ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,479 דיונים בפורום זה
-
כאשר בנאדם נכנס לפורום ומבקש "בנו לי מפרט בתקציב X", כולל מסך לא כולל מסך זה לא משנה כרגע. אז בונים לו את המפרט בדיוק בתקציב שבו הוא ביקש, אבל לא מתחשבים בכך שרובנו, ואני מדגיש רובנו לא קונים את המחשב במזומן בתשלום אחד. ככה שהבנאדם בא לחנות ואומרים לו שהוא צריך להוסיף עוד 500-600 שקל בהתאם למס' התשלומים, זה לא נעים אם בכלל הוא מסכים.
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב. בשעה טובה ומוצלחת אני בסוף החודש מתכנן לקנות מחשב נייד חדש, הסכום המתוכנן לקנייה 7000 +- אני מחפש עזרה בקניית מחשב נייד, למטרת סרטי FHD (חשוב מסך איכותי), מטרת לימודים (OFFICE) ואינטרנט. בעתיד ייתכן שיהיה לימוד מוזיקה ולכן חשוב מחשב שיוכל לעמוד בתוכנות לעריכת/יצירת מוזיקה. דבר אחרון וחשוב אני צריך אותו למשחק ספציפי Coumter Strike - Global Offensive - חשוב מאוד שיעבוד חלק על פירוט גבוה מאוד. גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מבריק, למרות שגם מאט זה בסדר. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) חשוב מ…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים, המחשב שהרכבתי לאימי מת אחרי 6 שנים של שימוש (לדעתי לוח אם או מעבד) ואני מבקש את עזרתכם ברכישת מחשב חדש. קודם כל השאלון ובסוף הבקשות המיוחדות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,000 ש"ח. אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הכל מלבד תכנות ועיבוד תמונות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. דבר ראשון הוא שאני חדש בפורום הזה, אז אם יש דרך כלשהי להציג שאלות כאלה, בבקשה תכתבו לי. אני מעוניין לשדרג את החומרה הקיימת שלי כך שתריץ יותר טוב את המשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר, לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.(כשיצא)assassins creed 3+4. far cry 3.watch dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך ש…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אוקיי אז לפני שבועיים עזרתם לי מאוד עם מפרט .. אבל הכל השתנה שגיליתי שאחותי טסה לניו יורק ו... עדיף שתביא לי משם חלקים .. אז הנה מפרט ותגידו לי מה דעתכם : מעבד + לוח אם : Asus A8N-SLI NVIDIA Socket 939 ATX Motherboard and an AMD Athlon 64 X2 4200+ Dual-Core Processor with Fan 2530 שקל . זיכרון : Geil Dual Channel 2048MB PC3200 DDR 400MHz Memory 2 x 1024MB 892 שקל . ספק : Ultra / X-Finity / 500-Watt / ATX / 120mm Fan / SATA-Ready / SLI-Ready / Titanium Blue / Power Supply 322 שקל . עכשיו לגבי כרטיס מסך ... אני מתלבט אם שווה לי להשקיע יותר ב : ATI Radeon X1800 XT 512MB PCIe שעולה 2400 שקל או ללכת על : XFX GeForce 7800 GT Overclocked 256MB PCIe שע…
-
- 34 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב. לפני כחצי שנה קניתי את המחשב באמזון (בהמלצת אחד הגולשים באתר). ובזמן האחרון הוא התחיל עם הבעיות : המסך נכבה ואינו נדלק עד להפעלה מחדש של המחשב. זו בעיה ידועה בסדרה הזאת מתוך בדיקה באמזון. בשירות של asus בארץ אמרו שיש לי אחריות. היות והרשת מוצפת בפידבקים שליליים ביותר על השרות שלהם, אני מאוד חושש להפקיד בידם מחשב יקר שכזה. לפני כחצי שנה פורסם שהחליפו שם מנכ"ל, והשירות משתפר. לכן אני מבקש מכל מי שהיה לו חוויה עם השירות שלהם בתיקוני מחשבים לאחרונה, שיועיל לשתף אותי, בכדי לקבל תמונת מצב עד כמה שווה לי להתעסק איתם. תודה לכולם!
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מעוניין לדעת מה דעתכם על שווי המחשבים הבאים ;D מחשב 1: מעבד - Pentium D 2.8Ghz(כפול ליבה) + קרור איכותי של AC לוח אם - ASRock 775VM800 כרטיס מסך מובנה בלוח אם זכרון - 1Gb PC2700 ספק כוח - 400W ג'נרי כונן קשיח - 80Gb צורב DVD של LG מחשב 2: מעבד - Sempron +2500 לוח אם - Albatron kx18dspro כרטיס מסך - Gigabyte RADEON 9600 Pro זכרון - 1Gb PC2100 ספק כוח - 400W ג'נרי כונן קשיח - 80Gb צורב DVD של סמסונג מסך: LCD 19, Samsung 932bf בלי שריטות בלי פיקסלים שרופים. *2 המחשבים עובדים תקין ומריצים windows 7 בלי בעיה. *למחשבים יש מארז ג'נרי אם מאוורר אחד מאחורה.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב במידה וזה אכן חשוב וכדאי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה וזה מתבקש, לחרוג בעוד - 500 שקלים ולעגל את התקציב הכולל ל - 10,000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וצפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים הכבדים ביותר שקיימים, החל מ - BF4 ומעלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)…
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, הגעתי בהמלצה חמה של חבר שעזרתם לו, ואשמח לקבל עזרה בקניית מחשב לאחותי. מחיר מטרה: 3000 או פחות מטרות המחשב: המחשב מיועד לסטודנטית. הדברים שהוא נועד להריץ הם: 1. יישומי אופיס 2. גלישה באינטרנט 3. מולטימדיה 4. עבודה עם autoCAD (מתוך עניין ורצון ללמוד את התוכנה, לא ברמה מקצועית, ולא במסגרת התואר) תכונות דרושות: המחשב לא נועד להיסחב ממקום למקום, אלא לתפקד על תקן מחשב שולחני (למחשב שולחני אין מקום, ופחות נוח להעביר אותו ממקום למקום). לכן אין הגבלת משקל וזמן סוללה לא קריטי. הדברים החשובים הם: 1. מסך גדול (17") 2. מקלדת נוחה 3. עדיפות חזקה למסך מט 4. אמינות \ עמידות - שלא יתחמם מהר ושיאריך ימים. גודל ומשקל לא חשובים, ולכן טריקים של מזעור שפוגעים בביצועים ובאור…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם, אבקש ממי שמבין במחשבים לתת חוות דעת על המפרט שבניתי ואם אפשר מפרט אחר בתקציב של עד 6 אלף (חריגה גג 200 שקל) אז אשמח. אני עוסק בעריכת וידאו עצמאית ללקוחות, המחשב החדש מיועד בעיקר על מנת ללמוד תוכנות כמו after effects ו edius יותר לעוne וכך לעשות עבודות מקצועיות יותר. לא מתוכנן OC והמסך מציג על 1920 1080. התוכנות דורשות רינדורים עם גרפיקה גבוהה . 1. מה התקציב המקסימאלי? 6200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר להגיע למחשב באותה רמה ב6 אלף\5 וחצי גם סבבה אבל שלא ירד ברמה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות …
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי המחשב הנ"ל: http://www.lenovo.com/shop/emea/content/pdf/Essential/GSeries/en/essential-g710-datasheet.pdf הדגם החזק בסדרה, Up to the latest Intel® Core™ i7 processor • Up to Windows 8 Pro• 17.3” HD+ display (1600 x 900), 16:9 widescreen• Up to 16GB DDR3 memory• Up to 1TB HDD or SSHD storage with integrated 8GB NAND flash• Up to NVIDIA® GeForce® GT 720M 2GB graphics1 שילמתי עבורו 4K באייבורי לפני פחות משנה, כמה אפשר לקבל עבורו?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב של HP דגם 530 ניסיתי להתקין לו את מערכת ההפעלה XP אבל הוא לא נותן לי בגלל שבהתקנה אחרי שהוא מטעין את כל הקבצים הוא כותב אין הארד דיסק בגלל שיכול להיות שהוא לא מחובר למחשב בדקתי את הארד דיסק על ידי הוצאתו מהמחשב חיברתי אותו לכבל שהופך חיבור של סטה ליואסבי והוא כן עובד מציג לי את הקבצים וכו' פירמטי אותו לגמרי ויצרתי מחיצה אחת אבל שוב הוא כותב שאין לי הארד דיסק בדקתי גם בעזרת דיסק תכנאים על ידי הפעלה של המיני וינדווס והוא מזהה אותו כמו שצריך אז מה הבעיה???? תודה רבה רבה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! לי כרגע יש מחשב שנקנה אי שם בדצמבר 2007 והיה חזק יחסית לזמנו: Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.40GHz 2GB RAM DDR2 340MHz 512MBGeForce 8800 GT (Gigabyte) על לוח אם ABIT IP35-E (Intel P35+ICH9R) (Socket 775) אני מתלבט כרגע בין קניה של מחשב חדש לבין שדרוג המחשב הנוכחי, כרגע אני רץ על מסך 19" עם רזולוציית 1024X1280 צנועה מאוד. במידה ואשדרג - אני מתכוון לקנות מסך חדש, במידה ואקנה מחשב חדש - לא בטוח שאוכל להרשות לעצמי גם מסך. האם כדאי לשדרג את המחשב הנוכחי? מה אפשר להוציא ממנו שיחזיק לתקופה? התקציב שלי לשדרוג הוא 1.5K-2K. התקציב שאוכל לפנות למחשב חדש עומד בערך על 4K, במידה ואכן אקנה מחשב חדש חשבתי על מפרט דומה לזה (שיצטרך להדלל מעט במחיר): מעבד Intel Core i5-2500 Tray לוח אם G…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך כמובן אבל לא רוצה להתפשר על רכיבים שלא יספקו אותי כמו שצריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מידי פעם אני עורך סרטונים ומאוד חשוב לי שמחשב יוכל לעמוד בזה כמו שצריך, אני משתמש בתוכנות Cyberlink powerdirector וגם sony vegas pro ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, Crysis, COD MW3 ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימ…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום ברצוני לשדרג או לקנות מחשב חדש מכיוון שהמחשב הנוכחי כבר בקושי מריץ משחקים פשוטים כמו FM 14FIFA 14 PES14 וכו' על הגדרות גבוהות התקציב לשדרוג הוא עד 2000 ש"ח. מפרט מחשב קיים: Q6600 4CORE Gigabyte P35 S3 HD4650 512MB 500GB segate HD 4GB RAM GSKILL SEASONIC 430W במידה ואי אפשר לשדרג משמועתית את המחשב הקיים אז עדיף קניית מחשב חדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג עד 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מסומן אדום. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב …
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז התייעצות קצת שונה הפעם, לפני המלצה ללפטופ. כיום יש לי לפטופ דל 13" n3010. Core i5 נראה לי מהדור הראשון 8 גיגה ראם (שודרג לפני שנה). בבלק פריידיי קניתי ssd sata 3 וחשבתי לשדרג. ידעתי לפני שיש לי sata 2 במחשב, אבל זרמתי עם זה. אחרי שהזמנתי גם הארד דיסק נייד usb3, התחלתי לתהות שאולי כדאי לשדרג את הנייד. מבחינת ביצועים כיום הוא די מספק אותי. אני משתמש בו בתור מחשב נייח ונייד. בבית הוא מתחבר למסך גדול. מבחינת זמן סוללה הוא קצת יותר בעייתי. לפני שנה גם החלפתי סוללה לאחת שקניתי מאיביי, כיום הסוללה מחזיקה במקסימום שעתיים. ראיתי חברים עם לפטופים חדשים (לא אולטרא בוקים) 15" שמחזיקים מספר שעות בכיף, אולי זה קשור למעבדים החדשים יותר. ולשאלת השאלות: האם יש טעם לשדרג? הסיבות כמו שאמ…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בעיה...יש לי מפרט מצוין של amd ב תקציב של 3500 שקל שרבים ממכם המלצתם עליו והרבה אחרים טכנאים במקצועם המליצו לי דווקא על intel אין לי מושג למה כולכם חושבים על amd והם על intel תגידו לי למה אתם חושבים שעדיף amd או intel בתודה העקרב.......
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני לפני קניית מחשב ואשמח לקבל חוות דעת על המפרט, האם כדאי לשנות משהו, האם יש לכם המלצה למוצרים/חברות אחרות ועוד... אני לא גיימר ורוב הסיכויים שלא אעשה קלוקינג, המחשב מיועד לפיתוח אפליקציות (במהלכן יופעלו מספר אמולטורים במקביל), הפעלת מספר מכונות וירטואליות וכד'... מעבד: i9 10900 (אישית מעדיף מעבדי אינטל) קירור: Antec C400 (זה שקט ? חזק מספיק לקירור המעבד הזה ?) לוח אם: Gigabyte Z490 Gaming-X זיכרון: G.Skill 2X16 GB 3200MHZ Ripjaws V series כונן קשיח: Samsung Evo970 Plus 1TB כרטיס מסך: Gigabyte 1650 super (לא גיימר אבל עדיין צריך כרטיס מסך לאמולטורים) ספק כח: antec plus 80 750W …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זאת כבר ההודעה השלישית שלי, אז אני מבקש מהמנהלים לא לסגור, הנה לכם, כתבתי ת'מחיר בכותרת !! אז ככה, הזמנתי אתמול מחשב מ KSP וונראה כי דרושים תיקונים, ויש לי אפשרות לתיקונים מחר על הבוקר, להלן המפטר שהוזמן: מעבדי ?AMD? Athlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE M55SLI-S4 AM2, NF4 SLI, DDRII 800, 2xPCI-E זכרונות? DDR II 667 512MB Kingston X2 כרטיסי מסך? Powercolor X1600 Pro 256MB, DDRII, TV, DVI, PCI-E דיסקים קשיחים? Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD LG 16x 40x White צורבים? DVD Recorders Philips DVD±RW x16 LightScribe שונות 12cm Case Fan מארזים? HEC Compucase CI-6…
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-תקציב מקסימאלי 7k -לנצל את כל התקציב -חריגות של מקסימום 300 שח -שימוש: עיצוב גראפי וגיימינג - תוכנות: כל מיני תוכנות עריכה, עבודה מזדמנת ולא תמידית ומשחקים תדיר - השקט לא קריטי לי אבל שחשוב לי שיהיה עם מערכת קירור טובה ומסך טוב וגדול העדפה שלי 17 אינץ, אבל מוכן להתפשר אם ההבדל גדול על 15 - מעדיף כרטיס מסך nividia 1060+ לא הצלחתי להעתיק את ההודעה, אני משתמש דרך סמאטפון מקווה שזה מספיק פרטים
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 7,000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - עד 7,000 זה מעולה! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 מהתקציב המקסימאלי (7,500) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עיצוב גרפי בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - פוטושופ, אילוסטריטור ועוד תוכנות עריכה ווידאו (פרנסה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - כן צריך מקלדת (לא חייב שיהיה יקר). בנוגע לרמקולים גם, לא צריך יוקרתיים אבל די טוב עם באס בנוסף גם מסך, מארז, ס…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ה-ASUS R2H של אשתי בשלבי גסיסה ואני זקוק למחליף ראוי לפני תחילת הסמסטר בעוד שבוע (היא מרצה באוניברסיטה). תקציב: עד 2K אבל עדיף כמה שפחות. יש גם גמישות כלפי מעלה אם יש הצדקה של ממש. שימושים: הצגת מצגות, עבודה מזדמנת עם מסמכי OFFICE, הצגת סרטים (לא HD), השמעת מוזיקה. דרישות מיוחדות, לפי סדר עדיפות: 1. קל, קטן וזול ככל האפשר. 2. עמיד ככל האפשר (10 - 11 הרצאות בשבוע במקומות שונים) + אחריות מ"בית טוב" (לא לקנות מeBay למשל). 3. מערכת הפעלה XP. לא שום דבר אחר. 4. חובה יציאת VGA מובנית ללא מתאמים או שטויות. 5. רזולוציית מסך גבוהה זה בונוס אבל שתהיה סטנדרטית (אחרת זה יותר בעיה בחיבור למקרנים ישנים בכיתות). 6. BT רצוי מאוד עד הכרחי. 7. WiFi ממש לא קריטי. 8. מסך מגע …
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
להחייאת הפורום פתחתי באתגר : הרכבת מפרט לOc הגבוהה ביתר שאפשר להגיעה אליו בנוסף נכניס לו כרטיס מסך 8800 320mb שגם יעבוד בסטנדרט של המשחקםי החדשים... ללא קירור מים... אוקי זה המפרט הראשוני שחשבתי עליו... מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 598 1 מארזים Antec Nine Hundred (900) Gaming NO PS Antec900 ¤ 764 1 קירור למעבד Scythe INFINITY (Japan Design) AM2 Support ¤ 260 1 ספקי כוח Corsair 620W 50A @ 12V CMPSU-620HXEU EPS 12V Modular ¤ 911 1 קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤ 50 2 זיכרונות Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 Dominator DDR2-800 CL4-4-4-12 6400C ¤ 1181 1 קשיחים…
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? -4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - תכני HD, משחקים, א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד בעיקר למשחקים - צריך מסך 23 fhd * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? למשחקי תלת מימד למינהם * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד - בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי - מסך23 ,כרטיס רשת אלחוטי ,צורב dvd 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - כונן דיסקטים 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 ע…
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צלם חובב ,מבקש חוות דעת על המפרט מ KSP למחשב נייח בעיקר לעיבוד תמונות במיוחד על הכונן SSD והכרטיס רשת תודה מראש https://ksp.co.il/t/unE34J
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
- 3 followers
-