ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
מחפש מסך מחשב שישמש בעיקר לעיבוד תמונה. תקצים - 4K (גמיש במידה ויש משהו מדהים) גודל "27 (אפשר גם יותר אם התקציב מאפשר) רזולוציה - וכאן כבור הכלב - ממש הייתי רוצה UHD אבל לא בטוח אם זה יעבוד עם Dell E7440 זה יהיה די מבאס לקנות מסך טוב שיעשה בעות עם המחשב. תודה שמראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי אנשים! צריך מחשב לעריכת וידאו ולאפטר [+מעט גיימינג]. משדרג עמדה קיימת, כך שאעביר ממנה את כרטיס המסך [gtx970] ואת כל ההאאדיסקים והSSD כך שכל מה שצריך למפרט זה מעבד+קירור\זכרונות [32+מקום לשדרוג ל 64]\קייס \לוח אם \ספק כוח \כרטיס M2 [שיחליף את ה- SSD Samsung 840 pro- שכרגע יש לי עליו את מערכת ההפעלה]. בגדול, מטרתי היא לבנות מערכת שתשרוד הרבה שנים. אני כבר 9 שנים על מערכת i7 דור 1 שעבדה יפה. . מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במיד…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מעבד: E5450 XEON מותאם לתושבת 775 (מעבד זהה ל Q9650) לוח: INTEL DP43TF זכרון : 4 כרטיסים של 2 גיגה כל אחד ,DDR3 ,מהירות 1333 . סה"כ 8 גיגה RAM כרטיס מסך : GTS250 של LEADTEK עם 512MB צורב: DVD של LG ,חיבור SATA דיסק : 250GB, טושיבה קרור סטוק למעבד ספק : 500W REAL של EZCOOL מארז :מיד טאואר לא ממותג אבל כחדש.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום שוב, אני שניה וחצי לפני החלטה על קנייה של מחשב נייד (כבר יש הצעות מחיר והכל..) אני רק צריך לבחור מבין 2 הדגמים הבאים: 1. סמסונג NP510R5E-S02IL http://ksp.co.il/?uin=18190 2. סמסונג NP370R5E-S01IL http://ksp.co.il/?uin=18189 הבדל בין הדגמים הינו המעבד שלאחד הוא חסכוני יותר בחשמל והשני טיפה יותר חזק. למישהו בפורום הנכבד הזה יש דרך לעזור לי להכריע את מי מבין שניהם לקנות? :-) יש לציין שהצלחתי לקבל הצעת מחיר פחות או יותר דומה לשניהם, כלומר אין הבדל משמעותי במחיר. אודה מאוד!!
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני כל הזמן רואה תגובות של החבר'ה המבינים פה שהמעבד הזה והזה מספיק חזק כדי להריץ סרטים וכ'ו . איפה אפשר לראות איזה תכנים יכול להריץ כל מעבד ספציפי? ובכללי מבחינת עלות מול תועלת איזה מעבד הוא הזול ביותר שיריץ כל תוכן 1080p אבל שלא 'יחנק' כשעובדים איתו באינטרנט או עם xbmc? טוב אחרי שקראתי פה לא מעט הודעות וקיבלתי כמה תשובות נראה לי שאני יודע מה אני צריך. אני רוצה מחשב שימש כמחשב רב תכליתי. הוא יהיה בסלון, כאשר חלק מהזמן הוא ישמש כ htpc וחלק לגלישה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך(לא על חשבון איכות) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בבקשה לנסות לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכנ…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום עברתי על ההודעות בפורום הזה ובפורם אחר נוסף. ויש לי כמה רעיונות חיפשתי את השאלון שצריך למלא- לא מצאתי אותו, לא מצאתי לינק לחוקי פורום -אם ניתן לכוון אותי אני אמלא בשמחה. יש לי כמה דרישות מהמחשב העתידי שלי- שיהיה כמה שיותר קל אך עדיין עם המסך הגדול ביותר שניתן כדי לענות על קטוגריית הקל( סביר כי 13.3). בנוסף חשוב לי כי חיי הסוללה יהיו גבוהים (לפחות יותר מ4 שעות, וכמה שיותר יותר טוב). וכמובן אחריות ל3 שנים. מבחינת תקציב - עד 6000 שח מהבדיקה שלי נראה לי הlenovo E320 , toshiba portege r700, ואם כבר טושיבה כדי לחכות לטושיבה Z830? על del vostro v131 קראתי ביקורת שדיברה רעות על החיי סוללה של הדגם לדעתי בynet תודה רבה על העזרה ענבר
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חיכיתי עד שהקונרו יצא לקנות מחשב אני צריך מפרט חזק שיכלול את ה Conroe 6600 ללא ספק וללא כונן דיסקטים וצורב כלומר מארז עם כל תכולתו שיהיה בו קרור נחמד ואם אפשר אז CS או SLI וזכרונות DDR2 800MHZ ....תודה מראש....
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חבר'ה, הרכבתי מפרט באתר TMS ורציתי לדעת מה דעתכם.. אני פתוח לשינויים והצעות אחרות לגמרי אפילו. בעקרון אני מחפש מחשב חזק שיוכל להריץ משחקים (אפילו על מסך טלווזיה 32LCD אינץ') ללא הארדיסק לאחסון - רק הארדיסק SSD אחד של 128 GB 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לכיוון ה 5500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וגלישה בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. prototype 2, assassins creed 3, black ops, battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, לאחר התקנת המשחק אני מנסה להפעילו אבל צצה הודעה שאומרת שהמחשב אינו עומד בדרישות הגרפיות של המשחק. זה כותב GPU VRAM 128MB. במחשבי מותקן בנוסף לכרטיס המובנה גם כרטיס חיצוני בנפח של 1 ג'יגה GFORCE GT 525M. השאלה היא איך לגרום למחשב לעבוד ישר דרך הכ. מסך החיצוני ולא הפנימי על מנת שהמשחק יעבוד כראוי (הוא מופיע על מסך מלא אך בתצוגה בלי קצוות (כאילו מכווץ לאמצע) ופשוט נתקע בשלב כלשהו (לאחר מילוי הפרופיל אם זה משנה). אשמח לעזרה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לשדרג את המחשב שלי בחומרה הבאה : לוח אם, זיכרון ומעבד. אין צורך ב מארז כ.מסך וכל ציוד הקפי אחר. למטרות גימינג ועריכת וידאו אין צורך ב OC. משחקים עיקריים (לא כבדים מאוד) ורצוי על הגדרות וידאו מקסימאליות (גבוהות) ------------------------------- אם אפשר תזבירו לי אם לבחור ב אינטל או AMD ב ASUS או ב GIGABYTE. תקציב: עד 1600ש"ח.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב לעבודה עם אוודיו (עריכת מוזיקה) אני רוצה לקנות מחשב ממש חזק.. יש לי פה מפרט Athlon64 3500+ (S-939) VENICE BOX GIGABAIT K8NSC-939 (s939) nForce3 512Mb 400MHz Kingston CL3 X2 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK) 120GB 7200 8MB WD1600JB sata2 X2 1.44 black briza ATX מקלדת ועכבר אופטי פשוטים 4400 ש"ח.. כולל הרכבה שווה? הלוח אם הוא בכוונה nforce3 כי למוזיקה הוא יותר טוב מה אתם אומרים??
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, כידוע לרובכם כבר מזמן אני לא בתחום החומרה וגם ככה המעבד שלי שרוף בערך חודש, ובנוסף שילוב של יום הולדת עכשיו גורם לזה שיגיע מחשב חדש. בנתיים זה המפרט שהצלחתי להוציא, אם יש הצעות לשינויים - תבורכו. נ.ב לא צריך הארד דיסק, סידי רום או מסך. כמו כן, מומלץ לנסות כמה שיותר להתרחק מ-3500 בידיוק, בנתיים המפרט הזה עולה 3287 ש"ח כולל משלוח. Athlon XP 2000+ Thermaltake Volcano 9 ABIT NF v2.0 TwinMos DDR 3200 256MB ATi Radeon 9500PRO Lite-On 52x24x52 Black Compucase Midi Tower CI-6A19 Black + HEC 300W
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב הגיע הזמן להזמין מחשב חדש המטרה שלו היא להרציץ משחקים חדשים חלק וכל שאר השימושים הביתיים למחשב... המחשב צריך להיות מבוסס על AMD - 64bit 3000+ WD 80GB SATA Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB Monitor 17" LG F700P NEW Flatron Monitor + USB Hub עכשיו יש לי כמה אפשרויות בחירה זכרונות OCZ/Twinmods 512 (one chip not dual) איזה חברה עדיפה ולוח שאין לי מושג איזה לבחור... בעקרון הכל כולל הכל אמור לעלות בסביבות 6500
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה יש לי נקודה מוזרה על מסך מחשב אך אני פותר את בעיה??
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים שלי, בשדרוג אני רוצה לשפר את המעבד,כרטיס מסך, ולום אם. כל מה שמסיס כבר יש, ונראהלי שזה מספיק לי בנתיים [לשיקולכם]. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD בעיקר, ומשחקים קלים. [הכי כבד פיפא 2012] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).בעיקר משתמש בBS PLAYER לסרטים, קצת אינטרנט ומשחקים קלים מאוד.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא 2012 במק…
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שרת זול זול.. לא משנה מה הצרכים עכשיו אני צריך שכל החלקים היו בחנות אחת 1. יש לוחות אם לשרתים(2 מעבדים) שתומכים באוברקלוק שעולים פחות מ2000? 2. האם אפשר לעבוד רק אם מעבד 1 ולאחר מכן לקנות עוד 1? 3. איפה אני רואה מה המהירות של כל מעבד? 4. האם צריך ספק מיוחד או שאיזה HEC טוב או אנמרקס יספיק? אם אפשר קישורים תודה יונתן
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אימא שלי טסה לניו יורק בקרוב והיא רוצה לקנות שם לפטופ, אז היא אמרה לי שהתקציב הוא בערך 900 דולר. אז אני לא מכיר חנויות טובות ללפטופים חוץ מ B & H. אז אני רוצה בבקשה עזרה במציאת לפטופ טוב מהחנות הזו או כל חנות אחרת. הלפטופ צריך להיות מן הסתם כמה שיותר מהיר וחזק וגם אני ארצה שהוא יפעיל לי משחקים כמה שאפשר (COD4 ועוד כאלה שלא דורשים יותר מדי) ואם זה נכנס לתקציב אז שיהיה מעבד ל בערך 2.4-2.5 GHZ ועם 4 GB זיכרון ודיסק קשיח של 320 GB וכמובן כרטיס מסך שיריץ את המשחקים שאני צריך, וסוללה כמה שיותר חזקה כדי שאני אוכל להשתמש בלפטופ בנסיעות ארוכות וסתם בלי להצטרך לחבר לחשמל כל הזמן. אהה וגם אם יגיע עם זה VISTA 64 ביט זה יהיה נחמד (למרות שיהיה שדרוג חינם ל7 אבל אין לי מ…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות בנייד נייד אבל מתלבט עוד. משווק זה אמין? שמעתי הוא עושה מיקור חוץ בנושא מכירות. מישהו קנה אצלהם? מה הייתה חוויה שלכם?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים הבנתי שמעבדי I3 מסדרת UM הם מעין "לייט", שכזה. ואני תוהה האם המחשב שפרטיו אדביק למטה יספיק לי לצרכי תכנות ופיתוח. הכוונה לבסיסי נתונים, ויזואל סטודיו 2010, תוכנות למודלים DFD וכו'.. הכוונה כאמור למערכות מידע. אנא רק מי מכם שמבין ובא מהתחום שיענה לי, כי מאד חשוב לי לדעת לגבי הדגם הספציפי הזה, שאני יכולה להשיג בהנחה משמעותית. לא להתפזר לצדדים ולדגמים אחרים תודה רבה מראש! נייד LENOVO EDGE 13.3" I3 4GB FamilyEdge 13 MTM02172YG Part NoNV12YIV ProcessorIntel Core i3-380UM (4T/2C, 1.33GHz, 3M L3) Memory2x2GB HDD500GB/5400rpm Optical DriveN/A GraphicsIntel HD Graphics Screen13.3 HD 1366x768 Glare - Matte Black WirelessIntel 1000 BGN (1x2) WWANEnabled Eth…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב, נקווה שזה יהיה הפוסט האחרון שלי בנושא :-\ בעיקרון, אני רוצה SFF שישמש בעיקר לתיכנות ומולטימדיה(בעיקר בסביבת לינוקס) וקצת למשחקים. אבל יש לי מספר אילוצים. משיקולי ניידות, אני צריך שזה יהיה SFF אמיתי, כלומר או שאטל או תואם באותן המידות בדיוק מעבד, מכיוון שהמחשב ישמש בעיקר ללינוקס, ושם יש כבר היום תמיכה אמיתית ב64 ביט, אני רוצה AMD64 מאותה הסיבה שציינתי בסעיף הקודם(ושיקולי דריברים), אני רוצה כרטיס מסך של NVIDIA, למרות שאם יש יתרון אמיתי וגדול לכיוון ATI, אני אוכל להתפשר חוצמזה, לא צריך שום ציוד הקפי(אפילו לא סידירום)... תודה מראש...
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות ה7000 שקל, ניתן לחרוג עד 3000 ל2 הכיוונים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב אמור לשמש עבור תכנות, צפייה בסרטים וכתיבה בשיעורים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אם זה ברמה שלא יציקו לי בכיתה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי. אשמח לדעתכם בנוגע למפרט הבא. הצרכים: מחשב לתלת מימד בעיקר - גם סוליד וגם מקס. גם עבודות גרפיות ועריכה. בקיצור, צריכה מחשב חזק ויציב. תודה!! מעבד: Intel Core i7-10700F 8 cores 16 Threads 10th Gen CPU - 2.9 GHz - Max Turbo Frequency 4.8 GHz - No GPU Included - Socket LGA1200 - 14nm - 16MB cache - 65W TDP - Tray - (Comet Lake-S Series) לוח אם ASUS H470 - LGA1200 10th Gen Intel - 4x DDR4 128GB 2666MHz - DisplayPort - HDMI - 5x SATA - 2x M.2 - RAID - 13x USB - 4x Fan - 3x PCIe 3.0 x1 - 1x PCIe 3.0 x4 - 2x RGB - 1x ARGB – ATX זכרון: 32GB (2x16GB) 3200MHz DDR4 CL16-18-18 1.35v - Fury Series - HX432C16FB4K2/32 כרטיס מסך …
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש המלצה למחשב נייד עד 3,200 ש"ח שיענה לדרישות הבאות: מסך גדול נוח (לא להגזים כמובן) ביחס למחשב נייד אני פשוט לא מתמצא. מקלדת נוחה. 3-4GB זכרון פנימי. האם קיימים מחשבי לפטופ מבוססי אינטל עם מעבד דואל או קואד? היעוד העיקרי הוא : משחקים, תוכנות - אופיס, סקייפ, מסנג'ר, איסיקיו, צפיה בסרטים (עדיפות ל-HD). הארדיסק רחב עד כמה שניתן במסגרת התקציב כמובן. והשאלה העיקרית היא איזה חברה? ואיזה דגם? (הבנתי ש- DELL ו- LENOVO) טובים. ואם יש המלצות ספציפיות לחנויות באזור הדרום? מה בנוגע לאחריות? אשמח לפירוט הבנתי האחריות מורכבת ואפשר להאריך את הזמן בתשלום. איך זה עובד כל הדברים האלו? תודה רבה על העזרה!!
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! אחרי שנה וחצי שלא הייתי באתר, ואין לי בכלל שום מושג מה קורה בעולם המחשבים כבר. החלטתי לקנות מחשב חדש. :jump: 1. מה התקציב המקסימלי? 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך.. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גם עבודה משרדית גם גרפיקה וגם משחקים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. 3DSmax, והתכונות הרגילות כמו אופיס וכאלה. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) לא לפרנסה. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אין לי מס…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד דיי פשוט,שיהיה אפשר לשמוע שירים,לגלוש בפייסבוק,ולראות הרבה סרטים באיכות טובה D: הביאו לי את זה ואמרו לי שהמסך שלו HD LED...הבעיה שלא רשום ואני לא יודע אם עובדים עלי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5347&CatCode=315 יש למישהו מושג?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-