עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 9,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב במידה וזה אכן חשוב וכדאי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה וזה מתבקש, לחרוג בעוד - 500 שקלים ולעגל את התקציב הכולל ל - 10,000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וצפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים הכבדים ביותר שקיימים, החל מ - BF4 ומעלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by silverpist,

אוקיי אני מתלבט ממש בין 2 המחשבים הנ"ל- לנובו THINKSPAD E330, לבין המסונג סדרה 5 530U http://ksp.co.il/?uin=17299 לבין http://www.zolprice.co.il/product-1629-Lenovo_ThinkPad_Edge_E330_3354_96G.aspx כעיקרון יש לי את התקציב לשתיהם, אבל יש יתרונות וחסרונות כל אחד, הלנובו חזק יותר בחומרה וביצועים, אבל נופל במשקל שזה נושא שמדאיג אותי מאוד, אני סטודנט, ולכן אני אעדיף משקל קל, אבל לעומת זאת, אני מפחד שיבוא היום ואני אצטרך ביצועים שהסמסונג לא ייתן לי מכיוון שהמעבד שלו בא מוחלש וכאלה.. מבחינת סוללה גם הלנובו קצת יותר חזק. אבל זה פחות קריטי כי אני תמיד אסחב מטען ממילא ותמיד יש שקע. האם הביצועים של הסמסונג יפריעו לי במידה ואני אעבוד על מט לאב ותוכנות שירטוט גרפיות בעתיד? כי אם לא, א…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב זול עבור עמדת עבודה במשרד אדריכלים... 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 אבל רצוי פחות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אדריכלות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד 2008 (אולי ירכש חדש בעתיד), סקצ'אפ 8 - פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by ab14,

בסוף קניתי את זה 3.2 INTEL PRESCOT MSI800MHZ 80GB FX5200 512DDR

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Liorking,

אני רוצה מחשב משרדי אמין, ושקט, שיוחזיק לי עכשיו לאיזה 4 שנים בתקווה. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב שלי הוא עד 2500 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לשני תקציבים - אחד חסכוני, (נגיד, עד 1500 שקלים) ואחד לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב הנקוב הוא אחרי bufferים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי, כרטיס מסך, כונן קשיח HD. (SSD כן צריך) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפי…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. במידה והתקציב שלי לא הגיוני אתם מוזמנים להציע אחד אחר שעונה על הדרישות אבל חורג מהתקציב. הבקשה שלי קצת כללית מכיוון שאני לא יודע בדיוק מה אני רוצה, אם הייתי יודע כנראה לא הייתי מפרסם. אני רוצה לקבל המלצה מהפורום לגבי המחשב שיספק את הצרכים שלי. למה מיועד המחשב? - תכנות (Java, Assembly, Cpp, שפות Web, אנדרואיד, LabView...) - לימודים (באופן צפוי: דפדפן, Office...) ? אם זה בא בלי הוצאות נוספות גדולות מדי אז שגם יתאים לתוכנות עיצוב וגרפיקה (Photoshop, Illustrator...) גודל המסך? 14+ * רזולוציית המסך? מה שעדיף. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? סטנדרטי, אין צורך בNumpad. * משקל רצוי? 2.5 קילו מקסימום, כמה שפחות יותר טוב. * האם נדר…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by roibargil,

אלו המפרטים: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10236 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9787 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11908 אני מתכוון לשדרג להם את הזיכרון הפנימי ל-4 ג'יגה. מי מהם לדעתכם הוא הטוב ביותר? אני צריך נטבוק לענייני לימודים בלבד ולא יותר מזה - לקחת לאוניברסיטה ולחזור הביתה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום, לפני חודש ביקשתי מפרט כרשום בכותרת. להלן מפרט שהורכב על-סמך מה שהוצע בדיון המקורי: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3570 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1011 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪518 מארז: Gigabyte LUXO X140 Black MidiTower ATX 1x 120 MM FAN TOOLESS + 500W Seasonic ECO כמות: 1 - מחיר: ₪479 זיכרון: Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 1 - מחיר: ₪299 קשיח למחשב שולחני: Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪485 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by קלוקיי,

שלום לכם , בניתי לעצמי מחשב חדש שאני מתכנן לקנות בימים הקרובים . רציתי בבקשה שתגידו לי אם המפרט הזה כדאי ואם כדאי לשנות רכיבים מסוימים במפרט . המחשב ישמש למשחקים / ודרישות נוספות של עיבוד מהיר / ועוד . בנוסף חשוב לי כונן קשיח באיכות טובה שיעבוד ללא תקלות וברציפות מתמשכת ושיהיה אמין מאוד וגם לגבי כונן ה SSD . אם יש דברים שהייתם ממליצים לי לשנות / להחליף בבקשה תכוונו אותי . המפרט הורכב באתר KSP סכום המפרט : 7875 שקלים . תודה רבה לכם .

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by darkingxx,

אני מחפש מחשב כתחליף למחשב שולחני 15.6 אמור להריץ אינטרנט תוכנות וקצת משחקים חשוב שיהיה חיבור hdmi וכשאחבר אותו לטלויזיה יוכל להריץ סרטים ב full hd ללא בעיות וללא קפיצות. אם יש כונן עם צורב dl ו מצלמת אינטרנט זה בונוס, רצוי גם כרטיס מסך נפרד תקציב עד 3 אלף

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by adirbd,

אני מעוניין לקנות מחשב סלוני שיריץ סרטי FULL HD ושיעבוד טוב ויוכל להקליט. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד)? קולנוע בייתי, עבודות משרדיות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כרטיס טלוויזיה 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד שיריץ windows 7 טוב 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צ…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Alfasi,

1. מה התקציב המקסימאלי? אני גמיש בתקציב אבל ראיתי מפרטים ברמה של מה שאני מחפש באזור ה6-8K ואני חושב שזה הכיוון. 2. מה שימושי המחשב? עריכת וידאו מקצועית. א) תוכנות עיקריות - Avid Media Composer, Adobe Premier , After Effects. זאת העבודה שלי ואלו התוכנות שאני עובד איתן על בסיס קבוע. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הכוונה שלי כרגע היא לערוך עם שני מסכים של 1920X1080 של 23". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני צריך מחשב שיענה לדרישות השוק לתקופת זמן משמעותית. אני מתחיל לקבל כבר לאט לאט חומרי 4K לעבודה ורוצה להי…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by roih3,

משהו מוכן להציע לי מחשב עד 4500 ש"ח חשבתי על זה http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2902778&refid=6#SaleJoinContentTop אני צריך מחשב טוב מהיר ולמחשקים. מה דעתכם? או מחשב אחר. וזה לא כולל ציוד הקפי. תשובה מהירה בבקשה. תודה מראש רועי.

• 42 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום לכולם, אני חדש בפורום הזה הגעתי לפה דרך חבר שהוא כתב של האתר ואני זקוק לעזרה ברמת העיקרון מדובר על מחשב לצרכי לימודים ואני בתור אחד שהיה לו עד עכשיו מחשב נייח פחות מתמצא בנושא הניידים מדובר על מחשב עם שימוש של אנט', סרטים, תוכנות כמו VB ואפשרות להרצת משחקים ברמה גבוהה (ידוע שזו הבעייה המשמעותית) אי לכך כרטיס מובנה לא בא בחשבון, ויצא לי לשמוע גם על סדרה 8 של NVIDIA כך שגם היא לא אופציה אני מעדיף להמנע ממחשבי 15.4 אנצ' בגלל שהם פחות ניידים ודי כבדים ולמרות שדגמים של 13.3 או 14.1 פחות מיועדים למשחקים אגב אחריות בי"ל היא חובה מבחינתי ואין שום בעייה להזמין דרך אתרים רשמיים או פחות רשמיים של חברות ולהשתמש בשירותים של MUSTOP אשמח לשמוע הצעות שני דגמים של מחשבים שמצאי הם ה S…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. מחשב ניידMSI S420 14.1" CORE DUO 1.6GHz WINDOWS XP HOME רק 4,890 ש"ח אספקה מיידית. שנתיים אחריות בכל מעבדות אייבורי. שנה אחריות בינלאומית בכל רחבי העולם. פלטפורמה CHIPSET ATI RC410ME - NAPA מעבד INTEL CORE DUO T2050 1.6GHz זיכרון מטמון 2MB תוספת למעבד 1.8GHZ T2400 רק 245ש"ח מסך וכרטיס מסך "14.1 רחב WXGA 768*1280 כרטיס מסך ATI Radeon Xpress 200M זיכרון פנימי 512MB DDRII 533MHz ניתן להרחבה עד 2GB דיסק קשיח 5400 80GB ניתן לשדרג לכל דיסק אחר מערכת הפעלה תוכנת חלונות HOME WINDOWS XP בעברית או אנגלית ניתן לרכישה עם XP PRO או ללא מע' הפעלה. כונן אופטי צורב DUAL DVD מידות ומשקל 2.1 ק"ג גובה 3.2 ס"מ, רוחב 33.2 ס"מ, עומק 22.9 ס"מ תקשורת כרטיס רשת אלחוטי INTEL 802.11 B/G…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום חברים, האם מישהו יכול להמליץ על מחשב נייח שעובד היטב עם פוטושופ ואילוסטרייטור. אני רוצה לחזור לעבוד בתוכנות וצריכה מחשב שלא קורס מהעומס. מצד שני זהו לא המקצוע שלי אז קשה להצדיק הוצאה של 5000 שח ומעלה על מחשב שכזה. יש המלצות או תובנות בנושא? מחשב שולחני חזק שעובד טוב עם פוטושופ ואילוסטרייטור, וורד ווינדוס ואינטרנט. מצד אחד אני לא רוצה לרכוש את המפרט המינימלי שיתאים לדרישות האלו , מצד שני אשמח לקנות משהו מומלץ ואיכותי ואם אפשר לא הכי יקר בעולם. תודה רבה לכם (:

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by elladb,

אני צריך מחשב בינוני לעבודה בעיקר על WORD. לקחתי מחשב מראש חזק משצריך כי זה לסבא שלי ואני רוצה מחשב שיחזיק לו כמה שיותר זמן ללא שידרוגים בעיות וכו'. מה דעתכם על המפרט הבא: barton XP 2500+ - 600 Chaintech 7NIF2 - 550 256M-333k *2 - 360 Maxtor 80GB 7200/133 8MB - 580 TFT IIYAMA - 17'' AS4314UT - 3050 מה דעתכם עם המסך? האם אני צריך גם מאוורר טוב יותר ממה שמגיע עם המעבד? (אני לא מתכוון לעשות OC). תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by hananmori12,

שלום, אחיין שלי בן 14 גיימר בנשמה ואני מחפש לו מחשב חדש עד 5000 שקל, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש קריטי עד 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by valleyzz,

אהלן חברים הייתי מעוניין לקבל הערכת מחיר לגבי מחשב נייד ברשותי להלן המפרט: 14 אינצ' DELL Inspiron N4030 I3 M350 2.27 ghz 4GB DDR3 HDD 320 GB ATI 530v

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום ותודה מראש לעונים. המחשב הקודם שלי מקרטע תקופה ארוכה (של שנים) באופן נואש והגיע הזמן לאחר יותר מעשור להחליף אותו. אני צריך מחשב שיחזיק לי מספר שנים לא מבוטל. התקציב - כ- 6000 ש"ח. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000-6500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית: תוכנות אדובי בדגש על אינדיזיין. התוכנה השימושית ביותר ביום יום: קורל דרו. עבודה משרדית של עסק: אופיס וכדו' נגיעה בעריכת וידאו קלה - קורל וידאו סטודיו תיתכן בהמשך התמקדות בתוכנות כבדות יותר בתחום עריכת הוידאו. 3. האם יש צורך ב…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום לכם, אבקש ממי שמבין במחשבים לתת חוות דעת על המפרט שבניתי ואם אפשר מפרט אחר בתקציב של עד 6 אלף (חריגה גג 200 שקל) אז אשמח. אני עוסק בעריכת וידאו עצמאית ללקוחות, המחשב החדש מיועד בעיקר על מנת ללמוד תוכנות כמו after effects ו edius יותר לעוne וכך לעשות עבודות מקצועיות יותר. לא מתוכנן OC והמסך מציג על 1920 1080. התוכנות דורשות רינדורים עם גרפיקה גבוהה . 1. מה התקציב המקסימאלי? 6200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר להגיע למחשב באותה רמה ב6 אלף\5 וחצי גם סבבה אבל שלא ירד ברמה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות …

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. סוף סוף החלטתי סופית להחליף את הדיסק הקשיח שלי. אבל רגע לפני הרכישה הסתבכתי. המוצר הזה http://www.pc-online.co.il/single_product.php?ps=8826 נראה מאד זול ושל חברה טובה אבל הזיכרון הפנימי שלו רק 8. לעומת זה https://ksp.co.il/?select=.268..156..371.&kg=&list=1&sort=1&glist=1&uin=47528&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= שהוא מוצר מחודש (מה זה אומר לגביי איכות ואורך חיים?) והוא זיכרון פנימי 128 (מה זה אומר? יכול להיות כזה הבדל? ואיך זה משפיע עלי?) ואיך זה? https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=17174 ושוב הסתבכתי. איך אני יודע שחיבור הSATA מתאים לי? יש…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. באיזה אתרים אני יכל להרכיב לי מפרט מחשב ..?! אבא שלי נתן לי תקציב 5000 לרכיב רק את המחשב בלי כלום אני רוצה ראידון 9800 פרו ואני מתלבט בין אינטל לה 64 amd התלבטותתתתתתתת רצחנית ..... אני רוצה מחשב לכיוון העתיד ... אני צריך עוד מחשב שנה שעברה קניתי מחשב והוא כבר התישן אז ככה ראיתי באתר את זה ה אפשרי רק אם מדובר בזכרון DDR ,ועדיף לפחות DDR400/PC3200 בגלל הבאס של המעבד מ www.ksp.co.il (ללא מארז+ספק) ..... AMD Price Units Total Athlon. 64 3000+ (S-754) 1020 1 1020 ..... .. ...... AMD EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 620 1 620 ....... DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 450 1 450 ...... ... MSI Price Units Total GF 6800 128MB,TV,DVI …

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. אני רוצה לקנות מחשב חדש (Q6600, 8800GTS, 2x2 GB RAM, 500 GB HD) אבל חשוב לי מאד השקט של המחשב ולכן אני מוכן להתפשר קצת על ביצועים. הכי טוב מבחינתי היה אם הקירור של כל החלקים במחשב היה פסיבי, אבל אני מניח שזה בלתי אפשרי, אם אני רוצה ביצועים גבוהים. בבקשה תמליצו לי על מפרטים (ותנמקו למה בחרתם בכל חלק). תודה רבה!

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by IceScream,

הי לכולם, אני חדש בפורום ורוצה להגיד קודם כל תודה על הכתבות היפות והכל. בכל מקרה אני רוצה לקנות מחשב חדש בשעה טובה, וכרגע אני אפילו לא יודע מה התקציב אני רק יודע שזה מחשב לגיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? לא ידוע א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב? משחקים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Diablo III, Starcraft II, Heroes VI, Assasian Creed III -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא יודע מה הכוונה 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.