עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף אבל לא נורא אם לא תצליחו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות כבדות יפעלו בו זמנית, פוטושופ,תכנות , עשרות טאבים של CHROME בו"ז א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב עיקרי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). למחשב יחובר המסך u2414h או u2415 או u2515h (אני לא אכעס אם תתנו את דעתכם לגבי מסך…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב זול עבור עמדת עבודה במשרד אדריכלים... 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 אבל רצוי פחות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אדריכלות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד 2008 (אולי ירכש חדש בעתיד), סקצ'אפ 8 - פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by -ToMeR-,

קניתי את המחשב לפני יומיים, זה הדגם המלא: Asus N550JK-CN065H. המפרט שלו: מעבד: [TABLE=width: 98%] [TR] [TD=width: 100%, align: right]Intel® Core™ i7-4700HQ זיכרון 8GB DDR3 גודל דיסק: 750GB 7200RPM מסך: IPS FHD LED Backlight Non-Glare LCD Panel כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX 850M 2GB RAM בקיצור, המחשב מעולה, אבל יש לו בעיה של חימום יתר. בזמן שאני עובד על הפוטושופ או אפילו שימוש רגיל אבל קצת מכביד (הרבה תוכנות פתוחות) המחשב נורא מתחמם באיזור שבין המקלדת למסך. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שזה לא רק המחשב שלי שמתחמם ככה אלא כל המחשבים של אסוס בדגמים האלה. עכשיו גם הבנתי שזה נגרם בגלל שהמחשב משתמש בכרטיס מסך של אינטל ולא בכרטיס מסך של Nvidia. בדקתי גם בהגדרות צריכת חשמל והכ…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by curdi1,

שלום לכם ! שבוע טוב ! אני מחפש לקנות (דרך איביי או בארץ אם יש זול) מסך ל- fujitsu lifebook ah530 (כל הסימנים מראים שהמסך שבק חיים - דרך חיבור למסך חיצוני הנייד עובד מצויין). קצת הסתבכתי בחיפוש שלו באיביי. אשמח ללינק לרכישה משם או אפילו ממקום זול בארץ. תודה לכל העוזרים !

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, אני כבר כמה שנים עם המחשב הישן שלי מוזמנים לראות במפרט בצד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? * אפשר לנצל הכל מומלץ לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? * לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? * משחקים + עבודה משרדית + גלישה באינטרנט + צפייה בסרטי FULLHD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. * כל המשחקים החדישים לדוגמא: Call of Duty Modern Warfare 3, ועוד... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1200*1920 (Samsung Sy…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. היי, אני מעוניינת לקנות נייד שיהיה תותח, כלומר לא הכי אבל שבעוד 3 שנים אהיה עדיין מרוצה ממנו ביקשתי הצעת מחיר מהספק של מקום העבודה שלי, אני מתכנתת, אמנם את רוב העבודה אני מבצעת עם המחשב שבעבודה שלי, אבל אני רוצה שתהיה לי היכולת להריץ ולקמפל תוכנות כבדות בסביבת אקליפס למשל לאפלקצייה JAVA, מעבר לכך, רוב הפעילות שלי היא בגלישה באינטרנט, אופיס, אימיול.. ממש לא גיימרית. כלומר, את הפרמטרים שקשורים בנושא זה, אפשר להוריד מבחינתי (כמובן הכל באופן יחסי). זו ההצעה שקיבלתי: אה, אני סגורה על T61 ================================ T61 T8300/2G RAM/160 HD 5400RPM /DVD-REC/7C/14.1WXGA/BG/V-B 160-5400 BT FPR דיסק קשיח 160 גיגה במהירות 5400 2 גיגה זיכרון מערכת הפעלה שתותקן בפועל …

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. אודה לכם מאד אם אוכל לקבל את חוות דעתכם על המפרט הבא והצעות לשיפור אם יש: (processor: Intel Pentium 4 3.0GHz E Prescott 1MB 800MHz BOX (1434 Nis (Mother Board: Asus P4P DELUXE (730 Nis (כרטיס הקול בו טוב? אשמח לקבל נתונים כמו כמה ביט וקילו הרץ יש לו) Memory: Ocz 2*256DDR (512DDR) PC3200 400mhz Revision 2 (Performance Series (361*2=722 Nis (יש בהם צ'יפים של BH5?) (עדיף משהו אחר? זכרונות גדולים יותר? מגה הרץ יותר גדול או סדרה אחרת?) (עדיף במקום זה סטיק אחד של 512 כדי שתהיה אפשרות להוסיף עוד סטיק של 512 בעתיד?) סט מקלדת ועכבר (נטען) אלחוטיים אופטיים: (Logitech Cordless Desktop MX-700 (721 Nis (מישהו אולי מכיר דגם של סט שבו העכבר נטען, שיש בו כפתורי דפדוף אחורה וקדימה, גם …

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום לכם, אני מעוניין ברכישת מחשב נייד לצורך הלימודים. המחשב הזה קרץ לי רבות עקב המעבד , הזיכרון, סוללה וכרטיס המסך - הבנתי שבסדרה 8400 יש בעיות התחממות. המחשב לא אמור להריץ משחקים כבדים אלא רק PES08 ו 09 שיצא בקרוב. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXDV41030 האם יש מחשבים יותר טובים באותה רמת מחיר? האם יש איזה שהן בעיות עם האחריות? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by amitzig,

איך המחשב הזה לשימושים ב WORD, OUTLOOK, EXCEL? ההצעה בקובץ המצורף, תודה. [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2K אפשר לחרוג ב500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? נטפליקס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה ווינדוס. לא צריך אופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. …

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אני צריך חוות דעת על המפרט שהרכבתי ליפני שאני מזמין את החלקים. מעבד - Intel Core i7 6700 3.4Ghz 8MB Cache s1151 - Tray - 1,590 - http://ksp.co.il/?uin=28300 קירור למעבד - Corsair Hydro H60 High Performance Liquid CPU Cooler - 362 - http://ksp.co.il/?uin=13032 לוח אם - http://ksp.co.il/?uin=28072 - 1,080 - לוח אם Asus MAXIMUS VIII RANGER LGA1151, Intel Z170, DDR4, 3xPCI-E, HDMI, DP זיכרונות - G.Skill Ripjaws-4 2x8GB DDR4 2400Mhz CL15 Kit - 560 - http://ksp.co.il/?uin=28208 כרטיס מסך - Asus GTX980 STRIX OC DirectCU II 4GB GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI-E - 2,590 - http://ksp.co.il/?uin=24956 דיסק קשיח …

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. ערב טוב לכולם! אשמח להמלצה שלכם עבור מחשב נייד 14' שמיועד לתלמידת תיכון במחיר של כ4-4.5 אלף ש"ח. המחשב יהיה בשימוש רב במהלך היום (כללי אופיס/אינטרנט/סקייפ). יש כמה דברים שחשובים בביצועים של המחשב: - חשוב שהמחשב יוכל להריץ בלי בעיה תוכנות כמו פייתון, blue j, אקליפס. - חשוב שהסוללה של המחשב תוכל לעבוד כמה שיותר זמן. - חשוב שהמחשב יהיה קל יחסית. - זמן עלייה מהיר ושירוץ מהר בזמן העבודה. - כונן SSD (מניח שזה כבר די הסטנדרט היום) במידה ויש מחשב עם אחראיות יצרן לתקופה ארוכה זה יהיה מעולה. יתרון למחשב שבו המחשב נלקח מבית הלקוח לצורך התיקון. אם לדעתכם למחשב שכזה דרוש תקציב יותר נמוך אשמח…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Avivo,

אהלן חברה שלי מתחילה ללמוד עיצוב וצריכה לקנות מחשב נייד. אלו התנאים (לפי סדר חשיבות): 1. פוטושופ - שיריץ פוטושופ מהר 2. מחיר - עד 4K ש"ח 3. מסך - לפחות 14'' (צריך בכל זאת לעבוד על זה בגרפיקה...) 4. ניידות- לא יותר מ2.5 קילו. 5. עדיף שיהיה צבעוני\וורוד\פרחים משהו.... (ממש לא חובה, אבל היא בכל זאת בחורה שלומדת עיצוב...) נשמח לכל הצעה למפרט שמתאים לדעתכם... תודה מראש אביב

14. Started by xena,

האם יש חיה כזו? נייד באזור ה 3K ש"ח עם קשיח SSD? תקנו אותי אם אני טועה, אבל נראה לי שזה רכיב כמעט הכי משמעותי בזריזות גם לאורך זמן של מחשב. פחות אפילו ממעבד. לא משנה המשקל שלו כי הוא ישב בבית. ולכן גם כדאי שהמסך יהיה גדול מ 13". נראה לי 15 זה טוב. אשמח להמלצה באילת. כלומר, איבורי או KSP (או אולי יש עוד חנויות?) http://ksp.co.il/?select=.268..271. https://eilat.ivory.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93%D7%99%D7%9D.html

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by dmx,

AMD ATHLON XP 1600 + FAN - 367 NIS LEADTEK WinFast Nforce K7N415DA - 367 NIS OCZ DDR 256MB PC2100 266MHZ - 435 NIS Leadtek Winfast GF 4 4200 64MB - 870 NIS 2039 NIS צריך לשפר משהו?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by infer73,

. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ותכנות. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680*1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכל מהכל. FPS ו-RTS בעיקר. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות-בינוניות. אין צורך ביותר מזה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכ…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. כותרת כולל ציוד היקפי ומסך lcd 19 אני רוצה מחשב שיריך ממשחקים הכי חדשים של בערך 5 שנים הבאות כמה אצטרך להשקיע?

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by antique,

אהלן חבר'ה.. מצטער שכבר שגעתי אתכם חח התקשרתי היום ל-rsm והם המליצו לי על מספר שינויים במחשב בכדי שיתאים יותר לצרכים שלי וגם יהיה יותר שקט אז קודם כל שוב אכתוב את הצרכים שלי: התקציב בסביבות 2500 שקל - עדיף לא לנצל את כולו אבל אפשר גם לגלוש מעבר אליו בכמה מאות שקלים שימוש המחשב הוא למספר דברים: עבודה משרדית - גלישה אופיס וכד' - אני רוצה שיהיה מהיר וטוב בתחום הזה, שיהיה אפשר לראות בו סרטים טוב ובנוסף לזה - שיעבוד טוב למשחקי מחשב (לא חזקים במיוחד אבל יחסית כן) כמו קאונטר סטרייק וכד' ככה שטוב שיעבוד גם לגיימינג אין צורך בציוד היקפי המפרט צריך לכלול את כל הרכיבים חשוב שהמחשב יהיה שקט - בסולם בערך 7.5 לא מתוכנן אוברקלוק OC אין צורך לכלול מערכת הפעלה אבל יש צורך בהרכב…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. *גודל המסך: לפחות 14 (ההורים ישתמשו) * משקל רצוי: לא משנה, המחשב לא יוצא מהבית * האם נדרש זמן סוללה ארוך לא חובה, עדיף. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI או DVI * בלוטות: לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח: 250 * צורב DVD: אפילו זה לא חובה (חובה שיקרא DVD אבל) * האם נדרשת אחריות בינלאומית ממש לא, אבל רוצה שיכלול אחריות במחיר ללפחות 3 שנים! * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * דברים נוספים חשובים: נוחות! מקלדת נוחה ומסך ברור.

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends battlefield ומשחקים עם גרפיקה גבוהה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23-24 אינצ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. ה…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום חברים, מזמן לא הייתי פה... יש לי Minix MINIX NEO Z64 בן כמעט 8 שנים שמחובר לטלויזיה "טיפשה" ומשמש כסוג של סטרימר - לצפייה בשידורי טלויזיה דרך אתרי אינטרנט וסרטים ותמונות בפורמטים שונים מדיסק חיצוני המחשב כמובן כבר לא סוחב - המעבד חלש מדי לגרסאות העדכניות של הדפדפנים והדיסק (32GB) מלא ולמרות כל מאמצי הניקוי, הולך ונסתם עם כל עדכון תוכנה )-: ברור שהגיע הזמן להחלפה. הטלויזיה גם היא זקנה ואני מקווה להחליף אותה בטלויזיה חכמה חדשה בקרוב ואת זו להעביר לחדר השינה - גם שם אצטרך סוג של סטרימר לצפיה במדיה ממקורות שונים. ההתלבטות היא כזו : יש אפשרות לקנות סטרימר אנדרואיד TV לדוגמה GoTV+ בפחות מ-300 ש"ח , האם סטרימר כזה ייתן מענה לצרכיי מעבר לצפייה בחומר שיש עבורו אפליקציות זמ…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. האם קיים חיבור SATA לניידים? או אפילו SATA2...? אני מניח שזה מתחבר כמתאם

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. באופן בהול אני כמעט סגור לקנות מחשב, בניתי כמה מפרטים מכמה חנויות שמהן הייתי עתיד לקנות, וכנראה שבסוף אם לא יהיו בעיות אני אקנה מ-RSM חנות שנמצאת בכפר-סבא, ואני תושב הרצליה אז בכלל מצויין. אתם מוזמנים להכנס לאתר שלהם ולייעץ לי בכל מה שקשור למפרט. www.rsm.co.il. מסך יש לי, 19' של LG, דק ויפה. לגבי השאר, הדרישות הן סטנדרטיות ומה זה אומר? אני רוצה מחשב שקט , חזק וטוב. למשחקים, מוסיקה, אינטרנט ובכללי, להעביר את הזמן בכיף. חשוב לי מארז וספק טובים ולכן יש לי התלבטות בין הסונאטה שמגיע עם ספק כח של 450 או 500ף או הקולר מאסטר 690 שמגיע עם 500 וואט של סיסוניק. אחרי התלבטות העדפתי לשאול אם משתלם באמת לקחת את אחד מאלו ולא לבחור מארז ללא הספק כח ולקנות ספק כח בנפרד, מה אתם אומרים…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. חבר התקשר אלי עכשיו, רוצה מחשב שישאר בבית רוב הזמן, אבל כן יהיה נייד כשצריך ובא להחליף מחשב נייח בן 5 שנים. השימושים הם אינטרנט עם נטסטיק, סרטי HD, אופיס, דברים מהסוג הזה. מדגיש שהוא לא גיימר ולא מתכוון להשקיע בנושא. מעוניין ב-14 או 15 אינצ' שגם עוד שנתיים שנתיים וחצי לא יהיה עגלה. הוא עכשיו מול קטלוג של באג שמציע לו כל מני סטלייטים של טושיבה במחיר מבצע, אז אני צריך פה משהו יותר טוב (או את אחד מהם, אם מומלץ). יש מישהו שיכול לעזור לי למרות הבלאגן? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. המפרט: *מארז מפואר מאושר אינטל עם יציאות USB קדמיות ואחוריות( אני קונה מארז אחר גם ככה אז זה לא משנה ) *לוח אם ASUS או MSI מקורי תומך מהירות 800 MHZ, תומך במעבד פרסקוט 800 MHZ.(תגידו לי מה כדאי ASUS או השני) תומך בזיכרון DUAL DDR 2*400MHZ,AGP*8 הלוח אינו משולב עם הכרטיס מסך *מעבד פנטיום 4 אחריות לכל החיים (לא סלרון) intel pentium 4 processor with ht technology 2.8 ghz 800mhz prescott 1mb cach *מאורר למעבד מתוצרת אינטל מקורי *זכרון פנימי 512 מגה 400 מגה הארטז DDR *כרטיס מסך- גרוע כמו בכל המפרטים בעיתון אז אני לוקח radeon 9600 של ספיר. *מסך מאג 17 אינץ' *דיסק קשיח 120 גיגה IDE 7200 *צורב שך אל ג'י 52*32*52 ועכבר מקלדת תקליטורים וכו' כמובן שיש גם כרטיס רשת שהוא בס…

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים