ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,353 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך מחשב נייד חדש ללימודים שאתחיל בקרוב. מסך שיתאים ללימודים כתיבת עבודות מסמכים וכד' (13-15). חשוב זמן שימוש גבוה ללא מטען. כל השאר פחות חשוב, יהיה נחמד אם יהיה כרטיס מסך לטובת סרטי HD. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני קונה בעוד 10 ימים בערך את המחשב הבא: AMD ATHLON XP 2000 EPOX 8K5A2 512MB DDR 333 KINGSTONE WESTERN DIGITAL 80GB 8MB CACHE MSI GEFORCE 4 TI4200 128MB DDR333 ASUS X52 ENERMAX FS-710BB + ENERMAX 350W PSU כמה לדעתכם המחשב הזה יקבל בערך ב-3DMRAK? ואני מצטער עם זה לא הפורום פשוט לא מצאתי מקום יותר טוב מזה לשאול את השאלה. ואם אתם יכולים בבקשה לא להגיד לי לך תשווה באתר שלהם, כי לפעמים אנשים עשו כל מיני המהרות שאי אפשר לדעת. תודה מראש. ???
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני קונה מחשב חדש מחנות מסויימת מאוד והכרטיסים שלהם סתם יקרים אז אני קונה בנפרד ~משחק משחקים~ הכיוון זה באיזור של GF 550GTX TI נעול nVidia לא לשגע אותי על ATI הם מוכרים לי אותו ב750 שיחפשו מי ישלם להם חשבתי 460GF מה אומרים ?? תקציב עד 600~! תודה
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן שלום לכולם, אני עובד מהבית במסחר + משחק במחשב במשחקי גיימינג קל לדוגמא רוקט ליג\ CS \ LEAGUE OF LEGENDS אני רוצה לקנות מחשב מעולה, אני רוצה להשקיע סכום יפה כדי שיענה לכל הצרכים ואפילו מעבר. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9000 למחשב עד 12 אלף להכל כולל ציוד היקפי (מסך,כיסא,מקלדת,עכבר) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה מרובה מהאינטרנט (מסחר) - עבודה יומיומית, תוכנות כמו META TRADER4 למי שזה אומר משהו, דיסקורד, גיימינג קל (CS, LEAGUE OF LEGENDS, MAPLESTORY וכו) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שימושים כבכותרת, (פוטושופ, אילוסטרטור...). מסך 15. משקל לא חשוב. כולל מערכת הפעלה. אחריות בארץ עדיף מורחבת. מחשב מחול בא בחשבון אם יש אחריות בארץ. סדרות טובות של היצרנים הזולים ולא סדרות כניסה זולות. ראיתי שמחשבי גיימינג לרוב מציעים מפרט טוב יותר. איך הם לשימושים האלו? איך הם בתור מחשבים לעבודה? שוב המימדים פחות חשובים. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אחרי הרבה קריאה(רובה בסתר) גם פה וגם בפורום בחול, הגעתי למפרט שהרכנו אני ואחי הגדול(זה המשתמש שלו) לרכוש לי מחשב חדש בעיקר לטובת גיימינג וגם כתיבת קוד (אני סטודנט למדעי המחשב). יש לי כמה שאלות שגם אחרי חקר מעמיק לא הגעתי לתשובה קונקרטית. חשוב לציין כי התקציב שלי מוגבל. את המחשב אני הולך לבנות כפרוייקט אישי, אף פעם לא בניתי מחשב וזה נראהלי כיף, אני אעזר במדריכים ברשת ואני מאמין שיהיה בסדר כרטיס מסך: אני מתלבט אם לחכות שיצאו גרסאות קירור צד שלישי ל5700XT או לרכוש כרטיס יד שנייה 1080TI במחיר זהה, החשש שלי מה1080TI הוא שרוב הכרטיסים הללו נוצלו לכרייה ואני לא רוצה לרכוש כרטיס "שבור", אם כי לגבי AMD, אני מניח שרק בעוד חודש יגיע…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם, לפני כשנתיים רכשתי את המחשב הזה, https://www.newegg.com/global/il-en/abs-computer-technologies-vortex-leo-ali124/p/N82E16883102273 מאז שידרגתי את הכרטיס הגרפי ל Evga gtx 1080, אני עובד המון עם תוכנות תלת כבדות וצריך יותר זכרון, תיכננתי לשדרג רק את הראם מ 32 ל 64 אבל מסתבר שהלוח אם לא תומך בנוסף אם אני נכנס לשדרוג אז חשבתי לשדרג את הכוננים ה SSD שהוא יחסית קטן 240 כל הזמן אני צריך למחוק משם תוכנות, אז להחליף ל 512. ותלוי כמה יעלה אז אולי את הזכרון השני גם מ1 טרה ל2. אז אני מחפש המלצה ללוח אם שיתאים למעבד ויתמוך ב 64 ראם לפחות, וגם המלצה לתוספת של 32 ראם, וכונן SSD. מבחינת תקציב אני חושב שיש לי באזור ה 2000 ש"ח לזה. ודבר נוס…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למה יש הבדלי מחירים כאלה גדולים בין הארץ למדינה כמו ארה"ב ? (מפרט של 7k בארץ אפשר לקנות ב5K בארה"ב) שקונים מחשב חדש יש מקום להתמקח על המחירים של החלקים ? על איזה חנויות באזור המרכז הייתים ממליצים בחום ? שווה לחכות לאיזה יציאה של מעבד חדש או משהו שיגרום להורדת מחירים בקרוב ? תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש נייד שעיקר העבודה בו היא משחקים (דוגמא - world of warcraft , counter strike ) חשוב לי מסך כמה שיותר גדול 17+ מקלדת נוחה וכרטיס מסך שיודע לעבוד קשה תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אנשים, לאבא שלי יש מחשב נייד שהוא קנה לפני שנה וחצי עם פנטיום M לא מזמן שדרגתי לו את הזכרונות ל 1GB במהירות של 533 והשאלה שלי היא האם ניתן להחליף מעבד במחשב נייד באותו אופן? תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט חזק הכי חזק שיכול להיות למשחקים, בתקציב של 3675 ש"ח. מדובר על מערכת מחשב בלבד, ללא ציוד נלווה. אבל חייב להיות עם הכרטיס החזק של Nvidia (העתקתי מהפרטים שקיימים באתר) PCX - GeForce 8800 GT 512MB 256 bit ואוליי למעבד יותר חזק מאשר כפול ליבה אולי בעל 3 ליבות של AMD אתם תחליטו כי אתם המבינים. תודה מראש.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל מכם המלצה לרכישת מחשב שיתאים לעבודה עם לייטרום ופוטושופ. מאחר ואני לא מבינה במחשבים אשמח אם תפרטו את הצעתכם המחשב ישמש אותי לעבודה בעיבוד תמונות כפרנסה ולא כתחביב מבחינת המחשב אני רוצה שהוא יהיה מעולה וישמש אותי לכמה שיותר זמן עם אפשרות לשדרוג רכיבים במידה והם כבר לא יהיו רלוונטיים ושיהיה ממש מהיר כדי שמספר תכנות יוכלו לפעול יחד ושזה לא יכביד על המחשב. מבחינת תקציב - לא מעוניינת לשלם המון כסף אבל אני יודעת שזה לא יהיה זול ולכן המקסימום הוא 5,000 ש"ח. ועוד משהו קטן... חשוב לי שהמחשב יהיה שקט תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
בס"ד שלום. יש פה קישור לשני מחשבים שאני מתלבט לגביהם איזה מהם עדיף.. רוצה מחשב שישרת אותי לתקופה ארוכה..מהיר מאוד..אמין וכו.. https://www.pc365.co.il/compare.aspx?p=3848,,3544,3848 מי שיוכל לעזור אשמח מאוד. גם מבחינת החברות איזו מהן עדיפה. יש הבדלים קטנים בין המעבדים האם הם קריטיים? איך זה משפיע? והאם מישהו יודע כמה אורך חיי הסוללה?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם. בעקבות תקלות חוזרות במחשב, נמאס לי ממנו ואני רוצה לשדרג את החלקים החשובים. המחשב מיועד לעריכת תמונות חובבנית+ פוטושופ/לייטרום אולי אוטוקאד, הזרמת סרטים למסך סלוני בכבל HDMI ,אופיס אינטרנט וכו' ולרוב אני עובד עם מס' תוכנות במקביל ועם הרבה חלוניות באינטרנט, יש לי מחשבה על O.C- התקציב עד 5500 ש' +-. הרכבתי 2 מפרטים שונים בלוח אם ומעבד - אשמח להצעות ושיפורים , עדיפות לאסוס. 1. לוח אם X99A II אסוס + מעבד 6800K 15M 6C 1A. לוח אם Z170A אסוס + מעבד 6700K. 2. זיכרון CORSAIR VENGEANCE LPX 2*16GB DDR4 3000MHZ CL15 , - הזיכרון מופיע בדפי נתונים של אסוס ב X99 אך ב Z170 לא מופיע. 3. כרטיס מסך GTX1060 DUAL 6GB GDDR5 אסוס . 4. יש ברשותי …
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה אני חשבתי בסכום של 2000 שקלים לבנות לו את המפרט הזה : כעיקרון הוא מחשב בעיקר למשחקים... האם ב 2000 ש"ח אפשר לבנות יותר טוב מיזה? בחריגה של עד 100 ש"ח ולא יותר. תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צריך המלצה למפרט מחשב לצרכי גרפיקה ועיבוד תמונה (PS) כולל מסך LCD איכותי ביותר. מה דעתכם על המפרט הבא ומה כדאי לשנות אם בכלל... http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={B5A3207F-39E0-4DD4-94A6-4F11854F43E4}&details_type=1&itemid={D3A8C17E-718C-4EBD-947D-0A29F56F96B5} מודה מראש לכל המומחים שכאן. אייל
-
- 35 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חיפשתי ושאלתי בהרבה מקומות ולא קיבלתי תשובה ולכן חשובה לי ההענות שלכם אני מבקש מפרט למחשב בסכום של עד 8000 שח ללא המסכים המחשב מיועד לעבוד עם 4 מסכים ובכל מסך יראו משהו אחר{ פלייט סימולטור } המחשב יכלול בעיקר את הפרטים הבאים : מעבד amd 939? זיכרון 2*512 mb? וכל השאר לשיקולכם תודה
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום שוב! אני זקוק לחוות דעת מקצועית על המפרט הבא. ואם אפשר גם הערכת מחיר, כלומר כמה הייתם מוכנים לשלם עליו. מעבד Intel Pentium 4 2400MHz 533MHz FSB מקורי לוח אם Pentium 4 478pin 533MHz FSB+ USB 2.0 זיכרון ראשי 256MB דיסק קשיח Western Digital 40GB UDMA מאיץ גרפי תלת מימד SIS 3D-Force AGP 64MB Integrated יצרנית המובילה בעולם כולל תוכנת 3Deep המאפשרת הצגת צבעים בדיוק רב ובחדות על ע"ג מסך המחשב כרטיס קול AC97 Audio Full Duplex תלת מימד בעל Surround כונן דיסקטים " 3.5 1.44MB כונן תקליטורים Creative DVD לצפייה בסרטים ע"ג צג המחשב מודם / פקס מהיר ביותר ,56000BPS בתקן משרד התקשורת V90 כרטיס רשת ADSL Ready/100MB LAN Card כולל הכנה ל- ADSL מארז G-Machine Midi Tower ATX 300…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2794418,00.html
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן אחרי 3 שנים הגיע הזמן להחליף מחשב אז בעיקרון אני עובד על MAYA MAX אפטר ועוד כל מיני כאלה מסביב , יש ברשותי כרטיס QUADRO 2000 ככה שכרטיס מסך לא צריך. בעיקרון אני מחפש מפרט שיתן מענה הכי טוב לצרכים שלי, עבודה מהירה , זמני רנדר בהתאם לאל צורך בזמן המתנה ארוך( עד כמה שאפשר ) כרגע אני עובד עם 2 מסכים, אולי אני אשדרג בעתיד , כרגע לא מעוניין. כוננים קשיחים אני צריך רק SSD אחד כלשהו, את כל השאר אני יעביר מעמדת העבודה הנוכחית שלי . וזהו בגדול אשמח לשמוע הצעות , מארז נראה לי אני ילך על CM 690 2 או משהו כזה , כרגע יש לי CM690 ואני מבסוט ממנו, אפשר גם לצרף מערכת הפעלה חלונות 7 לכל העניין . תודה
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השימוש הוא בעיקר לגלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, אופיס וכו.. נראה לי שאפילו כרטיס מסך מובנה יספיק. אין צורך cציוד היקפי - רק צורב. והמפרט צריך להיות מ-ivory תודה מראש. *היה אשכול דומה שלי אבל עכשיו נוסף ביקוש לחנות מסויימת.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באזור ה5K. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודי תואר מדמ"ח, תכנות, וגיימינג קל (indie games, overwatch, apex, csgo) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חייב 8. הא…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה נמצא המרכז תיקונים שלהם(היכן שאני מממש את האחריות), ניסיתי לחפש באתר שלהם ושל לנובו ולא מצאתי. הבנתי שהוא היה בגבעת שמואל, אבל אמרו לי שהוא עבר לראש העין או משהו בסגנון...לא סגור על זה. אשמח ללינק אם מישהו מוצא. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, ב-HP שלי (530) יש שריטה באמצע המסך, יותר נכון קילוף. השאלה היא, האם קיימת שכבת פלסטיק המגנה על המסך? אם כן - איפה אפשר להחליפה ובכמה מוערכת עלות התיקון? תודה מראש, עדי
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני צריך מפרט למחשב לגלישה באינטרנט ומשחקים, התקציב הוא בין 3.5 ל5K , מעדיף באזור ה 4000 אלא אם יש הבדל קריטי במה שאפשר להשיג ביותר.. יש לי מסך 19, ואני צריך רק מחשב בתקציב, יש לי מקלדת עכבר והכל אני אשמח אם תוכלו לפרט לי קצת על הדברים שיש היום , כי כרגע אין לי מושג תודה מראש!
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-