ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,397 דיונים בפורום זה
-
מחפש חוות דעת על מחשבי החדש, המחשב בעיקר ישמש למשחקים ואינטרנט חלקי המחשב: מעבד:Intel Pentium 4 3.0Ghz S-775 64Bit 2Cache לוח אם:GigaByte 8I945 PLG (S-775+DDR2+SATA2+PCI-E) זכרון:1GB DDR2 533Mhz Kingston (2x512) כרטיס מסך:GigaByte Radeon x800XL 256DDR3 Vivo PCI-Express דיסק קשיח:Western Digital 160GB S-ATA2 7200RPM 8MB מארז:HEC Compucase CI-69U6 400W מסך:LCD 19' 1:600 8MS NU רמקולים:Creative S-H 2.1 מקלדת ועכבר: Microsoft Optimal מחיר המחשב:7000 ש"ח * יש לציין שהמחשב הוזמן אך עדיין ניתן לשנות חלקים מהמחשב בתחום המחיר בין 6000 - ל7000 ש"ח אנא תנו את חוות דעתכם ואם כדאי לשנות חלק(ים) מהמחשב אז תנו את המלצתכם
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
חברים יקרים אני זקוק לעזרתכם בקניית מחשב נייד גודל התקציב עד 10000 ש"ח אני זקוק למחשב נייד חזק כי אני עובד בעריכת תמונות וקטעי וידיאו לכן אני זקוק למכרטיס מסך חזק וזיכרון די גדול הבעיה שיש שוק מוצף במחשבים ואני לא יודע איזה מחשב כדי לקנות אז מבקש את עזרתכם כי אני מוכן להוציא הרבה כסף בשביל זה אני מחפש שמות של דגמים תודה מראש אלעד!
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
https://www.tms.co.il/187163 זה המפרט המטרה היא לשחק ב4K על 60FPS משחקים כבדים התקציב לא כולל הכרטיס מסך הוא 3.5K אי אפשר לעלות עזרה מתכנן אוברקלוק רק אם חייב לא בוער לי לקבל יותר FPS מ 60 תודה מראש על כל שניה לכל מי שהקדיש זמן
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
- 3 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שרת ביתי לסרטים ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.אירוח שרת משחק , ושרת של PLEX -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מינימלי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?אפסיות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
בעקבות כל המצב כרגע של כרטיסי המסך והמעבדים והזמינות שלהם בארץ, בסופו של דבר יצא לי להזמין כרטיס + מעבד מניואג.. עכשיו, המערכת על פניו תהיה יקרה.. מעל 10K ש"ח ככל הנראה... ועכשיו אם אזמין גם את שאר הרכיבים מניואג.. כנראה אצליח לחסוך בטוטאל עוד משהו כמו 1000 ש"ח בערך.. אולי קצת פחות אולי קצת יותר.. בכל מקרה, רציתי לשמוע את דעתכם כי פשוט באיזשהו מקום מרגיש לי לא בנוח כל כך לרכוש מערכת בסכום שכזה ללא כל אחריות בארץ... אבל חשבתי לרכוש כאן בארץ חלק מהרכיבים למרות שבמעט יקרים יותר.. כמו לוח וכו'.. בארץ זה לא יקר בהרבה, פשוט בשקלול.. זה יוצא סביב ה-1000 ש"ח.. למרות שעל פניו הכרטיס מסך הוא של EVGA והאחריות לא אמורה להיות כאב ראש כל כך גדול..…
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
המחשב ישמש כמחשב עבודה של סטודנט. הדרישות הן כמות זיכרון כמה שיותר גדולה(העדפה ל2GB) יכולות גרפיות סבירות+יציאתTVOUT. נפח אחסון מכובד(120GB ומעלה), משקל לא גבוה במיוחד וצורב עם DVD(מעדיף צורב DVD). כמה שיותר זמן אחריות(אם יש אפשרות להרחבת אחריות לציין אותה). אם לא ניתן להשיג מחשב שיעמוד בדרישות האלה לציין את המחשב הזול ביותר שיענה על הדרישות ואת המחיר שלו. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
צריך קצת עזרה בנוגע למחשב שברצוני לקנות, יהיה בעיקר למשחקים כבדים: מעבד: amd 3200 venice . לוח אם: פה יש לי קצת בעיה: מה עדיף לי ? דרוש לוח אם SLI, התקציב לא מוגבל השאלה אם שווה להשקיע סכום גדול? זיכרון: 1GB CL2.5 בסטוק אחד . כרטיס מסך: גם כאן עדיין לא החלטתי מעונין ב 6800GT לפחות, אך שהמחיר יהיה שפוי לא מעל 2000. צורב, מסך, הארדיסק-- אני לוקח מהמחשב הישן . התקציב לא מוגבל אך אני רוצה להשקיע כמה שפחות.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU - [536 NIS] 1 Motherboard : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2-400 Motherboard (Dual DDR400,AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133,1394, LAN,USB 2) - [482 NIS] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory - [668 NIS] 1 Hard Disc : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD - [451 NIS] 1 Video Card : Albatron Geforce FX 5900XT 128MB DDR DVI Retail Video Card - [1,199 NIS] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5'' Floppy Drive - [82 NIS] 1 CD/DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Black CD-RW - [255 NIS] 1 Monitor : 19'' LG F900P NEW Flatron Monitor + USB Hub - [1,803 NIS] 1 Keyboard : Microsoft…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו לומר לי מה עדיף מבחינת ביצועים : הATOM N270 1.6 או הCentrino Banias 1.6? תודה מראש,
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן עד 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: COD , AC, battlefield -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22-23 אינץ' רזולוציה הכי גבוה FHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? כן , מקלדת, עכב…
-
- 9 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הכנתי את המפרט הזה: מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים 1070 ₪ - Intel Quad Core i5 4670K 3.4Ghz S1150 690 ₪ - * מבצע * - Gigabyte G1.Sniper Z87 S1550 319 ₪ - * מבצע * - 8GB Hynix DDR3 1600Mhz 1520 ₪ - NVIDIA GeForce MSI GTX770 2GB GAMING Twin Frozr 239 ₪ - Western Digital 500G 3.5'' Sata3 7200RPM 220 ₪ - CoolerMaster K280 420 ₪ - Thermaltake Smart SE 730W 80+ Modular 140mm Fan 120 ₪ - * מבצע * - Cooler Master Hyper TX3 EVO מחיר סופי: 4598 ₪ למזומן 4689 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים רציתי לשאול כמה דברים. 1. האם הלוח אם הזה מתאים לOC, לSLI של הGTX770, והאם הוא מתאים למעבד? 2. מה אתם אומרים על הספק? אני לא כל כך אוהב את Tt מאז שעקצו אותי עם אזנ…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט בתקציב 5600 שקל (תשתדלו לא לחרוג ) המחשב ישמש אותי בעיקר למשחקים כבדים ומולטיטסקינג. אין צורך בציוד היקפי מלבד עכבר ומקלדת (G5-חשוב) (אוהב את logitech internet) [שהכל יהיה שחור בבקשה] אין צורב בצורב או פלופי. כרטיס מסך רצוי EVGA (אין לי כוח להסביר למה ) אין צורך בהרכבה כמובן. ---------------עריכה------------- טוב עזבו מולטי טסקינג, רק למשחקים כבדים כל שאר הפרטים זהים, ודחפו פנימה 7800GT.
-
- 12 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני קורא כאן פוסטים כבר לפחות חודשיים... כל יום יש כאן בערך 5-10 פוסטים חדשים ולפחות חצי מהם מכילים שאלות ותקציבים שהיו כבר בעבר (וכשאני אומר עבר אני מתכוון ליומיים שלושה). איך לא נמאס לכם לענות לאותם שאלות באותם תשובות כל הזמן, להמליץ שוב ושוב על אותם חלקים, לומר 1000 פעמים להוסיף תקציב ושימושים בכותורת וכדו' אני מזמן כבר הייתי מתפרץ על איזה פותח טרד מסכן...
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, המחשב בבית קרס אתמול, הגיע הזמן להתחדש אשמח אם תוכלו לעזור לי עם מפרט השתמשתי בשאלון שבנעוץ כפי שהומלץ תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 אבל עדיף להימנע מלחרוג, אלא אם כן ממש ישתלם לי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, סרטים אינטרנט וכו' אבל גם משחקים כמו פיפא 2012 ואולי גם כמה משחקים חדשים שאני אכיר ברגע שיהיה לי מחשב שיעלה אותם טוב אבל בעיקר פיפא שיעבוד חלק, שאר המשחקים - לא צריך על האיכות המקסימלית, אבל שבכל זאת יעבדו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן ש…
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
בבאג הראו לי טושיבה satelite L500 במספר דגמים שההבדלים העיקריים בינהם הם גודל הזיכרון הפנימי וכרטיס המסך משולב לעומת עצמאי ATI3650. איך טושיבה נחשבים מבחינת אמינות ושירות? כמה קריטי כרטיס המסך ליישום כמו פוטושופ? האם 2GB זיכרון מספיקים לווינדוס 7 או שרצוי להתעקש על 4? מה עוד צריך לשים לב לפנ שקונים , ואיפה מומלץ לקנות (אני מעדיף באיזור חדרה) האם דגמים מקבילים של חברות אחרות עדיפים? תודה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי שמח לקבל חוו"ד על הנייד של ASUS מדגם A53S (מפרט טכני ניתן לראות כאן, ההבדל הוא שאני מדבר על גרסא עם 8GB זיכרון) האם יש לו מתחרים טובים בתקציב של 4000 ש"ח? השימושים שלי פשוטים למדי - שימוש משרדי, וצפייה בסרטי HD על LCD 32'. אבל המטרה של רכישת מחשב חזק היא שיישאר חזק גם בעוד שנה-שנתיים נאמר.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לרכוש נייח שיופעלו עליו מספר תוכנות אשר מבצעות סימולציה במספר תחומים בדו/תלת מימד. תוכנות אלו יחסית "כבדות", לכן אני מחפש מחשב כמה שיותר חזק ואיכותי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ניתן להגדיר כעריכה גרפית אך גם כגיימינג עקב הדינמיות בתוכנות , מדובר על מספר תוכנות יחסית כבדות אשר עושות סימולציה בכל מיני תחומים ומשולבות אופציה לתלת מימד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פר…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אשמח להמלצה למחשב גיימינג בתקציב הנ"ל, ללא מסך וציוד היקפי.
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מחפש מחדש נייד עד 3300 ש"ח. אנחנו עוברים עוד 10 ימים בערך לארה"ב ואני חייב שיהיה לי את המחשב כאשר אני מגיע. לכן כל אפשרות רכישה ושליחה כבר עכשיו בתוך ארה"ב רלוונטית (יכול לתת כתובת) אז AMAZON או כל אתר אם דיל טוב אחר. קנייה בדיוטי פרי, בארץ.. בקיצור כל האופציות תקפות! תודה לכולם! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש ביתי, שיחות וידאו, OFFICE, צפייה בYOUTUBE וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום השבוע הייתי בLOGICPC והם הציאו לי את המפרט והסכום הזה : AMD ATHLON 64 3000+Tary cpu = 986.88 Thermaltake TR2 AMD64 CPU Cooler for AMD Athlon x =84.64 Gigaybyte GA-K8NS NFORCE3 250 motherboard =453 Kingston 512mb DDR 3200 Memory =493.17 LG 52/32/52 Bulk BLACK CD-RW =161.92 Club3D Radeon 9600XT 128MB 128BIT TV/DVI Video ca =819.72 Maxtor 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD =426.51 17LG Flatron F700B Flatron Monitor = 805.14 Logitech Wheel OEM Optical mouse =68.36 GENIUS KB-09 PS2 Eng/Heb internet keyboard =42.73 Citizen/SONY black 1.44MB 3,5" FDD =47.01 Smbadda 8088 black 480w USB 2.0 FRONT CASE W/X-W= 268.18 Coolermaster Aurora GREEN Cold DUAL Cathode kit = 99.13 Co…
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אבא שלי רוצה מחשב שיחובר למקרן שלו. הוא רוצה להקליט איתו ולעבוד עליו (אינטרנט + וורד בלבד) לא ישחקו עליו שום משחק אף פעם ולא יעשו לו שום OC. המחשב הקודם שקנינו למטרה הזאת היה מחב רגיל והספק שלו נשרף מהחום (המחשב נמצא בכוננית). יש לנו: מעבד E6400 של אינטל (נקנה כבר), צורב, HDD, ציוד היקפי, כרטיס טלוויזיה. דר"א המקרן מתחבר עם כניסת DVI. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 730 צפיות
-
-
בעיקרון אין לי הרבה כסף להוציא על מחשב חדש, ואני צריך מחשב חדש, כדי לשחק ב-Underground 2 לדוגמא (ואין לי אפשרות לשדרג חלקים). מצאתי מכירה קבוצתית, שהמפרט של המחשב שלה נראה ממש נחמד, לדעתי גם שווה (חוץ מכרטיס המסך). מה דעתכם? http://www.netaction2.co.il/sale.php?sale=1895387
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי אח שלי נוסע לניו יורק מחרתיים וחשבתי שאולי אוכל להיעזר בכם כדי להגיד לו לקנות לי רכיכה ליבה . קודם כל , האם שם המחירים יותר זולים ? שנית , אני רוצה , שבמידה ויחסית המחירים זולים משמעותית , לקנות לוח ,מעבד וזכרונות הכי חזקים שיש על המדפים היום . מקווה שאני ברור מספיק . אשמח לקבל הצעות ללוח חזק עם מעבד חזק במיוחד וזכרונות בהתאם . גם אם אין את המחירים בניו יורק , מפרטים לשלושת הרכיבים הנ"ל יספיקו . אני רוצה להפעיל עליו ויסטה פרמיום , עריכת וידאו , סאונד ,תמונות וכו' וכו' אפליקציות כבדות במיוחד .משחקים לא כ"כ מעניין אותי ... כל עזרה תבורך . שבוע טוב ומבורך לכולכם
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני מחפש לאחי הקטן מחשב נייד זול שהמקסימום מאמץ איתו זה להריץ את המשחקים PES 2012 וFIFA 2012. המחשב נייד הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12526 או זה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12502 יכולים לעשות את העבודה ? אם לא תתנו הצעות למחשבים אחרים כמה שיותר זולים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]מבקש המלצה למפרט שיריץ לי משחקים כבדים על האפשרויות הכי גבוהות חלק.אני לא מבין גדול בחומרה אבל הדברים שחשובים לי הם מסך גדול,22 אינץ' זה מספיק או שאפשר יותר גדול? כונן פנימי לפחות 1T,עכבר ומקלדת גם צריך. מאיפה כדאי לקנות? ד.א התקציב שלי הוא 6-7 אלף יכול לחרוג טיפה. אשמח לתגובות,תודה מראש.[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/tabl…
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-