ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , ניסיתי לחפש מספר ביקורות/חוות דעת של משתמשים מהארץ ומעולם,ונתקלתי במעט או שאין בכלל (חיפשתי גם באתר - מצאתי רק המלצה אחת לא מפורטת יותר מדי). בכוונתי לרכוש את המחשב הנ"ל למטרות לימודים בעיקר(שימושי אופיס וכיו"ב,מטרות תכנות,סימולציות שונות(AUTOCAD וכו'). אשמח לקבל חוות דעת ממשתמשים אשר יש ברשותם אם המחשב ה"ל או כל אחד שיכול לחוות דעה. תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ה-ASUS R2H של אשתי בשלבי גסיסה ואני זקוק למחליף ראוי לפני תחילת הסמסטר בעוד שבוע (היא מרצה באוניברסיטה). תקציב: עד 2K אבל עדיף כמה שפחות. יש גם גמישות כלפי מעלה אם יש הצדקה של ממש. שימושים: הצגת מצגות, עבודה מזדמנת עם מסמכי OFFICE, הצגת סרטים (לא HD), השמעת מוזיקה. דרישות מיוחדות, לפי סדר עדיפות: 1. קל, קטן וזול ככל האפשר. 2. עמיד ככל האפשר (10 - 11 הרצאות בשבוע במקומות שונים) + אחריות מ"בית טוב" (לא לקנות מeBay למשל). 3. מערכת הפעלה XP. לא שום דבר אחר. 4. חובה יציאת VGA מובנית ללא מתאמים או שטויות. 5. רזולוציית מסך גבוהה זה בונוס אבל שתהיה סטנדרטית (אחרת זה יותר בעיה בחיבור למקרנים ישנים בכיתות). 6. BT רצוי מאוד עד הכרחי. 7. WiFi ממש לא קריטי. 8. מסך מגע …
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני כבר חודש חורש רכיבים כדי להגיע למפרט טוב לעריכת וידאו. לא הגדרתי הגבלת תקציב אך המגמה היא בכל רכיב לעצור במקום בו להוסיף אלפי שקלים נותן שיפור של אחוזים בודדים. הדילמה הגדולה ביותר היא המעבד. שלוש אפשרויות: 1. מעבד 9900k - שמונה ליבות המהירות ביותר בשוק כרגע, תמיכה רק עד 64GB ram 2. מעבד 2950x - שש-עשרה ליבות במחיר הנמוך בשוק אבל מהירות כל אחת לא אידיאלית, תומך 128GB ram, וכביכול אמור להיות אידיאלי בגלל שאפשר להגיע לליבה אחת בטורבו ל 4.4ghz אבל בפועל התאימות לתוכנות כמו adobe כנראה לא משהו בכלל. זה מאד מתסכל שכזה מעבד חזק לא מנוצל כהלכה כי טכנולוגיית התוכנות נמצאת מאחורי טכנולוגיית החומרה. 3. מעבד 7820x - שמונה ליבות מהירות בינונית ויש תמיכה ל 128GB ra…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הוועדה האמריקאית לבטיחות במוצרי צריכה (בתרגום חופשי) הודיעה לפני כשבועיים על בעיות פוטנציאליות בסוללות מסויימות שעשויות להתבטא בחימום יתר ברמה שמהווה סיכון בטיחותי (צויינו 17 מקרים של התלקחות). NBR מדווחים כי HP, Dell ו-Toshiba פותחות במבצע איסוף והחלפת הסוללות הנגועות. מומלץ להתעדכן וללכת להחליף במקרה הצורך: http://www.dellbatteryprogram.com/ http://bpr.hpordercenter.com/sbpr/ http://www.csd.toshiba.com/cgi-bin/tais/su/su_sc_dtlView.jsp?soid=1501060&ignore_sn=true בתחילה דובר על 35,000-65,000 סוללות אולם כעת כבר יש דיווחים שמדובר ב-100,000 סוללות ויותר. כמו כן מקורות שונים מציינים כי נמצאו בטריות נגועות בבעיה גם במחשבי Acer מסויימים. הסוללות מתוצרת Sony. נחכה ונראה …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המיפרט הוא 2.16GHz Intel Core Duo processor 2MB on chip shared L2 cache running 1:1 with processor speed 1GB (single SODIMM) on 2.16GHz configuration two SODIMM slots support up to 2GB 667MHz frontside bus Combined optical digital input/audio line in (minijack) Combined optical digital output/headphone out (minijack) Built-in stereo speakers Internal omnidirectional microphone (located under left speaker grille) Built-in 54-Mbps AirPort Extreme wireless networking (802.11g standard) (2). Built-in Bluetooth 2.0+EDR (Enhanced Data Rate) Built-in 10/100/1000BASE-T Gigabit Ethernet (RJ-45 connector) ATI Mobility Radeon X1600 graphics processor, dual link DVI support …
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש להזמין מחשב בארה"ב, עד 1,400 דולר. המטרה העיקרית היא תכנות, עבודה, אימייל.. בהתחלה הייתי נעול היטב על ה T61, במיוחד כיוון שללנובו יש עכשיו 25 אחוז הנחה באתר. אבל... אז ראיתי שאין לו אפילו svideo מה שהפריע לי מאוד... אני רוצה להשתמש במחשב גם לסרטים. נכון - יש כבלים ממירים. השאלה האם הכרטיס הגרפי יכול בכלל לזהות טלוויזיה מחוברת ולהתאים את הרזולוציה? אני בספק. ראיתי גם את ה dell vostro 1500, עם אי אלו הגדרות משופרות. ראיתי את ה sony vaio FZ4000, נראה חמוד, אבל למה לעזאזל הוא כ"כ יקר? אותן ההגדרות יצאו בערך 1500 דולר כולל מס בארה"ב. אני מתכוון לשלוח למישהו שאני מכיר בארה"ב, והוא ישלח לי ב UPS לארץ. משלוח = 80 דולר. מסים = 15.5%!! כלומר - רק מע"מ. איך אני…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תסתכלו מה פורסם בעיתון "אמצע נתניה", לפני שבועיים: פשוט נראה מחיר לא שפוי, אפילו עם כל החלקים הגנריים שלא הוגדרו...
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים המחשב שלי מתאבד רשמית בקרוב אני צריך מחשב חדש לגיימינג כבד אחו... מספר דרישות פשוטות מעבד 6500 i5 כרטיס מסך gigabyte 1060 זיכרונות 16 גיגה לוח אם שפתוח לשדרוגים בעתיד הארד דיסק טרה 7200 rpm Ssd 120 גיגה ללא מערכת הפעלה ללא ציוד היקפי ללא כונן דיסקים מחיר מפרט 4000 חורג בשבילכם 200 שקל אני רוצה להריץ משחקים כמו Gta v csgo ולראות סרטים וסדרות במחשב. המחשב יוחבר לשני מסכים 1. 23" dell 2. 40" Panasonic לא אעשה אוברקלוק אבל אשמח שהכרטיס מסך עצמו יהיה אפשרות לשנות למצבים oc mode או gaming mode או normal mode. המיקום שלי - רמת גן, מבקש שהחנות תהייה קרובה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום אנשים אני צריך לקנות מחשב לאחיינית שלי, בת 13. השימושים הם אינטרנט, מוזיקה, אופיס, משחקים כמו sims, מעט מאוד פוטושופ. היא רצתה מחשב נייד, ואני יכול לקנות את ה-HP dv2000t בארה"ב, עם שינויים קלים ב-1,163$ מצ"ב המפרט שלו. אני אמרתי לה שלדעתי מחשב שולחני באותו מחיר יכול לתת לה יותר, אבל אני צריך לבנות מפרט מתאים. אני רוצה שהמחשב יהיה שקט, ובחרתי כמה רכיבים פריפריאלים ומארז - מקלדת ועכבר Cordless Desktop S510 Logitech - 340 רמקולים VS2321 Altec Lansing - 470- צורב DVD - GSA-H10N LG 16 X - 170 מסך 1907FP Dell - 1600 מצלמת רשת QuickCam Fusion Logitech - 375 מארז שקט: Antec NSK3300 - 650 http://www.silentpcreview.com/article641-page1.html סה"כ 3650 ¤ חוץ מזה צריך להיות…
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום זה המפרט שאני רוצה לקנות....עכשיו השאלה שלי האם הוא טוב ואם לא אתם יכול להגיד לי מה כדאי לשנות....אני לא רוצה למלא שאלון כי אני רוצה את המפרט אתה ורק אם צריך אז לשנות כמה דברים....תודה נ.ב- אני יכול לקנות רק מאייבורי. מעבד:intel sandy bridge core i5 2400 3.1 ghz box מאוורר למעבד:KATANA 3 SCKTN3000I לוח אם:gigabyte ga-z68ma-d2h-b3 זיכרון ראם:kingston 2x4=8 gb 1333 דיסק קשיח:samsung spinpoint f3 1TB HD1035J כרטיס מסך:Gigabyte דגם Radeon HD 6850 OC 1024MB GV-R685OC-1GD ספק כוח:seasonic-boronze 520w מערכת הפעלה: windows 7 home primium 64 bit מארז:מארז Thermaltake דגם Armor A60 יש לי עוד שאלה האם עדיף לי לקחת את הלוח אם הזה Gigabyte GA-H67M-D2-B3 ואז…
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ראיתי שיש מפרטים דיי דומים לניידים של DELL מסדרות VOSTRO , INSPIRON וSTUDIO. מה בעצם ההבדלים הבסיסיים בין סידרה אחת לשנייה ?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא עד 10,000 בלי לחרוג, המשחקים שאני אשחק בהם על המחשב יהיו לדוגמא Vindictus\Skyrim\DMC\Crysis\Steam radom stuff, הרזולוציה המקסימלית של המסך שלי היא 1920x1080 וגודל המסך הוא 24", אין צורך בציוד היקפי בנוסף, רק מפרט המחשב מחשב שקט זה לא מה שהכי חשוב לי, אישית אני לא מתכנן אוברקלוקינג אבל אני אשמח לשמוע דעות אולי בעצם זה הדבר האני צריך לכוון אליו, אני מעדיף לקבל הרכבה בחנות, אני גר בנתניה והייתי מעדיף לקנות את המחשב מ K.S.P, אני מתכנן לקנות את המחשב בשבועיים שלוש הקרובים, ואני לא חושב שאני אשדרג אותו ב3 שנים הקרובות אם בכלל. ואחרי שעניתי על שאלות הגנרליות כמו רובוט, אני רוצה לדעת אם באמת שווה להשקיע 10,000 ואני באמת אקבל בוסט משעותי בביצועים?, כי שמעתי שהתקציב …
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, מתכננת להחליף את הנייד שלי בקרוב, ראיתי שני מחשבים של hp שנראו לי טוב (אין יותר מדי הבדל, רק גודל המסך והמאיץ הגרפי לפי מה שראיתי) ... אשמח לשמוע מה דעתכם. האם כדאי, מבחינת מחירי תמורה וכ''ו. כמובן שאם יש עוד הצעות שיכולות להתאים אשמח לשמוע. תודה https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=23194 https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=23274 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, מוסיקה, וידאו וכ''ו. א) במידה והמחשב מיועד…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
משתמש בתוכנות 3dmax photoshop flashfxp picasa משחק קצת במשחקים בלי ציוד היקפי 2 כוננים קשיחים אחד של 80 ג'יגה לויסטה ועוד 250 גי'גה לשאר שיהיו אמינים ככל האפשר אפילו על חשבון רעש מארז זול ככל האפשר אבל לא זבל ג'נרי זיכרון 1GIGAX2 מעבד ולוח יציבים ככל האפשר איזה צ'יפסט אמין לא צריך אפשרות לשדרוג בעתיד כי רק עוד כמה שנים אקנה מחשב חדש הדגש הוא על הכרטיס מסך כי אני עובד המון על גרפיקה ותמונות מחשב שיחזיק שנתיים וחצי-שלוש בלי OC תקציב 4000 עם גמישות קלה צורב טוב אך זול שיהיה "ALL IN ONE" ושיהיה מותג שלא מתקלקל ספק כמה שצריך אני לא מעמיס יותר ממה שאני קונה במקור אחוזי שימוש: 40 אחוז אינטרנט 50 אחוז התוכנות גרפיקה 10 אחוז משחקים מחשב שלא יהיה סופר סופר אבל שיהיה מצויין לגרפי…
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי, צריך עזרה במפרט עבור מחשב לטובת הרצת סימולטור טיסה Microsoft flight simulator 2020/ . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בין 4500 ל5500 אפשר קצת יותר אם השיפור משמעותי ממש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? סימולטור טיסה עריכת וידאו ב דה וינצי+עריכת תמונות בלייטרום 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, יש הכל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא במיוח…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש עזרתכם בהכנת מפרט למחשב לאחותי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 10K שכולל גם ציוד הקפי כמפורט להלן. מעונינת במחשב חזק ואמין שיפעל לפחות 5 שנים. כמובן שתשמח לתקציב יותר נמוך. מבקשת לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה באופיס, צפייה בסדרות ובסרטים, גלישה עם הרבה חלונות פתוחים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך איכותי 27, רמקולים, אוזניות, המחיר שלהם יכלל בתקציב. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר ל…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש עדיף שלא, גג עד 3500 אם יש שיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה יום יומית + סרטי FHD + משחקים חדשים שיצאו בקרוב, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DIABLO3 GUILD WARS 2, ELDER SCROLLS SKYRIM וכד' לא כל כך בקטע של SHOOTERים ו GTA שאלה בד"כ המשחקים עם הדרישות היותר כבדות למיטב ידיעתי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך ש…
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב ללימודי הנדסאי תוכנה וכמובן בהמשך למהנדס. התקציב הוא 5-6 אלף ש"ח. * מטרות המחשב? לימודי הנדסאי תוכנה קצת משחקים סרטים וכו'. * גודל המסך? 15.6 אם אפשר 17 גם טוב האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב, מה שהכי טוב. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? numpad חשוב * משקל רצוי? לא קריטי כמובן לא 5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך?3-4 שעות אם קיימת סוללה כזאת. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין משהו מיוחד * Bluetooth?לא חייב *…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחר המלצות רבות , גם מחברי הפורום (הנפלא) הזה וגם מפורומים ואנשים אחרים , הגעתי למפרט הבא - AMD Athlon XP 1700+ Tray CPU - ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) - WinBond or Twinmos , DDR-RAM 512MB 3200 - Thermaltake Volcano 6CU CPU Cooler for AMD - ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Retail Video Card - Simbadda C750L-B 400W Case - Thermaltake 80mm Smart Fan 2 הצעות ? הערות ? הכל יתקבל בברכה
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי. אשמח לחוות דעת על המפרט הבא. הדרישות שהלכתי לפיהן: 1. גיימינג קל עד בינוני (סימס, פורטנייט וכו') וצרכי בית ספר לילדה בתיכון. 2. כולל ציוד היקפי - מקלדת , עכבר, מסך 23.5 אינצ', מדפסת בסיסית. 3. תקציב עד 4K, לא ממש גמיש. מעבד אינטל: Intel Core i3 8300 3.7Ghz 8MB Cache s1151v2 - Box לוחות אם למעבדי אינטל: Gigabyte B360M D3H LGA1151v2, Intel B360, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP זכרונות: Kingston ValueRAM 8GB DDR4 2400Mhz CL17 כרטיסי מסך: Gigabyte GTX 1050 2GB GDDR5 DVI HDMI DP PCI-E כונן קשיח: Transcend SSD230S TS1TSSD230S SSD SATA III - נפח 1TB מארזים: מארז כולל ספק Sohoo S610BS HTPC 500W צבע שחור מקלדות: …
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה משפר משמעותית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,פיתוח וגרפיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battelfield1 , GTA5, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560X1080 29inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש …
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
INTEL PEN 4 2.4C 800MHZ 512K BOX ABIT IC-7 INTEL 875P MUSHKIN PC3200 256MB DDR BLACK X2 H.D W.D 40GB 7200RPM 8MB BUFFER ATA 100 HERCULES RADEON 9700 128MB DDR MODEM 56,6 DVD TOSHIBA 16X48\LG MITUSNI FLOPPY 1.44 COMPUCASE MIDI TOWER CI6A19 ARTIC SILVER 3 - גריז טרמי למעבד, לא בטוח שאני לא לוקח...! תנו לי את חוות דעתכם על כל אחד ואחד מהרכיבים! תודה מראש ויום טוב!!!
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוכש דרך דוד שלי שמגיע מלוס אנג'לס (USA) את המחשב : http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/thinkpad/t-series/t450s/ המחשב מגיע עם אחריות לשנה, אבל הבנתי מדוד שלי שהאחריות תקפה רק בארה"ב. האחריות חשובה לי. אני רוצה אפילו 3 שנות אחריות. מה עלי לעשות על מנת לרכוש אחריות בארץ ? האם עלי לרכוש את המחשב כפי שהוא (עם שנה אחריות) ולהביאו לארץ ואז לקנות אחריות בארץ מאחד הספקיות (ולהרחיב אותה ל 3)? ואם כן איך, איפה, מה מו מי ? האם ישנה אפשרות דרך האתר של לנובו לגרום לאחריות להתקבל בארץ? אשמח לתשובה.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך בבקשה מפרט למשחקים כבדים, עד 2800 ש"ח(לא להגיע ל2900 אפילו). אממ...אני צריך שהוא יהיה מ- SkyPC ושיהיה כולל כונן דיסקטים, ואת ההרכבת מחשב של ה-150 ש"ח. ולא לרדת מהכרטיס מסך 4850HD, אני לא יכול משהו פחות טוב. בלי ציוד היקפי ובלי OC. זה המפרט שתיכננתי: מעבד AMD Athlon 64 X2 5000 Box ¤327 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1196 לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H ¤302 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38500 כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 16MB ¤262 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10833 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤213 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996529 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD48…
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-