ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
לא מזמן יצא עדכון ביוס למחשב הנ"ל שמתקן את הדברים הבאים: 1.enable Discrete AMD VGA fixed mode Support 2.Implement new Fresco USB 3.0 module support 3.Enter S3 and then flash BIOS in OS,system will enter S3 after shutdown. 4.There are some BIOS options will auto-disable after doing some action. 5.Can't Coldboot to USB3.0 ODD when set CD/DVD as first boot device in BIOS 6.The 3rd place bootable device will change to "disable" after some action. 7.USB HDD without electric power can't boot from USB 3.0 port. 8.does not implement XHCI BIOS Handoff Correctly 9.System can't boot EPSA via press "Fn+PowerButton" 10.Brightness hotkey loss pop up after flash BIOS 11.Disable unu…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 חריגה 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה בAFTER EFFECT 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? רוצה לעשות במידת הצורך למעבד, לכן מעוניין בקירור מים למעבד. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא כולל וללא הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מח…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה בבחירת מפרט למחשב נייח חדש. מצ"ב תשובות לשאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 6000 ש"ח, ניתן לחרוג אם יש כדאיות. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש העיקרי הוא ללמידה ופיתוח תוכנה, כן הייתי רוצה יכולת לשחק מידי פעם משחקי מחשב מתקדמים (למשל Assasin Creed-ים). יחד עם זאת, אין לי דרישה להיות ב FPS הכי גבוה או ברזולוצייה גבוהה במיוחד - אני בעיקר רוצה לקבל גרפיקה נאה בלי הרגשה של תקיעות. יש לי מסך יחיד P2719H של דל שאין לי כוונה לשדרג (זה גוזר רזולוציה של 1080p להבנתי). 3. האם יש צור…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך בדחיפות לקנות מחשב נייד עד 6500 ש"ח ודגשי על המערכת הם: שיהיה בו הרבה זכרון RAM (לפחות 1GB) מעבד דואלי חזק, וכל השאר סביר, אולם יש לי דגש על משקל קל וזמן סוללה ארוך!!! כעיקרון המחשב מיועד לקצת מאוד גרפיקה, אבל בכל זאת, ולכן אעדיף כרטיס מסך סביר. אני לא צריך מערכת הפעלה ויסטא ומצידי שיהיה XP Home . פגשתי בחיפושי את ה- Toshiba A200-14E אבל לא מצאתי את הזמן סוללה שלו אשמח אם יעדכנו אותי גם בזאת. תודה רבה מראש לכל העוזרים.
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?9000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה באפטר אפקטס, פוטושופ , פלאש, עריכה בפרימייר, אילוסטרטור, קצת מידול תלת, וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רוצה שתהיה לי האפשרות להריץ את המשחקים החדשים (battlefield 1 וכו') אבל עדיפות לעיבוד גרפיקה במיוחד לאפטר אפקטס -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 (אשדרג…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות ה7000 שקל, ניתן לחרוג עד 3000 ל2 הכיוונים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב אמור לשמש עבור תכנות, צפייה בסרטים וכתיבה בשיעורים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אם זה ברמה שלא יציקו לי בכיתה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-939) 960 1 960 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total AV8 (s939) sata,GBL 590 1 590 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 460 2 920 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6800GT 256MB DVI,TV 2370 1 2370 מארזים? Power Supply Price Units Total HEC 475W (True Watts) 380 1 380 Total price 5220 ¤ או... מעבדי אינטל? Price Units Total P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) 1100 1 1100 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT Price Units Total AA8-DuraMAX (925), S-775 770 1 770 זכרונות? DDR II 533 Price Units Total 512MB Kingmax BGA 900 1 900 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6800GT 256MB DVI,TV…
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מעניין אותי בכמה אני יכול למכור את 2 המחשבים הללו? מחשב ראשי CPU: i7 3770k Cooler: Hyper 212 EVO Motherboard: gigabyte-Z77X-D3H (לוח אם תומך ב-SLI כפול במהירות pcie express 3.0 x8 לכרטיס) Memory: crucial ddr3 8gb GPU: sapphire 7970 dual-x (אחריות לחצי שנה כולל קבלה וקופסה מקורית) SSD: Samsung 840 EVO 250GB (אחריות לשנה וחצי שנה כולל קבלה וקופסה מקורית) Case: ENERMAX Chakra PSU: hec 550w מחשב חלופי CPU: amd phenom ii 720 unlocked to x4 cores 940 black edition Motherboard: gigabyte GA-MA770-UD3 Memory: DDR2 ram 8GB GPU: SAPPHIRE VAPOR-X HD 4870 2GB GDDR5 HDD: WD sata 600GB …
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם נראה שהמחשב הישן כבר לא כ"כ סוחב בעלייה סה"כ השימושים העיקריים הם לתכנות - התוכנות שבשימוש הן Visual Studio, Eclipse, Unity, XAMPP, Android Studio זה המפרט הנוכחי מעבד: E8400 3GHz לוח אם: Intel Desktop Board DQ35JO זיכרון: 4GB DDR2 Kingston 400Mhz כרטיס מסך: GeForce 210 512MB די פרה-היסטורי, אבל האם יש משהו שניתן לעשות כדי שהעבודה עם התוכנות הנ"ל תהיה חלקה? כנראה שכדאי בעיקר להוסיף זיכרון ראם, ללכת על 8GB או שיספיק לי גם פחות? סה"כ המחשב מתפקד די טוב, רק מדי פעם כשמפעילים שרת או אמולטור הוא מתחיל להיחנק קצת. תודה מראש :-)
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את המפרט הבא : מעבד Intel Core i5-2500K Box ₪1082 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80623I52500K לוח אם Gigabyte GA-P67A-UD3 ₪665 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=951111 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪270 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB 1600Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪283 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-12800CL9S-4GBRL כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce GTX 460 768MB DDR5 PCIe ₪743 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GWGTX460PCX768 צורב Sony Optiarc AD-7260S X24 SATA DVD ₪99 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי את הצעת המחיר הר"מ לצורך פיתוח וגרפיקה 2D (פוטושופ). מה שמעניין בהצעה הוא המעבד XEON ולא i7. אשמח להתייחסותכם. תודה! 255.00 255.00 1 36M 1TB 7200rpm SATA3 קשיח כונן 21330 540.00 540.00 1 36M AMD Radeon R7 250 Silent 1GB GDDR5 גרפי כרטיס 21403 Intel Xeon E3-1241v3 מעבד 22954 1 12M Xeon Cooler למעבד קירור 19953 1 36M B85 Chipset אם לוח 22181 1 999M 16GB (2x8GB) 1600MHz DDR3 זיכרון 21009 1 36M 128GB SATA3 SSD כונן 23050 1 24M DVD+/-RW SuperMulti DL אופטי כונן 19834 10 1 36M Standard Workstation 550W כח ספק 19871 11 1 12M Workstation Midi Tower Black
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, אני כבר כמה שנים עם המחשב הישן שלי מוזמנים לראות במפרט בצד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? * אפשר לנצל הכל מומלץ לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? * לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? * משחקים + עבודה משרדית + גלישה באינטרנט + צפייה בסרטי FULLHD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. * כל המשחקים החדישים לדוגמא: Call of Duty Modern Warfare 3, ועוד... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1200*1920 (Samsung Sy…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים הכבדים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1020X1980 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכ…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך לבחור מחשב נייד מיני חדש מאופיס דיפו.. ראיתי שיש להם מחשבי מיני של הרבה חברות מוכרות כמו סאמסונג, האייר, אסוס, HP ועוד עם גדלי מסך בסביבות ה-10 אינץ' פלוס מינוס ובסביבות ה-1600-200 ש"ח. לפני שנה קניתי מחשב נייח ונהייתי די מבין בתחום אבל מחשב נייד זה קצת שונה אז אני צריך עזרה: קודם כל זה מחשב נייד לכל דבר נכון? כלומר אפשר להתקין עליו וורד ומשחקים והם יעבדו טוב? או שתהיה לו בעייה להריץ משחקים שרצים בקלות על מחשב רגיל? בקשר לאינטרנט..איך זה עובד במחשבים האלה? באיזה מצבים הם מתחברים לאינטרנט ובאיזה לא? יש דבר כזה שיש להם אינטרנט מובנה ככה שהם תמיד מתחברים? במידה והמחשב אמור לשמש אותי ללימודים כתיבת עבודות בוורד), גלישה באינטרנט וקצת לשחק בו משחקי מחשב מה התכונו…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב אז הגיע תורי. צריך מחשב נייד לצורכי תכנות Web ועבודה משרדית. דרישות: מסך 14" פאנל IPS מעבד i5-8250U לפחות 8GB זיכרון ללא כרטיס מסך ייעודי, רק המובנה. איחסון SSD בדקתי ולפי מה שמצאתי, אלו המועמדים: Lenovo E480 20KN0061IV מקלדת טובה, מסך IPS, אפשרות הרחבת זיכרון, והוספת HDD/SSD בעובי 7mm. קצת לא אהבתי את העיצוב, נראה ישן. Asus UX430UA-GV334 מחשב נייד מאוד דקיק וקל משקל. כנראה מסך IPS, עם 300NIT. לא ניתן להרחבת זיכרון. משום מה הזיכרון DDR3 ? אין יותר מדי חיבורים. Dell V5471-4007 בא עם אחריות 3 שנים ישר מהקופסה. כנראה מסך IPS. אפשר להרחיב זיכרון. אני בעצ…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני בונה עכשיו מחשב ומתלבט אם לקחת את ה13600k או 13700k. בתור עובד אינטל, ה13600K יעלה לי 200$ ו-13700k יעלה לי 270$. חשוב לי שהמחשב ישרת אותי להרבה מאוד זמן, לראיה יש לי עכשיו i5-4690k ולפי מה שראיתי בשנים האחרונות, אם היה לי i7 דור רביעי במקום, משחקים היו רצים לי הרבה יותר טוב היום. הכרטיס מסך שיהיה בבילד הוא 2080ti אבל כמו שאמרתי אני רוצה שהוא ישרת אותי לעוד הרבה זמן אז שדרוג כרטיס מסך יהיה על הפרק עוד כמה שנים, כמובן עם תלות ביכולת של המעבד. מהסיבות האלה אני נוטה ל13700k אבל מה שמציק לי היא צריכת החשמל והחום הגבוה שלו לעומת ה13600. שיקול נוסף הוא שיש לי כבר ספק כוח 750w ככה שאם זה מספיק אז אני לא צריך לקנות חדש מה אתם חושבים?
-
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
* מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. *גודל המסך: לפחות 14 (ההורים ישתמשו) * משקל רצוי: לא משנה, המחשב לא יוצא מהבית * האם נדרש זמן סוללה ארוך לא חובה, עדיף. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI או DVI * בלוטות: לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח: 250 * צורב DVD: אפילו זה לא חובה (חובה שיקרא DVD אבל) * האם נדרשת אחריות בינלאומית ממש לא, אבל רוצה שיכלול אחריות במחיר ללפחות 3 שנים! * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * דברים נוספים חשובים: נוחות! מקלדת נוחה ומסך ברור.
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ערב טוב אחרי הרבה שנים עם הפנטיום המסכן שלי הגיע הזמן לשדרג. החלטתי להשקיע במחשב כ5 אלף ש"ח ללא מסך, ציוד הקפי וכו', רק קופסא. עכשיו חבר שלי שאומר שהוא מבין הציע לי לקנות מחשב שהוא קנה לא מזמן זהו המפרט: מעבד: 2.4GHz core 2 quad 96600 לוח אם: Gigabyte P45 DS3R כ.מסך: Gigabyte 8800 GTS 512 mb זיכרון: OCZ Reaper HPC edition dual channel 2x2Gb 1066Mhz כונן קשיח: Seagate WD 500Gb 16/32 cache מארז: NZXT tcmpcst ספק: chicftcc 550w psv קירור: Arctic cooling freezer 7 pro הוא אמר שהוא קנה את זה בסביבות 4200 ש"ח מה אתם אומרים? מפרט טוב? ואיפה אפשר לשפר ואיפה כדאי להזמין? תודה
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יטוט 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן עד 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותוכנות דוגמת origin, mathematica, matlab א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 אינץ' רזולוציה 1680*1050. בעתיד מתכנן לקנות מסך נוסף 27 FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מפרט ב 2000 ש"ח שישמש למשחקים. לא משחקים חזקים וכבדים אבל לא כ. מסך מובנה.. שתהיה אפשרות אולי בעתיד. אין צורך ב HD גדול, 160 GB יספיק. לא לבנות על OC. לא צריך מסך וציוד היקפי, ואם צריך וזה יעזור אפשר לגלוש ברמה של 200-300 ש"ח. תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, אז ככה... יש לי התלבטות. אני אתחיל עם המפרט הקיים ואז אמשיך הלאה: מעבד - Intel i5 750 @ 2.66 עם אפשרות לטורבו 3.2. כרטיס מסך - SAPPHIRE HD 5850 1GB GDDR5 PCIE. זכרון ראם - (Mushkin Enhanced 4GB (2 x 2GB. דיסק קשיח - 1,000GB במהירות 7,200RPM. קירור - CoolMaster V8 ספק כוח: Seagate 620W לענייננו - המחשב, כמו שזה די ברור מבלי שאציין - לא להיט... קניתי אותו ב2009 בסכום של 5,500. עבד מעולה עד עכשיו... אבל כנראה הגיע השעה שלו. אני מעוניין לשדרג אותו. אבל יש לי דילמה - לא יודע אם לקנות חדש או לשדרג את הקיים. אני מתגייס עוד כמה חודשים (הייתי בדחיית שירות), לכן לקנות מחשב חדש נראה לי בזבוז (מצאתי קונה למחשב הנ"ל בסכום של 1,700). השאלה היא האם יש לי אפשרות לסחוט את המיץ…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, מצאתי את המחשב הזה והשאלה שלי אם זה מחשב טוב לתכנות, הרצת משחקים לא גדולים מדי, צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=917291 לדעתי הוא ממש טוב אבל אני אשמח לחוות דעת שלכם. בנוסף שמתי לב שבאתר: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=18356 ובאתר https://www.pc365.co.il/product-8152-Asus_N552VW_FI068T?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap יש הבדל בין הסוג מסך. בראשון זה LED ובשני זה IPS, זה אמור להיות IPS אז למה מצויין אחרת? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המפרט: *מארז מפואר מאושר אינטל עם יציאות USB קדמיות ואחוריות( אני קונה מארז אחר גם ככה אז זה לא משנה ) *לוח אם ASUS או MSI מקורי תומך מהירות 800 MHZ, תומך במעבד פרסקוט 800 MHZ.(תגידו לי מה כדאי ASUS או השני) תומך בזיכרון DUAL DDR 2*400MHZ,AGP*8 הלוח אינו משולב עם הכרטיס מסך *מעבד פנטיום 4 אחריות לכל החיים (לא סלרון) intel pentium 4 processor with ht technology 2.8 ghz 800mhz prescott 1mb cach *מאורר למעבד מתוצרת אינטל מקורי *זכרון פנימי 512 מגה 400 מגה הארטז DDR *כרטיס מסך- גרוע כמו בכל המפרטים בעיתון אז אני לוקח radeon 9600 של ספיר. *מסך מאג 17 אינץ' *דיסק קשיח 120 גיגה IDE 7200 *צורב שך אל ג'י 52*32*52 ועכבר מקלדת תקליטורים וכו' כמובן שיש גם כרטיס רשת שהוא בס…
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
: שלום שלום לאנשי הפורום ! לאחרונה קיבלתי כמתנה ATi Radeon X1900XTX עכישו הבעיה שהמחשב הנוכחי שלי יוצר צוואר בקבוק בשביל המפלצטון הזה אז ביקשתי וקיבלתי תקציב של עד 3800 ש"ח כדי לבנות לו מחשב מתאים כדי לנסות ולמנוע עד כמה שיותר את צוואר הבקבוק שנוצר . תודה מראש על העזרה שלכם
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחי יש מחשב נייד דגם: toshiba satellite a300-1lt http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MjM2NA== יש לי נייח עם מארז עם אופצייה מעניינת להכניס כונני 2.5 ממש כמו USB. http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MjEyMQ==&lan=us אני רוצה להעביר לאחי סרטים גדולים של FHD וב- USB זה לא זז. קיצר חשבתי לפרק את הכונן שלו מהנייד ולהכניס אותו לנייח שלי בחיבור הייעודי הזה לכונני 2.5. החיבור הזה מחובר ללוח אם כמובן ב- SATA2 והוא מוזן בחשמל מהספק. העניין הוא שאני קצת לא בטוח מה ייקרה לנייד אם אני אוציא את הקשיח שלו עליו נמצאת מערכת ההפעלה? זה לא מסוכן קצת והאם בכלל יש לי גישה אליו בנייד? ראיתי בחלק האחורי של הנייד כמה אזורים שניתן לפרק עם ברגים אחד זיכרון ולא יודע מה השנ…
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-