ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד עבור סטודנטית לעיצוב אופנה. הדגש הוא על יכולות טובות בכל תוכנות העיצוב הגרפי ב-4 שנים הקרובות. אם הוא יוכל לשמש גם לגיימינג קל, לא יזיק. אין בעיה שהמחשב יהיה ללא מערכת הפעלה, אפילו רצוי אם זה מוריד את המחיר. תקציב: סביבות ה-5K. עדיף פחות אם אפשר. לעומת זאת, אפשר גם קצת יותר אם זה ממש הכרחי. גודל צג רצוי: 15'. יכול לרכוש באיזורי: ראשל"צ, ת"א, חיפה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב. צריך מחשב ל GAMER . . מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות לקנות גם ב 5000 או 5500 זה גם בסדר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים , עריכות וידאו קלות בסוני ואגס, קצת אפטר אפקט, ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים האחרונים שיצאו של שנת- 2014 2015 Alien Isolation , CRYSIS 3 , BIOSHOCK-I , COD'S Wolfenstein The old Blood משחקי COOP למינהם כדו…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, היום בזמן ניקוי הנייד לחצתי בטעות על הכפתור של המדיה סנטר בצורת הבית ליד כפתור ההדלקה, לאחר שהמחשב נדלק והמדיה סנטר עלה ניסיתי לכבות ולהעלות את הוינדוס בצורה נורמלית אך זה לא נתן לי. ניסיתי לכבות לגמרי ולהדליק בצורה רגילה ואז זה התחיל להציג הודעות שהעותק של הוינדוס איננו מזוהה ובמקום להעלות את וינדוס ויסטה הוא מעלה כעת מן פאנל פתרון בעיות של דל שמנסה כל פעם לסרוק בעיות אך לא מוצא דבר ועושה ריסטרט למחשב. המחשב הוא כאמור dell inspiron 1520 ומותקן עליו וינדוס ויסטה, אני חשבתי לפרמט אך המחשב לא עושה Login לוינדוס כך שהמחשב לא מזוהה ברשת הביתית ואין לי שום דרך להעביר את הקבצים החשובים לי. אנא הציעו לי מה לעשות, והאם זאת בעיה ידועה. גם אם אין פתרון הציעו לי דרכים שבו אוכל…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רכיבים קיימים: מעבד קיים I5 3450 זיכרון 8 גיגה ספק סיסוניק 620 כרטיס מסך GTX 650TI זה המארז http://raidmax.com/product/sagitta.html כרגע יש בתוכו 5 דיסקים 2 TB +2 חיצוניים.. תקציב עד 1000 ש"ח. המחשב משמש לקולנוע ביתי וגיימינג לא כבד.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם, אני חדש כאן, קראתי קצת, והחלטתי להתייעץ, אני בעקרון מחפש מחשב להכל משחקים, תוכנות, גלישה וכו' מה שחשוב לי בעיקר זה משחקים, עד עכשיו היה לי רק מחשבים ניידים חלשים שכמעט ולא יכולתי להריץ בהם משחקים, אז אני רוצה עכשיו מחשב שיתאים לכל המשחקים והתכנות שגם ייצאו בעוד 10 שנים, אני בקושי מבין בחומרה לכן אני כאן... 1. מה התקציב המקסימאלי? 13,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בעקרון לנצל הכל אם יש צורך... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטי HD בעיקר, אבל שגם יתאים לכל דבר שאני ירצה להשתמש בו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עי…
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי תומר והקמתי לפני מספר ימים קבוצת רכישה למחשבים ניידים מתוצרת ASUS כי פשוט רציתי מחשב במחיר זול לקראת שנת הלימודים הבאה באוניברסיטה. נפגשתי עם היבואן וסיכמתי איתו על מחירים. מדובר על מחשבים "10, "11.6, "15.6 - גודל מסך. ובמידה ומישהו מעוניין במחשב אלו המחירים לקבוצה. 1005HA בעלות 1819 ש"ח + תיק מתנה 1008HA בעלות 2199 ש"ח + תיק מתנה 1101HA בעלות 2229 ש"ח + תיק מתנה S101H בעלות 2329 ש"ח K501J-432 בעלות 2949 ש"ח K501J-643 בעלות 3899 ש"ח תוכלו לבדוק בכל אתר ולראות כי אין מחירים זולים מאלו אך זאת כי התחייבתי מול היבואן שנרכוש 70 מחשבים מינימום. אם מישהו מעוניין ברכישה - הרשמה לרכישה וכל הפרטים נמצאים באתר שהקמתי לצורך העניין. http://asusgroup.bon.co.il לפרטים במ…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שוב שלום. אני חייב לציין שקניתי כבר את המחשב שהמליצו לי פה והוא פשוט נפלא :-* אני עוד פעם צריך עזרה. אח שלי צריך מחשב חדש. אני יבהיר פה כמה דברים: הוא לא עושה שימוש במחשב לשום צורך של משחקים. הוא לא צריך מפרט חזק, אלא מפרט שיחזיק לו לכמה שנים טובות. ציוד: רמקולים פשוטים מאוד, מקלדת ועכבר (שוב, פשוטים), מסך 17 CRT - לא יקר אבל טוב, כונן DVD וצורב רגיל (לא DVD). כפי שבוודאי הבנתם, מפרט פשוט ביותר אשר יחזיק לו מעמד לגלישה באינטרנט, עבודה באופיס וראיית סרטים מדי פעם בפעם. אני יגיד לכם על מה אני חשבתי: P.4 2.5 GHZ או לחילופין AMD 2500 - תמליצו לי מה יהיה לו כדאי. לוח אם IS7 של אביט אשר זול וטוב בהחלט. 512 זיכרון. 40 ג'יגה בהארד דיסק (אין לו צורך ביותר). במסכים אני לא מבין כלו…
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקבל מפרט באופן הבא: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? המחיר הוא 3800 שקלים חדשים בתשלומים. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים ואינטרנט. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא נצרך ציוד היקפי (עכבר+מקלדת, רמקולים ומסך). 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. צריך רק צורב. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כרגע לא, מה שניכנס בתקציב. אם 940BE ייכנס זה יהי…
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שיהיה בערך שווה ביצועים למחשב macbook air מהדגם החדש. אני מתכוון למעבד i5, הארדיסק SSD, מסך 13.3-14 אינץ, מסך איכותי, בטריה חזקה, 4-6 גיגה זכרון מישהו יכול להמליץ לי על מחשב שכזה?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח + עלות Windows 7. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לילדה בת 12 - קצת אופיס, קצת אינטרנט, משחקי רשת, וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לפטופ סביר שישרת אותי למשך שלוש השנים הבאות. התקציב המקסימלי הוא 3,000 ש"ח. * מטרות המחשב? תכנות (בפרט מטלאב), אופיס, גלישה באינטרנט (באופן טיפוסי יש לי 10 טאבים פתוחים בדפדפן). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15-17 אינץ'. מעדיף מאט. * רזולוציית המסך? 1200x800 לפחות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת גדולה, רצוי עם numpad. * משקל רצוי? עד 3 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) עם בהירות מלאה, Wifi כבוי ושימוש לא אינטנסיבי (כמו כתיבה בוורד או אקסל) אני מצפה שהוא יחזיק מעמד לפחות שעה וחצי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, Expre…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום קיבלתי מפרט מטכנאי שאני מכיר וסומך המחשב ישמש בעיקר למשחקים חדשים, עריכה ואחסון כמות מכובדת של מוזיקה ותמונות משחקים כמו: BF4, Uncharted 4, Dark Souls 3, Doom, Civilization VI ועוד רבים וטובים לוח h170 מעבד Core i7 זיכרון 8g DDR4 דיסק קשיח 1T 240G SSD כרטיס מסך GeForce GTX 970 רציתי לדעת אם זה באמת האפשרות האופטימלית בטווח מחירים שלי או שכדאי לי לשקול אלטרנטיבה לכרטיס מסך, למעבד או לכל דבר אחר? הצעות יתקבלו בברכה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם ! שבוע טוב ! אני מחפש לקנות (דרך איביי או בארץ אם יש זול) מסך ל- fujitsu lifebook ah530 (כל הסימנים מראים שהמסך שבק חיים - דרך חיבור למסך חיצוני הנייד עובד מצויין). קצת הסתבכתי בחיפוש שלו באיביי. אשמח ללינק לרכישה משם או אפילו ממקום זול בארץ. תודה לכל העוזרים !
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום שדרגתי את מערכת ההפעלה בלפטופ של ASUS מדגם X54LY והתקנתי עליו windows 8.1 pro x64 עם כל הדרייברים המעודכנים ביותר בעזרת תוכנת דרייברים driverpack solution לכאורה הכל טוב ויפה למעט בעיה מוזרה אחת שקשורה לתצוגה - אם אני מנמיך את בהירות המסך מתחת ל 65% לדוגמא כדי לחסוך בסוללה - המסך פשוט נכבה לחלוטין ולא רואים תמונה בכלל!!! זה מאוד הזוי, תקלה מסוג כזה לא הייתה לי כלל ב windows 7 מה לדעתכם הסיבה לתקלה?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים, צפיה בסרטים , ריבוי חלונות , זרימה של המחשב בצורה מהירה מאוד חשובה . * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא מבין בזה מה שנראה לכם לנכון ( אני מחפש משהו איכותי מאוד הבנתי ש IPS נחשב לאיכותי ) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת שתהיה מוארת ואיכותית ונוחה יחד עם העכבר גם כן . * משקל רצוי? אין חשיבות . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סוללה חזקה ושקטה ואמינה לגבי טווחים של זמן כראות עינכם . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמה שיותר שבמידה ואני יהיה זקוק לא יחסר . * Bluetooth? לא מתנגד . * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה לכונן 250GB SSD מהיר ! במידה ולא ניתן אז 1T 7200 RPM * כונן אופטי? צורב DVD …
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חבר התקשר אלי עכשיו, רוצה מחשב שישאר בבית רוב הזמן, אבל כן יהיה נייד כשצריך ובא להחליף מחשב נייח בן 5 שנים. השימושים הם אינטרנט עם נטסטיק, סרטי HD, אופיס, דברים מהסוג הזה. מדגיש שהוא לא גיימר ולא מתכוון להשקיע בנושא. מעוניין ב-14 או 15 אינצ' שגם עוד שנתיים שנתיים וחצי לא יהיה עגלה. הוא עכשיו מול קטלוג של באג שמציע לו כל מני סטלייטים של טושיבה במחיר מבצע, אז אני צריך פה משהו יותר טוב (או את אחד מהם, אם מומלץ). יש מישהו שיכול לעזור לי למרות הבלאגן? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, סוף סוף אישתי נתנה אור ירוק למחשב חדש :-). אני צריך המלצה למחשב עבור משחקים עם אפשרות עתידית למשקפי VR . משחקים לדוגמה: Wolfenstein 2 . המחשב צריך לשמש אותי לפחות בשנה הראשונה להגדרות גבוהות. (אני מחליף מחשב פעם ב-3 שנים) מסך המחשב שלי 22" של DELL נראה לי שהרזולוצייה המקס שלו 1680X1050 . התקציב 3500 ש"ח ואם יש משהו שממש שווה להוסיף עוד קצת עבורו אז אפשר למתוח עד 4000 ש"ח . הרד דיסק לפי דעתי מיותר, ההרד דיסק שלי כבר 5 שנים איתי ויש עליו גג 150 גיגה. לפי דעתי אפשר רק SSD. עם אפשרות לאוברקלוק סביר של המעבד בעתיד (לא משהו מיוחד) ללא ציוד היקפי, ללא תוכנות, רק חומרה. תו…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=211&CatCode=3 +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ -אין צורך בזיכרון 667,יוחלף ל533 -אין צורך בצורב DVD -אין צורך ב160GB יוחלף ל80GB -אין צורך בעכבר\מקלדת\רמקולים כמה זיכוי אקבל על החלקים שיוחלפו \ יוסרו? יוספו -כרטיס מוסך 7600GS SONIC -FOXCONN TLA350 + FSP 350W או מארז COMPUCASE 6C28 + 300W האם יש מפרט טוב יותר מזה ללא חריגות?
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם צריך מפרט למחשב אינטל, מצ"ב מפרט שהוצאתי מ PCH, אני רוצה להוריד 700-800 ש"ח וצריך גם רמקולים האם יש הצעות לשיפור? האם אני צריך גם קירור למעבד? CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1063.89 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,1394,USB 2) [ ¤ 692.87 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory [ ¤ 279.85 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 498.43 ] 1 Video Cards : ABIT Siluro Geforce 4 TI4200-8X 64MB DDR DVI TV-Out Video Card [ ¤ 599.99 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive …
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Athlon 64 3000+ (S-754) 1 800 800 K8NS-Pro (s754) Nforce3 250, GBL, Fwire 1 580 580 512MB A-DATA 2 780 xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 1 1150 1150 PCI Sound Card 6-ch(32bit) 1 70 Hitachi/ExelStor 80 GB SATA 1 350 350 Teac/SONY 1.44 1 40 40 LG Combo 52 x 32 x 52 + DVDx16 1 230 230 2430 ATX MIDI PFC, usb 1 270 270 17'' 786 PF FLAT 1 690 690 GPT+ Mouse Optical 1 90 90 KSP 500W, mic, remotecont. sub + 2sp מחיר סופי 5230 איך? ועשיתי את זה לבד הזמנתי אותו לסל הקניות הרגע
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי כולם, מילאתי את הטופס (למטה) אבל דגש אחד: בטווח הזמן הקצר המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית-בייתית, וקצת פיתוח. בעתיד, אם אחליט להכנס לזה, ארצה לאמן רשתות ניורונים ולעשות דברים יותר כבדים (שדורשים בעיקר gpu וזיכרון) לכן בטווח הקצר חשבתי לקנות מעבד טוב ואת הזיכרון בסטיק בודד, בלי כרטיס מסך ייעודי וגם אין צורך בהארדיסק גדול. בעתיד אוכל להוסיף עוד זיכרון, כ. מסך, הארדיסק וכו'.. האם לדעתכם זה רעיון טוב? 1. כ-3500₪, חשוב יחס עלות\ביצועים, אשמח לחסוך ואפשר לחרוג קצת. 2. שימוש משרדי + מחקר ופיתוח תוכנה (visual studio, matlab, vmware...) לרמת התחביב. לא מיועד לגיימינג. 3-4. אין צורך בציוד היקפי, בכונן דיסקים 5. שקט לא …
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים, מבקש עזרתכם להתאמת מחשב ביתי - מצורף השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח . מוכן להוסיף עוד 300 ש"ח אם מחשב NUC יכול לתת ביצועים דומים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, אופיס, גלישה, גיבוי תמונות, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב מראה סימני זיקנה. אני לגמרי לא בעניינים, האם ניתן להשתמש בחלק מהרכיבים או שעדיף לקנות חדש? נרכש בזמנו מ FOXPC וזה המפרט. תודה שם המוצר FoxPc Gamer X84 HD4850 מעבד דגם: Intel C2D E8400 מהירות: 3.0GHZ קרור למעבד: Arctic-Cooling Alpine 7 Pro לוח אם יצרן +דגם : GIGABYTE P43DS3L ציפסט: P43 זכרון יצרן + דגם: GEIL GX22GB6400UDC דיסק קשיח יצרן + דגם: SAMSUNG 640GB 16MB 7200RPM מהירות +נפח: 640GB SATAII 7200RPM 16MB Buffer דיסק קשיח 2 כרטיס מסך יצרן + דגם: Connect3D HD4850 512 AC Cooling זכרון: 512MB כונן אופטי יצרן + דגם: SAMSUNG X22 SATA מארז יצרן + דגם: CoolerMaser CM690 ספק כח יצרן + דגם: SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 התקנה ושרות…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מעניין אותי בכמה אני יכול למכור את 2 המחשבים הללו? מחשב ראשי CPU: i7 3770k Cooler: Hyper 212 EVO Motherboard: gigabyte-Z77X-D3H (לוח אם תומך ב-SLI כפול במהירות pcie express 3.0 x8 לכרטיס) Memory: crucial ddr3 8gb GPU: sapphire 7970 dual-x (אחריות לחצי שנה כולל קבלה וקופסה מקורית) SSD: Samsung 840 EVO 250GB (אחריות לשנה וחצי שנה כולל קבלה וקופסה מקורית) Case: ENERMAX Chakra PSU: hec 550w מחשב חלופי CPU: amd phenom ii 720 unlocked to x4 cores 940 black edition Motherboard: gigabyte GA-MA770-UD3 Memory: DDR2 ram 8GB GPU: SAPPHIRE VAPOR-X HD 4870 2GB GDDR5 HDD: WD sata 600GB …
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-