עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אשמח לעזרה בבחירת מחשב נייד בתקציב עד 1500 ש"ח, השימושים הם אינטרנט, מיילים, קצת אופיס וכו'. אני לא מתמצא בשוק הנמוך לצערי, מה יותר משתלם וכדאי במחיר כזה? AMD? אינטל? בכל אופן אשמח לעזרה למצוא מחשב שיתן את התמורה המירבית לכסף, דגש חשוב ספציפי הוא אחריות כמו שצריך, (Dell, Lenovo, HP בדרך כלל השירות שלהם טוב), קשה לי להאמין שאפשר למצוא מחשב עם 3 שנים אחריות במחיר כזה, אבל אם אפשר אז מצויין. תודה מראש על העזרה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום שמי דניס, ואני צריך עזרה וכיוון בבנית מחשב עד עכשיו בניתי לעצמי מחשבי גיימינג מטורפים אבל הגיה הזמן להתבגר (לא באמת) אני צריך מחשב טוב בשביל לעבוד עם תוכנות תלת מיימד, פוטושום,ואדוב ילוסטרייטור בשביל זה לדעתי צריך לשים דגש על מעבד חזק אני צריך הכל במחשב חוץ ממארז, וכרטיס גראפי שכנראה באתיד אני אקנה אבל עכשיו יספיק לי מובנה של ינטל אני צריך לוח אם עם תמיכה בddr 4 ו4 סלוטים של זיכרון קירור מיים למעבד וזהו! תודה מראש אל כל תגובה אני צריך להגיע להחלטה בימים הקרובים! חייב אותו דחוף) בסט ריגארדס. דניס. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במי…

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  3. שלום! הוצע לי ToshibaPortege r30 a111 ב 3700 ש"ח כנראה המחשב הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=874040 דרישות המחשב: לעבודה! אופיס, אינטרנט, הזרמת סרטים (לא לגיימיניג ולא לעיבוד גרפי רציני). האם במחיר הזה או עד 4000 אוכל למצוא הצעות טובות יותר?? איך השירות של טושיבה בארץ ובכלל? באופן מפתיע הצלחתי למצוא מעט מאוד על המחשב הזה גם בחיפוש רציני באינטרנט. אני מבין מהמפרט שמדובר כנראה במחשב מיושן מעט, עד כמה זה משמעותי?? תודה לכל מי שיגיב

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). יישומי OFFICE וגלישה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  5. Started by Slix,

בניתי לי מפרט של מחשב סלוני. אשמח לחו"ד : http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=75514

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  6. אהלן חבר'ה, יש לי מחשב כבר בן 7 שנים בערך, ולצערי בזמן האחרון אני שם לב שהוא כבר לא עומד בצרכים שלי. אני חייל ככה שהייתי מעדיף לא להוציא יותר מדי. - תקציב של עד 2,500 ש''ח. מעדיף לא לחרוג, ואם יש אופציה, אפילו להוריד כמה מאות. (רק מחשב ללא שום ציוד היקפי / תוכנה). - השימושים מהמחשב הם מוסיקה, אני משתמש במחשב כדי להקליט ושם לב שהמחשב לא מצליח ''לסחוב'' כשאני מתחיל להפעיל הרבה פלאגינים ושירים מתחילים לקבל הרבה טראקים. אין צורך בכרטיס קול כי אני אשתמש בחיצוני הקיים. - בנוסף, חשוב לי שהמחשב ישמש אותי גם למשחקים, ושאני לא אצטרך לחשוש שמשחקים חדשים לא ירוצו עליו. משחקים שאני משחק בעיקר הם COD, GTA וכו, אם זה משנה. - אשמח למחשב שבעתיד אוכל פשוט לשפר במ…

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  7. . מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בין 4800-5000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות מיוחדות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רוב המשחקים החדשים שיש בשוק וגם הרבה משחקי רשת כמו LOL,דיאבלו, אוברוואץ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 של סמסונג -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. ב"ה שלום אני מתחיל ללמוד בסמסטר הקרוב מדעי המחשב במכון לב. לצורך הלימודים אני צריך מחשב נייד הייתי שמח אם הייתם עוזרים לי לבחור איזה. דרישות מיוחדות: תקציב: 600-750$ או 3000 ש"ח [יש לי אפשרות לקנות באמאזון ולשלוח לארץ] מחשב קל שיהיה נח לנשיאה. מסך גדול [לא יודע להגדיר באינצ'ים - זה מחשב ראשון שאני קונה] אורך חיי בטרייה גדול מחשב אמין שיחזיק לכמה שיותר זמ. תודה מראש.ן

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  9. Started by Zufp333,

אם אני קונה בחול מחשב נייד שלהם, למשל את הBLADE, יש אפשרות לתיקונים בארץ? אני מאמין שאין פה אחריות רשמית. מומלץ לסמוך על טכנאים פרטיים? יש כאלו בכלל? מיותר להביא כזה לארץ? אשמח לשמוע את דעתכם תודה! אגב, אני מודע ליחס בין המחיר לתכלס, השאלה אם באמת שווה, (אשמח לשמוע על ניידים מומלצים באותה קטגוריה סתם אם עולים לכם לראש)

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K מקס! א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא …

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  11. Started by RevBlue,

שלום. רציתי לקבל חוות דעת על מחשב שאני בונה להורים שלי. שימוש בסיסי של אינטרנט ואופיס. יש טענות או הצעות לייעול? http://www.tms.co.il/pcbuilder/preview/1:15059:1/2:15477:1/4:15811:1/7:13096:1/3:13563:1/20:11736:1/20:14948:1/11:7424:1/18:10042:1/ תודה

12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה משפר משמעותית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,פיתוח וגרפיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battelfield1 , GTA5, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560X1080 29inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש …

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  13. http://ksp.co.il/?uin=33022אוhttp://ksp.co.il/?uin=31286אם אפשר לרשום גם פירוט לתשובה אשמח המחשב מיועד למתנת יום הולדת לאחי, בעל שימושים כללים. המטרה להשיג את המפרט המאוזן והטוב ביותר במסגרת מחיר הנעה סביב ה 2500 ש"ח. אם ישנן המלצות נוספות בהחלט אשמח!

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  14. היי, החלטתי להגשים חלום קטן ולקנות את הטופ של הטופ. נורא מבקש לא להניע אותי עם הודעות בסגנון של "תקנה מחשב ב7 אלף ותחליף עוד שנתיים" 1. מה התקציב המקסימאלי? 16000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל (עד גבול ההגיון, למשל לא לבזבז אקסטרה 1000 שקל עבור פריים אחד) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות לימודים וגיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכבדים ביותר - witc…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Chen5411,

היי שלום אני חדש פה והמליצו לי על הפורום הזה אני מעוניין במחשב לגיימינג 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, קצת עריכה גרפית, וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). : photoshop, lightroom ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: DOOM, RISE OF TOMB RIDER, COD, BATTELFIELD, וכו'. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by maya2012,

היי, אני מחפשת מחשב נייד 15.6 הצרכים שלי: אינטרנט מיילים סרטים וקצת אופיס. אין צורך בגיימינג או גרפיקה. מחפשת חברה אמינה עם שרות טוב ומחשב שירוץ מהר ללא תקיעות ויחזיק בתקווה לאורך מספר שנים. האם עדיף לצרכים שלי I5 או אפשר להסתפק גם ב I3? האם כדאי להשקיע ב ssd? התקציב שלי עד כ ,2,700 ש"ח, עדיפות ל 3 שנים אחריות. משקל פחות קריטי זה לשימוש ביתי. תודה רבה.

• 31 תגובות
    • 9.8k צפיות
  17. Started by BobbyMcGee,

היי לכולם, אשמח לקבל המלצה על מסך למחשב. גודל רצוי כ 24 תקציב עד כ 1000 ש"ח ישמש לעבודה וגיימינג קל (כלומר לא צריך 4K). אני לא מבין בכלל בכל המאפיינים הטכניים אבל כן מאוד חשוב לי שיהיה אפשר לשנות לו את הגובה והזווית. תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  18. Started by akiva,

השימושים המיועדים הם מחשב לעסק אינטרנטי כולל עריכה בסיסית(חיתוך קטעים) בADOBE PREMIERE. יש צורך ב4 כניסות USB קדמיות וגם בכונן קשיח גדול. אשמח להצעות או שינויים שלא חוגים מ2200 שקל. תודה www.KSP.co.pdf

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך, לא חייב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן (: 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, מיועד לאדריכלות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין דרישות לתוכנות ספציפיות, אם אתם מכירים בעיות מסוימות עם של תוכנות עם מפרטים מסויימים אשמח לשמוע ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  20. Started by yitzchaking,

אני מתלבט האם כדאי לי לנצל את זה שאימי נמצאת בארה"ב ולבקש ממנה לקנות את ה RX480 . היא חוזרת עוד כשבוע ולכן אני צריך להזדרז עם העניין. אין לי עדיין מחשב לחבר אליו את הכרטיס... אבל אני רוצה להקדים ולהשיג את הכרטיס יחסית בזול. ( כ-230$?) ולקנות מחשב בארץ ללא כרטיס מסך. 1. האם זה כדאי? 2. האם יש חלקים אחרים שכדאי ואפשר לבקש ממנה לסחוב? 3. לגבי הכרטיס עצמו איזה חברה הכי איכותית? (ג'יגהבייט, אסוס וכדו')

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Yoni_Maist,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 1, Rainbow six siege, Far cry primal ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות 3. האם יש צור…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. וואו, כמה זמן לא הייתי פה!! התגעגעתי אני כבר 4 שנים לא יכול להנות ממשחקי מחשב כמו שצריך בגלל המפרט המיושן (E8200 וזכרונות DDR2 השם ירחם). אני חושב שהגיע הזמן שאקנה מחשב חדש, אבל שנים שאני לא בתחום ואני מעדיף שלא להסתמך על האינטרסים של החנויות בהרכבת המפרט. בסה"כ אני מחפש מחשב גיימינג עוצמתי ומוכן לשלם על כך. החנות חשובה לי, אני צריך צוות מקצועי ואדיב שאפשר לדבר איתו, להתייעץ ולקבל תמיכה גם לאחר הרכישה. אז כדי לעשות לכם סדר העתקתי את הפורמט מהסטיקי, אז יאללה נתחיל: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7-8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל 7,000, להוסיף עד 8,000 רק במידה ויש סיבה ממש טובה. ב) במידת הצור…

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ושימוש בתוכנות לעריכת אודיו וגרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Ableton - פרנסה Cubase - פרנסה Photoshop - תדיר After Effects - מזדמן לא חושב שיש צורך התחשבות גדול מדי בתוכנות הללו, לפחות בתוכנות האודיו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. חשוב לציין - יש לי אופציה לקנות ולשלוח את הלפטופ לניו ג'רזי ארה"ב (אמזון\איביי) ושיביאו לי אותו משם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-500 שקל (אם יש באמת הבדל משמעותי) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מצד אחד, מחשב ללימודים שיוכל להריץ בלי בעיה את כל הדברים שאצטרך בשבילם (תוכנות הנדסה ותכנות, ויתכן שגם גרפיקה כמה שאצטרך), ומצד שני שישמש לי כמחשב ביתי שאחבר לעמדה נייחת (מסך, מקלדת ועכבר. את כל הציוד ההיקפי אשיג ואתאים ללפטופ שאבחר) שאוכל לגלוש בו באינטרנט, לראות סרטים ואולי להריץ משחקים פשוטים או ישנים מעט …

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  25. Started by raviv1989,

אהלן, אני נמצא כרגע בשנה ב' ללימודי הנדסה ורוצה לקנות מחשב חדש. המחשב הנייח שלי שעד עכשיו השתמשתי בו די עשה את שלו ואני רוצה להחליף. בחיים לא עבדתי עם נייד ואני מסתדר מצויין עם מחשב נייח, האם כדאי לי להמשיך עם הנייח בתקופה של היום? אני רואה אצלי שכל הסטודנטים משתמשים עם ניידים, אבל אני חושב שלעבודות בבית וכדומה יותר נוח בהרבה להשתמש בנייח. מה אתם חושבים? ואם אפשר על הדרך לקבל מפרט של מחשב נייח עד 3 אלף ש"ח כולל ווינדוס ( ללא מסך) של מחשב נייח לעבודה משרדית?

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים