עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש לי מסך מבריק וזה ממש מעצבן שהוא משקף לי הכל אני לא מצליח למצוא אפילו באיביי לא מצאתי למישהו יש הצעות באיביי גם תופס???

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. שלום לכולם צריך מפרט למחשב אינטל, מצ"ב מפרט שהוצאתי מ PCH, אני רוצה להוריד 700-800 ש"ח וצריך גם רמקולים האם יש הצעות לשיפור? האם אני צריך גם קירור למעבד? CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1063.89 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,1394,USB 2) [ ¤ 692.87 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory [ ¤ 279.85 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 498.43 ] 1 Video Cards : ABIT Siluro Geforce 4 TI4200-8X 64MB DDR DVI TV-Out Video Card [ ¤ 599.99 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive …

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by ceNtix,

תקציב 3.5k אם זה אפשרי, חריגה עד 4 אלף במקרה הצורך השימוש העיקרי יהיה עריכת מוזיקה יומיומית בקיובייס גודל המסך שלי הוא 22' ורזולוציה 1920x1080 ואולי בעתיד אני אוסיף עוד מסך הגדרות גרפיות לא משנה לי אני לא מתכוון לשחק בו רק קיובייס ואינטרנט אין צורך בציוד היקפי ישוב שהוא יהיה שקט יחסית ולא מרעיש כדי שלא יפריע לעבודה Oc אני אולי אעשה ממש בקטנה במידת הצורך לא צריך אופיס אין חנות מועדפת ספציפית אם אפשר רק שתהיה לחנות סניף באזור דרום ואם אין אז מרכז הקנייה מתוכננת לתחילת השבוע הזה אני צריך שהמפרט יכלול ssd תודה רבה לעוזרים וסופ"ש נעים ?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by gadys,

שלום, יש לי מקבוק פרו 13". אני מחפש אביזר הגבהה למחשב נייד כך שיהיה ניתן לעבוד איתו עם מקלדת ועכבר חיצוניים ולהשתמש בו כמסך משני. האם יש יתרון לאביזר המספק קירור ? למישהו יש המלצות בנושא ? מה דעתכם על המשטח הזה -150 ש"ח ? תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. סוף סוף החלטתי סופית להחליף את הדיסק הקשיח שלי. אבל רגע לפני הרכישה הסתבכתי. המוצר הזה http://www.pc-online.co.il/single_product.php?ps=8826 נראה מאד זול ושל חברה טובה אבל הזיכרון הפנימי שלו רק 8. לעומת זה https://ksp.co.il/?select=.268..156..371.&kg=&list=1&sort=1&glist=1&uin=47528&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= שהוא מוצר מחודש (מה זה אומר לגביי איכות ואורך חיים?) והוא זיכרון פנימי 128 (מה זה אומר? יכול להיות כזה הבדל? ואיך זה משפיע עלי?) ואיך זה? https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=17174 ושוב הסתבכתי. איך אני יודע שחיבור הSATA מתאים לי? יש…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by izhak_ba,

אהלן, מחפש מחשב זול למשחקים, חשוב לי שיוכל להריץ את רובם, לא קריטי שיהיה רזולוציה סופר גבוהה ופילטרים וכו'..אשמח לשמוע אם משהו מהפריטים מתנגש, כבר התבלבלתי לגמרי מכל השפע שיש בשוק.. Intel Pentium G850 2.9Ghz, s1155 3MB, DualCore, GPU Core, Tray לוח אם Asus P5G41T-M LX s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR3 1333, VGA, PCI-E, HDAudio זיכרון למחשב Corsair 2x4GB DDR3 1333Mhz Value Dual Channel CL9-9-9-24 Gigabyte GT610 Silent 1GB DDR3 DVI HDMI PCI-E Western Digital Caviar Green 500GB IntelliPower, 64MB Sata III WD5000AZRX ספק כח Thermaltake Litepower 500W Active PFC 12cm Fan (Retail) מארז Thermaltake V3 BlacX Edition Middle Tower Series Black Case No…

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך כמובן אבל לא רוצה להתפשר על רכיבים שלא יספקו אותי כמו שצריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מידי פעם אני עורך סרטונים ומאוד חשוב לי שמחשב יוכל לעמוד בזה כמו שצריך, אני משתמש בתוכנות Cyberlink powerdirector וגם sony vegas pro ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, Crysis, COD MW3 ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימ…

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. יש למישהו רעיון?... תודה (:

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by r0iX,

שלום. אני חדש פה. ואני רוצה שתביאו לי הצעות. ההצעות הם רק לכרטיס מסך,לוח אם, ומעבד. התקציב הוא 5000. לא צריך הרכבה. ותביאו לינק לחנות\לדף קנייה. ואל תדאגו. כל שאר הדברים יתחברו. תודה מראש

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. חשוב לי המעבד שיהיה מאוד חזק כרטיס מסך סגור 4870... (המסך הוא 1680X1050 פאנל S-IPS) זיכרון 4GB צורב DVD סטנדרטי (כולל עבודה) על הדרך רציתי לדעת אם יש דרך לקנות 4870 עם קירור שקט כלומר כמו הגירסאות silent של NV תנו בהמלצה... עכשיו חשוב מאתר http://www.p-see.co.il/ קישור לבניית מחשב http://www.p-see.co.il/systemindex.asp תודה רבה לעוזרים

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by The P.U,

אני מתכוון לקנות מחשב. כבר די הרבה זמן אני מנסה להרכיב כל מיני מפרטי מחשב ועדיין לא הגעתי להחלטה. ההתלבטות העיקרית שלי כמובן היא מפרט מבוסס AMD או INTEL. עכשיו, אני לא מתכוון לעשות אפילו לא OC קטן. אז בבקשה עזרו לי להחליט מה המפרט שייתן לי ביצועים יותר טובים ללא שום המהרה. אני מתכוון להשתמש במחשב למשחקים, לעריכת מוסיקה ועבודה עם תוכנות מוסיקה, לגלישה באינטרנט והדפסת עבודות. הרכבתי שני מפרטים באותו סדר גודל עם בערך אותם רכיבים שכמובן השינוי העיקרי הוא במעבד והלוח אם. נ.ב שימו לב שבשניהם יש שני סטיקים של 256. ובקשר לרמקולים אני מתכוון לחבר את המחשב למערכת סטריאו שלי (AKAI עם שני רמקולים מרכזיים, שני סראונד וסנטר). וכמובן, הצעות לשיפור וייעול ביצועי המערכת (באותו סדר גודל). …

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by nizzan77,

שלום לכולם, רוצה לקנות מחשב נייד ללימודים ושיתאים לקצת משחקים קלים, עד 4K, מסף 15.6". 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מן הסתם אם אפשר לחסוך אז עדיף, אבל אם ההפרש משדרג משמעותית אז לשדרג. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות שקלים בודדות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר ללימודים (עבודה משרדית) אבל גם קצת סרטים ומשחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים קלים יחסית דוגמת משחקי מכונ…

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 7,000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - עד 7,000 זה מעולה! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 מהתקציב המקסימאלי (7,500) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עיצוב גרפי בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - פוטושופ, אילוסטריטור ועוד תוכנות עריכה ווידאו (פרנסה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - כן צריך מקלדת (לא חייב שיהיה יקר). בנוגע לרמקולים גם, לא צריך יוקרתיים אבל די טוב עם באס בנוסף גם מסך, מארז, ס…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. מעבדINTEL CORE I7- 4790 מארז + ATX ספק W550 ZUMAX PRO לוח אם ASUS H97M-PLUS כרטיסי קול + רשת + מסך מובנים בלוח KINGSTON 8G DDR3 1600Mhz דיסק קשיח W.D 1T 7200RPM צורב SATA DVD כרטיס מסך GEFORCE GT610 1G PCIE מחיר 3350 ש"ח ברשותי GTX 750 TI השימוש העיקרי למכונות וירטואליות קצת גיימינג אני מחפש מחשב עד 3400 ש"ח מה אתם אומרים? יש מה לשפר בתקציב עד 3400 ש"ח? - - - תגובה אוחדה: - - - 1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מכונות וירטואליות, תכני hd,קצת גיימינג…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Demented,

1. מה התקציב המקסימאלי? : 6000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? : 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? : גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? : גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. : לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? : לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? : 5. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינונ…

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. אהלן.. אני מתכוון למכור את המחשב מכיוון שאני יותר עובד עם הלפטופ ואין לי צורך במחשב כזה יותר. לוח אם : Gigabyte GA-Z77-D3H מעבד : Intel Core i5-3570K קירור למעבד : Scythe MUGEN 3 מארז : FRACTAL CORE 3000 זכרון : Kingstone DDR3 1600 16GB כרטיס מסך : Nvidia Geforce GTX 680 Lightning דיסק קשיח 1 : SAMSUNG SSD 830 Series דיסק קשיח 2: 1TB Seagate Barracuda דיסק קשיח 3: Western Digital Black 1TB ספק כוח : SEASONIC ECO 620W

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. תקציב: התקציב כרגע פתוח, כיוון שאני רוצה לראות את כלל האופציות. כמובן שרצוי כמה שיותר זול, ועדיפות לרכישה מאילת ברשת KSP. מטרת המחשב: מחשב ללימודי מדעי המחשב + כתיבת תוכנות + עיצוב אתרים ברמה חובבנית + הרצת משחקים (מסתפק גם על הרצה על Medium). גודל מסך: 13.3'' - 14'' רזולוציית המסך: רצוי FHD 1920x1080. אחיה גם היא שטח עבודה מעט מצומצם יותר, אך בתנאי שהוא אופטימלי לעבודה. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: לא ממש. משקל רצוי: 2.3 ק"ג לכל היותר. זמן סוללה: רצוי סוללה שתעמוד בדרישות שלי ולא תאכזב אותי באמצע. האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, USB3 Bluetooth: יהיה נחמד, לא קריטי. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: פחות מבין בזה. בעיקרון שיספק ביצועים טובים ולא יהיה מועד לפ…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  18. את המחשב אני מרכיב מאחד המבצעים שלהם, מדובר בזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=1 1285 ש"ח בלי תוספות. מחשב לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט, תוכנות אופיס וזהו סך הכל. לא משחקים ולא סרטי HD. אז ככה, Intel® Pentium® Dual Core E5300 2.6GHz לוח Asus דגם P5QPL-AM צ'יפסט G41 כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100/1000 או לוח Gigabyte דגם GA-G41M-ES2L [מה עדיף לי?] Western Digital 320GB SATA II 7200RPM 16MB Buffe Kingston/Ceon 2048MB (2GB) DDR II 800MHz [אלך על קינגסטון] צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X22 כרטיס מסך מובנה בלוח אמ, תוספת למקלדת ועכבר Microsoftו- 79 ש"ח רמקולים Altec Lansing BXR1220 בתוספת 95 ש"ח [הרמקולים הנ"ל מומלצים?] ברצוני לקנות גם מסך…

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  19. CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.93 ] 1 Motherboards for AMD : Leadtek NForce2-GT K7NCR18G PRO-II Motherboard (Dual DDR,GF4MX,5.1 Sound SPDIF,SATA,1394,LANx2,USB2) [ ¤ 758.86 ] 1 Memory : Kingston DDR-RAM 256MB PC3200 Memory [ ¤ 371.23 ] 2 CPU Cooling : Zalman CNPS6000-Cu Cooler for AMD [ ¤ 199.94 ] 1 Hard Discs : Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 691.06 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM LG 16/48 Bulk [ ¤ 205.6 ] 1 Keyboards : Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT [ ¤ 155.14 ] 1 Cases : Simbadda Master I LU Midi Tower Case Black 480 Watt [ ¤ 276.63 ] 1 מה דעתכם? המחשב נועד למישחקים ללא OC.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אהלן, אשמח לעזרתכם בבחירת מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נא לא לחרוג - אלא אם כן מדובר בחריגה קטנה עבור תוספת מאוד משמעותית בביצועים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יום יומי, אינטרנט, אופיס, בנוסף גם תוכנות תלת מימד (AutoCAD, SketchUp, VRay) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צריך הכל, חוץ ממסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם …

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  21. אהלן יש לי כבל טעינה שלא מתחבר לשקע בארץ וצריך שנאי ועכשיו השנאי לא טוב ואני מחפש את הכבל הזה בארץ וכל מקום שאני מחפש הוא מראה לי ביחד עם המטען מה שאני לא רוצה אני רוצה רק את הכבל שמתחבר למטען עצמו עם תקע רגיל המחשב הוא מחשב נייד של טושיבה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום למומחים, אני מחפש את האפשרות הטובה למחשב סלוני לסרטים FHD ואינטרנט בעיקר מבוסס פלסמה 42" של היטאצ'י ברזולוציית 1024X1080. המחשב גם יתחבר למגבר סטריאו נטו. למחשב יתווספו שני כרטיסים לטלויזיה (קליטת ערוצי HD) ואחר כרטיס ממיר לוויני HD TeVii S470 DVB-S2 HDTV PCIe המחשב לא למשחקים רצוי כמה שיותר שקט 8 מתוך 10. OC לא קריטי. המארז חייב להיות שוכב מצידי מכוער (אבל בתוך ארון ולא יראו אותו בכלל) לכן חשוב קירור טוב וגדול לכל הכרטיסים שצריך. המחיר כפי שהוצג למעלה. שלט רצוי מאד. לא צריך מקלדת ועכבר יש לי אלחוטיים.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Moshe2,

שלום אחותי מעוניינת ברכישת מחשב חדש לשימושי גרפיקה בניתי לה איזה מפרט השאלה מה דעתכם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6k ניתן לחרוג עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בתוכנות : Illustrator Photoshop InDesign Premiere After Effect 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך …

24. קודם כל סליחה על ההודעה הכפולה אני חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אבל לא להוסיף מה שלא נחוץ ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חזקים פוטושופ ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. חזקים שיצאו השנה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רוצהעזרה גם בקניית מסך לא יקר אבל טוב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…

25. Started by tintin,

קניתי מחשב בLOGICPC העסקה עדיין לא אושרה המחשב הוא לעריכות וידאו, משחקים וOC. q6600 p35 dq6 corsair 520hx ocz 2X1gb 1066 reaper aurura 3d black pioneer dvd burner black tt v1 cpu cooler zalman cu900 led leadtek 8800 gts 320mb לא כתוב איזה סטפין המעבד זה עולה 1500 ש"ח. הזכרונות של OCZ הם אלה עם הHEATPIPE והם ממש טובים לOC והם לא יקרים 900 ש"ח הכל בתשלום אחד בכרטיס אשראי ועוד משלוח יצא 8150 ש"ח. נראה לכם שצריך לשנות משהו? אפשר להתמקח איתם על מחיר?

• 24 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים