עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ati,

שלום לכולם...... נכון שאתם תמיד אוהבים שיש דברים חזקים ותותחנים במחשב???? אז לכן אני רוצה שכל אחד ואחד ירכיב את מערכת החלומות שהוא תמיד חשב וחלם עליה.......... לכל המשתתפים תודה רבה ושתהייה הרכבה חלומית אמיתית. :hi: :hi: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום לכולם צריך מפרט למחשב אינטל, מצ"ב מפרט שהוצאתי מ PCH, אני רוצה להוריד 700-800 ש"ח וצריך גם רמקולים האם יש הצעות לשיפור? האם אני צריך גם קירור למעבד? CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1063.89 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,1394,USB 2) [ ¤ 692.87 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory [ ¤ 279.85 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 498.43 ] 1 Video Cards : ABIT Siluro Geforce 4 TI4200-8X 64MB DDR DVI TV-Out Video Card [ ¤ 599.99 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive …

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by psyco,

שלום לכולם, לפני קנייה רוצה לשמוע דעות אם טוב ומה לשפר\להחליף אם צריך. המפרט מיועד לאופיס משחקים ועיצוב גרפי (בעיקר PS CS)... ציוד היקפי נדרש: מסך "19 LCD עם DVI. המערכת תעבור OC לא קיצוני... כ.מסך ישודרג בעתיד (D3D10), עוד סטיק 1GB זיכרון וקירור למעבד NINJA PLUS... עדיפות לקנייה מחנות אחת מאזור המרכז וללא הרכבה במעבדה... 31075 לוח אם Asus P5B Deluxe מחיר לפריט - 1,190.00 ¤ 1,190.00 ¤ IE6300 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,095.00 ¤ 1,095.00 ¤ T667UA1GC זכרון למחשב SUPER TALENT 1G 667MHZ מחיר לפריט - 550.00 ¤ 550.00 ¤ 250ks דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS מחיר לפריט - 425.00 ¤ 425.00 ¤ LV155 כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GT TDH 256M מ…

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by iSolt,

רוצה מחשב נייד לבן או כסוף בהיר (לא שחור ולא כסוף כהה-אפור-שחור) עם מסך 1080P בגודל 15.6 עדיפות למקלדת מוארת ומסך IPS מט לא מבריק ומעדיף מחשב דק ולא עבה, לכן לא צריך כונן DVD 1. מה התקציב המקסימאלי?2000-4000 מעדיף להמנע ממחשבים מתחת ל3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין אבל אם ממש ניסחף אז לא יותר מ6 אלף כי מעבר לזה פשוט יש מקבוק פרו 15 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית כבדה צפייה בסרטים בFHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לימודים ושימוש כללי וצפייה ב…

5. מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1036 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L ₪616 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950201 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪238 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון OCZ DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-20 Value ₪191 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3201 כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD5870 1024MB DDR5 PCIe ₪2070 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C3D-H5870-1GD5E-HDMI צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪117 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ₪370 כמות:1 http://www.sk…

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Xtreme Sound,

אהלן, אני זקוק להמלצה למטרת שדרוג מחשב בתקציב של עד 2300+-. השימוש הוא כללי החל מסרטים, גיימינג מדי פעם, גלישה ותכנות! יש לי כבר את הרכיבים הבאים: 1. SAPPHIRE HD 7870 GHz Edition 2GB GDDR5 2. SSD 840 EVO 2.5-inch SATA 250GB 3. ST1000NM0011 ES SATA 6Gb/s 1TB Hard Drive אני צריך המלצה עבור: 1. מעבד Core i5/i7 + קירור טוב ושקט. 2. זיכרון 8 ג'יגה (בודד). 3. לוח אם עם חריצי הרחבה ושיהיה "מרווח", שיחזיק גם לעתיד. 4. מארז איכותי ושקט, עם אוורור טוב! 4. ספק כח שקט עם מספיק מחברים למקרה של שדרוגים בעתיד. 5. צורב. זה מה שיצא לי בניסיון ראשון: מעבד: : מעבד Intel Core i5 4460 Tray בקניית מחשב חדש ₪ 780 x 1 קירור למעבד: : Arctic Freezer 7pro rev2 בקניית מחשב חדש ₪ 103 x 1 לוח אם: …

7. Started by megadeoxys,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך, אבל עדיך שיחזיק עוד שנה מאשר לחסוך פה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: לא רוצה הגבלה. כל דבר שיוצא בשלוש שנים בקרובות לפחות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: יש לי מסך גרוע של 4:3, מתכנן לשדרג מתישהו למשהו רציני. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמובן 3. האם יש צורך בציוד הקפי: כלום 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יודע …

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by מוטי ב.,

שלום לחברים,אני מעוניין לרכוש מחשב all in one,לי אין יותר מדי הבנה במחשבים. יש מחשב שמצאתי עם מעבד שהוא Pentium G4400T מעבד Intel Core ויש מחשבים שהם יותר יקרים עם מעבד Intel Core i5. השאלה היא האם שווה להשקיע מאות שקלים יותר בשביל מעבד כזה? מצ"ב קישור למחשב שהוא עם המעבד פנטיום אשמח לעזרה https://www.lastprice.co.il/מחשב-נייח-All-in-One-מבית-Lenovo/LENOVO-AIO-510

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by m31115,

שלום יש לי מחשב נייד DELL - vostro 1320 מותקן חלונות 7 פרו. שהסוללה שלי מלאה 100%. אני מנתק ספק חיבור חשמל למחשב נייד. תוך 5 או 10 דקות המחשב נייד ניכבה. הרי סוללה מלאה 100% הסוללה תקינה. למה מחשב נייד ניכבה? אגב: ביטלתי ניהול צריכת חשמל שומר מסך הכל.עדיין אותו בעיה. מה המקור הבעיה תקלה הזה? בתודה מראש!

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  10. שלום לעוזרים! חברה שלי מתחילה עוד מעט לימודים והיא צריכה לרכוש מחשב טוב לגרפיקה. אני לא יודעת בדיוק מה יהיו התוכנות אבל אני בטוחה שחלק מכם יודעים בטח משהו בסגנון של PHOTOSHOP, 3Dmax, ILLUSTRASOR וכדומה. איזו חברה הכי מומלצת למחשב גרפי? 1. HD צריך להיות מעל 200 ג'. 2. מסך 15.4 אינצ'. 3. עדיפות למחשבים קלים ושקטים. 4. בנוסף היא רוצה לרכוש תחנת עגינה. 5. כרטיס מסך מטורף שיריץ את כל התוכנות הכבדות של העיצוב הגרפי. 6. מעבד חזק ויציב. 7. 4 כניסות USB. 8. צורב DVD. אם אתם יודעים עוד על דברים שהיא זקוקה להם במחשב אשמח לשמוע בתודה, מורן.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by Gal Orbach,

אני רוצה לחבר 4 מסכים למחשב 1. אין צורך בביצועים מתקדמים, אלה בתצוגה של 4 ממשקי מידע, כלומר הגרפיקה היא הבסיסית ביותר. אני מעדיף להתקין את הכרטיסים על תחנת עבודה של יצרן מותג כמו DELL, אך דרישות החומרה לספק הכח לא מתאימות. יש לי שאלות שכל החנויות / תמיכת יצרנים לא מספקים תשובות שאפשר לסמוך עלים אלא יותר השערות. אם למישהו יש את הידע ו/או הניסיון, זה יהיה מצויין. האם חיבור של 2 כרטיסי מסך פשוטים, לדוגמא Asus Nvidia GeForce GT710 יאפשר את העבודה? הדרישה של כרטיסי מסך אלו היא ספק כח מינימלי 300W, הספקים שמגיעים עם תחנות מותג הם של 180 ו240 (לדוגמא Dell OptiPlex 7040) האם נדרש שדרוג והאם אפשרי בכלל להחליף ספק כח? אם אני מתקין 2 כרטיסים עם דרישה…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום לכולם, לאחר ההמלצה שלכם על מפרט לביתי הקט (שנקנה ואני מרוצה ממנו), הגיע הזמן לצ'פר את העסק. זקוק להמלצה למפרט מחשב שיעבוד חזק ואינטנסיבי בתחום תלת מימד ואפטר אפקטס. לגבי השאלות המקובלות: תקציב מקסימלי - 8000 ש"ח (ניתן לנצל את כל התקציב) שימושים צפויים - מחשב עבודה עבודה עבודה: תלת מימד (3dsMax, Boujou, Zbrush) | עריכה: אפטר אפקטס (משתמשים המון!) ציוד היקפי - אין צורך שקט במחשב - שיהיה שקט סביר (במדד השקט: 6) אוברקלוקינג - לגמרי לא! שדרוג עתידי - רצוי, אבל לא על חשבון איכות עכשיווית מספר דברים חשובים: 1. רצוי מסדרת המעבדים החדשים (סאנדי ברידג' אם אני לא טועה) 2. רצוי לפחות 12GB זכרון פנימי 3. כרטיס מסך - אם אפשר לתת אופציה לכרטיס מקצועי ואופצייה לכרטיס רגיל (אבל חזק),…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  13. ברשותי לנובו 3000 N100 במקור המחשב מגיע עם ויסטה, כך גם המחיצה הנסתרת. כרגע יש על המחשב XP, ואני מעוניין לבצע שחזור להגדרות יצרן עם הויסטה. אך אינני מצליח לעשות זאת. בהפעלת המחשב אני מפעיל את המסך של הלנובו CARE, בעזרת הלחצן היעודי שם יש לי 3 אפשרויות, כאשר F11 היא האפשרות של שחזור תוכנה להגדרות יצרן. כשבוחרים בה, המחשב פשוט ממשיך לעלות כרגיל. כרגע אני מנסה להוריד את התוכנה מאתר החברה, thinkvantage rescue and recovery רציתי לדעת אם למישהו יש נסיון עם בעיה מהסוג הזה וכיצד ניתן לפתור אותה.. תודה רבה, ערן. ******עדכון אחרי התקנת ה THINKVANTAGE התפריטים עובדים. והתוכנה עולה משלבי הביוס עוד. עכשיו הבעיה היא אחרת - כשאני בוחר לעשות FACTORY RESTORE אז אני מקבל שגיאה couldnt fin…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Alexkmr,

1. מה התקציב המקסימאלי?2500-3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט הרבה טאבים פתוחים כולל עמודי פלש\יוטיוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רוצה רק שDOTA2 ירוץ חלק. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 23DELL ומחובר עוד מסך 20אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד …

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Roman123,

שלום אני שוקל לקנות מחשב נייד עם מסך מסוג HD glossy WLED display with TrueLife רציתי לשמוע מניסיון שלכם מהם החסרונות של מסך מבריק שכזה ובאילו מצבים החסרונות האלו בולטים? תודה רבה רומן

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by J0n1,

יש לי hp pavilion dv6000 ולפי Everest הטמפ' של המעבד היא 56, ושל הHDD היא 50. המחשב מחובר למטען ולא עובד הרבה זמן. אני שם אותו רק על השולחן (זכוכית) ולא על המיטה או על הרגליים. עכשיו שמתי לו מגש עם מאוורר 120MM ומעליו לוח אלומניום, ועדיין הטמפ' גבוהה. אני מפחד שזה מסוכן למחשב, מה אפשר לעשות?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Darkone,

יש לי כרגע מחשב פנטיום3 1000 אם 512 זכרון SDRAM, אני רוצה לקנות מעבד חדש חשבתי על 2.4 בגלל ה 0.13 מקרון, השאלה שלי היא האם כדאי לקנות לוח שתומך ב-SDRAM ולהוסיף עוד 512 זכרון או לקנות זכרון DDR שבגלל המחיר הקצת יקר שלו אני יוכל להרשות לעצמי רק 256 מגה. איזה לוח של ASUS תומך רק ב- SDRAM אם 5 או 6 PCI (דגם), האם יש לוח בארץ תומך ב-AGPX8? של ASUS כמובן.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  18. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות וגלישה באינטרנט * גודל המסך? מתלבט בין 14 ל15 * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? מעדיף שיהיה קל אבל לא משנה כל כך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שיהיה מהיר ושקט * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- מסך מגע, ושהמחשב יהיה שקט כמה שניתן. לא סובל ללמוד ולשמוע רעשים מהמחשב. אחרי שקראתי כל מיני פוסטים פה הגעתי ל2 מחשבים ששמתי עליהם עין : http://ksp.co.il/?s…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  19. מעבד P2.4C לוח אם טוב למישחקים + האצה לשיקולכם זיכרון ברמה טובה עד טובה מאד להאצה דיסק קשיח סיריאלי SATA כרטיס מסך טוב למישחקים אך לא הכי יקר (אפשרי לקחת תחום בניים) מארז טוב + ספק מצויין בלי מסך מקלדת עכבר ורמקולים כוננים אופטים רק מחשב

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום, אני מחפש מחשב נייד שיריץ סרטי HD חלק בכל הפורמטים, וגם את המשחק Hearthstone (דרישות) אני קונה בארה"ב והתקציב שלי הוא עד 750$ אבל כמובן אם יש יותר זול אז עדיף. וסתם לידע כללי - כמה יעלה נייד שיריץ בצורה סבירה GTA5?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by קפלן,

קניתי היום מחשב נייד חדש (Dell 3537). בחנות אמרו לי להטעין 12 שעות (או 24 לפי היצרן) לפני השימוש. מהדיון הזה http://hwzone.co.il/community/threads/283809-%D7%94%D7%98%D7%A2%D7%A0%D7%AA-%D7%A1%D7%95%D7%9C%D7%9C%D7%94-%D7%91%D7%A4%D7%A2%D7%9D-%D7%94%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%94/page2 הבנתי שאין שום עניין לטעון כאשר הנורה נכבית. אז שוב, האם יש עניין בלהטעין 12 או 24 שעות? וגם אם יש עניין - האם יש בעיה להדליק את המחשב ולעבוד עליו תוך כדי שהוא עדיין מחובר לחשמל או שצריך 12 שעות מלאות ללא מגע במחשב כלל? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  22. שלום לאחותי יש בת מצווה עוד מעט ודודים שלי מתכננים לקנות לה מחשב חדש ב-6000 שח אז השימושים הם: 1)לראות סרטים,קליפים 2)המחשב צריך להיות דלוק כל היום ואו שהוא בהורדות או באיסי קיו מסנגר והכל ביחד מה צריך: 1)לא צריך הארד דיסק יותר גדול מ-80 גיגה כי היא לא צריכה יותר...(מסתדרת עם 20 יופי) 2)צריך מעבד כפול ליבה...כי הוא מאוד משתלם היום 3)לא צריך רמקולים מקלדת מצלמת אינטרנט וכאלה רק עכבר נחמד 4)לא צריך מארז יפה או משהו מיוחד 5)לא צריך צורב כי יש המחשב הישן צורב דיוידי חדש נ.ב צריך להיות כרטיס מסך הכי חזק שאפשר לדחוף בתקציב כי אני ואחותי מחליפים כרטיסי מסך....אז תביאו לי משהו טוב כמו x1800gto או 7600gt תודה רבה רבה לעוזרים! נ.ב הנה כמה מפרטים שאני בניתי: 1) פ…

• 37 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by nati.menash,

אהלן אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד....עדיפות עד 3300 אם ממש משתלם אפשר 3.5 * מטרות המחשב: שימושים בייתיים, המחשב לנערה בת 17 * גודל המסך: 15.6 עדיף * רזולוציית המסך: HD רצוי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: * משקל רצוי: פחות קריטי. עד 2.3 יהיה בסדר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לשימוש ביתי סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3.0 HDMI LAN * Bluetooth: לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם נכנס SSD מעולה. אם לא כמה שיותר גדול * כונן אופטי: לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: מעדיף שכן. * האם יש…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by ceNtix,

תקציב 3.5k אם זה אפשרי, חריגה עד 4 אלף במקרה הצורך השימוש העיקרי יהיה עריכת מוזיקה יומיומית בקיובייס גודל המסך שלי הוא 22' ורזולוציה 1920x1080 ואולי בעתיד אני אוסיף עוד מסך הגדרות גרפיות לא משנה לי אני לא מתכוון לשחק בו רק קיובייס ואינטרנט אין צורך בציוד היקפי ישוב שהוא יהיה שקט יחסית ולא מרעיש כדי שלא יפריע לעבודה Oc אני אולי אעשה ממש בקטנה במידת הצורך לא צריך אופיס אין חנות מועדפת ספציפית אם אפשר רק שתהיה לחנות סניף באזור דרום ואם אין אז מרכז הקנייה מתוכננת לתחילת השבוע הזה אני צריך שהמפרט יכלול ssd תודה רבה לעוזרים וסופ"ש נעים ?

25. Started by vich,

amd athlon 64 3200 2ghz ,1024 kb cache memory, socket 939 asus a8v-e deluxe socket 939 pdp systems 2*512 mb ddr 400 mhz 184 pin seagate 120 gb sata pine technologe geforce 6600, 256 mb, 256 bit המחשב ישמש למשחקים, ו O.C אבל לא רציני אני גם צריך המלצות למארז+ספק וקירור נוסף עם צריך

• 24 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים