עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by lompy,

שלום לכולם אני זקוק למפרט בסכום של 4500 ש"ח ואני ממש לא רוצה לחרוג ממנו אז תישדלו להישאר בתקציב השימוש העיקרי תיכנות(NET.,VB,JAVA) שימוש משני משחקים אני גם מתכנן OC מתון ולא רציני יותר מידי המעבד הזה פשוט דורש את זה בגדול חשבתי על משהו כזה מעבד - 1200 ש"ח E6300 (לא מעוניין במעבד אחר אז בבקשה בלי AMD) לוח אם - כרגע יקרים ,אני יודע אבל כשאני יבצע את הקניה אני מעריך שלוח טוב יעלה גג 800 ש"ח זיכרון - 1 גיגה לא יודע איזה הערכה שלי יעלה בערך 600 ש"ח דיסק קשיח - ?250GB SATA II 7200RPM 16MB? בערך 500 ש"ח ספק כוח + מארז - המינמום שנדרש מבחינתי ספק שיחזיק את המערכת ומארז סבבה ,לא איכפת איך הוא ניראה ניראה לי ש 500 ש"ח יספיקו צורב - לא צריך מסך - לא צריך מקלדת+עכבר - לא צריך רמקולי…

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. ראש בראש: Asus N56VZ-S4218H נגד HP Envy DV6-7200EJ מי משתלם יותר לאקדמאי/משחקים? https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13343 https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13441 יש לציין שאת האסוס אני יכול להשיג ב: 5200 ש"ח. לעומת ה-HP ב: 6,480 ש"ח. קצת מתסכל שהמגבלה באסוס היא ל-8 ג'י'גה. מאידך, איני זקוק לכמות כה רבה של זכרון. צרכים אקדמאיים וקצת משחקים, כמובן שהמחשב עתיד לשרת את הבית ל-4-5 שנים, בשקט. תודה ויום טוב.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. ברשותי מחשב נייד של ASUS מדגם K53SD עם מערכת הפעלה Windows 7. בדיקת חומרה העלתה שמשטח המגע הוא של Elantech. הורדתי את מנהל ההתקן המתאים העדכני ביותר מהאתר של ASUS והתקנתי אותו. לאחר ההתקנה ניתן להפעיל או לבטל באמצעות הממשק את התכונות השונות של משטח המגע, אבל אחד הדברים הכי חשובים שלא ניתן לעשות זה לכוון את הרגישות. המשטח כרגע מאוד רגיש וקופץ בכל מגע קטן. האם יש אפשרות לשנות זאת באמצעות לוח הבקרה של ה-Windows או כל אפשרות אחרת?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by no_flex_zone,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?5000 אפשר חריגה פלוס מינוס 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, פיתוח משחקים ביוניטי, וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?כן windows `10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזו…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by yakirg,

היי, אני צריך מפרט למחשב לגלישה באינטרנט ומשחקים, התקציב הוא בין 3.5 ל5K , מעדיף באזור ה 4000 אלא אם יש הבדל קריטי במה שאפשר להשיג ביותר.. יש לי מסך 19, ואני צריך רק מחשב בתקציב, יש לי מקלדת עכבר והכל אני אשמח אם תוכלו לפרט לי קצת על הדברים שיש היום , כי כרגע אין לי מושג תודה מראש!

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. המערכת מיועדת לקולנוע ביתי בלבד. אין צורך בגיימינג. אין צורך ב-OC. עדיפות לשקט (לא יודע כמה שקט עולה אז לא יודע כמה שקט לבקש) הסתכלתי על המערכת שמופיעה במפרטים המומלצים http://hwzone.co.il/specslist/view/81/ אך עברו 4 חודשים מאז שפורסמה ואני מתאר לעצמי שלא הכל שם רלוונטי. אז אודה לכם אם תוכלו להגיד לי מה לשנות במפרט. שמתי לב שהמערכת שבמפרט היא לא wireless. כלומר שיש צורך לרכוש כרטיס רשת אלחוטי. אני צודק? אני יודע שהמון אנשים שרוכשים HTPC מתקינים את windoes media center. מה זה ייתן לי בעצם? האם הקלטת/לכידה תכניות מהממיר של יס היא עניין מסובך? תודה !

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by HilaX3,

שלום, אשמח להצעה למפרט בסה"כ של 5000, במידה וזה ממש נחוץ..אז קצת יותר. . מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - כל המשחקים החדשים בשוק. כגון GTA-5, COD-GHOST, AC5 וכול'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום לכולם, קניתי בהמלצת הפורום מחשב נייד חדש - Lenovo u430p רציתי לדעת איך להשתמש בפעמים הראשונות, ואם בכלל יש חשיבות לכל זה ? בהתחלה הטענתי אותו הרבה זמן (לא יודע אם זה קריטי אבל ליתר בטחון), אם יש עוד משהו שמומלץ לעשות בהמשך ? אם יש עוד טיפים לשמירה על הסוללה, זה יהיה מעולה (לא הצלחתי למצוא בפורום אשכול בנושא). תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גם וגם כזה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מאמין שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4, Crysis 3, Arma 3, Planetside2 וכל הכבדים בקיצור -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by mrraz,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2794418,00.html

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אהלן חבר'ה. השאלה קצת חורגת מחוקי הפורום אבל זה הפורום שהכי עונה להגדרה . רציתי לדעת מה התקציב שאני אצטרך +- כדי לקנות מחשב למשחקים. בעיקר למשחקים כמו MODERN WARFARE2, CRYSIS. וכד'. אני רוצה מחשב שיהיה מסוגל להריץ משחקים גם בשלוש שנים הבאות...משהו כזה. בקיצור מחשב שגם יחזיק לי הרבה זמן ויהיה אמין (אני מאמין ששלוש שנים נחשב הרבה זמן). זה יכלול ציוד היקפי מלא. שוב, השאלה כמה כסף אני אצטרך בשביל דבר כזה, פחות או יותר. ככה אני אדע אם אני יכול לקנות בקרוב או לחסוך עוד קצת. תודה (אם יש פורום שיותר מתאים לשאול את זה תעבירו את ההודעה לשם)

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. כפי שידוע - במחשב נייד 10 אינץ' לא קיים כונן סי די. ה-Windows יושב על סי די. מה אני עושה?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Tazmany 57,

מתלבט בין שתי מפרטים: לוח B85 מחיר 300 זיכרון 8GB מחיר 150 מעבד i5-4590 מחיר 300 קירור למעבד מקורי מחיר 40 כונן SSD 240GB חדש 200 כרטיס מסך gts750 מחיר 150 סך הכל: 1140 או מעבד I7 3820 מחיר 200₪ קירור למעבד: 40₪ לוח אם Hot x79g מחיר 163₪ זיכרון 8gb dd3 מחיר 100₪ כרטיס מסך Gts 750 מחיר 150₪ כונן קשיח Toshiba 1tb מחיר 177₪ סך הכל כולל משלוח: 845₪

14. שלום אני צריך מחשב נייד חדש ללימודים שאתחיל בקרוב. מסך שיתאים ללימודים כתיבת עבודות מסמכים וכד' (13-15). חשוב זמן שימוש גבוה ללא מטען. כל השאר פחות חשוב, יהיה נחמד אם יהיה כרטיס מסך לטובת סרטי HD. תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  15. לחברי הפורום שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב עבור המשפחה שלי, המיועד לשימושים מגוונים. אודה לכם מאד על כל עזרה בהרכבה של מפרט מתאים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך לכיוון 4K. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג מ4 ל5. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי היומיומי של המחשב יהיה עבודה משרדית וצפייה בסרטים\סדרות באיכות הכי טובה שתתאפשר. יהיה נחמד אבל לא הכרחי (אם לא עומד במסגרת התקציב) אם המחשב יאפשר גיימינג קל מאד, בתדירות של פעם פעמיים בשבוע. בעיקר משחקים ישנים, על איכות נמוכה-בינונית. בתדירות מאד נמוכה (אם בכלל) המחשב עשוי לשמש לעריכת וידאו בר…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום לכולם, אשמח לקבל מכם המלצה לרכישת מחשב שיתאים לעבודה עם לייטרום ופוטושופ. מאחר ואני לא מבינה במחשבים אשמח אם תפרטו את הצעתכם המחשב ישמש אותי לעבודה בעיבוד תמונות כפרנסה ולא כתחביב מבחינת המחשב אני רוצה שהוא יהיה מעולה וישמש אותי לכמה שיותר זמן עם אפשרות לשדרוג רכיבים במידה והם כבר לא יהיו רלוונטיים ושיהיה ממש מהיר כדי שמספר תכנות יוכלו לפעול יחד ושזה לא יכביד על המחשב. מבחינת תקציב - לא מעוניינת לשלם המון כסף אבל אני יודעת שזה לא יהיה זול ולכן המקסימום הוא 5,000 ש"ח. ועוד משהו קטן... חשוב לי שהמחשב יהיה שקט תודה רבה

17. שלום. אתמול המחשב הנייד שלי נפל, כשהוא היה מחובר למטען, הפין שמחבר את המטען ללוח האם נשבר ויצא מהמקום. פתחתי את המחשב וניסתי להחזיר אותו, אבל כנראה שיש איזה בעיה במגעים (הערכה שלי לפי מה שראיתי) וזה לא עובד. אני לא רוצה לקחת את זה לתיקון במעבדה של אייבורי (משם נרכש המחשב) כי פעם אחרונה שתיקנתי אותו אמרו שהלוח אם נשבר ולקחו לי על זה 900 שקל (אין אחריות על שבר לטענתם). אשמח לדעת האם מישהו נתקל בבעיה כזו בעבר ומה אפשר לעשות כדי לתקן את זה עצמאית, אני חושב שאם אתקע את הפין חזרה במקום ואחבר משהו שיוליך את החשמל ממנו ללוח, איפה שהוא התנתק, זה יעבוד. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by IG,

שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד לצורך לימודים (ראיתי הרבה המלצות אבל זה לא התאים לי...) הדרישות: אמין, קשיח ומחברה טובה. אני נוטה להפיל דברים ואני צריך שהוא יחזיק מעמד 3 שנים לפחות. 15'' מקסימום- צריך להכנס לתיק ולא בא לי להסתובב עם קיטבג מעבד 2.6 ג"ה או יותר (רצוי כפול ליבה) זיכרון פנימי של 2 גיגה או יותר כ. מסך עם 256 מגה זיכרון (נפרד) או יותר ותמיכה בDX 10 ומעלה. תקשורת Wi-Fi ו-BT (סטנדרטי היום... כנראה יתחבר לרשת אלחוטית) HD של 250 גיגה או יותר. (הדרישות הנ"ל הן המומלצות, בערך, להרצה של SC2 זה כנראה המשחק הכבד ביותר שיותקן אי פעם על המחשב הזה... אלא אם ההמשך יהייה כבד יותר ) מערכת הפעלה- לא ויסטה שלא יהיה מאלה שמתחממים יותר מידי- אני לא רוצה לקנות לו קרור…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by omershiloh,

אשמח לחוות דעת למחשב..... מפרט המחשב: גודל מסך (כולל מצלמה מובנית): in High Definition (1366X768) WLED 15.6 מעבד Intel Core i3-2310M (2.10GHz, 3MB cache, Dual Core) זיכרון: MB (1x4096) 1333MHz DDR3 Dual Channel4096 נפח איחסון: GB Serial ATA (5400RPM)750 כניסות ויציאות HDMI, 2.0 USB, USB 3.0, USB/eSATA, Video VGA, RJ-45, ,מיקרופון AUDIO, תקשורת Europe Dell Wireless 1702 802.11b/g/n + Bluetooth v3.0+HS Card משקל: כ- 2.65 ק"ג צבע: אדום / כחול / שחור כרטיס מסך גרפי Intel HD Graphics כונן: X DVD+/-RW Drive8 קורא כרטיסי זיכרון: -in-1 Media Card Reader8 מקלדת Internal Hebrew Qwerty Keyboard סוללה Primary 6-cell 48W/HR LI-ION מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium (64 BIT) - (Eng,…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. אהלן, לא הייתי כאן מזמן, אשמח לדעות ורעיונות- המחשב אמור להתחבר לטלויזיה שלי בבית (37" 720p) ולהחליף את הBoxee Box. אין לי צורך בכונן קשיח עד שירגעו המחירים. הדגש שאני רוצה לתת הוא פחות על תקציב (אני מבין שהמחשב יעלה בין 1300-1800 ש"ח וזה סבבה) ויותר על צריכת חשמל סבירה. השימושים הם בעיקר תכני HD מקומיים, סטרימינג מNetflix & Hulu בHD (זו הנקודה בה רוב המחשבים הזולים נופלים בה) ולצערי בגלל Netflix זה ישב על Windows, לפחות בשלב הראשון. לא מתוכנן OC, בגלל שהמחשב בסלון הוא צריך להיות שקט יחסית (רעש של ממיר יס מקס נחשב שקט יחסית), אשמח אם המחשב יגיע עם קישוריות חדשה יחסית כי אני לא מתכוון להחליף ולשחק איתו יותר מידי (HDMI 1.4a, USB3 etc) ואשמח מאוד אם המעבד וכרטיס המסך יתמ…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by cool_boy-PP,

קודם כל אני רוצה להגיד שאני מוכר את המחשב שיש לי עכשיו ב3000 ש"ח..... הנה המפרט שלו :CPU: Intel Pentium 4 NorthWood C1 2000@3000Mhz MotherBoard: Asus P4S800D-E Delux Memory:1GB PDP System PC3200 400Mhz VideoC:ST Lab Ge Force FX5700 HD1:Western Digital 80 GB 7200RPM 8 MB Buffer HD2:Maxtor 541DX שווה למכור אותו ב3500? עכשיו אני צריך מפרט לAMD משהו חזק ב3000 ש"ח....אפשר לסטות קצת מהמחיר אבל לא יותר מידיי. אני רוצה לוח טוב ואמין של MSI עם ציפסט של NVIDIA וAMD 3200 השאר כבר אתם תחליטו אבל גם תכתבו את המחיר של כל חלק......תודה לעונים!

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. [TABLE=width: 100%, align: left] [TR] [TD=align: right]זכרון[/TD] [TD]Crucial 8G DDR3 1600Mhz[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%, align: left] [TR] [TD=align: right]כרטיס מסך: Gigabyte GeForce GTX 660 GV-N660OC-2GD [/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] מעבד: Intel Core i5 4430 דיסק קשיח: ssd 160 gb ספק כוח: w 550 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D2V עזרה בבקשה... - - - תגובה אוחדה: - - - אפשר גם gtx 760 במקרה הצורך אם צריך

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by composite,

שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד לצורכי לימודים - בעיקר אינטרנט ואופיס, אך אין לי בעיה להשקיע יותר במחשב חזק שיוכל להתמודד עם צפייה בסרט או סדרה מזדמנים, ועבודה בסיסית עם תוכנות כגון פוטושופ למשל. בנוסף, לכאורה שימושים שמוגדרים כ- "אינטרנט ואופיס" נראים קלים ולא מאמצים, אך מניסיון גם גלילה בפיד של פייסבוק או פליקר יכול להיות מאמץ עבור מחשבים. מטרות המחשב: לימודים ועבודות משרדיות - אינטרנט, אופיס. גודל המסך: עדיפות לכמה שיותר גדול, במסגרת התקציב והייעוד של המחשב. כדאי מאט. רזולוצייה: הסטנדרטית בהתאם לגודל שעליו תמליצו. דרישות מיוחדות מאמצעי הקלט: אין. משקל רצוי: אין משהו ספציפי. זמן סוללה ארוך: לא בהכרח דרוש, בעתיד הקרוב המחשב יהיה בסביבה ביתית רוב הזמן - אך תמיד טוב שהסוללה…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by XTZ-Mike,

שלום, אני אתחיל בזה שאם זה לא המקום לשאול אז אני מתנצל מראש ומבקש שיעבירו את הנושא למקום המתאים. יש ברשותי מחשב נייד מסוג HP דגם G3051EA (בן שנתיים) עם 1 ג'יגה זיכרון 533MHZ. אני מעוניין להחליף את הזיכרון (הוא מגיע בשני סטיקים של 512MB) ולשדרג ל2 או 4 ג'יגה. הבעיה שלי היא שלפי HP הלוח אם (945GM Express chipset) תומך בזיכרונות עד 667MHz ובנפח של עד 2Gb ,לעומת זאת בתוכנה אוורסט , רשום תחת טאב הצ'יפסט רשום שהלוח תומך עד 4 ג'יגה ובאיזשהו פורום שקראתי רשום שהוא תומך עד 4 ג'יגה רק ששמים זכרונות במהירות 533MHz. עכשיו השאלות שלי הן כאלה: 1. מה באמת נסגר עם הלוח הזה? כמה זיכרון אני יכול לשים בו? 2 או 4 ג'יגה? 2. מה עדיף , 2 ג'יגה במהירות 667MHz או 4 ג'יגה במהירות 533MHz? חשוב לי ל…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by ohadedwi,

אני מעוניין במפרט חזק הכי חזק שיכול להיות למשחקים, בתקציב של 3675 ש"ח. מדובר על מערכת מחשב בלבד, ללא ציוד נלווה. אבל חייב להיות עם הכרטיס החזק של Nvidia (העתקתי מהפרטים שקיימים באתר) PCX - GeForce 8800 GT 512MB 256 bit ואוליי למעבד יותר חזק מאשר כפול ליבה אולי בעל 3 ליבות של AMD אתם תחליטו כי אתם המבינים. תודה מראש.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.