עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם אני רואה שבנושא הקודם שלי הפסקתם להגיב כבר יומיים , אולי בגלל שיצא אי סדר בנושא אז החלטתי לפתוח נושא חדש ומסודר עם הדרישות שלי שאני צריך במחשב , אשמח מאוד לראות ממכם הצעות. אז ככה...... 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5500ש''ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג אבל אם יש משהו חשוב וטוב אז תגידו 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים אבל גם שימושים יומיומיים כמו גלישה באינטרנט , צפיה בסרטים וכו'. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש יומיומי ב) …

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום ברצוני לקנות מחשב חדש לטובת משחקים ועבודה משרדית שגרתית. אני מעוניין במחשב מבוסס על מעבד i7-5820k, וכרטיס מסך מסדרת 970. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 8,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות להיות יעילים עם התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד כ- 500 ש"ח אם התמורה שווה את החריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה בעיקר למשחקים כותרי AAA כגון witcher 3 ואחרים, בהגדרות גרפיות גבוהות. רזולוציית מסך FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא נדרש ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא נדרש SSD (קיים samsung 850 pro 256Gb), …

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by ronhadad,

איך המפרט הזה? http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=150&products_id=1663 v1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך אבל אם יש משו חשוב אז לנצל... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה במוזיקה ( אודיו ) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Caubase ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? גודל 23 אינץ' FHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Flamez,

שלום לכולם , ניסיתי לחפש מספר ביקורות/חוות דעת של משתמשים מהארץ ומעולם,ונתקלתי במעט או שאין בכלל (חיפשתי גם באתר - מצאתי רק המלצה אחת לא מפורטת יותר מדי). בכוונתי לרכוש את המחשב הנ"ל למטרות לימודים בעיקר(שימושי אופיס וכיו"ב,מטרות תכנות,סימולציות שונות(AUTOCAD וכו'). אשמח לקבל חוות דעת ממשתמשים אשר יש ברשותם אם המחשב ה"ל או כל אחד שיכול לחוות דעה. תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Demented,

1. מה התקציב המקסימאלי? : 6000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? : 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? : גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? : גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. : לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? : לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? : 5. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינונ…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  6. http://www.tms.co.il/preview/spec/2c3nudgz מחשב לגיימינג. תודה מראש מקס.

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  7. אז ככה: התקציב שלי כמו שאמרתי הוא בערך 7K אני די גמיש בקטע (מוכן להשקיע יותר) אבל אני ישמח לקצץ למחירים נמוכים יותר אם אפשר אני רוצה מחשב שיעבוד לי עם המשחקים העדכניים ביותר ויעבוד לי בצורה חלקה יעילה ושקטה. בנוסף אני גם רוצה שיהיה לו פוטנציאל לעתיד הרחוק יותר (לא רק בשנה הקרובה) וזאת הסיבה שאני מתעקש לקנות מעבד Q6600 שהבנתי שהוא אומנם לא הכי יעיל כיום מבחינת ביצועים ביחס למחיר, אבל עם הזמן ינצלו אותו יותר ואז הוא יהיה יתרוני (אני צודק?) בינתיים יש לי כבר רמקולים, מקלדת, עכבר ומסך שאני מרוצה מהם מאוד. המסך הוא מסך WIDE, הוא יתאים לי למשחקים? כמו שאמרתי, אני מעדיף 'מעבד' Q6600. 'כרטיס גרפי' מסדרת GTS8800. אני לא בטוח איזה אחד כדאי בשבילי אז אני אשמח להמלצות בעניין. …

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום לכולם אני רוצה לבנות מפרט שישמש בעיקר ל htpc .. אך גם לשימוש כללי.. ארצה שהמחשב יחזיק כמה שיותר זמן , ושיהיה לי אפשרות שדרוג בעתיד.. המחשב לא ישמש למשחקים , אך ארצה שהאופציה לאו סי תיהיה פתוחה לכן לקחתי כאן את המוגן 2.. האם המעבד הוא בעל פוטנציאל לאוסי? האם הלוח והזיכרון לא יגבילו אותי? כדאי לעלות במעבד ל 955? השקט חשוב - אבל לא עד כדי כך נגיד רמה 10\7 .. איך הכרטיס מובנה שעל הלוח יתן לי להציג סרטים ב fullhd חלק? ההארדיסק חשוב שיהיה לפחות 2 טרה, שיוכל להכיל הרבה סרטי hd ששוקלים הרבה היום, אם אתקין עליו את מערכת ההפעלה הוא יסחב טוב למרות ה5400 סלד? התקציב הוא 3000, רצוי לחסוך כמה שיותר, אם זה לא יפגע בביצועים .. המחשב יחובר לlcd 32 samsung br81 מעבדי ‏AMD‏ Athlon I…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שלום רב לי ולאחי הקטן יש מחשבים דיי ישנים...אבא שלי ביקש שאני יברר לו על שני מחשבים חדשים עם מסכים דקים (כולם מתלהבים מזה ) אם זה אפשרי בכלל ! שיהיה מחשב אחד רציני בשבילי ! שיהיה amd 64bit עם צורב דיוידי המחשב הוא בעיקר למשחקים ולאחי הקטן מחשב לא ממש רציני הוא משחק diablo2 ו fifa לא צריך משהו עד כדי כך בשביל זה... תודה מראש ! רק אתם יכולים לעשות את זה כמו שאמרתי התקציב הוא 14,000 ש"ח עריכה: רק בבקשה בגלל התקציב הנמוך אל תשימו לי מסכים של חברת ג'יפה...שיהיה משהו נורמלי בבקשה.

10. Started by Tazmany 57,

מתלבט בין שתי מפרטים: לוח B85 מחיר 300 זיכרון 8GB מחיר 150 מעבד i5-4590 מחיר 300 קירור למעבד מקורי מחיר 40 כונן SSD 240GB חדש 200 כרטיס מסך gts750 מחיר 150 סך הכל: 1140 או מעבד I7 3820 מחיר 200₪ קירור למעבד: 40₪ לוח אם Hot x79g מחיר 163₪ זיכרון 8gb dd3 מחיר 100₪ כרטיס מסך Gts 750 מחיר 150₪ כונן קשיח Toshiba 1tb מחיר 177₪ סך הכל כולל משלוח: 845₪

11. שלום לכולם רציתי לבקשת בצעה למפרט/חוות דעת על מפרט למחשב למטרות "גיימינג קל-בינוני". הכוונה היא להיות מוכוון תקציבית - בסגנון מפרטי המקסימום "גיימינג במינימום מחיר" - אבל עם "אופק שירות ארוך". המטרה היא לא להריץ את המשחקים על גרפיקה מקסימלית, אלא בהגדרות גבוהות-בינוניות עד בינוניות, ובעיקר להנות מהמשחקים (לצורך העניין, עם FPS מינימלי של 30 FPS) תוך שמירה על מחיר נמוך, גם על חשבון פגיעה מסויימת בביצועים בהתאם לחוקי הפורום - להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 (סה"כ 2500) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (קאזואל-בנוני) …

12. חשוב לי המעבד שיהיה מאוד חזק כרטיס מסך סגור 4870... (המסך הוא 1680X1050 פאנל S-IPS) זיכרון 4GB צורב DVD סטנדרטי (כולל עבודה) על הדרך רציתי לדעת אם יש דרך לקנות 4870 עם קירור שקט כלומר כמו הגירסאות silent של NV תנו בהמלצה... עכשיו חשוב מאתר http://www.p-see.co.il/ קישור לבניית מחשב http://www.p-see.co.il/systemindex.asp תודה רבה לעוזרים

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by nizzan77,

שלום לכולם, רוצה לקנות מחשב נייד ללימודים ושיתאים לקצת משחקים קלים, עד 4K, מסף 15.6". 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מן הסתם אם אפשר לחסוך אז עדיף, אבל אם ההפרש משדרג משמעותית אז לשדרג. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות שקלים בודדות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר ללימודים (עבודה משרדית) אבל גם קצת סרטים ומשחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים קלים יחסית דוגמת משחקי מכונ…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by dor18,

1.מה התקציב המקסימאלי? -5K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -להתפרע ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 250ש"ח 2.מה שימושי המחשב - א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:מקלדת,עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. -לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?- לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? -8 6. האם מתוכנן OC? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? -כן קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) …

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by zancoil,

היי אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש אשמח להמלצות ועזרה : מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, תכנות(לא דברים כבדים יותר מידי רב הזמן) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט לפי מה שהבנתי. אשמח להסבר בנושא. 15 אינץ' זה סבבה. * רזולוציית המסך? עדיף FHD 1920x1080 - אבל אפשר גם קטן יותר אם זה מוזיל משמעותית.(כשמחברים לטלויזיה אני רוצה אבל HD אם זה משנה) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? 2-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 -4 שעות זה סבבה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * Bluetooth? מה השימוש של זה חוץ מלחבר את הטלפון? נראה לי שאין צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) שילוב במסגרת התקציב …

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  16. מפרט לסטודנט. לא יהיה לו הרבה זמן למשחקים והוא עד עכשיו "שרד" עם GF4 MX440 (חחח הוא לא מסוגל לשחק כלום חוץ מ-StarCraft). אין צורך בכוננים אופטיים. אין צורך בשום ציוד היקפי. הרכבה עצמית. המפרט נראה כרגע בערך כך: AMD 3000 S939 BOX Winchester - שלוש שנים אחריות EPoX 9NPA+ Ultra 939 nForce4 Ultra - שלוש שנים אחריות 2x512mb Twinmos Speed Premium DDR400 - שלוש שנים אחריות Leadtek/Club3D/Albatron/Point Of View GeForce 6600GT PCX 128mb - שנתיים/שלוש שנים אחריות Seagate 160GB S-ATA NCQ - חמש שנים אחריות Compucase 6A19 NO PSU - ללא אחריות Enermax EG425P-VE Noisetaker Ver 2.0 420W - שלוש שנים אחריות 2 מאווררי 120mm Glacialtech 19dBA * אני חושב אולי לקחת מעבד 3200+TR2 מ-KSP עם שנה א…

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by dor396,

קניתי את המחשב הזה היום הוא בא עם כ.מסך חיצוני [table][tr][td]AMD Radeon HD 7670M 1GB התקנתי את הדריברים שלו אבל בכל זאת יש לי הרגשה שהמחשב משתמש דווקא בכרטיס מסך המובנה של intel. יכול להיות דבר כזה? אם כן איך אני נותן לכרטיס החיצוני עדיפות? תודה רבה, דור.[/td][/tr][/table]

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום לכולם, אחי סטודנט להנדסת מכונות ויש לו צורך להריץ Solid Works 2014 ו Visual Studio 2010. כמובן בנוסף המחשב הזה יהיה המחשב העיקרי שלו אז יש צורך גם לחבר לטלוויזיה לצורך צפיה בסרטים, עבודה עם אופיס ואולי אפילו גיימינג אם החומרה תתמוך. התקציב הוא 5K אך ניתן לחרוג במעט אם יהיה שיפור רציני ביכולות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? סביבות 15אינץ,מאט * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר קרוב ל FULL HD 1680x1050 או 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישות מיוחדות Numpad יהיה בונוס נחמד * משקל רצוי? עדיף עד 3 ק"ג ניתן לחרוג אם המחשב יהיה משמעותית יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומל…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום למומחים, אני מחפש את האפשרות הטובה למחשב סלוני לסרטים FHD ואינטרנט בעיקר מבוסס פלסמה 42" של היטאצ'י ברזולוציית 1024X1080. המחשב גם יתחבר למגבר סטריאו נטו. למחשב יתווספו שני כרטיסים לטלויזיה (קליטת ערוצי HD) ואחר כרטיס ממיר לוויני HD TeVii S470 DVB-S2 HDTV PCIe המחשב לא למשחקים רצוי כמה שיותר שקט 8 מתוך 10. OC לא קריטי. המארז חייב להיות שוכב מצידי מכוער (אבל בתוך ארון ולא יראו אותו בכלל) לכן חשוב קירור טוב וגדול לכל הכרטיסים שצריך. המחיר כפי שהוצג למעלה. שלט רצוי מאד. לא צריך מקלדת ועכבר יש לי אלחוטיים.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  20. חשבתי על בניית מחשב שהייה בסלון מחובר לטלוזיה "42 ואני יוכל לראות אינטרנט דרכו וגם לשחק קצת משחקים מחשב כזה יכול גם להקליט את המדיה שאני רואה באינטרנט ? כמו הממיר של הוט / YES / דיוידי מקליט ? אני יכול להקליט את הערוצים של הוט / יס ? לוח שיש לו כרטיס מסך מובנה יכול לעמוד בדרישות ? חשבתי על הרכיבים האלה: מעבד Intel Core I5 2500 Tray לוח אם Gigabyte H67MA-UD2H + כרטיס מסך מובנה זכרונות 2 * Kingston KVR1333D3N9/4G מארז שטוח זול כרטיס מסך (אם המובנה לא מספיק) צורב תוכנה מתאימה וכ"ו תודה

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by tintin,

קניתי מחשב בLOGICPC העסקה עדיין לא אושרה המחשב הוא לעריכות וידאו, משחקים וOC. q6600 p35 dq6 corsair 520hx ocz 2X1gb 1066 reaper aurura 3d black pioneer dvd burner black tt v1 cpu cooler zalman cu900 led leadtek 8800 gts 320mb לא כתוב איזה סטפין המעבד זה עולה 1500 ש"ח. הזכרונות של OCZ הם אלה עם הHEATPIPE והם ממש טובים לOC והם לא יקרים 900 ש"ח הכל בתשלום אחד בכרטיס אשראי ועוד משלוח יצא 8150 ש"ח. נראה לכם שצריך לשנות משהו? אפשר להתמקח איתם על מחיר?

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום! לי כרגע יש מחשב שנקנה אי שם בדצמבר 2007 והיה חזק יחסית לזמנו: Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.40GHz 2GB RAM DDR2 340MHz 512MBGeForce 8800 GT (Gigabyte) על לוח אם ABIT IP35-E (Intel P35+ICH9R) (Socket 775) אני מתלבט כרגע בין קניה של מחשב חדש לבין שדרוג המחשב הנוכחי, כרגע אני רץ על מסך 19" עם רזולוציית 1024X1280 צנועה מאוד. במידה ואשדרג - אני מתכוון לקנות מסך חדש, במידה ואקנה מחשב חדש - לא בטוח שאוכל להרשות לעצמי גם מסך. האם כדאי לשדרג את המחשב הנוכחי? מה אפשר להוציא ממנו שיחזיק לתקופה? התקציב שלי לשדרוג הוא 1.5K-2K. התקציב שאוכל לפנות למחשב חדש עומד בערך על 4K, במידה ואכן אקנה מחשב חדש חשבתי על מפרט דומה לזה (שיצטרך להדלל מעט במחיר): מעבד Intel Core i5-2500 Tray לוח אם G…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by toppy,

שלום, בניתי מפרט, שאני חושב שיתאים לי, אבקש את דעתכם, ואם יש החלפות שכדאי לעשות, אשמח לדעת עליהם. בעקרון על רוב החלקים אני סגור, חוץ מהמארז, ש4 שעות של שיטוטים לא הביאו אותי להחלטה שמה שבחרתי יותר טוב ממארזים אחרים מוצעים. [table][tr][td] № Code Product Price Quant. Summ 0 7914 Coolermaster RC-532 Centurion eXtreme PS380W Case 487.00 ₪ 1 487 ₪ 1 6652 Geil 1GB (512MB X 2) DDR2 533 Dual Channel Value Memory 659.00 ₪ 1 659 ₪ 2 7789 Gigabyte FX6200 Turbo GV-NX62TC256D8 PCI-e 256Mb 128 bit Bulk Video Card 355.00 ₪ 1 355 ₪ 3 6595 Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard 618.00 ₪ 1 618 ₪ 4 8284 Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805…

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  24. יש למישהו רעיון?... תודה (:

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  25. המיפרט הוא 2.16GHz Intel Core Duo processor 2MB on chip shared L2 cache running 1:1 with processor speed 1GB (single SODIMM) on 2.16GHz configuration two SODIMM slots support up to 2GB 667MHz frontside bus Combined optical digital input/audio line in (minijack) Combined optical digital output/headphone out (minijack) Built-in stereo speakers Internal omnidirectional microphone (located under left speaker grille) Built-in 54-Mbps AirPort Extreme wireless networking (802.11g standard) (2). Built-in Bluetooth 2.0+EDR (Enhanced Data Rate) Built-in 10/100/1000BASE-T Gigabit Ethernet (RJ-45 connector) ATI Mobility Radeon X1600 graphics processor, dual link DVI support …

• 28 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים