עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by maxwell10,

צריך מחשב לצרכי עבודה כאשר דרישות המינימום שלו הן: דרישות המינימום הם מעבד i7 2600, זיכרון לפחות 8MB, חיבור RS232 ומערכת הפעלה win7 1. התקציב הוא כמה שצריך 2. שימושי המחשב לעבודה משרדית, שרת למע' חקלאית 3. יש צורך בציוד הקפי: מקלדת, עכבר ומסך 5. השקט לא חשוב (בסולם של 1 עד 10: 1) 6. לא מתוכנן אוברקלוק (OC) 7. יש צורך לכלול מערכת הפעלה WIN 7 והרכבת מחשב בחנות 8. לא משנה מאיזו חנות אבל חשוב לי לקבל את המחשב עד יום רביעי! 9. דרוש תמיכה בהתקנים/חיבורים RS232 10. לא חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב. חשוב להדגיש שהמחשב יהיה בסביבה מאוד מלוכלכת ומאובקת כך שיש צורך במארז שמתאים לסביבה כזו. תודה רבה

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. המחשב ל-OC כבד ולמשחקים כבדים. אני רק מתלבט בין הלוחות אם ... (ASUS P5Q___GA-EP35-DS4___GA-EP35-DS3) והספקים.... (CORSAIR VX 550W__ENERMAX PRO82+ 625W__ENERMAX MODU82+ 525W__CORSAIR 520W HX) ואולי יש איזה משהו שחובה לשנות חח.. יש לי כבר מסך 32 lg בשביל המחשב... איך המפרט?.. תודה! מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 : "SLACR" - BOX ¤951 לוח אם: GIGABYTE GA-EP35-DS4 ¤748 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB DDR5 : GV-R487-512H-B - RETAIL ¤1372 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤330 צורב DVD: LG DVDRW GH-20NS10 X20 - BLACK - SATA ¤138 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 (8 LAYERS PCB) CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-…

• 14 תגובות
    • 743 צפיות
  3. Started by shir saban,

היי חברים מחפשת מחשב נייד ללימוד עיצוב גרפי פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור מחשב שישא את התוכנות בכיף ולא בקושי (בעתיד ארצה לשדרג למחשב חזק יותר ) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 6000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גר…

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. Started by Lyor,

צריך המלצה על הכרטיס הכי משתלם שיש בשוק, לא ממש משנה איזו חנות (יש עדיפות לחנויות מוכרות כמובן). עדיפות לחברות BFG,XFX. לא מוכן לקנות מהחברה PALIT מסיבות אישיות והמצלצות, גם שמעתי לאחרונה שעדיף להתרחק מZOTAC :-\ יש עדיפות גם לכרטיסים ממוהרים מהמפעל (לרוב כמו: TWIN TECH, BFG, XFX ) בכל מקרה רציתי לדעת מה הכי משתלם (ואל תתחילו להציע לי כרטיסים של ATI בבקשה!) יש צורך להביא גם את הדגם המדיוק של הכרטיס וגם את החנות (בקיצור לינק... ) תודה מראש לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. התקציב המקסימאלי בסביבות ה 1000 ש"ח. עדיף לא לחרוג מהתקציב. המחשב ישמש לעבודה משרדית וקצת עריכת ספרים תמונות ברמה נמוכה. חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר ושלא אצטרך להחליף אותו מחמת זקנה (ישן מדי) בשנים הקרובות... אין צורך בציוד הקפי, מארז פשוט עם כניסות USB מקדימה. אני לא בטוח שהכונן DVD הישן יכול להתאים... אם כן אז אפשר לוותר עליו. שקט ברמה ממוצעת פלוס. לא מתוכנן אוברקלוק. אין צורך במערכת הפעלה והרכבת המחשב בחנות, אלא אם כן ההרכבה פוגעת באחריות. עדיף חנות באזור פתח תקוה ראש העין. חשוב לי שאוכל להשתמש בו בשנים הקרובות ושיתאים לחיבורים וההתקנים החדשים. לא מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד, אולי ברמה של זכרון והארד דיסק. תודה לכל העוזרים!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. למה המחשב מיועד ולמה הוא משמש? הרבה סרטים, סדרות ומוזיקה, הרבה P2P, משחקים ברגוע, בניית אתרים, גלישה באינטרנט ואופיס. צריך מפרט יציב מאוד, אמין ואיכותי, מחשב שישמש לכמה שנים טובות. הערות, הארות, הצעות, תלונות ושאר ירקות יתקבלו בברכה... מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤900 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80570E8400 לוח אם Asus P5Q Pro Turbo ¤764 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31272 כונן קשיח Westren Digital WD6401AALS 3.5" 640GB SATA2 32MB - מה ההבדל בביצועים בינו לבין ה-1TB? כי ההפרש הכספי בינהם לא גדול. ¤391 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1240 זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 Reaper ¤291 כמות:1 http://…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by evy,

שלום אני מעוניין ברכישת מחשב נייד במחיר של עד 4000 שח המתאים לשימוש כללי, אינטרנט, Office, סרטים, מוזיקה ולפעמים עריכת תמונות (חובבני) ב lightroom. דרישות: מסך 15.6 , נפח אחסון 512 לפחות, אחריות 3 שנים, עדיפות ל 16gb זיכרון, כולל מערכת הפעלה. ראיתי את ארבעת הדגמים האלו, אשמח להמלצותיכם: https://ksp.co.il/m/uin/66233?ref=select https://ksp.co.il/m/uin/66404?ref=select https://ksp.co.il/m/uin/62745?ref=select https://ksp.co.il/m/uin/74248?ref=select בדגמים של אסוס ולנובו נדרשת הרחבת האחריות ל 3 שנים ככה שאני לוקח את זה בחשבון.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by roadrunner,

חבר שואל אותי בקשר למחשב הזה ,לי אין מושג בניידים, זקוק לעזרתכם . [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by GoldFish,

שלום חבר'ה. התקלקל לי המחשב לפני למעלה מחודשיים. אני צריך לקנות מחשב חדש, ולעשות זאת, לפני שאשתי מורידה לי נבוט בראש, על כך שאני מושך את הקניה יותר מדי זמן. אשמח לקבל חוות דעת על המחשב הנ"ל http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC7200_lg&cfm=A37875BB או לקבל הצעה למפרט (אשמח לאחד מבוסס אינטל ואחד מבוסס AMD). תשובות לשאלות: מה התקציב? 2000 ש"ח, ניתן לחרוג עד 200 ש"ח. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים ( משחקי אסטרטגיה ישנים, אני חושב שכרטיס מסך טוב, שמובנה על לוח האם יכול להתאים) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. (למרות שהמחשב בקישור למעלה כולל מסך) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלש…

• 14 תגובות
    • 911 צפיות
  10. Started by Simtrax,

שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי . מה התקציב המקסימאלי? 1750 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 250 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי, משחקי רשת(League of legends) אחר כך חיבור לטלווזיה LED שתרכש בהמשך וצפייה בתוכן HD . אחרי זה המשחקים הרגילים מקסימום גריפקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שתיהיה אופציה לכל המשחקים החדשים שיוצאים גריפקה מקסימלית -מהי הרזולוציה הטבעית (…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 מקסימום שקל חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1920x1080‏ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?GTA IV,COD6 וכו * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לא יודע 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במ…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by tom10,

מעבד: Intel Dual Core G640 2.8GHZ for 1155 Tray קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 מארז: באנדל תקציבי - Gigabyte Luxo X140 + Seasonic 350W - זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 קשיח למחשב שולחני: WD 500GB Sata 3 Caviar Blue כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black האם עדיף: קירור למעבד Intel Original 1155 לוח אם Gigabyte GA-P67-DS3-B3 – זיכרונות Kingston 4GB 1600 האם יש צורך להוסיף קירור למארז- Raidmax 120mm Retail Quiet Fan?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. http://www.skypc.co.il/pl_product~sky1036~88~0.htm המחשב הזה שווה את מחירו?הכרטיס מסך טוב?מעבד וזיכרון טוב? תודה מראש לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי, אני מחפש מחשב נייד להורים של חברה שלי (בני 50). המחשב בעיקר יהיה בבית כחלופה למחשב הנייח (הם לא מתכננים להוציא אותו מהבית, אבל כן רוצים שהוא יהיה נייד בתוך הבית), וכמובן שיחזיק לאורך כמה שנים. * מטרות המחשב? עבודה משרדית (אופיס), גלישה באינטרנט, מוסיקה וקצת סרטים. * גודל המסך? 15.4 לפחות. * רזולוציית המסך? לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חשוב, 500 ג'יגה מספיק. * כונן אופטי? כן, אבל לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כ…

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by DAVIDD,

קיצר צריך מחשב למשחקים וOC http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10739 עשכיו להוסיף לכאן איזה כרטיס קול נחמד??? עכשיו לגבי המסך חשבתי על המסך הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_594_1279&products_id=10311 איך הוא??? טוב עכשיו עכבר MX1000 מקלדת תמליצו לי לבד על משהו איכותי.. רמקולים אין לי מושג על מה ללכת תקציב בערך 1000 שקל זהו כעיקרון... איך המערכת הזאת?????? נראה לי משהו בסט ...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם/ן 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ללא הגבלה אמיתית, אין צורך בהכי חזק או הכי חדש – חשוב חומרה אמינה ותואמת, ויכולת שדרוג לאורך שנים. מעיון במפרטים האחרונים כאן אני מבין שבטווח בין 4000-7000 אוכל לקבל מחשב שיספק את הדרישות שלי והרבה יותר.. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? א. עבודה - מחשב אמין! ב. פגישות עבודה מרובות בזום או TEAMS + הוראה מרחוק (תרשימים ומצגות בהרצאות וכו') ג. צפייה מרובה בתוכניות וסרטים בסטרימינג וגם בטורנט (אפשרות לדיסק קשיח מיוחד ומותאם, אם צריך). ד. אפשרות לעריכה חובבנית של וידיאו ופו…

17. Started by Spid3R,

http://spider.csl.co.il/Comp.txt זה מה שיש לי עד עכשיו השאלה שלי אם אפשר לעשות משהו יותר טוב (Intel, not AMD) והאם לקחת סיכון ב OC תודה מראש Spid3R

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שאלה חשובה !!! לאחר החג (יום כיפור) אני מתכוון לקנות מחשב נייד כרגע אני מתבלט בין שני לפטופים עיקריים שהם: מחשב נייד "15.6 Lenovo G550 2958-K3G מעבד ליבה כפולה Intel® Core 2 Duo Processor T6500 2.1GHz מסך "15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video NVidia GeForce G105M זכרון 4096MB DDR III 1066MHz דיסק קשיח 320GB SATA 5400 RPM מידע בנושא קיבולת ונפחים לחץ כאן כונן אופטי צורב MultiBurner תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi כרטיס רשת LAN 10/100 יציאות USB 2.0X3 ,VGA יציאת רשת עכבר Touch מערכת הפעלה Windows Vista® Home Premium עברית או אנגלית אחריות שנה אחריות בינלאומית במעבדות Lenovo ניתן להרחבה ל-3 שנות אחריות ב-590 ש"ח (אחריות ע"י היבואן הרשמי) לינק לאחריות בינלאומית סוללה …

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב לגיימינג תחרותי + מסך. גודל המסך נתון לבחירתכם (אני עדיין משתמש ב 17 אינצ' כך שכל גודל מבחינתי יהיה שיפור.) להל"ן הפרטים: . מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ? משחקי רשת כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Microsoft visual studio, eclipse CDT - לשימוש מזדמן ( לצורך לימודים.) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Unreal Tournament (2004 and 3) , Counter-Strike source -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…

• 14 תגובות
    • 872 צפיות
  20. היי חבר'ה אני צריך המלצה למפרט מחשב בסיביבות ה 1900 שקל (20 שקל או 100 פה לשם לא מזיז) אז ככה אני צריך שזה יהיה מחשב יחסית חזק וטוב שיריץ בעתיד בעב"זה VISTA ומשחקים טובים ללא בעיות ראשית: לא צריך שיהיה הרד דיסק כי לא מזמן קניתי הרד דיסק חדש 80 גי'גה ומסך LCD לענין הזכרון שיהיה במחשב אני כנראה יקנה מ EBAY אני רוצה לקנות זכרון DDR2 667 לכן צריך לוח תומך לזכרון הזה(מי שממליץ ללכת על 800 שיפרט בבקשה למה ....=]) עכשיו אני מאמין שרבים יסכימו איתי ויהיה כדאי ללכת על AMD אבל אשמח ללכת אולי גם על INTEL עכשיו בעקרון הרכיבים העקריים שצריך המחשב זה: BOARD-לוח PCU-מעבד זכרון(אני קונה בנפרד) הרד דיסק(יש בנמצא) כרטיס מסך חזק!! ומארז כמובן..ואולי ציוד הקיפי..כמו עכבר ומקלדת(אפשר אלחוטי …

• 14 תגובות
    • 906 צפיות
  21. אני בכלל לא בעניינים, לכן יעזור לי מידע כמו איזה מעבד כדאי לקנות, כמה זיכרון, סוג של מחשב (מיינסטרים וכד'). כמובן שדגמים ספציפיים של מחשבים יתקבלו בברכה. בעיקרון, המחשב מיועד לעבודה אוניברסיטאית: אופיס, אינטרנט, תוכנות סטטיסטיות (SPSS וכד'), גרפיקה (פוטושופ), הרצת ועריכת סרטים (בסיסית) חשוב לי שהמחשב יטוס! (ביצועים מעולים), ממשק נוח (מקלדת נוחה, נגישות...), קל (מתחת ל-2 ק"ג) יכול להגיע ל-7K, אבל המלצות על טובים וזולים יותר תתקבלנה בברכה תודה!

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by fit3,

שלום אנשים intel core e6300 1066 2mb lemont intel 965 ltck 512 *2 667 250 sata 2 ati x1600 512 dvd *18 מקלדת + עכבר +רמקולים מארז ATX מסך 17 LCD ב 4500 איך המחיר? זה לא מחשב שמיועד ל OC רק למשחקים ואשמח גם לקבל חוות דעת לגבי הלוח והכרטיס מסך? בתודה אמיר

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אז יש לי מפרט כבר מורכב אבל אמרו לי לשאול פה לפני שאני הולך להזמין, אמרו זה המקום לשאול אז זה המפרט מעבד : Intel Core 2 Duo E6750 Box - מחיר : 1115 לוח : asus p5k - מחיר : 793 זכרון : KINGSTON DDR2 2GB (1GBX2) 800MHZ CL4 DUAL מחיר : 705 דיסק קשיח :WD320000YS 320GB - מחיר : 518 כ.מסך : Evga nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB - מחיר : 2279 מארז : termaltake VD2000BNS MATRIX BLACK מחיר : 315 ספק כוח :fsb 600W - מחיר :600 צורב דיוידי LiteON LH-20A1S מחיר : 249 מאוורר למעבד : big typhoon מחיר : 260 סה"כ :6834 המחשב נועד בעיקר למשחקים ואח"כ לגרפיקה החלקים שאני נעול עלהם ,זה הזכרון, הארדיסק,מארז,צורב ומאוור ואני לא רוצה תquad.. יש שפורים? חשבתי לשנות תכרטיס מסך ל 320 מגה ובמקום זה …

• 14 תגובות
    • 779 צפיות
  24. הכרתי מישהו דרך חבר שלי שמעונין למכור את המחשב שלו, הנה המפרט- AMD Athlon 64 FX-55 San Diego 2.6GHz 1MB L2 Cache Socket 939 Zalman CNPS7700-Al/Cu 120mm Fan+ Heatsink DFI Lanparty nF4 Socket 939 nForce4 SLI ATX Zalman NB47J Aluminum Heatsinks G.SKILL HZ 2x1GB DDR 500 Vantec Iceberg DDR-A1C Heatsinks BFG Technologies Geforce 7800 GTX OC 512MB 256bit PCI-E GDDR3 VIVO Arctic Cooling Accelero X1 Fan + Heatsink OCZ PowerStream ATX/BTX EPS12V 520W SLI Certified Antec Performance P180 Silver ATX Mid-Tower בהתחלה הוא רצה 3,500 ואז אמרתי לו שאפשר להשיג E63 במחיר הזה אז הוא ירד קצת, והמקסימום שהצלחתי להוריד אותו אליו זה 2,800. המחשב עובד מצוין, ממש שקט וקריר, ראיתי במו…

• 14 תגובות
    • 874 צפיות
  25. Started by CoBrA-MaN,

לכל העוזרים - תודה מראש אבקש להוסיף שאני לא רוצה מסך, cd-rom, cdrw או דיוידי-רום עם זאת, אני כן רוצה DVD-RW יצויין שעדיף מפרט עם אפשרות טובה ל OC. ושוב תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.