ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
תקציב עד 4K. שימוש המחשב: משחקים קלים, שימושי אופיס, תוכן HD. מסך FHD ISP מט נחוץ. חיבור HDMI לטלוויזיה. מערכת הפעלה. מסך 15.6 SSD וכרטיס מסך לא מובנה איכותי בהתאם לתקציב.
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מחפש מחשב חדש בעל מפרט אשר יענה לדרישות הבאות: עבודה עם תוכנות תלת מימד כגון: GRAND MA 3D, wysiwyg R35 עבודה עם תוכנות שירטוטים כגון AUTOCAD תמיכה ב3 מסכים ברזולוציה גבוהה. עבודה עם סאונד לא ברמה גבוה מאוד. תקציב עד 4000 . תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אך לא על חשבון ביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יכול לחרוג. 2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית, עריכת וידיאו כבדה, משחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - הרוב פרנסה. - Adobe Photoshop - Adobe Premiere - Cubase - After Affects - Sony Vegas - Adobe Illustrator - Guitar Rig ב) מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 26 אינצ'. ג) לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) 3. ה…
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, מחפש המלצה למחשב נייד למשרד עבור פיתוח - הרצת קוד, הרמת שרת ו-DB וכו', התקציב הוא באיזור ה4K, עם חריגה של כמה מאות שקלים. יש צורך במחשב חזק (i5/i7), לפחות 8 ג'יגה זכרון, וכונן SSD של לפחות 256GB. המחשב יחובר ברוב הזמן למקלדת ומסך חיצוניים, אז אין חשיבות רבה למסך מגע או מסך גדול מידי. תודה רבה! דוד.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם מעבד I5-3470 לוח האם שלי יכול לתמוך במעבדי SOCKET 1155 LGA האם כדאי לשדרג למעבד I7 חזק יותר או שהשינוי יהיה בלתי מורגש?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל עוד לא יוצר צוואר בקבוק, לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפעלה של מס' מכונות וירטואליות במקביל, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, VMware Workstation - בעיקר הפעלת מכונות שמריצות Linux/Windows, UNETLAB , VIRL - פירוט נרחב בהיערות בסוף הפוסט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - FIFA 2016 , משחקי רשת למיניהם - BF/COD וכו' -מהי הרזולוציה ה…
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות נייד חדש. אני עושה עבודת מחקר עם המחשב שלי, כך שאני מריץ נומריקות שדורשות הרבה מעבד וזכרון. בנוסף, אני מעדיף כרטיס מסך של ניווידיה בשביל התמיכה ב CUDA. התקציב הוא בערך 1100$. המחשב יקנה בארה"ב. כרגע אני מחפש באמזון, אבל אם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח לשמוע. הכיוון הכללי שלי הוא i7 6700HQ עם 16GB זכרון. דיסק SSD m.2, של 256GB. אם אפשר גם מקום לעוד כונן אני אשמח. הדגם שהכי נראה לי כרגע הוא ה ROG של אסוס. הדגם הזה. עולה 970$ ומגיע בלי SSD אבל עם חריץ m.2. חשבתי להוסיף לו SSD, כמו זה למשל. אשמח לקבל חוות דעת על המחשב/הדיסק/מקום הקנייה או כל דבר אחר! תודה, אדם.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
לאחרונה אני רוצה לבנות מחשב גיימינג ובניתי מפרט שנראה לי מתאים לי לפי התקציב שלי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 פלוס מינוס א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא חייב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים סטרימינג וקצת עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אלה המשחקים המקסימליים Fallout 4 ,ark:survival evolved, doom 4 -מהי הרזולוציה ה…
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות שלא לחרוג בכלל, כמה מאות שקלים במקסימום. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר ועבודה על סביבת .NET א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio 2015 / SQL management studio שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי AAA כגון witcher 3 / shadow of mordor / x com 2 etc... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן ל…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים רציתי חוות דעת על מפרט מסויים אשים קישור למטה בסוף, וכן אמלא טופס אם יש לכם מפרט אחר בתקציב שלי שיותר טוב.. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 כולל מסך ומערכת הפעלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים כמו FIFA16,FIFA17 אולי דברים טיפה יותר חזקים לא חושב שיותר מזה.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3200. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר אך לא עד כדי התפשרות על איכות הרכיבים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית יום יומית. אופיס, כרום, יוטיוב וכו'... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יום יומי בתוכנת ניהול יעודית קלילה (פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך, מקלדת ועכבר. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה הנייד הראשון שלי.. אני צריך לפחות 16 גיגה זיכרון ולגבי כרטיס מסך אני ממש לא בטוח כמה זה משמעותי לגבי רנדרינג אם יש לו 2 או 4 גיגה אני אשמח להמלצות או כל הכוונה בנושא
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום רב קבלתי שתי הצעות לאחר הרבה בדיקות, התקציב לא בשמיים, עד 2000 גג. הראשון זה מחשב חדש של KSP כפי שהמחיר מופיע בעמוד (1900 ש"ח) http://ksp.co.il/?uin=15936 המחשב השני הוא מחודש, במחיר של 1400 ש"ח מארז KSP Knight 18 לוח אם חדש של Gigabyte דגם H61M-S2PV מעבד intel core I5-2400 3.1GHZ מגיע בתדר טורבו ל3.4GHZ קירור זלמן למעבד זכרון 8GB DDR3 1333MHZ 2X4GB SSD - Silicon power S60 120GB SSD Sata III- OS HDD Western digital WD blue 500GB HDDכרטיס מסך - Gainward Nvidia Geforce GTX 660 2GB 192Bit ספק כח חדש Zumax PRO 550w PSUצורב DVDמערכת הפעלה - Windows 10 proלוח אם הותקן היום והוא חדש עם אחריות לשנה! ספק כח עם אחריות עד 2019 !המח…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע יש לי מחשב נייד של LG R380. המחשב כבר ישן מאוד, והייתי מעוניין לראות איזה אופציות יש שאפשר לשדרג אליהן.. השימושים שלי הם: שימושי רגיל (גלישה באינטרנט, קצת אופיס, מדיה שירים וסרטים). צריך שיהיה למחשב חיבור HDMI, כיד שאוכל לחבר לטלוויזיה. אני צריך שלא יעבור את 2000 שקל
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
.חברים יקרים, אני רוצה לרכוש מחשב טוב למשחקים ובעתיד להרבה תכנות בתקציב של כ-4000-4500 ש"ח אך לא יותר. פעם הייתי מאוד בקיא בנושאים האלה אבל בגלל שלא התעסקתי בזה הרבה זמן אני כבר לא כל כך חזק במפרטים וכו'. לכן אודה מאוד מאוד לייעוץ ממי שבעניינים מקריאת המלצות ומפרטים אחרים בניתי את המפרט המצורף. שימו לב כי במפרט שצירפתי אין כרטיס מסך שכן בשבועות הקרובים, לאחר שיתייצבו המחירים חשבתי על להוסיף RX480. כרטיס המסך נכלל בתקציב האמור. ראו בתמונה המצורפת את המפרט שבניתי מאתר TMS (אשמח לעצות או שינויים!!) מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן ל…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (מצגות, קבצים, מאגרי מידע) ניהול יומיומי (סרטים, אינטרנט, אייטונס), לעיתים עריכה גרפית פשוטה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אייטונס הכי כבד, נראה לי... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר אלחוטי. חיבור למקרן ולUSB כמובן 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא משהו שע…
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם המסורה לצורך ייעוץ בקניית מחשב נייד. תודה מראש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל.. אם אפשר לחסוך אבל יהיה טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). BlueStacks כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה מחשב גיימינג בסיסי - תקציב גג 3000 ש"ח - מחשב בלבד בלי מסך מקלדת וכו' זאת הצעה שקיבלתי - מה אתם חושבים עליהה? GIGABYTE GA-B150M-HD3 DDR4 - 6 2097 לוח INTEL BOX FPU CORE I5-6400 2.7GHZ - 6 מעבד 6MB KINGSTON HYPER X 2400MHZ 8GB DDR4 1876 3 זכרון 1.00 SEAGATE 1TB 3.5" SATA3 7200RPM 1159 4 דיסק קשיח ASUS DVD-RW x 24D3ST DVD 774 5 צורב פנימי GIGABYTE GTX750TI GV-N75TD5-2GI כרטיס מסך 2GB DDR5 GVN7525 USB3 x 1 : כולל כניסות בחזית TZAG P36 שחור ATX מארז USB2 x 3 1.00 ZEUS 520W 120MM 24 10 ספק כח איכותי
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, מטרה: מחשב סטודנט דרישות סף: תקציב מקסימלי - עד 5000 שקל. אין אפשרות לחרוג. גודל מסך מקסימלי - 13.3 (אפשר לשקול גם 15") אין צורך במערכת הפעלה / אופיס משקל - 1.7 ק"ג במקסימום זיכרון - 4 ג'יגה RAM רזולוציית מסך - אין צורך ברזולוצייה גבוהה מדי חיבורים - 3 כניסות USB, כניסה אחת HDMI מהירות זיכרון - לפחות 1066 מגה הרץ DDR 3 מקלדת - עדיפות למקלדת של ThinkPad סוללה - מינימום 4 בטריות (6 בטריות - יתרון) הערות מיוחדות: - חברת Dell / ASUS מחנות בעלת פריסה ארצית. - אשמח גם לקישור לביקורת / סיקור באינטרנט. - סתם ל Reference, היה לי את המחשב הזה בעבר והייתי די מרוצה ממנו עד שהוא נדפק תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי מחשב מבוסס i5-2500k עם 16GB זכרון ולפני שנתיים הוספתי לו SSD של אינטל (240GB) והוא מספיק לי לרוב שימושי היום יום. לאחרונה התחלתי קצת לערוך סרטונים והוא קצת מתקשה. אני טס לארה"ב בקרוב ואוכל להביא משם גם קצת חלקים (נגיד ראיתי שלקנות i7-6700k זול יותר בכ 400 שקלים בארה"ב). אשמח לקבל המלצה למפרט, ולחלקים שאוכל לקנות שם (כמו מעבד, זכרונות אולי לוח אם וכרטיס מסך) בנוסף יש לי 2 מסכים של דל שמחוברים למחשב ואיתם אני עובד (יש להם חיבורי DVI), ועוד טלויזיה שמחוברת (ב HDMI) כדי לצפות בסרטים מידי פעם, לכן צריך לפחות 3 יציאות למסך, אז אולי צריך להוסיף כרטיס מסך.. כרטיס מסך שיש לי היום: GTX460 ספק ומארז שיש לי היום: Cooler Mast…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:OVERWATCH,DAYZ,GTAV וכל החדשים בהמשך -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
המחשב שלי מתחיל להתעייף (בן 5) ואני יודע שבקרוב אני אצטרך מחשב חדש. הייתם ממליצים על הרכבת מחשב נייד? ניסיתי לבדוק בעצמי איך עושים את זה, אבל נתקעתי כבר בשלב המארז.. האם יש מבחר מארזים טוב? האם המחשב יוצא זול יותר? קל יותר? האם צריך ידע ויכולות מעבר להלחמה פשוטה? כמובן שבנוסף ליתרונות שאני מצפה שיהיו- מחיר והתאמה אישית, אני גם עושה את זה להנאתי.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום! הוצע לי ToshibaPortege r30 a111 ב 3700 ש"ח כנראה המחשב הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=874040 דרישות המחשב: לעבודה! אופיס, אינטרנט, הזרמת סרטים (לא לגיימיניג ולא לעיבוד גרפי רציני). האם במחיר הזה או עד 4000 אוכל למצוא הצעות טובות יותר?? איך השירות של טושיבה בארץ ובכלל? באופן מפתיע הצלחתי למצוא מעט מאוד על המחשב הזה גם בחיפוש רציני באינטרנט. אני מבין מהמפרט שמדובר כנראה במחשב מיושן מעט, עד כמה זה משמעותי?? תודה לכל מי שיגיב
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט מחשב שכולל את בין היתר את הרכיבים הבאים: 1. מעבד i7-6800k 2. לוח שתומך ב NVMe 3. 32GB DDR4 4. GTX1070 5. מארז Mid Tower שקט, עם אוורור טוב ונוח לתפעול תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/y700-series/y700-15-inch/?sb=:000001C9:00015FF4:#SYSTEM VS http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/700-series/700-15-inch/#SYSTEM אני מעצב גרפי ומשתמש גם בתוכנות כבדות כמו אילוסטרייטור, פוטושופ ואפטר אפקטס רציתי לשמוע המלצות בעד או נגד אחד מהדגמים האלו.. לא להתייחס למחירים כי יש לי קופון שמעתי דברים טובים ורעים על ה Y-700 אבל לא שמעתי כלום על ה700. העיצוב של הY-700 קצת מרתיע אותי, אבל על הנייר הוא חזק יותר (כרטיס מסך, עוד ssd) דבר אחרון, מישהו יודע להגיד לי מה הכוונה ב ' PCIe SSD ' ? אני יודע מה זה SSD אבל רוצה לדעת אם יש משמעות ל PCIe (כי זה מה שיש לY-700) תודה ר…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-