עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. -תקציב מקסימאלי 7k -לנצל את כל התקציב -חריגות של מקסימום 300 שח -שימוש: עיצוב גראפי וגיימינג - תוכנות: כל מיני תוכנות עריכה, עבודה מזדמנת ולא תמידית ומשחקים תדיר - השקט לא קריטי לי אבל שחשוב לי שיהיה עם מערכת קירור טובה ומסך טוב וגדול העדפה שלי 17 אינץ, אבל מוכן להתפשר אם ההבדל גדול על 15 - מעדיף כרטיס מסך nividia 1060+ לא הצלחתי להעתיק את ההודעה, אני משתמש דרך סמאטפון מקווה שזה מספיק פרטים

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by david1882008,

1. מה התקציב המקסימאלי?5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: gta v,gow4,the witcher 3,battlefield 1 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).fullhd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Alfasi,

1. מה התקציב המקסימאלי? אני גמיש בתקציב אבל ראיתי מפרטים ברמה של מה שאני מחפש באזור ה6-8K ואני חושב שזה הכיוון. 2. מה שימושי המחשב? עריכת וידאו מקצועית. א) תוכנות עיקריות - Avid Media Composer, Adobe Premier , After Effects. זאת העבודה שלי ואלו התוכנות שאני עובד איתן על בסיס קבוע. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הכוונה שלי כרגע היא לערוך עם שני מסכים של 1920X1080 של 23". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני צריך מחשב שיענה לדרישות השוק לתקופת זמן משמעותית. אני מתחיל לקבל כבר לאט לאט חומרי 4K לעבודה ורוצה להי…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש סוף סוף. מלבד מפרט שלם, אשמח אם תוכלו לציין גם טווח מחירים סביר לכל רכיב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500~4000. מעדיף לחסוך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים: המשחקים העיקריים שאני מעוניין לשחק בהם הם Spiderman: Web of Shadows וSonic Generation. למרות זאת אני רוצה שתיהיה לי אפשרות להריץ ברמה סבירה משחקים מודרנים במידה ואהיה מעוניין בהם (כגון משחקים עם דרישות כמו של Watch Dogs). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6~8 כל עוד זה עומד בתקציב. 6. האם מת…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Liorking,

אני רוצה מחשב משרדי אמין, ושקט, שיוחזיק לי עכשיו לאיזה 4 שנים בתקווה. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב שלי הוא עד 2500 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לשני תקציבים - אחד חסכוני, (נגיד, עד 1500 שקלים) ואחד לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב הנקוב הוא אחרי bufferים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי, כרטיס מסך, כונן קשיח HD. (SSD כן צריך) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפי…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Newcomputer,

אהלן חברה. בשבוע וחצי האחרון אני מנסה להשיג את המפרט המושלם בשביל המחשב שאני מתכנן לקנות ובמהלך החיפושים שלי הציעו לי מספר מפרטים שלכדו את עיני. הייתי רוצה שלפי הדרישות שלי ולפי המפרטים שאציג פה, תגידו לי מה המפרט שהכי יהיה טוב בשבילי. הדרישות שלי הן: מעבד i7 חובה. 16 gb ram כונן ssd 2tb זיכרון כרטיס מסך עוצמתי (תחילה התעקשתי על הgtx 980 אך הבנתי שה970 מספק ביצועים דומים במחיר מופחת) לא מעוניין לעשות oc, אולי אשתמש בsli בעתיד לא החלטתי להלן המפרטים: 1. מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... כמות: - 1 - 1423/1395 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H97-HD3 -…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  7. Started by roibargil,

אלו המפרטים: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10236 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9787 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11908 אני מתכוון לשדרג להם את הזיכרון הפנימי ל-4 ג'יגה. מי מהם לדעתכם הוא הטוב ביותר? אני צריך נטבוק לענייני לימודים בלבד ולא יותר מזה - לקחת לאוניברסיטה ולחזור הביתה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. אהלן כולם, אני בהתלבטות מהירה ואני ממש אשמח לעזרה שלכם! אני רוצה לקנות מחשב נייד כשהמטרה היא עריכת וידאו על תכנת Avid הייתי נעול מהתייעצות עם עורכי וידאו שאני צריך כרטיס מסך כמה שיותר חזק של Nvidia ולשאוף ל16GB RAM מצאתי שני דגמים בתקציב דומה: http://www.notebookclub.co.il/produc...37-a4500um.htm לעומת http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=7349 1. אשמח אם תגידו לי איזה מחשב עדיף לעריכת וידאו 2. האם כדאי בתקציב גבוה יותר לקנות את הדגם הזה? http://www.notebookclub.co.il/produc...537-4500um.htm עם הרחבת זיכרון הוא יוצא 6090 ש"ח שווה את תוספת המחיר? 3. כמה מורגש ההבדל בעבודה במהירות הארדיסק 5400RPM ל7200RPM? ברור לי שעדיף (במיוחד לער…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביב 3500 - 4000. מעבר לכך - לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה אונליין, הקרנת סרטונים בפורומים מקצועיים, עבודה מחוץ לבית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? שימוש במצלמת ווב 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן. 8. האם ישנה העדפה לר…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום לכולם, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 חריגה קטנה של 100 עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת מכונות וירטואליות ולכן חשוב SSD מעבד חזק וזיכרון של לפחות 16GB. אם ניתן להוסיף כרטיס מסך למשחקים אשמח לשמוע. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב ברמה בינונית. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרס…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by מוטי ב.,

שלום לחברים,אני מעוניין לרכוש מחשב all in one,לי אין יותר מדי הבנה במחשבים. יש מחשב שמצאתי עם מעבד שהוא Pentium G4400T מעבד Intel Core ויש מחשבים שהם יותר יקרים עם מעבד Intel Core i5. השאלה היא האם שווה להשקיע מאות שקלים יותר בשביל מעבד כזה? מצ"ב קישור למחשב שהוא עם המעבד פנטיום אשמח לעזרה https://www.lastprice.co.il/מחשב-נייח-All-in-One-מבית-Lenovo/LENOVO-AIO-510

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. אהלן חברים,חדש באתר הזה,הספיק לי להציץ שנייה בפורום להבין שזה המקום בשבילי... קניתי מחשב חדש... hp pavilion p6751is !! (נייח !!) המפרט שלו : מערכת הפעלה : ווינדוס 7 עברית מעבד: Intel‎‎ Core‎‎ i5-2300 2.8Ghz זיכרון : ‎6 GB DDR3 דיסק קשיח : 1TB 7200RPM כרטיס מסך : Nvidia GeForce GT 420 2GB שבבים : Intel H67‎‏ לשאר המידע כנסו לפה (אתר hp) בבקשה ולאחר שקראתם את המפרט שהעתקתי כנסו בכל מקרה מיהרתי קצת אז העתקתי מהר : לחצו כאן לכניסה עכשיו לשאלות... אשמח שתענו בפירוט מלא על הכל בבקשה : 1. קניתי אותו ב3100 ש"ח האם המחיר משתלם למחשב כזה ? 2. קניתי את המחשב למטרות מוזיקה (לחבר לו מיקסר ולשיר),משחקים (פיפא gta וכו') אינטרנט והאזנה למוזיקה... האם הוא עונה לכל דרישותיי ? אם לא,למה…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. אשמח לעזרתכם בסגירת מפרט למחשב. הגדרת הדרישות: 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ₪. לא חייבים לנצל את כולו. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: רב תכליתי א) תוכנות: אופיס (וורד, אקסל, קצת אקסס), אינטרנט, סרטים. קצת עריכת תמונות, מתכנן עריכה קלה של סרטי וידיאו. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: גם למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל 19" ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1280x1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כולל ישנים, משחקי arcade כמו braid. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא…

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אז ככה אני אתן לכם את המפרט + מחיר בסוף ותגידו לי מה כדאי לי לשפר או לא יודע מה: CPU: Intel P4 2.8 512K 800Mhz MotherBored For Intel: ASUS P4P800 DELUXE INTEL 865PE Memory:Geil DDR-Ram 512MB Golden Dragon 3200 Value את זה אני קונה פעמיים כלומר 1024 Hard Disk: Westren Digital 80GB 7200RPM 8MB BUFFER Floppy: Teac 1.44 Video Card: Gainward GeForceFX 5900/1100XP ULTRA "Golden Sample" 128MB DVD: LG 16/48 DVD CD-BURNER: LG 52X32X52 + Software Keybored: Microsoft Mulitmedia Mouse: MX500 LogiTech Case: Compuse-HEC 6A19 White 300W Midi-Tower Service: Computer Assembly בלי מסך ורמקולים סה"כ יוצא לי: 6338 מה דעתכם? בבקשה אני הייתי רוצה לדעת מה אתה חושבים ומייעצים לי לעשות........…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by e-gnt,

מחנות פנדס בבקשה.. מעבד,לוח,זכרונות,מסך,כ.קול שיהיה בלוח ,כרטיס מסך,בלי רמקולים,צורב פשוט,מארז,ספק,עכבר ומקלדת פשוטים וקירור למעבד.. שיהיה לOC ולמשחקים.. וOc גדול אז תתכננו תתודה נ.ב. חשוב שיהיה לoc שוב !! ;D

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by AtomiX,

לא בשבילי ! בשביל חבר!! שיהיה כולל 7800gtx ספק כוח שיוכל להחזיק SLI בעתיד.. לא כולל זכרונות ... לא כולל ציוד היקפי.. לא כולל מארז.. לא צריך גם צורב או מסך גוף קירור טוב נחוץ! שהמעבד לא יהווה צוואר בקבוק תודה! =] 8000 שקל זכרו!

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by omri_ro,

טוב די החלטתי כבר שאני הולך להזמין בקרוב מאוד מחשב חדש לפי המפרט: ASUS P3S533 P4 2.4/533 256MB DDR333 (שאר החלקים עוברים מהמחשב הישן) יש לי רק הטלבטות קטנה בקשר לזכרון, האם הזכרונות של SAMSUNG נחשבים לטובים ואם לא אז מה כדאי להזמין? *המחשב לא הולך לעבור OC ושאר התעללויות עריכה של biodome: תדאג לכותרת עניינית בבקשה, ותוסיף את התקציב.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום לכולם. אני מחפש להזמין מחשב בארה"ב, עד 1,400 דולר. המטרה העיקרית היא תכנות, עבודה, אימייל.. בהתחלה הייתי נעול היטב על ה T61, במיוחד כיוון שללנובו יש עכשיו 25 אחוז הנחה באתר. אבל... אז ראיתי שאין לו אפילו svideo מה שהפריע לי מאוד... אני רוצה להשתמש במחשב גם לסרטים. נכון - יש כבלים ממירים. השאלה האם הכרטיס הגרפי יכול בכלל לזהות טלוויזיה מחוברת ולהתאים את הרזולוציה? אני בספק. ראיתי גם את ה dell vostro 1500, עם אי אלו הגדרות משופרות. ראיתי את ה sony vaio FZ4000, נראה חמוד, אבל למה לעזאזל הוא כ"כ יקר? אותן ההגדרות יצאו בערך 1500 דולר כולל מס בארה"ב. אני מתכוון לשלוח למישהו שאני מכיר בארה"ב, והוא ישלח לי ב UPS לארץ. משלוח = 80 דולר. מסים = 15.5%!! כלומר - רק מע"מ. איך אני…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום לכולם, חבר שלי מחפש לקנות מחשב חדש, והוא כבר בתהליכים של הקנייה, והוא מתלבט עם החלקים טובים. כרטיס מסך 2900 ATI מעבד E6750 וזכרונות ספק ומארז וכל השאר לא הוחלט. בעיקרון הוא רוצה את הליברטי של אנרמקס 400 וואט, והוא לא יודע אם זה יחזיק תמחשב... תמליצו לי :] תודה מראש.

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום לכולם ותודה מראש על העזרה (שתבוא) ניגש לעניין מטרת המחשב : אינטרנט(הרבה משחקי פלאש) , מולטימדיה (סרטים בHD), קצת אופיס ובגדול זהו. *גודל המסך : מעל 14" , לא משמעותי יותר מדי כל עוד הרזולוציה לפחות 1280*720 *משקל רצוי : גם כן לא משמעותי יותר מדי מכיוון שהוא לא באמת יתנייד יותר מדי . *זמן סוללה : המחשב יהיה זמין לחשמל ברוב המקרים כך שכל עוד הוא יכול לעבוד 3-4 שעות עם אינטרנט פתוח זה מספיק . *יציאות : HDMI חובה , eSATA עדיף אבל אם אין אז אני אשרוד , כמובן כמה שיותר USB 2.0 .קורא כרטיסים ממש לא קריטי *בלוטות' : לא חשוב לי בכלל *גודל מינימלי של כונן קשיח : לא קריטי לי בכלל , עדיף שיהיה כמה שיותר מהיר ולא כמה שיותר גדול (לאחסון יש חיצוני) למעשה אני אפילו מוכן לעשות פשרות …

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום, אני מחפש מחשב נייד בעיקר למטרות עבודה, בין היתר במהלך נסיעות ובחוץ ולכן הנקודות העיקריות שאני מחפש הן ניידות, חיבור לרשת, מסך מט וחיי סוללה. תודה מראש. * מטרות המחשב? כאמור - בעיקר למטרות עבודה (תיכנות). כל דבר מעבר זה בונוס. * גודל המסך? 13-±14 אינץ'. וכמובן שיהיה מט. * משקל רצוי? 2-2.5 ק"ג. אם יש צורך אפשר לסחוב לכיוון ה-3 אבל עדיף להימנע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רוב הסיכויים ש-4 שעות יספיקו, אבל אני אשמח גם ל6. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא במיוחד. * בלוטות? לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160. * צורב DVD? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אמינה, איכותית, מהירה.…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום לכם, רציתי לדעת אם המחשב של DELL XPS 8300 בעל המפרט הבא, מכיל כרטיס מסך טוב שיאפשר הרצת משחקים כבדים על מסך בגודל 24 אינטש ברזולוציה FULL HD 1920X1080? תודה מראש! המפרט: מפרט טכני: מעבד: Intel Core i7-2600, 3.40GHz, 8MB Cache מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit בעברית, אנגלית או רוסית (בחירה בהדלקה ראשונה) זיכרון: 8GB 1333MHz DDR3 דיסק קשיח: 2TB SATA 7200RPM כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX 560 1.25GB כונן: DVD+/-RW כולל מקלדת ועכבר מתנה חיבורים: 8 x USB2.0 eSATA קורא כרטיסים HDMI

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי מחשב עריכה שנקנה לפני 3 שנים שמתפקד די טוב. המפרט: לוח Gigabyte P67A-UD5-B3 2.מעבד Intel® Core i7-2600 CPU @ 3.40GHz, 3392 MHz זכרונות : 16G של kingston SSD 120G OCZ-VERTEX3 כרטיס מסך: GTX570 ספק כח : Thermaltake 800W ושאר החלקים שלא רלוונטים כרגע אני שוקל לשדרג ולרכוש לוח-מעבד-זכרונות-SSD חדשים ולהרכיבם במקום החלקים הנ"ל כמובן שאין צורך בציוד נלווה או מסכים. חשוב לי שיהיו הרבה חיבורי SATA על הלוח בעקבות ריבוי דיסקים הקשיחים לכן בחרתי את הלוח הזה. החלקים שחשבתי עליהם : דיסק SSD Samsung MZ7TE250BW 840 EVO Series 250GB 2.5" Sata 3 Intel Core i7-4930K Haswell לוח אם Gigabyte GA-X79-UP4 זכרון Corsair 32GB DDR3 1600MHz CMY32GX3M4A1600C9R האם מישהו חושב שא…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. מבקש עזרה למפרט מחשב עד 2500 ש"ח , יכלול משחקים כבדים וHD שיחובר לLCD 32 ע"י כבל HDMI ולמסך מחשב 19 LCD ללא אביזרים נלווים אפשר לגלוש מעט במחיר חשוב: אודיו איכותי (אם תגידו שהכרטיס און בורד בלוח מספיק טוב,אז יספיק אותי) שקט ושיסחוב את הבקשות למעלה תודה רבה !

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by BeBest,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד עם המפרט הבא פחות או יותר, בתקציב של עד 4,000₪ (אפשר לחרוג מעט אם באמת שווה): מסך 15.6" (אפשר קטן יותר בתנאי שיש מקלדת מלאה) קל משקל - עד 2 ק"ג (אפשר לחרוג מעט) חיי סוללה ארוכים (לפחות 6 שעות) לפחות 128GB SSD דיסק מכאני - לא חובה זיכרון לפחות 8GB (אם 8GB לוודא שיש חריץ פנוי להרחבה עתידית) מעבד i5 8250U או טוב יותר אין צורך בכ. מסך נוסף (ייעודי) רזולוציה מעדיף 1920x1080, מוכן להתפשר. לא קריטי אם מגיע עם/בלי מערכת הפעלה. מצאתי מפרט טוב, אבל אולי תוכלו להמליץ על משהו טוב יותר. Dell Latitude 5590 LT-RD33-10587 1.9KG i5 8250U 8GB DDR4 256GB SSD 68WHr (…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.