ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,397 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים, אני חדש כאן ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. אז ככה: אני מעוניין לקנות מחשב חדש, לא כולל מסך, התקציב הוא עד 3,000 שח. חשוב לי שיהיה אפשר להריץ עליו משחקים בצורה טובה, אני לא איזה גיימר שמשחק במשחקים הכי חדשים וצריך כרטיס מסך באיזה 3000 ש"ח, אבל כן חשוב לי שמשחקים ירוצו עליו טוב. אחד הדברים שחשובים לי זה שתהיה אפשרות לחבר אותו לטלויזיה ולראות סרטים בטלויזיה ושלא יהיו "תקיעות" בסרט. תודה מראש
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי נייד דל N5110, מעבד I7 ועוד כמה שטויות, הבעיה היא שהכונן הקשיח איטי מאוד, 5700RPM ומאט את המחשב... ראיתי את המוצר הבא : http://www.ebay.com/itm/2nd-SATA-Hard-Drive-SSD-Caddy-Adapter-for-Dell-Inspiron-14R-15R-N5110-/280920688567?pt=US_Drive_Bay_Caddies&hash=item41682d87b7 ורציתי לשאול את דעתכם בנושא, האם כדאי להוציא את ה CD ולהכניס את המתאם הזה עם SSD ושהמערכת תרוץ עליו? אשמח לדעה לטוב או לרע..
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני רוצה לקבל דעה על מחשב לגיימר כולל ציוד הקפי כולל עכבר מקלדת מסך ורמקולים הנה המפרט שאני בניתי AMD Athlon 64 3000+ Integrated into Chip FSB Socket 939 Processor GIGABYTE GA-K8VT890-9 Socket 939 VIA K8T890 ATX AMD Motherboard SAMSUNG SpinPoint P Series 3.5" Serial ATA150 Hard Drive CORSAIR 1GB (2 x 512MB) 184-Pin DDR SDRAM Dual Channel Kit System Memory RAIDMAX ATX-847WUP Blue Computer Case SAMSUNG Black 16X DVD-ROM 52X CD-R 32X CD-RW 52X CD-ROM 2M Cache IDE Combo Drive eNERMAX Noisetaker EG375P-VE-SFMA 370W Power Supply RAZER Diamondback Precision Gaming Mouse RZ-1600 Salamander Red 7 Buttons 1x Wheel USB Optical Mouse Logitech Cordless Internet Pro Desktop 967461-0403…
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי כולם =] אני מעוניין לקנות מחשב חדש ולפי המלצה של חבר באתי לפורום הזה ^^ יש לי תקציב של בערך 3500-4000 שקלים (כרטיס אשראי או מזומן). אני משתמש במחשב בד"כ לצורך משחקי רשת, אבל אני גם עובד הרבה עם וגאס ועם אנימטורים למיניהם (כלומר מטרות: משחקים קלים וכבדים + עריכה גרפית). ציוד היקפי: כרטיס רשת רגיל + אלחוטי, צורב (עדיף DVD), מקלדת ועכבר אלחוטי. לא לכלול במחיר מסך =] אני כבר קונה LCD 17" של LG עיצוב לא ממש חשוב, גם לא יהרוג אותי אם המחשב יהיה קצת רועש (אבל לא הרבה ). מערכת הפעלה כבר יתקינו לי, לא ממש אכפת לי אם חוקית =] אבל לא ויסטה.. ויסטה לא תומכת בכלום. אין ממש צרכים מיוחדים ^^ רק שיפעל מהר, לפחות 3 GHZ, שיהיה 1GB RAM ומעלה וזהו ^^ תודה רבה לעוזרים D:
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 4K המיועד לזוג מבוגרים שישתמשו בו בעיקר לגלישה באינטרנט, מייל לעיתים רחוקות מאוד עריכת תמונות. המחשב יהיה כמעט אך ורק בבית וב90% מהמקרים באותו המקום כך שהמשקל ממש לא משנה. הסיבה שמעוניינים בנייד-מיעוט בחיווט וגישה מינימליסטית עונה על השאלון, תודה מראש על העזרה! * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית דו מימדית לעיתים רחוקות מאוד. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ומעלה, לא חשוב מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים ק…
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לחברי ומנהלי פורום זה, אשמח באם תוכלו לייעץ לי על מחשב נייד חזק וטוב אשר יחזיק למספר שנים. ברצוני במחשב נייד כזה אשר יהווה תחליף למחשב נייח אשר כבר עשה את שלו. עשיתי קצת מחקר לגבי ניידים וכבר צברתי יידע מסוים לגבי התכונות הדרושות למחשב חזק וטוב אלא שהידע אשר צברתי ממחקר באינטרנט אינו כולל המלצות וניסיון של משתמשים אחרים. אי לכך ברצוני לצרף לפי אותו מחקר שאני עורכת מזה מספר ימים מפרטים של שלושה ניידים שונים. אשמח ואודה לכל התייחסות, אודות החתכים בהם השתמשתי ומנגד אשמח אם תוכלו להמליץ על אחד מהם, או שמא לשלול את שלושתם ולהמליץ לי על נייד אחר. * משקל הנייד במקרה זה אינו בר חשיבות כלל, שכן איני צופה שיצא כלל מהבית. כי כמו שאמרתי הוא מיועד מלכתחילה לשימוש ביתי …
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אחרי קריאה מרובה בפורום וחיפוש... לא מצאתי לי משהו שיתאים לי.. אז ככה המחשב למשחקים.... אין צורך בצורב ורמקולים... אבל כל השאר צריך.... תודה ויום טוב...
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום! אני מחפשת מחשב לשימוש ביתי- אינטרנט, הורדות, OFFICE, ייתכן וגם חיבור לטלוויזית LCD. מגה פירסמו את המפרט הבא: Intel Pentium Dual-Core E5200 2.5GHz לוח אם ASUS P5/1333MHz כרטיס מסך 256MB INTEL GMA 950 זיכרון 2GB דיסק קשיח 160GB צורב DVDR-W X22 מארז מהודר שחור 450W-RX 100 מקלדת ועכבר מולטימדיה-של סילבר ליין אחריות לשנה בבירור בסניף: הזיכרון, הצורב והדיסק הקשיח של סמסונג- המוכר לא היה מסוגל לתת יותר פרטים (דגם ספציפי) כ. מסך, רשת וקול ON BOARD (למרות שלפי המודעה הכרטיס מסך הוא בנפרד) היבואן: NEWRON האם לדעתכם המפרט הזה שווה משהו או שזה "לקנות חתול בשק"? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד DELL VOSTRO V131. הכרטיס רשת שיש במחשב הוא: http://www.intel.com/content/dam/www/public/us/en/documents/product-briefs/centrino-wireless-n-1030-brief.pdf הכרטיס רשת הנוכחי,הוא מאוד עלוב,יכולת הקליטה שלו גרועה,וכל פעם אני סובל מניתוקים. חשבתי לקנות את הכרטיס רשת הזה: http://download.intel.com/network/connectivity/products/prodbrf/323017.pdf השאלה היא האם הכרטיס הנ"ל יתאים מבחינת גודל למחשב הנייד שלי? שאלה נוספת: לכרטיס שציינתי לעיל יש 3 חיבורים לאנטנות,והשאלה היא האם במחשב דל הנוכחי שלי יש 3 אנטנות,או שאני אצטרך לקנות אנטנות? בתודה מראש שי
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מומחים יקרים, תודה מראש על העזרה. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לצפייה בסרטים (הוא יהיה מחובר למסך 24 ולטלוויזיה 55), גלישה באינטרנט ואופיס. כמו כן ישמש לאחסון קבצים (בעיקר תמונות ומוסיקה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקל…
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב עד 3000 ש"ח ללא מסך.הבנתי שבעזרת OVERCLOACKING אני יכול להשיג בתקציב הזה את המחשב החזק ביותר. מה לקנות? איזה זכרון ,לוח, מעבד ? AMD,INTEL ? CAS2 ? איזה קרור? איזה מארז ? מה נותן את התוצאות הטובות ביותר? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד אינטל P4 3.2 775 4M Cache Dual-core לוח אם Intel DP965LT ותומך בחיבור PCI זכרון 1G 667 DDR 2 דיסק קשיח 160G 7200 8M כרטיס מסך GT7800 256 מגה PCI-E
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש נייד חדש בסכום 1000$, המחשב יירכש בארה"ב. אחרי חיפוש ברשת ובדיקת ההצע אני יותר מתלבט מאשר לפני שהתחלתי לחפש. בגדול אני רוצה מחשב בנתונים הבאים מעבד i-5 זכרון 4GB דיסק 500GB מהיר כרטיס מסך לא מוכלל מסך - מעדיף 17 אבל אפשרי גם 15.6 המחשב מיועד להיות ב95 %מהזמן בבית לכן המשקל וחיי הסוללה אינם שיקול בינתיים ראיתי כמה מחשבים שעונים על המפרט (בקירוב) HP מסדרת DV7 - אולם הבנתי שהם אינם נחשבים איכותיים או אמינים במיוחד DELL Studio יש המון דיבור ברשת על מחשבי ASUS אולם איני יודע עליהם דבר, האם נחשבים טובים? אשמח לשמוע על עוד אלטרנטיבות ו/או חוו"ד על המחשבים שציינתי למעלה תודה מראש ערן
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
מצאתי את זה מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX ¤452 לוח אם: GIGABYTE GA-M61VME-S2 ¤358 דיסק קשיח: SAMSUNG 80GB 8MB SATA2 7200 RPM - HD080HJ ¤249 זיכרון: CORSAIR 1024MB DDR2 667 CL5 - VS1GB667D2 ¤324 מארז: COMPUCASE CI-6A21-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤229 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤1722 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-
המפרט: מוצר מחיר מעבד- AAMD Athlon 64 3500+ Venice Integrated into Chip FSB 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - OEM $272.00 לוח אם- DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Socket 939 NVIDIA nForce4 Ultra ATX AMD Motherboard - OEM $131.00 זיכרונות- OCZ Gold Series 1GB (2 x 512MB) 184-Pin DDR SDRAM Unbuffered DDR 400 (PC 3200) Dual Channel Kit System Memory - Retail $151.25 כרטיס מסך- POWERCOLOR R43C-TD3D/BULK Radeon X800XL 256MB 256-bit GDDR3 PCI-Express x16 Video Card - OEM $279.00 כרטיס קול- CREATIVE Sound Blaster Audigy2 ZS 70SB035000000 8 (7.1) Channels 24-bit 192KHz PCI Interface Sound Card - Retail $93.00 ספק- FSP Group (Fortron Source) AX500-A ATX12V…
-
- 151 תגובות
- 38.8k צפיות
-
-
לא משנה INTEL או AMD. השימוש העיקרי הוא כללי, אבל עם אופציה קלה למשחקים (כרטיס משחק MID END יתאים). לא צריך אף עזרים או מסך, מארז נטו. כן צריך כוננים (אופטיים וקשיחים). תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לבנות לאחי מחשב למטרות משרדיות עם כ.מסך ממוצע - מבוסס AMD. אין צורך בציוד הקפי, ושהמחשב יהיה מהחנות של IQPC . אם ניתן יהיה להרכיב מחשב מבוסס INTEL - גם אפשרי, פשוט המעבדים שלהם יקרים מאוד ולא הצלחתי בעצמי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הנדסה-solidworks, עריכה גראפית ADOBE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מבין בזה כלום, אשמח להצעה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב נייד של Asus, דגם K52D. לאחרונה נתקלתי בבעיה (המסך לא פועל או מציג תמונה שחורה - גם מסך חיצוני). המחשב לא באחריות ואפילו לא נרכש בארץ. אני מחפש מעבדה אמינה, הוגנת ומקצועית שתוכל לבצע בדיקה והערכת מחיר ואז תיקון בתשלום; רצוי באיזור חיפה. עד כה מצאתי בדפי זהב ודומיהם רק חאפרים שה"מעבדה" שלהם במטבח בבית או מעבדות במרכז שלפי ביקורות שולחים אליהן את הלפטופ ומקבלים אחרי חודש - לפעמים גם בלי שדבר תוקן. מאוד אשמח להצעות. תודה!
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום, מבקש מפרט למחשב שכולל הכל חובה: מסך דק 19 , מארז עם מגירה לקשיח בנוסף על הקשיח שבפנים המחשב ישמש גם לעריכה קולית מדובר במחשב לעריכת ארועים (חתונות, ברמצווה וכו') המחשב לא ישמש כלל למשחקים חברי קיבל כבר מפרט בסכום הזה אבל הוא לא מבין בזה כלום ואני אביא אותו לשיפוטכם בקרוב
-
- 9 תגובות
- 620 צפיות
-
-
ספק מתח : טרמלטק THERMALTAKE 600W TOUGHPOWER לוח אם : GIGABYTE GA-880GMA-UD2H מעבד : AMD 1055T PHENOM II x6 זיכרון : 4Gb KIT (2G X2) 1600 G Series (Gaming) CL-9-9-9-24 כרטיס מסך : Sapphire 4890 VAPOR X BATTLESTATION 2GB או Sparkle GTX460 768MB מארז : THERMALTAKE Soprano RS 101 דיסק קשיח : WESTERN DIGITAL 1T 64MB Caviar Green האם כדאי מחשב מבוסס מעבד INTEL במידה וכן אשמח לקבל הצעה גם למפרט מבוסס מעבד INTEL? כיום יש לי מסך של PROVIEW 24" 1920*1200 5MS DVI
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, PvZ2, Battlefield Hardline, Assassin's Creed, Just Cause 3, TW3 ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1360x768 (אולי בעתיד הרחוק אשדרג לFHD). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…
-
- 39 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום רב, אני זקוק למפרט למחשב פשוט ביותר, לצורכי אינטרנט, אופיס וכו'. התקציב הוא כמובן כמה שפחות, אך חשוב לא לבלות בנסיעות למעבדה :-) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-