עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד שיחליף את הנייח במשרד. יש המון משחבים ניידים בשוק ואין לי מושג איך לבחור ומה עדיף יותר ממה. המטרה לנייד היא כי מדי פעם אני יוצא מהמשרד. כמו כן אני אקח אותו מדי פעם לעבוד בבית. לפיכך חשובים כמה דברים : מסך גדול. מקלדת מלאה. דיסק קשיח גדול ככל האפשר. זכרון של לפחות 3 גיגה. אפשר גם כרטיס מסך חזק. חשוב לי שהמחשב ירוץ ללא בעיות , יעלה במהירות ויגיב מהר לפתיחה של כמה תוכנות יחד בו זמנית. אין חשיבות למשקל כי לרוב הוא יישאר במשרד. תקציב- סביבות ה 5000 ש"ח.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש נייד למשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצלו עד תומו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ 1000 שקלים נוספים מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (SWTOR, WILDSTAR, DIABLO3 וכו') ותכנות. רזולוציה (מלבד הבסיסית של הנייד) - 1920 על 1200 הגדרות גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתו…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Tall-Guy,

שלום, לאבא שלי נמאס מהמחשב הישן שלו ומחפש להחליף אותו. כשאני לרוב קונה מחשב, אני הולך ל High-End מאחר ואני משחק הרבה, ולכן אני קצת מבולבל בקשר למפרט שהוא צריך. הוא מחפש מחשב בסביבות ה 1500 ש"ח (סטייה של 200 שקל לפה או לשם תהיה בסדר), והשימוש המרכזי שלו זה גלישה, קצת עבודה ב Office ומדי פעם צפיה בסרטים של עד 720P. עוד דבר, המחשב צריך להגיע מורכב, אז ככה שחשבתי משהו שמגיע מ KSP או Ivory עם אחריות סבירה? (או רשתות אחרות שיש להם מחשביםמוכנים במלאי). תודה.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום לכולם, אחרי 4 שנים, המחשב שלי מתחיל לקרטע, ומכיוון שהמחשב שלי הוא כלי העבודה, אני נאלץ להחליפו. כמובן שנכנסתי לשרשור של מפרטים לגרפיקאים, אבל נראה לי שהוא לא מעודכן, אז פתחתי שרשור חדש. התקציב המקסימלי שלי הוא כ-4-5 אלף שקלים, כמובן שלא חייבים לנצל את כולו במידת הצורך. כפי שאמרתי, המחשב מיועד לעריכה גרפית בתדירות גבוהה מאוד, בעיקר של תמונות (Photoshop, Lightroom). אשמח גם להיות מסוגל לשחק משחקים, אבל אין צורך בהגדרות הגרפיקה המתקדמות. אני כבר שנים משחק בהגדרות הכי נמוכות, וכל עוד המשחק רץ חלק, אני עדיין מתפעל מאוד מהגרפיקה אני לא יודע אם זה הכרחי, אבל אני אתאר את המחשב שיש לי כרגע, כדי שיהיה מובן מדוע אני צריך לשדרג. - מעבד E8400 Intel Duo. - כרטיס מסך HD 477…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by avihaizipel,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8500 מקסימום א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף ביותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, סדרות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אכן מיועד גם לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FAR CRY 4, COD AW, ASSASSIN'S CREED UNITY, GTA V כשיצא כמובן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by omereli,

שלום רב! יש לי מחשב במפרט הבא שמצורף בתמונה. כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא: AMD RADEON R7 250 OC 2G-3 POWERCOLOR שאלתי היא: לפי לוח האם שלי וספק הכוח, איזה כרטיס בתקציב של עד 700 ש"ח אוכל לקנות בכדי לשפר משמעותית את ביצועי המשחקים שלי? תודה רבה!

7. מפרט שהרכבתי (בעזרת ההמלצות שקיבלתי פה) למולטימדיה ולמשחקים בתקציב של עד 4000 ש"ח ללא ציוד היקפי... המפרט: דיסק קשיח: Seagate ST3500320AS - 500GB 32MB Buffer SATA2 זיכרון: Corsair DDR2 4096MB 800MHZ CL5 (TWIN2X4096-6400C5) כונן אופטי: Asus DRW2014L1T כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB PCIe לוח אם: ASUS P5QL-E מארז: Cooler Master CM 690 מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 Box ספק כוח: Corsair VX450W חשוב שיהיה שקט... ולא מתוכננים OC וCF....! 1) מה דעתכם? 2) לגבי לוח האם: שמעתי שיש לו סידור בעייתי.. בכל אופן הוא אחד הבודדים שעונים לדרישות שלי מבחינת חיבורים, תמיכה בטכנולוגיות ומחיר (עד 600 ש"ח), לכן אם מישהו יכול להעריך כמה הבעיה הזאת תפריע, אם בכלל,…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Ashand,

שלום לכולםת אחרי התלבטויות רבות יצא ASUS חדש לשוק, עם מעבד מרום C2D 1.8 אחד גיגה זיכרון, 120 SATA HD מסך 14 רחב... נראה טוב מאוד לדעתי...השאלה מה ההבדל בין NVIDIA 7700 ל-X1600 מי יוצתר חזק,חלש ובמה זה מתבטא? תודה..זה כנראה ההחלטה הסופית שלי ..רק רציתי לדעת... http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1373&l1=5&l2=26&l3=270

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Mr. X,

INTEL PEN 4 2.4C 800MHZ 512K BOX ABIT IC-7 INTEL 875P MUSHKIN PC3200 256MB DDR BLACK X2 H.D W.D 40GB 7200RPM 8MB BUFFER ATA 100 HERCULES RADEON 9700 128MB DDR MODEM 56,6 DVD TOSHIBA 16X48\LG MITUSNI FLOPPY 1.44 COMPUCASE MIDI TOWER CI6A19 ARTIC SILVER 3 - גריז טרמי למעבד, לא בטוח שאני לא לוקח...! תנו לי את חוות דעתכם על כל אחד ואחד מהרכיבים! תודה מראש ויום טוב!!!

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by amitzig,

איך המחשב הזה לשימושים ב WORD, OUTLOOK, EXCEL? ההצעה בקובץ המצורף, תודה. [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. 1. התקציב המקסימלי הוא 6,000 שקלים א. אפשרי לנצל את כל התקציב ב. רק אם התוספות יהיו קריטיות, יש אפשרות לחריגה של עד 1,000 שקלים נוספים, כלומר, סך הכל 7,000 ש"ח. 2.המחשב מיועד לגיימינג: א. בין המשחקים שאני מתכוון לשחק בהם: Crysis 2 ומשחקים עתידיים כגון BF 3 ו- COD Modern Warfare 3. ב. איני יודע רבות על המסך שברשותי , מלבד שהוא של Samsung. יש אפשרות לבדוק את הפרטים הטכניים שלו? ג. אני מיעד את המחשב להגדרות גרפיות גבוהות. 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. אין רכיב שלא הייתי מכליל במפרט החדש. 5.דרוג השקט - 9. 6.לא מתכונן OC- איני יודע איך עושים זאת. 7. יש צורך לכלול מערכת הפעלה ואופיס(עדיפות לווינדוז 7) יש צורך בהרכבה בחנות. 8.אין לי העדפה ספציפית לחנות כלשהי, אבל רצוי שזה יהיה באזו…

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. לעשות את זה שהנייד כבוי או דלוק?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Neo810,

היי, אשמח לעזרה בבחירת נייד למורה, בעיקר עבודה משרדית, רוצה מסך מגע ושיהיה קל ככל הניתן. עקרונית נראה לי אחד משלושת אלה, אשמח לעזרה בבחירה מה מהם וגם הסבר, ואם מסיבה מסויימת עדיף דוקא לא מסך מגע, אשמח גם להסבר ואפשרות. כמובן שעדיף שיהיה זול ככל הניתן, אבל אם נניח היקר יותר עדיף בצורה ניכרת ושווה להשקיע את ההפרש אז אפשרי, כמובן שאשמח גם להסבר. ואם יש לכם עוד רעיונות... https://ksp.co.il/m/uin/48783 https://ksp.co.il/m/uin/51595 https://ksp.co.il/m/uin/55342 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות 4000 ש"ח, רצוי פחות, אפשרי חריגה קלה. 2. מה שימושי המחשב (…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, אפשר קצת לחרוג, לא יודע אם יש צורך, אשמח לייעוץ. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר עבודה משרדית, גלישה, מעט משחקים (הילדים אצלי משחקים מיינקראפט, לא הרבה מעבר, אבל הם גדלים והדרישות בהתאם...), מריץ עליו שרת PLEX, הורדות מהאינטרנט, ומעט עריכת וידאו (תוכנה בסיסית, movavi). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן - מקלדת ועכבר אלחוטיים (לא צריך משהו מהודר), רמקולים פשוטים ומסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. הי חברים. עכשיו עם השקתו של רייזן 2 הגיע הזמן להשתדרג. מה שאני משדרג זה מעבד (רייזן 3700X), לוח אם (ופה ישנה התלבטות) ואולי זיכרון. מה שיעבור מהמחשב הנוכחי לחדש הם הרכיבים הבאים: מארז (Fractal Design Define R5 Black). ספק כח (Seasonic 750W Gold). מאיץ גרפי (RTX 2080) כנראה זיכרון (יש לי 32 גיגה בתדר 2600MHZ ואני עדיין מנסה להבין אם זה לא יצור צוואר בקבוק למעבד הנ"ל, עדיי לא יצאו סקירות רציניות בנושא). דיסק קשיח SSD 970 PRO. המחשב ישמש לגיימינג ולשימוש יומיומי סטנדרטי (גלישה באינטרנט לדוגמא) ולניגון סירטי 4K REMUX. אשמח להמלצות בנושא כגון איזה לוח כדאי והאם לדעתכם שווה לשדרג גם זיכרון (אשמח כמובן לאסמכתה בנושא). תודה מר…

16. רוב האנשים כאן מבקשים מפרטים למטרת משחקים , אז אני לא מבין למה רובכם ממליצים (לרוב) על A3000 64 + 9800 pro במקום להמליץ על A XP 2500 + X800 PRO??? אני מדבר על מפרט למרטת משחקים... נ.ב. אני לא שואל כי אני בא לבקר מישהו , אני שואל כי אני עומד לקנות מחשב (תנחשו לאיזה מטרה...).

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. * מטרות המחשב? מחשב בסיסי לסטודנט למדעי המחשב- אופיס, אינטרנט, Visual Studio.... * גודל המסך? נראה לי ש 14" יספיקו, סה"כ אני מעוניין במחשב שלא יהיה גדול מדיי כדי שיהיה קל לסחוב אותו ממקום למקום ושיהיה קומפקטי. * משקל רצוי? עדיף כמה שפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא בהכרח * Bluetooth? לא הכרחי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB - 500GB * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש לי ניסיון טוב עם ASUS. * כל דרישה מיוחדת שחשובה …

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by samitc,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta V,far cry,assassin's creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Amit BL,

שלום, החלטנו החבר'ה בעבודה לקנות אנטנות wifi עם קליטה מוגברת על מנת לקלוט אינטרנט כמו שצריך. כמו כן רצוי להזכיר שהאנטנות עוברות בין מחשבים רבים ולכן אבקש אנטנה עם חיבור usb בלבד. אז לכן אבקש את האנטנה הטובה ביותר עם הקליטה הגבוהה ביותר במחיר של 120 שקל. תודה רבה, ואם הנושא לא מתאים לפורום אז אבקש להעביר, מצטער על אי ההבנה.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601483645 - Intel - i3-4170 Dual core CPU - LGA1150 - 3.7 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400 - Haswell Refresh - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 576/564 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 B85M-P33-V3 - MSI - Socket LGA1150 CPU support - Intel B85 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - DVI, VGA video outputs - 1x PCIe 3.0 x16 slot - 8 channel audio - 4x SATA6 3Gb/s - 2 x SATA2 3Gb/s - Gigabit ... שלוש שנות אחריות כמות: - 1 - 256/251 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח HX316C10F_8 - HyperX - 8GB DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v - PC3…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי?4500 כולל ציוד הקפי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תוכנות עיצוב של אדובי ללימודים/פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא מבין בזה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. היי מישהו יודע היכן ניתן להשיג מטען לדגם העתיק DELL PP01L? או שלמישהו במקרה יש בבוידעם כזה שאינו בשימוש ויכול לתת? מיותר לציין שאין בזאפ, ובחנויות צחקו על חבר שלי שבא לשאול אם יש להם. תמונות שלו: (זה דגם המחשב) תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  23. שלום כולם, המחשב מיועד לתיכנות עם תוכנות כבדות כגון : vs2005 ו jdev. כמו כן לסרטים/מוזיקה. משחקים - לא משחקי פעולה, ולא משחקים כבדים מדי, ולכן אני לא לוקח כרטיס מסך כ"כ חזק. (אני גם לא צריך איכות יותר מדי מטורפת במשחקים. אני אסתפק באיכות ממוצעת) משחקי תפקידים בעיקר סגנון diablo ו titan quest. ועכשיו אני גם חושב לשחק ב oblivion שיכול להיות שכן צריך כרטיס מסך חזק דווקא. דבר נוסף, אני מפעיל די הרבה תוכנות במקביל בד"כ. כמו כן אני מתכוון כנראה להשתמש בויסטה. ואני צריך ציוד היקפי מלא - מקלדת, עכבר, רמקולים, מסך. הרכבתי מפרט ואשמח אם תתנו לי את חוות דעתכם. הרכיבים שאני לא ממש סגור עליהם זה המארז לוח האם המסך (שסתם לקחתי אקראית) חובה מסך 19 אינץ. והכרטיס מסך. (יש העדפה למארז יפה …

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by hadarelk,

שלום, רוצה לקבל הערכת מחיר על לפטופ DELL XPS L502X. בן שנתיים וקצת. מסך 15.6" Full HD. הארד דיסק 650GB WD. זיכרון 8GB RAM. מעבד i5 2nd gen. רמקולים JBL. וכרטיס קול MAXXAudio. תודה, הדר

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by shaharsn,

שלום לכולם, אמשח אם תוכלו לענות לי איזה מחשב עדיף? הצורך: שימוש ביתי, תכנות ומשחקים לא ברמת גיימר מקצועי המפרטים דומים: Lenovo IdeaPad Y700-15 80NV001FIV Intel® Core i7-6700HQ Processor, 6M Cache, 2.6 GHz up to 3.50 GHz זיכרון 8GB DDR4 2133MHz (1 x 8192 MB), Up to 16 GB ערכת שבבים HM170 כונן קשיח 1TB (5400RPM) Sata + 128GB SSD תצוגה 15.6 Inch FHD IPS LED Backlight (1920 x 1080) מאיץ גרפי NVIDIA® GeForce GTX 960M 4GB GDDR5 Asus GL552VW-DM206T ntel® Core i7-6700HQ Processor, 6M Cache, 2.6 GHz up to 3.50 GHz זיכרון 8GB DDR4 2133…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.