ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות מדיה סנטר לבית התקציב הוא +- 2000 שנה הסתכלתי במפרטים המומלצים באתר , ובאמת יש שם מפרט למדיה סנטר בסכום הנ"ל השאלה שלי , האמת מפרט שכולל לוח אם ב350 שקל ובלי כרטיס מסך , יכול להסתדר בלי בעיה עם כל סוג מדיה שקיים ? ואני בעיקר דואג לגבי תוכן בלו ריי. זה לא יתקשה בהרצה?
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מטרות המחשב? לימודי עיצוב גרפי בבצלאל, שימוש נרחב ויומיומי בתוכנות photoshop, illustrator, indesign, premiere, after effects, cinema 4d(כל התוכנות של אדובי הן CS6 והסינמה זה R15). ז"א גרפיקה, עריכת וידאו ותלת מימד. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? 1920x1080 ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא אכפת לי בשום צורה מהמשקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750 ג'יגה מינימום, מתכנן להוסיף עוד SSD בשביל התוכנות ומערכת ההפעלה * כונן אופטי?לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב…
-
- 14 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
מחשב בן חודש, כרטיס מסך Nvidia GTX 740M, זיכרון 4 ג'יגה, מעבד i5-4200U. הוא כל הזמן קורס. כל הזמן, בשימוש בפוטושופ ואדובי פרימייר. כל הזמן כתוב לי שהוא קרס ושוחזר, ואז המאווררים מתחילים להשמיע רעש של עבודה, המחשב נתקע, נכבה ואז אי אפשר להדליק אותו במשך חצי שעה בערך. הדרייברים מעודכנים. מה עושים?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית עם אופציה לתכני HD (סרטים וכדומה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). OFFICE, גלישה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). היום 1650 *1050 אבל המטרה להעביר אותו ל 1920 * 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 14 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב חדש + מסך (בלבד), המחשב לצורכי עבודות משרד ובעיקר גיימינג. אני רוצה פה להתפנק אבל לחסוך איפה שאפשר, אני הרבה זמן רחוק מעולם החומרה אז באתי לשאול את המומחים. אני רוצה מחשב חזק במיוחד לגיימינג וחשוב לי שיתמוך בטכנולוגיות החדשות ביותר + מסך 4K. המחשב אמור להספיק ולסחוב (השאיפה באופן טוב) ל5 שנים לפחות, אז אם יש סיבה טובה לחכות אז כדאי. הרכבתי מפרט לדוגמא מאתר KSP. סל קניות [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD…
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, מקסימום סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן: מסך (עדיף 23" איכותי. מקלדת, עכבר פשוטים חוטיים) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא, אתקין …
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי! אני גיימר ובזמן האחרון המשחקים החדשים כבר לא עובדים, או עובדים לאט ולא על מקסימום. הלכתי היום ל-ivory וקיבלתי הצעת מחיר למחשב חדש שלפי המוכר אמור להעלות את המשחקים הכי חדשים ברמה הכי גבוהה לפחות לשלוש שנים הקרובות. הנה המפרט: מארז versa h21 thermaltake שחור x12cm2 ספק כוח a.pfc vs650 650w corsair מעבד אינטל ghz 6mb core i5 1150 quad 46903.5 מאוורר למעבד alpine 11 rev2 arctic cooling לוח haswell 1150 h81m-k h81 זכרון geil evo veloce hs 8gb ddr3 1600mhz דיסק קשיח פנימי y1tb sata3 wd blue2 צורב oem gh24ns שחור sata lg dvdX24 dl כרטיס מסך amd radeon r9 270x boost 4g-5 sapphire והמחיר הסופי הוא 4,000 שקל. אז בעצם יש לי 2 שאלות: 1. האם זה המחשב שמתאים לי, בתור גיימר? אנ…
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, אני אחרי הרכבת מפרט ורגע לפני הזמנה, אני מצרף לכאן את השאלון ואת המפרט מפלונטר, בבקשה חוו דעת אם יש מקום לשינויים מהותיים, תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? - התקציב הוא לא אישיו, אני רוצה שהדרישות שלי יענו על הצד הטוב ביותר אבל עדיף להשאר באזור ה2.5-3K 2. מה שימושי המחשב? - מדיה סנטר לסלון עם LCD 60 אינצ'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - XBMC\פופקורן טיים ועוד תוכנות להזרמת וידאו בFHD ו4K. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - על המחשב לא ישוחקו משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים - אני מעוניין במקלדת ועכבר אלחוטיים פשוטים ממש, עד 150 ש"ח. 4…
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד, וכל המחשבים הניידים הנמכרים היום, באים, לא במפתיע, עם Windows 7. כיוון שאני מהאסכולה שלא כל כך מחבבת את Windows Vista ו-Windows 7, אני עדיין עובד בבית, ובעבודה, עם Windows XP. ניסיתי את Windows 7 למשך חודש, וזה לא מתאים לי מנגד אני מאד אוהב את Windows XP. השאלה שלי: אם אני אקנה מחשב נייד, עכשיוי, למשל את Acer Aspire S3 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=812271 ואתקין עליו את Windows XP Professional, האם זה יהיה בסדר? בגדול זה יהיה בסדר, רק הבעיה שאני חושב עליה, היא שלא יהיו לי הדרייברים של היצרן, עבור המחשב.. (לוח, סאונד, SATA, LAN) עשיתי בדיקה באתר של היצרן(Acer), והם נותנים שם להורדה דרייברים של הלוח, סאונד, וכל זה…
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לקבל חוות דעת לגבי המחשב הזה. זה מבצע בדיל-היום. בדקתי- בחול המחשב הזה עולה באיזור ה840 דולר. אף פעם לא קניתי שום דבר של חברת ASUS, ואני דיי בדילמה גם עכשיו. האם התמורה ביחס למחיר שמציע המחשב, כדאי? האם מישהו מכיר את החנות אשר מוכרת את המחשב דרך הדיל? ( גם וגאמא אופיס ומחשבים 09-8850088 הצורן 2 נתניה ) בקיצור - אשמח לכל חוות דעת בנושא - מחיר אל מול תועלת. הדיל נגמר ביום רביעי ה15 לאוגוסט, ככה שחשוב שזה יהיה זריז ככל הניתן :-) תודה !
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אלו הם המחשבים http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/hye-c02018681/9257101 http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gamvegama-c02102901/9258237 http://www.buy2.co.il/Center/dailydeal/index/0c8ad95f-0deb-444b-9d61-78686141f153 (בHP האופציה השניה) כן אני מחפש לקנות מחשב נייד בדיל שלא עולה על ה2000 ש"ח (לפחות לא בהרבה) אבל כמובן שאני לא רוצה לקנות מה שבא ליד לכן אני אשמח אם תייעצו לי האם אחד מהם שווה את זה אין לי העדפות מסוימות ואינני זקוק לפונקציות מיוחדות, כל מה שאני מחפש זה מחשב אמין ועמיד בשביל גלישה וסרטים תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באי HWzone שלום, אני מחפש לרכוש נוטבוק (2-3.5 אלף, לפנאי, בעיקר סרטים, מוזיקה וקריאה). עברתי על מלא דגמים של כל מיני חברות וכל מיני מפיצים למיניהם. לא הצלחתי למצוא אפילו אחד שמאפשר לי לעשות קאסטומיזציה. מישהו אולי מכיר חברות שמאפשרות להזמין נוטבוק מותאם אישית? כלומר לבקש מראש להכניס יותר זיכרון, או כונן נוסף וכד' תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום!! אמרו לי שפה נמצאים המומחים הטובים ביותר לנושא, אז מבקשת עזרה במציאת מחשב נייד הוא מיועד לעבודה בתוכנות הגרפיות, תוכנות אנימציה, ותוכנות עריכת וידאו. התוכנות שהוא ייאלץ לסחוב בהצלחה: כל חבילת אדובי לרבות פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין ופלאש, וחשוב ביותר: אפטר אפקטס הכבדה במיוחד. בנוסף, תוכנת אנימציה תלת מימד "מאיה", תוכנת "טי וי פיינט", ותוכנת "פרימייר" לעריכת וידאו. בקיצור הוא חייב להיות תותח על. גודל המסך - חשבתי על סביבות ה15 - 17 אינץ', אבל זה לא כל כך קריטי. צריך להיות מסך טוב לשעות עבודה ממושכות וכרטיס מסך מצוין משקל רצוי - כמה שיותר קל כי הוא זז איתי ללימודים האם נדרש זמן סוללה ארוך - בכלל לא *כונן CD/DVD שצורב - צריך * האם בתקציב צרי…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משדרגים לי את 2 הזכרונות במחשב, שאלתי ונאמר לי שהזיכרון המקורי שמגיע עם המחשב - לא יסופק ! לי זה נראה כמו דרך לאבד את האחריות, הרי היבואן תמיד יוכל לטעון שהבעייה היתה בזיכרון, ולחייב אותי על זה שהגיע טכנאי עד אלי - או לא לשלוח אלי בכלל טכנאי האם זה נראה לכם נכון לבקש את הזכרון המקורי ? במקרה כזה כנראה שאשלם יותר על הזיכרונות כי אין לכאורה זיכוי בגין הזכרון שהוחזר מדובר במחשב נייד דל - עם אחריות - טכנאי עד בית הלקוח
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪1147[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 מחיר: ₪43[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 מחיר: ₪357[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Fractal Design Core - 3000 Mid Case כמות: 1 מחיר: ₪395[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]ספק כוח:[/td][/…
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לא להציק לגבי זה שהמפרט חלקי, אין לי עוד פרטים. זה מה שמציג המוכר. אם תוכלו להתייחס רק לפריטים המוצגים. Intel I7 2600K 3.4GHZ (אחריות לשנתיים וחצי) Asus P8H61 S1155 (אחריות ל 3 שנים) גוף קירור - Scythe Katana 3 (אחריות לשנה) צורב חדש LG X22 CD/DVD זיכרון - 8GB - Patriot Extrme 2 Divison DDR3 1600MHZ (אחריות לכל החיים) מארז - 210 - Gigabyte Isolo וכן אני יודע שמי שהרכיב את המפרט לא גאון...
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
Intel i5 750 @ 2.67 GigaByte P55-UD3L 2x 2G g skill ripjaws F3 CL7 => 4G sapphire radeon 5770 hd scythe mugen 2 seasonic 620w bronze antec three hundred שימוש של כ-שנתיים תודה
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה): מהגבוהה לנמוך: משחקים בעיקר FPS, עבודה עם sony vegas לעריכת סרטונים קצרים ליוטיוב, שימוש מזערי בפוטושופ. א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג!!! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Battlefield 3 ו4 כשיצא, starcraft , dota 2, skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FullHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות): בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום נתקלתי כבר בנטבוקים שהם ללא מאוורר, ורציתי לשאול אם יש גם לפטופים ממש(כלומר לא מעבד Atom) שבאים בלי מאוורר? תודה card
-
- 14 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
חג שמח לכולם, אני מחפש מחשב נייד אולטרה בוק שישמש אותי ללימודי הנדסה, משחקים וסרטים הדברים החשובים לי הם: משקל המחשב,מעבד וזיכרון חזק,כרטיס מסך חזק,מסך 15׳ קראתי קצת שהולכים לצאת דגמים חדשים לאורך השנה עם סוג מעבדים חדש. המחשב אינו דחוף לי לתקופה זו ואין לי בעיה להמתין עד ספטמבר הסכום שאני יכול להוציא הינו 8000 ₪ כאשר יש לי אופציה לעוד טיפה אך אני חושב שזה מוגזם קצת תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אני עורך את ההודעה. אני מבקש שתכינו לי מפרט למחשב גיימינג כבד 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? למצות את כל התקציב אבל לא על משהו מיותר, אפשר לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קונה את המחשב במיוחד כדי לשחק Planetside 2 משחק מאוד מאוד כבד, הכי כבד שאני מכיר, מאות שחקנים יכולים להילחם על אזור קטן, הרבה פיצוצים כלי רכב בק…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל סליחה על הכותרת באמת שלא ידעתי איך לתאר את זה וגם לא ידעתי לאן לשייך את הנושא כי הוא לא שייך לחלק ספציפי פשוט תקראו ותבינו היה לי מחשב שאם אני לא טועה תכף תראו בחתימה. כרטיס המסך נשרף, שמתי 8400GS וגם הוא נשרף.. המחשב היה גמור.. כל פעם תקלה אחרת, הרבה בעיות של חום, קריסות, מתח וכו'. אמא שלי הביאה מחשב חדש מהמשרד בעבודה כי הוא חזר מתיקון (פירמוט) והוא לא בשימוש. אז ככה: המחשב רץ על XP ואני עמדיף להתקין ווינדוס 7 מעבד i3 550 שרץ על 3.2GHZ 1.8GB ראם, DDR3 לוח חדש יחסית וכרטיס מסך מובנה בלוח.. הארד דיסק חצי טרה Western digital caviar blue או משהו כזה (עד כמה שאני יודע זה אמור להיות הארד דיסק טוב הקוויאר) עכשיו יש לי כמה התייעצויות: אני רוצה להוסיף לו כרטיס מ…
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטים ותוכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פייסבוק וגלישה פלוס עבודה עם חלונות מרובים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש את עזרתכם כדי לדעת כמה שווה המחשב שלי, רוצה למכור אותו לאחר מעבר לHTPC. מארז: Gigabyte Poseidon ספק: EZCOOL 420W מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 (עובד עם אוברקלוק קבוע ויציב על 3200.0 MHz (8.0 x 400.0 MHz)) קירור: ARCTIC Freezer 7 Pro לוח: GIGABYTE P35-DS3P זכרון: 2X2GB OCZ OCZ2RPR10662G 2GB DIMM DDR2 PC2-8500U כרטיס מסך: ATI Radeon HD 2400 PRO הרד דיסק: WD2500AAJB 250GB צורב: LG DUAL LAYER X 12 או 16 תודה, דור
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט למחשב ביתי - משפחתי עם דרישות צנועות (אופיס, אינטרנט, מוזיקה) וגיימינג קל-בינוני (פיפא, שר הטבעות וכו'). תקציב 2000-2500 - עדיף לקצה הנמוך של הסקלה. הרכבתי משהו ראשוני להתחיל איתו, אשמח להערות - בעיקר לגבי בחירת מעבד, לוח אם וכרטיס מסך: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Dual Core G640 2.8GHZ for 1155 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪277 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪315 מארז: באנדל תקציבי - Gigabyte Luxo X140 + Seasonic 350W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪330 זיכרון: Corsair 4Gb CMX4GX3M1A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מח…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-