עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Yotam.B,

היי, אני בשבוע הבא טס לארהב ואני מתכנן לחזור עם מחשב נייד חדש. הדרישות העיקריות הן: מעבד i7 ולפחות 8 ג'יגה זיכרון וכרטיס של לפחות 1 ג'יגה. הסתכלתי על סדרת הדגמים הזאת: http://www.dell.com/us/p/inspiron-15z-5523/fs וחשבתי לקנות את הדגם היקר של ה1100 דולר שזה מחיר מצויין למחשב עם מפרט שכזה! אך אמרו לי שלא מומלץ ללכת על מעבדי i7 עם הU בסוף הדגם. מזה בכלל אומר? מה משמעות הסיומות בדגם? ושאלה נוספת היא איך המחשב בתמורה למחיר? תודה רבה - - - תגובה אוחדה: - - - אגב, אני פתוח גם להצעות אחרות טובות ומקצועיות ומאוד חשוב לי שזה יהיה Dell כי אני מאוד מרוצה מהמחשבים שלהם אבל אם יש לכם הצעה אחרת אני פתוח לשמוע

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום רציתי לשאול כמה שאלות. רכשתי מחשב נייד כמו שציינתי בכותרת ואני לא הכי מבין בו בכמה דברים. * איך אני מפעיל את ה-Bluetooth לתמיד ? אני רוצה להעביר קבצים מהפלאפון למחשב.. (במחשב הנייח יש לי התקן שקניתי פעם ב-150 שקלים אז זה תמיד מחובר ואני רק מפעיל את השן כחולה במכשיר - מחפש את המחשב - ושולח). * קיבלתי עם המחשב את האופיס החדש הזה ששכחתי כבר את שמו.. הוא לחודש/יים חינם. השאלה שלי אם אני מכניס קוד קנייה (אמיתי או אולי מזוייף) אז זה בסדר או שמה שנתנו לתקופת נסיון הוא לא המלא ? איך אני יכול לבדוק במיליון אחוז בלי חרטוטים כמה זכרון פנימי יש.. כי במפרט שלו נאמר 2048 מגה בייט ואילו בחנות וגם בפרטים של המחשב (שלוחצים במחשב שלי) רשום 3072 מגה בייט (וזה מה שבעצם הבטיחו לי אני רק …

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. היי אנשים, אבא שלי רוצה לקנות מחשב נייד וביקש ממני לבחור לו משו טוב. קיצר מצאתי מחשב טוב ב4900 ש"ח של HP עם כל השטויות הכי טובות רק שהכ.מסך בו הוא intel® graphics media accelerator 950, זה כ.מסך סביר? ברור שאני יודע שכ.מסך בנייד לא אמור לסחוב OBLIVION וכד' אני פשוט רוצה שיהיה כ.מסך סביר. אם זה כ.מסך ממש גרוע תציעו בבקשה איזה לחפש. תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום רב! רכשתי מחשב חדש שהגיע אליי היום וחלק מהרכיבים הגיעו ללא אריזה הרכיבים שהגיעו ללא אריזה הם: 1.מעבד = מדובר במעבד i3 של אינטל בגרסת tray דגם המעבד הוא 3220 חשוב לציין שהמעבד הגיע ללא אריזה וללא ניילון פשוט שמו לי אותו באריזה הקטנטנה של הזיכרונות 2. צורב- הגיע ללא ניילון ואריזה = פתוח ונמצא בקרטון של האריזה של החברת משלוח ללא ניילון וללא קופסה 3.דיסק קשיח- הגיע ללא אריזה אלא פשוט רק ניילון אטום השאלה היא האם זה בסדר כל העניין?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. ציטוט 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה ועיבוד אותות (MATLAB) + קצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K, אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, לא כאלו עם בקשות מוגזמות, בעיקר CSGO, COD ו- BF. מעוניין לשחק במשחקים ברזולציה של 1080p עם הגדרות גבוהות. ב- CSGO מעוניין לקבל 200+ FPS ובשאר 60+ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by snizel,

אהלן, אשמח לעזרתכם בתכנון מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000-7500 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 7500 זה המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג,קידוד וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים היום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ', ייתכן וגם למסך TV 29 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by haimcoen,

* מטרות המחשב? ללימודים וראיית סרטים * גודל המסך? 15" * רזולוציית המסך?HD (אם ב FHD ההפרש קטן אז עדיף) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מסך מגע חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 2-3 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB מינימום * כונן אופטי? אפשרי לא חובה בכלל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מסך מגע תודה רבה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אהלן חברים אני מחפש מחשב נייד שהשימוש העיקרי שלו יהיה לסרטים ובנוסף גלישה באינטרנט ו office (חיבור לטלוויזיה) אני לא כל כך מבין במחשב ניידים לכן האם בתקציב הזה יהיה מחשב נייד שיספק את מה שביקשתי? או שעדיף כבר לקנות בתקציב יותר גדול בעיקרון אני כן מחפש לחסוך לכן אם בתקציב כזה יש משהו ראוי אז מעולה תודה רבה

10. Started by DRM,

אני לפני קניית מחשב חדש ואני רוצה לדעת מה הערך של המחשב הזה: M478LMT-S2 CORSAIR 4G DDR3 1333 AMD PHENOM LLX4 PROCESSOR 3.2 TRUEQUAD-CORE DESING 8.0 MB TOTAL CAOHE SOOKET AM3 1TB דיסק קשיח כרטיס מסך מובנ

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. השבוע בעזרת השם את מזמין את המחשב אחרי ציפייה של חודש שבלבלתי לכם תשכל טוב אז הנה הוא עשית כמה שינויים קלים מעבדי אינטל? Price Units Total P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, Hyper-Threading) 1080 1 1080 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS Price Units Total P-4P800 sb,SATA,lan 610 1 610 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 256MB Kingston 270 2 540 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1570 1 1570 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 400 1 400 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 50 1 50 צורבים? CD Recorders Price Units Total LG 52 x 32 x 52 (kit) 190 1 190 מ…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. אני מתכוון לקנות מחשב שמיועד בעיקרו למשחקים, לגלישה באינטרנט ולהדפסת עבודות. אם תוכלו בבקשה להציע לי הצעות לשיפורים בתקציב של 10000 ש"ח אני אודה לכם מאוד. רמקולים לא כללתי במפרט כי אני מתכוון לחבר את הרמקולים של המערכת סטריאו שלי (מערכת 5 רמקולים של AKAI). המפרט: Part type Part name / Price Amount CPU : Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX - [1,229 NIS] 1 Motherboard : Asus P4PE/L Intel 845PE Motherboard (533 FSB, DDR333, 5.1 Sound, LAN) - [859 NIS] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Winbond Memory - [1,066 NIS] 1 Hard Disc : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD - [541 NIS] 1 Video Card : Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR …

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום לכולם אני נחשב לגיימר,ואני מחפש מפרט למחשב שמיועד אך ורק למשחקים,שיריץ בקלות את כל המשחקים הכבדים גם. עד היום עבדתי עם חלקים של אינטל ואסוס ושל ATI לכן רצוי שהמפרט יכלול חלקים שלהם. אך אם יש חלקים טובים יותר של חברות שונות אשמח לשמוע. התקציב שלי הוא 5000 ש"ח אפשר טיפה לחרוג,לא כולל מסך!

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by OgANDi_BoY,

אני צריך מפרט בשביל ידידה שלי היא רוצה מחשב טוב היא לא משחקת משחקים אולי רק שולה מוקשים חח לוח אם - רק asus כרטיס מסך - רדאון או ג'י פורס זיכרון פנימי - 512MB מעבד - 3GHz מינימום בכול אופן היא צריכה ציוד הקפי של מקלדת ועכבר אלחוטיים לא כולל מסך היא רוצה כונן סידי לבד כונן שקורא די וי די לבד וצורב רגיל לבד. ומארז TOWER יפה עם צד שקוף( אישה לכו תבינו... ) אם אפשר מפרט גם ל AMD וגם לאינטל. כולל התקנת מערכת הפעלה + דיסק (XP HOME EDTION ) תודה.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. נכון שהתקציב הוא דל (4000 ש"ח), כמובן שאם תצטרכו עוד 200 שקל בערך אז אפשר להוסיף. המפרט מיועד לדוד שלי, לילדים שלו. אין להם מושג במחשבים, בעצם יש להם מושג איך להרוס אותו. בתקציב כזה אני חושב שהכי כדאי ללכת על AMD, צורב, די וי די, מסך שטוח. לא צריך כרטיס קול מי יודע מה, אבל הוא ביקש ממני רמקולים יותר טובים מהדרעק שמקבלים עם קניית מחשב. אני אשמח אם תוכלו להכין מפרט טוב ויציב, שיתאים לאנשים שאין להם מושג במחשבים, שלא יעשה בעיות מיוחדות כמו התחממות יתר. הארד דיסק יספיק 80 ג'יגה 8 קאש שך WD. טוב אם יש שאלות תשאלו :-)

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. היי חברים מזמן לא הייתי ותמיד טוב לחזור. רציתי לשאול אם מתכננים לקנות מחשב לצלם שמתעסק עם תמונות ועבודה עם פוטושופ בהנחה שהוא קונה מחשב עם מעבד I7 3770 ו16 גיגה זכרון האם הכרטיס מסך המובנה שבלוח אם (asus P8z77-V LE) מספיק או שכדאי לרכוש גם כרטיס מסך בנוסף ? תודה לעונים ארז

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום לכם, אשמח אם תעזרו לי בבניית מפרט 1 מה התקציב המקסימאלי? 3 אלף ש"ח למחשב + עד כ-800 למסך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן, עדיף כמובן לחסוך, אבל לא קריטי, ועבור המסך רצוי לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 - 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? שימוש שוטף במחשב (אינטרנט,מוזיקה, סרטים), בנוסף - תכנות (מתחיל), משחקים יוצא לי לשחק בתדירות לא גבוהה וארצה שירוצו על הגדרות בינוניות לפחות, בין היתר כנראה שאתקין גם משחקים ישנים, מהשנתיים האחרונות, שהם לאו דווקא כבדים. לא ידוע באיזה רזולוציה אשחק כי כרגע אין לי מסך, אך הוא יהיה בגדול 22 אינצ'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by heli8,

*לא ע"י היוזר המקורי. החלטתי לקנות מחשב חדש ואני לא מבין בזה כלום ולכן צריך את עזרתכם לבנות מפרט. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?השימושים במחשב הם המשחק פוטבול מנג'ר, פוטושופ ברמה חובבנית וגלישה+צפייה בסרטונים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).מנג'ר(אבל אני מעוניין שירוץ חלק, שהגרפיקה תיהיה מעולה ושאוכל להשתמש ולטעון יחסית הרבה ליגות+תמונות שחקנים וכד'. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הג…

19. Started by cool_g,

איזה מהם הכי נוח ומתאים למשחקים? Toshiba Satellite L650-10H: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=761042 Toshiba A660-10W: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9083 HP Pavilion DV6-3060EJ‎: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10429 HP Pavilion dv6-3070ej: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7736760 אשמח אם תביעו את דעתכם על מי המחשב הכי טוב מביניהם לדעתכם..

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by gtabak_37,

לפני כמה זמן ביקשתי כאן המלצה כלפי מחשב נטבוק (מיני נייד) שיריץ HD ומשחקים מסויימים. לאחרונה קראתי שיוצא הION 2 שיכול לעמוד בפעולות האלה בקלות יחסית, והבנתי שהוכרזו 2 דגמים של נטבוקים המשתמשים בטכנולוגיה הזאת: Acer Aspire One 532G Eee PC 1201PN וברצוני לקנות אחד מהדגמים בארה"ב בקרוב. לשאלתי, האם הדגמים האלה מומלצים והאם התחילו למכור אותם? הדרישות שלי הן: עבודה משרדית, HD, משחקים לא הכי כבדים וכו'.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום לכולם , יש לי תופעה מאד מוזרה במחשב הנייד שלי. כאשר המחשב פועל על סוללה , מהרגע שהווינדוס עולה הוא קופא לאחר 2-3 דקות (הכל קופא , שום דבר לא מגיב). כאשר המחשב פועל על חשמל הוא עובד פיקס. אבל זה כבר המוזר , כאשר אני מעלה את הווינדוס בSAFE MODE המחשב פועל פיקס על הסוללה :s05: אני ממש מיואש מהבעיה הזאת , יש לציין שהיא החלה להופיע פתאום. דברים שעשיתי בשביל לנסות להתגבר על הבעיה: פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס 7 (לפני זה היה מותקן XP והיתה אותה תופעה) עדכנתי ביוס + embedded עדכנתי ווינדוס עדכנתי power manager שחזרתי הגדרות יצרן לביוס. בדקתי עם סוללה אחרת טובה וגם אותה תופעה מה יכולה עוד להיות הבעיה?? מדובר ב R50e. נ.ב. העלתי את המחשב על סוללה ונכנסתי לביוס ושיחקתי אי…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Buffer,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב לסלון במטרה לצפות בסרטים(גם HD), לשמוע מוזיקה, להנות מהגלריית תמונות המשפחתית ועוד.. אני צריך מעבד שיחזיק מערכת כזאת בלי לקרטע, מעדיף כרטיס מסך חיצוני, הארדיסק לא חייב להיות גדול מאוד.. הכי חשוב שהמערכת תהיה שקטנה כמה שניתן.. אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים, לא חייב להיות משהו מיוחד, אבל שיראו טוב ויהיו כפתורי מדיה יעודיים. כונן DVD בנוסף אני צריך כרטיס טלויזיה. חשבתי ללכת על Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE שמגיע עם שלט ומקלט + משדר IR שמתחבר ב-USB, זה הפתרון הכי טוב עבור המערכת שאני כרגע מכיוון אליה. אהה עוד משהו שחשוב, שהכרטיס רשת יתמוך ב-gigabit lan.. תודה לכל החבר'ה פה שעושים עבודה טובה. חג שמח, אור.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Iko89,

אם למישהו יש איזהשהו מבחן באנצ'ים שקובע בכמה ואם בכלל האטום N280 יותר חזק מהN270 שיביא לפה .. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום. לפני חודש וחצי בערך רציתי להרכיב מפרט והבנתי שעדיף לי לחכות קצת. כאן בפורום היו כמה אנשים רציניים שמאוד עזרו לי אז חזרתי לכאן. אני רוצה להזמין מחשב כבר, הוא בעיקר בשביל BF3 שיבוא עלינו לטובה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מותר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 נשמע סביר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים די כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 בעיקר. גם skyrim ומשחקים שיצאו בשנתיים ה…

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום רב, אני צריך מחשב נייד 3,000K להקרנת מצגות וסרטים כבדים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח. ניתן לחרוג 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקרנת מצגות וסרטים כבדים בכנסים ואירועים שונים שיתפקד בצורה חלקה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא יותר מידי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועד…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.