עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב אני צריך מחשב מאוזן ומקסימום תועלת מהתקציב לצורכי גרפיקה של תלת מימד וגם דו מימד ואני גם לעיתים משחק ברשותי כבר מסך דל 24 עם פאנל vps ככה שאין צורך במסך. המסך טוב ועושה את העבודה סך הכל. כמו כן יש לי לוגיטק mx518 רק במידה ויש עכברים טובים משמעותית ממנו ובמחיר משתלם אזי ניתן לשקול גם רכישת עכבר. לגבי מקלדת הבנתי מקריאה כאן בפורום שעדיף מקלדת מכנית. כרגע יש לי מקלדת ישנה וחבוטה שמשמשת אותי על תקן מקלדת זמנית אחרי שהמקלדת האלחוטית שלי שבקה חיים. למרות זאת המקלדת היא בסוף סדר העדיפויות וניתן להוציא אותה מהתקציב אם היא לא נכנסת ומאוחר יותר ארכוש מקלדת ראויה. על מנת להיות מובן ומסודר יותר כדרוש הנה פורמט הפורום לדרישות המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל א…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by ModChiP,

ברשותי לנובו B590 עם אחריות עד למאי השנה ומותקן עליו וינדוס 7 32BIT. באופן קבוע רשום לי שהסוללה מחוברת אבל לא נטענת(כמובן כשהמטען מחובר). מה שפותר את הבעיה זה לנתק את הסוללה ולהחזיר אותה(עד לפעם הבאה) חיפשתי פיתרון ומצאתי שלהתקין את התוכנה לניהול סוללה של לנובו פותר את הבעיה, אז התקנתי אותה וגם את הדרייבר. גירסה 6.68.8 זה פתר את הבעיה לכמה ימים אבל הבעיה חזרה שוב, הסוללה מוגדרת להיטען כרגיל ולא בהפסקות או משהו כזה. לפני שאני שולח את המחשב ללנובו שימחקו לי אותו כי זה הדבר היחידי שהם יכולים לעשות, האם יש עוד פתרון? ניסיתי גם למחוק את הסוללה ממנהל ההתקנים אבל זה לא עזר. תודה רבה!

3. Started by ynofear,

Leadtek px7800gt 215mb pci-e DFI Lanparty NF4 ultra-Dforce 4 ultra 939 AMD athlone 64 3200 (s-939) Box OCZ 1G 512mbx2 Enhanced DDR2 533 memory Westerm Digital 200GB 7200 RPM 8MB BUFFER S-ATA II HDD Leadtek winfast PVR2000 Zalman CNP7000B כדאי לי להחליף את הכרטיס מסך ל : MSI GEFORCE 6800 ULTRA ??? מסך: BENQ FP737 SILVER LCD "17" מארז: A-TOP X Blade silver+450W CASE

• 41 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by RedSpeek,

היי, המחשב הישן שלי מת (לאחר כ-5 שנים) והגיע הזמן לקנות אחד חדש, הטכנולוגיה התקדמה בטירוף ולכן אני צריך עזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח במידה ובאמת אשוכנע כי צריך. 2. מה שימושי המחשב? משחקים, בעיקר משחקי אסטרטגיה, רזולוציית מסך נוכחי 900X1600. אני מכוון להגדרות גראפיות גבוהות אם אפשר, הייתי רוצה ש- Company of Heroes 2 ו- Total War: Rome II יעבדו בהגדרות מקסימליות באופן חלק ככל שאפשר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, יש לי כוננים קשיחים מהמחשב הישן (240GB ו-1TB) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 10, אני לא יודע למה…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  5. אני מעוניין לקנות מחשב לבר עם חיבור ל 9 מסכים עם אפשרות לראות בכל מסך תמונה שונה או תמונה אחת גדולה על כולם או תמונה זהה בכולם ( האפשרות האחרונה פחות חשובה ) , אני יודע שיש לוחות אם אם אפשרות ל 4 כרטיסי מסך , למישהו יש מושג מה כדאי ? זה למטרות סרטים ומצגות , לא יותר . תקציב צריך להיות כמה שיותר זול כמובן שיהיה איכותי אבל בבקשה תעזרו לי אני תקוע ! תודה !

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  6. ספק כוח HEC 300W יכול להספיק לכזו מערכת? AMD ATHLON XP 2000 EPOX 8K9A2 MOTHER-BOARD 256MB PC3200 SAMSUNG ORGINAL WESTERN DIGITAL 80GB 7200 8MB HERCULES RADEON 9500PRO 128MB HERCULES GAME SURROUND FORTISIMO 3 BENQ X52 CD-ROM TEAC 1.44 FLOPPY DRIVE THERMELRIGHT SLK600 CPU COOLER + 60MM הספק הזה יכול להרזיק כזו מערכת שתיהיה יציבה? אני שואל בגלל שאמרו שכרטיסי הרדאון האחרונים פשוט זוללים חשמל.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by SoapSeller,

הנושא אומר הכול : תודה.

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  8. צריך מחשב שיעבוד לפי הצרכים האלה עבודה בגרפיקה למשרד של גרפיקה בתוכנות פוטו שופ פריהנד פלש וכל התוכנות שמסביב ברמה גבווה צריך מחשב קומפלט כולל מסך.. לא מיועד למשחקים לא צריך רמקולים יקרים תודה טווח מחיר 5-6 ! צריך מחשב שמסוגל להתמודד עם זה

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בבקשה לא 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית, עוצוב בפוטושופ CS5, אחסון תמונות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני לא מבינה בזה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לפחות 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מער…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  10. הי חברים יש לי כרגע מחשב עם המפרט הבא, והוא כבר עייף לטעמי. אלה החלקים שאני רוצה להחליף: AMD dualcore 4200 1 Gig ram 6800GT gpu Gigabyte GA-K8N Ultra-SLI מדובר בשדרוג מחשב קיים, אז החלקים הבאים ישארו: 4 דיסקים (חוץ משל הסיסטם) sata2- 2 של 500 ו 2 של 320. ספק סיזוניק 430W מארז וכו'. המחשב משמש ל: מייל, רשת כמובן, תחנת הורדות 24/7 מניוזגרופס סרבר סרטים למחשב HTPC בסאלון תחנת עבודה גראפית (פוטושופ, לייטרום, אפטר אפקטס, תלת מימד) מחשב משחקים. בקיצור, חשבתי על החלקים הבאים: מעבד E6750, ראיתי שהוא זול יותר מה 6600 האם עדיף QUAD? האם ה Q מפריע במשהו, כגון משחקים? האם הוא מתחמם יותר? (המחשב עובד ללא הפסקה). כרטיס 8800GTS (יש כבר). איזה לוח כדאי? (אני ממש לא אובר קלוקר) 2 ג'יגה זכ…

11. Started by Xtreme Sound,

אהלן, אני זקוק להמלצה למטרת שדרוג מחשב בתקציב של עד 2300+-. השימוש הוא כללי החל מסרטים, גיימינג מדי פעם, גלישה ותכנות! יש לי כבר את הרכיבים הבאים: 1. SAPPHIRE HD 7870 GHz Edition 2GB GDDR5 2. SSD 840 EVO 2.5-inch SATA 250GB 3. ST1000NM0011 ES SATA 6Gb/s 1TB Hard Drive אני צריך המלצה עבור: 1. מעבד Core i5/i7 + קירור טוב ושקט. 2. זיכרון 8 ג'יגה (בודד). 3. לוח אם עם חריצי הרחבה ושיהיה "מרווח", שיחזיק גם לעתיד. 4. מארז איכותי ושקט, עם אוורור טוב! 4. ספק כח שקט עם מספיק מחברים למקרה של שדרוגים בעתיד. 5. צורב. זה מה שיצא לי בניסיון ראשון: מעבד: : מעבד Intel Core i5 4460 Tray בקניית מחשב חדש ₪ 780 x 1 קירור למעבד: : Arctic Freezer 7pro rev2 בקניית מחשב חדש ₪ 103 x 1 לוח אם: …

12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 500 2. מה שימושי המחשב? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: GTA 5, Watch Dogs 2, Mafia 3 (אלו הכי כבדים שלי בינתיים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עפ"י Speccy אלו נתוני המסך שלי: Current Resolution 1600x900 pixels Work Resolution 1600x860 pixels State Enabled, Primary Monitor Width 1600 Monitor Height 900 Monitor BPP 32 bits per pixel Monitor Frequency 60 H…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום לכם, אבקש ממי שמבין במחשבים לתת חוות דעת על המפרט שבניתי ואם אפשר מפרט אחר בתקציב של עד 6 אלף (חריגה גג 200 שקל) אז אשמח. אני עוסק בעריכת וידאו עצמאית ללקוחות, המחשב החדש מיועד בעיקר על מנת ללמוד תוכנות כמו after effects ו edius יותר לעוne וכך לעשות עבודות מקצועיות יותר. לא מתוכנן OC והמסך מציג על 1920 1080. התוכנות דורשות רינדורים עם גרפיקה גבוהה . 1. מה התקציב המקסימאלי? 6200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר להגיע למחשב באותה רמה ב6 אלף\5 וחצי גם סבבה אבל שלא ירד ברמה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות …

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לצרכים כלליים. מעוניין לקנות רכיבים שהvalue for money שלהם הוא הגבוהה ביותר, לא מתוכנן שום גיימינג במחשב, אבל השימושים שלי הם מאסיביים מאוד. (תכנות , תוכנות מרובות, עיצוב תמונות וכו') 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנה - גם הפעלת סרברים על המחשב לפעמים, עריכה גרפית (פוטושופ, לא משהו כבד), המון טאבים בד"כ (עד 100 טאבים), עובד עם שני מסכים, המון יישומים במקביל לא לגיימינג. …

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by EG,

יש לחבר שלי 5000 ש"ח והוא רוצה לקנות מחשב למשחקים מי שיכול בבקשה לעזור בבחירת המפרט אז שיתן המלצות. (לא כולל מסך) אם אפשר לקבל לינק של אתר שיש בו מסכים טובים וזולים.

16. Started by t_elad,

יש לחבר שלי מחשב מחשב IBM ובתקופה האחרונה הוא נתקל בבעיה להתחבר לאינטרנט האלחוטי . שמתי לב שמחשבי IBM משתמשים ב - ThinkPad Access Connections זה מה שגורם לבעיה כדי להגיע לרשימה של החיבורים הזמינים צריך לעבור דרך ארוכה וחיבור שמשתמש בקוד צריך להגדיר אותו . בגלל זה רציתי להשתמש באשף שמובנה בwindows דרכו אני כן מצליח להיכנס אבל הוא לא נתפס עליו כל פעם אני תריך להגדיר אותו מחדש. שמעתי על הבעיה העיקרית של תוכנה זו שהיא משתלטת על החיבור האלחוטי ומבטלת את האפשרות להשתמש ב-WZC המובנה בתוך Windows. כל פעם שאני בוחר בהגדרות של ה wireless ב windows את : use windows to configure my wireless network setting. זה עובד לפעם אחת ואחרי ניתוק הוא מתבטל חזרה. אשמח לעזרה תודה מראש .

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  17. שלום לכולם, אני סטודט כרגע למדעי המחשב בטכניון (שנה א') אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש של DELL ולהביא אותו מארה"ב. הסתכלתי באתר של דל ויש מגוון עצום. החלטתי שאני רוצה מסך 15.6 והסתכלתי על דגם הSTUDIO עם מאבד core i7 720 או core i5 430 לא יודע מה לבחור... בנוסף אני רוצה לקחת את זה עם הכרטיס מסך של ATI 4570 האם הוא יהי טוב גם למשחקים... אשמח לקבל את דעתכם... (אשמח לדעת גם בדיוק מה ההבדלים בין שני המעבדים) תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  18. . מה התקציב המקסימאלי? - סביב 4500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - רק אם אפשר בלי להתפשר בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 1000ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים כבדים ושימוש יומיומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BF 3 על ULTRA AAx4 עם FPS 60 ו- FAR CRY 3 על ULTA ב 60 FPS וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -גדול מסך 22" 1920x1200 אולי אשדרג בעתיד ל 23" תלת מימד 3D. …

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  19. מחפשת מחשב נייד לסטודנטית להוראה וללימוד לשון . תוכנות בסיסיות . מחיר של 2000 ש"ח

20. שלום לכולם, סטודנט מעוניין במחשב לעריכת וידאו hd כרגע ללמידה ובעתיד הקרוב לפרנסה , לא מתנגד לרכישה בסיסית כרגע עם אופציה לשדרוג בשנה הקרובה אם תהיה בכך תועלת כלכלית או מבחינת איכות החומרה. סעיפים שמחקתי מהנוסח המומלץ להודעה אינם רלוונטיים אליי. בנוסף אני יודע שהשאלה אינה קשורה ישירות לפורום זה אבל האם לדעתכם מחשב נייד באותו תקציב יכול לענות על הצרכים שלי? תודה מראש. 1.. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 אם ההבדל קריטי. 2. מה שימושי המחשב ? עריכת וידאו . א) תוכנות עיקריות. premiere , avid, after effects, photoshop לצרכי פרנסה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by gilp123,

שלום, ברצוני לרכוש מחשב נייד מסוג DELL Vostro 3500 i5-430M GMA HD. הפרמטרים של המחשב: מעבד : מעבד Intel Core i5-430M מהירות 2.26GHz זכרון מטמון 3MB מהירות FSB 1066MHz זיכרון : נפח 4GB מהירות זיכרון 1333MHz DDR3 חריצי זיכרון פנויים 0 קיבולת זכרון מקסימלית 8GB אחסון : גודל דיסק 320GB מהירות דיסק 7200RPM כוננים : DVD Multi Burner כונן 8X DVD+/-RW עם יכולת כתיבה בשכבה כפולה DVD+/-R מסך : סוג High Definition Wide LED Anti-Glare Display מסך מט (לא מבריק) כן גודל מסך 15.6'' רזולוציה 1366X768 מצלמה מובנית כולל תקשורת : כרטיס רשת כן Bluetooth כן WiFi 802.11 Dell Wireless 1520 גרפיקה : כרטיס …

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  22. אהלן, מחפש מחשב נייח לצרכי עבודה משרדית - אופיס ואינטרנט בלבד. אין צורך ב-1 טרה של אחסון מכיון ורוב העבודה מתבצעת על הגוגל דרייב. אשמח לשמוע המלצות. תודה רבה! **עריכה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - אופיס ואינטרנט בלבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסו…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  23. עיקר העבודה על המחשב היא עבודה עם מסד נתונים (postgresql) בגודל של כמה ג'יגה ככה שנדרשות יכולות עיבוד וזכרון יחסית טובות. המחשב מחובר למסך 24 אינץ' ברזולוציה 2560*1440 (בנוסף לעבודה משרדית, אינטרנט וסקייפ). אין צורך בציוד היקפי בכלל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכוונה להקציב כמה שפחות בשביל ביצועים מקסימליים והיה נראה לי סביר להקציב 4000. אם ניתן לעשות את זה בפחות מצוין, אם צריך קצת יותר אתגמש. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ועבודה עם תוכנות שמשתמשות בדאטהבייס postgresql א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by yoavbd123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש עדיף שלא, גג עד 3500 אם יש שיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה יום יומית + סרטי FHD + משחקים חדשים שיצאו בקרוב, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DIABLO3 GUILD WARS 2, ELDER SCROLLS SKYRIM וכד' לא כל כך בקטע של SHOOTERים ו GTA שאלה בד"כ המשחקים עם הדרישות היותר כבדות למיטב ידיעתי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך ש…

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by BeBest,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד עם המפרט הבא פחות או יותר, בתקציב של עד 4,000₪ (אפשר לחרוג מעט אם באמת שווה): מסך 15.6" (אפשר קטן יותר בתנאי שיש מקלדת מלאה) קל משקל - עד 2 ק"ג (אפשר לחרוג מעט) חיי סוללה ארוכים (לפחות 6 שעות) לפחות 128GB SSD דיסק מכאני - לא חובה זיכרון לפחות 8GB (אם 8GB לוודא שיש חריץ פנוי להרחבה עתידית) מעבד i5 8250U או טוב יותר אין צורך בכ. מסך נוסף (ייעודי) רזולוציה מעדיף 1920x1080, מוכן להתפשר. לא קריטי אם מגיע עם/בלי מערכת הפעלה. מצאתי מפרט טוב, אבל אולי תוכלו להמליץ על משהו טוב יותר. Dell Latitude 5590 LT-RD33-10587 1.9KG i5 8250U 8GB DDR4 256GB SSD 68WHr (…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים