עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מעוניין לבנות מחשב חזק לשימוש ביתי. ישמש לעיבודי תמונה וגרפיקה (פוטושופ, לייטרום, אילוסטרייטור) ומעט 3D ועריכת וידאו (פרימייר, אפטר אפקטס), וכן פיתוח אנדרואיד ומעט גיימינג. אין צורך באיכסון כי יש NAS, אבל חשוב שה-SSD יספיק למערכת ולכל התוכנות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עיבוד תמונה, מעט 3D ועריכת וידאו, מעט גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe CC, שימוש ביתי תדיר.…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Classify,

לא מזמן יצא עדכון ביוס למחשב הנ"ל שמתקן את הדברים הבאים: 1.enable Discrete AMD VGA fixed mode Support 2.Implement new Fresco USB 3.0 module support 3.Enter S3 and then flash BIOS in OS,system will enter S3 after shutdown. 4.There are some BIOS options will auto-disable after doing some action. 5.Can't Coldboot to USB3.0 ODD when set CD/DVD as first boot device in BIOS 6.The 3rd place bootable device will change to "disable" after some action. 7.USB HDD without electric power can't boot from USB 3.0 port. 8.does not implement XHCI BIOS Handoff Correctly 9.System can't boot EPSA via press "Fn+PowerButton" 10.Brightness hotkey loss pop up after flash BIOS 11.Disable unu…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. היי, אני מעוניין למכור את המחשב לטובת מעבר לMacBook אשמח אם תוכלו לתת הערכת מחיר על המחשב, להלן המפרט: מארז: ThermalTake Element S לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H Socket 1155 Z77 CHIPSET VGA+DVI+HDMI מעבד: intel i7 3770K 3.6 Ghz קירור למעבד: CoolerMaster Hyper 212X RR-212X-20PM-R1 זיכרון: Kingston Hyper X 16GB Kit (4GBx4) DDR3 1866Mhz CL9 Kit for Quad Channel X79 Chipset KHX1866C9D3K4/16GX דיסק קשיח: Western Digital 1 TB 64MB SATA 3 כונן ssd: ג׳יגה 128 sony כרטיס מסך: GigaByte GeForce GTX660Ti 2GB GDDR5 כל הרכיבים מגיעים עם האריזות והספרים המקוריים שלהם במצב חדש. המחשב אצלי כשנתיים וחצי, הפעילות בו הסתכמה בעריכת וידאו ומשחקים כדוגמת NBA\FIFA אשמח לקבל תגובות, אם אתם מכיר…

4. מעבד: AMD Athlon FX-53 קירור: ZALMAN CNPS9500 -cu לוח-אם :Gigabyte K8NSNXP-939 זכרון: OCZ Titanium DDR400 1024x2 2-3-2-5 כרטיס מסך: Radeon X800XT PE קירור: Arctic Cooling ATI Silencer 5 Rev.2 כרטיס קול: Soundblaster Audigy2 ZS Platinum Pro הארדיסק: WD Raptor 36GB SATA מארז: TermalTake Xaser III V200A ספק-כח: OCZ PowerStream 520W רמקולים: Creative Inspire 5.1 זה מחשב קיים אצל מישהו. הוא לא ב-OC וראיתי אותו בפעולה. הוא מריץ את FEAR (כשרוב ההגדרות גבוהות ) חלק ושיחקתי גם בקווייק 4, פאר קריי וHL2 אחלה מחשב. (שידרוג רציני מהפרסקוט 2.8 וה 9600PRO שלי) הוא רוצה 7000 ש"ח. כמה הוא באמת שווה לדעתכם? תודה

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. תזמון לא הכי טוב עם כל המעבדים החדשים שיוצאים וכשהמשחקים היחידים שהייתי מעוניין להריץ על הגראפיקה הכי טובה עוד בשלבי פיתוח.. 1.מה התקציב המקסימאלי? 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח במידה והשיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, כללי (סרטים, אופיס וכו),תכנות (בעתיד, לצורך לימודים, לא מאמין שיהיה צורך במשהו מיוחד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל משחק חדש שיוצא. בעיקרון המשחקים היחידים שארצה להריץ על אולטרה הם Dragon Age 3 ו The Witcher 3, הבעיה היחידה היא שאף אחדלא י…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. טוב שמעו חבר'ס לחבר שלי יש מחשב דיי מעפן והוא רוצה לקנות מחשב חדש,התקציב שלו זה 6,000 מותר לכם לחרוג ב100-200. הוא רוצה רק רק מחשב ללא עכבר ללא מקלדת ללא מסך ללא רמקולים ללא כלום רק מחשב עצמו. (ד.א יש לו עכבר G5 אחלה עכבר הוא רוצה שהמחשב יהיה ממש סוס ויחזיק לכמה שנים טובות למשחקים החדשים. אני מקווה שתוכלו להביא לי מפרט ומחשב טוב... הוא אמר לי שהוא צריך לפחות 1G זיכרון,הוא רוצה מעבד טוב וכרטיס מסך הוא אמר שאם תוכלו ויהיה מספיק אז שיהיה יותר טוב מ7800 GT תודה לכולם.

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by tot5,

מה דעתכם בנושא?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. היי פעם ראשונה שלי פה בפורום , רציתי לדעת כמה שווה המחשב שלי עם המפרט הנוכחי: מעבד - intel core 2 Dou E8500 3.16 GHz 6 mb Cache s775 1333MHz קירור למעבד - Arctic Cooling Freezer 7 pro (LGA 775) לוח אם - Gigabyte GA-EP43-DS3L (775 C2Q 1333MHz, intel p43, DDR2 1066, PCI-E) זכרון - samsung 2GB DDr2 800 MHz דיסק קשיח - Seagate Barracuda 500GB 7200 rpm 32MB sata 2 כרטיס מסך - MSI Radeon HD4870 512MB GDDR5 DX 10.1 HDTV 2xDVI PCI - E 2.0 כונן אופטי - LG GH22NS DVD+RW x22 black sata מארז - DiamondStone precision MID ATX Tower Black Case ספק כוח - Chiftec 550W PSU 12cm fan, 24 pin, Active PFC מאווררים נוספים במארז (סה"כ 3 מאוורים) - Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm Intake Case …

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. חבר ביקש ממני לעזור לו בהפעלה ראשונית של נטבוק ASUS (1215N) כי היו עליו המון פיצ'רים ותוכנות והוא לא כל כך שוחה בחומר. כבר שבוע אני מנסה להשיג שרות לקוחות בחברת רונלייט שמייבאת ונותנת את האחריות לצעצוע הזה: אז ב-4 הימים הראשונים ענה תקליט שאין מענה טלפוני... אחרי זה התחלף התקליט שהמרכזיה מקולקלת ויש להגיע אליהם לראשל"צ. במקביל שלחנו המון מיילים של "צור קשר"... נאדה, אין קול ואין עונה.. קראתי פה המון ת'רדים שמדברים שהשרות שלהם על הפנים (מנסיוני, פראייר מי שקונה מהם) ונוראי, השאלה האם בכלל קיים שרות? מישהו קיבל מהם שרות פעם? כאילו לא שרות לתקלות (לזה יש להם הסכם עם מעבדת סרב-פרו) אלא שרות לקוחות מה שנקרא After Sale? לכל יבואן בארץ, חוץ מהקיקיוניים, יש דבר כזה או…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש, Blender, Gimp. תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA, COD, FIFA -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. …

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by TOMMYB1,

חברה אני צריך מחשב לעבודה משרדית של אופיס וכל מיני שטויות לא רציני... המחשב צריך להיות כולל הכל... צורב רגיל.. מסך 17 crt בלי סידי.. ציוד היקיפי פשוט בלי מדפסת. וזהו בעיקרון..לא משנה אמד או אינטל וכרטיס מסך פשוט תגידו מאיפה המפרט .. תודה רבה!

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by GQ4U,

*קראתי את המפרטים המומלצים. הפסקתי לעקוב אחרי שקניתי את המחשב האחרון שלי בעזרתם האדיבה של אנשים מהאתר כך שאני לא ממש בעיניינים. מחפש מפרט עם הסברים. לא רק רכיבים. והמלצה לחנות עם סניף בתל אביב אם אפשר. לעזרתכם אודה. אורון

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של ASUS K53E, היה לו זיכרון של 4GB במהירות של 1333MHZ, החלטתי לשדרג ל 8GB במהירות של [TABLE=width: 550] [TR] [TD=align: center]KHX1600C9S3P1K2/8G[/TD] [TD=align: center] 8GB 1600MHZ CL9-9-9 @ 1.5V[/TD] [/TR] [/TABLE] 1600MHZ, הזיכרון עובד מצוין ומורגש שיפור במהירות עבודה של המחשב, אך בדקתי בעזרת תוכנה CPU Z וראיתי כי DRAM FREQUENCY עומד על 665MHZ במקום 800MHZ, מדובר על שני כרטיסים המחוברים יחד, כל כרטיס הוא 4GB. תוכלו לראות באתר הזה, שהם שמו זיכרון 8GB במהירות של 1866MHZ ללא שום בעיה. http://www.legitreviews.com/article/1599/ מה הבעיה לדעתכם, ואיך אפשר לפתור זאת? תודה מראש, אופיר

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. לאחר התלבטות ולאחר שנעזרתי בפורום רכשתי את ה X200 של לנובו. ראשית תודה על העזרה. כמה שאלות: 1. המחשב היה אמור להגיע עם התקנה של ויסטה וקיט שינמוך ל XP אבל בפועל הגיע עם XP. להתעקש לקבל את ההתקנה של ויסטה? או להישאר עם ה XP? 2. הפעלה של ה GPS. התקנתי את התוכנה של ה GPS אבל אני מקבל שגיאה שלא נמצא אדפטר מתאים. האם יכול להיות שאין לי GPS? איך פותרים את הבעיה? 3. קורא כרטיסים. איך אני משתמש בו? אני צריך מוצר נוסף שלישי בכדי להנות מהיכולת הזאת? תודה שי

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Yonatan-A,

שוב שלום. אני חייב לציין שקניתי כבר את המחשב שהמליצו לי פה והוא פשוט נפלא :-* אני עוד פעם צריך עזרה. אח שלי צריך מחשב חדש. אני יבהיר פה כמה דברים: הוא לא עושה שימוש במחשב לשום צורך של משחקים. הוא לא צריך מפרט חזק, אלא מפרט שיחזיק לו לכמה שנים טובות. ציוד: רמקולים פשוטים מאוד, מקלדת ועכבר (שוב, פשוטים), מסך 17 CRT - לא יקר אבל טוב, כונן DVD וצורב רגיל (לא DVD). כפי שבוודאי הבנתם, מפרט פשוט ביותר אשר יחזיק לו מעמד לגלישה באינטרנט, עבודה באופיס וראיית סרטים מדי פעם בפעם. אני יגיד לכם על מה אני חשבתי: P.4 2.5 GHZ או לחילופין AMD 2500 - תמליצו לי מה יהיה לו כדאי. לוח אם IS7 של אביט אשר זול וטוב בהחלט. 512 זיכרון. 40 ג'יגה בהארד דיסק (אין לו צורך ביותר). במסכים אני לא מבין כלו…

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by jean-paul,

שלום יש לי מחשב סלרון 500 והייתי מעונין לשדרג אותו כלומר אני מעונין במארז חדש,לוח אם שתומך בsdram ומעבד יתר הדברים אני מעביר מהמחשב הישן.המחשב אמור להריץ אינטרנט adsl ומשחקים פשוטים. תודה מראש :-[

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by kip,

שם הפריט מחיר משלוח כמות תשלומים מחק AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box 361.00 ₪ - 1 1 Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET 273.00 ₪ - 1 1 Patriot 2GB DDR3 1066Mhz CL7 125.00 ₪ - 1 1 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 189.00 ₪ - 1 1 צורב LG GH22 SATA x 22 Black 100.00 ₪ - 1 1 RaidMax Apex Black 174.00 ₪ - 1 1 SeaSonic SS-350ET 350Watt 80Plus Bronze 192.00 ₪ - 1 1 הרכבת מחשב עד 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים 99.00 ₪ - 1 1 סה"כ אחרי הנחת מזומן 1480 ש"ח מחשב לשימוש כללי, כנראה כרטיס מסך בעוד מס' חודשים. 450 או 5750. ללא OC. מה הייתם משנים? הציעו לי ספק TT 500 במקום ה SS. 4 ש"ח פחות. רוצה להזמין כבר היום. תודה

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. . מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך מבלי לאבד איכות, ודאי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600, למרות שאני ממש אשמח לחסוך כסף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים החדשים, כולל אלו העתידיים מסך 1920x1080. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש אבל לא נכלל בחישוב כרגע. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל,…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שמעו אני מחפש מחשב שיתאים די טוב ל משחקים וכל השאר בקיצור משו יחסית חזק ..לתקציב של 6500 שח..לא יותר עכשיו..אני דיפדפתי בכמה עמודים פה ...וראיתי מפרטים לאותו תקציב שלי ...(כולל מסך 17' שטוח) מישהוא יכול לתת לי המלצות מהניסיון שלו ומהידע שלו על מחשב חזק למשחקים כולל מסך ב תקציב הנ"ל... אני צריך מידע על : -מעבד - לוח אם -כ.זיכרון -דיסק קשיח של 120 GB -צורב -dvd שיהיה גם cd-rom -כונן דיסקטים -כ.מסך -רמקולים -מארז-משהו שיהיה שקוף בצד (אם אפשרי לתקציב) -מקלדת ללא עכבר ומסך של 17 אנצ' שטוח.. בקיצור מחשב יציב חזק ושיתאים לתקציב תודה לעוזרים...

• 40 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. כולל הכל.... תודה רבהההההההההההההההה

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by bora-aa,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 [כמובן שאני יכול להגדיל אך לא מעוניין עקב דרישות] א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? יכול להחרוג עד 100 אבל לא רואה סיבה למה כן אלא אם תשכנעו אותי שיש צורך לפי הצרכים שלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) : עבודה משרדית + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אכן גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שואף לשחק בהגדרות גבוהות : GTA V FIFA 14 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מ…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by CyberBot,

1. מה התקציב המקסימאלי?2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וקצת עריכת וידאו של gameplay א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) אולי עריכת והקלטת וידאו מזדמן עד תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.ARMA 3 BF4 GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P 21.5" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות(מעין שריטה כזאת) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום לכולם צריך מפרט למחשב אינטל, מצ"ב מפרט שהוצאתי מ PCH, אני רוצה להוריד 700-800 ש"ח וצריך גם רמקולים האם יש הצעות לשיפור? האם אני צריך גם קירור למעבד? CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1063.89 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,1394,USB 2) [ ¤ 692.87 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory [ ¤ 279.85 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 498.43 ] 1 Video Cards : ABIT Siluro Geforce 4 TI4200-8X 64MB DDR DVI TV-Out Video Card [ ¤ 599.99 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive …

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Kuroshiro,

המערכת שלי היום היא i5 760 עם 8 גיגה ראם. אני מגיע ל100% ראם יותר מידי אז הגיע הזמן לשדרג אבל אני לא רוצה להשקיע במערכת הישנה הזאת ולקנות DDR3 כי זה לא משתלם כבר. אבל מצד שני עם המחירים המטורפים של הראם זה גם לא ממש משתלם עכשיו לקנות לוח אם, מעבד וראם חדשים. אז מה עדיף? לחכות שהמחירים ירדו או להשיג 16 גיגה DDR3 לבינתיים? (אני צריך רק מעבד, לוח אם וראם כי כל השאר חדש)

25. Started by yotam.m,

אהלן מחפש המלצה לנייד ללימודים באיזור ה-2500 ש"ח עם חריגות קטנות ימינה שמאלה. חשבתי על 13.3 מכיוון שעיקר העבודה איתו היא לנסיעות ולכן אמור להיות במשקל סביר. גם 11.6 הוא אופציה בהנחה ויש משהו עם חומרה טובה. המחשב כמו שנאמר מיועד ללימודים, לאחסון קבצים וגלישה לכן אני לא רואה צורך במשהו חזק מ-i3 משקל הוא פאקטור ואמור להיות קטן ככל האפשר במסגרת התקציב. אם למחשב יש שנה אחריות וקיימת האפשרות להרחבה בנפרד אפשר לציין על מנת שתהיה אפשרות לקבל את השיקול הכלכלי. תודה רבה הסתכלתי על 3 אפשרויות בינתיים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=23623 יש אותו לבת משפחה שמרוצה ממנו מאוד. או http://ksp.co.il/?uin=29801 עם חומרה …

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.