ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים, לאבא שלי יש מחשב נייד שהוא קנה לפני שנה וחצי עם פנטיום M לא מזמן שדרגתי לו את הזכרונות ל 1GB במהירות של 533 והשאלה שלי היא האם ניתן להחליף מעבד במחשב נייד באותו אופן? תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד ולהלן הפירוט: * מטרות המחשב? בעיקר עבודות משרדיות ותכנות. גם סרטים. * גודל המסך? 14 אינץ'. לא חשוב מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? לא קריטי. 1366X768 זה בסדר גמור. * משקל רצוי? עד 2.2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יותר משעתיים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB * Bluetooth? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 128G * כונן אופטי? אין צורך. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן וזמינה לאיסוף והחזרה מבית הלקוח. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מעדיף DELL או LENOVO * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: אין שום צורך במסך מגע. 8G RAM, מעבד I5 לפחות, מהירות מעבד טובה. דגם שאין לו בעיות ידועות בקישוריו…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אנשים, מבחינת גודל ומשקל - היא תשתמש בו בעיקר בבית (אולי פעם ב... פגישה עם לקוח) אז הוא לא חייב להיות קטן במיוחד (אפשר 15-17) או עם סלולה חזקה במיוחד, והיא תחבר לו מסך חיצוני 24" של דל. קבצים גדולים בפוטושופ, רצוי כמובן כמה שיותר זיכרון, וכונן קשיח מהיר, לא יודע אם זה אפשרי בתקציב. תלת מימד אינו עקרוני (מבחינת כרטיס NVIDIA וכו'). שיהיה מספיק נפח אחסון כי מורידה סדרות. כונן אופטי - רצוי. אחריות בינלאומית - לא קריטי. כן מעדיפים 3 שנים אחריות מקומית כשזו ניתנת. ווינדוס - רצוי. מכונת עבודה אמינה. נשמח לאופציות גם בקצה התחתון וגם בעליון של התקציב. תודה מראש על העזרה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, 1. תקציב מקסימלי - 7 אלף. לנצל, ניתן לחרוג עד 300 שקל. 2. משחקים - gta v, witcher 3, mafia 3 וכדו'. 1920X1080 - הגדרות גבוהות. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. אין צורך במסך. 5. 8 - מוכן להקריב קצת שקט בשביל קירור. 6. לא מתוכנן OC. 7. מערכת הפעלה - WIN7, אין צורך באופיס, הרכבת מחשב בחנות. 8. לא משנה החנות - אזור השרון בלבד. 9. בחודש הקרוב. 10. אין בקשות מיוחדות. 11. המטרה לקנות מחשב שירוץ לפחות 3 שנים בלי שדרוג רציני, מעבר לזה לא קריטי. 12. מעוניין אך ורק באינטל, רוצה מארז שיהיה גם נוח מבחינת הרכיבים בפנים. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם. בעקבות תקלות חוזרות במחשב, נמאס לי ממנו ואני רוצה לשדרג את החלקים החשובים. המחשב מיועד לעריכת תמונות חובבנית+ פוטושופ/לייטרום אולי אוטוקאד, הזרמת סרטים למסך סלוני בכבל HDMI ,אופיס אינטרנט וכו' ולרוב אני עובד עם מס' תוכנות במקביל ועם הרבה חלוניות באינטרנט, יש לי מחשבה על O.C- התקציב עד 5500 ש' +-. הרכבתי 2 מפרטים שונים בלוח אם ומעבד - אשמח להצעות ושיפורים , עדיפות לאסוס. 1. לוח אם X99A II אסוס + מעבד 6800K 15M 6C 1A. לוח אם Z170A אסוס + מעבד 6700K. 2. זיכרון CORSAIR VENGEANCE LPX 2*16GB DDR4 3000MHZ CL15 , - הזיכרון מופיע בדפי נתונים של אסוס ב X99 אך ב Z170 לא מופיע. 3. כרטיס מסך GTX1060 DUAL 6GB GDDR5 אסוס . 4. יש ברשותי …
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכל המגיבים תקציב לבנית מחשב 3.5K לנצל את התקציב עד הסוף לא ניתן לחרוג חשבתי לבנות מחשב כזה למשחקים כגון BATTLEFIELD4 וחדשים אחרים ברמה גרפית גבוהה אין צורך בציוד היקפי למעט אכבר חדש אין כרגע עדיפות לדגם שקט לא כל כך חשוב רמה 5 לא מתוכנן אוברקלוק אין צורך בהרכבה ויש מערכת הפעלה ווינדוס 7 64 BIT ULTIMATE קניה תהיה באיזור אילת כך ניתן לנצל את מלוא התקציב קניה תבוצעה בסוף שבוע או תחילת שבוע הבאה חשוב שיהיה SATA 3 +AMD FX 8370 EIGHT CORE 4.3 AM3 arctic freezer Xtreme REV2 +GIgabyte 990XA-UD3 AM3 G/SKILL RIPJAWS-X 2*8 GB DDr3 1600 PC3 CL9-9-9-24 SAPPHIRE RADEON R9 280 DUAL X BOOST WESTERN CAVIAR BLACK WD1003FZEX 1TB SATA3 TRANSEND SSD…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בס"ד שלום. יש פה קישור לשני מחשבים שאני מתלבט לגביהם איזה מהם עדיף.. רוצה מחשב שישרת אותי לתקופה ארוכה..מהיר מאוד..אמין וכו.. https://www.pc365.co.il/compare.aspx?p=3848,,3544,3848 מי שיוכל לעזור אשמח מאוד. גם מבחינת החברות איזו מהן עדיפה. יש הבדלים קטנים בין המעבדים האם הם קריטיים? איך זה משפיע? והאם מישהו יודע כמה אורך חיי הסוללה?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת , תודה מראש לכולם כולל מסך , ולא מתוכנן OC.
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6600) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1229 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤657 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤2221 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3320620AS מחיר: ¤541 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤716 מארז: GIGABYTE AURORA TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-FSCA1 מחיר: ¤672 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מחיר: ¤422 מחיר סופי:…
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם המפרט הבא שהמליצו לי עליו בחנות הוא טוב או שאפשר להשיג משהו יותר טוב במחיר הזה? אם כן,אנא הביאו לי מפרט אחר אך בבקשה שלא יעבור את ה-2500 ש"ח. השימוש למחשב הוא למשחקים,אך קצת עבודה משרדית כמו וורד,סתם גלישה באינטרנט,מוזיקה וסרטים. מעבד AMD Athlon II X3 425 Box ₪371 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX425WFGIBOX לוח אם Asus M4N68T-M ₪290 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=941040 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪250 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 7-7-7-16 Value ₪452 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3401K כרטיס גרפי Sapphire ATI Rade…
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מתחיל ללמוד השנה וצריך המלצה לנייד (אני ממש לא עושה את זה בלב שלם, אהבתי היא לנייחים, אבל כולם אומרים לי שהכי טוב ונוח ללימודים נייד.. מפחד שאני עושה טעות..) בכל אופן המחשב יהיה בעיקר לאינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים/סדרות וכו' - אבל לא רק.. אני כן גיימר קל ואני אשמח אם המחשב יריץ משחקים (אובליביון ו-world of warcraft זה יותר מדי לבקש?) תקציב - השאיפה היא בין 3 ל-4 אלף, וגם זה די לחוץ לי.. גודל מסך - למרות שאני אהיה סטודנט והכל, אני כן רוצה את המחשב גם לסרטים ומשחקים כפי שציינתי, ולכן אני כן מעדיף מסך "רגיל" ולא קטן (עוד קילו, פחות קילו, לא קריטי לי) חוץ מזה אני לא חושב שיש עוד דברים חשובים או קריטים.. תודה רבה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באזור ה5K. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודי תואר מדמ"ח, תכנות, וגיימינג קל (indie games, overwatch, apex, csgo) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חייב 8. הא…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, NBA 2K,ESO, CoD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד גם לגיימינג מידי פעם, המשחקים החדשים ביותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" ואולי 32" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני קנייה רוצה לשמוע דעות אם טוב ומה לשפר\להחליף אם צריך. המפרט מיועד לאופיס משחקים ועיצוב גרפי (בעיקר PS CS)... ציוד היקפי נדרש: מסך "19 LCD עם DVI. המערכת תעבור OC לא קיצוני... כ.מסך ישודרג בעתיד (D3D10), עוד סטיק 1GB זיכרון וקירור למעבד NINJA PLUS... עדיפות לקנייה מחנות אחת מאזור המרכז וללא הרכבה במעבדה... 31075 לוח אם Asus P5B Deluxe מחיר לפריט - 1,190.00 ¤ 1,190.00 ¤ IE6300 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,095.00 ¤ 1,095.00 ¤ T667UA1GC זכרון למחשב SUPER TALENT 1G 667MHZ מחיר לפריט - 550.00 ¤ 550.00 ¤ 250ks דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS מחיר לפריט - 425.00 ¤ 425.00 ¤ LV155 כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GT TDH 256M מ…
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שניהם בתקציב שלי +-. Vostro http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18296 Inspiron http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18617 שניהם זהים במפרט, פרט לשני פרמטרים: 1. כרטיס מסך: ispiron - Integrated Intel 3000 HD Vostro - Intel Integrated Graphics Media Accelerator HD 2. גודל ומהירות דיסק: 7200RPM, GB500 ל- Vostro 640GB , 5400RPM ל- Inspiron ה- GB לא משנה לי המהירות כן. אני צריך מחשב שיתמוך ב: 1. גרפיקה בסיסית ב PhotoShope לא 3D או עריכת סרטים. 2. הקלטות מוסיקה ביתיות בסיסיות. 3. לא למשחקים כבדים !!! אני מעדיף כרגע את ה - Vostro, אבל אני לא יודע עד כמה משפיעה כרטיס המסך על הצרכים שלי. בבקשה מי שיכול להמליץ לי על אחת מהאופציות אני אשמח. תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי חבר שבנה שני מפרטים, אני צריך דעה על שניהם. הוא מתכוון לקנות בהמשך מסך 20 או 21 אינצ', והמפרט צריך להיות מוכן אליו. בלי ציוד היקפי. אני מקבל ממנו מייל עם שני המפרט בדקות הקרובות. הוא אומר שאפשר לוותר על צורב DVD במידה וזה ייתן השקעה טובה יותר בחלק אחר. חוץ מזה, הוא רוצה מ-KSP, אבל אם יש חנות יותר טובה באיזור הדרום (הבחור מנתיבות), גם אפשר. עקרונית, המפרט עם ה-AMD נראה לי יותר (למשחקים לא צריך יותר מהמעבד הזה, בטח לא ברזולוציות האלה), רק צריך לאזן אותו ואולי לשים לוח יותר טוב. דעתכם?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שידרגתי לאחרונה את הזיכרון והחלפתי את ה CD בהארד דיסק נוסף בלנובו T420s שלי.מאז, הסוללה שלי מתרוקנת מהר באופן חשוד. מסתמן שזו בעצם בעייה באמדן של המחשב למצב הסוללה. הוא חושב שהיא fair ומתרוקנת ממש מהר (ואז מרדים לי את המחשב), אבל אחרי שאני עושה לה reset היא מתנהגת ממש סבבה כמה פעמים עד שמשהו שם משתבש והיא חוזרת לסורה...יש רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בשעה טובה התחדשתי בנייד רציתי לשאול לגבי שימוש מועיל - אז ככה - בעקרון הנייד אצלי בחדר - אני משתמש בו בדרך כלל במיטה - לעבוד עם חשמל - או עם הבטריה? או שאפשר גם וגם ? נניח לעבוד על הבטריה ואז שנשאר חצי בטריה לחבר לחשמל? בגמר שימוש לכבות לגמרי או לשים על מצב שינה? מה ההבדל בין שינה - למצב שינה? יש לי את שתי האופציות מופיעות האם יש סכנה לעבוד כאשר הנייד מונח על הברכיים ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי כולם, מה קורה? אז ככה... בעוד כחודש אני מתכנן לקנות מחשב נייד אם תקציב של עד 5000 שקל (למרות שאבא שלי אמר לא יותר מ-4 אלף... אבל אני אצליח להוציא ממנו עוד 1000..) הנה הדרישות שלי... אני צריך מחשב נייד לשימוש ביתי בלבד... אני לא מתכוון לנסוע במטוס ולשחק במחשב... בקיצור שימוש ביתי... אז לא אכפת לי המשקל שלו והעובי... חשוב לי שהמסך יהיה גדול, ושיהיה סאונד טוב כי אני לא יכול להיות במחשב בלי מוסיקה (רוק-אנד-רול! YAA!~! ), נראה לי שה-15.4 זה מספיק גדול.... חובה שהביצועים יהיו טובים ומהירים, אני לא מתכוון לשחק במשחקים כבדים מידי כמו CALL OF DUTY 4 אבל משחקים במתקרבים לזה... אני לא מתכוון לראות סרטים... ואני יישתמש במקלדת המובנית ואני ייחבר אליו עכבר. הנה המחשב שחשבתי עליו כא…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב שישמש לעבודה עם תוכנת אוטוקאד. הוא מיועד להריץ גם יישומי אינטרנט ותוכנות אופיס, אבל האוטוקאד הוא כנראה הדבר הכבד ביותר שנצטרך להריץ עליו, כולל תוכניות גדולות מאוד. מספר נקודות נוספות: 1. צריך לקחת בחשבון מקדם ביטחון עתידי, למקרה שיוחלט לעבור לאוטוקאד חדש מתישהו וכו'. הכוונה שתהיה אפשרות להוספת דיסק קשיח נוסף, זיכרון פנימי נוסף וכו'. 2. המחשב מתוכנן לפעול עם Vista, הבנתי שיש בעיות תאימות של ויסטה עם כל מיני רכיבים, אז צריך לבדוק את זה גם. 3. דרוש מסך חדש, אבל אני לא חושב שזה משנה הרבה מבחינתכם כי לצורכי אוטוקאד זה לא קריטי. 4. דרוש התקן אל-פסק Line-interactive. 5. דרוש דיסק קשיח של TB, אפשר 1.5TB. עריכה: שכחתי לציין בנושא תקציב, שהוי…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, ב-HP שלי (530) יש שריטה באמצע המסך, יותר נכון קילוף. השאלה היא, האם קיימת שכבת פלסטיק המגנה על המסך? אם כן - איפה אפשר להחליפה ובכמה מוערכת עלות התיקון? תודה מראש, עדי
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מפרט שאני הולך לקנות ב 1/1/2009: ספק: PC Power ULTRA-QUIET PSU SILENCER® 610Watt S61EPS מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: ASUS P5Q PRO Intel® P45 Chipset LGA 775 זיכרון: G.Skill 4GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-4GBPK כרטיס מסך: Palit Radeon HD 4870 Sonic 512Mb DDR5 PCI-e סך הכל: 3892 רזולוצית משחק: 1024*768 - 1650*1080 (בקרוב 22'). המפרט לא כולל מארז, הארד-דיסק וצורב. המפרט בנוי למשחקים כמו GTA IV, Crysis. לא יתבצע OC בעתיד, ויתבצע CF בעתיד, לכן בחרתי את הלוח והספק הנ"ל. רציתי לשים זיכרון GBPI, אבל זה חרג מהתקציב.. צריך דעות, והצעות לשיפור רק מפנדס.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב , כפי הנראה ב2006 אבל הוא רוצה לדעת בערך איזה רכיבים יהיו לו במחשב אני לא ממש מבין בסכומים כאלה עצומים לכן פניתי לפה, המחשב מיועד למשחקים אממ והוא רוצה שזה יחזיק כמה שיותר זמן וכמה שיותר זמן בלי שדרוגים אז תודה לכל העוזר באמת עוזרים פה כמו שצריך אז בהצלחה, ותודה רבה! נ.ב. אמרתי לו שמחשב שיקנה ב10K לא יהיה הרבה פחות טוב מ15K אבל הוא רוצה בכל מקרה ב15K לפחות הצלחתי לשכנע אותו לכפול ליבה, הוא רצה FX-55 רק כי זה הכי טוב אקיצר תודה רבה לכל העוזר!
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקי יש לי מחשב דיי חרא... לא מבין ממש במחשבים זה מה שאני יודע עליו Pentium 4 2.4GHz 512 MG of RAM GF FX5200 ואני לא צריך משסך ולא עכבר ולא מקלדת ולא כרטיס קול (בקשר לכרטיס קול אני לא יודע כי יש לי סתם חרא) אני באמת צריך את העזרה שלכם מת לשפר ת'מחשב ולא יודע איך... חשבתי על אולי כרטיס מסך חדש מעבד עוד זכרון וכל מה שתוכלו להציעה לי בסכום של עד 2500 ש"ח (אם מה שאתם תציעו לי קצת יותר יקר ויותר שווה אז גם בסדר) תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-