עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by wtcher,

היי, אני זקוק למחשב חדש (מעדיף נייח משיקולי מחיר זול יותר) שיעבוד עם הכלים הבאים: 1. Matlab ברמת תחקור נתונים ואופטימיזציות - דורש CPU ו- Memory 2. שרת SQL Server 2014 Express יחד עם Client שיותקן עליו. מעריך את כמות הנתונים בכמה ג'יגהבייט בודדים 3. כלי נוסף לתחקור נתונים, בנוסף ל- Matlab, שיצטרך להעלות מאות אלפי רשומות ל- RAM השאלה איזה מעבד וכמה זיכרון לקחת. אני מתלבט בין i5 ל- i7 מהסדרה החדשה של Skylake השאלה כמה זיכרון אני אצטרך לטעמכם? 16 ג'יגה בייט מספיק? האם עדיף לקחת 32? איזה לוח אם מתאים ומומלץ? לגבי דיסק - אני מאמין שאסתפק ב- 1TB כרטיס מסך וכו' - פחות רלוונטיים תודה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  2. Started by ziko,

היי שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד בחו"ל (מארה"ב או תאילנד) יש אפשרות שיביאו לי אותו . לפני כשנה וחצי קניתי מארה"ב מ Dell outlet מחשב נייד מחודש xps-13.3 ובתוספת אחריות בינלאומית הכוללת את ישראל אחלה עסקה. אני מעוניין לקנות מחשב נוסף מ Dell outlet אך הפעם הם טוענים שהם לא יכולים להכליל את ישראל באחריות הבינלאומית? האם יש למישהוא פיתרון או מקום אחר שכדאי לקנות ממנו בארה"ב או תאילנד מחשבי דל בלבד תודה

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  3. Started by Dor Salomon,

מחשבים ניידים Asus מחשב נייד Asus X555LJ- XX1225T אסוס מספר מזהה: 5345 WIN10 מערכת הפעלה גרפיקה 15.6 LED Backlight גודל תצוגה 1366x768 רזולוציית תצוגה NVIDIA® GeForce® GT 920M with 2GB DDR3 VRAM כרטיס גרפי VGA Web Camera מצלמת אינטרנט לוח אם Intel® HM76 Express Chipset ערכת שבבים מעבד Intel® Core™-i7-5500U Process מעבד זיכרון Up to 12GB זיכרון מירבי 1600 MHz מהירות זיכרון 8GB נפח DDR3 זיכרון אחסון Super-Multi DVD כוננים אופטיים 7200RPM מהירות דיסק 1000GB גודל דיסק SATA …

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  4. Started by Zeev86,

היי. אני מתכוון לרכוש בקרוב (תלוי במסגרת שתתאפס לי בעוד שבוע וחצי) את המחשב הזה: http://www.tms.co.il/preview/spec/1svr29tq מה שמפריע לי זה המארז הדי יקר, אבל הובהר לי שזה מגיע עם ספק. מה אתם אומרים באופן כללי על המערכת? 1. מה התקציב המקסימאלי? 7.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio פה ושם. אבל עיקר השימוש גיימינג. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by tood24,

בוקר טוב, ALL IN ONE 21.5” VIEWSONIC מה דעתכם ?כדאי לרכוש? המחשב לשימוש,גלישה,צפייה,דואר,יוטיוב,פייסבוק תודה

6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח. מאד רצוי שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטים, גרפיקה, (וגם קצת שימוש משרדי (Excel,Powerpoint) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות adobe השונות, בעיקר פרימייר, אפטר אפקטס, אילוסטריטור. תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. היי חברות וחברים. למרות שהמחשב הקיים שלי הורכב מלפני איזה 7-6 שנים, אני רוצה לשדרג את הקיים ולא לקנות שלם מחדש. מה שכבר יש לי: - מארז ANTEC NSK4480. - ספק כח של ANTEC EARTHWATTS 380W + קירור. - לוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L (די מיושן, אך אולי עשוי להספיק?). - מעבד CORE 2 DUO כלשהו. - כרטיס מסך Geforce G210 512MB(שוב, מיושן אך איני צרכן גרפיקה) - כונן-צורב. האם העניין נראה לכם אפשרי? אני פשוט לא רוצה להוציא איזה 1200ש"ח+-(וזה עוד לבייסיק) ורוצה להיוועץ עמכם אם ניתן להמשיך עם הציוד הזה ורק לשדרג את: - זיכרון (כרגע יש 4GB DDR2). - כונן (ל-SSD). במידה וכן: אשמח לקבל המלצות. או במידה וכן, אך עדיין יש צור…

• 26 תגובות
    • 5.1k צפיות
  8. Started by Tsvi89,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel i5-6500 3.2Ghz(3.6Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪949 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer i11 כמות: 1 - מחיר: ₪148 לוח אם: Gigabyte GA-H110M-S2 DDR3 for 1151 כמות: 1 - מחיר: ₪213 מארז: Antec GX300 + NE550M כמות: 1 - מחיר: ₪486 זיכרון: Kingston 8GB DDR3 (8Gx1) HyperX Fury Blu CL10 כמות: 2 - מחיר: ₪186 כרטיס מסך: Gigabyte GTX 1070 GV-N1070WF2OC-8GD Retail כמות: 1 - מחיר: ₪2369 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪235 קשיח למחשב שולחני: Samsung SSD 120G 650 Series 2.5" SATA III! כמ…

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  9. שלום לכולם, אשמח אם תעזרו לי בהקדם בהרכבת מחשב, זה דיי דחוף לנו כי המחשב שלנו שבק חיים ואנחנו חייבים מחר כבר לרכוש חדש, תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לתת לי מפרט אחד שחוסך קצת ואחד שמשתמש בכל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משמש למצלמות אבטחה ושימוש משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנה לניהול מצלמות אבטחה עם הקלטה 24/7 ושימוש משרדי של אינטרנט קליל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אני מעוניין לבנות מחשב חזק לשימוש ביתי. ישמש לעיבודי תמונה וגרפיקה (פוטושופ, לייטרום, אילוסטרייטור) ומעט 3D ועריכת וידאו (פרימייר, אפטר אפקטס), וכן פיתוח אנדרואיד ומעט גיימינג. אין צורך באיכסון כי יש NAS, אבל חשוב שה-SSD יספיק למערכת ולכל התוכנות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עיבוד תמונה, מעט 3D ועריכת וידאו, מעט גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe CC, שימוש ביתי תדיר.…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. היי חברים. אסביר בקצרה את המצב הקיים שלי והמטרות שלי. כרגע יש ברשותי +Synology NAS DS415. אני מוצא את עצמי מאוד מוגבל איתו גם מבחינת תוכנה ובעיקר מבחינת חומרה. לכן החלטתי אחת ולתמיד לרכוש NAS מותאם לצרכים שלי. הצרכים שלי מהשרת הן: - שרת מדיה וקבצים (File and Media server) - גיבוי/ניגון של מכשירים וקבצים ברשת. - גישה מרחוק לקבצים (Remote access to files). - יכולת הרצה של מספר שרתים במקביל ללא בעיה. - מערכת הפעלה- אני רוצה להיות כמה שיותר גמיש. כנראה שארצה להשתמש במערכת LINUX, FreeNas וכד'. - גיבוי/Raid - יכולת אחסון של לפחות 5 דיסקים. - ה-NAS לא מיועד למשחקים או OC. כן מיועד לעבודה וניגון מדיה. - גודל: קטן ככל הניתן (…

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית מרובת יישומים, בעיקר יישומי כרום זוללי זיכרון. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): פרנסה - אופיס, פוטושופ, ווטסאפ מחשב, והרבה טאבים פתוחים בדפדפן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - שני מסכי dell p2414 מחוברים -לאילו הגדרות גרפי…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by meshorer,

האלן חברים, מחפש מחשב נייד לי ולאישתי (לומדת עיצוב פנים), הנייד צריך ליהיות מסוגל להריץ תוכנות כדוגמאת sketchup ו autocad ללא שום בעיות. האם כדאי ללכת על המחשב HP Pavilion 15-AU000NJ? http://ksp.co.il/?uin=33472&select=.268..271..162..2175..2185. האם יש המלצות לגבי מחשב אחר? השאיפה במחיר לאיזור 4000 ומעתה כמה שאפשר. אודה לעצתכם.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני מחפש מארז בלבד. אני עובד במספר רב של חלונות כרום עם יישומים כבדים שזוללים זכרון ועיבד, סקייפ, ווטסאפ, פוטושופ, וורד, דרייב והרבה שירותים שרצים ברקע, בעיקרון מערכות הניהול של וורדפרס שרצות בכרום שותות לי את הזיכרון ואת המעבד. אני כרגע רץ בקונפיגורציה של i5 750 בן 6 שנים, 16 ג'יגה זיכרון 1600 , ו SSD 128 למע' הפעלה, אבל עדיין משהו בעבודה מרגיש לי לא חלק וזה מבאס אותי. חשוב: SSD מעבד זיכרון לוח אם (עם 2 יציאות וידאו לפחות לתצוגה מורחבת על 2 מסכים) עבודה שקטה לא חשוב: שטח אחסון כולל (משתמש בעיקר בענן) מארז אין צורך בכרטיס גרפי העיקר שיהיה סוס עבודה ל-16 שעות ביום

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. מכירים את זה שהשעה כבר 23:30 ואתם בעיצומו של משחק, אבל לא מצליחים להוציא מהראש את העובדה שמחר יש יום עבודה? אז אני רוצה לקחת את הגיימינג איתי לכל מקום כך שאוכל לשחק ברכבת בדרך לעבודה ובדרך חזרה ואפילו בבית קפה. האם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד שישמש לגיימינג בלבד, אבל כזה שאוכל לסחוב אותו בתיק בלי שהאורטופד הציני שלי יצקצק לי באוזן? מסך 13.3 אבל עם חומרה שתאכל את Dark Souls 3 בלי מלח עשבים. מבחינת תקציב, בואו נגיד שעד 10K ש"ח ועדיפות לקניה בארץ. תודה מראש, ג'קי

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  16. שלום, אני מתכוון לקנות מחשב בקרוב מיועד בעיקר למשחקים, תכננתי בהתחלה להוציר בסביבות 3.5-4K על מחשב עם 1060 אבל אז ראיתי שעם קצת משחק אפשר להכניס 1070 גם בסביבות 5K והחלטתי לנסות להרכיב מפרט. אני לא בטוח כל כך אם כל הרכיבים שלי מתאימים, או אם יש איזשהו צוואר בקבוק במערכת ולכן אשמח להערות\הצעות לשיפורים\אפשרות לחסכון בהוצאות (המלצות לחזור למערכת זולה יותר אבל עם 1060 גם מתקבלות). המפרט לא כולל SSD מכיוון שיש לי אחד חדש בבית שאתקין בעצמי כנראה בנפרד, בחרתי להרכיב את המפרט דרך האתר של פלונטר כי היה שם את ההיצע הכי גדול שמצאתי, אבל אם יש מקומות אחרים שמשתלמים יותר או באותה מידה אשמח לקבל גם הצעת מפרט דרכם (ואולי זה יהיה אפילו יותר נוח כי אני גר בצפון) …

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Baruh92,

היי, אני מחפש לפטופ לשימושים כלליים שכוללים גלישה, אופיס וכד'.. . מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח - גמיש קצת אם שווה להשקיע א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר - הכי חשוב שיעמוד בדרישות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב? לימודים וגלישה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: אופיס, גלישה באינטרנט יכול להיות לשימוש ארוך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לפטופ 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Zeev86,

אני רוצה לקנות מחשב חדש עם GTX1080. אין לי מושג על איזה 1080 ללכת אז ראיתי מפרט מוכן בפלונטר, שללא הדיסקים יוצא לי 7K: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=ROGpLay3r1080FE&cart=1469860648312741&lang=heb כמה שאלות שאשמח אם תענו לי עליהן: 1. האם המפרט שווה את המחיר והאם הוא יתן לי תמורה לטווח הארוך. 2. האם אפשר להרכיב את המפרט באופן טיפה שונה ואולי עדיף בחנות אחרת כמו TMS? 3. אני חייב הרבה מקום לכל הדיסקים שלי. 2 דיסקים 3.5 אינץ ו3 דיסקים של SSD, ואני חייב לפחות שני חיבורי 6GBPS ומומלץ שיהיו 3. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Vanser,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5200 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג ועבודה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל הFPS החדש (Battlefront, battlefield 1, Witcher 3, Fallout 4..) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 בנתיים, אולי בעתיד 2560x1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by aboren,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, עם יכולת לראות סרטונים וסרטים. לא משחקים (אולי סוליטר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, שמי מיכאל, בחודש האחרון אני מחפש איך להפוך את העבודה שלי לקלה ונוחה יותר לקראת קניית מחשב חדש. כרגע יש לי נייח ישן שבשבועות האחרונים כבר לא ממש מצליח לסחוב. חשבתי לקנות מחשב נייד (אני עובד משני בתים), לחבר אותו כל פעם לעמדה בבית ולהנות מהניידות והעוצמה. אני עורך 4K ועושה אונליין באפטר אפקטס ובדוינצ'י ריזולב, אני צריך כוח ואני צריך RAM לאפטר. מצאתי מפרט שנראה לי מעולה בPC-Power ורציתי לשמוע את דעתכם. הנה הוא: מעבד Core i7 6700K 4.0GHz Quad Core 8MB זיכרון 64GB DDR4 2133 מאיץ גרפי NVIDIA GeForce GTX 980M 8GB GDDR5- PCIE 3.0 x16, - DirectX 12- 1x HDMI, 2x DP, 4 Displays- CUDA & Surround מס…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Arkadi Piven,

שלום רב לכולם! מתלבט בין שתי מחשבים ניידים לגיימינג ולימודים : ALIENWARE 15 http://ksp.co.il/?uin=33871&select=.268..271..3475. ASUS ROG 502 http://ksp.co.il/?uin=33158&select=.268..271..1358..1798. למרות שהחומרה של המחשב אסוס יותר חזקה מהאליינוור, חיי הסוללה שלו קצרים, הוא מתחמם ונפח האחסון של קטן. בנוסף יש איזו דעה רווחת שאסוס נוטה להתחיל לעשות בעיות אחרי שנה של בעלות. לא נשכח גם את נושא הGRAPHICS AMPLIFIER שיש לאליינוור מה שמבטיח לי שדרוג עתידי. מחשב זה הולך להחליף את מחשב השולחני שלי ולצאת איתי מהבית לימים עמוסים באקדמיה והעבודה, לכן החלטתי שהוגדל מסך המקסימלי חייב להיות 15". האם מישהו יכול להכריע את הכף? תודה רבה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכל חברי הפורום, ראשית, תודה לכל העונים ובכלל לכל חברי הפורום, אני עוקב אחרי הפורום הזה תקופה ארוכה ומתפעל כל פעם מחדש על נכונות של אנשים טובים לעזור, זה בכלל לא מובן מאליו ומאוד מרשים. לענייננו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עריכת תמונות stills (לא וידאו) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אהלן, בעוד כמה חודשים אתחיל תואר משולב במתטיקה ומדעי המחשב ולצורך כך אני מעוניין לקנות לפטופ. השימושים במחשב יהיו בעיקר כתיבת עבודות, תכנות, שימוש בתוכנות מתמטיות וכו' בנוסף מעוניין שהמחשב יריץ סרטי FHD כמו שצריך, ושיהיה אפשר לחבר אותו לטלוויזיה כדי לצפות בסדרות/סרטים באיכות גבוהה דבר נוסף הוא שאני מצלם מדי פעם ומשתמש בתוכנות העריכה LIGHTROOM ו PHOTOSHOP לכן אשמח למחשב שידע להתמודד עם התוכנות האלה בהתאם (מצד שני לא עושה שימושים מאוד כבדים או בתדירות גבוהה) 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ואף לכיוון ה 1000 אם יש שיפור…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Liadlevi,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרימייר פרו(כרגע תדיר,בעתיד גם פרנסה בעז"ה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים