עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤737 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6550 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤334 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤213 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL 5-5-5-15 NT ¤188 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-5400PHU2-2GBNT כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD2600XT 512MB PCIe ¤416 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-XT262ZDD צורב LG GSA-H55L X20 DVD ¤146 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H55L מארז ללא ספק HEC 6C28 ¤144 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CI-6C28-NPS ספק כח HEC 4…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Iko89,

אם למישהו יש איזהשהו מבחן באנצ'ים שקובע בכמה ואם בכלל האטום N280 יותר חזק מהN270 שיביא לפה .. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by ging19,

שלום, רציתי לשאול על 2 מפרטים של מחשבים, ואיזה אחד עדיף לצרכים שלי. אני לא מחשיב את עצמי כגיימר מטורף, אבל אני משחק הרבה במשחקים עם גראפיקה ברמה גבוהה כגון CRYSIS. גם כן, אני במחשב שימוש בייתי- אינטרנט, העברת קבצים, הורדת קבצים, ותוכנות כבדות. אז, הנה שני המפרטים שביניהם אני מתלבט: AMD מעבד- ‏AMD Phenom II x4 Quad-Core 965 Socket AM3 3.4Ghz 45nm Tray מאווררים וגופי קירור- Thermaltake SpinQ CPU Cylinder Heatsink Cooler CL-P0466 לוחות אם למעבד- ‏AMD GIGABYTE MA790FXT-UD5P AM3, 790FX, DDR3 1333, PCI-E, ATI CrossFireX, HDAudio, 1394a, 2xGBL זכרונות- DDR III 1333Mhz 2x2GB Corsair XMS3 Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD500…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by xj5,

המחשב הזה יהיה בעיקר לעריכת מוזיקה ותלת מימד וגם ככה משחקים אני לא איזה גיימר אבל קצת gta מדי פעם לא מזיק... מה דעתכם? אני לא רוצה מעבד של AMD ולא רוצה זכרונות DDR2 עבר זמנם(למרות שזה עולה פחות ונותן הזדמנות לדחוף כרטיס מסך מטורף אני לא הולך לשחק כל כך הרבה אני צריך מעבד חזק לשימושים שלי)... יש לי בלוח אם אופציה לקרוס פייר ככה שאפשר יהיה להוסיף עוד כרטיס מסך לגבי הספק אני מתלבט קצת עדיין... לגגבי המארז מה דעתכם מישהו התנסה איתו? מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX ¤1199 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP45C-DS3 ¤643 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - PLATINUM EDITION : OCZ3P16004GK ¤446 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE HD4770 512MB GDDR5 - GV-…

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. בוקר טוב לכולם הרכבתי את המפרט מהמעט ידע שיש לי, אשמח אם תוכלו לתת חוות דעתכם עליו. עיקר העבודה היא מסחר בבורסה אשר דורשת עבודה עם 4 מסכים, בחרתי שני כרטיסי מסך של שתי יציאות (האם זו האופציה הטובה ביותר?), בנוסף האם יש מספיק קירור, הייתם ממליצים על רכיבים אחרים? התקציב היא לכל היותר 4500 כאשר זה אמור לכלול בתוכו מערכת הפעלה ואין צורך בציוד היקפי כלל. תודה מראש דודו. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪956 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪55 לוח אם: MSI H77MA-G43 Sata3/Usb3 VGA/DVI כמות: 1 - מח…

• 35 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. היי חברים מזמן לא הייתי ותמיד טוב לחזור. רציתי לשאול אם מתכננים לקנות מחשב לצלם שמתעסק עם תמונות ועבודה עם פוטושופ בהנחה שהוא קונה מחשב עם מעבד I7 3770 ו16 גיגה זכרון האם הכרטיס מסך המובנה שבלוח אם (asus P8z77-V LE) מספיק או שכדאי לרכוש גם כרטיס מסך בנוסף ? תודה לעונים ארז

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום לכולם אני רוצה מחשב חזק שיפעיל את המשחקים הכי כבדים באוכיות הגבוהות ביותר עם המחשב אני רוצה את כל הציוד ההקפי שזה מקלדת עכבר מסך ומערכת שמע 2.1 ומדפסת משולבת 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך עד 2K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 8K זה המקסימום שאני יכול לשלם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים -כגון: בטלפילד. הילו. ועוד... בקיצור בעיקר משחקי יריות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K, אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, לא כאלו עם בקשות מוגזמות, בעיקר CSGO, COD ו- BF. מעוניין לשחק במשחקים ברזולציה של 1080p עם הגדרות גבוהות. ב- CSGO מעוניין לקבל 200+ FPS ובשאר 60+ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by DRM,

אני לפני קניית מחשב חדש ואני רוצה לדעת מה הערך של המחשב הזה: M478LMT-S2 CORSAIR 4G DDR3 1333 AMD PHENOM LLX4 PROCESSOR 3.2 TRUEQUAD-CORE DESING 8.0 MB TOTAL CAOHE SOOKET AM3 1TB דיסק קשיח כרטיס מסך מובנ

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by heli8,

*לא ע"י היוזר המקורי. החלטתי לקנות מחשב חדש ואני לא מבין בזה כלום ולכן צריך את עזרתכם לבנות מפרט. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?השימושים במחשב הם המשחק פוטבול מנג'ר, פוטושופ ברמה חובבנית וגלישה+צפייה בסרטונים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).מנג'ר(אבל אני מעוניין שירוץ חלק, שהגרפיקה תיהיה מעולה ושאוכל להשתמש ולטעון יחסית הרבה ליגות+תמונות שחקנים וכד'. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הג…

11. Started by gtabak_37,

לפני כמה זמן ביקשתי כאן המלצה כלפי מחשב נטבוק (מיני נייד) שיריץ HD ומשחקים מסויימים. לאחרונה קראתי שיוצא הION 2 שיכול לעמוד בפעולות האלה בקלות יחסית, והבנתי שהוכרזו 2 דגמים של נטבוקים המשתמשים בטכנולוגיה הזאת: Acer Aspire One 532G Eee PC 1201PN וברצוני לקנות אחד מהדגמים בארה"ב בקרוב. לשאלתי, האם הדגמים האלה מומלצים והאם התחילו למכור אותם? הדרישות שלי הן: עבודה משרדית, HD, משחקים לא הכי כבדים וכו'.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by OgANDi_BoY,

אני צריך מפרט בשביל ידידה שלי היא רוצה מחשב טוב היא לא משחקת משחקים אולי רק שולה מוקשים חח לוח אם - רק asus כרטיס מסך - רדאון או ג'י פורס זיכרון פנימי - 512MB מעבד - 3GHz מינימום בכול אופן היא צריכה ציוד הקפי של מקלדת ועכבר אלחוטיים לא כולל מסך היא רוצה כונן סידי לבד כונן שקורא די וי די לבד וצורב רגיל לבד. ומארז TOWER יפה עם צד שקוף( אישה לכו תבינו... ) אם אפשר מפרט גם ל AMD וגם לאינטל. כולל התקנת מערכת הפעלה + דיסק (XP HOME EDTION ) תודה.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. השבוע בעזרת השם את מזמין את המחשב אחרי ציפייה של חודש שבלבלתי לכם תשכל טוב אז הנה הוא עשית כמה שינויים קלים מעבדי אינטל? Price Units Total P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, Hyper-Threading) 1080 1 1080 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS Price Units Total P-4P800 sb,SATA,lan 610 1 610 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 256MB Kingston 270 2 540 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1570 1 1570 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 400 1 400 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 50 1 50 צורבים? CD Recorders Price Units Total LG 52 x 32 x 52 (kit) 190 1 190 מ…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום רב, אני צריך מחשב נייד 3,000K להקרנת מצגות וסרטים כבדים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח. ניתן לחרוג 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקרנת מצגות וסרטים כבדים בכנסים ואירועים שונים שיתפקד בצורה חלקה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא יותר מידי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועד…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. פינינו חומרה ישנה ממשרד שנסגר ותהיתי אם אפשר להרוויח מזה כמה גרושים. בגדול - מסכי 17' LCD, מקלדות, עכברים, קוראי כרטיסים, המון כבלי טלפון ובוחטת כבלי חשמל. עוד יותר כבלים וחומרה לא מזוהה. קייסים ישנים עם לוח אם, ספקים, מעבדים וזכרונות (הארדיסקים פורקו). הרבה לפטופים ישנים שאולי עובדים ואולי לא. מה אני עושה עם זה, לעזאזל? מוכר לאלטזעכן? לסוחרי מתכות?

16. Started by Grabsky,

היי, אני רוצה להתייעץ איתכם בקשר למחשב שאני רוצה לקנות. בגדול, אני רוצה: מעבד i5 לפחות 8 ג'יגה ראם כרטיס מסך לא מובנה SSD שירכש בנפרד ויהיה ניתן להוסיף (או להחליף) בכונן הנוכחי בכוונה לא מילאתי את הטופס כי יש לי כבר כיוון אחרי שחפרתי קצת באינטרנט ובהמלצות שלכם. אני מתלבט בין המחשבים האלו: http://ksp.co.il/?list_compare=.23773..24604..23770. חשובה הניידות! פלוס עיקר העיסוק הוא תכנות, צפייה בסרטים ומשחקים לא כבדים (לכן אני קצת נוטה ל FLEX 2) חשוב לציין: המחשב יקנה באילת ! התכנון הוא לשדרג ל256GB SSD, אך אם אקנה את הFLEX 2 כנראה שלא אסתפק רק ב256 כיוון שההחלפה היא 1 מול 1 ולכן אקנה 500GB כנראה. אשמח אם תגידו לי מה היתרון של כל מחשב על אחר ועל איזה אתם ממליצים. …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום לכם, אשמח אם תעזרו לי בבניית מפרט 1 מה התקציב המקסימאלי? 3 אלף ש"ח למחשב + עד כ-800 למסך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן, עדיף כמובן לחסוך, אבל לא קריטי, ועבור המסך רצוי לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 - 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? שימוש שוטף במחשב (אינטרנט,מוזיקה, סרטים), בנוסף - תכנות (מתחיל), משחקים יוצא לי לשחק בתדירות לא גבוהה וארצה שירוצו על הגדרות בינוניות לפחות, בין היתר כנראה שאתקין גם משחקים ישנים, מהשנתיים האחרונות, שהם לאו דווקא כבדים. לא ידוע באיזה רזולוציה אשחק כי כרגע אין לי מסך, אך הוא יהיה בגדול 22 אינצ'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום לכולם, היום הגיע לי המחשב שהזמנתי מדגם Vostro 5470 של Dell, התקלה החלה כשהגעתי הביתה והתחברתי לרשת הביתית, המחשב מזהה את הרשת ומחובר אליה אך ללא גישה לאינטרנט, חשבתי שהתקלה ברשת אז הגדרתי אותה מחדש, בדקתי דרך הנייח שבבית ויש אינטרנט, התקשרתי לתמיכה טכנית של בזק ולאחר כמה נסיונות הנציג אמר שמבחינת בזק יש אינטרנט וההוכחה לכך היא המחשב הנייח, ולכן לצערו אינו יכול לעזור מעבר לכך. המחשב עצמו הגיע עם Win8 שזו כבר קללה מהרושם הראשוני שלי, אשמח אם תוכלו לעזור לי, אני דיי נואש...

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. אני מתכוון לקנות מחשב שמיועד בעיקרו למשחקים, לגלישה באינטרנט ולהדפסת עבודות. אם תוכלו בבקשה להציע לי הצעות לשיפורים בתקציב של 10000 ש"ח אני אודה לכם מאוד. רמקולים לא כללתי במפרט כי אני מתכוון לחבר את הרמקולים של המערכת סטריאו שלי (מערכת 5 רמקולים של AKAI). המפרט: Part type Part name / Price Amount CPU : Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX - [1,229 NIS] 1 Motherboard : Asus P4PE/L Intel 845PE Motherboard (533 FSB, DDR333, 5.1 Sound, LAN) - [859 NIS] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Winbond Memory - [1,066 NIS] 1 Hard Disc : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD - [541 NIS] 1 Video Card : Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR …

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by ajl,

ובכן.. אחרי שבוצעה הזמנה (תחילת שבוע שעבר) למחשב inspiron 1520 נאמר לי היום! שהיבואן לא מייבא את המחשב הזה יותר!!? ולכן לא ניתן לספקו. והוצע לי אחרי שהסברתי להם (בעדינות את חוסר הרצינות) לקבל באותו מחיר (4630 ש"ח) את המחשב הבא ובתצורה הבאה Dell vostro 1500 מפרט טכני מעבד Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7250 2.0GHz ,800MHz FSB 2MB L2 Cache כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator X3100 Up to 256MB shared memory מסך רחב 15.4 WXGA 1280 X 800 רזולוציה UltraSharp מסך מט ( לא מבריק ) דיסק קשיח 120GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM זכרון פנימי 2GB כונן אופטי צורב DVD פנימי DVD+/-RW Dual Layer מערכת הפעלה Vista Primum תכונות נוספות מודם מובנה 56K1 V.92 כרטיס רשת אלחוטי W…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by smores,

שלום, אני צריך מחשב נייד חדש ויש באפשרותי לקנות בארה"ב - משפחה משם שמגיעה לבקר בארץ. מטרת המחשב - תכנות (סטונדט להנדסת תוכנה), סרטים. גודל המסך - 13.3" - 14" או 15.6" רזולוציית המסך - FHD (אין לי כל כך צורך בUHD). זמן סוללה - זמן סוללה ארוך, מאוד חשוב בשבילי. כונן קשיח - SSD 256GB לפחות. (או 1TB עם 16-32GB SSD). זיכרון - 8GB. העדפה לחברה: Dell, Asus, Lenovo תקציב - 5000 ש"ח / 1200 דולר. 1. ההתלבטות העיקרית שלי כרגע זה אם אני רוצה מחשב שהוא 13-14 אינץ' או 15.6 אינץ'. כי מצד אחד יש לי בבית מסך 24 שאני מתחבר אליו, אבל מצד שני יש לי עוד שנה באוניברסיטה שאני אקח אותו איתי. (והיום אני עם 15.6 ולפעמים הוא גם מעצבן אותי שהוא קטן). בכל מקרה אשמח לקבל הצעות גם וגם. 2. אשמח לשמוע המ…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. מחפש מחשב נייד חזק לפיתוח בעזרת לינוקס (אובונטו) * מטרות המחשב? פיתוח אתרים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 אינץ ומעלה ואשמח לשמוע אם מומלץ מסך מגע * רזולוציית המסך? אין חשיבות * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? צריך HDMI ו DisplayPort כדי לחבר שני מסכים * Bluetooth? אין חשיבות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין חשיבות * כונן אופטי? עדיף שיהיה אבל לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיפות גבוהה בלי חלונות * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום לכולם אני אשמח לעזרתכם ולהמלצות בנוגע לקניית המחשב הנייד הבא לעסק. כל עצה ועזרה תתקבל בברכה. * מטרות המחשב? המחשב נקנה לטובת עבודה אינטנסיבית על התוכנה לתיכנון מטבחים: ראומפלאן- Raumplan. חוץ מזה עבודה משרדית שוטפת. להלן הדרישות כפי שמפורסמות ע"י החברה. אני מעדיף את המומלצות+ ולא את הבסיס. דרישות חברה המחשב יקנה באילת בשאיפה בסופש הקרוב(בעזרתכם). כלומר צריך להיות במלאי של אייבורי/KSP או חנות אחרת באילת. תקציב עד 5.5K. במידה וזה הכרחי וממש משתלם מבחינת יחס עלות תועלת ניתן לחרוג עד 6K. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 עדיף מבריק אבל לא חובה. * רזולוציית המסך? רצוי fullhd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by matizami,

היי, מחפש מחשב לאח שלי שמטרתו העיקרית היא עבודה משרדית בסיסית. במקרה הכי טוב יש קצת football manager. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000, חריגה של 200-300 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7-8 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בלי אורות, המחשב ממקום בחדר השינ…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום לכולם, צריך מפרט ליישומים משרדיים (אופיס, גלישה, חשבשבת, שקלולית, אווטלוק) חשוב מאוד שהמחשב יהיה מרכיבים כמה שיותר אמינים... המחשב האחרון רץ למעלה מ9 שנים. עדיפות לssd (יספיק 128gb). לא חייב לבוא עם מערכת הפעלה (נרכשה בנפרד). אם אפשר להרכיב מפרט מהרשתות אייבורי / ksp. רק מחשב וללא ציוד נלווה. תקציב 2,000₪ אם צריך אפשר לחרוג. תודה רבה

דיונים חדשים בפורומים