עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברי פורום יקרים:), מבקש את עזרתכם בהמלצה על מפרט מחשב שברצוני לרכוש בימים הקרובים. תשובות לשאלון: 1. תקציב מקסימאלי: 6000 ש"ח א) לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - ניתן לחרוג ב500 ש"ח אם זה שווה את זה. 2. שימושי המחשב: גיימינג כבד , בנוסף לשימושים רגילים - גלישה סרטונים סרטים וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - משחקים לדוגמא שישוחקו על המחשב: Fall Out 4, GTA V, Assassins Creed, COD, Battefield 4 -מסך : 1980X1020 FullHD, -מיועד להגדרות גרפיות גבוהות עד אולטרה. 3. אין צורך בשום ציוד היקפי. 4. אין רכיב שאין לכלול במפ…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by most,

1. מה התקציב המקסימאלי? נראה לי איזור ה 1800 יהיה סביר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם שווה אז כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יקנה מסך 22-24 תקציבי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. * מטרות המחשב?עריכת מוזיקה * גודל המסך? לא חשוב * משקל רצוי?לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500gb * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by arigo,

שלום רב, אני בחנתי את המפרטים שמופיעים למחשב משרדי שאתם מציעים באתר: מעבדIntel i3-2120- Tray550 פתרונות קירור למארזArctic Cooling Alpine 1165 לוח-אםAsrock H67M-GE520 זכרונותCrucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 1X4GB 1333Mhz DDR3120 כונן קשיחSamsung/WD/Hitachi/Seagate 1000GB SATA2/3550 כונן אופטיLG/Samsung DVD-RW SATA110 כרטיס מסךמובנה מארזNZXT Source 210 Black/White220 ספק כחHec Cougar-RS 400W220 הבעייה שאני מחפש מחשב שיהיה פיזי קצת יותר קטן ניתן לקבל מחשב כזה ?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Teknik,

שלום, 1. רציתי לדעת עם המעבד שלי עלול ליצור צוואר בקבוק עם הכרטיס הזה. 2. יש גם גרסאות זולות יותר של הכרטיס, palit dual למשל, ולפי מה שראיתי ההבדל בעקרון ב clock speed וכנראה גם קצת בקירור. ההבדלים בין גרסאות יותר "חזקות" הוא 50-150mhz ב base ו boost. *השאלה היא - עד כמה זה מורגש במשחקים? או שזה זניח ואפשר לחסוך את הכמה מאות שקלים ? זה המפרט שלי: i5-4590 16gb r9-290 4gb tri-x h97m-d3h fsp 650W FD R4 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Alfasi,

1. מה התקציב המקסימאלי? אני גמיש בתקציב אבל ראיתי מפרטים ברמה של מה שאני מחפש באזור ה6-8K ואני חושב שזה הכיוון. 2. מה שימושי המחשב? עריכת וידאו מקצועית. א) תוכנות עיקריות - Avid Media Composer, Adobe Premier , After Effects. זאת העבודה שלי ואלו התוכנות שאני עובד איתן על בסיס קבוע. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הכוונה שלי כרגע היא לערוך עם שני מסכים של 1920X1080 של 23". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני צריך מחשב שיענה לדרישות השוק לתקופת זמן משמעותית. אני מתחיל לקבל כבר לאט לאט חומרי 4K לעבודה ורוצה להי…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by ofir36,

אילן חברה מחפש לקנות מחשב לתחילת הלימודים בתקציב 3.5 אלף תודה מראש מטרות המחשב? למטרת לימודי הנדסה, סרטים, אאינטרנט, ומשחקים לא כבדים. יהיה גם המחשב שלי בבית. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינץ, מתלבט עם 15 מה דעתכם? , הבנתי שמאט עדיף. * רזולוציית המסך? מה שנראה לכם * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? שיהיה יחסית קל לא צריך להגזים * נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שיספיק ליום לימודים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) חשוב hdmi * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אי…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. אני כנראה הולך לקנות מחשב בקרוב באחת מהחנויות האלו, יש הבדל חסר משמעות של 20 שקל במחיר, אז רציתי לדעת מהניסיון שלכם האם יש העדפה לאחד מהמקומות? כי בסך הכל שמעתי ביקורות די טובות על שניהן..

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. היי, יש לי מחשב טושיבה, SATTELITE A665-145 מפרט: http://il.computers.toshiba-europe.com/innovation/he/product/Satellite-A665-145/1094115/toshibaShop/false/ כאשר הרחבתי את הזיכרון ל 8GB. כל השאר סטנדרטי. הבעיה העיקרית שלי איתו שהוא מתחמם. אני מתכוון לטמפרטורה במנוחה של 60-65 לפי CORE TEMP. כשאני מתחיל לעבוד עליו הטמפרטורות הטפסות במהירות. הבעיה שלי האם שווה לשלוח אותו שוב לתיקון? כמה תיקון כזה צריך לעלות? הפעם הקודמת שטיפלתי בו זה היה במסגרת האחריות (הטמפרטורות צנחו לאיזור 30-35 ובמאמץ הגעתי למה שהיום אני מגיע במנוחה) אני משתמש במחשב גם כמחשב סמי-עבודה, לא מעט מהפיתוחים והניסויים אני עושה איתו. אני צריך מחשב פיתוח שאני יכול לסמוך עליו. זה אומר שכרגע אני ניצב בפני צומת החלט…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by SenDeR,

אהלן ! אני מעוניין להרכיב מחשב למשפחתי, מחשב עם שימושים רגילים, אינטרנט, אופיס, סרטים, מוזיקה.. תקציב- 1.7K [לקנות במקום הזול ביותר] ללא מערכת הפעלה ללא OC אשמח אם תתנו לי אפשרות של שדרוג המפרט שיהיה גם מחשב טוב למשחקים [הוספת כרטיס מסך] תודה

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אז ככה הדרישות שלי מהמחשב הם שיהיה בשקט בצורה נורמאלית-ז"א לא סופר שקט אבל גם לא רועש תמיכה בתקנים עתידיים כגון USB 3.0 ו-SATA 6Gb/s. לא מתוכנן OC ואני מעדיף שהרכבת המחשב תעשה בחנות ושהיה אפשר לישלוח את המחשב לבית כונן 1 טרה כרגע יש לי מסך SyncMaster 2253sw- ושיחזיק לכמה שנים טובות במפרטים שביקשתי שימו גם רמקולים כי שלי מתחילים לעשות בעיות תודה ויום טוב

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by asdasd,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש את סבתא שלי לנושאים כמו אינטרנט ומשחקי קלפים. אני האמת מתלבט בין מחשב נייד למחשב נייח ולכן פתחתי פוסט דומה בפורום המקביל. אין לי דרישות גדולות מדי, רק שיגיע גם עם חלונות 7 בעברית. אני מניח שאצטרך גם מסך ומקלדת ועכבר חיצוניים. התקצוב כפי שרשמתי הוא עד 2000 ש"ח (ללא מסך), וחשוב שיהיה אמין (יחסית, שלא יהיו תקלות חומרה מפגרות) ויעמוד בגבורה בדרישות הנ"ל.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. היי מעוניין לרכוש מחשב נייד לצורך עבודת אדריכל שכוללת תוכנות תלת מימד ורינדור מבוססות מנועי גיימינג כמו LUMION, REVIT למשל. תריץ מספר רב של תוכנות לפעמים כבדות ובמקביל. תקציב - עד 6500 ש"ח אצטרך כרטיס מסך (GeForce RTX 5060) מעבד (AMD Ryzen 7) וזכרון (32GB) חזקים גודל 15.6-18" לכלול מערכת הפעלה קנייה מיידית אשמח לשמוע מה הייתם ממליצים מצרף דוגמה להצעה: מחשב גיימינג לדוגמה האם נראית מתאימה לצרכים וכדאית מבחינת עלות תועלת? תודה רבה לעונים

14. שלום חברים אחרי מעל עשור שלא נגעתי בשום לוח אם ומעבד וצברתי מלא קורוזיה בתחום אני מחפש המלצה לבנייה עצמית של מחשב נייח בעיקר לעבודה עם סוליד וורקס והעדפה לחומרה שעובדת על LINUX (להבנתי יש כאלה שלא עובדות עם לינוקס). כמובן בלי לישבור יותר מידי את הכיס ועם העדפה לAMD (בבקשה תקנו אותי אם אני טועה פו). תודה לכל העוזרים.תקציב של עד 5K

15. Started by Old Cat,

לא יודע אם זה שייך למפרטים, אבל היות וניידים נמכרים לרוב עם מערכת הפעלה אז אולי זה נחשב כחלק מהמפרט. הנושא: מחשב DELL INSPIRON 1525 נמכר גם ללא מערכת הפעלה כלל, אבל חברת DELL לא מאפשרת קבלת דרייברים למערכת XP אלא רק למערכת VISTA. זה בסדר אם הם מציעים למכירה מערכת מותקנת VISTA במקור אבל אומרים למי שרוצה XP שיטרח ויוריד מה שצריך מאתר החברה. אלא שכאן הם בכלל לא מאפשרים זאת. באתר של DELL בעמוד הדרייברים של סדרה זו מופיעה רק אפשרות ה VISTA, למרות שאפשר להזמין מחשב זה עם XP מותקנת עליו מראש. כלומר במילים אחרות: אם תקנה מאיתנו רשיון XP ותשלם לנו על ההתקנה אז ניתן לך הדרייברים המתאימים, ואם לא אז לך חפש ת'חברים שלך................................ ידוע לכם על זה? השמועה היא …

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום לכולם, צריך מפרט ליישומים משרדיים (אופיס, גלישה, חשבשבת, שקלולית, אווטלוק) חשוב מאוד שהמחשב יהיה מרכיבים כמה שיותר אמינים... המחשב האחרון רץ למעלה מ9 שנים. עדיפות לssd (יספיק 128gb). לא חייב לבוא עם מערכת הפעלה (נרכשה בנפרד). אם אפשר להרכיב מפרט מהרשתות אייבורי / ksp. רק מחשב וללא ציוד נלווה. תקציב 2,000₪ אם צריך אפשר לחרוג. תודה רבה

17. מה ההבדל בין משפחת ה- P שהיא נראה לי לניידים לבין ה T הרגילה??

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. טוב. הגדרתי צרכים: השימושים: עבודה משרדית, גלישה, מעט עריכת סרטים. צריך להיות מספיק חזק להקרין מצגות שמוטמעים בהם סרטונים רבים בצורה יעלה וטובה. אם יוכל "לסחוב" גם פוטושופ ותוכנות שרטוט - מה טוב אך לא הכרחי התקציב הוא עד 4000 ש"ח. צריך להיות מחשב קומפקטי יחסית כי מסתובבים איתו כל יום אבל לא מהנטבוקים - מחשב חזק יותר עם מסך גדול יותר לשימוש שוטף. אני חושבת שעד 15" זה סביר מבחינת יצרן - מישהו מהמוכרים והטובים (לנובו, דל וכד') כולל אחריות כמובן. חשבנו על LENOVO או DELL אבל לא מתוך ידע מעמיק. קיבלתי מס' המלצות כלליות: מעבדי I5 4GB זיכרון הרדיסק 7200RPM אחריות של יותר משנה (עדיף 3) מסך נגד השתקפות עשיתי חיפוש לפי מאפיינים אלו, והמסקנה שלי היא שעונים על הדרישות HP וDELL. HP ל…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום חברים, האם מישהו יכול להמליץ על מחשב נייח שעובד היטב עם פוטושופ ואילוסטרייטור. אני רוצה לחזור לעבוד בתוכנות וצריכה מחשב שלא קורס מהעומס. מצד שני זהו לא המקצוע שלי אז קשה להצדיק הוצאה של 5000 שח ומעלה על מחשב שכזה. יש המלצות או תובנות בנושא? מחשב שולחני חזק שעובד טוב עם פוטושופ ואילוסטרייטור, וורד ווינדוס ואינטרנט. מצד אחד אני לא רוצה לרכוש את המפרט המינימלי שיתאים לדרישות האלו , מצד שני אשמח לקנות משהו מומלץ ואיכותי ואם אפשר לא הכי יקר בעולם. תודה רבה לכם (:

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אודה לכם מאד אם אוכל לקבל את חוות דעתכם על המפרט הבא והצעות לשיפור אם יש: (processor: Intel Pentium 4 3.0GHz E Prescott 1MB 800MHz BOX (1434 Nis (Mother Board: Asus P4P DELUXE (730 Nis (כרטיס הקול בו טוב? אשמח לקבל נתונים כמו כמה ביט וקילו הרץ יש לו) Memory: Ocz 2*256DDR (512DDR) PC3200 400mhz Revision 2 (Performance Series (361*2=722 Nis (יש בהם צ'יפים של BH5?) (עדיף משהו אחר? זכרונות גדולים יותר? מגה הרץ יותר גדול או סדרה אחרת?) (עדיף במקום זה סטיק אחד של 512 כדי שתהיה אפשרות להוסיף עוד סטיק של 512 בעתיד?) סט מקלדת ועכבר (נטען) אלחוטיים אופטיים: (Logitech Cordless Desktop MX-700 (721 Nis (מישהו אולי מכיר דגם של סט שבו העכבר נטען, שיש בו כפתורי דפדוף אחורה וקדימה, גם …

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by GENERAL,

מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-939) 960 1 960 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total AV8 (s939) sata,GBL 590 1 590 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 460 2 920 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6800GT 256MB DVI,TV 2370 1 2370 מארזים? Power Supply Price Units Total HEC 475W (True Watts) 380 1 380 Total price 5220 ¤ או... מעבדי אינטל? Price Units Total P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) 1100 1 1100 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT Price Units Total AA8-DuraMAX (925), S-775 770 1 770 זכרונות? DDR II 533 Price Units Total 512MB Kingmax BGA 900 1 900 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6800GT 256MB DVI,TV…

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום שלום זה הוא מפרט למשחקים כבדים בהגדרות גרפיות גבוהות, תכני HD, שימוש משרדי אני משקיע בו בשביל שהמחשב יסחוב לי עוד שנים רבות התקציב 10K יש אפשרות לחרגיה יקנה מאייבורי מחשבים מכיוון שאני עובד שם האם יש חלקים שהייתם מציעים לי להחליף ולשפר? אין לי צורך בשום ציוד היקפי כמו מסך ואין צורך בדיסק קשיח חוץ מהSSD אין לי כוונות לעשות לו OC תודה! 1,690.00- מעבד אינטל 3.6GHz 10MB CORE I7 2011 QUAD 3820 1,400.00- לוח S2011 P9X79 X79 ASUS 945.00- מארז ARMOR REVO BLACK THERMALTAKE 890.00- דיסק CORSAIR FORCE3 2.5" SATA3 180GB SSD 690.00- ספק כח A.PFC NAXN 82+ MODULAR 750W ENERMAX 840.00- X2 זכרון KHX KINGSTON 2X4GB (8GB) DDR3 1600MHZ 80.00- צורב SATA LG DVDX24 DL ש…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Cupid Me,

היי חברים מעוניינים לךשדרג מחשב קיים לצורך גיימינג. מכיוון שמדור המחשבים המומלצים באתר לא עדכני אני מבקש את עזרתכם צריך המלצה ללוח אם, זיכרון, כרטיס מסך ומעבד עד 1600 ש"ח. זה מה שאני מתכנן לקנות כרגע: i3 4170 8GB DDR3 H81 R7 360 OC אשמח להצעות!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. http://ksp.co.il/?uin=23289 אחרי התייעצות אני חושב לקנות את המחשב הנ"ל. דעתכם? תקציב: 3K * מטרות המחשב? תכנות ועבודה משרדית * גודל המסך? 14 או 15.6 * רזולוציית המסך? נוחה לקריאה של טקסטים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500G * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? בגלל שאני סטודנט אני זכאי למע' הפעלה חינם לכן אני מעדיף ממש לקנות בלי מערכת הפעלה... יכול לחסוך כמה מאות שקלים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL LENOVO HP * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - שיעמ…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. עברו כבר כמה שנים טובות מאז קניתי מחשב, והנוכחי כבר מזמן לא מריץ משחקים, אז וחשבתי שהגיע הזמן להתחדש 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג. במקרה הצורך אפשר עד 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. קשה לי לחשוב על משחקים ספציפיים, אבל יהיו גם חדשים וגם כאלה מהשנתיים-שלוש האחרונות ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא בצורה כבדה במיוחד ג) במידה והמחשב מיועד גם/ב…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים