עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני זקוק להמלצה על מחשב נייד אשר ישמש להקלטת דואטים ברמת אולפן. ( "בשטח", בלי כלי נגינה וכו') איזה כרטיס קול (אני מניח שאצטרך משהו חיצוני על מנת שהאיכות תהיה טובה)? המלצה למיקרופון איכותי. (אני חייב שני מקרופונים בשביל דואט, או שאני יכול להסתפק באחד? אין לי בעיה לבקש מהמוקלטים להתקרב שניהם למקרופון ) חשוב גם שהמחשב יוכל להריץ סרטים בFULL HD, בצורה חלקה. וכמובן גם לספק סאונד איכותי. המחשב גם ישמש לשאר שטיקים שלדעתי פחות רלוונטים (אני לא חושב שמה שיכול להריץ 1080P לא יוכל להריץ משחק אחד או שניים.. ) אני ממש אאוט בנושא הזה של הניידים אז כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. קבוצת ח.י משפרת את השירות ללקוחותיה ומעתה ניתן לקבל איסוף והחזרה למחשבים ניידים ! רוצים לשמוע עוד כנסו http://www.hye.co.il/news/news.aspx?newid=242&pcatid= בברכה, אורי נציג קבוצת ח.י

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by הדוד משה,

את ההודעה הקודמת שמתי במקום הלא נכון... באמת משהו הרגיש לי מוזר. :-[ אז הנה המפרט: מעבד: core i7 2600k לוח אם: asrock extreme 4 זכרון: 8 GB, ככל הנראה hyperx של קינגסטון כרטיס מסך: gtx 460 1GB RAM ספק: Antec 750 gamer series דיסק קשיח: 1TB western digital קירור: arctic cooling freezer pro מארז: מארז inwin כלשהו הכולל 4 מאווררים קיבלתי דיל של 2500 ש"ח על זה. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  4. Started by Elad1992,

כמה הייתם נותנים על המפרט הזה? * Intel Core i7 4770K 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 BOX * Gigabyte GA-Z87P-D3 * Crucial 16GB KIT (8G X2) Crucial Balistix Sport CL9 * Samsung 120GB 2.5" SSD 840 * Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 * Fractal Design Core 3000 USB3 * Seasonic S12II-520W * Gigabyte Geforce GTX660 OC 2GB Windforce X2 נשארה שנה אחריות על הכל חוץ מההארד דיסק (לא הSSD).

• 10 תגובות
    • 4k צפיות
  5. Started by Mr Melada,

אהלן. שמתי עיני על המחשב הבא: http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7736371&came=177&bid=true בהנחה שאציע עליו את המינימום, כלומר התקציב הוא 2500 ש"ח: האם יש איזה פגם במפרט שאני לא מוצא? משהו שסטנדרטי בלפטופים של ימנו שאין שם? האם Toshiba מומלצים בכללי? יש למישהו את הדגם הזה ויש לו פרטים להוסיף, לרעה או לטובה? וחשוב מכל- האם יש לכם המלצה על מחשב יותר טוב בטווח המחירים הזה? (עד 2550 מקסימום..) תו-דה!

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  6. מטרה: גלישה באינטרנט, משחקים קלים (לילדים בני 4 ו 6) וקצת סרטים. מסך 15" משקל לא קריטי, כי רוב הזמן המחשב יהיה נייח. כנ"ל זמן סוללה. רצויה יציאת HDMI. צורב DVD. היות והמשפחה לא שולטים במחשבים בכלל, אז דרוש נייד עם מערכת הפעלה עם שיטה מהירה לאחזור כל המחשב למצבו המקורי. כמו שיש ב-אסוס.

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  7. שלום לכולם, מחפש מחשב נייד, לא חובה להגיע לסכום המקסימלי, מה שכן חובה זה: HDMI הארד-דיסק בנפח 500GB כמו כן חשוב גם עניין האחריות והשירות בארץ... אני זוכר שלפני שנה שנתיים השירות של ASUS היה מאד גרוע בארץ. לגבי מערכת הפעלה ורישיונות, אין צורך בזה כך שאפשר לחסוך את הכמה מאות שקלים. המחשב אמור לשרת סטודנטית (ידידה) וגם הוא ישמש סוג של סטרימר (אתקין לה קודי) לטלוויזיה. תודה רבה...

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  8. Started by shaniks,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מדגם שרשמתי בנושא. אני מעוניין לפרמט אותו הבעיה היא שאין לו כונן CD. יש לו רק כניסת USB. איך אני אמור לעשות את זה? תודה מראש, שני.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  9. Started by shmulikp,

אהלן, ראיתי באופיס דיפו מין מתקן כזה עם 2 מאווררים ששמים עליו את הנייד והוא מתחבר USB ואמור לעזור בקירור, מה דעתכם? שווה לקנות? תודה! שמוליק.

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  10. חשוב לי שהוא הייה כמה שיותר קל , יריץ פיפא , NFS GTA דברים כאלה , המטרה שלו זה לעבודה כללית וסרטים וזמן בטריה סבבה שיהיה .... עד 4000 , אולי 4300 ( אני מקבל החזר מע"מ ) תודה אנשים .

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  11. היי כולם יש לי בת דודה שמחפשת לעצמה מחשב נייד, בעיקר לשימוש בתוך הבית , מקסימום לנסיעות (משקל לא קריטי, עיקר השימוש בו יהיה כנייח) בתקציב של 5-6K השימוש הוא אופיס וגלישה באינטרנט (כולל הורדות) בעיקר, קצת לומדות, סרטים. הציעו לנו את המחשב הזה במרדנית : (במחיר של 5600 ש"ח , הם אומרים שהוא במבצע לשבוע, לרגל פתיחת הסניף החדש בצומת ק.אתא) http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3781 המפרט שלו ממש נהדר לדעתי, אחלה מעבד, ג'יגה זכרון, כ.מסך שאפילו יהיה מיותר בשבילה כי היא בחיים לא תשחק משחקים... השאלה היא האם ההוצאה הזו מיותרת, ותכלס אפשר לקנות משהו ב 4K+ שיספיק לה או האם זו השקעה חכמה יותר לעתיד ? יש למישהו הצעה טובה יותר למחשב שישמש לשימושים ממש פשוטים - כמו שאמרתי, א…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני רוצה לקנות מחשב שיחזיק מעמד דיי הרבה זמן, אני הולך ללמוד הנדסת תעשייה וניהול והבנתי שיש תוכנה כבדה שמשתמשים בה. צריך כרטיס מסך איכותי, הסתכלתי על dell studio 1537 מעבד T5800 ראיתי שיש לו כרטיס מסך של ATI RADEON HD 3450 256 MB האם הGFORCE יותר טובים? לאיזה GFORCE הוא משתווה בערך? אם יש המלצות למחשבים נוספים עם דרישות דומות פחות או יותר לSTOUDIO אני אשמח. תודה.

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  13. שלום מחפש לאחותי מחשב בתקציב של כ2000 ש"ח אפשר לחרוג נגיד עד 300 ש"ח. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ?320GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, רק בארץ רצוי 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי, אבל אם זה מוריד משמעותית את המחיר אפשר לוותר. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  14. Started by AMIR7710,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני אקנה בקרוב מסך FHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שאפשר במסגרת התקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  15. לדוגמא : הלוח של Chaintech שכולל כרטיס מסך, אבל לוקח מהזיכרון. למערכת משרדית: האם עדיף כרטים מסך (Innovision GF4 64MB + פחות זיכרון(למשל 256MB במקום ה - 512 שהוצע במפרט ? מה יעבוד טוב יותר ? האם ה - Chaintech יקצה רק 64 מגה למסך וכל השאר לעיבודים האחרים (כלומר יותר זיכרון סה"כ) ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by sos,

אני צריך מפרט למחשב שהייעוד שלו הוא בעיקר סרטים והרבה ומשחקים כבדים גם מבחינת הגרפיקה וגם מבחינת הגודל שלהם כמו NFS וGTA החדשים. תשלחו בבקשה תשובה לאיימל: daniel_h1@walla.co.il תודה רבה =]

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  17. Started by crazydiamond,

כמה שווה לדעתכם השילוש הבא: מעבד אינטל I5 4570 לוח אסוס H87 Pro זיכרון 2X4GB Kingston value1600 ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. מדובר במחשב לאופיס ואינטרנט בלבד אבל אני רוצה שהוא ישמש אותי לפחות 5 שנים האם היתם משנים משהו? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 757 צפיות
  19. Started by DMS,

איך הוא? מעבד: AMD ATHLON 64 5200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.6GHz 1MB CACHE - ADA5200CSBOX - BOX מחיר: ¤948 לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤527 מסך: LG LCD 19" L1953HM 2ms DVI מחיר: ¤1404 כרטיס מסך: GECUBE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB GDDR3 256 BIT DVI HDTV TV/O - GC-HV195PG3-E3(RoHS) - RETAIL מחיר: ¤1046 דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 8MB IDE 7200 RPM - HD320LD מחיר: ¤486 צורב DVD: NEC DVDRW AD-5170A DOUBLE LAYERED X18 - BLACK מחיר: ¤196 זיכרון: TWINMOS TWISTER 1024MB (512X2) DDR2 800MHz CL5 מחיר: ¤433 מארז: COMPUCASE 6AR6-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU מחיר: ¤241 +ספק של JSP TECH 500W +מקלדת עכבר ורמקולים של labtec כל זה ב5200

• 8 תגובות
    • 648 צפיות
  20. Started by MOR5AM,

איך המפרט הזה? מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 3.OGHz E8400 45nm :"slapl"-BOX לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כרטיס מסך GAINWARD PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 GOLDEN SAMPLE 512MB DDR3 DVI HDMI- RETAIL דיסק קשיח SAMSUNG F1 750GB 32MB SATA2 7200 RPM :HD753LJ צורב DVD LG DVDRM GH22-NP X20 BLACK - PATA זיכרון G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 900 CL4-4-4-12 F2-7200CL4D-4GBPI-B מארז COMPUCASE 6A19B + HEC 400TRT מקלדת ועכבר MICROSOFT MULTIMEDIA OPTTICAL VALUE PACK ף K96-00014 רמקולים CREATIVE SBS 2.1 A200 קרור למארז GLACIALTECH 120mmHYDRODINAMIC BEARING 18dBA GT12025-HDLA1 שרותי מעבדה הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות סה"כ 3935 למישהו יש מפרט טוב יותר?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  21. Started by ye_3333,

למכירה מחשב נייד מושלם , מעבד מצויין SU7300 עם אוברקלוק מובנה זיכרון DDR3 4GB דיסק 320 SATA2 מסך 13.3 HD LED כרטיס מסך NVIDIA GT210 מושלם למשחקים מריץ הכל!! סוללה 6 תאים.. מחשב עובד ועובד ועובד לא נגמר מצלמה מובנת מערכת רמקולים ALTEC SRS מחיר 3200 גמיש מעט לזריזים בטוח שחכתי עוד דברים תבדוק באתר של אסוס מגיע עם WIN 7 HOME PRIEM מקורי כמובן. בהדגם השחור! יחיאל 0508333466

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  22. שלום, אני מחפש הצעות למפרט למחשב משרדי מבוסס Intel P4 עם RAM בגודל 256MB, כרטיס מסך בסיסי, הלקוח לא יעבוד עם תוכנות גרפיקה. דיסק קשיח בגודל 40GB, צורב פשוט אבל אמין, כ.רשת ורמקולים רגילים. פירוט: מעבד -> העדפה למעבדי פנטיום 4 מעל 2000 מגה הרץ זכרון פנימי -> 256MB מסוג DDR במהירות של לפחות 333Mhz כרטיס מסך -> אין העדפה. דיסק קשיח -> 40GB עדיף של SEAGATE. שיהיה אמין. כ.רשת -> 10\100 רגיל רמקולים -> פשוטים. התקציב נע בין 3000 ל- 3500, ללא מסך. בתודה מראש, עומר שקדי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום ברשותי מחשב שקניתי לפני כ- 4 שנים בעל המפרט מטה. אני מעוניין במחשב שיוכל להריץ משחקים באיכות בינונית + האם ניתן להנציל אותו בשדרוג בסכום סביר או שכדאי לי לקנות מחשב חדש. תודה מעבד intel i5 1155 quad 2500 3.3GHz ספק כח A.PFC 550W fan 12 ci-power cwt לוח אם sata3 dh67cl ddr3 intel מארז ANTEC 300 gaming מאוורר KATANA 3 INTEL זיכרון 4 gb drr3 1333mhz כרטיס מסך ATI Radeon 6850 1G SAPPHIRE דיסק קשיח 500 gb 7200 16mb

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  24. Started by L4ma11,

Hello all , I am currently looking for a laptop that will serve me as a main laptop for both studies ( Computer Sciences major ) and for other things as music , browsing and some videos . I am considering a Dell as first priority , but is open for other suggestions (as long as its not HP) I was thinking about the Studio 1558 , but from what i understood it had some serious problems. what about the N5010 ?? or should i go for the Latitude business series ? (yes i am confused) my budget is around 5000 shekels more or less . and I would prefer 15.6" screen ( unless you think that 14.1 is better for studies ) I think i won't carry it around with me that often though. .…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.