Pentium 4 1.8A 400Mhz Fsb 512Kb L2 Cache Epox 4Gea+ Ge Mobo, S.ata, Round Cables, Usb2.0 Winbond 512MB PC3200 CAS2.5 BH-5 Memory Chips Western-Digital 80GB 7200 ATA100 8MB Cache ATI Radeon 9500Pro 128Mb DDR-Sdram + Dvi + Tv/Out Msi X52 Cd-Rom Drive {Oem} Panasonic 1.44 Floppy Drive {Oem} Enermax FS710BB + Enermax 350Watt Power Supply Mag 796FD 17" Wega Trintron 0.24, 1600X1200\75HZ Logitech Z540 4Stallite+SubWoofer Total Of 40W Rms BTC M860 WHEEL OPTI PS2 replacable panel BTC 8190 SMART OFFICE HEBREW PS2 מה אתם אומרים על המפרט?, למרות שאני משתמש הכי חדש כאן יש לי כבר ידע ב-OC, לגבי הלוח אם, אני לא צריך את המאיץ הגרפי המשולב אבל אין בארץ עדיין את הדגם בלי המאיץ הזה,…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום, לאחרונה חשבתי לקנות מחשב נייח חדש אך אני שוקל לקנות לפטופ במקום (גם ככה עוד כמה חודשים אני אתחיל ללמוד ואצטרך לפטופ). אני מעוניין להשתמש בלפטופ לצורכי צפייה בסרטים, שימוש באופיס וכו', אבל גם לצורכי משחקים. (לצורך העניין משחקים חדשים וכבדים, נניח כמו Arkham Knight או The Witcher 3, ובהגדרות הגרפיות הגבוהות ביותר) התקציב כרגע הוא 5000 שקל אבל אני מוכן לחרוג אם הדבר הוא משמעותי. האם זהו תקציב ריאלי? אשמח אם תכוונו אותי בנושא כי אני לחלוטין בור בנושא לפטופים. כמו כן יש לי שאלות: האם זה אפשרי לחבר ללפטופ מסך רגיל של מחשב ולהשתמש בו לצפייה? האם ניתן לעשות זאת בעת משחק ולשחק בהגדרות גבוהות בלי ירידה משמעותית בFPS? תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. אני צריך מחשב ניד שאותו אני קונה מחו"ל (איזה חנות מומלצת אגב?) אני יכול לשלם עד 500$, אני משתמש בו בעיקר ללימודים (כלומר OFFICE וכדומה) אני ישתמש בו באינטרנט כי אני טס הרבה לחו"ל אז האינטרנט חובה, מבחינת גובה או עובי המחשב, שלא יהיה ממש כמו לבנה אבל שלא יהיה מיני לפטופ, אני צריך שהוא יהיה נייד בכל המובנים, לא כבד כי אני לוקח אותו איתי לכל מקום אבל לא מיני כי אני הייתי רוצה לראות מה שאני עושה במחשב בלי להשתמש במשקפים :. אני מתכנן לצפות בו בסרטים שיהיה בו מספיק מקום לעבודות של הלימודים לסרטים ודומה. תודה גיל

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by mrraz,

בן שנה וחצי עדיין באחריות מתוך שלוש שנים. גיגהבייט עם שלושה מאווררים נקנה ב TMS

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by sapinir,

שלום שוב! אני זקוק לחוות דעת מקצועית על המפרט הבא. ואם אפשר גם הערכת מחיר, כלומר כמה הייתם מוכנים לשלם עליו. מעבד Intel Pentium 4 2400MHz 533MHz FSB מקורי לוח אם Pentium 4 478pin 533MHz FSB+ USB 2.0 זיכרון ראשי 256MB דיסק קשיח Western Digital 40GB UDMA מאיץ גרפי תלת מימד SIS 3D-Force AGP 64MB Integrated יצרנית המובילה בעולם כולל תוכנת 3Deep המאפשרת הצגת צבעים בדיוק רב ובחדות על ע"ג מסך המחשב כרטיס קול AC97 Audio Full Duplex תלת מימד בעל Surround כונן דיסקטים " 3.5 1.44MB כונן תקליטורים Creative DVD לצפייה בסרטים ע"ג צג המחשב מודם / פקס מהיר ביותר ,56000BPS בתקן משרד התקשורת V90 כרטיס רשת ADSL Ready/100MB LAN Card כולל הכנה ל- ADSL מארז G-Machine Midi Tower ATX 300…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by andrei21,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? פתוח בגבול הטעם הטוב, יש להתייחס ליחס עלות תועלת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, משחקי וסרטי תלת מימד , אופציה לVR בהמשך, סרטי 4K , טורנטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר ומקלדת רצוי אל חוטיים, אני מבין שעדיף חוטי למשחקים, אבל האם אפשר להסתדר בלי חוטים ? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן ברמה ההבסיסית עם תוכנת הלוח אם כנראה 7. הא…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום לכולם. ברצוני לירכוש מחשב חדש, מכיוון שאת המחשב הקודם שרכשתי, רכשתי תודות לעזרה נאמנה של אחד מחברי האתר (McFly) אני חוזר אליכם שוב ומבקש את עזרתכם. אז זהו הסיפור: המחשב הנוככי נועד לאח הגדול שלי שרוב עיסוקו בו יהיה שימוש בסיסי במחשב (גלישה באינטרנט, צפיית סרטים, ניגון מוסיקה וכו") אבל גם למשחקי מחשב, לא כבדים במיוחד אך חדשים במקצת (לדוגמה אני מצפה שהוא יריץ דום 3 ב-LOW \ LOW MEDIUM) אני מצפה שהמחשב יהיה יציב ועם חלקים איכותיים, המסך הוא עיניין קצת קריטי, אני לא רוצה מסך שיהיה גרוע יותר מהמסך הבא: MAG 786FD Flat. אין צורך ברמקולים לאחי יש מערכת סטראו. עכשיו דיברתי עם איש אחד וסיכמנו על עיסקה כזאת: הוא כרגע התחבר לHOT וקיבל את המבצע המיוחד שלהם, טלויזיה מחשב וכו"…

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by SixKiller,

היי חברים.. אני מעוניין לרכוש בשבועות הקרובים מחשב נייח חזק.. אני אגיד לכם בנתיים על מה שמתי עין.. הייתי רוצה לשמוע המלצות אחרות באותם טווחי מחירים... או שינויים כאלה ואחרים מעבד - QX9650 לוח אם - asus p5p43td (יירכש בארץ) כרטיס מסך - gtx 480 את המעבד והכרטיס מסך אני אקנה בסביבות ה2000 ש"ח כל שאר הרכיבים אני ארכוש כאן בארץ... שזה בעצם זיכרון מארז ודיסק קשיח זיכרון חשבתי על 8 ג'יגה במהירות 1600 של חברה כלשהי מארז מאוד אהבתי את האנטק 902 ודיסק קשיח כלשהו של טרהבייט.. הספק שיש ברשותי כרגע זרוק בבית הוא OCZ StealthXStream 600W רציתי לדעת אם גם אצטרך לרכוש ספק חדש.. או שמא זה יהיה בסדר.. אני אעריך כל עזרה שהיא... תודה.. צ'יקו

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by kfir91,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V, fifa15 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 4. האם יש ר…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. יש לי חבר שבנה שני מפרטים, אני צריך דעה על שניהם. הוא מתכוון לקנות בהמשך מסך 20 או 21 אינצ', והמפרט צריך להיות מוכן אליו. בלי ציוד היקפי. אני מקבל ממנו מייל עם שני המפרט בדקות הקרובות. הוא אומר שאפשר לוותר על צורב DVD במידה וזה ייתן השקעה טובה יותר בחלק אחר. חוץ מזה, הוא רוצה מ-KSP, אבל אם יש חנות יותר טובה באיזור הדרום (הבחור מנתיבות), גם אפשר. עקרונית, המפרט עם ה-AMD נראה לי יותר (למשחקים לא צריך יותר מהמעבד הזה, בטח לא ברזולוציות האלה), רק צריך לאזן אותו ואולי לשים לוח יותר טוב. דעתכם?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. האם המפרט הבא שהמליצו לי עליו בחנות הוא טוב או שאפשר להשיג משהו יותר טוב במחיר הזה? אם כן,אנא הביאו לי מפרט אחר אך בבקשה שלא יעבור את ה-2500 ש"ח. השימוש למחשב הוא למשחקים,אך קצת עבודה משרדית כמו וורד,סתם גלישה באינטרנט,מוזיקה וסרטים. מעבד AMD Athlon II X3 425 Box ₪371 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX425WFGIBOX לוח אם Asus M4N68T-M ₪290 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=941040 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪250 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 7-7-7-16 Value ₪452 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3401K כרטיס גרפי Sapphire ATI Rade…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. לחברי הפורום שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב עבור המשפחה שלי, המיועד לשימושים מגוונים. אודה לכם מאד על כל עזרה בהרכבה של מפרט מתאים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך לכיוון 4K. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג מ4 ל5. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי היומיומי של המחשב יהיה עבודה משרדית וצפייה בסרטים\סדרות באיכות הכי טובה שתתאפשר. יהיה נחמד אבל לא הכרחי (אם לא עומד במסגרת התקציב) אם המחשב יאפשר גיימינג קל מאד, בתדירות של פעם פעמיים בשבוע. בעיקר משחקים ישנים, על איכות נמוכה-בינונית. בתדירות מאד נמוכה (אם בכלל) המחשב עשוי לשמש לעריכת וידאו בר…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים