עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחשב נייד לגיימר ממוצוע-קל 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +100 לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימר קל . משחקים ידועים וחדשים כמו Doom 4 שירוצו מהר ובאיכות הגבוהה ביותר , ושימוש ביתי במחשב : עבודה על תוכנות אופיס וצפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי גוף ראשון - DOOM 4 , ובסגנון -מהי הרזולוציה הטבעי…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. מעבד: intel core 2 quad q6600 לוח: gigabyte ga p35-s3 זכרונות: Elixir 1024MB DDR2 800MHz x2 כרטיס מסך: nvidia geforce 8800 gts 640mb leatek ספק: cooler master extreme power 600w מארז: compucase 6a19 כונן קשיח: Seagate 250gb 7200rps sata2 16mb buffer 1. האם יש איזה משהו בעייתי במפרט או שיכול לא להתאים? 2. האם אני יוכל לעשות OC עם המערכת הזאת? 3. והאם אני צריך להוסיף עוד איזה מאורר למארז? הזכרונות אולי לא של חברה הכי מוכרת אבל אני מקבל אותם במחיר ממש טוב 440 לשניים וחבל לשלם עוד 200 ש"ח רק עבור שם של איזה חברה כי לא אמור להיות הבדל בביצועים.

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  3. שלום אני מעוניינת לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי תקציב : עד 3000 ש"ח המחשב מיועד לגלישה באינטרנט ותוכנת האופיס בעיקר בשימוש תדיר ולא למשחקים ציוד היקפי: מדפסת , מקלדת ועכבר. רצוי שהמחשב יהיה שקט אין העדפה לחנות ספציפית תודה

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  4. Started by gulzar,

היי מצאתי מחשב שאני רוצה לקנות, ואני חושש אם השירות של HP בארץ הוא סביר. נכוויתי בעבר מASUS וLENOVO. יש לכם בעד ונגד האחריות או השירות של HP? תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by owen,

בשעה טובה עוד שלושה שבועות אני טס לארה"ב ויש לי הזדמנות לקנות שם מחשב (ללא מארז כמובן ), אי לכך ובהתאם לזאת נשאלת השאלה מה לקנות. המטרה העיקרית של המחשב היא למשחקים, OC כרגע לא נראה באופק אולי עוד כמה שנים כשיהיה כבר מיושן ;D ותקציב הוא לא בעיה- כמו שכתוב בכותרת עד 20K. מה חשוב לי? שני דברים בעיקר: שיהיה חזק מאוד. הייתי מאוד רוצה לקרר אותו מיימית ;D כך שאני זקוק להמלצה על מערכת קירור שתקנה שם. (וגם על מארז וספק טובים שייקנו בארץ (כמובן) ויתאים למערכת - משהו אלגנטי ויחסית קומפקטי).

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by alonezer,

מסך 22" ושיריץ משחקים חדשים טוב תודה

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  7. Started by Judas Iscariot,

כל המפרטים המומלצים של אינטל הם מדור 6, לא כדאי לעדכן עם דור 7? (7XXX במקום 6XXX)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by igor5,

מה דעתכם על המפרט הבא: מעבד: ‏Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB‎ מחיר: 1545 ש"ח לוח אם: ‏P5N-E s775 Quad-Core 1333Mhz, nForce 650i SLI, 2xPCI-E‎ מחיר: 700 ש"ח זיכרון: OCZ 2048MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL Special Ops Edition 5-5-5-12 מחיר: 610 ש"ח יש לי כבר דיסק קשיח של 250 ג"ב maxtor מארז של chiftech ספק של hec וכרטיס מסך geforce fx5500 exterem 256 mb המחיר שווה את הרכיבים ? הצעות לשיפור יתקבלו בשמחה

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  9. Started by Eliran T,

האם שווה לי לקנות מחשב חדש בשביל נטו משחק אחד?אני ממש מתלבט נגיד ואעשה זאת אלו הבקשות: 1. מה התקציב המקסימאלי?2500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכול. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 מקסימום. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מיועד רק למשחקים.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:המחשב מיועד רק למשחק אחד-CS:GO,אין לי מושג לגבי פרטי המסך אשמח להסבר איך לדעת מהי הרזולוציה הטבעית,ההגדרות הגרפיות שזה מיועד לו-עדיפות לכך שהמשחק ירוץ על גבוה אך גם בינוני זה בסדר. -אילו מש…

10. אני צריך בעיקר לעבודה באינטרנט כי יש לי לבנות אתר. מסך בכיוון של "15 אמינות גבוהה כי לא מתאים לי קריסות ותיקונים. אנא תשובתכם המהירה. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום. אני עורך וידיאו ואני קונה מחשב חדש. התקציב שלי הוא בסביבות ה5000 אפשר חריגה קטנה. הרכבתי לי מפרט כזה: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤1593 לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R ¤866 כרטיס מסך ASUS PCI-EX GeForce 8500GT SILENT 256MB DDR2 - DX10 RETAIL 644 שח דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤432 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤173 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT 563שח מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ¤419 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤422 כרטיס קול: CREATIVE SB LIVE 5 .1 129 שח עכבר+מקלדת: GIGABYTE GK-9PB 81 שח הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤80 מחיר…

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  12. Started by pinkmasta,

אני צריך להרכיב לחבר מחשב .. והנה החלקים שבחרתי .. במידה ויש לכם הצעות לשינויים , חופשי , התקציב עומד על עד 4500 ללא מסך . Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 1 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 1 512Mb 400MHz Twinmos 2 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות 6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E 1 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות 160GB SATA II 7200RPM 8MB 1 NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 1 Thermaltake Sviking VA4000BWS 1 4175

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. זה לידידה שלי המפרט שנשלח אלי היה מבולגן מאוד סידרתי אותו קצת אבל עדין הוא מבולגן, בטח לגבי ענין המחירים הקיצר כמו שאתם רואים התקציב נדיב אני פחות צריך הצעות למפרטים אלא יותר חוות דעת לגבי הרכיבים שמופיעים אם אתם מכירים תודה [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 956 צפיות
  14. אני מתכוון לקנות את המפרט הבא : מעבד Intel Core i5-2500K Box ₪1082 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80623I52500K לוח אם Gigabyte GA-P67A-UD3 ₪665 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=951111 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪270 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB 1600Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪283 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-12800CL9S-4GBRL כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce GTX 460 768MB DDR5 PCIe ₪743 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GWGTX460PCX768 צורב Sony Optiarc AD-7260S X24 SATA DVD ₪99 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. בתחילת השבוע נגנב לי המחשב ולכן התחלתי לחשוב על מחשב חדש המחשב הקודם שלי היה נייד שעשה עבודה מעולה גם עם משחקים וגם עם תוכנות photoshop, lightroom, vegas והמחשב החדש שלי מתוכנן להיות נייח שגם יעמוד בכל הדרישות ואפילו מעבר כרגע בניתי סקיצה ראשונית של המחשב מבוסס על אחד המפרטים המומלצים עם קצת שינויים עד 5000 ש"ח המחשב צריך להריץ תוכנות לעריכה גראפית שמתאימות לצלמים כגון פוטושופ ולייטרום, אני לא מתעסק בתלת מימד ורנדורים כבדים המחשב צריך להיות מסוגל להריץ את המשחקים החדשים על גראפיקה גבוהה עדיפות כמובן למקסימלית ושיחזיק לי מעמד לעוד מספר שנים לא מועט לא דרוש ציוד נלווה למחשב רק המחשב עצמו אני גר באזור נתניה-חדרה והתכנון היה להרכיס את המחשב בKSP ולכן הכרטיס מסך מהחברה הזו …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם, אני מחפש לבנות מחשב / שרת עליו אתקין סביבה וירטואלית, במטרה להעשיר ידע בסביבות שרתי Microsoft ו LINUX כרגע, הפוסט הכי רלוונטי בנושא שנמצאתי באינטרנט עם מפרט שיתאים לצרכים שלי נמצא בפוסט בקישור המצורף: http://www.tomshardware.com/answers/id-3483812/building-home-lab-server-virtualization.html אני מחפש מפרט הצעת מחיר עבו מפרט דומה ( כולל עבודה) וכמובן שאינני משלה את שהמחיר ב TOMSHARDWARE הוא המחיר שיש בארץ. אבל גדול באם התאפשר אני מעוניין לרדת מ 10,000 ש"ח כמה דגשים מבחינת מעבד אני מעונין ב INTEL XEON ולא ב AMD. במקרה של TOMSHARDWARE בונה המפרט בחר במעבד עם 2.1GHZ אבל נראה שמומלץ להשתמש ביותר מזה לכיוון …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. מאוד אהבתי את המפרט של 6000,אך לדעתי אני לא ממש צריך כרטיס של ATI ב1600 שח...אז חשבתי על כמה אופציות נוספות: לשים את הכרטיס מסך ממפרט של 5000 שח(את ה6600GT) עכשיו על הכסף שנותר לשים עוד 512 RAM שהסופי יהיה 1534 כך שיהיה יותר מהיר בפונקציות כמו קידוד וכל מיני דברים בסיסים וברצוני לקנות רמקולים של CREATIVE 5.1

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  18. שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש כולל מסך ומדפסת שתשמש בתור פקס לגלישה באינטרנט עד 4000 צריך גם עכבר ומקלדת ..הכל מהתחלה.. מה טוב שיהיה בתוך המארז...איזה מפרט.. תודה

• 10 תגובות
    • 857 צפיות
  19. אורח דניאל

מעדיף מחשב מבוסס Intel וכרטיס מסך GeForce. תודה רבה לעוזרים

20. Started by idan100,

שלום, אבקש את עזרתכם בבחירת מחשב חדש - ללא ציוד היקפי וללא מערכת הפעלה. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי עומד על 4,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג, אבל מדובר ברכיב שיקנה לי שיפור משמעותי בביצועים אפשר לחרוג בכ-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש למשחקים, גלישה מאסיבית (ריבוי חלונות דפדפן, מעל 30-40 בכל רגע נתון), צפיה בתכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -איל…

21. http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000Wff65shEAuki37TgAfupqer:12bbi68k5?id=sp5-4100277 תודה, אופיר

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  22. Started by achiya1,

שבוע טוב. כשאני פותח את הנייד לפני שהווינדוס עולה מופיעה השגיאה no bootable devices--strike f1 to retery boot f2 for setup utility press f5 to run onboard diagnostics מה הבעיה בבקשה?

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  23. Started by blacknot,

מעוניין בהמלצה למפרט למחשב כולל מסך 24 אינץ' לפחות ומערכת הפעלה windows 10 pro השימושים שלו בעיקר משחקים כמו warhammer total war,wow,starcraft 2, witcner נוסף עבודה על VMware הפעלת לפחות עד 4 מכונות סימולטנית. התקציב עומד על 10k עם אפשר להכניס מסך שני יהיה מצוין.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  24. במחיר של 5.2k חשבתי שהמחשב מציאה אבל רציתי עוד חוות דעת http://www.p1000.co.il/p1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=Laptop_And_Accessories&AuctionId=5191174 המחשב מיועד בעיקר ללימודים, משחקים בינוניים פלוס וראיית סרטים.

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  25. אורח Nir
    Started by אורח Nir,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב Gameing חדש בתקציב של 5000 ש"ח יש לי גם כמה שאלות בעקבות המעבדים החדשים שיצאו השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? overwatch א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך 23״ …

• 0 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.