עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה התקציב שאני רוצה להשקיע נע מ 4,500 ובמקרה הכי גרוע עד 5,000 שאני מעדיף לא להגיע למחיר הזה בכל זאת אני חייל המפרט שאני צריך לא כולל: כרטיס קול,סידירום כלשהו או רמקולים אני שוקל להשקיע מפרט כזה: כרטיס מסך: 6800GS של GYGABYTE שעולה 1290 דיסק קשיח: 80GB SATA2 7200RPM השאלה היא איזה חברה? זיכרון פנימי: 1GB DDR2 אני חושב שעדיף של KINGSTON מארז: אולי Gsmart ET-7 500W Black ? עכשיו השאלה היא מה עדיף מעבד ולוח של Intel או Amd? אני רוצה מעבד בסביבות ה 3.0Ghz 64 Bit הamd יותר זול ובגלל זה אני רוצה לקנות כרטיס מסך 6800GS אבל אם אני הולך על אינטל הוא יותר יקר אז אולי אני יתפשר על כרטיס מסך X800GT 256MB, DDRIII, PCI-E של powercolor בקשר למעבד ולוח של אינטל חשבתי על: מעבד: P4 3.0…

• 41 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. OK, אז אני רוצה לקנות מחשב מבוסס AMD עוד שבוע שבועיים... כשאני אומר מחשב אני מדבר על : מעבד - אני לא מבין כ"כ את הצורך במגהרצים... אבל רק כדי לא לפגר מאחור אני חושב שאני יקח AXP1800+... אם יש סיבה טובה שאני יקח משהו אחר תגידו (אין לי כוח ל OC) זכרון - כאן יש לי שאלה חשובה! לא הבנתי אם המעבד פועל על FSB266 אז האם אני יכול לקחת זכרון יותר מהיר מזה? (שאלתי את זה גם בפורום מעבדים וזכרונות.. אבל עוד לא ענו לי) אם כן אז גם DOUAL DDR? לוח אם - כאן יש לי גם בעייה שקשורה לבעייה עם הזכרונות... השיפור שנותנים הלוחות מבוססי NFORCE2 הם בגלל ה DOUAL DDR? אם לא אז יש לי סיבה להעדיף אותו על KT400 ? הארדיסק - אני חושב ש 40GB יספיקו לי... רציתי לקחת את WD עם 8M BUFFER זה נותן הרבה שיפור?…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by jhracham,

GA-7VA ATHLON XP 2700+ DDR 512MB 333MHz FORTISSIMO III 7.1 Westran Digital 80GB 7200RPM IDE 8MB CACHE Segate 30GB 7200RPM יש לי כבר DVD PIONEER X16 X40 יש לי כבר YAMAHA CRW-F1 יש לי כבר SUME TI4200SE 64MB יש לי כבר זהו זה זה המפרט מה אתם חושבים שאתם הייתם משנים? דרך אגב אני לא עושה אוברקלוק

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום, אני מחפש מטען מהיר לטלפון של שיאומי ולסמסונג. מעדיף שיהיה לו מספר יציאות בשביל להטעין במקביל. בכל אחד מהאפשרויות הבחנתי שיש כ-10% לקוחות לא מרוצים. והסקתי שלא משנה מה אבחר תמיד יש סיכוי לעסקה לא טובה. מה המלצתכם? אלה הדברים שמצאתי. תודה מראש. https://he.aliexpress.com/item/1005007118075392.html?spm=a2g0o.productlist.main.1.4126BNuNBNuNBF&algo_pvid=c1cb2a94-c253-4672-a94d-3bb436abaee6&algo_exp_id=c1cb2a94-c253-4672-a94d-3bb436abaee6-0&pdp_npi=4%40dis%21ILS%2126.78%2120.11%21%21%2151.86%2138.94%21%402140cdd517329881852246904ee3b1%2112000039458412241%21sea%21IL%216027100425%21X&curPageLogUid=i0irJI1FQiyL&utparam-url=scene%3Asearch%7Cquery_from%3…

5. Started by Saar Barel,

היי, אני מתחיל ללמוד באוקטובר מדעי המחשב, ואני מחפש טאבלט לכתיבה (מתמטיקה, נוסחאות,גרפים, תכנות, אנגלית וכדו') האם הטאבלט יכול להעביר את הכתב המבולגן שלי לכתב דפוס מסודר של מחשב? יש למישהו המלצות? תקציב: נכון לעכשיו לא רואה סיבה להשקיע יותר מ2000 שקל אלא אם כן תסבירו לי אחרת. תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Hatzi6,

זקוק לעזרה בבחירת מחשב נייד לצרכי לימודים (גלישה, אופיס) ומשחקים לא כבדים מידיי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500-3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - משחקים כגון: סימס 4, genshin impact, רובלוקס. (* רצוי תמיכה טובה בהגדרות איכות בינונית עד גבוהה לגנשין). מצרף תמונה של הכרטיס מסך של הלפטופ הנוכחי שאני לא מרוצה ממנו, עם הגדרות איכות נמוכות לגנשין). - סטודנט: אופיס, גלישה באינטרנט, פעולות מחשב בסיסיות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקוליםומסך)? לא! 4. האם יש רכיב בסיסי ש…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. היי חברה צהריים טובים, שמי יובל. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 (התכנון להוציע פחות, נגיד 3-4 אבל אם חייב אז אפשר יותר) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטונים, לא משהו באיכות מטורפת (1080p); סרטונים קצרים באופן חובבני. פוטושופ, ושוב חובבני, משהו שיעמוד בעריכת תמונה בלי ליתקע. תכנות, אני full stack web developer, אבל את רוב התכנות שלי אני עושה בעבודה, מה שאני מחפש זה לפרוייקטים קטנים, שירוץ חלק ולא יתקע. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן S…

8. Started by yuchtman,

היי, חשבתי לנצל את הסייבר מאנדיי לרכישת מחשב זול כדי לחבר לטלוויזיה ולצפות בסדרות דרך קודי. מעוניין לרכוש משהו בסביבות ה-1000 ש״ח ועדיף כמה שיותר קטן ואשמח להמלצה. תודה

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200+- ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? SOLIDWORKS בעיקר ושימוש ביתי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SOLIDWORKS למהנדס מתחיל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…

10. http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=6572 חיפשתי מחשב לגיימינג בינוני + עם כרטיס מסך טוב + שיהיה נוח, אמין (יחסית לא יקר כמו שאתם רואים) בתקציב של 3 - 3.5 לאחר בירורים קצרים הדגם הנ"ל בעל מסך מאט ולא גלוסי, הוא שוקל 2.3K ועוביו בנקודה העבה ביותר הוא 21MM (ULTRABOOK) קודם כל אשמח לשמוע דעות על הנייד המשתלם (לדעתי) הזה השאלה שלי אליכם היא כזו, האם כדאי להוסיף 250 ש"ח ולקבל את אותו דגם עם WINDOWS 8? או שלהתקין כבר בעצמי, עוד שאלה היא אם כדאי לי לשדרג את הזיכרון ל-8 ג'יגה או שה- 4GB 1600MHZ יספיקו, ואם כדאי לשדרג אז איפה ואיך, ובאיזו עלות? ושאלה אחרונה - 750GB ועוד 24GB SSD - במה זה תורם ואיך, ומה זה אומר? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by fenix5545,

מעבד:intel i5 2500K כרטיס מסך: sapphire hd 7950 3GB GDDR5 לוח אם:gigabyte z77-ud5h-wb wifi (בא עם כרטיס רשת+בלוטוס של גיגה ביט) זכרונות ראם: kingston hyperx 1600 2GB (X2) +4GB הרד דיסק: ssd crucial c400 120G +wd green 1.5T+wd green 1T ספק כוח:enrmax naxn 550W מארז:Thermaltake Chaser MK-I מאורר נוסף של Thermaltake כונן LG X24

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Orenef11,

קיבלתי הצעה על מפרט. בעיקרון, המחשב צריך להחזיר תכונות של תכנות ובמקביל להריץ מחשקים. איני גיימר, לכן לא לקחתי כרטיס מסך יותר חזק, אבל אני מקווה שזה יחזיק מעמד גם בעתיד. המפרט שקיבלתי: כרטיס מסך - VGA GAINWARD GT430 1GB DDR3 HDMI PCIEx16.8 ספק כוח - PSU HUNTKEY (V-POWER)550W TRUE 14CM BOX.7 מעבד - CPU INTEL I5-2300 2.8G/6M L1155 BOX לוח אם - MB GIGABYTE GA-H67M-D2 L1155 RETAIL מארז - CASE PC CM ELITE 310 WO/PSU SILVER.6 דיסק קשיח - HDD 3.5" SATA/3G SAMSUNG 1TB/32M ECOGREEN צורב - DVDRW SATA SAMSUNG X22 S223FBSBS OEM BLACK W/SFT זיכרון פנימי - DDR3 PC1333 MICRON CRUCIAL 2GB (4 כאלה) סה"כ: 2725.43 מפרט טוב ושווה את הכסף?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום לכולם אני עומד לפני רכישת מחשב חדש ללימודים, שימושים רגילים, עבודות כתיבה אינטרנט, לא משהו יוצא דופן אני מעוניין ברכישת אחד מהדגמים של ASUS ZENBOOK. קצת התבלבלתי עם זה אז אם תוכלו לעזור לי יש 3 דגמים ששמתי עליהם עין ZENBOOK UX306UA UX310UA (שלפי מה שהבנתי עוד לא הגיע לארץ) ו UX303UB . הדגם 303 הוא יותר ישן, אך הבנתי שבשנה האחרונה אסוס הוציאה את אותו הדגם רק עם מפרט משופר מאוד (מעבד i7 , דיסק 512 SSD ו 960 כרטיס מסך, שנותן פייט חזק לדגמים "היותר חדשים") הסתכלתי וקראתי על סקירות באינטרנט של המוצרים, שלושתם טובים. נוציא כרגע את 310UA כי הוא עדיין לא הגיע, השאלה מה הייתם ממליצים לרכוש. מבחינת הנתונים הם כולם מאוד זהים, גם ח…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים וקצת עריכה וגרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים כלל המשחקים הכי חדשים כמו קירסיס 2 וכו * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם …

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by SyPhEx,

שלום לכולם , אחרי כמה שיקולים מחדש ורווחים לא רעים בכלל, רציתי לשוב לכאן ולבקש מפרט שבנוי לגראפיקה בעיקר לפלאש וטיפה לתלת מימד... על המפרט לכלול: מארז- שקט יתקבל בברכה, שיכלול ספק ושיראה יפה (לא יזיק ) המליצו לי על RAIDMAX Scorpio 868 Black מעבד - משאיר לכם את כל השיקולים לוח אם זכרון HD - או 80 או 120 תודה

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by yonin789,

. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח (חריגה עד 500) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? צרכיים משפחתיים - עבודה משרדית, אינטרנט,סטרים וקצת משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצ…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. דגם 1 : SL500 NRJ4EIV מחיר סביב 4800 כולל מע"מ דגם 2 : T500 דגמים (224233U , 20823HU) מחירים כולל מע"מ 6300 +- מעבר לפער במחיר , האם מחשב לשימוש עסקי אבל ללא צורך בתוכנות גרפיות או משחקים כבדים מצדיק לקחת את הדגמים היותר יקרים ? חשוב שהמחשב יתמוך ב: אלחוטי , מצלמה מובנית ואחראיות של 3 שנים. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by IDan2013,

שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי?5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל אבל תעשו לפי הבנתכם. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)משחקים, ממש קצת עריכה גרפית, תכנות ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) פוטושופ בקטנה . ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשc3לא יודע עד כמה יהיה לי זמן לשחק אבל אם כן אז CS, NBA ועוד משחקים שיתחשק לי פתאום.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד ה…

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב שבוע הקרוב וקצת התעניינתי בפורום וראיתי כל מיני מפרטים. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400-500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.בעיקר משחקים כמו DUES EX וחבריו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).במחשב מחובר למסך 26' לכן הרזולוציה היא 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיו…

20. Started by OfirRozenshein,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ4000 שקלים, כן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? פחות מבינה בזה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן. ווינדואוז 10 i guess 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by amdORintel,

Mother Board : Gigabyte GA-7VAX VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, LAN, USB 2.0) - 503 CPU : AMD Athlon XP 1800+ Tray CPU - 537 DDR-SDRAM1 : DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory - 563.64 Grpahic Card : Gigabyte RADEON 9000 Pro 64MB DDR Retail VideoCard - 560.52 Hard Disc : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD - 726.94 Monitor : 17" Samsung 753DFX Monitor 1280x1024 0.20mm DynaFlat Technology - 1130 CD-ROM Drive : CD-ROM Asus x 52 - 173 Case - Midi Tower ATX MT-3000 For Pentium IV 300 Watt - 224 Build - 161.52 יש משהו שניתן לשנות? - זכרון סמסונג עולה 70 שקל יותר מפנדה בחנות הזאת אז הלכתי על חברה אחרת.. היא דיי מוכרת לדעתי

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal שובר מקנה : מחשב נייד מוחדש (הסבר בגוף הטקסט) מבית DELL Inspiron דגם 17R-N7110B, כולל זיכרון 8GB, דיסק קשיח בנפח 750GB, מעבד Intel Core i5, סוללה לזמן עבודה ממושך, ומערכת הפעלה Windows7 Home Premium.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by sgsg,

המפרטים די דומים, הדל יותר יקר ב 200 ש"ח בערך. ההבדלים שמצאתי (אולי מישהו יודע על הבדלים נוספים): HP - מגיע עם כרטיס 8400M G Dell - מגיע עם כרטיס 8400M GS HP - מקס. זיכרון 2GB Dell - מקס. זיכרון 4GB HP - אחרריות שנה Dell - אחריות 3 שנים מה הייתם בוחרים? השימוש העיקרי לא למשחקים, הכרטיסים הם רק אופצייה להפעיל משחקים פשוטים.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. היי לכולם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תוכנות צילום פוטושופ , לייטרום ,קבצי תמונות של 27MB - 37MB 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא , יש לי מסך DELL U2515HC 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? צריך להתאים לחדר בבית 7. האם האם יש צורך לכלול מער…

דיונים חדשים בפורומים