עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by sergio4567,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לחברה שלי. * מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, לימודים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 14" לא חשוב * רזולוציית המסך? לא קטן מדי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה, עדיף מוארת * משקל רצוי? קל ככל הניתן פחות מ 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרט, לא מעט מדי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (HDMI, VGA,USB) * Bluetooth? - אם אפשרי, לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD יכול להיות יתרון, אבל גם שלא יהיה קטן מדי. דיסק קשיח לפחות 500 גיגה * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום לכולם. זה מה שראיתי שנכנס בתקציב שלי אם יש לך המלצה טובה יותר אשמח לשמוע תודה. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13073 תקציב 3000 (ניתן לחרוג מעט אם ההוספה כדאית) * מטרות המחשב? פיתוח בגאוה לאנדרואיד , גלישה. * גודל המסך? 15.6 מט לא טצ כמובן משקל לא משנה. * רזולוציית המסך? לא משנה. הממוצעת תספיק. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא, זמן ממוצע יספיק בהחלט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ומעלה בנןגע לssd יש לי אפשרות להביא מחו״ל ככה שאם זה לא מסובך להרכבה אז אשמח להוסיף. * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אך אחריות 3 שני…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום לכולם מצורף מפרט מומלץ שאני מעוניין לרכוש (הדרישות של המפרט מופיעות בסוף) אני מעוניין לדעת איזה כרטיס מסך אני יכול להוסיף, שיריץ לי קצת משחקים, עם יציאת HDMI בנוסף אם אני לוקח כרטיס מסך אחר האם כדאי לי לקחת לוח אם אחר שלא כולל כרטיס מסך מובנה? האם אני צריך מסך אחר? תודה מראש מסך: [..] BENQ LCD 21.5" T2210HDA 5ms DVI FHD WIDE ₪760 מעבד: [..] AMD ATHLON II X2 240 AM3 (2.8GHz) - BOX ₪319 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA74GM-S2 ₪264 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL6 - זמין במלאי ₪250 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪121 מארז: [..] COMPUCASE 63RA-NPS w/o PSU ₪158 סט מקלדת ועכבר: [..] MICROSOFT WIRED DESKTOP 400 KEYBOARD & MOUSE…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. בוקר טוב לכולם הרכבתי את המפרט מהמעט ידע שיש לי, אשמח אם תוכלו לתת חוות דעתכם עליו. עיקר העבודה היא מסחר בבורסה אשר דורשת עבודה עם 4 מסכים, בחרתי שני כרטיסי מסך של שתי יציאות (האם זו האופציה הטובה ביותר?), בנוסף האם יש מספיק קירור, הייתם ממליצים על רכיבים אחרים? התקציב היא לכל היותר 4500 כאשר זה אמור לכלול בתוכו מערכת הפעלה ואין צורך בציוד היקפי כלל. תודה מראש דודו. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪956 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪55 לוח אם: MSI H77MA-G43 Sata3/Usb3 VGA/DVI כמות: 1 - מח…

• 35 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום לכולם, צריך מפרט ליישומים משרדיים (אופיס, גלישה, חשבשבת, שקלולית, אווטלוק) חשוב מאוד שהמחשב יהיה מרכיבים כמה שיותר אמינים... המחשב האחרון רץ למעלה מ9 שנים. עדיפות לssd (יספיק 128gb). לא חייב לבוא עם מערכת הפעלה (נרכשה בנפרד). אם אפשר להרכיב מפרט מהרשתות אייבורי / ksp. רק מחשב וללא ציוד נלווה. תקציב 2,000₪ אם צריך אפשר לחרוג. תודה רבה

6. אני רוצה לקנות מחשב אבל הבנתי שאוטוטו יורד מחירים של כרטיסי מסך בגלל שיגיע דור חדש לארץ, עוד כמה זמן זה יקרה בערך?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. היי לכולם ! מחפש מחשב נייח בעיקר לתכנות (unity ועוד...) ועריכות סטילס בפוטושופ (רק סטילס בתוכנות כמו lightroom, photoshop) כניראה שאני רוצה לקנות את המחשב בחלקים כדי גם לצמצם עלויות, ואשמח שהוא גם יוכל להריץ משחקים חדשים ברמה סבירה ולא צריך את הדבר הכי מטורף בשוק. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500-5000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת תמונות סטילס : photoshop lightroom bridge תכנות: visual studio unity engine visual code atom וכמו שכתבתי למעלה - אשמח גם שיוכל להריץ משחקים חדשים …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤737 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6550 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤334 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤213 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL 5-5-5-15 NT ¤188 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-5400PHU2-2GBNT כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD2600XT 512MB PCIe ¤416 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-XT262ZDD צורב LG GSA-H55L X20 DVD ¤146 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H55L מארז ללא ספק HEC 6C28 ¤144 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CI-6C28-NPS ספק כח HEC 4…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. מפרט לוח-ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD מעבד-AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX מישחה טרמית-ArcticSilver 5 3gram Reviews זיכרון-OCZ 512MB DDR PC4000 500mhz Performance Series כונן קשיח-WD 80GB 7200RPM 8M SATA כרטיס מסך-ATI Radeon 9800 Pro 128MB DVI/TV/2H AGP Video Card Retail מארז-Compucase super Midi Tower CI 6A19 מאורר למארז-Vantec ThermoFlow 120MM Smart כונן Toshiba 16x48 SD-1802 OEM-DVD צורב-LITE ON 52X32X52 RETAIL כונן דיסקטים-Sony 1.44MB 3.5" Floppy Drive רמקולים-Altec lansing ATP 3 2.1 עכבר-mx 500 פד לעכבר- Surface1030 Orange FUNC מקלדת -Microsoft® MultiMedia Keyboard OEM מסך-LG 17 FLATRON F700B הכול פחות מי 7000 עם הרכבה אפשר לעשות מפרט יותר טוב מי זה עוד 200 …

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Sarit Aviad Agam,

שלום לכולם, אני מעוניין במחשב עד 3,000 שקלים על פי הפירוט הבא: * מטרות המחשב: בעיקר שימושי אופיס וגלישה * גודל המסך: 13 או 14 אינץ'. אין העדפה בין שתי האפשרויות. * רזולוציית המסך: לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין * משקל רצוי: לא קריטי. עד 2.3 ק"ג יהיה בסדר * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3.0 HDMI LAN * Bluetooth: לא הכרחי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 GB, אם אפשר עם SSD יהיה נחמד, אבל לא הכרחי. * כונן אופטי: לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן. …

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. היי חברים, אשמח לייעוץ לקניית מחשב נייד שיתמוך בפוטושופ ואבלטון לייב להופעות. התקציב שלי הוא עד 3500 ₪, גמיש במידת הצורך ב200-300 ₪. הבנתי שהמינימום לאבלטון הוא 8RAM, i5. תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by zilberberg1,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שיכול להריץ תוכנות עיצוב ותלת מימד (revit, autocad וכו'). גודל מסך: 15 אינצ' מחשב של חברת dell בלבד. תקציב: 6,500 (גמיש) תודה רבה. :-)

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  13. Started by GladiuS,

בטעות כתבתי חוות דעת - הכוונה לבקשת מפרט בתקציב הנתון 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן לחסוך אשמח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6500 ש"ח בסך הכל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב, סרטים (בלוריי) ושירים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FAR cry 4, gta v, shadow of murder, battlefield, call of Duty וכל המשחקים החדשים שיצאו לאחרונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. אני ארשום לכם פה 2 מפרטים שקיבלתי עליהם הצעת מחר ,אשמח לקבל המלצות איזה מפרט טוב יותר למחשב שיהיה גם קצת למשחקים שדורשים גרפיקה בנוני (גיימר קל-בנוני)שאולי ישחק הרוב פיפא ואסטרטגיות וגם לעבודה משרדית ואינטרנט.מפרט 1 :מארז : מארז מקצועי לגימרים HERO 29 GAMER CASE + שני מאווררים 120MM בצד המארז + מאוורר 120MM מקדימהספק כח : ZUMAX 550W מעבד :Intel® Core™ i5 4460 3.2GHz Haswellלוח אם : ASROCK H81M-HDS CHIPSET INTEL 81זיכרון :8GB DDR3 1600MHZדיסק קשיח : WD 1000GB SATA 3כרטיס מסך : GEFORCE Pci Express X16 GTX960 2GBכרטיס קול :Intel® High Definition Audioכרטיס רשת :Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec)כונן אופטי : צורב DVD שכבה כפולה כולל מנגנון נגד רעידותמפרט 2 : מעבדים …

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Chica Loca,

שלום. אני צריך מחשב נייד עד 2000 שקל ... אני אעבוד איתו בעיקר בחוץ הוא ילך איתי כמעט לכל מקום... השימוש שלו יהיה בעיקר רק גלישה באינטרנט ולהראות מצגות שקשורות לפרוייקט שאני עושה... (חייב שיהיה לו חיבור לאוזניות,אינטרנט וUSB) תודה לעזורים

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. היי שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייח שיספק את צרכיי. סרטים, אופיס וגיימינג ברמה סבירה (pubg וכדומה באיכות טובה ושאהנה מאיכות סבירה בכל משחק שיצא ב3 שנים הקרובות) קיבלתי הצעה לרכוש את המחשב עם המפרט מתחת ב2500 , חשוב לציין שאין לי בעיה להוסיף כמה שקלים לשדרוג אפשרי (כגון סלוט נוסף של זכרון ראם) אין אחריות לאף אחד מהרכיבים. אשמח לחוות דעתכם, תודה מראש מעבד: Intel Boxed Core i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache קירור למעבד: סטנדרטי מאוורר של אינטל לוח אם: Biostar TB250-BTC PRO Socket : 1151 Supports 7th Generation Intel® Core™ Processor Intel B250 sin…

17. שלום חברים יש לי התלבטות בין שלושה מחשבים הייתי רוצה לדעת חוות דעת עליהם ASUS N55SF - מגיע עם מעבד i5-2430 qm-2.4GHZ/3M ועם כרטיס מסך NV GT 555 2G DDR 3 מחיר 4992 ASUS K53SC - מגיע עם מעבד i7-2670 qm-2.3GHZ/6M כרטיס מסך NV GT 520MX 1G VRAM מחיר 4272 HP pavilion DV6-6b19EJ מגיע עם מעבד i7-2670 qm-2.2GHZ כרטיס מסך AMD radeon HD 6770M מחיר 5976 מבחיחת הכסף יש ברשותי זיכוי אז כל אחד מהמחירים הוא בסדר רק חשוב לי לקבל תמורה מלאה לכסף שלי. צרכי המחשב הם בעיקר לשימוש יום יומי, סרטים, ומשחקים תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום לכולם אני רוצה מחשב חזק שיפעיל את המשחקים הכי כבדים באוכיות הגבוהות ביותר עם המחשב אני רוצה את כל הציוד ההקפי שזה מקלדת עכבר מסך ומערכת שמע 2.1 ומדפסת משולבת 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך עד 2K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 8K זה המקסימום שאני יכול לשלם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים -כגון: בטלפילד. הילו. ועוד... בקיצור בעיקר משחקי יריות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

19. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. *גודל המסך: לפחות 14 (ההורים ישתמשו) * משקל רצוי: לא משנה, המחשב לא יוצא מהבית * האם נדרש זמן סוללה ארוך לא חובה, עדיף. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI או DVI * בלוטות: לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח: 250 * צורב DVD: אפילו זה לא חובה (חובה שיקרא DVD אבל) * האם נדרשת אחריות בינלאומית ממש לא, אבל רוצה שיכלול אחריות במחיר ללפחות 3 שנים! * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * דברים נוספים חשובים: נוחות! מקלדת נוחה ומסך ברור.

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by ging19,

שלום, רציתי לשאול על 2 מפרטים של מחשבים, ואיזה אחד עדיף לצרכים שלי. אני לא מחשיב את עצמי כגיימר מטורף, אבל אני משחק הרבה במשחקים עם גראפיקה ברמה גבוהה כגון CRYSIS. גם כן, אני במחשב שימוש בייתי- אינטרנט, העברת קבצים, הורדת קבצים, ותוכנות כבדות. אז, הנה שני המפרטים שביניהם אני מתלבט: AMD מעבד- ‏AMD Phenom II x4 Quad-Core 965 Socket AM3 3.4Ghz 45nm Tray מאווררים וגופי קירור- Thermaltake SpinQ CPU Cylinder Heatsink Cooler CL-P0466 לוחות אם למעבד- ‏AMD GIGABYTE MA790FXT-UD5P AM3, 790FX, DDR3 1333, PCI-E, ATI CrossFireX, HDAudio, 1394a, 2xGBL זכרונות- DDR III 1333Mhz 2x2GB Corsair XMS3 Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD500…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. לום, אני צריך מחשב שיספק לי את הכוח והתנאים להפעיל וירטואליזציה בצורה טובה. מצאתי את זה ואשמח לחוות דעת. http://ksp.co.il/?select=.268..271.....e=0&maxprice=0 תודה רבה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by OMRi1712,

אני מעוניין להחליף או לשדרג את המחשב שיש לי כרגע ואני צריך את עזרתכם חברים יש לי מחשב מזדקן והייתי רוצה שתייעצו לי בקשר לכמה חלקים שכבר קיימים אצלי יש לי הארד דיסק 2TB וSSD אחד ככה שהפינה הזו די סגורה קירור למעבד יש לי Scythe Katana 3 - אתם יודעים אם הוא מתאים ללוחות האם החדשים של היום? הוא נקנה לפני 4 שנים ~ המארז שיש לי הוא Elite 371 של CoolerMaster - האם יש צורך להחליף אותו או שהוא יתאים לי גם? והדבר האחרון שאני רוצה לשאול לגביו הוא ספק הכוח - 600W +Hec Win. הוא חזק מספיק? אם כל אלה מתאימים לי מה שנשאר לי לקנות זה לוח אם עם תושבת מתאימה למעבד חדש, מעבד מן הסתם, כרטיס מסך וזכרונות. התקציב הוא 3 אלף ש"ח והוא ישמש בעיקר לגיימינג/ש…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Saar Barel,

היי, אני מתחיל ללמוד באוקטובר מדעי המחשב, ואני מחפש טאבלט לכתיבה (מתמטיקה, נוסחאות,גרפים, תכנות, אנגלית וכדו') האם הטאבלט יכול להעביר את הכתב המבולגן שלי לכתב דפוס מסודר של מחשב? יש למישהו המלצות? תקציב: נכון לעכשיו לא רואה סיבה להשקיע יותר מ2000 שקל אלא אם כן תסבירו לי אחרת. תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  24. לאחר כמה שנים טובות ללא שדרוג החלטתי לשדרג את חווית השימוש (בעיקר Gaming וקצת סרטים) הכיוון הוא להגיע ליכולת לצפות בסרטים 4K ולגבי גיימינג, כמה שאוכל להגיע רחוק בתקציב הקיים. 4000(+-1000) מחשב + 2000 מסך עדיפות לאמזון (בגלל המחיר) מבחינתי לא לקנות את הכל באותה קנייה אלא לחלק את השלבים על מנת לאפשר את התקציב. להתחיל בקניית מסך ואז אחכ לעבור למחשב ללא כ. מסך חדש ואם יהיה צורך אז אקנה גם כרטיס חדש. לגבי המסך: מתלבט בין 32 אינץ 4k לבין ultrawide 3440x1440 - מה עדיף מבחינת החוויה? (סרטים ומשחקים) חשבתי לקנות באמזון / newegg כי הפערים לארץ יחסית גדולים. אם אני מפספס משהו/ לא בכיוון מבחינת תקציב וכו…

25. או אולי חברה אחרת. ואיזה מעבד מומלץ שיוכל להחזיק תוכנות שחלק מהן מעט כבדות. לא משחקים אלא תוכנות למסחר למשל, נניח בשוק ההון. בקיצור שיהיה מחשב חזק מהיר ואמין אבל לא יקר מדי (לא מחפש בשביל משחקים) ואיזה מערכת הפעלה מתאימה (WIN10?) לא ממש מבין במחשבים ומפרט טכני ואשמח לתגובות לפני רכישה. תודה וגמר חתימה טובה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.