ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
שלום לאחותי יש בת מצווה עוד מעט ודודים שלי מתכננים לקנות לה מחשב חדש ב-6000 שח אז השימושים הם: 1)לראות סרטים,קליפים 2)המחשב צריך להיות דלוק כל היום ואו שהוא בהורדות או באיסי קיו מסנגר והכל ביחד מה צריך: 1)לא צריך הארד דיסק יותר גדול מ-80 גיגה כי היא לא צריכה יותר...(מסתדרת עם 20 יופי) 2)צריך מעבד כפול ליבה...כי הוא מאוד משתלם היום 3)לא צריך רמקולים מקלדת מצלמת אינטרנט וכאלה רק עכבר נחמד 4)לא צריך מארז יפה או משהו מיוחד 5)לא צריך צורב כי יש המחשב הישן צורב דיוידי חדש נ.ב צריך להיות כרטיס מסך הכי חזק שאפשר לדחוף בתקציב כי אני ואחותי מחליפים כרטיסי מסך....אז תביאו לי משהו טוב כמו x1800gto או 7600gt תודה רבה רבה לעוזרים! נ.ב הנה כמה מפרטים שאני בניתי: 1) פ…
-
- 37 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא כולל מסך לא מיועד ל-OC זה מה שאני בניתי שם המוצר מק"ט אחריות מחיר ליחידה כמות סה"כ מעבדים Intel Core 2 Quad Processor Q9300 2.5GHZ BOX 3 שנים ¤ 1,580.00 1 ¤ 1,580.00 גופי קירור למעבדים SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 CPU COOLER שנה ¤ 260.00 1 ¤ 260.00 לוחות אם GIGABYTE GA-P35-DS3L 3 שנים ¤ 480.00 1 ¤ 480.00 זכרונות OCZ DDR2 Platinum 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 111232 לכל החיים ¤ 260.00 1 ¤ 260.00 דיסקים קשיחים WD 320GB 7200RPM 16MB SATA2 3 שנים ¤ 345.00 1 ¤ 345.00 כוננים אופטיים ASUS DVDRW DRW-2014L1T WHITE+BLACK 20X DUAL LAYER SATA שנתיים ¤ 160.00 1 ¤ 160.00 כרטיסי מסך INNOVISION I-Chill Ge…
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ProcessorAMD Phenom X4 Quad-Core 9950 "1200 M3A32-MVP Deluxe AM2+, 790FX, DDR II 1066, 2xPCI-E 2.2, 2xPCI-E 1.0, 1394a -לוח אם 1150 2x2GB Corsair Dominator TwinX CL5 זכרונות לא משנה עכשיו החברה המחיר כזה בערךך 900 9800GX2 כרטיס מסךך 3000 ככה ModelX-Fi Xtreme Audio PCI-E 245 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II שקל 244 DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE צורבב 116 Thermaltake Kandalf VA9000BWS מארזז 850 ספק כח טרמלטאק 700 W שקלל ככה 600 וכל זה בערף 7000-8000 שח איך המפרט ואם אפשר לשפר לא צריך מסך וציוד הקפיי ולא חובה להשתמש בכל הכסף
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בן כמה דגמים: 1) http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=10777 2) http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=10087 3) http://anakpc.co.il//index.php?page=shop.product_details&flypage=my_garden_flypage.tpl&product_id=360&category_id=18&manufacturer_id=39 4) http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=10869 5) http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=9955 6) http://anakpc.co.il//index.php?page=shop.product_details&flypage=my_garden_flypage.tpl&product_id=487&category_id=18&manufacturer_id=39 יש פה כמה דגמים שלדעתי הם די טובים, אשמח לקבל חוות דעת מכם, וכמובן לשמוע אם יש מחשב אחר שכדאי לי…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, לפני שנה וחצי קניתי את המחשב נייד Lenovo g550 2958. יום אחד הוא פשוט קרס ולא עלה יותר ושלחתי אותו לתיקון אצל חברה פרטית. אחרי שלל ניסיונות על מנת לגלות מה התקלה (המחשב היה קורס כל כמה זמן בעיקר כשיש עליו עומס, ובתדירות גבוהה יותר כאשר מתקינים עליו את הדרייבר של הכרטיס מסך של NVIDIA, התברר שהתקלה היא בלוח אם של המחשב ושצריך להחליף אותו. התקשרתי ללנובו ישראל בניסיון להשיג את הלוח אם אבל הם אמרו שחייב לשלוח אותו לתיקון אצלם כדי להחליף אותו- דבר שלא רציתי לעשות כי כבר שילמתי לחנות שעשה את הבדיקה והיא איפשרה לי לקנות לוח אם ולהביא לה לתקן ללא עלות נוספת. לא מצאתי דרך להשיג את הלוח אם הזה וסה"כ חבל לי על המחשב כי הוא אחלה ממש אהבתי אותו. מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג את…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, שאלה כללית על לפטופ: כיום יש לי thinkpad t61. מרוצה מאוד ממנו, אם כי אני יודעת שהוא יקר (לפחות היה יקר כשקניתי אותו). אני מאוד מאוד מאוד מרוצה מהמסך שלו (מט, לא מבריק, אין שום, אבל באמת ששום, השתקפות של החדר/תאורה וכו') הלכתי היום לחנות מחשבים כדי לחפש לי לפטופ והמוכר אמר לי שיותר לא מייצרים לפטופים עם מסך מט בגלל שהוא צורך אנרגיה. האם זה נכון - האם באמת אין יותר לפטופים (יד ראשונה) עם מס מט? הוא ניסה לשכני אותי שבמסך של היום (ספציפית הראה לי את הדגם: RD560-L.AD33E T4300 2.1GHz - Free dos ) רואים מצויין אבל כשניסיתי כן (!!) הייתה השתקפות של התאורה (הוא טען שזה בגלל הניאון) בכל מקרה, לא יותר חשוב ההרגשה בעיניים מאשר זמן בטריה (אם מה שאמר באמת נכון ומסך מט צורך יות…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים, לשנת הלימודים הבאה בא לי להחליף את הלפוטופ המזדקן שמשרת אותי. אחרי שעשיתי לעצמי קצת סדר בראש, ואחרי שיצא לי לעבוד עם ה-MSI Wind של חבר, החלטתי ש-Netbook יתאים לי מאוד. הוא נייד מאוד, מחזיק יפה על סוללה, ומתאים לדרישות שלי שהן אינטרנט, מסמכים, ומדיי פעם משחקי רשת קלים עם השותפים. בזמן שאני נמצא בדירה אני אחבר אותו למסך 22", וכשאני בדרך, 9-10" יספקו אותי לגמרי. עכשיו נשאלת השאלה איזה דגם לקנות. בעיקרון אין לי דרישות מיוחדות. ראיתי שחלקם כוללים מסך מגע. זה בהחלט נחמד, אבל אני לא רואה למה שאני אצטרך את זה מעבר לפוזה. מה ההבדלים בין הדגמים השונים? אילו דגמים נחשבים מומלצים יותר? כיוון שבשלושת החודשים הקרובים אין לי צורך במחשב חדש, אני ארכוש את המחשב רק בסביבות אוקט…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ספק כוח Zalman ZM460B-APS 460W Active מעבד INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ 1066MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX לוח - אם Gigabyte GA-P35C-DS3R כרטיס מסך Leadtek nVIDIA GeForce PX8800 GTS TDH PCI-E 640MB מארז : SunBeam Samurai זיכרון: G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 קירור:SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 אני רוצה לעשות גם OC למשו כמו 3.5 ג'יגה הרץ תודה רבה על העזרה
-
- 38 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך אני מפרמט מחשב נייד אני יודע שאמור להיות גיבוי לכל הדרייברים ווינדוס בכונן סמוי המחשב הוא acer aspire 6930 בלפטופים אחרים ראיתי שיש כפתור שמכניס אותך לשיחזור כלשהו שאפשר לפרמט איתו פה אני לא מוצא כלום שמכווין אותי לפירמוט תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תכנות (VS ECLIPSE הרבה מכונות וירטואליות, כ-15 טאבים פתוחים בו זמנית, אופיס, קצת פוטושופ חובבני, גיימינג (משחקי רשת לא כל כך כבדים) צפיה בסרטים HD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 עדיפות למאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) 1366*768 מספיק בהחלט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? numpad * מ…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מחשב לשימוש ביתי - בעיקר קצת אופיס, צפייה בסרטים וסדרות, הרבה אינטרנט. מטרתי להישאר בתקציב נמוך - עד 2500. ראיתי את המחשב הזה במבצע ב-KSP - עם 8GB זכרון פנימי ו-1T כונן קשיח, מעבד Intel® Core i5-6198D 2.3GHz - 2.5GHz. http://ksp.co.il/?uin=36868 מה דעתכם? מספיק טוב לשימוש ביתי? תודה, פנינה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב בקרוב מיועד בעיקר למשחקים, תכננתי בהתחלה להוציר בסביבות 3.5-4K על מחשב עם 1060 אבל אז ראיתי שעם קצת משחק אפשר להכניס 1070 גם בסביבות 5K והחלטתי לנסות להרכיב מפרט. אני לא בטוח כל כך אם כל הרכיבים שלי מתאימים, או אם יש איזשהו צוואר בקבוק במערכת ולכן אשמח להערות\הצעות לשיפורים\אפשרות לחסכון בהוצאות (המלצות לחזור למערכת זולה יותר אבל עם 1060 גם מתקבלות). המפרט לא כולל SSD מכיוון שיש לי אחד חדש בבית שאתקין בעצמי כנראה בנפרד, בחרתי להרכיב את המפרט דרך האתר של פלונטר כי היה שם את ההיצע הכי גדול שמצאתי, אבל אם יש מקומות אחרים שמשתלמים יותר או באותה מידה אשמח לקבל גם הצעת מפרט דרכם (ואולי זה יהיה אפילו יותר נוח כי אני גר בצפון) …
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קצת חדש לי כל הקטע הזה של מחשב נייד, את המחשב הנייח שלי יש לי אותו 4 שנים, לא זוכר מתי פעם אחרונה סגרתי אותו. מן הסתם שאסור לעשות ככה עם המחשב הנייד, אבל השאלה שלי, האם כשאני מסיים להשתמש בו אני צריך לעשות לו ממש כיבוי או שמספיק לקפל לו את המסך? אני רוצה שהמחשב יזכה לחיים ארוכים
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן כמו שרשום בכותרת מחפש מפרט למחשב למשחקים לא כולל מסך וציוד הקפי הרדיסק יספיק לי 1TB לא עושה OC וחשוב שיהיה שקט ואם אפשר שיהיה מהחנות SKYPC תודה לעוזרים :xyxthumbs:
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני זקוק למפרט ב-4 אלף ש"ח, להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח מקסימום. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג והקלטת גיימפליי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Dxtory להקלטת גיימפליי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Left 4 Dead 2, DayZ (Arma 2 Operation Arrowhead). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, בניתי מפרט, שאני חושב שיתאים לי, אבקש את דעתכם, ואם יש החלפות שכדאי לעשות, אשמח לדעת עליהם. בעקרון על רוב החלקים אני סגור, חוץ מהמארז, ש4 שעות של שיטוטים לא הביאו אותי להחלטה שמה שבחרתי יותר טוב ממארזים אחרים מוצעים. [table][tr][td] № Code Product Price Quant. Summ 0 7914 Coolermaster RC-532 Centurion eXtreme PS380W Case 487.00 ₪ 1 487 ₪ 1 6652 Geil 1GB (512MB X 2) DDR2 533 Dual Channel Value Memory 659.00 ₪ 1 659 ₪ 2 7789 Gigabyte FX6200 Turbo GV-NX62TC256D8 PCI-e 256Mb 128 bit Bulk Video Card 355.00 ₪ 1 355 ₪ 3 6595 Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard 618.00 ₪ 1 618 ₪ 4 8284 Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805…
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? 8k האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אפשרות לחרוג עד 9k 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? -משחקים וצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - מסך 2k 120/144hz 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - לא משנה משקל וגודל אין צורך בלדים. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ההורים קנו מחשב נייד חדש של lenovo המחשב מגיע אם vista home basic OEMact במחיצת שיחזור בהרד דיסק אנחנו רוצים 2 דברים (כל אחד בנפרד וללא תלות באחר) החלפת הויסטה ב xp או 2000 חוקי - מבלי לקנות רישיון חדש (כבר יש לנו רישיון של ויסטה) קבלת מערכת החלונות (במקה הגרוע - ויסטה) ב bootable install CD ולא מחיצה בהרד דיסק עד עכשו לא הפעלנו את המחשב כלל. לא ראינו אם יש שם מסך רישיון או שהוא ישר עולה לויסטה וכו ההורים עצלנים ולא מתכוונים לעשות משהוא 'מסובך' הצעות ?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
*מטרה עיקרית של המחשב היא תיכנות, Eclipse, IntelliJ, Visual Studio לפעמים אני מתעסק קצת בפוטושופ (חובב לא יותר מזה) ויהיה נחמד (לא חובה) שיתמוך במשחקים כמו Assasin Creed, Prototype או אולי אפשרות לשדרוג עתידי שיתמוך בזה. *גודל מסך 14'-15' המחשב מיועד לנסיעה כך שאם יהיה גדול כנראה גם ישקול יותר... אני מניח שרזולוצית HD לא כזה יודע מה להגיד כאן... * יהיה נחמד למקלדת מוארת * קל כמה שאפשר * זמן סוללה ארוך (יום) * HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB * כונן אופטי? לא אבל שיהיה מקום בשבילו כדי שיהיה אפשר להכניס שם דברים אחרים כמו SSD או משהוא כזה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך לה…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
AMD ATHLON XP 2800 2.08GHz 333MHz L2-512K Barton - 660 ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD DualDDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0 - 410 MICRON 512 PC 3200 *2 - 1300 ATI Radeon 9800 Pro 128MB DVI/TV/2H AGP Video Card Retail - 1496 Antec SLK3700AMB Metallic Bronze Super Mid Tower 350W SmartPower ATX12V power supply - 544 איך לדעתכם המחשב הזה? יחזיק לי לפחות שנתיים? החשש העיקרי שלי זה הכרטיס מסך , כבר יצאו כרטיסי הדור הבא ואני מפחד שאורך החיים של ה9800 פרו יהיה קצר מידי , לדעתכם כדאי לי כבר לקנות את הX800PRO? הבנתי שאין הבדל גדול בביצועים בינו לבין ה9800 פרו בדום 3 , ודום 3 זה הסיבה העיקרית שאני צריך מחשב חדש , בנוסף אני רוצה לשחק כמובן גם בהאלף לייף 2 , FEAR ועוד...
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני יודע כמה שונאים פה את ה{צונזר - אין לפרסם חנויות!!!} אבל תתעלמו מהמוכרים ומהשרות ובנוגע למחיר והחלקים הנ"ל EPOX 8K5A3+ XP 2000 256MB CORSAIR 3200C2 שווה מכות? אני מוכר את הamd thunderbird 900 שלי קומפלט בלי מסך ב1800 למשהו ככה שאני לא מפסיד הרבה מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה הדרישות של המחשב עם יש לכם רעיון למפרט חזק יותר אשמח לשמוע! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים האחרונים שיצאו של BF, COD , CRSIS - משחק גם במשחק Counter Strike 1.6 שלא צורך איכויות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 TEAC -לאילו ה…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד טוב. סרטים, מוזיקה, לימודים(מדעי המחשב). חשבתי על הדגם Dell Vostro 3550 מסוג הI5. מה דעתכם? האם הוא מתחמם מאד? אשמח לעזרתכם. משה
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחשב לעבודה ביתית רגילה עד 1300 ש"ח . מה התקציב המקסימאלי? 1300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה כ"כ ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה רגילה - אינטרנט/פייסבוק/צפייה בסרטוני יוטיוב. פשוט לשדרג ממחשב P4 ישן מאוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צור…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי?4000-4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? תועלת מעל מחיר. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? טווח שציינתי בלי לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע יש לי lcd ישן-1024x1280 אבל בקיץ אני יקנה חדש אם זה משנה * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? brink , bad comapny * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שאפשר בתקציב 3.…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-